|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
17.11.2008 11:29:37   
Nika v službi
Ojla!

Nika mi zboleva, zdaj samo srčno upam, da se spet ne razvije kako pljučnica. V petek mi je začela malo kašljat, ampak je bil kašelj moker, prav nič poseben. In tudi ne prav pogost. Vikend je minil brez posebnosti, včeraj smo preživeli krasen dan v Portorožu, se sprehajali ob obali, fantastičen sonček, toplo, prijazno. Za konec smo šli še na avtomobilčke, vlakce... (Ninočka, če kdo, potem sigurno ti veš, o katerem parku govorim), na poti domov pa nama je Nika zaspala (po kosilu ni šla nič spat, se je preveč dogajalo) v avtu in občasno v spanju kašljala, stokala. Ponoči pa se je začelo - suh kašelj, hropenje, piskanje. Jok ob vsakem kašljanju (ker jo po moje boli v prsih ali pa grlu), neprespana noč, danes je ostala doma, popoldan pa imamo pregled pri P. Samo upam, da ni nič na pljučkih....

Tažana, a si ti že imela pregled pri alergologu? Imaš že kakšne rezultate?

Teta beta, WB s "počitnic".user posted image  Še kaj smrdi po varekini?

2ursae, bom poskušala zapečt CD do sobote, čeprav najina udeležba visi v zraku. A ga zelo nujno potrebuješ? Moram se namreč najprej prebit do praznih cedejk (hm, v kateri predal sem jih vtaknila?), potem pa preveriti, kako to deluje na novem softwaru.... Imamo še malo razsulo zgoraj v računalniški sobi... Kakor koli že, se bom maksimalno potrudila.

Bi bilo pa mogoče smotrno počasi definirati KRAJ dogajanja v soboto. Glede na našo hitrost dogajanja, bo 5 dni komaj dovolj.user posted image

Kolikor vem, smo na spisku: Valla, 2ursae, Ninočka, Benika, Špelka, A-n-j-a, Nika v službi, Pety mogoče (pridi, te bomo spravile v dobro voljo!), Tažana mogoče (pridi, praskanje v družbi je bolj prijetno). Kaj pa celjski konec - Teta beta, Doroteja?

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
17.11.2008 11:57:43   
benika
Pety, iskreno sožalje ob izgubi ljubljene omiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .

Sobotno srečanje; mi pridemo vsi štirje + špelka. Kraj srečanja...predlagam Kolosej. Po moje je to še najbolj preverjena varianta.

2ursae, če želiš, ti lahko tudi jaz zapečem kakšne otroške pesmice, al bi ti želela imet le Živaliceuser posted image ?

Nika, ja mende bo pa tamala že zdrava do soboteuser posted image  Boh ne dej mi Benija razočarat, če ne bo hudouser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 12:18:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
17.11.2008 12:27:54   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Nika, mi smo bili včeraj tudi na obali! Sicer bolj na relaciji Portorož-Piran. A ne, kolk je blo fajn? user posted image

O, glej no, glej. Škoda, da se nismo uspeli srečat. No, mi smo parkirali tam nekje pri H. Metropol (že skoraj Lucija), potem pa smo šli peš ob obali do solinarskega pomola (Bernardin) in nazaj do Cafe Centrala, potem pa ob cesti mimo Kempinskega do otroškega igralnega parka in nazaj do avta.
Ja, krasen dan je bil in temu primerna gneča. Tudi nazaj grede po cesti.user posted image  

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 17.11.2008 12:28:09 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 12:38:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2705
17.11.2008 12:50:14   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

Mi smo pa parkirali pri Bernardinu in šli peš do Pirana in nazaj. Vmes jedli, bili na kavici,... Nazaj je blo pa skoraj kot sredi sezone, ja:) K sreči moj pozna neke obvoze in smo se največji gužvi izognili.

Hi, hi, tudi mi smo napol lokalci. A ste šli mimo bolnice čez Semedelo?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
   [Brisano sporočilo]
17.11.2008 17:28:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2707
17.11.2008 20:05:32   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: benika

2ursae, če želiš, ti lahko tudi jaz zapečem kakšne otroške pesmice, al bi ti želela imet le Živaliceuser posted image ?

user posted image  o, želim, želim, daj, res, če ti ni odveč. Ti bom tudi jaz kaj prinesla.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
17.11.2008 20:20:38   
benika
Evo, urši, dobišuser posted image .

