|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
11.2.2008 21:11:09   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

user posted image , sem vidla, da se scubini scani odpirajo na prvi strani foruma- bo sped loh kdo kako novo temo odprl user posted image user posted image

Scuba- hvala!!
Povej mi prosim se tole, kako v album ki si ga ze ustvarila dodas fotko?? Jaz kar vedno nov album nardim user posted image .

Upam da ne bom dobila okoli ušes od moderatorjev foruma da delam brezplačno reklamo za Leclerc user posted image .
Hm kako dodam fotke. Tm v albumu imaš dodaj fotko. In samo tm kliknem in jih dodam v isti album..

Tanayya, Gruška, debeluška, mamthea, jolly a potem velja za četrtek? Jaz kr računam in se ful veselim da se vidimo. Upam samo da bo vreme zdržalo. .Kaj pa ura? Jaz bi predlagala tm ob ene 12h da se malo otopli?

Vanja ti vsakič pozabim napisat. Vloge za vrtec je treba oddati do ne vem katerga marca. Ampak če je vlog preveč in je več prosilcev, ki padejo v isto kategorijo (oddaljenost od vrtca, finance...) potem šteje tudi datum vloge. Tako da kr čimprej pošlji.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
11.2.2008 21:28:41   
nicolina
Ful fajn stajica, men je tud všeč user posted image user posted image , Scuba si se pa res potrudla, da si nam to skenirala, tistim ki nismo iz LJ.
Morda bi mojga user posted image  prepričala, da gemo pogledat, pa da ne bomo same novembrke v sredo v Leclercu. user posted image
Tin lepo spi, jaz sem pa tud pred TV, gledam Gospodinje in potem še Tabloid.
Se pol še kaj javim...  

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
11.2.2008 21:39:17   
Ilije
Ojla!

Še dobro, da sem po dveh dneh znova prižgala računalnik in vas za nazaj prebrala ter tako ujela reklamo za Leclerc. Če bo vse po sreči grem v petek zagotovo v Ljubljano v šopinguser posted image user posted image user posted image

Upam, da bo ostalo še kaj do petka.
Pa uživajte še naprej v lepih dnevihuser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
11.2.2008 21:44:37   
gruška
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Gruška... zanč je blo pr družinskem dvoboju, naštej moške spolne organe - pa sem ujela sam penis in moda, kva hudiča je pa še lahko?? user posted image user posted image user posted image  Dej povej, če si gledala, kašni so bli odgovori user posted image user posted image

Ja ne boš verjela, da lih tega kviza nisem gledala user posted image  .... loh bi ble še bradavice user posted image user posted image  drugega se pa ne spomnim user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Barika, mi mamo tud od Tiny love "Mozarta", ga je vidla Scuba in je bil njej tok všeč, da ga je še Lana dobila user posted image

In Kim. user posted image

Zdaj bom pa od Baby centra zahtevala provizijo user posted image  .....

Ja, Jooly, naš Tevž je tud tak kot Staš - včasih za bedarije joka, čez pet minut je pa strašni gusar al pa neverjetni....

NanaLiza - kar povej, če kaj rabiš user posted image  .....

Ej, Tannaya, če te ne bi videla v živo in bi samo brala tvoje poste, bi mislila, da imaš 100 kil ... sej oblečeš 36 konfekcijo, kva bi še rada user posted image user posted image ..... Ne se sekirat glede kil, a veš da pravijo 9 mesecev gor, 9 mesecev dol user posted image .......

Srečanje v četrtek: je napovedano res lepo vreme, tko da zarad mene tud ob 11ih lahko.... mi pa tud ob 12ih ustreza..... PRIDEVA!!! Taja je sicer nekaj prehlajena, ji gre iz nosa, ampak upam, da bova do četrtka uredu....... zaenkrat ni panike, samo da se ji ne poslabša ....

Me je pa danes dopoldne moj klical iz službe in pravi, da naj se za jutri zmenim z mojo mami za varstvo za otroke ... pa jaz : zakaj pa?... pa pravi, ja jutri je valentinovo, bova kam šla user posted image ... sem rekla, ja prav bova šla pa 2x, valentinovo je v četrtek ... user posted image  ... je bil revež čist zmeden, ma v službi gužvo, pa je bil prepričan, da smo jutri 14. user posted image user posted image  ... Važn, da se je spomnu ... user posted image

Preden grem pa v mižule, pa še en star, dober vic:
Na neki kmetiji je prišel pujs v hišo in zagleda na steni vtičnico... pa jo gleda in ji reče: a tebe so pa kar zazidal? user posted image user posted image user posted image user posted image  

NOČKO!!!!!

