|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
11.2.2008 11:25:27   
barika
Dober dan,
jaz sem že spila kavico, hvalauser posted image

Debeluška, Martin tudi spi od 21 pa do 7 zjutraj, brez vmesnega hranjenja, potem pa še obvezno 2 ali pa 3 ure. (sej vem, da se hvalim)
mije moj kupil novo tipkovnico, pa mi tak prsti šibajo, da je kr hudouser posted image user posted image , sam se morem pa navadit, ker je vse tak občutljivo, pa malo, ne pa tista prejšnja (zdej je njegova) ... sistem je tak ko pri laptopuuser posted image

vikend sma preživelja bolj kot ne vesela (se pravi, brez kreganja)user posted image , ko sem se pa hotla zdret al pa mu kej povedat, sem pa rajši šla ven na zrak, sama z malim, potem je bilo pa kuluser posted image user posted image  

S hujšanjem sem obupala, ker ditete pri meni so no go. vidim pa, da grejo grami kr dol s sprehodi, pa ono francosko dieto manjžri. tak da tega se sdržim, kr sem opazla, da mi je trebuh ful splahnel, pa ene hlače iz srednje šole so mi prav.user posted image user posted image

v celju je ful lepo vreme sam se pa men ne da it ven (a nisem slaba matuser posted image user posted image , čakam da bo imela občina uradne ure, potem pa grem)

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
11.2.2008 11:30:59   
barika
a, sem pozabla napisat, včeraj sma igrala loto (ve tudi????), pa sma dobila 3+1user posted image (še za stroške povrnat ni, bom pa vseen še 1x vplačala, qrc, nikol ne veš, kje te čaka tistih par tsič everčkovuser posted image )

Pa Martin zjutraj vedo neki tečka (zadnje par dni), ne da se joče, ampak imam občutek kot da naju kliče, ko pridema pa k njemu, pa tak blažen nasmešek, ko se obrnema pa grema stran...isto, ga pogledama nasmeh....user posted image user posted image user posted image  (izsilevalec pozornostiuser posted image )

Tannaya, sej bo, slej ko prej ti bodo tudi prednosečniške hlače prav... men so pa nosečniške prevlke okol trebuha, da kr grdo zgleda

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
11.2.2008 12:01:04   
sonchek
Dober dan...
evo pa je spet ponedeljek..madona tile vikendi minejo, kot da jih ne bi bilo...

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30
Sonchek, a to pomeni (od23-7,30), da se v tem času niti ne hranita?user posted image

..ja tole je brez hranjenja..dons pa od 21-6-ih..tudi brez...zdej pa spet
spi..sam pomoje ne bo dilgo, ker je dons kr neki tečka..pa skoz bi bila na rokah..al je pa že mami mal razvajena, ker je tako pridna...user posted image

..že alarmmmmmmmmm

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
11.2.2008 12:15:30   
Nana Liza
stajica - lesena osmerokotna otroška stajica 113X113, bukev, lakirano v naravni barvi, priložena talna preproga bo od 13.2. v akcji v Leclercu za 67, 90 € pa 10% dobiš na bona na kartico + 15 % bona na vrednost bona. Danes dobili katalog. Jest bom šla tudi verjetno kaj pogledat, bodo ša še vozički, pa bodiji....

Gruška - ful hvala za katalog. Me že nekaj stvari ma, da bi jih imela...user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
11.2.2008 12:26:58   
scubadiver
Nana Liza ravno sem prišla sem da napišem tole za stajico pa vidim da si me prehitela. Jaz bom po mojem takoj 13. že dopoldne šibala v Leclerc pogledat. JE ravno nekaj takega kar jaz iščem. Upam, da bo tud v živo fajn zgledala. Majo pa še ful stvari   za otročičke v akciji user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
11.2.2008 13:19:41   
nicolina
Ojla,
na hitrco se vam javim.
Seveda, Debeluška in Vanja, komot se lahko vagamo in sporočamo + ali -. Jaz sem pojedla zjutraj 1 banano, sem se pa zjutraj pregrešila, ko sem ob kavici pojedla en polnozrnat piškot. Ma sem čist pozabla. user posted image  vsako jutro ga pojem, da ne spijem kave na prazen želodec. Ah, bo že, samo da je volja. user posted image
Pri nas se tudi kaže sonček, bomo šli mal ven. Samo upam, da ne bo pihalo.