Meni je pa Beni zboleluser posted image  Popoldne je zakuhal in sedaj že od 18h spi ko polhek. Upam, da se kmalu porihta in da se ne bo še Jakob kej nalezel.

Danes so imeli v vrtcu slikanje in komaj čakam da vidim, kako se je mulc lepo nasmejal v fotoaparat. Je rekel, da mu je stric naročil naj reče siiiiiiiiiiiiiiiruser posted image  Evo, pozabila sem vam povedat, da je bil v nedeljo po radiu Triglav. V vrtcu so namreč snemali eno oddajo, v kateeri predstavljajo gorenjske vrtce in so tokrat obiskali naš vrtec. Pogovarjali so se o Noetovi barki in moj lubi je tako lepo povedal, da so mavrico risali z gostimi barvamiuser posted image user posted image user posted image Ful so bili luštni in posrečeni.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
17.11.2008 20:50:54   
teta beta
Nika in benika, upam, da se vajina pingvinčka kmalu pozdravita!

Mene verjetno ne bo na srečanje.

Mogoče vam zjutraj kaj več napišem, zdajle bom šla že počasi spat. Se me hoče nekaj prehlad lotevat, smrkam, grlo me boli...

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.11.2008 10:40:35   
Nika v službi
No, kaj pa je zdaj to s temi boleznimi? Beni, pozdravi se do sobote!!! Nika pospešeno dela na tem.user posted image  Ja, včeraj nismo šli na pregled. Ko sem prišla domov iz službe, mi je mami povedala, da je Nika le občasno kašljala, da je bila dobre volje, imela apetit, skratka razen smrkavega nosa in občasnega napada kašlja b.p. Sem poklicala P in se posvetovala, pa mi je rekla, da imajo itak norišnico v čakalnici, tako da naj jo raje še kak dan opazujem in se potem - če se eventuelno poslabša - znova oglasim in določimo nov datum za pregled. In tako smo ostali doma in se crkljali.

Noč je relativno dobro prebila, samo enkrat proti jutru, okoli 2. ure zjutraj, jo je napadel kašelj, pa smo vlivali Operil P ter pili sirup in je bilo potem bolje. Se ji je pa tudi kašelj spremenil, je že bolj moker. Upam, da to pomeni izboljšanje in da ji ne bo udarilo na pljučka. Do nadaljnjega ostaja v domačem varstvu.

Benika, sliko boš seveda "šerala" z nami, a ne? Da vidimo, če ima Beni kaj sira med zobmi.user posted image  Izjava za radio je pa itak svetovna.

Teta beta, tudi ti počivaj in pij čajčke. Tantum verde tudi zelo pomaga pri vnetem grlu.

Jaz imam danes spet pestro - čez slabe pol ure sestanek, ob 14. uri seminar, jutri šolo, pa zavarovalnega agenta proti večeru... Oh, toliko stvari se kopiči, da komaj šaflam. Bonn pa je dokončno odpovedan, kar mi zdaj - ko je Nika bolna - itak ful ustreza. Hja, krogle za Edota ne bo. Žal.

F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.11.2008 20:35:16   
teta beta
Nika, kaj pa je to, tantum verde?

No, nisem podlegla, ampak javila se pa tudi nisem zjutraj, ker sem jaz peljala Dašo v vrtec in šla pol domov k našim.
Operil P - ravno danes sem se v lekarni pogovarjala, da ni fajn pretiravati z operilom, še posebej pri otrocih, ker izsuši sluznico. Pa da velja to za vse otroke, 2, 6 let.... v glavnem, ne vlivat, ampak raje kar po kapljicah, kot piše v navodilih.

Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.11.2008 21:23:25   
doroteja23
Ker Nika čaka na moj odgovor glede srečanja: Nika naju ne bo.

