|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
30.11.2008 17:35:00   
pety78
Ojla,

Naj vas samo obvestim, da se mi je danes telefonsko oglasila še ena mamica, katere punčka pravi, da jo Anica v vrtcu tepe. Naslednji teden se dobiva na kavici, da predebatirava, kako ukrepati naprej.

LP

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
30.11.2008 18:46:21   
benika
Ja sranje, no. Lepo te prosim, ukrepaj čimprej, po možnosti se pogovorita že jutri. Mislim, sem brez besed in lahko samo user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
30.11.2008 20:16:06   
pety78
Saj verjamem, da jih ne mlati in pretepa, ampak vsake toliko udari katerega. In tudi vem, da si ti mali vražički zaslužijo kako krepko čez tazadnjo. Ampak da jih udari po glavi, mi je pa čist mim. Če so tako problematični, je njena dolžnost, da se posvetuje s starši, nato so psihologi,...
Bom ukrepala, brez skrbi. Kar tako pa to ne bo šlo mimo mene, a, a. user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
30.11.2008 20:35:02   
teta beta
Dober večer, drage moje pozabljivke! Ne vem, kaj nam bojo seznami, če pa potem ni nobenih voščil, dobrih želj in svetlečih slikic user posted image Sem strahotno užaljena in imam surlo do Pakistana user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ok, no, zdaj pa resno. Sem stara že trideset, pa se moram temu primerno obnašat user posted image . Saj bom čisto kratka, ker sem kar zmatrana. Krst je uspel, bilo je lepo, kosilo tudi, tortica je bila odlična. Slikice ne vem, kdaj bojo, ker ne veva, kje imava kabel za linijo fotoaparat-računalnik, ker vedno vstaviva kar xd kartico v B. jev računalnik (ki pa je trenutno v Avstriji na dopustu, ups, popravilu).

Ta lotti karoti sem jaz tudi že gledala. A pravite, da je fajn? No, bomo razmislili. Ajd, lep večer še naprej!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
30.11.2008 20:40:48   
pety78
Joooooooooooooooooj, teta beta, ampak res! Prej sem se spomnila in mi je kar vroče postalo. Fak, smo nesramne, packe nemarne. user posted image

Skratka, VSE NAJBOLJŠE IN NAJLEPŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image UPAM, DA SI LEPO PRAZNOVALA.

Me se ti bomo pa oddolžile na naslednjem srečanju, prav?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
30.11.2008 20:50:00   
pety78
Ta lotti karoti sem jaz tudi že gledala. A pravite, da je fajn? No, bomo razmislili. Ajd, lep večer še naprej!

Sem šla pravkar gledat, kaj je to. No, kje boste pa to kupile? Mogoče bi pa mi tudi...he he he. A sem papiga, a? Ma, če pa nimam drugih idej.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
30.11.2008 21:02:11   
teta beta
Ah, daj no, Pety, saj je bil samo hec user posted image

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
30.11.2008 21:08:39   
2ursae
TETA BETAuser posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
30.11.2008 21:11:43   
pety78
Tata beta, res smo packe, ali si se šalila ali ne. Ploskamo za vsak drekec pekec, tvojo okroglo smo pa kar ignorirale. user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
30.11.2008 21:17:12   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

pety, a veš kaj bi te prosila: če imaš morda od Trofasta kakšna vodila odveč, pa jih ne boš več rabila, se jaz priporočam zanje. Bomo sami naredili eno omarco z IKEInimi ajmrčki, pa nam manjka vodil ... ti je kaj ostalo?

