Nika v službi
|
Hej, hoj! Valla, a imaš mogoče koga, ki bi lahko Tilna prevzel za kako urico ali dve? Da ga recimo pelje na sprehod (hm, vreme je sicer malce neugodno) ali pa pač zgolj počuva nekaj časa. Takrat bi ti prevzela Nika, kaj počela z njim... Verjamem, da ti manjka druženje z Nikom, poskušaj to "nadoknaditi" preko vikenda, ko je tvoj doma in naj on poskrbi za Tilna. Benika, končno glas od tebe! Seveda smo te pogrešale, saj zato pa sprašujem, kje si in ugotavljam ali si z Edotom ali na Edotu... Tažana, upam, da ti izvidi pokažejo, da si alergična samo na tiste stvari, ki jih že tako ali tako ne maraš preveč. Resno - ti želim, da se situacija čimprej umiri. Vem, kako je to, ko se praskaš, ko si ves lisast... Zoprno, res. O kakšnih tabletah ti to govoriš? A gre za tole - ceresit stop humidity? Jaz sem pa včeraj preživela prvi dve šolski uri osnov elektrotehnike. Dobili smo eno tako debelo buklo (okoli 300 strani!), da mi je kar slabo ratalo. Meni je bila sama ideja takoj všeč, da se namreč vsi, ki tržimo naše proizvode in nismo po izobrazbi elektrotehniki, izobrazimo o osnovah elektrotehnike, ampak zdaj mi je ideja malo manj všeč. No, saj bomo preživeli, a ne? Za cilj sem si izbrala, da bom vsaj toliko izobražena kot Anže. Danes testiramo Koleosa, saj najbrž sem že omenila. Je pa vreme slabo, tako da nimam prave ideje, kam bi jo mahnili. Dve opciji imam v glavi, ostale bom še stuhtala: torej, Planet Tuš Kranj ali Bled. Če bi slučajno res šli v Tuš KR, bom poklicala tebe, Benika in tebe, Špelka, če bosta slučajno imeli čas za kakšno kavico... Sicer pa meni zdaj tole naše srečanje malenkost narobe hodi, ampak bomo tudi to zmogli. Namreč tale službena pot v Nemčijo (Bonn) se mi non-stop spreminja. Po zadnji varianti naj bi vendarle šla na pot 18. (torek) in se vračala ponoči v petek. Narobe mi hodi predvsem iz tega vidika, da se z Niko praktično cel teden ne bova videli, potem jo bom pa v soboto, ko me bo komaj pričakala, "vlekla" na srečanje. Ampak pustimo času čas, mogoče se še kaj spremeni. Itak smo pot že 2x odpovedali, pa potem spet planirali, tako da... Če pa vendarle grem, moram prej še nujno po eno bluzo. Aha, šoping ti temu praviš, Valla, a ne? Zdaj pa kavica kliče. Se še oglasim. Danes nimam nobenega izobraževanja. Čudo božje.