Namreč ta mesec imam preveč kontrol in vsega za Alino da mi nikakor ne znese še na srečanje v Ljublajno. Pa še na krst gremo v nedeljo.
V ponedeljek pa imam jaz neko predavanje na borzi, potem pa še psihologa z Alino.
Bli pa smo prejšnji tedn v LJublajnii na kontroli pri kardiologu. In slaba novica je v tem, da še kr moremo čakat na opeacijo, ker ima Alina premalo kilogramov. In tako se operacija prestavi za nedoločen čas. Nikakor pa mi na misel ni padlo, da bi vprašala kolko mora imet kilogramov.

Smo pa imeli kontrolu tudi za ledvičke in kot zgleda nas čaka spet operacija obeh ledvičk, ker se ji je ponovil refluks. Na žalost. Zdaj čakam kaj nam bo dohtarca poslala domov in bomo vidli, če bomo že letos to porihtali.

Nič zdaj pa morem it po mojega user posted image  v službo. Vam javim še kaj je novega. Upam da že jutri.

Lp

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
19.11.2008 10:35:24   
Nika v službi
Teta beta, hvala za skrb glede Operila. Sem malo pretiravala v pisnem opisovanjuuser posted image , seveda ga ne vlivamo, ampak max. 2 kapljici v vsako nosnico. Pa max. 7 dni (to nam je rekla naša P, ker načeloma je v navodilih še manj). Itak pa gre pri teh stvareh zgolj za izbiro med slabo in slabšo opcijo. Pri Niki hitro udari sluz na pljuča (ali ušesa), to je zadnjič potrdila tudi njena P, zato nam je svetovala, da z doziranjem kapljic ne oklevamo, ko vidimo, da s fiziološko ne uspemo "razredčiti" smrklja.

Tantum Verde je ena super zadeva, jaz uporabljam pastile, čeprav je baje tudi pršilo oz. tekočina. Naravna zadeva, ki pa je zelo učinkovita pri lajšanju bolečin v grlu. Če poznaš Granobil, Neoangin in podobne zadeve - to je mnogo boljše! Absolutno priporočam. Ali pa Olio31 od Just-a - kaneš na sladkorček nekaj kapljic in pogoltneš ali pa v čaj in spiješ.

Doroteja, pri vas pa tudi ni konca s temi pregledi, operacijami... Iskreno upam, da Alino čimprej porihtate in da se zoprnije ne ponavljajo več.

2ursae, zate imam pripravljene "živalce".user posted image  

Če ne zbolimo, potem v soboto velja. Kaj pa ostale, že potrjene? Velja? Kolosej ali kaj drugega?

Benika, kako je Beni?

F. Lainšček

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
19.11.2008 10:56:52   
benika
Nika, beni je ko cukerčekuser posted image  Zdrav ko riba, dokler ni treba it spat. Takrat ga čudežno popade vročinauser posted image  Se mi pa sedaj že 2 dni zbuja ob 4ihuser posted image  Ja, prav ste prebrale, zjutraj ob 4ih on meni tuli na uho, da se je že naspaluser posted image user posted image user posted image  Jaz pa komaj takrat oči zaprem.user posted image

Teta beta, Olio31 od Justa je res zakon, prav tako krema materine dušice in sivka, ki lajšata prehlad. Vem, vem to, ker sem postala zastopnica za Just, tako da Nika, se priporočam, če ti bo kdaj česa zmanjkalouser posted image

Doroteja, hudo mi je, da vas doletavajo same slabe novičke. Se mi kar oči solzijo, ko pomislim na vašo malo borko in kaj je božica že vse morala prestati. Škoda, ker te ne bo na srečanje, ampak vedi nekaj...drugo leto se dobimo v vašem koncu in gorje ti, če ne prideš vsaj za 5 minuser posted image user posted image user posted image  Te pridemo vse pred bajto iskat.

Pety, kako si? Dej se kaj oglasi no. A prideš v soboto? Mislim, da bi ti en babji čvek s svojimi ljubimi septembrkami dobro del.

A v soboto potem pride v poštev Kolosej? Okoli 10h? Špelke ne bo, ker je nekam brezvoljna zadne dneve in pravi, da nima volje sploh kam it. Je namreč zopet izvedela slabe novičke na g. pregledu. Zopet jo namreč čaka histero al nekaj takega. Pa še včeraj bi bil zanjo dan D. Ljubica moja mala, drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  A čmo mal pesti držat in ji natrosit mal dobre volje?