Pety, lepo te prosim za odgovor, ker gre moja prijateljica kmalu v IKEO, pa bi pri njej naročila ajmrčke user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
30.11.2008 21:24:03   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

2ursae, kje ste pa imeli službeni party? Koliko pa vas je bilo vseh skupaj? A to je bilo kosilo ali kako? Ker si res kmalu prišla domov.user posted image

smo bili v Kavalu, blizu vas user posted image , bilo nas je okoli 15. To je bila pa oddelčna zabava,od štirih dalje, se pravi pozno kosilo user posted image . Ma, dokler so otroci mali itak ne hodim okoli, če pa že grem, sem pa zgodaj doma, da jih spravim še spat, Borčka pa itak še dojim. Saj moj mi je ponujal, naj še ostanem, sam mi ne da srce, da mu naložim, da naj da oba sam spat, jaz pa tam nekje zunaj žuram user posted image . Pa tud to je bilo, da me je v družbi sodelavcev udarila kruta realnost, da bom morala januarja nazaj v službo user posted image  ... pa mi ni bilo težko pobegnit, čeprav smo se imeli super.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
30.11.2008 21:32:15   
pety78

pety, a veš kaj bi te prosila: če imaš morda od Trofasta kakšna vodila odveč, pa jih ne boš več rabila, se jaz priporočam zanje. Bomo sami naredili eno omarco z IKEInimi ajmrčki, pa nam manjka vodil ... ti je kaj ostalo?

Pety, lepo te prosim za odgovor, ker gre moja prijateljica kmalu v IKEO, pa bi pri njej naročila ajmrčke user posted image

Mah, saj sem imela namen vsem odgovorit, ampak moja ljuba Kajica mene kar naprej kliče k sebi.

2Ursae, nimam jih žal nič odveč. Res da jih nekaj ni v uporabi, ker imam 4 velike zaboje, ampak je Matjaž že vse gor namontiral. Če gre kolegica v Ikeo, naj ti jih kar prinese. Drugače bom pa verjetno v roku 14-ih dni šla tudi sama še 1x. Moram nesti nekaj zamenjati v Moemaxa, ker barvno ne štima v mojo kopalnico. Pa še po kak tekač v Ikeo.

Nika
, zdaj sem mogla pa vse piškote za obiske pojesti, ker vaju ni bilo. Matjaž je rekel, da me bo kmalu začel klicati Obisk! user posted image

< Sporočilo je popravil pety78 -- 30.11.2008 21:34:25 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
30.11.2008 21:39:38   
benika
user posted image user posted image user posted image  OOOO teta beta, mene je tako zelo sram, ker smo te spregledale.
Skratka, luba naša septembrka,
VSE NAJBOLJŠE, NAJLEPŠE IN ŠE VSAJ
2X TOLIKO LETuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image
Pety, Lotti Karroti se kupi v Mečkatorju, najbrž tudi Šparu, Baby centru...Naš si jo želi že kr nekaj časa in jo bo prinesel Miklavž.

Kaj boste letos podarjale družini (staršem, starim staršem, sestram, bratom...) in prijateljem? Jaz bom letos kuhala čokoladni, vanilijev ter teranov liker, ga zapakirala v flaške, zraven bom dala še marmelado ter domače piškotke in to je to. A se katera javi za degustatorkouser posted image ? To bo za prijatelje. Družina (najini starši ter obe sestri) bodo pa dobili....ne, ne Špelka, boš kr počakala do Božičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
30.11.2008 21:46:05   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

2Ursae, nimam jih žal nič odveč. Res da jih nekaj ni v uporabi, ker imam 4 velike zaboje, ampak je Matjaž že vse gor namontiral. Če gre kolegica v Ikeo, naj ti jih kar prinese

no, saj v tem je problem, ker vodil samih ne prodajajo, ampak jih dobiš le z omarco. Tud moj Trofast ima tri ta velike ajmrje in smo zato tri vodila dol vzeli, no, le zanimalo me je, če jih imaš tud ti kaj, ki jih ne rabiš, ker sem predvidevala, da niste vzeli le ta nizkih ajmrčkov.
Hm, bom morda dala kar "oglas" na RR user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Kaj boste letos podarjale družini (staršem, starim staršem, sestram, bratom...) in prijateljem?

za stare starše bova naredila koledar 2009 s slikicami vnučkov, nečakov nimamo, za brata ... pojma nimam, ker sva žal zelo malo v stiku, s prijatelji se pa ne obdarujemo, ker žal nimamo nobenih res pravih prijateljev user posted image .

