|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.11.2008 21:25:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
   RE: Septembrke 2005- 2. del
24.11.2008 21:38:18   
pety78
Vau, Beni, bravo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
24.11.2008 21:48:39   
2ursae
Beni, razturaš user posted image , bravo.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
25.11.2008 11:01:01   
Nika v službi
Joj, prejoj, v kakšni zamudi sem. Sploh ne folgam, pa sem uradno na bolniški (za Niko).

Zdajle samo voščim Urški (vse najbojše!!!) in se pofočkam za levčka iz Ikee - Pety, napiši mi domači naslov, da ti pošljem kuponček in Ikea card. Ja, Teta beta, ne boš verjela, zadnjič smo pozabili vzeti kuponček in tako je Nikin levček še vedno v Ikei. Ah, EMŠO. Podatki in vse ostalo zvečer. Upam.
Pa, pa!

p.s. Valla, bom poslikala škatlo, ja. Upam, da dobiš sličico že danes.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
25.11.2008 11:32:53   
ninocka
Dober dan,

Ruben mi je lihkar zaspla na rami user posted image in sem ga odnesla spat v Evanovo posteljico, ker je v spalnici okno odprto in ful mraz...Je samo okice odprl, ko sem ga polozila, videl kje je in se ful  nasmejal in zaspal...Upam, da bo zdaj vsaj nekaj bolj konkretno spal, ker vceraj je spal dobre pol ure. Sem lih racune  placala in hotla it ene papirje pospravit, pa se je zbudil.
Sicer je pa OK, noric mamo ze skoraj konec. Je mel ful blago obliko - nekja noric po glavici, nekaj po obrazcku, ampak ful mickene in potem po trebuscku in hrbtu. 2 je mel na  nogicah in to je blo to. Nardile so se v cetrtek in nekaj v petek, od takrat pa nic novih, te so se pa ze skoraj cist posusile user posted image user posted image user posted image Sem prav vesela, da je blo tko na izi...Upam, da pa ne bo pri Evanu ful hudo, ceprav je pa mozno, da jih je tud Evan v se bolj blagi obliki prebolel ze poleti. Je mel enkrat ene pikice (mislim, da istocasno kot od Anje Bor norice), smo ga peljali k P, pa niso bli cist ziher a so al niso. Potem se pa tud nove pikice niso delale, pa sem mislila, da pac niso ble norice. Zdej, ko pa razmisljam, je pa cist mozno, da so ble, ampak res v ful izi obliki...no sej bomo vidli cez 2 tedna kaj in kako.

Na srecanje mi zal ni ratalo priti, ker je prisla tasca na obisk. Pa drugic in upam, da cimprej (sam ne cez 2 tedno, ko bomo mogoce meli norice user posted image ). Aja, od Evana sestricna ma pa skrlatinko...user posted image

Mi se nismo napisali pisma dedku mrazu in bozicku, bo treba pa pocasi zacet mal okrasevat. Naslednji teden smo ze decembra...kolk gre cajt hitr...

Mam pa eno dobro novico - danes pridejo po avto in ga odpeljejo v popravilo user posted image user posted image user posted image Yavarovalnica se je odlocila, da bo popravilo krila iz svojega denarja, tistga bodo pa predali naprej policiji in sodicsu... sem tolk vesela, vam sploh ne morem povedat...Ker na Puntotu se zimskih gum nimava (drugi avto, pozimi se ne vozimo z njim) in sva zdej obsojena nanjga...aja, mora pa tud punto na servis, ker je fiat sporociu, da imao neko serijsko napako user posted image user posted image mah, kr neki...user posted image

Benika, ful je dobr napisal!! Bravo Beni user posted image user posted image user posted image
Valla, ne vem kolk ma veliko glavico Evan, je pa velik 105 cm (smo ga lih zadnjic pri tasci merili).

A jim ve ze dajete zabice?

Uh, neki sem hotla se napisat, pa sme pozabila...EMSO...user posted image user posted image user posted image ...sem se pa sla uceri eno igrco - kao kolk so stari vasi mozgani - in moji so, ne morte verjet, 31 let user posted image user posted image user posted image

Se link igrce, da boste vedle, kolk so vasi stari http://flashfabrica.com/f_learning/brain/brain.html

Pa se navodila, ker drugac so v japonscini:

Preveri, če so tvoji možgani stari toliko kot tvoje telo ali STAREJŠI!!!
 Upoštevaj ta navodila, saj je igra japonska. 1.      klikni START 2.      Počakaj da odšteje 3-2-1 3.      Zapomni si položaj številk na ekranu in nato klikni krogce po vrsti od
NAJMANJŠE do  NAJVEČJE ŠTEVILKE 4.      Na koncu igre, ti računalnik izpiše koliko let so stari tvoji možgani!

