|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
26.11.2008 20:52:59   
benika
Zdej mam jaz naš seznam skoraj sfiniširan, pa me nekaj zanima, a ga objavim tule gor, al bi rajš videle, da ga pošljem na ZS?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.11.2008 20:55:27   
tažana
ZS user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 22:34:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2803
27.11.2008 12:47:40   
ninocka
Se na hitrco kaj napisem, preden se bubi zbudi. Danes je ze 3 dan, ko je sel popoldansko spanje spat brez joske user posted image user posted image user posted image Samo v pojstlco, mal pojokat in je ze spal user posted image user posted image user posted image

Evanu gremo danes kupit ene skornje oz. ski bucke...revcek nima nic za obut, zadnje par dni mu je pa moj obuval ene lanske  bucke in potem gledam vceraj nogice in je mel zulcke gor user posted image user posted image user posted image samo zanimivo - sam ni pa nic rekel, da ga tiscijo al pa da bi kaj pojokal al pa ne bi hotu obut...upam, da bomo kja pametnega nasli...

Pety, men se tud ne zdi, da bi Vid lagal, sploh pa k er je ze prej velikokrat omenil, da je  t.i. Anica nekoga udarila in je potem jokal. Probaj se se enkrat pogovorit z njo in ji tudi omeni, da Vid doma veckrat poimensko pove, koga je udarila...ali pa povprasaj starse ostalih otrok...
Valla, to storkljino zanmenja ali mongolska pega bo do 1 leta cist izginilo. Puncki mojih dveh kolegic sta obedve imeli to znamenje (ene na celu, ena pa cez oko), pa zdej ni nic vec videt...
Benika - nasi podatki (to sem zadnjic pozabila napisatuser posted image ) - jst 19.05., moj 17.08., Evan 18.08., Ruben 29.10, obletnica 21.11.
2ursae, kako je pa kaj Anze in vrtec? sej verjetno si na srecanju vse razlozila, dej meni samo kratko obnovo

Sploh ne vem, kaj naj napisem - vsa sem zmrznjena, sem mogla zdej za 2 uri se plin zapret, ker priklapljajo eno novogradnjo. Ven se mi ne da, ker pri nam se sponcek sploh ne prikaze... mi mamo se sneg pred bajto...sem dala pa koncno zimsko bundo prat in v susilca, zdej se mora pa se do konca posusit. V torek sem pekla mafne in je Ruben cist navdusen nad njimi...se bolj pa nad mandarinami...ga cel dan poslusam amamamamam, vsakic ko vidi mandarino. Evan jih pa ne mara in se v vrtcu "kregajo" glede tega, da jih mora jest user posted image

Na splosno je pa Evan se ful nejesc, nimam pojma, kaj naj naredim...on bi lahko cel dan jedel samo bonboncke, konkretne hrane pa ne (ne maram, mi ni vsec, to je blek, to ni dobro...). V vrtcu je juho, doma je pa noce. Poje pol hrenovke, potem pa rece, da on tega ne bo vec jedel, ker je blek...sploh ne vem vec, kaj naj nardim. Najbolj grozni so mi vikendi, ker je 2 dni brez hrane (razen kakava in bonbonov user posted image user posted image user posted image ). Mu ful omejujem te bonbone, moj mu jih pa skoz daje...pol gremo pa se k tasci in se ji smili, ker ni nic pojedel in dobi napolitanko al pa bonboncka....user posted image user posted image   Zadnjic je hotu jest napolitanke in mu nisem dovolila (ona mu je) in naju je potem prisla se 3x vprasta, ce jih res ne sme, pa da se ji ful smili (ker je fuul jokal) in se ko smo sli, je bla vsa nesrecna, ker mu nisva dovolila...matr 5 min pred tem pa ni pojedu 2 zlic kosila...(ne narobe razumet, ni moja tasca nic kriva, da Evan ne je in je drugace res super user posted image user posted image )
ok, sem se mal zlajala glede te hrane...