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
11.2.2008 21:44:39   
Oranža
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Vanja ti vsakič pozabim napisat. Vloge za vrtec je treba oddati do ne vem katerga marca. Ampak če je vlog preveč in je več prosilcev, ki padejo v isto kategorijo (oddaljenost od vrtca, finance...) potem šteje tudi datum vloge. Tako da kr čimprej pošlji.

Scuba hvalauser posted image . Tega pa res nisem vedela. Pol jo bom pa še ta teden oddala, ker baje je tud pr nas gužvauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Morda bi mojga user posted image  prepričala, da gemo pogledat, pa da ne bomo same novembrke v sredo v Leclercu. user posted image

Ja to bi pa bil hecuser posted image user posted image . Sej bi se res lohk dobile kr tamuser posted image user posted image
Grem še mal pred tv pol pa pod kožo gledatuser posted image user posted image
Nočko
user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

Neposredna povezava do sporočila: 2705
11.2.2008 21:59:29   
DEBELUŠKA30
Naraščaj, pri nas je tudi temperatura od 22-24, pa je samo v bodiju dolgi rokav in v žabicah!
Scuba, hvala za reklamo, res si zlatauser posted image !  Lahko bi srečanje organizirale kar v Leclercu user posted image user posted image user posted image !

Tanayya, se zmenimo za ob 12-ih na Zbilju?
Gruška, hvala za katalog, za akcijskega pa se tudi priporočam! Če pa v četrtek prideš na srečanje, bi mi pa lahko prinesla "tlačilkouser posted image " za pire krompir!

Vanja, a ti prideš v četrtek na Zbilje?

LAHKO NOČ, gremo se mal stisnit k našim cukrčkom:

user posted image

P.S. To je lutka, da ne bo pomote!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
11.2.2008 22:26:09   
nicolina
Nočko vsem...
user posted image

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
11.2.2008 22:56:36   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Lačna ni, pokakana tut ne, zebe je ne (vsaj mislim, da ne, ker ma tople nogice).

Kaj pa če ji je vroče??!! Teli dnevi so kar precej topli - 8, 9 stopinj, jaz mojo oblečem v pajacka, čez zgornji del ji dam samo toplo jaknico, nogice pa zavijem v dekco in v košaro. Probi jo manj npravt, ni hudič da boš pogruntala, kaj ji fali. Sploh zdej ko sem prebrala, da ima mozoljčke po hrbtu, sem skor sigurna, da je pregreta - verjetno od zunaj, notri jo maš po moje kar ok napravljeno.

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Tanayya, Gruška, debeluška, mamthea, jolly a potem velja za četrtek? Jaz kr računam in se ful veselim da se vidimo. Upam samo da bo vreme zdržalo. .Kaj pa ura? Jaz bi predlagala tm ob ene 12h da se malo otopli?

Meni ok - datum in ura. user posted image

Vlogo za vrtec sem oddala 5. novembra (rodila pa 1. user posted image ). Pri nas je namreč strašen problem z vrtci user posted image

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
11.2.2008 23:09:03   
Mamathea
Dobr večer

Meni tudi ustreza četrtek bo 12.00 sam povejte še kje točno se dobimo. No sicer pa se je moj današnji nakup v Mullerju končal super, mi je prijateljica taki lepo vozila Tijana naokol po mestu, da je bil čist priden,. Ko sva prišla domov je bil lačen, da bi najraje mene kr skoz majico pozizaluser posted image user posted image user posted image . Pol sva šla še mal ven in spet je zadremuckal, sem pa tud js ugotovila, da mu je v vozičku vroče in ga zdaj mal manj oblečem, bodi, majčka čez in pajacek, pol pa še en srednje debel pajacek (zgleda kot kombinezonček sam je velik tanjši, tak mehek, medvedkast zgleda) in še pokrivalo od vozička in to je to, pa kapljice sos seveda najine stalne spremljevalke in mu jih nakapam na dudo že ko začneva sprehod in pol se sploh ne utegne dret.
A ima katera od vas mogoče prenosno posteljico, tisto zložljivo? Jo imam namen kupit, da bi jo lahk imela v dnevni za devni počitek pa za na izlete, ker bi počas res rada šla na kak vikend paket....
Zdj pa grem mal zadremat saj sem ful utrujena od dolgih sprehodov in mi učke že kr sambo plešejouser posted image user posted image . Lep večer vsem in komaj čakam, da se vidimo.

