|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
9.11.2008 17:32:48   
Nika v službi
Čer! Kakšno zatišje tu gor. A ste vsi zunaj? No, mi smo še ujeli nekaj sončka, glede na to, da se je madam zbudila ob 16:00. Dopoldan pa smo šli kot običajno k maši in nato na kavico. Tokrat v Kolosej.

Včeraj zvečer sva hotela iti v kino pogledat Bonda ali Mammo Mio in ker nama hitra vstopnica na Vodafone Live nikakor ni potegnila, na Jokerju pa imava kot zakleto premalo dobropisa, sem se pač zapeljala do Koloseja, da bi kupila karte na dobri, stari način. Pa me je skoraj kap trefnila. Vrsta se je vila od glavnih vhodnih vrat, po levi strani mimo prodajalne bonbonov in do blagajn. Res, divje! Sem se samo obrnila in šla domov. Projekt prestavljen za teden dni.

Evo, toliko od mene sedaj. Grem dol pripravit nahrbtnik za v vrtec, potem pa se pridružim Niki in Tomažu pri sestavljanju legic.

Lep preostanek popoldneva in se tipkljamo jutri.

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
9.11.2008 18:46:43   
tažana
čer še iz našega konca user posted image .
Mi smo bili danes bolj delavno razpoloženi. Medva sva bila na srečanju pihalnih orkestrov v Vallinem koncu, katarina se je pri Mami crkljala, na večer smo šli pa dojenčka gledat h kolegom user posted image .

...drugače pa vse po starem. Ta teden bom itak skoraj do noči v vrtcu, ker sem zadnja, tako da bo teden en dva tri mimo. Naslednji teden grem pa na testiranje za alergijo user posted image . Zadnje tri mesece sem obupna, nekega večera se bom do smrti spraskala. user posted image  Zadnjič mi je user posted image  celo rekel, če bi me nekdo kloniral bi takoj vedel katera sem jaz (tista, ki se praska user posted image ). No upam, da mi kakšne hude stvari ne pokaže, kot je recimo čokolada user posted image .

no saj to je to... Lep večer user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
9.11.2008 23:35:44   
2ursae
noooo, spet tonemo ... je že pona ura, bom kratka, ker grem ninat user posted image .

kako ste? Za srečanje lahko tud 6.12., men je gut, sploh, če bom lahko videl aTilna, se bom potrudila prit user posted image .

Naj povem, da je prejšnji teden moj mož peljal Anžeta v Elektronabavo user posted image  ... za tamalga, jasno, nebesa. Moj je rekel, da so se tam prodajalci blazno zabavali, saj mali ve VSE: "o, imajo nadometne vtičnice", "bi tale trofazni vtikač ", "teta, zakaj imaš pa tam v košari termično krčljive cevke" ... user posted image , skratka poznal je več stvari kot marsikateri odrasel moški, ki se na tem področju ne znajde najbolj.

Ta vikend smo se imeli zelo fajn, nismo sicer nikamor šli (danes smo želeli na Polževo, a je Bor tako dolgo spal, da nam ni uspelo ... itak), a smo se doma zelo zabavali in se imeli super. Ju3 pa spet tlaka, ampak se veselim popoldneva, bomo šli Anžetu kupit lučko pol pa po kakšno tortico, ima Bor v torek god, pa bo častil user posted image .

nočko

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
10.11.2008 8:15:47   
Nika v službi
Dobro jutro!

2ursae, za crknit tole z Elektronabavo! Res težko verjet, da takle mali dečko obvlada toliko strokovnih izrazov.

Midva s Tomažem se tudi strašno zabavava, ko opazujeva Niko, kako obvlada vožnjo teh avtomobilčkov, formul. Avtoček parkira pod posteljo kot kak ta velik.user posted image

Drugače pa sem včeraj pozabila povedat, da smo v soboto imeli obisk moje sestrične z družino. Nič takega, boste rekle. Ne, nič, če ta moja draga sestrična ne bi imela hiper živahnega, razvajenega 10-letnega dečka, ki je uspel našo bajto v dveh urah obrniti na glavo. Najprej je obdelal garažo, odpiral in zapiral garažna ter dvoriščna vrata, Tomažu pobrljal vse nastavitve v njegovi fensi Nokii, si prisvojil Nikin mikrofon ter tulil, repal.... pel (no, to je že zelo blag izraz) v kuhinji, medtem ko smo se mi poskušali pogovarjati v jedilnici, s hišnega telefona je non-stop klicaril enkrat mamičin, enkrat očkov mobi, dirjal po stopnicah do mansarde in nazaj dol, zgoraj se je celo nekaj časa zamotil s formulami, sicer pa ga je bila polna hiša. Nika se je seveda strašno zabavala, tako kot pri vsaki lumpariji, ampak po njihovem odhodu sva imela s Tomažem obilo tematike za širšo diskusijo o vzgoji otrok.