Tanayya user posted image user posted image  za mission imposible, sej bo,  jaz tud še ne spravim vseh hlač gor user posted image .
Nana liza, me smo na dieti, brez čokolade prosim...user posted image  
Jaz bi se vam takoj pridružila, če bi bila bližje... user posted image , pa kadaj drugič, ko bo kakšno srečanje...

Šibam, alarm..

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
11.2.2008 14:03:53   
Dajica
Ojla!

Midve sva ze s sprehoda, zdej pa se kr pancka, pa bi jo mogla ze previt pa ji dati jest, ona pa brezskrbno spi. Jo bom kar se pustila. Je pa lep dan, samo spet malce piha, ampak sem jo tako zadekala pa zakrila, da ji veter ni prisel do zivega. Samo soncek pa svez zrakec, ki tudi meni tkoooo pase.

barika-tud midva sva igrala loto, vsak svoj listek, ampak NIC. user posted image Pa kar igrava zadnje case, sva optimista. Moji domaci so enkrat se v bivsi Yu zadeli sedmico (mami je baje mogla it kar bruhat od navdusenja takrat) pa ravno ko se je hisa delala, tko da je vec kot prav prislo. Zdej ko pa midva ustvarjava podstresno stanovanje, pa upava, da bo spet sedmica. user posted image

A ve se pa kar na Valentinovo menite za srecanje. user posted image   Lep datum, to pomeni, da se mamo rade. user posted image Mogoce bo moj takrat doma in gremo na morje, drugace se tudi mi2 s Kajo pridruziva. Al pa se moj pride zravenuser posted image al bols da ne user posted image

No, vmes se je Kaja zbudila, pa sem jo ze porihtala, zdej pa gleda vrtiljak.

Tanayya-tud jaz sem probavala hlace, pa moram reci, da so mi kar prav. Ravno za vikend sem probala ene kavbojke, ki sem jih nosila pred nosecnostjo, pa sem jih lepo spravila gor, res pa je, da imajo nizek pas, tako da je tisto malo trebuscka bilo zunaj. user posted image Nekako 3kg mi se manjka do teze pred nosecnostjo. Ampak se mi zdi, da trebuh, stegna in rit se niso cist taprave. Eh, sej bo. user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
11.2.2008 14:04:44   
sonchek
no..pa sem spet nazaj..se je naša najedla in zaspala...

..sem jo pa prej dala v ležalnik in igrače gor..pa se glih nekdo pripelje pred bajto..pa dol letim..pa ga na hitro odpravim..in dol zazvoni telefon..in še klic hitro odpravim..letim gor..in poslušam-tišina..halooo kaj je pa zdej narobe...prletim gor in tamala se pridno nekaj igra in gleda televizijo..aja a zato je bila taka tišina..mene pa že kaj je narobe....ugasnem in evo...skoz pogleduje proti njej, če se bo še kaj premaknilo..hihihiii
joooj tili naši štrumfi...user posted image

..aja no pol bom pa tudi jaz skočila v Leclerca pogledat tole stajico me prov zanima, če je za kej....pa čist dost velika bo....pa še nesramno poceni proti ostalim...
..a pa je kje za pogledat na netu, kako zgleda?

no grem zdej mal pospavt, k pana...
lep dan

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
11.2.2008 14:07:03   
sonchek
aja še to..prednosečniške hlače pri meni so- mission impossible user posted image user posted image user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
11.2.2008 14:35:17   
Tanayya29
Ojla.
No,mi2 sva tud bila ven,sedaj pa ga je še lubi vn peljal.
Taj je full pikast,tko,da ga ju3 peljem nazaj.Zdj ma še po telesu pikice.Pojma nimam od koga je to.Upam,da bo ju3 kej vedla več povedat....
Ja,prednosečniške hlače imam jaz vse št.34 ene 2 celo 32,in mi res ne grejo na rit,pomoje jih niti nikol več ne bom,ker so res majhne cifre....36 pa že spravm gor,sam ko so oprane je krizauser posted image user posted image .

Šibam na pošto,ajtak naslov sem že napisala,pa za vrtec oddam vloge..

