Tanayya29
|
Pozdravček! A potem velja za četrtek ob 12h ?A se dobimo kar na Zbilju?A bo še katera prišla? Zaenkrat so...Scuba,Gruška,Jolly,Mamamthea,Debeluška & Me. Če se še katera pridruži?Kranjčanke?Ljubljančanke? Mi smo tudi spali OK.od 22-6 in potem do 9h.Možek ga je sedaj ven peljal,pol se pa greva h P. pokazat(pikice).Hvala Jolly,da si omenla,da se lahko pregreje.Jaz sem ga imela full oblečenega,pa še v ovčki not v taki vreči,ni čudn,da ima tudi po telesu pikice.Mal sumim to ovco,da je ne prenaša,odkar smo prišli iz Idrije ma tko,tam ima mami bavaria volteks une oddeje,pa še jaz ga zavijam v to ovco,tko,da sem sedaj stran dala to ovčko. Naraščaj aveš,da se je men tut enkrat to zgodil,da se je začel full jokat,sm kr živčna ratala,pa še 20 min. sem imela do doma.Ni pomagala ne duda nič .Pol sem pa kr peljala k formula(beri hito),pa se je umiril.Pa tudi ni bil ne vem kako lačen.Kr pride,ne vem od česa.Za krvavice pa ne vem,ti rečt. kanarka a me povabiš na obisk?Kako mate lepo.Pa Sara je cukr taprav. Glede kg...vam povem še eno smešnco..vzadnjič sm kupla nove škornje(sedaj kupujem le čevlje,druzga se mi ne splača,aja pa modrce)in smo šli v muller v Kr,in jaz sem se hotla lepo oblečt(beri oblekla sem ene kavbojke,ki so mi še čist premajhne).In seveda, sem hodila tam po mullerju z zapeto bundo(kavbojk nisem mogla zaspet,zato sem imela pa bundo zapeto),komaj sem se premikala ,sem bla vsa nesrečna,in sem hotla na hitr domu,pol me je pa še moj nadru,kva se grem..Sem bla k en kup nesreče,z premajhnimi kavbojkami na riti .Tko je to,če misliš,da lahko vse na rit spraviš.... Vloga za vrtec sem jih jaz že oddala,včeraj sem še 2 za rezervo,letos bo gužva jaz pa nimam stalnega prebivališča v Lj niti mož,in skor stoprocentno ne bom dobila mesta.Nč,ga bom pa anderkavr v vrtec prnesla(delam v vrtcu).Ma ne hecam se...Ampak kaj naj ?2 mač!Ne pomagajo nobene veze,saj gre vse čez komisijo ..... Bom pa doma,jaz druzga ne vem. Jaz imam oblečenega doma v hlačke do pasu in bodiju pa nogavičke,če je pa bolj mrzlo doma,dam pa še eno majčko čez. Moram mal pospravit,pol pa h zdravniku..... Pa pa!