A Pety pa dons po Ikei seta? Uh, packa, sem ji fous user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
27.11.2008 17:09:56   
tažana
dan. A vam je kaj mrzlo? mene tako zebe user posted image . Sploh se ne morem navadit na te zimske temperature (v stanovanju mislim) BRRRRR.

Pety: a si kaj opravila v vrtcu?

Zdej nama grem pa s Katarinco čaja skuhat da se pogrejeva. pa še Katka nekaj kašlja user posted image .

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
   [Brisano sporočilo]
27.11.2008 18:00:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2806
27.11.2008 18:41:19   
Nika v službi
Špelka, januarja se torej znova začne.... Že zdaj stiskam pestke!

Benika, seznam mi lahko pošlješ kar na mail, mi bo najbolj prav prišel. Na Gmail, če lahko.user posted image

Valla, očitno je res nekaj dednosti pri teh razvojnih zadevah. Tudi sosedo, ki je s ta malim (14 dni mlajši od Nike) hodila v RA, so zdaj, ko je pripeljala še svojo punčico (malo manj kot leto dni stara), spraševali po "zgodovini anomalij" v družini. No, ja, kot si rekla, če si poštimala Nika, boš tudi Tilna.

Ninočka, a ti pa kar brez vseh letnic?! Hm, to pa ne bo šlo, manjkajoče rubrike v tabelci je treba dosledno izpolnit!user posted image

Glede neješčosti ti lahko dam samo nasvet, ki ga itak sama poznaš - ukinit vse vmesne prigrizke, sladkarije... Ker vsi ti polnilci želodčka dajejo občutek sitosti in potem otrok ne čuti potrebe, da bi kaj konkretnega pojedel. Red in disciplina, bi rekli nekoč.user posted image  Saj vem, da je lahko govorit, malce težje pa to vse koordinirat, sploh če je tu več oseb. Tudi pri nas sta babi in dedi šibek člen. Pa po najinih službah. Bog ne daj, da pripeljem Niko v Varsi, jo takoj nafilajo z vsemi mogočimi čokoladicami, piškotki... Isto je pri Tomažu v Realu. Nika da takoj roko in hajdi do avtomata s prigrizki izbirat sladko pregreho.user posted image

Tažana, mrzlo je, ja. Ampak meni je kar všeč, moram priznati. Manjka mi samo še kak konkreten sneg. Drugače pa je Pety danes v šopingu v Ikei, je šla po mojega levčka. Juhej. Sem včeraj Matjažu dostavila kartico in kuponček kar v službo in zdaj nestrpno čakamo dostavo.user posted image  

A ima katera v soboto (to soboto, pojutrišnjem) čas za kak kofe? Tortico? Čvek? Midve z Niko bova cel dan samevali, ker ima Tomaž inventuro....user posted image

Kje pa je naša Pia?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
27.11.2008 20:53:16   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Glede neješčosti ti lahko dam samo nasvet, ki ga itak sama poznaš - ukinit vse vmesne prigrizke, sladkarije... Ker vsi ti polnilci želodčka dajejo občutek sitosti in potem otrok ne čuti potrebe, da bi kaj konkretnega pojedel. Red in disciplina, bi rekli nekoč.user posted image  

Se podpišem.

Nika, jaz sem tudi v soboto sama, ker gre moj v Ormož k sestriču na jago user posted image . Ampak v Ljubljano se ne bom vozila, ker moram še malo pripravit stvari za krst, če pa se bosta z Niko kaj vozili proti Savinsjki, pa pokliči.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
27.11.2008 21:09:38   
pety78
Nika, a ti Matjaž pripelje levčka v Ljubljano jutri?
Drugače sem ti pa imela namen napisati, da pridi v soboto malo na gorenjsko, ampak me je že teta beta prehitela.user posted image Smo pa doma, tako da bi bili veseli obiska.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
27.11.2008 21:33:03   
A-N-J-A
Najprej se opravičujem, ker me v soboto ni bilo, pa še javla vam nisem ničuser posted image .
Obadva sta bila v petek doma, ker sta kašljala(nabijala, kot bi rekla Evanova Vzg.user posted image ) kot nora. Pol pa nisem bla nič na netu in je šla sobota mim.

