Nika v službi
|
Čer! Valla, zate imam zapečen CD, ampak žal brez naslovnice, ker doma nimam barvnega tiskalnika, da bi ti natisnila naslovnico. Lahko pa ti jo pošljem po e-mailu in si jo potem sama doma natisneš. Za 2ursae sem jo uspela natisnit še v službi, ampak mi je zmanjkovalo tonerja, tako da tudi tam barve niso najboljše. Velja enaka ponudba - lahko dobiš po mailu poskeniran original ovitka. Skratka, CD-ja dobita obe, če bi še kakšna potrebovala, pa sledi ob prvi priliki. Tažana, tudi mi močno stiskamo pesti za naslednji mesec. Možgane na pašo, pa bo. Ninočka, vam pa dogaja. Čestitke za 13. obletnico! Pa poskusi se izmuznit za kako urico, te bomo res vesele! Že vnaprej bom naročila belo kavo in noter žličko. Tudi jaz iskreno upam, da bo jutri Nika vsaj v takem stanju kot danes. Popoldan je bila dobro razpoložena, šla je z nama v M Tehniko po nekaj robe za kopalnico, pa na kavico, pogledala je nekaj uvodnih taktov "Na zdravje" ( ) in padla v posteljo. Pred spanjem je popila žličko Claritine sirupa in zaenkrat še ni napada kašlja (trkam na les). Me pa firbec matra, če tole njeno nespanje po kosilu pomeni dokončno slovo od popoldanskega spanca, ali pa je to zgolj zdaj, ko je doma in se ne utrudi toliko kot v vrtcu. Bomo videli po povratku v vrtec. Saj po eni strani bi mi bilo všeč, da je spanja konec (večja mobilnost), po drugi strani pa imamo takrat skoraj 2 uri mir in lahko kaj postorimo. No, če je to slovo, potem bo Quinny kmalu naprodaj, Pety. Grem zdaj še pod tuš, pa glavo umit in v mižule. Se vidimo (upam!!) jutri. Se zna zgodit, da ne bova točno ob desetih.... Nočko!