|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
28.10.2008 20:07:32   
teta beta
Ste pa vsi hitri s temi sistematskimi. Jaz sem zadnjič vprašala, pa so mi rekli, da so zdaj majske vabili, Daša bi torej naj prišla na vrsto nekje februarja user posted image .

Srečanje -ja, imam dovolj časa za premislek in izbiro user posted image . Mogoče vas bom pa lahko povabila že k nam na parcelo in kar naročila catering user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
28.10.2008 22:10:25   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: ninocka

2ursae, ful lustni copatki...kdaj bo pa narocila? a je kaksena posebna fora, ker drugace jih jst narocim, glede na to, da posiljajo v europo? Jst bi mela 3, pa a bi se kera, pa same narocimo?

ena naša oktobrka ima zastopstvo v SLO, samo se zdaj ful redko javlja in nima časa ... jo bom še mal požicala, pol pa lahko naročiva - jaz bi vzela vsaj dva para, še mal za darilca, da bi jih naokol raztalala, ko je pa tolk dojenčkov vsepovsod. Ti javim.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
29.10.2008 8:47:51   
2ursae
RUBEN, VSE NAJBOLJŠE, VSE NAJLEPŠE IN VSE NAJSLAJŠE user posted image

user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
29.10.2008 8:55:42   
2ursae
tile so pa za nas, revče boge, ki danes nimamo rd user posted image :

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
29.10.2008 9:55:54   
Nika v službi
user posted image

Ruben, vse najboljše!

Teta beta, v tolažbo: včeraj sem klicala za kontrolni pregled v RA, pa so mi dali datum 17.02.2009. Pregled naj bi imeli pri 3. letu, Nika pa bo v času pregleda skoraj pol leta starejša.

Tomaž je danes končno operiral (odstranil) zob!user posted image  Zdaj je doma in počiva. Upam, da bo šlo naprej brez komplikacij in da bo za praznike že mobilen.

Jutri sem si vzela prosto, tako da bo podaljšani vikend še dodatno daljši.user posted image  Edino od RR in interneta nasploh bom še vedno odrezana, saj bo nov računalnik v pogonu šele po praznikih. Kupila sem ga pa že. Vsaj to.

Se oglasim še kasneje. Pa, pa!

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 29.10.2008 10:00:27 >

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
29.10.2008 10:04:25   
benika
user posted image

RUBEN, VSE NAJBOLJŠE!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2606
   [Brisano sporočilo]
29.10.2008 10:07:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2607
29.10.2008 11:47:45   
pety78
Ruben, vse najboljše za prvo svečko!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
29.10.2008 13:56:22   
spelka12
Ruben vse najboljše ti želim.user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
29.10.2008 15:06:10   
Nika v službi
Samo pomaham vam in se odklapljam do ponedeljka, 03.11.2008!

Lepo se imejte!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
29.10.2008 20:11:53   
tažana
Ruben
vse najboljše za te, vse najboljše za te, vse njaboljše dragi Ruben, vse najboljše za te! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2611
29.10.2008 23:07:54   
2ursae
samo da nas spet dvignem iz pozabe, ena današnja anekdota:

z Anžetom se igrava z žebljički (Bor že spi), moj se pa hoče z mano podajat balon. Pa rečem mojmu, v hecu seveda:
"ne morem se zraven žebljičkov igrat še z balonom, nisem super-ženska."
Anže: "jaz bi tud žensko" user posted image

tko mal, za štos ... pišem eno sodbo, pa se mi ne daaaaaaaaaaaaa ...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
30.10.2008 7:37:48   
teta beta
Ruben, vse najboljše!!! Vse naj, naj, veliko zdravja, smeha in veslih uric z bratcem in mamico in atijem!!!

2ursae, lepa torta! Si sama pekla? user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
30.10.2008 8:44:38   
ninocka
Hvala za cestitke user posted image

Vceraj je bil Ruben doma, sva mela cel dan zas, zapravla sva ga pa z letanjem po trgovinah user posted image user posted image Sva sla kupit hrano za praznovanje in potem se po torto in pol po Evana v vrtec, takrat je pa dokoncno omagal. Vmes je sicer ze 2x zaspal, ta drugic, ko sem ga nesla v posteljo, se je pa zbudil oz. je spal samo, ce sem zraven lezala. Po pol ure pritozevanja in protestiranja, sem ga pa dvignila in mi je pomagal pospravljat - je ful vneto vlekel sesalec in "moco" user posted image user posted image user posted image sej je prav, da je pospravljal, sej je on praznoval in goste vabil user posted image user posted image user posted image
Ob 5ih smo imeli druzinsko praznovanje - moji in samotovi, je dobil ful daril, enga si je kr Evan prilastil (volan) user posted image user posted image user posted image Potem je se "pihal" svecko, ki je itak ni upihnil, je pomagal Evan in sestricni, potem smo meli pa torto (ki je bla ful lepa in dobra, mnjam). Je dobil en kos in zlicko in je pojedel cel kos sam, s tem da si jepomagal se mal z rokicami, popacal se je itak cel in je bil pol tooolk leep user posted image user posted image user posted image , za finale je pa vrgel kroznik na tla in ga razbil user posted image Potem smo sli pa pocasi spat, je pa ponoci ful kasljal in se je skoz zbujal user posted image user posted image user posted image
V vrtec je pa danes odnesel malo suhega sadja in ma une mini indijancke, pa kavico za vzgojiteljici.