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
11.2.2008 23:16:19   
naraščaj
IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj

Lačna ni, pokakana tut ne, zebe je ne (vsaj mislim, da ne, ker ma tople nogice).

Kaj pa če ji je vroče??!! Teli dnevi so kar precej topli - 8, 9 stopinj, jaz mojo oblečem v pajacka, čez zgornji del ji dam samo toplo jaknico, nogice pa zavijem v dekco in v košaro. Probi jo manj npravt, ni hudič da boš pogruntala, kaj ji fali. Sploh zdej ko sem prebrala, da ima mozoljčke po hrbtu, sem skor sigurna, da je pregreta - verjetno od zunaj, notri jo maš po moje kar ok napravljeno.

V vozu mam original zimsko vrečo, Taji pa oblečem  bodi + majčko+jopico, spodaj žabe+hlače , zoknčke in copate, ter seveda kapico. Ma pa včasih vroče, drugič pa  hladne nogice. Edin, da jo dam brez jopice????

Hvala za odgovor.

Nč šibam spat. nočko vsem

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
11.2.2008 23:18:32   
kanarka
Kg...jih sploh še nisem čekirala od poroda. Nekaj hlač gre gor, nekaj pa tudi ne. Tanayya...za 36 bi bila jaz v skrbeh user posted image .  Tukaj bi bila prava Twigica v primerjavi s oblitimi Angležinjami.
Drugače pa je tudi naša imela mozoljčke in pikice, pa mi je dohter reku, da naj po obrazku samo s kamilčnim čajem umivam (2x na dan), po telesu pa naj zamenjam oddejico ali kaj podobnega, kar bi jo lahko dražilo. In res je pomagalo. Dekco sem zamenjala, kamilice pa so tudi naredile svoje. Naša je brez pikic.

Nočno hranjenje....a bo tega sploh kdaj konc???? Na vsake 3 ure. Švicarji bi se lahko po njej ravnali.

Sem v albumček dodala eno slikco za lušte iz sprehoda, če že z vami nikamor ne morem in eno od naše princeske.  Geslo je moj nick.

Vedno sem ta zadnja. Sam žal ne znam pripopat kakšnega kakava za lahko noč.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
11.2.2008 23:36:09   
manca
Še en pozdravček danes od meneuser posted image

Ponoči je spala 10 ur in pol v enem kosu brez dojenja. Po dojenju sva pa potem kar vstali in mi je čez pol ure kar zaspala spet nazaj.
Malo čez enajsto smo se pa odpeljali v Avstrijo.
Tintin, ampak tale previjalnica&dojilnica je pa zakon v tistem centru...dojila se je bolj malo, saj je bila preveč firbčnauser posted image user posted image user posted image . Tako sva se prišli kar dvakrat dojit. V Toysu smo ji kupili Pamperske in pa voziček marelo, tako da smo potem kar ta voziček uporabili za vožnjo po centru. Smo skočili pa še v Mango in sem dobila tam dve bundi z 70% popustom...hvala Tintin za infouser posted image .
Za domov smo imeli pa krizo...malo je spala, potem pa je bila tečka, pa histeričen jok...ni pomagalo nič. Pri Kompas shopu sem jo vzela ven iz lupince pa naredila malo sprehoda, nato pa v avto malo podojit. Pa spet jok. Potem sva jo z možem probala umirjat z govorom in dudo. Ko smo prišli domov je bilo pa spet vse ok potem ko sem jo položila na previjalno mizo. Po mojem, da je bila že sita lupince pa svoje kape na glavi in seveda oblačil.

Stolček za hranjenje bomo pa mi uporabljali tega: http://www.pikapolonica.com/shop/index1.php?code_no=PIKAPEGI   
Je do konca februarja v akciji in stane 138,90 eur.