Za naju oba je namreč tako obnašanje nesprejemljivo. Otroku, čeprav je živahen ali pa prav zaradi tega, moraš postaviti meje. Onadva pa sta ga sicer nekajkrat opomnila, ampak več od tega pa nista prišla. Saj je logično, da ne more biti pri miru in poslušat naših pogovorov, a ne? To je bil njuno opravičilo, ko je bilo že precej evidentno, da je njegovo tuljenje v mikrofon toliko moteče, da je potrebno nekaj ukreniti.

Dobra šola za vsakega starša, bi rekla. Lahko naredimo male pošasti, če jih pravočasno ne usmerimo, postavimo meja.

V opravičilo oz. dodatno razlago: dečko je razvajen, ker sta se starša dolga leta trudila za pikico, imela je obilo splavov, na koncu sta se odločila za posvojitev. Tale njun živček je torej posvojenček, ki kroji njuno življenje. Kar si zaželi, dobi.

Grem na kavo.

Načeloma lahko tudi 06.12., čeprav je to Miklavževa sobota in se zna zgodit, da bomo imeli kakšno prireditev. Moram pri Tomažu v službi preverit, kdaj imajo Dedka Mraza, ponavadi je nekje okoli tistega datuma, ko imajo inventuro... Inventura pri njih pa je kot že omenjeno 29.11.....

Kaj pa 22.11.?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
   [Brisano sporočilo]
10.11.2008 9:24:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 2655
10.11.2008 10:14:20   
ninocka
oj,

vam samo pomaham iz sluzbe user posted image
kaj vec pa zvecer .. sem par dni ful na veliko daunloudala risanke za Evana in mi zato ni nic drugega delalo..
se beremo

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2656
10.11.2008 10:54:27   
Nika v službi
A čisto zares drži, Valla? Si prepričana?user posted image

No, pa se dajmo pofočkat za 22.11.2008 - kdo ima čas, veselje, voljo za en čvek ob kavi ali čaju? Kraj bomo definirali kasneje, da ne bo že na začetku preveč zakomplicirano.user posted image

Da ne pozabim: Ninočka, a se da še kaj dobiti tisto termo torbo (nov dizajn)? Kakšna je cena in barve?

Benika, a lahko računam nate, da mi zapečeš CD za Niko, tisti, ki se je vrtel na party-ju? Recimo do našega naslednjega srečanja?

F. Lainšček

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
10.11.2008 14:18:30   
Pia67
Nika, mal pozna sem z odgovorom, pa vseeno. Nino nič ne mešam s kakimi novimi očki itd. Njega kliče po imenu, G. je pa tati. Važn je, da se z njo igramo, jo imamo radi in to je zaenkrat vse kar ji je potrebno razlagat, a se ti ne zdi.
Itak pa sem se že navadila v življenju, da nobena stvar ni ziher...user posted image

22.11.2008 žal ne bo šlo z moje strani. Mam polmaraton Palmanovo 23.11.

Neposredna povezava do sporočila: 2658
10.11.2008 15:09:07   
Nika v službi
Pia, saj nisem mislila, da bi jo mešala z novimi očki. Mislila sem na to, kako je pač sprejela tvojega novega prijatelja. Otroci so tako pronicljivi, veliko razumejo, veliko sprašujejo. Na to sem pač pomislila, ko sem vprašala, kako je sprejela novo osebo v tvojem (vajinem) življenju. Nič ni bilo mišljeno med vrsticami.user posted image

Ojej, spet težave v raju.user posted image  No, pa še druge povejte, kako je s tem 22.11., potem pa bomo videli. Vse se najbrž ne bomo mogle dobit.