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
25.11.2008 13:53:05   
tažana
tale igrca je fletna. sem že včeraj poizkusila pa sem bila na 37 let, danes sem pa na 31 let user posted image .
saj mi kar gre samo 0 mi nagajajo user posted image , kar prezrem jih user posted image .

benika: user posted image user posted image user posted image  za benija. A mu črke sproti govoriš a mu samo besedo poveš?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
25.11.2008 14:23:45   
benika
benika: za benija. A mu črke sproti govoriš a mu samo besedo poveš?

Tolk brihten pa še niuser posted image  Povem mu najprej besedo, potem pa posamezne črke. Edino BENI zna napisat čisto sam.

Nika, Ninocka, Pia...čakam podatke, da dopolnim seznam. Teta beta, a B. ne bomo pa nič čestitale in ploskaleuser posted image ?

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
25.11.2008 15:08:32   
pety78
Punce, kako bi reagirale, če bi vam otrok rekel, da ga je vzgojiteljica (poimensko) udarla? Sem mu rekla, naj mi pokaže kako, pa me je dvakrat udaril po vrhu glave.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
25.11.2008 15:10:36   
pety78
Nika, obvezno mi pošlji danes, da jutri dobim, ker v četrtek, preden grem, še verjetno ne bo pošte. Naslov je Deteljica 4, 4290 Tržič

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
25.11.2008 15:29:38   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

Punce, kako bi reagirale, če bi vam otrok rekel, da ga je vzgojiteljica (poimensko) udarla? Sem mu rekla, naj mi pokaže kako, pa me je dvakrat udaril po vrhu glave.

takoj pogovor z vzgojiteljico, a seveda na prijazen način, pol pa, ko vidiš, kako je s stvarjo, pa se z njo malo bolj odločno pomeniš.

kaj delate? Men se fuzla, že ves dan tipkljam, mam eno user posted image  sodbo za napisat, eno goljufijo, pa kar ustvarjam pa ustvarjam, pa mi danes zihr ne bo uspelo sfiniširat. Matr sem smotana.

Pety, za levčka ti morda tud jaz pošljem, sam hudič, k nimam znamke, do pošte mi pa danes zihr ne bo uspelo prit. Če se slučajno prebijem, ti javim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
25.11.2008 16:03:33   
benika

Zjutraj vprašaj, če so imele slučajno z Vidom danes težave oz. če ni ubogal ali kaj podobnega. Potem pa povej, kaj ti je dejal Vid. Boš takoj videla na čem je stvar. in če se je to res zgodilo, potem ukrepaj. Je pa res, da imajo naši škrati izredno bujno domišljijo. Če Benija poslušaš, potem je on največji revež v v rtcu, ker ga vsi pretepajo, vzgojiteljice mu pa ušesa navijajouser posted image  Pri nas vzgojiteljice res narahlo primejo ušeska, če otrok ne posluša, ampak je to še daleč od tega, da bi ga pocukala za uho. Seveda mi pa vzgojiteljica sama takoj pove o tem, da ne bi potem prihajalo do kakšnih težav.

2ursae, pošta je na potiuser posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
25.11.2008 16:49:01   
pety78
Mah, sem vam dala premalo informacij.

