Nika v službi
|
Dober večer! No, midve z Niko sva danes imeli nakupovalni dan. Zjutraj sva malce kasneje vstali in sklenili, da greva v Leclerc in Supernovo pogledat za kakšno bundico in zimske, nepremočljive rokavičke. Pa z mojo prijateljico Sašo (tisto, ki so ji Justove ampule tako blazno fajn popravile lase ) smo se dobile na kavici. Ampak pojdimo od začetka. Leclerc. Niso imeli nič pametnega oz. nič po najinem okusu. Tisto, kar nama (beri: meni) je bilo všeč, je bilo ali premajhno (jaknica) ali preveliko (ena fensi šmensi kapica). Potem sva kupili samo kruh in eno krilce. Supernova. C&A. Najprej razočaranje - ni več konjička. Strašna gneča. Vročina. Ful "hajcajo", Nika mi je non-stop jamrala, kako ji je vroče, pa sem ji slekla vse, kar sem ji lahko. Kupila sem 2 tanka pulija in 2 majici. H&M. Tu je bil plen večji - hlače, 2 majici, bluzica. O bundi ali rokavicah še ni duha ne sluha. Potem je sledil obisk igralnice in moja kavica s Sašo. Nika je ostala sama v igralnici, jaz pa sem ji občasno pomahala skozi steklo. Sta notri 2 varuški, ki sta mi delovali presenetljivo skrbni (pohvalno, res), zato sem jo pustila tam, itak pa sem jo imela praktično ves čas na očeh. Ker je bila ura že čez pol eno, sva leteli domov na kosilo, po kosilu pa hitro v Kolosej, kjer so naju že čakali Katja, Edo in Jakob. Beni je na počitnicah pri teti Špeli. Smo se malce načvekali, Niki je Beni poslal čokolado (hvala, Beni ) in ona je darilo, kot se spodobi, hitro odvila in snedla 2 koščka. Po srečanju z Benikino familijo sva se z Niko odpravili v Mercator center Šiška. In ja, Benika, sva kupili Lotti Karotti. Bunde seveda še vedno ne. Potem sva se sprehodili še v do Turbo limača, kjer bunde sicer nisem dobila, sva pa odkrili njihovo novo igralnico, ki je prav simpatična. Imajo celo trampolin. Tam je Nika dobila družbo 6-letne Sare (torej, praktično copy-paste njene sestične, ki je prav tako Sara, le leto dni starejša), s katero se je potem skoraj eno uro (ja, eno uro sem visela v Turbo limaču) igrala. Jaz pa sem klepetala s Sarino mamico, ki mi je dala dobro idejo, kje naj pogledam za bundico. Kik. Točno, tam pa res še nisem bila. In sva jo mahnili še tja. Kar lepo peš preko igrišča po snegu na drugo stran. Najprej sva si v Tukanu podrobno ogledali zajčke, hrčka in eno puhasto živalco, ki ji jaz nisem vedela imena, pomahali sva ribicam v akvariju in se odpravili v Kik. Juhej, dobili sva ful luštno bundico za 10,99€! Sem bila res ful vesela, ker sem res iskala točno nekaj takega - toplega, luštnega, poceni in da ni škoda za v vrtec. Fensi šmensi daljšo bundo ima, tudi tisti rdeči plašček od lani ji je še prav, ima še eno lepo belo bundo, tako da lepše kose oblačil ima, ni pa imela nobene take jakne ali bundice, ki bi je ne bilo škoda za vsak dan v vrtec. No, eno ima, ampak so ji rokavi že pošteno kratki. V Kiku sem kupila še eno majčko za 4€, na poti ven sva še enkrat obiskali zajčke in akvarij, si pred Mercatorjem (tam, kjer je bil poleti vlak) ogledali drsalce in se odpravili na jagodni sok nazaj v Mercator. Nika je bila celo res žejna, ker je uspela spiti cela 2 dcl soka! Malo pred 19. uro sva prikolovratili domov in ravno zapirali garažo, ko se je pripeljal Tomaž iz službe. Jupi, konec inventure! Skupaj smo povečerjali, potem smo sestavili veliki božični puzzle ter odigrali 2 rundi Lotti Karotti. "Click" je čisti hit, Nika bi rada obračala samo tiste karte, na katerih piše klik. In blazno fajn se ji zdi, ko zajčki padajo v luknjo. Samo da niso njeni. Torej, Lotti Karotti bo očitno kar hit. Benika, hvala za idejo. Zdaj Nika in Tomaž spita, jaz pa grem še pod tuš in potem tudi jaz v horizontalo. Nekaj se mi nos maši, očitno me dohiteva Nikin prehlad... Pety in Teta beta, obisk pri vama pa realiziram kdaj drugič. 2ursae, kje ste pa imeli službeni party? Koliko pa vas je bilo vseh skupaj? A to je bilo kosilo ali kako? Ker si res kmalu prišla domov. Tažana, a imate vi klasične lesene sanke ali mogoče tiste z naslonom? Sprašujem zato, ker bomo mi letos morali kupiti ene sanke, nimamo namreč nobenih. Pa sem videla vse mogoče - tiste z blagom, pa plastične, lesene, z naslonom... Kaj mi priporočate, glede na to, da - predvidevam - se bo Nika po moje zelo rada pustila vleči.... Doroteja, že sedaj izrekam dobrodošlico še eni Niki. Da bo le srečno! Vsem voščim lepo nedeljo in lahko noč!
< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 29.11.2008 21:38:08 >