Ninocka-za ješčost lohk probaš Pikovit sirup.Ker od dveh ma pa liso čez učuser posted image , a nimata obe na sredi med obrvmi, al sem jaz kaj spregledala.

Se še kaj oglasim, da me ne boste pozabileuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
28.11.2008 7:17:43   
Nika v službi
Teta beta in Pety, obema hvala za povabilo. Se slišimo, ko bo odločitev padla, kaj bova sami s sabo. user posted image  Zaenkrat še nimam planov.

Pety, za levčka se nič ne mudi. Lahko ga pa postavi v pisarno na polico in bom enkrat uletela.user posted image

A-n-j-a, ja, smo te pogrešale v soboto. Seveda pa je razlog razumljiv in zato tvoje opravičilo sprejeto.user posted image

Pety, nič poročila iz Ikee?user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
28.11.2008 8:31:38   
pety78
Pety, nič poročila iz Ikee?

Poročilo sledi. Pišem stoje ob računalniku, ker imam stroj in pol stanovanja zabasanega z opranimi nezloženimi cotami. Mater sam perem in perem user posted image user posted image .

Tako da, Nika, lepo prosim, čimprej mi javi, če bodo tvoji plani za jutri obsegali še obisk gorenjskega konca, da ne bom brezveze pucala.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2812
28.11.2008 10:21:17   
pety78
Pišem stoje ob računalniku, ker imam stroj in pol stanovanja zabasanega z opranimi nezloženimi cotami.

Mislila sem stol!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
28.11.2008 12:10:24   
Pia67
Pia pridno dela in služi denarce. Prihaja moj čas, ko lahko unovčim svoje talente.

Da ne boste mislile, da sem samo poredna in zvečer nimam časa za kaj bolj prizemljenega.

Če bo kaj novega, napišem, drugače pa lahko rečem le gužva. V službi kolekcija jesen-zima 2009/10, doma običajna dela+šivanje in oblikovanje. Pa treningi 3x tedensko, še en polmaraton me čaka to leto. Aja, pa pucanje pisaren po pogodbi je tudi ratala nuja. Če ostanem brez prvotnega joba, bo tudi to dobrodošlo.
Skratka pestro…

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
28.11.2008 13:48:58   
doroteja23
Oj

Dopolnilo za seznamček z naše strani:
user posted image  6.11.1977
jaz 23.3.1982
Alina 29.9.2005
začetek ljubezni 2.9. 2000

Sploh en vem kaj naj vam pišem.
Pri nas vse po starem, ne vem pa če sem vam pravla da ALina ne more na operacijo srčka zaradi premalo kil. JA prav ste čule premalo kil ima  in to bogih 12kg. Zdaj pa moremo počakat da vidimo kaj bo na uz ćez devet mesecev potem pa se bojo odločli.
Drugale pa je zdaj trenutno zdrava, če odštejemo vnetje očk, ki so naša stalnica pozimi. IN pa pokašljevanja.
Zdaj  smo vsi v pričakovanju dojenčka in samo čakamo kdaj bo sestrca poklicala da gre v Rim.

Tudi darila za Božička in Miklavža smo že nabavili. Za Miklavža dobi blagajno za Božička pa mikrovalovko. Smo zadnjič bli v avstriji in so imeli fajn akcije v Toysu. Sem kupla tri artikle iste firme in plačala samo dva tretjega dobila gratis. In tako sem prišla do božičnega darila zastonj. Fajn,  ne.

No to bi blo za enkrat vse.
Pa će bote kaj kafetkale še eno kavico za mene in Alino spite.

Lp, Doroteja

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
28.11.2008 15:32:35   
Nika v službi
Pety, ti kar pucaj, to sprošča živce!user posted image  

Če se res odločim priti na gorenjski oz. celjski konec, vaju s Teto beto kontaktiram via mobi.

Pia, lepo, da si se pofočkala. Saj vem, da je gužva (kje pa ni v tem divjem decembru, ki je praktično pred vrati), ampak smo vesele, če samo pomahaš.