No, bom od začetka, če se da kateri brati...user posted image
Zadnje čase skoraj vsak dan doma pove, ko se pogovarjamo, kako je bilo v vrtcu, da ga je kdo udaril in da je on koga, ker mu je recimo igračko vzel. Skratka ni dneva, da se ne bi tepli. Tega prej ni bilo, res da so starejši...
Mi je že omenil, da je Anica (vsa imena bodo izmišljena), torej vzgojiteljica udarila tega in tega, ter da je jokal. Ko ga vprašam zakaj, pove, da ni ubogal, da je bil lump, ni pa še tako, da bi navedel točen vzrok. Včeraj pa tudi pove, da ga je Uroš udaril. In smo se malo pogovarjali, predvsem Vid in Matjaž. Prišla sta do ugotovitve, da ga je Uroš udaril, ker mu je Vid vzel modrega džipa. Ma ga Matjaž vpraša, čigav je džip, Vid pa sveto zatrjuje, da je njegov. Nato mu poveva, da so igračke v vrtcu od vseh in da jo ima vsak nekaj časa. Skratka malo lekcije in tudi to, da nikoli ne sme udarit prvi, če ga pa kdo udari, pa lahko nazaj (tu je vedno dilema, kako otroka učit, ker nočemo, da se pretepa, niti, da je mevža in se ne zna ubranit).
Danes pridem v vrtec, pa mi kar tam že pove, kar ni v navadi, da ga je Anica udarila. Meni je zavrelo. Pred tem pa me Anica vidi in tako v smehu pove, da je bil malo lump in da se je hecal, ko so se igrali. Ko sem želela, da mi pove, kaj misli s tem lump, a slabo ali kako, pa reče, da ne, da ni bil nesramno lump, ampak tako na hec. Pač malo se je zafrkaval. Aja, pa da je jokal, ker mu je nekdo žogo vzel.
No, jaz Vida oblečem in se spomne, da nekaj vzame iz svoje škatle, ki jo ima v vrtcu....modrega džipa. Meni je ful šokiralo, ker je bil res njegov, saj občasno nesejo svoje igračke v vrtec.
No, potem pa pride Anica. Jaz povem, kaj mi Vid reče, da tudi vsak dan pove, da se tepejo, torej da nekdo nekoga udari, pa reče, da ona ga ni, se vsede in Vidu začne saj veš, kako imamo z igračkami, da jih je premalo, bla, bla, bla, ....Pa jaz rečem, da to mi je kristalno jasno, mene zanima, ali otrok laže ali je res, da ga je ona udarila, ker želim vedeti resnico. Pa sprašuje Vida na tak način, da ni upal povedati. Ga jaz k sebi obrnem, vprašam, naj mi pove po resnici, če ga je Anica udarila, pa reče preplašeno Ne. Takoj za tem pa: "Anica, kaj si mi pa naredila to po glavi?" Pa ga še enkrat vprašam in je rekel, da bo atiju povedal. Zunaj pa je zopet rekel, da ga je udarla in mi dvakrat pokazal, kako.
Jaz sem imela pa pred tem še debato z vzgojiteljico. Trdila je svoje, jaz sem zahtevala, da mi vse pove, potem mi je pa rekla užaljeno, prav če verjamete otroku. Sem skoraj popenila. Nato je sledil ostrejši pogovor. Povedala sem, da je moja dolžnost in dolžnost odgovorne matere, da verjamem otroku, vendar vseeno se želim prepričati, kaj je res, ker vem, da si otroci tudi preveć izmišljajo. In da sem zato tam, da to zvem, pa če se otrok laže, da mu tudi sama povem, da to ni prav.
Potem je rekla, da je verjetno navajen, da ima vse, točno tako, kot da bi rekla, da je razvajen froc, ki ima doma vse, tu pač ne more biti tako. Uf, sem skor znorela. Ji jasno povedala, da ima glih toliko, kot ostali otroci. Nečesa več, drugega spet manj.
Potem je že bila bolj prijazna z menoj, ko sem rekla, da se bom sestala s starši...
Skratka, ne vem, bilo je še nekaj besed sem in tja, pa se mi ne da vsega pisati. Jaz Vidu verjamem, da ga je udarla.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
25.11.2008 17:06:02   
2ursae

Pa sprašuje Vida na tak način, da ni upal povedati. Ga jaz k sebi obrnem, vprašam, naj mi pove po resnici, če ga je Anica udarila, pa reče preplašeno Ne. Takoj za tem pa: "Anica, kaj si mi pa naredila to po glavi?"

mmm, men je pa tole dalo misliti, da ima tvoj Vid kar prav in ga je res udarila. Morda pa ona tega sploh ne smatra kot tepež user posted image .

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
25.11.2008 20:21:11   
teta beta
Oh, PEty, jaz tudi mislim, da Vid ne laže! Tole me je pa zdajle močno pogrelo!!!! Ajd, saj mogoče ga je bolj "okrcala", upam, no, ti že veš, saj ti je Vid podkazal, ampak vseeno, da ti pa vzgojiteljica še prikriva in se vleče ven user posted image

Z JAnošem sva bila danes v Avstriji v Grazu. Saj kupila nisem nič kaj takega, od daril adventna koledarja od Polly pockets za Dašo in nečakinjo (Legota letos niso imeli, samo playmobil, ampak teh kock nima in jih po moje tudi ne more kombinirat z legicami), pa 3x milo-peno za roke za otroke, pa kinderjajčke s smrkci, 2 koledarja in glavno darilo za Dašo - kotalke. Tako majhnih rolerjev nimajo, pa meni so itak kotalke še bolj všeč. So pa tiste prave, ne plastične. Moram še ščitnike nabavit.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
25.11.2008 22:06:44   
Nika v službi
Dober večer!