Kaplice za krče smo pa mi uporabljali kar od gorenjskih lekarn eno mešanico...ampak jaz sem jim vedno rekla kapljice proti sitnobi in mi je farmacevt zadnjič rekel da hvala za informacijo in da bo on to začel tudi doma uporabljat...daš na dudo eno kapljico pa je malo miruuser posted image

Zdaj grem pa tudi jaz pančkat...nočko vsem skupajuser posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
12.2.2008 9:04:58   
sonchek
Dobro jutro vsem!!!!!!!!!!
...sej ne morem verjet da sem prva...
evo eno kavico...
user posted image
tako vročo črno...pravo za zbuditi se..hihiii

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
12.2.2008 9:23:47   
sonchek

Evo za dobro jutro sem najprej en dober vic prebrala in se nasmejala...ful fajn...hvala Gruška...

..evo mi smo lepo spet spali od 21-6,30...brez hranjenja...sem mislila da mi bo zize raznesl..a mislite da bi bilo dobro da bi si spumpala enkrat sred noči...al naj kr pustim...se bojim da mi zaradi tega ker ponoči ne je, ne bi začelo zmanjkovato mleka..kaj mislite???user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Preden grem pa v mižule, pa še en star, dober vic:
Na neki kmetiji je prišel pujs v hišo in zagleda na steni vtičnico... pa jo gleda in ji reče: a tebe so pa kar zazidal? user posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image user posted image user posted image .dobrrrrrrrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

A ima katera od vas mogoče prenosno posteljico, tisto zložljivo? Jo imam namen kupit, da bi jo lahk imela v dnevni za devni počitek pa za na izlete, ker bi počas res rada šla na kak vikend paket....

..mi jo imamo, ampak je zaenkrat še zložena v škatli, tako da niti dobro ne vem kako izgleda..pa še jogi zraven...rabiš kr velik avto, da vse to not stlačiš, pa voziček, pa košara...hmmmmmmmmmm ...kam le naj dam to vse user posted image

Kanarka...huhhh kakšna plaža...sem kr gledala in gledala slikco..in najraj bi sebe tja prestavla...hihiiii ful lepo...pa tako luštno punco imaš..pravi cukrček!!!

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka
Nočno hranjenje....a bo tega sploh kdaj konc???? Na vsake 3 ure. Švicarji bi se lahko po njej ravnali.

..kaj pa je to...user posted image user posted image user posted image - nočno hranjenje..hihiii..
joj ne bom se preveč hvalila...drugače pa teoretično naj otrok ne bi več rabil nočnega hranjenja po šestem mesecu...pol je pa odvisno od otročička..sicer pa ko začenjaš uvajati gosto hrano..tako nekako..

Manca..sicer mi ne odpre kateri stolček točno boste uporabljali..ampak pravijo da je najboljše, če je čim bolj trd..zaradi hrbtenice, ki se še razvija...je malo za razmislit...

No dost sem se načvekala..grem zdej kerj narest, k naša spet pana...

Lep dan vsem..in upam da se bo sonček kaj pokazal...jo bove pol midve užgale čez bližnje hribčke..sve šle včeraj, sem se dobro prešvicala k sem porivala voziček v klanc...user posted image ..ampak mi je fulll pasalo...
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
12.2.2008 9:46:17   
nicolina
Sonchek, hvala za kavico. user posted image  Danes jo res rabim, sem ful slabo spala, pa še Tin je danes ponoči 3x jedel. Ne vem,kaj mu je blo in to ful, kot da ne bi tri dni nič jedel. user posted image  Morda gre pa zdej za poskosk v rasti, a ni to zadnjič napisala ena, da okrog 10.,11. tedna?
Debeluška, dobila CD.  user posted image user posted image  Hvala, zlata si. Me prav zanima, kaj je za eno presenečenje. user posted image
Kanarka, kakšne lušte nam delaš. user posted image  Pa Sara je prava princeska.

Se še kaj javim, alarm kliče...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
12.2.2008 10:48:39   
naraščaj
Dobro jutro dober dan

Spali kr OK, se je zbudla ob 4,40 in sva jedli, zaspala nazaj pol pa ob 7ih in spet ob 9ih. Je nazadnje jedla kot, da neb ji nč dala včeri. user posted image  Ja res je poskok v rasti okol 10-12 tedna. Pri nas se ful ozna, saj hoče nonstop jest. Še dobr, da vsaj ponoč prvo rundo kr lepo spi.

