|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
5.11.2008 8:25:51   
teta beta
Ninočka, ker tvoj račun ni iz skupine nlb, ne morem naredit v kliku kar prenos med računi (ali pa ne znam user posted image ), zato moram plačat preko položnice in rabim še tvoj naslov. Pošlji mi še to, prosim.

Naj se pohvalim, da sem včeraj tudi jaz videla lepotičko Kajouser posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
5.11.2008 9:50:13   
Nika v službi
Evan, zate user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje.

Teta beta, me veseli, da sta se s Pety uspeli srečat.user posted image

Jaz še vedno komaj "šaflam" med obilico papirjev, planov, seminarjev....

Benika, a gre Edo v ponedeljek v LJ? Kam? Ortopedska?

Valla, lepo, da si se oglasila. In seveda krasno, da s Tilnom že veselo pohajata naokrog.

Naša familija se je včeraj cepila proti gripi (vsi razen Nike), nakupovala v (zaenkrat še) Mercatorju in se mastila z večerjo v McDonald'su.user posted image

Danes predvidoma dobim nov računalnik domov, mi je naš računalničar bojda vse prenesel s starega, edino s certifikati se bom morala še ukvarjat (sigenca, postarca...).

Ker je tako zatišje tu gor, dodajam en utrinek z dirjanja s športnim cliom po našem igrišču...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

spravimo se tudi še na formulo...
user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
5.11.2008 13:32:41   
benika

Aha. Ampak Edo je bil operiran že ta ponedeljek in  sem ga danes že pripeljala domovuser posted image .

Pia....go with the flowuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
5.11.2008 13:46:39   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Aha. Ampak Edo je bil operiran že ta ponedeljek in  sem ga danes že pripeljala domovuser posted image .

Ojej, a sem jaz sfalila en teden?! Shame on me! Sicer pa jasno - krasna novica. In kako se počuti? Obilo dobrih želja za popolno sanacijo hrbteničnih težav.

Ko bo lahko dobro migal, ga pa izkoristi. user posted image Zdaj ga imaš doma.user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
5.11.2008 13:55:51   
spelka12
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Ko bo lahko dobro migal, ga pa izkoristi. user posted image Zdaj ga imaš doma.user posted image

Jao spet imam pokvarjen teden zarad nočnih moruser posted image user posted image user posted image . Moja sestra pa res tega ne dela, je blo vse brezmadežno.
pia user posted image user posted image user posted image  just make loveuser posted image user posted image
danes sem imela čast paziti jakoba, sem bila v user posted image . Še bi, šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

Evo prišla je tretja user posted image  po ss in s tem spet zelena luč za babymakinguser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2630
5.11.2008 14:27:53   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Jao spet imam pokvarjen teden zarad nočnih moruser posted image user posted image user posted image . Moja sestra pa res tega ne dela, je blo vse brezmadežno.

neee, jaz sem pa razumela tako, da naj ga kar nažene POSPRAVLJAT user posted image user posted image user posted image . Ker itak, da je bilo brezmadežno, če ti tko praviš user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
5.11.2008 14:56:48   
Nika v službi
Joj, 2ursae, ta je pa huda.user posted image  Pospravljat!!user posted image user posted image user posted image  OMG! Valjda da ima kakšno boljšo idejo, kako bi ga lahko izkoristila....

Špelka, jaz pravim tebi tisto, kar ti Pii: make love. In dodajam: make a baby. Or two. Or three. Or... user posted image

Dobr, že letim domov.user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
5.11.2008 19:24:44   
Nika v službi
Dober večer od doma! Jeeee, spet smo priklopljeni!

E-maili mi sicer doma še ne delajo, ker ne najdem gesla in uporabniškega imena, tako da bo še kak dan trajalo, da mi Telemach sporoči podatke, ampak net dela, z Visto se pa tudi spoznavam.user posted image

Nič niste pridne s pisanjem...user posted image

Nič, saj tudi jaz nimam kakšnih drugih posebnih novic, samo pomahala sem vam.

Pa, pa!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2633
   [Brisano sporočilo]
5.11.2008 21:22:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2634
6.11.2008 11:21:18   
Nika v službi
Valla, kakšen dečko! user posted image  S kakšno pripombo pa so vaju poslali v RA? Itak da se strinjam, da je to samo koristno, ampak me zanimam, kaj je P "zmotilo"?

Šoping - kaj je to?user posted image

F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 13:20:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2636
6.11.2008 14:20:25   
teta beta
Uau, valla., to so pa res mere! Tudi naš je bil približno takšen pri dveh mesecih, ne pri enem.