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
10.11.2008 20:00:55   
ninocka
Dober vecer!
Evo, prezivela sem prvi dan v sluzbi, bilo je GROZNOOOO - no, sej ni bilo, ampak sej vete, kako je, ko se po mal vec kot letu dni vrnes na delovno mesto...skratka grozno user posted image
Padla v guzvo, na koncu sem ze sama delala dolocene stvari, zraven pa se se nenehno opravicevala, da je pac danes moj prvi dan v sluzbi...joj...user posted image user posted image
Evan je sel tud po 1 tednu v vrtec, se je ze ful veselil. Cel teden me je spraseval, zakaj ne sme v vrtec in kdaj bo lahko sel...v petek je bil ze taka tecka - vse je blo narobe, si mogu prav pazit, kaj mu reces, kako mu reces...pa lih v petek sva najvec okrog lafala, pa je blo vsaj zanimivo...
V soboto je praznoval Ruben 1. RD s svojimi prijateljcki, prislo jih je 18 + starsi. S tem, da on ni bil najmanjsi user posted image Je sestricna od Samota s sabo pripeljala 1 mesec starega sincka user posted image Kaksen drobizek, jst sem, ko ga je hranla, kr zraven nje sedela in ga bozala in se cudla, kolk je micen user posted image
So bli pa otroci ful pridni, skor nobenega kreganja, nobenega divjanja, Evan je uzival 100/uro, Rubnu pa najprej neki ni blo OK, pol se je pa zacel z Elo igrat, potem se je pa ful zaigral.
Torta je bla tud ful dobra, moja pridna sestrica je pa spekla 4 pladne pizz, ki so sle v momentu...pa mal smo kuhanga vincka postregli, pa sadne solate...mi je slo ful hitro mimo, sploh nisem mogla verjet, da je bla ura ze 7, ko so zaceli odhajat.

Slikice pa sledijo, bom zdej rekla samotu, da jih dol potegne user posted image

Srecanje -  men zaenkrat dogovarja katerikoli datum, razen te sobote in nedelje. Pol pa nimam nic v planu.

Tko na hitrco, zdej grem pa mal pred TV, sem ful zmatrana od sluzbe user posted image HB, da delam samo 6 ur user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 2660
10.11.2008 21:32:42   
A-N-J-A
ninocka-HB za Rr, da vsaj vem kako si preživela tvoj prvi delovni danuser posted image .No saj se bova v sredo vse zmenileuser posted image .

2ursae- a to pomeni da ima moj Bor tud v torek goduser posted image ?

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
10.11.2008 22:01:48   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

2ursae- a to pomeni da ima moj Bor tud v torek goduser posted image ?

ja, če hočeš user posted image . je pa tko, da SV. Bora ni (a ni to čudno user posted image ) in si moraš za svetnika izbrat eno ime, ki se ali začne ali konča na "bor" ... Boris, Borut, Dalibor, Tibor ... (mi2 sva hotela Boromir (saj veste, iz Gospodarja prstanov), pa ga, valjda, tud ni user posted image ). Mi2 sva izbrala Tiborja, ki goduje jutri. Če je pa tebi všeč kakšno drugo od teh imen, pa ni jutri nič žurke user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
11.11.2008 8:05:59   
Pia67
Nika, odgovorila sem bolj nasplošno user posted image , če te pa kaj posebej zanima, pa povem, ko se dobimo. ne bi pa na forumu razgljabljala o tem, ker je SLO majhna in vohljačic prevečuser posted image . Pač, slabe izkušnje.
Zadevo sem itak tiščala več kot leto dni in ... saj veš.
je pa hecn, da se vedno zmenimo tisti vikend v mesecu, ko imam tekmo. 1x mesečno jo pač imamuser posted image , ne gre drugače.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
11.11.2008 12:13:14   
Nika v službi
Bor, vse najboljše za god!

A-n-j-a, a imaš čas 22.11.? Za zdaj termin ustreza Valli, 2ursae, Ninočki in meni. Ne ustreza Pii, ostale se še niste izjasnile (ali pa sem kaj pobrljala - se že vnaprej opravičujem). No, Tažana je rekla, da nanjo ne gre računat oz. če bo, bo, če pa ne, pa ne. O.k., sprejeto. user posted image  Kako je z ostalimi - Pety, Benika, Špelka, Teta beta, Doroteja? Sem koga izpustila?

Benika se na splošno malo oglaša, verjetno je polna zaposlena na Edotu, pardon z Edotom.user posted image

Ninočka, WB!user posted image  Z dobrodošlico mislim na delovni narod.user posted image  Zakaj se nikakor ne uspem prebiti preko Vodafone Live na hitro vstopnico in kupiti karte za Kolosej?!?!?user posted image

Pia, razumem, razumem. In eno leto to že traja, ti pa nam poveš šele zdaj?! V dno duše naj te bo sram. Pa vohljačice gor ali dol.user posted image
Ja, res ne vem, kako vedno trofimo tisti datum, ki tebi ne ustreza. Kaj ko bi z nami podelila tiste zasedene dneve, da bi se lažje prilagodile?user posted image

Danes imam spet seminar, jutri zbor delavcev in popoldan šolo (ja, začenjam se izobraževati v elektrotehniki - elektroniki - organizira podjetje, traja do junija 2009), v četrtek testiramo novega Koleosa in potem je tu že petek. Jupi!user posted image
In potem še en teden do našega srečanja.user posted image  

p.s. Ninočka, kako je s torbo? Se da dobit?

