Nika v službi
|
Živjo, punce. Končno malo dogajanja tu gor. Teta beta, jaz ti lahko povem, kako so svoje fantiče oblekle moje kolegice z ulice. Imamo itak skoraj same fante (no, v drugem krogu rojstev so punčke - ). Torej, pri nas so fantki pri krstu oblečeni precej "normalno", bele barve skoraj ni, razen belega prtiča ali "žaklja", eventuelno bele srajčke. Meni osebno te svečane obleke "na rob" in razni metuljčki pri tako malih ne potegnejo. Najbolj mi je všeč, da se obleče kakšna luštna bela srajčka, čez kak fensi puloverček ali jopica v nežnih pastelnih tonih, spodaj kakšne krem hlače, jaknica, bundica, karkoli. Vse potem lahko tudi uspešno porabiš, sicer je krstna obleka zgolj za krst, kar pa meni ni ravno všeč. Pri punčkah je res nekoliko lažje, ker vso "belino" lahko porabiš, vsaj jaz pri Niki sem jo. Torej, za moje pojme mora biti krstna obleka svečana, a primerna malemu otročičku. "Belo oblačilo", ki ga zakrament predpisuje, pač "pokriješ" s prtičem, kupljeno oblekico, pač z vsem tistim, kar je dandanes na voljo za to priložnost. Pia, kako pa je Nina sprejela tvojega novega spremljevalca? In očka? Me res zanima. Vse dobro ti želim - doma, v postelji , na maratonih, v službi.... Ja, tale recesija je res zelo grozeča. Jaz pa druge strani slikic od 2ursae ne vidim. Če kliknem na njen album, vidim samo prvo stran, ko grem na "naslednjo", mi javi napako. Tako si nisem mogla osvežit spomina na vaš krst, 2ursae. A ostale pa nimate težav?! To je pa res čudno, no. A se zmenimo za kak kufe v bližnji prihodnosti? Bi katera bila za? Meni bi recimo ustrezala sobota, 29.11.