Sem pa danes naročila torto za krst in jo njami tudi degustirala. Njam njam, res je bila dobra, čokoladna. Za sadno se pa še nisem odločila, ali naj bo borovničeva ali malinina. Imeli bomo dve torti, eno za krst in eno zame za r.d., naaročila sem jih pa v hotelu Dobrna, kjer imajo svojo slaščičarno. Šla sem gledat tja tudi plac za kosilo, vendar tam ni v redu, ker ne bi mogli vsi sedeti za eno mizo. Zaenkrat kot kaže se bomo odličili za hotel Štorman v Celju.

2ursae, kako ste oblekli vaša fanta za krst? V belo, v svečano ali v navadno obleko? Je še dala katera druga krstit sinka, Pety mogoče (isto vprašanje)?

Neposredna povezava do sporočila: 2637
6.11.2008 14:21:40   
Nika v službi
Aha, hvala za pojasnilo.

Ampak a ni štosno, koliko je zdaj tega? Ali pa se zdaj samo toliko bolj posvečamo temu oz. imam(j)o več informacij?

Kakor koli že, verjamem, da bo vse o.k. in da boste odlično poštimali.

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2638
6.11.2008 22:22:26   
2ursae
teta beta, Bor je imel bele hlače in belo jopco, spodaj pa nežno zeleno majčko. Nič posebej svečano, pazili smo le na barvo. Jopco je potem še veliko uporabljal, hlačke malo manj.
Kateri svetnik bo pa Janošev zavetnik?

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 6.11.2008 22:24:37 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2639
7.11.2008 8:43:32   
teta beta
2ursae, sem se spomnila in šla pokukat v tvoj album. Luštkano!!!!!!! Koliko pa je bil Bor star? Pod svečano sem mislila varianto hlače na rob, srajčka in metuljček, kot jih tudi nekateri oblečejo. Ampak meni je bela varianta tudi nekako skoraj bolj všeč. Ampak kaj naj potem z belimi hlačami??? Hmmm, imam še ene svetlo bež od Daše, a bi bilo to primerno? Pa bel krstni kompletek, hlače in tuniko, od Daše. Uf, fantak je mnogo težje oblečt user posted image .
Janoš je izpeljanka imena Janez, tako da bo njegov zavetnik sv. Janez Krstnik ali pa sv. Janez Evangelist. Ali pa mogoče še kak drug Janez, če bo župnik našel katerega bližje user posted image . Ugovarjala ne bom. Pri Daši smo imeli krst v moji fari (zdaj bo v B.) in jaz sem prej mislila, da gre nekako tako - Daša-Darja-Darinka-sv. trije kralji (kot darovanje ali kaj, ena naša stara teta je bila Darinka in je pač imela takrat god). No, ampak župnik je rekel, da itak Darinka izhaja iz Martina, da pa Daša sploh izhaja iz Danijela in je tako njen zavetnik sv. Danijel. Tudi prav.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
7.11.2008 8:44:06   
Pia67
user posted image  ja, se počutim ko na kaki tekmi. kašna podpora navijačic user posted image , hvala...

Glede na to, da imam še 2 polmaratona do konca leta, res ne delam veliko na tem, da bi kaj bilo. Ampak tudi 1. mi je ratal ravno med pripravami za odpravo. Globoko v sebi sem itak skeptična...
Mah, trenutno je zaradi same službe, recesije, ki je zelo priročna za odpuščanje delavcev, prav noro, da razmišljam še o user posted image .

To je to.

Valla, kako veliko dete. Bravo user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
7.11.2008 9:31:39   
2ursae
joooj, teta beta, sem šla še sama gledat naše slikice s krsta user posted image , sem že mal pozabila, kako je bilo. Kakšna čupca user posted image , take najbrž ne bo več imel, razen potem, ko bo najstnik, če bo želel met dolge lase user posted image . Star je bil pa 5 mesecev. Borov zavetnik je pa Sv. Teodor (po vezi Bor=Tibor=Teodor, ki ima god isti dan kot Martin). Kmalu bomo imeli žurko user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
7.11.2008 10:40:15   
Nika v službi
Živjo, punce. Končno malo dogajanja tu gor.user posted image

Teta beta, jaz ti lahko povem, kako so svoje fantiče oblekle moje kolegice z ulice. Imamo itak skoraj same fante (no, v drugem krogu rojstev so punčke - user posted image ).

