ninocka
|
Hvala za cestitke Vceraj je bil Ruben doma, sva mela cel dan zas, zapravla sva ga pa z letanjem po trgovinah Sva sla kupit hrano za praznovanje in potem se po torto in pol po Evana v vrtec, takrat je pa dokoncno omagal. Vmes je sicer ze 2x zaspal, ta drugic, ko sem ga nesla v posteljo, se je pa zbudil oz. je spal samo, ce sem zraven lezala. Po pol ure pritozevanja in protestiranja, sem ga pa dvignila in mi je pomagal pospravljat - je ful vneto vlekel sesalec in "moco" sej je prav, da je pospravljal, sej je on praznoval in goste vabil Ob 5ih smo imeli druzinsko praznovanje - moji in samotovi, je dobil ful daril, enga si je kr Evan prilastil (volan) Potem je se "pihal" svecko, ki je itak ni upihnil, je pomagal Evan in sestricni, potem smo meli pa torto (ki je bla ful lepa in dobra, mnjam). Je dobil en kos in zlicko in je pojedel cel kos sam, s tem da si jepomagal se mal z rokicami, popacal se je itak cel in je bil pol tooolk leep , za finale je pa vrgel kroznik na tla in ga razbil Potem smo sli pa pocasi spat, je pa ponoci ful kasljal in se je skoz zbujal V vrtec je pa danes odnesel malo suhega sadja in ma une mini indijancke, pa kavico za vzgojiteljici. Evan je komi cakal, da smo odprli darila, jih je vmes kr ene parkrat sam vzel iz vreck in ze zacel odpirat Ko jepa videl volan, ki ga je dobil Ruben, je blo pa konec...si ga je prilastil in ga pol donesel se v posteljo, pa vmes se na WC, ko je sel kakat HB, da Rubna ne zanima tolk sam volan, njemu je bolj zanimivo, ko se prizigajo lucke in ko poje... Slikce bom pa se dala gor, bom rekla mojmu, nej mi jih s fotkica potegne (me je prav sram, ampak jst tega sama ne znam ). Pa vedno ga zamudim, ko to zacne delat, tko da ne vidmi, kaj je naredil... Danes grem mal v soping, rabim kaksne hlace, pa cevlje in kaksno majico za v sluzbo...nimam nic, razen ce grem v razvlecenih trenirkah delat... Jutri gremo pa v Crno, gremo svecke prizgat