ninocka
|
Dober dan, čveeekeeee sem mela vsaj nekaj branja zdejle Sej sploh ne vem kje naj začnem - dejmo pri hrani....očitno ni samo pri nas pereč problem, čeprav je bil Evan zadnjih par dni prava žerka. V četrtek smo šli kupit škorenjčke (smo kupli take lepe rdeče od superfita) in potem smo šli po 2 pizzi in je Evan tako jedel, da verjet nisem mogla, da sem par ur nazaj jamrala čez njegovo hranjenje. Je bil pa ful smešen - jst sem mela pizzo z gobami in poetm ni hotu koščka, kjer so gobe gor, ampak jih je pa skoz z mojega dela kradel Pa čez vikend je baje tud kr jedel - je bil z mojimi v Črni, in ga je mami pohvalila glede hrane. V Črni se je pa en dan sankal in skakal po snegu in drsal po riti (PS: moj oči si je po nevem kolkih letih na noge nataknil smučke in z Evanom smučal - na kaj vse te vnuki pripravijo ), v nedeljo je pa deževalo. Ruben je bil pa v vartsvu pri tasšči, je tud skoz jedel (ampak to ni nič novega ) in je bil tud zeeelo priden. Midva sva pa rihtala spodnje stanovanje in ga pucala in glancala, ker mi gre pa že pošteno na jetra, ker tisto eno sobo urejamo že skor pol leta.... No, zdej pride samo še električar zmontirat par štekerjev, pa do konca pomijemo, potem pa lahko oddamo...rabmo denar za darila Obdarovanje - mi smo že par let nazaj prekinili z obdarovanjem odraslih - pa ne zaradi denarja, ampak vsi imamo svoj denar, če si kaj želiš si itak sam kupiš in ne čakaš miklavža/božička/dedka mraza da ti prinese. Pa še nikoli noben ni znal točno povedat, kaj bi rad in potem se 1 mesec obremenjevat, kaj komu kupit...pa še vsi so zimski in majo potem v roku 1 mesec prej ali potem RD in it še enkrat čez celoten postopek...ne hvala...verjetno bom isto z Evanom spekla mal pisškotov in skuhala teranov liker in to podarila. Otroci bodo pa dobili, kar si zaželijo in kar bodo napisali dedku mrazu Lotti karoti - to mata tud od Evana sestrične pri tašči in se Evan skoz s tem neki igra...jst sem mu pa hotla kupit tisto igrco slončka, ki lovi metuljčke Pa dobil bo bobne in žerjav, od tašče bo dobil vlakca tomažka DVDje, od mojih bosta skupaj dobila tablo za risat in pisat. Bolj mam probleme z Rubnom, ker res ne vem, kaj naj mu kupimo??? A ma kera kakšno idejo? Teta beta, vse najboljše za 30ko!!!!! Čeprav Nika pravi, da je fajn, se jst kr ne morem sprijaznit... mene če kdo na hitrco vpraša, kolk sem stara, vedno butnem 27 Pety, upam, da boste uštimal s to Anico...Tažana, a ti pa nimaš nobenih insjderskih informacij o njej? A vm povem še eno novičko? S Samotom se bova naslednje leto poročila , in sicer novembra, na obletnico. Bo pa samo v ožjem družinskem krogu, potem naslednje leto poleti bomo mel pa en veeelik poročni piknik . zdej pa šibam....