Doroteja, koliko kg pa bi morala imeti Alina, da bi lahko šla na operacijo?

Jaz vam pomaham, počasi odhajam iz službe, glede jutrišnjega dne pa se še slišimo.

Lepo se imejte!

F. Lainšček

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
28.11.2008 16:29:12   
doroteja23
Nika nič nam niso omenili kolko, smao da ima premalo.

Aja pa še to sem ti misla rečt. Tudi mi bomo dobili Niko. Če si ne premislijo pred gre rodit. Ona bi rada sicer imela Kajo, ampak njen ni zato. Pol ji je blo všeč Tia, ampak tud njenemu ni blo všeč. Tak da trenutno je opcija NIKA.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2817
28.11.2008 20:38:11   
benika
Čer!

Kak ste kaj, vam kaj snegec mede zunaj? Jaz sem bila že pridna in skidala dvoriščeuser posted image  in sedaj me zebe v noge kot pri norcih.

Mi smo imeli danes pregled pri otroškem psihologu. In kaj sva z Edotom tam izvedela; da je Benč čustveno nestabilen zato, ker je preveč pameten za svojo starostuser posted image  Mislim svašta, no. Menda so prebrihtni otroci nagnjeni k trmi in inpulzivnemu vedenju.

Drugače je pa Benči raztural. Najprej je moral v eno ravnilo postavit 3 like, potem je moral narisat krog, v škatlo je moral zmetat po 2 kocki in preštet kocke, ponovit en težak stavek in odgovorit na vprašanja kaj sije (sonce), kaj piha (veter), kaj se vozi po cesti (avto), kaj leta (metuljček), kdo plava (morski konjiček), pri vprašanju kdo se igra v peskovniku je pa dvignil roko in se zdravnici veselo režal v ksihtuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
28.11.2008 20:56:40   
pety78
Benika, si vaju z Edotom kar predstavljam sedaj doma, kako se prepirata, po kom je Beni pamet podedoval. user posted image

Drugače pa pri nas tudi sneži. Kidat mi ni treba, ker nimamo hiše. Žal. Bi pa raje kidala...

A potem jutri nobene ne bo k meni na obisk? Mal sem pospravla, pucala nisem pa še nič. user posted image

Matjaž je sestavil trofas regale. Prej je bila sobica tako lepo barvno usklajena, sedaj je pa ful šekasta. Ampak je več prostora, ker so igrače lepo popredalčkane.

Nič, grem počasi spat. Lepo se imejte!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
28.11.2008 23:22:14   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

je preveč pameten za svojo starost  

user posted image user posted image , to imam itak že dalj časa na sumu user posted image .

oooo, dekleta, jaz sem tako vesela, da sem doma na toplem user posted image . sem bila popoldne na službeni zabavi in sem se iz Lj ob osmih pritrogala domov skozi ta sneg, zdaj sem pa na TV poslušala poročila o strašnih zastojih na našem Višnjegorskem klancu. Itak, da vsako zimo tam nasedajo tovornjaki brez zimske opreme, danes sta se mende zapela dva, ko sta vozila vštric in je zato vse stalo. Če pomislim, da bi zlahka tudi sama tam obtičala, če bi ga še malo dlje žurala ... brrr... Pa da vam povem, kolk je bilo fajn, ko sem prišla domov, pridem skozi vhodna vrata, vsa zmrznjena in glih zalotim mojega, ki je hotel nest Bora spat. Pa sem seveda sama prevzela to toplo štručko in jo stisnila k sebi user posted image , on je bil pa tud čist blažen in se mi je tako lepo nasmihal user posted image .

pety, mi imamo snežno bel Trofast: bel okvir in beli predali, je že kar malo dolgočasno user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
29.11.2008 10:33:14   
benika
Evo, samo na hitrco,ker potem letimo v LJ na bazar SILA-

Jakob je pri svojih konkretnih skorajda 11ih mesecih dobil svoja prva zobkauser posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
29.11.2008 13:16:47   
2ursae
pety, a veš kaj bi te prosila: če imaš morda od Trofasta kakšna vodila odveč, pa jih ne boš več rabila, se jaz priporočam zanje. Bomo sami naredili eno omarco z IKEInimi ajmrčki, pa nam manjka vodil ... ti je kaj ostalo?