Zdaj je v zibki in upam, da ji bo ratal zaspat za njene pol urce. Pol pa ven. Se že psihično pripravljam na dretje. user posted image user posted image user posted image  Mah bo že.

Danes ne rabim kuhat, gremo k mamci. A lahko jem "kašnate klobase (krvavice)" Se mi jih tok lušta in domače so. MAh, kar bo pa bo.

Se beremo.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
12.2.2008 11:28:45   
Tanayya29
Pozdravček!
A potem velja za četrtek ob 12h ?A se dobimo kar na Zbilju?A bo še katera prišla?

Zaenkrat so...Scuba,Gruška,Jolly,Mamamthea,Debeluška & Me.

Če se še katera pridruži?Kranjčanke?Ljubljančanke?

Mi smo tudi spali OK.od 22-6 in potem do 9h.Možek ga je sedaj ven peljal,pol se pa greva h P. pokazat(pikice).Hvala Jolly,da si omenla,da se lahko pregreje.Jaz sem ga imela full oblečenega,pa še v ovčki not v taki vreči,ni čudn,da ima tudi po telesu pikice.Mal sumim to ovco,da je ne prenaša,odkar smo prišli iz Idrije ma tko,tam ima mami bavaria volteks une oddeje,pa še jaz ga zavijam v to ovco,tko,da sem sedaj stran dala to ovčko.

Naraščaj aveš,da se je men tut enkrat to zgodil,da se je začel full jokat,sm kr živčna ratala,pa še 20 min. sem imela do doma.Ni pomagala ne duda ničuser posted image .Pol sem pa kr peljala k formula(beri hito),pa se je umiril.Pa tudi ni bil ne vem kako lačen.Kr pride,ne vem od česa.Za krvavice pa ne vem,ti rečt.
kanarka a me povabiš na obisk?Kako mate lepo.Pa Sara je cukr taprav.
Glede kg...vam povem še eno smešnco..vzadnjič sm kupla nove škornje(sedaj kupujem le čevlje,druzga se mi ne splača,aja pa modrce)in smo šli v muller v Kr,in jaz sem se hotla lepo oblečt(beri oblekla sem ene kavbojke,ki so mi še čist premajhne).In seveda, sem hodila tam po mullerju z zapeto bundo(kavbojk nisem mogla zaspet,zato sem imela pa bundo zapeto),komaj sem se premikalauser posted image user posted image user posted image ,sem bla vsa nesrečna,in sem hotla na hitr domu,pol me je pa še moj nadru,kva se grem..Sem bla k en kup nesreče,z premajhnimi kavbojkami na ritiuser posted image user posted image user posted image .Tko je to,če misliš,da lahko vse na rit spraviš....user posted image user posted image user posted image
Vloga za vrtec sem jih jaz že oddala,včeraj sem še 2 za rezervo,letos bo gužva jaz pa nimam stalnega prebivališča v Lj niti mož,in skor stoprocentno ne bom dobila mesta.Nč,ga bom pa anderkavr v vrtec prnesla(delam v vrtcu).Ma ne hecam se...Ampak kaj naj ?2 mač!Ne pomagajo nobene veze,saj gre vse čez komisijo .....user posted image user posted image user posted image Bom pa doma,jaz druzga ne vem.
Jaz imam oblečenega doma v hlačke do pasu in bodiju pa nogavičke,če je pa bolj mrzlo doma,dam pa še eno majčko čez.

Moram mal pospravit,pol pa h zdravniku.....
Pa pa!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
12.2.2008 11:29:13   
tintin
Hojla Bejbe:)
Mi smo iz posvetovalnice - dali skoz prvo cepljenje. Je preživel, samo malo siten je zdaj. Naše nove mere pri 3 mesecih: 6800g/66 cm/42 cm obseg glave. Noro je zrasel!!!
Manca: me veseli, da si dobila bunde. Super. hah, tudi pri nas so kapljice gorenjskih lekarn proti sitnobi in ko ne mara dude, da prime dudo. Previjalnica v city arkaden je res fajn, tut mi smo se dojili dvakrat, ker smo bli skor cel dan!
voziček marela: danes sem jo kupila v arielu za 70 evrov, v akciji. Je Hauckova Speed Sun Plus, se čisto poleže in ima varnostni obroč. Namreč tut mi imamo mali avto in velik voziček-trikolesnik, ki pa je za po mestu še vedno zakooon! Samo če hočemo pa v šoping pa ne mormo nič v avto dat!user posted image Scuba vseen thanks ker si skenirala.
Sicer sem danes ful vesela, mentorica za mag. mi je odgovorila, da imam super koncept teor. uvoda in da naj kar pišem, potem pa pošljem v pregled. Torej bomo šli veselo na delouser posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
12.2.2008 13:09:14   
Ilije
Ojla!