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 30.11.2008 21:48:35 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 21:48:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2840
   [Brisano sporočilo]
30.11.2008 21:52:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2841
30.11.2008 22:14:25   
pety78
Jaz moram obdariti 11 otrok!!! A mislite, da bo za tastare tudi kaj? user posted image Smo se zmenili že dve leti nazaj, da se ne obdarujemo več. Letos prenehamo tudi z RD za odrasle, ker gre res preveč denarja za te zadeve. Za RD se od leta 2009 obdarujemo le v najožjem krogu, ki zajema le isto gospodinjstvo. user posted image

Valla, kolk pa košta loti karoti, ti papiga ti? Našemu ga bo tudi Miklavž prinesel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2842
30.11.2008 22:17:30   
2ursae
valla, tak koledar sva naredila že za l. 2007, naredila sva ga pa kar sama s programom CorelDraw, tako da zdaj samo to, kar imava shranjeno, mal predrugačiva, pa je. Sem pa takrat tud pogledala par programov, pa nama nič ni sedlo, ker pol ne moreš sprintat, ampak ti sprintajo, zvežejo in zaračunajo tisti, katerih program si uporabil user posted image , takrat sva pa sva preračunala, da naju pride nov printer, kartuše in papir le malce dražje kot če bi dala koledarje (4 izvode) tiskat.
Mam srečo, da se možek znajde v Corelu user posted image , ma sploh je znanje računalništva eno super zadeva, sva že velikokrat marsikaj prišparala. Aha, pa če smo že pri tem, a katera morda ve: ko smo se pogovarjale o Vediju - a obstaja kakšen podoben program, ki ga naložiš na domači računalnik? Anže je nad rač. čist navdušen, danes se je v parih minutah naučil natipkati svoje ime user posted image  in bi se po mojem raje učil na ta pravem kompu kot na igrači.

Neposredna povezava do sporočila: 2843
30.11.2008 22:19:46   
pety78
ko smo se pogovarjale o Vediju - a obstaja kakšen podoben program, ki ga naložiš na domači računalnik?

Obstaja en nov Vedi, ki je za 6+ let, in ima večji ekran. Mogoče bi mu pa ta sedel.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
30.11.2008 22:43:40   
benika
Moji mami Brinovo kremo od Justa za ostale pa še ne vem Mimogrede, kdaj pričakuješ pošiljko?

V tednu po Miklavžu.

Neposredna povezava do sporočila: 2845
1.12.2008 8:20:56   
2ursae
dobro jutro

user posted image

si mora moram mal oddahnit, preden grem delat user posted image , je bil danes zjutraj doma popoln cirkus - Anže gre prvič po kar dolgem času spet v vrtec (je bil od srede doma) in je bil zjutraj tak jok, pa ne le zaradi vrtca, ampak zaradi vsega, nič mu ni bilo prav user posted image . in sem ga mal okregala, pol pa "bi očijaaaaa, bi očijaaaaaa", ker pa je oči že Bora odnesel v avto, Anže je bil pa z mano, sem mu pa rekla "ja a mami ni v redu, pridi, zdaj si pa z mamico" in kaj dobim? "mami je koza" user posted image . ne, ni to, kar mislite, ugotovitev, da sem koza mu je v trenutku pričarala nasmeh na obraz. Pred parimi dnevi sva namreč brala Volk i 7 kozličkov in je bil čist navdušen, pol pa ugotovil, da sem jaz koza, on in Bor sta pa kozlička, pa aja, oči je tud kozliček (halo, on bi moral biti kozel, ni fer user posted image ) in tako je cel vikend oznanjal, da sem koza (hb nismo šli nikamor med ljudi user posted image ), moj je pa, jasno, crkaval od smeha.