F. Lainšček

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
   [Brisano sporočilo]
11.11.2008 21:08:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2665
11.11.2008 21:16:49   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Zdaj me pa zanima, ali gre katera v bližnji prihodnosti gor? Jaz bi imela 2 zelena mammut stolčka!

Jaz grem verjetno naslednji teden user posted image , Juhej. Kaj pa čem, če mi je pa pred parimi dnevi dragi izrekel tiste besede, ki jih želi od moškega slišati vsaka ženska:"nujno morava v IKEO" user posted image .

Naj povem novico dneva ... !taram taram ta tam!... Anže je v vrtcu jedel kosilo user posted image . Sem zjutraj srečela njegovo vzgojiteljico in ji povedala, kako mi vsakemu mesu rečemo riba kablarica in potem vse poje user posted image , tako da je pri koslilu vedela, kaj mu rečt in volila! mala trmica je jedla user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2666
11.11.2008 21:26:41   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Naslednji teden grem pa na testiranje za alergijo user posted image . Zadnje tri mesece sem obupna, nekega večera se bom do smrti spraskala. user posted image  Zadnjič mi je user posted image  celo rekel, če bi me nekdo kloniral bi takoj vedel katera sem jaz (tista, ki se praska user posted image ). No upam, da mi kakšne hude stvari ne pokaže, kot je recimo čokolada user posted image

Jest sem bila tud na tem testiranju na golniku. SEm se isto praskala ko zmešana. Do krvi in največ na pregibih. Odkrili so mi alergijo na nekatere vrste trav, 2 vrsti mokeuser posted image , hruškeuser posted image in paprikouser posted image . Diagnoza kožni dermatitis. Zdravilo - ga ni razen vnetega praskanjauser posted image . Upam, da bo pri tebi bolje. Če pa najdejo alergijo na čokolado, pa prešaltej na bombone in piškoteuser posted image  (pa čips, smokije, kiki-je....user posted image )

ursae ti, a bi pol nama Anže lahko pomagal pri stanovanju? Morva ene kable povlečt pa lahko sodeluje.user posted image
ninočkauser posted image  za prvi delovni dan.
Hm, če se že greste okoli svetnikov - ko so me krstili Špel še ni bilo in sem se mogla zadovoljiti z ANGELO user posted image user posted image . user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
11.11.2008 21:28:16   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Benika se na splošno malo oglaša, verjetno je polna zaposlena na Edotu, pardon z Edotom.user posted image

Jao nika a se nisva zmenili za brezmadežno  user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2668
11.11.2008 21:29:10   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Hm, če se že greste okoli svetnikov - ko so me krstili Špel še ni bilo in sem se mogla zadovoljiti z ANGELO user posted image user posted image . user posted image

hmmm, po mojem to ne drži, problem je v tem, da Sv. Špele ni in potem vzamejo tisto ime, iz katere je ime "Špela" izpeljano. Tko kot Bor.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
11.11.2008 21:40:34   
teta beta
Kolikor jaz vem izhaja Špela iz imena Elizabeta in goduje takrat, se pravi 17. novembra.

No, pri nas ni nič kaj novega. Jutri gremo mi trije (jaz in tamala dva) do nedelje k našim domov, ker gre moj oče na en izlet in gremo k stari mami, pa še moj bo tačas malo stene premazal, ker imamo od vlage tako, da joj.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
12.11.2008 7:25:25   
Nika v službi
Dobro jutro!

Teta beta, s čim pa boste premazali stene - z emulzijo? Ali s čim drugim? A potem bo še prebelil? Sprašujem zato, ker imamo mi spodaj tudi eno steno oz. kot, ki vleče vlago. Nam je malar svetoval emulzijo, kar smo tudi naredili. Ampak me zanima, če je še kakšna druga izpeljanka oz. rešitev.

Valla, katero izvedbo zelenega Mammut stolčka pa hočeš?

tega:
user posted image

ali

tega?
user posted image

No, če 2ursae iz kakega razloga ne bi uspelo iti, planiramo obisk tudi mi.

Bravo za prvo pojedeno kosilo v vrtcu, Anže. Le pogumno naprej s ribo kablarico, samo da ne bo počasi postal jedilnik preveč monoton.user posted image
Mi je pa zanimivo, da se pusti prepričat, pri Niki take zadevščine ne palijo. Mi hitro pove svoje.