Evan je komi cakal, da smo odprli darila, jih je vmes kr ene parkrat sam vzel iz vreck in ze zacel odpirat user posted image user posted image user posted image Ko jepa videl volan, ki ga je dobil Ruben, je blo pa konec...si ga je prilastil in ga pol donesel se v posteljo, pa vmes se na WC, ko je sel kakat user posted image user posted image user posted image
HB, da Rubna ne zanima tolk sam volan, njemu je bolj zanimivo, ko se prizigajo lucke in ko poje...

Slikce bom pa se dala gor, bom rekla mojmu, nej mi jih s  fotkica potegne (me je prav sram, ampak jst tega sama ne znam user posted image ). Pa vedno ga zamudim, ko to zacne delat, tko da ne vidmi, kaj je naredil...

Danes grem mal v soping, rabim kaksne hlace, pa cevlje in kaksno majico za v sluzbo...nimam nic, razen ce grem v razvlecenih trenirkah delat...user posted image

Jutri gremo pa v Crno, gremo svecke prizgatuser posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
30.10.2008 22:08:48   
doroteja23
Ruben vse najboljše!!!user posted image user posted image

Mi smo pa prišli iz bolniceuser posted image .
Alina je bila dva od torka popoldan v bolnici in jaz seveda z njo in eno noč prespala na stolu, za eno noč pa so mi dali ležalnikuser posted image .
No hvala bogu sma zdaj že doma. Saj sploh ne vejo kaj ji je blo, in pol je pač postavo diagnozo da ima bronhitis, ker je prvo bil sum na pljučnico. In ker je imela čisto dihanje je to izključo, čeprav na slikah pa je vidit zgoščenje v pljučih. Zdaj sma na antibiotiku, v ponedeljek imama pa kontrolo.

Drugače pa je pri nas po starem. Vrtec laufa. Ta teden sma imele v načrtu obisk cirkusa, lunaparka in misli smo se it kopat. Zato smo jo pustli doma, kao da ima počitnice in zdaj ima bolniško. Drugače pa gre full rada v vrtec in v njem tud uživa. Full lepo se je vključla.  Čeprav še spi nena tam, trenutno še ne. Bomo pa jo po novem letu začeli puščat tam spat in upam da nebo poslabšalo njenega veselja do vrtca.

Lepo pa bi vas prosila če bi tudi meni poslali slikice od rojstnega dneva, ker jih še nisem vidla.

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
1.11.2008 17:57:09   
Pia67
U, kaka čast, da nas dvignem z 2. strani na prvo. Kolk časa bo to trajalo?user posted image

Ruben, vse najboljše za 1. svečko.

Na sistematski potrepežljivo čakam, rok od RD je tri mesece, tako, da se zna zgodit, da prideva celo januarja 2009 na vrsto user posted image

Doroteja, upam, da "hropci" v pljučkih ne bodo del vsakdana in so samo prehodni. Saj veš kaj mislim, ker nočem razlagat. Držia se, lepo, da je Alini fajn v vrtcu.

Nina se greje ob najini prastari lončeni peči in srka čaj (no, kar ni glih lepo, šlepam se ob kompu na račun Backa Jona, ki ji je najljubša risanka), saj sva obredli britof, najboljši je bil pogled z bližnjega kuclja na morje svečič spodaj.
Najbrž mam mal viroze, saj mi nič ne diši za pojest, kar pa spravim vase, pa hitro konča na wc-ju. Jutri greva na klasičen sprehod do Gospodične z mojim novim izbrancem user posted image  Zgoraj zapisano bi morda lahko bilo tudi na račun zelo sveže zaljubljenosti (noseča ziher nisem, ker imam menzes, da ne bo kake nepotrebne evforije). Ob vsej običajni ljubezenski navlaki, ki pristoji, pa se je pojavila še velikaaaaa želja po dojenčkih, z njegove strani. In ve dobor veste kakšno je moje mnenje o porodnicah tik pred meno. Tako, da ne vem kaj bo. Če bo kaj ratal OK, če pa ne, pa bo tudi čist fajn user posted image . Jaz pa sem šenkala voziček, pa ...