hotela sem še vprašat: kako izgledajo vaša skupna kosila? Pri nas je bila zadnje parkrat katastrofa user posted image . Anže samo "ne bi tega, ne bi tega" - pardon, mu skuhamo le tisto, kar ima rad, včeraj smo imeli bučke, ki jih je par dni nazaj z veseljem pojedel, včeraj se je pa samo zmrdoval - in se potrpežljivo prigovarjanje počasi spremeni v trdno prepričevanje in nato v grožnje, da ne bo čokolade ... skratka nastane en sam kreg, pol se pa še Bor začne puntat in hoče k meni, pa se joče ... katastrofa. A ima še kakšna podobne težave? Morda je težava le v meni, ker si predstavljam idilično skupno nedeljsko kosilo z nasmejanimi obrazi user posted image  in sem pol slabe volje, ker se ne izteče po mojih pričakovanjih.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 9:30:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2847
1.12.2008 9:54:23   
Nika v službi
Pardon, oprostite, jaz nisem packa. Jaz sem Teti Beti čestitala že 3 dni prej. Ker ni bilo osvetljeno, ste očitno spregledali, vključno s slavljenko. Tudi jaz sem užaljena do Pakistana, ker padate samo na kič.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še enkrat, Teta beta, od srca: Dobrodošla v klub 30+. Jaz ga bom kmalu zapustila, ampak ti povem, da je ful fajn.user posted image  VSE NAJBOLJŠE!!!

Pety, tole s tepežem pa se res ni sliši uredu. Upam, da čimprej primerno uredite.

Tažana, koliko pa stanejo te otroške sanke? Zaenkrat sicer ne razmišljamo o kakih konkretnih spustih, ker sem jaz za te zadeve bolj zajec. Če bi šla z avtom, ni blema, s sanmi pa...user posted image  Zaenkrat potrebujemo sanke predvsem za vleko po ravnem in za na kak manjši kucelj.user posted image

Pety, Lotti Karotti stanje 17,50€ v Mercatorju.

2ursae, aha, Kaval. Poznam. Me pa nekaj časa že ni videl; prej smo kar dosti, tudi službeno, zahajali tja, potem pa se nam je 2x (predvsem service) precej zameril in posledično me ni bilo tja že vsaj leto dni. A je bilo vse o.k. - hrana, postrežba?
Drugače pa bi ti rekla, da si čisto premalo privoščiš.user posted image  

Pety, pa zakaj nisi povedala, da imaš piškote?!?! Potem bi sigurno prišli, včeraj smo bili na "vašem" koncu (letališče), pa bi res lahko prišli na čaj in piškote. Smo imeli še ata in mamo zraven, pa mi trije, garantirano bi ti pospravili vso zalogo!user posted image

Benika, jaz se javim za degustatorko! Ker vem, da je vedno premalo kandidatov za take zadeve, da ti naredim uslugo...user posted image

Kaj bom podarjala? Ma, ne vem. Ravno včeraj sem si naredila prve spiske oseb, ki jih nameravamo obdariti. To je za začetek. Miklavževa darila so simbolična, ostala pa malo manj. user posted image

Miklavž - Nika, babi, dedi (moja starša), ata, mama (tašča in tast), Klemen in Sonja (Tomažev brat in punca), Nataša, Matjaž, Sara, Manca (Tomaževa sestra z družino).

Božiček, Dedek Mraz oziroma tam nekje vmes med Miklavžem in Dedkom Mrazom: prijateljica Saša, prijateljica Marija in partner Damijan, sosedi Tanja, Damjan in Luka, prijateljica Katarina, prijatelj Jani z Barbaro in malim Tobijo, pa še eni modeli iz Kranja po imenu Katja, Edo, Beni, Jakob in Špela. Jih kdo pozna?!user posted image

Koledar sva midva do zdaj še vsako leto, odkar imava Niko, naredila in potalala družini ter prijateljem. Naročila sem ga online preko Foto GM. Ja, sem med tistimi, ki mi primanjkuje časa za ukvarjanje s fotkami in obdelavo in raje plačam. Itak ni prav drago. Pa tudi tiskalnik imam samo ČB, tako da...