Torej, pri nas so fantki pri krstu oblečeni precej "normalno", bele barve skoraj ni, razen belega prtiča ali "žaklja", eventuelno bele srajčke. Meni osebno te svečane obleke "na rob"user posted image   in razni metuljčki pri tako malih ne potegnejo. Najbolj mi je všeč, da se obleče kakšna luštna bela srajčka, čez kak fensi puloverček ali jopica v nežnih pastelnih tonih, spodaj kakšne krem hlače, jaknica, bundica, karkoli. Vse potem lahko tudi uspešno porabiš, sicer je krstna obleka zgolj za krst, kar pa meni ni ravno všeč. Pri punčkah je res nekoliko lažje, ker vso "belino" lahko porabiš, vsaj jaz pri Niki sem jo. Torej, za moje pojme mora biti krstna obleka svečana, a primerna malemu otročičku. "Belo oblačilo", ki ga zakrament predpisuje, pač "pokriješ" s prtičem, kupljeno oblekico, pač z vsem tistim, kar je dandanes na voljo za to priložnost.

Pia, kako pa je Nina sprejela tvojega novega spremljevalca? In očka? Me res zanima.
Vse dobro ti želim - doma, v posteljiuser posted image , na maratonih, v službi.... Ja, tale recesija je res zelo grozeča.

Jaz pa druge strani slikic od 2ursae ne vidim.user posted image  Če kliknem na njen album, vidim samo prvo stran, ko grem na "naslednjo", mi javi napako. Tako si nisem mogla osvežit spomina na vaš krst, 2ursae. A ostale pa nimate težav?! To je pa res čudno, no.

A se zmenimo za kak kufe v bližnji prihodnosti? Bi katera bila za? Meni bi recimo ustrezala sobota, 29.11.

F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
7.11.2008 11:02:42   
teta beta
Nika, klikni na 2ursae-in moj album, link, ki ga ima v podpisu.

29.11. pri meni sploh odpade.

Neposredna povezava do sporočila: 2644
7.11.2008 11:11:37   
Nika v službi
O, hvala, Teta beta, to mi pa sploh ni padlo na misel.

Evo, sem obudila spomin na vaš krst, 2ursae. In znova moram pripomnit, da ste bili ful luštkani.

F. Lainšček

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
7.11.2008 17:15:54   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

pia user posted image user posted image user posted image  just make loveuser posted image user posted image
danes sem imela čast paziti jakoba, sem bila v user posted image . Še bi, šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.........

Evo prišla je tretja user posted image  po ss in s tem spet zelena luč za babymakinguser posted image .

Punce, se opravičujem ker kar vdiram, samo špelko bi rada pozdravila.

Špelka, sem te našlauser posted image . Smo te na 'zmagovalkah', kar pogrešale, samo da si ok. Topel pozdravček in user posted image  za zeleno luč!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
   [Brisano sporočilo]
7.11.2008 18:47:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lara light)
  Neposredna povezava do sporočila: 2647
7.11.2008 19:36:12   
Nika v službi
Valla, zelene mize iz Mammut serije ni več. Je šla ven iz asortimana. Žal. Imajo modre in rdeče, okrogle in pravokotne. Mi smo potem kupili en drugi set mizice in dveh stolčkov, dodatno pa sem kupila zelene okrogle stole iz Mammuta. Ker so mi pač všeč.

Sicer pa ja, Ikea je od včeraj uradno delujoča v Celovcu. Zelo prikladno, nam vsekakor bližje kot Graz.

Super, da imaš čas za kavico. Se pridruži še kdo? Zaenkrat še ostajamo pri 29.11., če pa ne bi bilo kandidatov, pa seveda prilagodimo.

Meni ta sobota ustreza, ker ima Tomaž inventuro in bova midve z Niko cel dan sami. No, če se zmenimo, ne bova sami.user posted image

Lara light, ja, Špelko najdeš občasno pri nas. Smo jo kar vzeli za svojo. Vidim, da pričakuješ dvojčke - lepo nosečnost ti želim!

Grem naprej dirkat - danes smo postavili stezo za formulo 1 in zdaj je seveda hit!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2648
7.11.2008 20:10:25   
tažana
čer!

samo na hitrco. Naš urban (nečak) je bil pri krstu čisto navadno oblečen. vse skupaj je bilo bolj v svetlih barvah, torej konbinacija modro- belo (se mi zdi). Drugače pa bom probala sliko zrihtat pa jo prilepim. user posted image

Aja za srečanje se jest ne bom fočkala, ker imam zadnje čase vse manj časa user posted image . Če bom frej bom povedala ampak zaenkrat rečem, da me ne bo.

Špelka: user posted image  za težko pričakovano user posted image .

Uživejte...

Neposredna povezava do sporočila: 2649
   [Brisano sporočilo]
8.11.2008 10:22:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tažana)
  Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?