Najprej Valla in tiste, ki jih zanima naša puzzle abeceda - takole izgleda škatla:

user posted image
user posted image

Benika, za tvojo razpredelnico:

Vanja - RD 01.02.1970, god 31.01.
Tomaž - RD 26.04.1974, god - 03.07.
Nika - RD 13.09.2005, god 06.12.
Tomaž & Vanja - začetek skupne hoje 17.12.1993
Tomaž & Vanja - poroka 27.09.1997

Pety, hvala za plačano pijačo. Vsekakor imaš v dobrem nekaj kavic.

Luštno je bilo, ja in vsekakor sem za čimprejšnjo ponovitev. Lahko že to soboto.user posted image

Teta beta, midva sva si tudi že ogledala Bonda in moram priznati, da mi ta novi Bond ne potegne toliko kot Pierce Brosnan. Ta je bolj surov, Brosnan je bil bolj gentlemenski, šarmanten. Sicer pa so meni Bondi itak "a must".

Pa VSE NAJBOLJŠE ti voščim kar 3 dni prej, če slučajno v petek pozabim. Zdaj imamo toliko datumov, da se komaj znajdem. Uboga jaz, koliko pisanja bom imela na novi koledar 2009.... Benika, upam, da čimprej finiširaš tabelco, vpisovanja na nove koledarje se bom lotila že zelo kmalu.user posted image

Valla, vidva sta pa začela skupaj hodit 4 dni pred nama (pa 4 leta kasnejeuser posted image ).

Benika, kapo dol pred Benijem in njegovim pisanjem. Famozno, res!
Kot sem že rekla, Nika dokaj obvlada sestavljanje besed iz tega puzzla. Nika zna sama napisat, praviloma ji uspe povsem brez pomoči tudi mami, oči, dedi in babi, pri ostalih besedah pa rabi pomoč črkovanja. Ji poveš, katera črka sledi in jo najde. Z nekaterimi črkami ima še težave - F, G, S, Š, V, Z, Ž ji delajo preglavice, ostale pa kar dokaj dobro pozna. Ampak pisanje ji pa ne gre. Če jo držim za roko in pišem z njo, ji je všeč, ponovit pa ne zna prav dobro. I seveda napiše, A je tudi recimo razpoznaven, N in K pa ne. Pa še v vrsto jih ne napiše, ampak je vse raztreščeno po celem listu.user posted image

Ninočka, bravo za slovo od noric in za popravilo avta.

Žabice jaz Niki občasno že oblečem, ampak potem ji dam čez tanjše hlače, ne tiste podložene. Sicer pa bolj prakticiram kombinacijo žabice + krilo.

Moji možgani so mlajši kot jaz.user posted image  36 jih štejejo.

Pety, glede na to, da sem šele zdaj prišla do compa, ti kupončka seveda nisem poslala. Valla, kdaj planirate vi obisk Ikee? Ti si mi zadnje upanje za levčka...user posted image

Pety, glede problemov v vrtcu ti zelo težko kaj svetujem. Sicer se po opisu tudi jaz nagibam k temu, da je Vid govoril resnico, ampak še vedno pač ostaja malce dvoma glede interpretacije. Če sodim po Niki, ona dostikrat malce pomeša, kdo je kaj naredil, zato pač njene izjave jemljem malce z rezervo. Je pa tepež po glavi in nasploh tovrstno kaznovanje resna zadeva, zato bi ti pač rekla, da stvar spremljaj in po potrebi ponovi pogovor z vzgojiteljico, pomočnico. Naslednji korak je svet staršev, ravnateljica... Ampak upam, da se izkaže vsa zadeva za bolj nedolžno kot na prvi pogled izgleda.

Pa še nekaj novic iz naših logov. Od ponedeljka dalje sem bila na bolniški, z Niko sva se crkljali doma, jutri pa jo peljem v vrtec po tednu in pol. Ga že močno pogreša, tako da sem se odločila, da jo kar peljem. Sicer še smrka, kašlja pa res precej manj, tako da hudih ovir ni. Tomaž ta teden dela po cele dneve, ker imajo v soboto inventuro in je treba cel kup stvari pripravit, jaz sem z Niko cele dneve in se zgliha.user posted image  Komaj čakam nedeljo, da bomo malce skupaj.