2ursae, naša nedeljska (to so praktično edina skupna) kosila so precej "normalna". Običajno skuhata moja starša, mi smo ob desetih dopoldan pri maši, potem gremo na kavico in pridemo skoraj točno na kosilo. Res imamo zlate starše. Če ne kuhanjo naši, potem se povabimo na kosilo k mami in atu oz. midva povabiva oboje starše kam ven. Ampak to ni del vprašanja. user posted image  Torej, pridemo domov, kosilo je pripravljeno, umijemo roke, sedemo za mizo. Skupaj zmolimo (zdaj ob adventnem venčku in prvi svečkiuser posted image ) in potem je na vrsti juha. Nika se običajno malce zmrduje, da juhe ne bo, ampak potem praviloma poje skoraj vse (ob primerni spodbudi). Sedi na normalnem stolu, tisti visoki stol iz Ikee počiva v kotu.... Sledi meso, krompir ali riž, priloga, solata. Mi imamo nedeljska kosila klasična. Tudi tukaj pač nekaj poje, včasih zgolj samo nekaj žlic, včasih vse, včasih pol. Ampak nekaj žlic pač mora vedno pojesti (običajno je limit 3, ker jih tako učijo tudi v vrtcu - pojej toliko žlic, kolikor si star). Če jesti noče in se zmrduje, sestopa s stola, prinaša igrače.... jo opomnimo, da se pri mizi lepo sedi in je. S polnimi usti se ne govori. Pogovarjanje med kosilom tudi ni vse vprek, običajno govorimo več po obedu. Ali vmes med juho in glavnim delom. Nika ve, da je pač kosilo enako za vse (ne zgolj po njenem okusu!) in da ga je treba pojesti. Če ga ne, ni panike. Boš pač lačna. In seveda so razni prigrizki oz. sladkarije prepovedane. Ve, da je naslednji obrok popoldanska malica ob običajni uri (ponavadi je to sadje). Kako bo preživela do takrat, je njena stvar. Je pa res, da včasih pokleknemo, ker prebija, da je lačna. Ampak takrat je vedno zgolj sadje. Tega ji ne kratimo. Na splošno lahko rečem, da iz prehranjevanja ne delamo neke drame. Jo opomnimo, da v vrtcu mora tudi lepo sedeti in jesti in da to pričakujemo tudi doma. Meni se pač zdi pomembno, da otroka navadim nekega reda že zelo zgodaj. Jaz imam lepe spomine na skupna kosila in želim, da tudi Niki skupna nedeljska kosila nekaj pomenijo. Zato tudi tisti klepet po kosilu, pa skupno pospravljanje posode... Zdaj, ko ne spi več (ja, doma po kosilu ne spi, v vrtcu pa še), je sploh fajn, ker ostanemo vsi skupaj v jedilnici in ni nobene forze po kosilu.

2ursae, če mene vprašaš, bi rekla, da čisto preveč kompliciraš in popuščaš. Pa prosim, brez zamere. Mišljeno je dobronamerno.

Zdaj grem pa delat, ker bom danes tu itak samo do dvanajstih. Me je mož povabil na kosilo, potem pa ne pridem več nazaj, ampak grem po štacunah. Valla, tudi jaz znova spoznavam, kaj je to shopping.user posted image  

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
1.12.2008 10:58:37   
pety78

IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Zdaj začenjam Tilna učit spati po Pantleyevi. Ker tole je noro. Jutri bo star 2 meseca in je tolk močen, da mi bodo roke odpadle. Zaradi ekstenzijskega vzorca se namreč blazno steguje nazaj, jaz pa ga moram pravilno držati v položaju lupinice. In to je borba. Prejšnji teden je imel že malo čez 6 kg, kaj šele bo. Upam, da bo kmalu zagrabil, ker če ne bo tole kriza za moje roke....

A bi mi zaupala, kako je to?

Neposredna povezava do sporočila: 2849
   [Brisano sporočilo]
1.12.2008 11:44:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?