Nika v službi
|
Ojla! Nika mi zboleva, zdaj samo srčno upam, da se spet ne razvije kako pljučnica. V petek mi je začela malo kašljat, ampak je bil kašelj moker, prav nič poseben. In tudi ne prav pogost. Vikend je minil brez posebnosti, včeraj smo preživeli krasen dan v Portorožu, se sprehajali ob obali, fantastičen sonček, toplo, prijazno. Za konec smo šli še na avtomobilčke, vlakce... (Ninočka, če kdo, potem sigurno ti veš, o katerem parku govorim), na poti domov pa nama je Nika zaspala (po kosilu ni šla nič spat, se je preveč dogajalo) v avtu in občasno v spanju kašljala, stokala. Ponoči pa se je začelo - suh kašelj, hropenje, piskanje. Jok ob vsakem kašljanju (ker jo po moje boli v prsih ali pa grlu), neprespana noč, danes je ostala doma, popoldan pa imamo pregled pri P. Samo upam, da ni nič na pljučkih.... Tažana, a si ti že imela pregled pri alergologu? Imaš že kakšne rezultate? Teta beta, WB s "počitnic". Še kaj smrdi po varekini? 2ursae, bom poskušala zapečt CD do sobote, čeprav najina udeležba visi v zraku. A ga zelo nujno potrebuješ? Moram se namreč najprej prebit do praznih cedejk (hm, v kateri predal sem jih vtaknila?), potem pa preveriti, kako to deluje na novem softwaru.... Imamo še malo razsulo zgoraj v računalniški sobi... Kakor koli že, se bom maksimalno potrudila. Bi bilo pa mogoče smotrno počasi definirati KRAJ dogajanja v soboto. Glede na našo hitrost dogajanja, bo 5 dni komaj dovolj. Kolikor vem, smo na spisku: Valla, 2ursae, Ninočka, Benika, Špelka, A-n-j-a, Nika v službi, Pety mogoče (pridi, te bomo spravile v dobro voljo!), Tažana mogoče (pridi, praskanje v družbi je bolj prijetno). Kaj pa celjski konec - Teta beta, Doroteja?