Uživajte v snegu, mi pa zaradi prehlada še nismo uspeli užiti. Nočko!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 25.11.2008 22:08:34 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 22:22:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2791
25.11.2008 22:52:48   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Nika, hvala za slikco. To sem že nekje vidla, zdaj vem, kaj moram kupit.
Uf, naša Ikea je še v zraku, zdaj smo se samo odločili, da gremo user posted image  Se pa zna zgodit, da se bomo na hitro odločili. Kaj pa je sploh s temi levčki? Iskreno povedano, pojma nimam o čem govorite. A je kakšen zadnji rok da ga dobiš?

Tisti, ki imamo Ikea family card, dobimo za rojstni dan otroka nekega pliškota. Nas tako že od septembra dalje čaka levček. In ja, rok je 30.11.2008. Očitno ga bomo propušili.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2792
   [Brisano sporočilo]
25.11.2008 23:01:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.11.2008 6:42:10   
pety78
Jaz grem jutri skoraj zagotovo. Valla, potem se pa kje srečamo. user posted image
Če kateri kaj koristi, je pa Matjaž v Ljubljani v službi, na Viču, ali pa se pelje in kje pobere kartonček. Če mu rečem, da ga gre iskati, bo to z veseljem naredil.

Pa mogoče ne bi bilo slabo zraven priložit še ikea family kartico.

< Sporočilo je popravil pety78 -- 26.11.2008 6:44:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.11.2008 8:34:46   
teta beta
Nika, kje si kupila to zadevo? Perfekna je za mojo nečakinjo! Sem se že blazno ubadala s tem, kaj ji kupiti, ker ima vsega toliko, da mi je že brezveze kupiti npr. šesto barbiko itd. Črke pozna že zdavnaj vse, tole ji bo po moje prav zanimivo. Tudi Daši bi mogoče bilo, ampak zdaj že ima darilo. 

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
   [Brisano sporočilo]
26.11.2008 10:05:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.11.2008 11:45:51   
Nika v službi

Jaz grem jutri skoraj zagotovo. Valla, potem se pa kje srečamo. user posted image
Če kateri kaj koristi, je pa Matjaž v Ljubljani v službi, na Viču, ali pa se pelje in kje pobere kartonček. Če mu rečem, da ga gre iskati, bo to z veseljem naredil.

Pa mogoče ne bi bilo slabo zraven priložit še ikea family kartico.

Ikea card mora biti zraven, ja. Hm, kje pa dela Matjaž? A mu lahko jaz kuponček in kartico kam pripeljem? Bi to naredila okoli 14:30, ko grem po Niko v vrtec, potem popoldan imam šolo in bom nedosegljiva.
Mi lahko na mobi sporočiš točen naslov podjetja in Matjaževo mobi številko, da ga kontaktiram? Bi šlo?

Jaz sem namreč danes še doma in ne v Stegnah.

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 26.11.2008 11:50:17 >

F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.11.2008 11:48:34   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: teta beta

Nika, kje si kupila to zadevo? Perfekna je za mojo nečakinjo! Sem se že blazno ubadala s tem, kaj ji kupiti, ker ima vsega toliko, da mi je že brezveze kupiti npr. šesto barbiko itd. Črke pozna že zdavnaj vse, tole ji bo po moje prav zanimivo. Tudi Daši bi mogoče bilo, ampak zdaj že ima darilo. 

Nika je to dobila za darilo in nimam pojma, kje so to kupili. Iskreno povedano (kar mi sploh ni v čast), niti ne vem, kdo je to kupil. Za dve vrečki z darili sem naknadno namreč ugotovila, da si nisem zapomnila, kdo je bil darovalec. Takrat v Mačji kavarni je bila manjša zmeda z darili, smo kar odlagali na stole in tako nam je tole ušlo. Je pa zelo uporabno darilo, res.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.11.2008 16:08:45   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Zadnjič sem se nekaj hvalila, da moj otrok napiše pismo Miklavžu. In tule imate sedaj dokazuser posted image

user posted image

A to more prinest pri tetki Špeli a ne?user posted image
Bova cel petek in soboto vadila pisanje, sem kupila flomastre in barvice.

Moj datum: 4.12.1981 

Urša vse najboljše user posted image user posted image user posted image
ninocka upam, da se bo stanje kmalu umirilo. Norice so res za pop user posted image
pety jest bi se sigurno skregala.

Vam še nisem povedala pomojem: 12.1. imam spet razgovor pri rešu za umetno user posted image . Ja, ja vsak dan smo spet bližje user posted image  upam.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.11.2008 17:20:21   
2ursae
nikin puzzle: se skoraj zihr, da sem ga videla v Mullerju.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?