V albumu imam nekaj novih slik, tako da vabljene k ogledu.

< Sporočilo je popravil benika -- 19.11.2008 10:58:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 2715
19.11.2008 11:23:34   
spelka12
Mene ne bo, ker bodo v soboto snežni nameti in vas bo itak zamedlo, pol vas bom pa prišla odkidat ven user posted image .
ja no res sem mal brezvoljna. Histeroskopijo imam enkrat v začetku decembra. Ampak grem na en nov način, ki ne zahteva narkoze (razen seveda, če kaj najdejo in te pol operirajo) in si samo en dan v bolniciuser posted image .
Je bila pa g. ful prijazna. Sluznico imam nabrazdano in zato vmesne krvavitve, mioma pa sploh ni našla. Je bla besna na Sredanoviča, kaj on mene bega in straši. Še dobro, da sem zamenjala ginekologa.
Pa če bo na histero vse ok greva lahko januarja spet na pogovore za umetno in mogoče bo 2009 spet trebušček na tapeti user posted image .
Dan D imam pa danes benika. user posted image

Slikce so pa mega. Kolk je jakob luštkan user posted image .

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
19.11.2008 11:28:24   
Nika v službi
Benika, slikice sem videla. Ko sem že naklofala svoj post, sem s kotičkom očesa videla tisto kljukico pri sporočilih in šla gledat.
Kako je to tvoje dete cortkano! Kakšen božanski nasmeh! Tiste slikice, ko je v vozičku, z zeleno kapico in rumeno dekico - prelep je, čisto filmski. In tako neznansko lepo se smehlja. Angelček!

Kdo pa je tisto bradato bitje, ki deluje tako zaspano?!user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da je Beni bolje. Upam, da tudi Niko porihtamo, tako da bi se vam lahko pridružile. Meni je 10:00 o.k. Tomaža v vsakem primeru ne bo, ker gre pomagat k mami in atu - imajo koline.

Just je res ena dobra zadeva. Želim ti veliko uspehov pri prodaji. Jaz sicer imam svoj kontakt preko moje poročne priče in prijateljice, ampak dobro je imeti še koga v "rezervi"....user posted image

Špelka, jaz te lepo povabim na naše srečanje. Mislim, da bi ti družba dobro dela in prinesla nekaj novega upanja, veselja. Smo s tabo in trdno verjamemo, da bo tudi tebi kmalu posijalo sonce. Če ga oddajaš, ga moraš prejeti. Verjemi! Pridi! Drži se!user posted image user posted image user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
19.11.2008 11:35:34   
2ursae
benika, slikice Jakoba v vozičku: user posted image , super mega luškane user posted image . Pa men je všeč tud tista, ko Benjamin daje lupčka bratcu ... kdaj bomo mi doživeli kaj takega ...
Daj naredi malo reklame za Justa, bom zihr kaj vzela. Kaj se splača imet doma?

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 19.11.2008 11:36:54 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2718
19.11.2008 12:08:14   
benika
2ursae, doma se splača definitivno imeti kreme za zaščito kože (tea tree krema, ognjičeva krema, sivkina krema ter krema materine dušice). Te so res zakon. Poleg tega je pri nas obvezen del opreme tudi Olio31. Potem so tu še eterična olja, pa še polno drugih zadev. Bom na srečanju kaj več povedala.

Nika, hvala za lepe želje. Se bom vsekakor potrudila, da mi uspe uspešno predstavit izdelke. Sama sem ful skeptik, kar se tiče teh žavb in kremic, ampak Just me je pa prepričal že kar nekaj časa nazaj.

Špelka, nič nas ne boš ti prišla odkidat. Boš kar z nami šla. Benč že sprašuje, kdaj boš prišla in kdaj bo lahko spal pri tebi. Ne pozabi, da si drug teden njegova nočna varuška. Ma vse na koledarju zabeleženouser posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
19.11.2008 12:45:41   
Nika v službi

2ursae, doma se splača definitivno imeti kreme za zaščito kože (tea tree krema, ognjičeva krema, sivkina krema ter krema materine dušice). Te so res zakon. Poleg tega je pri nas obvezen del opreme tudi Olio31. Potem so tu še eterična olja, pa še polno drugih zadev. Bom na srečanju kaj več povedala.