Vidim, da vse več ali manj kupujete marele. tintin ali lahko prosim malo bolj opišeš tole hauckovo, pa še kakšno slikco bi prosila za zraven. Mi (beri jaz) bi tudi imela novo, sem skoz na zapp-a ciljala, sam ker se ne podre mi ni več tko všeč.

Drugače pa zdele šibamo mal na sonček.

papa

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
12.2.2008 13:17:48   
tintin
Hojla Ilije: marela zgleda takole http://www.hauckuk.com/en/datenblatt.asp?PLID=1&ARTNR=130254
Imajo pa v akciji samo eno barvo in sicer Disney kolekcijo z motivom Medveda Puja. Barvo vozička lahko vidiš tukaj:
http://kikiwelt.de/htmlneu/firstframe.html (greš na Online shop, nato na levi strani Buggies, nato Hauck, nato SPeed sun) in poiščeš Hauck Speed Sun Plus Pooh)

Prej je bila 112 evrov, zdaj je pa 69.90. Se mi zdi kar dobra, jaz sem sicer želela Maclarnovo, ampak klinc je mal predraga...user posted image

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
12.2.2008 13:27:14   
naraščaj
hoj,

danes se je sprehod končal, še preden se je ornk začel. prišla sem lih do sosednjega bloka, ko se je že drla in ko zakleto sem nabasala še eno lukno (sred pločnika user posted image ). Sem kr obrnala in šla domov. Jo pr nesem v stanovanje in ona se reži user posted image . Saj mi ni nč jasn. No zdaj pa spi v zibki. Razmišljam, da ene 2dni sploh neb šla ven, sam mi je ful škoda, ko je pa tak lepo vreme.
Bomo pol šli ven, ko pride ati.

Aja dans grem ob 17ih pa h kozm,etičarki po nevem kakem času. Mam spet ful bogo kožo (spet se mi delajo mozolji user posted image ). grem sorobat ta naš salon, ker do sedaj sem hodla k eni v okolico ce.

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
12.2.2008 13:29:07   
scubadiver
Tintin ampak kdaj pa mislite dat otročička že v marelo? A ni to za pol ful kasneje? Al ga boste uporabljale že kmalu? Ker vidim da se kr že pogovarjate o marelah. Bi nam tud prav prišla od spomladi naprej ko bomo hodili na morje in bomo meli itak sabo vso potapljaško opremo in vse to.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
12.2.2008 13:49:42   
Laubica
Tintin-super vozek si kupilauser posted image user posted image user posted image jaz bom pa jutri šla v Leclerk pogledat kaj majo pol bom pa videla če bi tudi tako kot maš ti ali bom pa še počakala-jaz ga ne mislim pred 6m.dat not torej še imam 2.5m.časa da nekaj najdemuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

Neposredna povezava do sporočila: 2723
12.2.2008 14:03:20   
tintin
Ta marela je primerna od 3 mes. naprej, ker se čisto poleže. Mi ga bomo zaenkrat imeli samo za kake shoping izlete, pa poleti za dopust, sicer imamo trikolesnika s košaro (trenutno še, čeprav jo bo prerastel lihkar) in nato s športnim delom, ki se tud čisto poleže. user posted image user posted image Ampak ker je bila marela v akciji smo šli kar zdaj v nakup, sva to isto marelo že zadnjič gledala....čakal smo samo akcijo.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
12.2.2008 14:31:32   
Tanayya29
Sva nazaj od P.,morva na teste sumi na alergijo na kravje mleko,no je rekla da je skor sigurno to,tako da naju je poslala k alergologu.No pa mamo.Sedaj namesto novalaca allernova...No ja,bomo že preživel,važno da vemo razlog...je bil iz dneva v dan bolj pikast..
Je pa rekla,da naj račun shranim,ker ko bojo testi dokazani,dobim to povrneno.
A kdo ve kaj več o tem?mamuška?
lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?