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
29.11.2008 18:12:23   
tažana
čer.

Kako ste? Mi smo bili danes prav zares zelo pridni. Zjutraj sem pospravila omare: letno stran - zimsko naprej (ja vem zgodaj, ampak bolje pozno kot nikoli user posted image ). Po kosilu pred blok kidat sneg, takoj zatem pa na svetga Jožefa sankat user posted image . Bilo je super user posted image . Katarina se je sicer celo pot navzgor jokala in jamrala (popoldan ni nič spala in je bila pošteno sitna) vendar smo se gor noro zabavali. ravno prav velik breg (ni treba preveč v breg hodit- in ravno pravo hitrosti dobiš pri spustu) user posted image . Katarina je uživala medva pa tudi. potem pa k mami na čaj sedaj se pa doma crkljamo. Katarina je pa tako zmatrana da komaj pokonci stoji user posted image .- to bomo spali user posted image .

benika: super za oba vaša fanta user posted image . Zanima me samo na kakšni podlagi so ugotovili, da je čustveno nestabilen user posted image .

Lepo se imejte user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
29.11.2008 21:34:00   
Nika v službi
Dober večer!

No, midve z Niko sva danes imeli nakupovalni dan. Zjutraj sva malce kasneje vstali in sklenili, da greva v Leclerc in Supernovo pogledat za kakšno bundico in zimske, nepremočljive rokavičke. Pa z mojo prijateljico Sašo (tisto, ki so ji Justove ampule tako blazno fajn popravile laseuser posted image ) smo se dobile na kavici. Ampak pojdimo od začetka.
Leclerc. Niso imeli nič pametnega oz. nič po najinem okusu. Tisto, kar nama (beri: meni) je bilo všeč, je bilo ali premajhno (jaknica) ali preveliko (ena fensi šmensi kapica). Potem sva kupili samo kruh in eno krilce.

Supernova. C&A. Najprej razočaranje - ni več konjička. Strašna gneča. Vročina. Ful "hajcajo", Nika mi je non-stop jamrala, kako ji je vroče, pa sem ji slekla vse, kar sem ji lahko. Kupila sem 2 tanka pulija in 2 majici.

H&M. Tu je bil plen večji - hlače, 2 majici, bluzica. O bundi ali rokavicah še ni duha ne sluha.

Potem je sledil obisk igralnice in moja kavica s Sašo. Nika je ostala sama v igralnici, jaz pa sem ji občasno pomahala skozi steklo. Sta notri 2 varuški, ki sta mi delovali presenetljivo skrbni (pohvalno, res), zato sem jo pustila tam, itak pa sem jo imela praktično ves čas na očeh.

Ker je bila ura že čez pol eno, sva leteli domov na kosilo, po kosilu pa hitro v Kolosej, kjer so naju že čakali Katja, Edo in Jakob. Beni je na počitnicah pri teti Špeli. Smo se malce načvekali, Niki je Beni poslal čokolado (hvala, Beniuser posted image ) in ona je darilo, kot se spodobi, hitro odvila in snedla 2 koščka.

Po srečanju z Benikino familijo sva se z Niko odpravili v Mercator center Šiška. In ja, Benika, sva kupili Lotti Karotti.user posted image  Bunde seveda še vedno ne.

Potem sva se sprehodili še v do Turbo limača, kjer bunde sicer nisem dobila, sva pa odkrili njihovo novo igralnico, ki je prav simpatična. Imajo celo trampolin. Tam je Nika dobila družbo 6-letne Sare (torej, praktično copy-paste njene sestične, ki je prav tako Sara, le leto dni starejša), s katero se je potem skoraj eno uro (ja, eno uro sem visela v Turbo limaču) igrala. Jaz pa sem klepetala s Sarino mamico, ki mi je dala dobro idejo, kje naj pogledam za bundico. Kik. Točno, tam pa res še nisem bila.