Zame je zakon brinjeva krema. V kombinaciji z Oliom31 pomaga pri bolečinah - revma, poškodba, utrujene noge... mah, brinjeva je zakon. Nam jo je ravno zmanjkalo in eto, jo naročam pri tebi, za spodbudo! Če jo slučajno uspeš dobiti do sobote, jo kar prinesi, sicer pa... ko bo.user posted image

Mi imamo vedno doma Olio31, brinjevo kremo, meto (proti glavobolu - superca), deo spray ter kar nekaj eteričnih olj - jih dajem v vlažilec zraka, v sesalec... glih tolk, da še juhe ne skuham z njimi.user posted image

Po moje je Just od teh zadev, ki so vezane na domače predstavitve, sigurno med uspešnejšimi prodajnimi artikli. Če dobiš nek krog odjemalcev, se praktično samo prodaja. Srečno!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 19.11.2008 12:46:30 >

F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
19.11.2008 13:28:36   
benika
2ursae, nekaj sem te pozabila vprašat...a ti pesmice zapečem v mp3 formatu al v navadnem formatu?

Neposredna povezava do sporočila: 2721
19.11.2008 20:37:19   
ninocka
Dober vecer,

vas samo na hitrco pozdravim - sem tolk utrujena d sluzbe in novega tempa in imate prav zegen, da sem ob tej pozni uri se pokonci user posted image
Pri nam je bolj ali manj vse po starem, ruben je prebolel 6 bolezen, Evanu je kr naenkrat noro vsec v vrtcu in se jezi, ko ga pridem iskat, v sluzbi je guzva, popoldne pa Ruben  samo visi na meni in se dere mama mama mama in pa am am am...se mi zdi, da revcek strada v vrtcu user posted image
Jutri mam govorilne za evana in upam, da mi bo ratalo kaj vec napisat.

Komentirala ne bom nic, bom probala jutri iz sluzbe kja napisat, ce ne bo prevelike guzve...

Teta beta in 2ursae, sem dobila nakazano, hvala 
Valla
, ne vidim tvojih slikci user posted image
benika, ful lustne slikice, Jakob je itak cukrcke
Pety, sozalje ob izgubi omice... user posted image user posted image user posted image user posted image jst se zdaj skor 1x tedensko sanjam mojo omo in dedana in ko se zjutraj zbudim, rabim prav nekja casa, da dojamem da ju ni vec...user posted image user posted image user posted image

Spelka, user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo, zdej pa sibam panckat...nocko user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
19.11.2008 20:42:37   
tažana
benika: super slikce user posted image .

špelka: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image  evo nekaj pika pok in rožic za dobro voljo... user posted image

danes sem bila na testiranju in nisem izvedela nič novega user posted image .  Na testiranju sem nekoč že bila, vendar sem mislila, da sem kaj dodatno pridelala, ker se mi pojavlja sedaj v tej grozni srbeči obliki, vendar je test pokazal sledeče: Pršica, cvetni prah, trave, leska... itd. v glavnem take stvari, ki si jih ne moram izogibati user posted image . tako da se bom še naprej praskala in praskala, ker še vedno ne mislim jest nobenih tablet user posted image . Zdej pa samo še to upam da se mi čimprej kaj s hormoni začne dogajat pa de se stanje umiri user posted image .

grem se sedaj crkljat...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
19.11.2008 20:50:52   
teta beta
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

Zdej pa samo še to upam da se mi čimprej kaj s hormoni začne dogajat pa de se stanje umiri user posted image .

grem se sedaj crkljat...

Ja, ja, smo razumele namig user posted image . Tudi mi navijamo... user posted image

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
19.11.2008 20:56:47   
2ursae

2ursae, nekaj sem te pozabila vprašat...a ti pesmice zapečem v mp3 formatu al v navadnem formatu?

skoraj raje vidim, da v navadnem formatu, razen seveda, če ti je zaradi količine lažje zapečt mp3.

ninočka, user posted image  živjo po dolgem času.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?