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
1.11.2008 20:07:16   
tažana
pia: OO kakšne lepe novičke user posted image .  no evo počasi bomo pa le vse septembrke pristale na drugem user posted image . A se še kera razen Nike z vsemi 4 brani te misli user posted image .

Evo grem peglat me likalnik čaka user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
1.11.2008 21:04:31   
2ursae
oooo, pia, odlično user posted image  ... ti se kar prepusti, če ti je namenjen še en bejbi poš pa že sfolgala, a ne user posted image .

vtec je tud pri nas zalaufal, že sodeluje pri igrah in menda ima tud ožji krog prijateljčkov, čeprav doma vse zanika user posted image .

papa

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
2.11.2008 8:20:53   
teta beta
No, prazniki so za nami, potica mi je še kar uspela, drugače pa nič kaj posebnega, vse po starem.

Pia, lepe novičke! Važno, da se imata z Nino fajn!

Ninočka, zares bi ti rada nakazala denar za torto, pošlji mi številko.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
2.11.2008 21:56:58   
2ursae
čer user posted image

mi smo vse tri dni preždeli doma, ker je bil v pšetek Bor kar precej bolan in smo se ustrašili, da bo spet dobil bronhiolitis, pa je bil na srečo v soboto že mnogo boljši. Kljub temu se ga ven nismo upali peljat, sploh danes je pihalo k pri norcih.

benika, a ste šli pol v zoo na noč čarovnic?

špelka, k si spraševala še za kakšen link za pobarvanke: tale je od Mojstra Mihe
pri nas se je pa začel "role playing" user posted image , včeraj je bil biba, danes pa Malči ... in prav govori v ženskem spolu, kot da je res Malči, me popravavlja, da naj mu ne rečem "Anže", ampak "Malči" user posted image , da on, oz. pardon, ona, dobro pleska, polaga tapete, da vse zna popravit user posted image  ... za crknit user posted image

nočko

< Sporočilo je popravil 2ursae -- 2.11.2008 21:57:36 >

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
3.11.2008 7:22:07   
tažana
benika: tukaj je še nekaj pobarvank od cvetličnikov. Če vas sploh zanimajo cvetličniki user posted image .

http://www.fifiandtheflowertots.com/index_us.html

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
3.11.2008 7:39:59   
Nika v službi
Dobro jutro! Zdaj se samo na hitro pofočkam, sem spet priklopljena, ampak me čaka gora papirjev na mizi, tako da... več kasneje.

Vseeno pa preprosto moram reči tole: Pia, TOOOOO!user posted image user posted image user posted image Vso srečo v novi ljubezni. Kar bo, pač bo, a ne?

F. Lainšček

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
4.11.2008 7:33:17   
Nika v službi
Jutro!

No, tokrat sem pa jaz tista, ki dvigam na prvo stran.user posted image

Zdajle letim po pikico (cepljenje proti gripi), potem pa me čaka nekaj sestankov, tako da za kakšno poglobljeno javljanje ne bo veliko časa. Žal.

Doroteja, a moje slike vidiš? Pa seveda dobre želje za Alino in njeno zdravje.

Kje je pa Valla te dni?

Pa, pa!

F. Lainšček

Neposredna povezava do sporočila: 2623
   [Brisano sporočilo]
4.11.2008 12:42:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2624
4.11.2008 12:56:07   
ninocka
Moj prvi dan sluzbe se je zacel z bolnisko - Evan je v petek dobil bronhitis in ventolin na 4 ure/ 3 vpihe. Vceraj sva imela kontrolo, je bilo ze bolje in imamo zmanjsano dozo na 6 ur/ 2 vpiha. Pa spet je dobil singulair in ga bomo imeli kar do spomladi.
Ruben je pa v vrtcu, vceraj je bilo celo prvic, da ni jokal, ko smo ga prisli iskat user posted image user posted image user posted image  

Pia, user posted image user posted image user posted image user posted image za novo ljubezen...jst tudi pravim - prepusti se, kar bo, pa bo user posted image user posted image user posted image
doroteja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Alino in da se hitro pozdravi. Na ZS sem ti poslala vabilo za ogled slikic.

Teta beta, ze posiljam ZS in racun za torto user posted image user posted image user posted image

Eh, sej nimam kaj za povedat, grem naprej likat...Evan se mula na kavcu, ker je prej sel sam od sebe spat, potem si je pa premislil, zdej sem ga pa dala na kavc pocivat, pa mu neki ne pase user posted image
Pri nam je pa ful aktualno risanje po tsiti risalni tabli, ko potem zbrises z gumbkom. In rise meduze, pa dezek, pa soncek, pa avto, pa kombi, pa jezka... vse to je pa bolj ali manj enake oblike user posted image
Pa igra se tud na podoben nacin kot Anze - pa ful ma nekih hudih dialogov, pa oponasanj...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?