In sva jo mahnili še tja. Kar lepo peš preko igrišča po snegu na drugo stran. Najprej sva si v Tukanu podrobno ogledali zajčke, hrčka in eno puhasto živalco, ki ji jaz nisem vedela imena, pomahali sva ribicam v akvariju in se odpravili v Kik. Juhej, dobili sva ful luštno bundico za 10,99€! Sem bila res ful vesela, ker sem res iskala točno nekaj takega - toplega, luštnega, poceni in da ni škoda za v vrtec. Fensi šmensi daljšo bundo ima, tudi tisti rdeči plašček od lani ji je še prav, ima še eno lepo belo bundo, tako da lepše kose oblačil ima, ni pa imela nobene take jakne ali bundice, ki bi je ne bilo škoda za vsak dan v vrtec. No, eno ima, ampak so ji rokavi že pošteno kratki. V Kiku sem kupila še eno majčko za 4€, na poti ven sva še enkrat obiskali zajčke in akvarij, si pred Mercatorjem (tam, kjer je bil poleti vlak) ogledali drsalce in se odpravili na jagodni sok nazaj v Mercator. Nika je bila celo res žejna, ker je uspela spiti cela 2 dcl soka!

Malo pred 19. uro sva prikolovratili domov in ravno zapirali garažo, ko se je pripeljal Tomaž iz službe. Jupi, konec inventure! Skupaj smo povečerjali, potem smo sestavili veliki božični puzzle ter odigrali 2 rundi Lotti Karotti. "Click" je čisti hit, Nika bi rada obračala samo tiste karte, na katerih piše klik. In blazno fajn se ji zdi, ko zajčki padajo v luknjo. Samo da niso njeni.user posted image  Torej, Lotti Karotti bo očitno kar hit. Benika, hvala za idejo.

Zdaj Nika in Tomaž spita, jaz pa grem še pod tuš in potem tudi jaz v horizontalo. Nekaj se mi nos maši, očitno me dohiteva Nikin prehlad...

Pety in Teta beta, obisk pri vama pa realiziram kdaj drugič.

2ursae, kje ste pa imeli službeni party? Koliko pa vas je bilo vseh skupaj? A to je bilo kosilo ali kako? Ker si res kmalu prišla domov.user posted image

Tažana, a imate vi klasične lesene sanke ali mogoče tiste z naslonom? Sprašujem zato, ker bomo mi letos morali kupiti ene sanke, nimamo namreč nobenih. Pa sem videla vse mogoče - tiste z blagom, pa plastične, lesene, z naslonom... Kaj mi priporočate, glede na to, da - predvidevam - se bo Nika po moje zelo rada pustila vleči....

Doroteja, že sedaj izrekam dobrodošlico še eni Niki. Da bo le srečno!

Vsem voščim lepo nedeljo in lahko noč!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 29.11.2008 21:38:08 >

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
30.11.2008 16:21:19   
tažana
Lep deževen dan vsem skupaj.
nika: mi sploh nimamo sank, smo si jih sposodili pri tašči. Ona ima še tise stare ki šibajo kot sneta skira user posted image .
Po mojem mnenju so najboljše tiste iz blaga (ker tiste trde v rit žulijo) in brez naslonjala. Naslonjalo se da kupit posebaj in ga po potrebi nastaviš.
Tukaj je link za res kvalitetne sanke. te bi si kupila jaz ampak so malo predrage user posted image . Sploh če imate kakšne želje za malo daljše sankanje. Pri nas imamo zelo popularno lokacijo za nočni spust s sankam izpod Storžiča. Je odlično sploh če je jasna polna luna! zgoraj je praviloma odprta koča za kakšen vroč čaj, potem pa spust v dolino. Odlično ni kaj!

http://www.podljubelj.si/rozic.htm

Včeraj sem si naredila prav lušte s tem sankanjem. moram mal mojega pripravit letos na kakšen sankaški spust user posted image .
Aja ali pa iz tastarga Ljubelja se tudi sanjkajo sam tam je malo bolj neverno, ker ni "ograje" ob progi.

Lepo se imejte...

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?