O, Angela, lepo te je slišat.user posted image user posted image user posted image  Drugače pa bi se strinjala s teto beto glede Špele oz. Elizabete.

F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
12.11.2008 16:43:23   
benika
Srečanja; seveda pridem.

CD za Niko; seveda prinesem.

Vidim, da pogrešale me niste, sem namreč brez kompa, ker se je nekaj sesulo in sem si sposodila mamičin laptop.

Pri nas nič novega, Edo je ok, mulci tudi, jaz tudi...skratka dolgčas.

Bodite pridne.

Neposredna povezava do sporočila: 2672
   [Brisano sporočilo]
12.11.2008 20:02:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2673
12.11.2008 20:04:30   
tažana
čer!

evo Katka spi, user posted image  pa me nestrpno čaka da se mu pridružim na kavču...

spelka: praskam se že dva meseca noro! prav tako na pregibih na začetku celo po celih nogah. Sem bila posledično vsa v modricah. user posted image  Zaradi izvidov pa upam, da jih čimprej dobim, da se bom lahko izogibala alergenom. imam sicer ene kreme in tablete ampak nič od tega ne jem, niti jih ne mislim do nadaljnega, zato mi je edina varianta, da vem čemu se moram izogibat user posted image .

tea beta: tudi pri nas ta vikend belimo in se spopadamo z zidno plesnijo user posted image . jaz imam samo en sprej za steno kako se že reče... Spektra (sanitol), potem pa čez barvo, aja in  povsod imam naštimane Ceresit tablete.

no zdaj pa grem...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
13.11.2008 7:34:24   
Nika v službi
Hej, hoj!

Valla, a imaš mogoče koga, ki bi lahko Tilna prevzel za kako urico ali dve? Da ga recimo pelje na sprehod (hm, vreme je sicer malce neugodno) ali pa pač zgolj počuva nekaj časa. Takrat bi ti prevzela Nika, kaj počela z njim... Verjamem, da ti manjka druženje z Nikom, poskušaj to  "nadoknaditi" preko vikenda, ko je tvoj doma in naj on poskrbi za Tilna.

Benika, končno glas od tebe! Seveda smo te pogrešale, saj zato pa sprašujem, kje si in ugotavljam ali si z Edotom ali na Edotu...user posted image

Tažana, upam, da ti izvidi pokažejo, da si alergična samo na tiste stvari, ki jih že tako ali tako ne maraš preveč.user posted image  Resno - ti želim, da se situacija čimprej umiri. Vem, kako je to, ko se praskaš, ko si ves lisast... Zoprno, res.

O kakšnih tabletah ti to govoriš? A gre za tole - ceresit stop humidity?

Jaz sem pa včeraj preživela prvi dve šolski uri osnov elektrotehnike. Dobili smo eno tako debelo buklo (okoli 300 strani!), da mi je kar slabo ratalo.user posted image  Meni je bila sama ideja takoj všeč, da se namreč vsi, ki tržimo naše proizvode in nismo po izobrazbi elektrotehniki, izobrazimo o osnovah elektrotehnike, ampak zdaj mi je ideja malo manj všeč.user posted image  No, saj bomo preživeli, a ne? Za cilj sem si izbrala, da bom vsaj toliko izobražena kot Anže.user posted image user posted image user posted image

Danes testiramo Koleosa, saj najbrž sem že omenila. Je pa vreme slabo, tako da nimam prave ideje, kam bi jo mahnili. Dve opciji imam v glavi, ostale bom še stuhtala: torej, Planet Tuš Kranj ali Bled.user posted image

Če bi slučajno res šli v Tuš KR, bom poklicala tebe, Benika in tebe, Špelka, če bosta slučajno imeli čas za kakšno kavico...

Sicer pa meni zdaj tole naše srečanje malenkost narobe hodi, ampak bomo tudi to zmogli. Namreč tale službena pot v Nemčijo (Bonn) se mi non-stop spreminja. Po zadnji varianti naj bi vendarle šla na pot 18. (torek) in se vračala ponoči v petek. Narobe mi hodi predvsem iz tega vidika, da se z Niko praktično cel teden ne bova videli, potem jo bom pa v soboto, ko me bo komaj pričakala, "vlekla" na srečanje. Ampak pustimo času čas, mogoče se še kaj spremeni. Itak smo pot že 2x odpovedali, pa potem spet planirali, tako da...  Če pa vendarle grem, moram prej še nujno po eno bluzo. Aha, šoping ti temu praviš, Valla, a ne?user posted image

Zdaj pa kavica kliče. Se še oglasim. Danes nimam nobenega izobraževanja. Čudo božje.

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?