Lep dan!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
11.2.2008 15:03:46   
Oranža
Halo,

sam na hitrco...Gruška hvala za katalog!!user posted image

Dieta: lahko se tehtamo ni blemuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Seveda, Debeluška in Vanja, komot se lahko vagamo in sporočamo + ali -. Jaz sem pojedla zjutraj 1 banano, sem se pa zjutraj pregrešila, ko sem ob kavici pojedla en polnozrnat piškot. Ma sem čist pozabla. user posted image  vsako jutro ga pojem, da ne spijem kave na prazen želodec. Ah, bo že, samo da je volja. user posted image

Ti polnozrnat piškot kr vsak dan še naprej jej. To ti pa res ne bo škodlouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

OjlaJa,prednosečniške hlače imam jaz vse št.34 ene 2 celo 32,in mi res ne grejo na rit,pomoje jih niti nikol več ne bom,ker so res majhne cifre....36 pa že spravm gor,sam ko so oprane je krizauser posted image user posted image .

Šibam na pošto,ajtak naslov sem že napisala,pa za vrtec oddam vloge..

Jah Tanayya pol si pa zdej glih tapravauser posted image user posted image  ima tvoj vsaj kej za prijetuser posted image user posted image .
Vloga za vrtec - A se ne oddaja marcauser posted image user posted image user posted image
Šibam...čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
11.2.2008 15:04:53   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

aja še to..prednosečniške hlače pri meni so- mission impossible user posted image user posted image user posted image

se kar podpisem user posted image  in prijavim za hujsanje user posted image user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
11.2.2008 15:27:29   
potepinka
Joj,kak vam je fino ko imate Leclerca jaz bi tudi imela stajico sam ko ne vem kakšna je bi se tudi v Ljubljano zapeljala.A je kakšna internetna stran da bi videla slikico od stajice?????

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
11.2.2008 17:15:52   
ajtak
jaz sem sla na njihovo stran in se da pogledat katalog. sedaj mi ga odpira user posted image . Ti sporocim ce je stajica not user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
11.2.2008 17:22:15   
scubadiver
Potepinka in ostale, jaz na internetni strani od Leclerca nisem našla te stajice, tko da sem kr skenirala to stran kataloga in je v mojem albumu. Tist album ki nima imena user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
11.2.2008 17:30:47   
ajtak
user posted image , majo kar nekaj katalogov na spletni strani a v nobenem ni stajice user posted image user posted image .
a lahko kera poskenira fotko in jo prlima- PROSIM!!
Pa ce bo kera to pocela nej prlima se zlozljivo postlco, ki je baje tud v katalogu- HVALA!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
11.2.2008 17:32:44   
ajtak
user posted image , NO ZDEJ SI ME PA TI PREHITELA user posted image
ups velike crke...
a loh se pojstlco user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
11.2.2008 17:41:14   
scubadiver
Hahaha Ajtak midve pa dons res mal tekmujeva že cel dan. Dobiš še postlo user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
11.2.2008 17:45:55   
tintin
hoj a so tut kaki vozički-marele notri ?

Neposredna povezava do sporočila: 2694
11.2.2008 18:17:44   
scubadiver
Ajtak sem dodala še posteljico.

Tintin so tud vozički in če vem kaj so marele potem so tud marele. Bom dodala še to, sam da do konca skuham in da z mojim pojeva ker bo zdele kmalu doma. A prov?

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
11.2.2008 18:24:45   
sonchek
Scuba..hvala za scan..lej ga bom kr tle prlepla..se fajn vidi...fullll hvala...jaz jo bom šla pomoje iskat...kr solidna zgleda...

user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 2696
11.2.2008 19:16:53   
naraščaj
Hoj,

danes se je pa Taja ponoč zbudla že ob 3 za jest, no saj je pol pa spala do 8ih.  Se pa je danes spet ponovila zgodba na sprehodu. Sprva budna pol zaspala za po urce in nato se zbudi  ter čez par minut planla v tak histerični jok, da je spet ni nič potolažlo razen, da sem jo vzela ven. Jaz sploh ne vem več kaj naj. Pol sem jo pa nesla do doma , sem bla na srečo že čist blizu. Pred stanovanjem je pa pol ful rignla. Mogoč jo je to tiščal, sam je preden sva šli ven tut podrla kupčka. res pa da mi danes ful poliva. Pol pa sem bla tok sitna/pametna in sem mojmu težila, da je šel zmontirat športni del vozičk in jaz trola jedna nisem poštudirala, da ne gleda k men, pol ji not piha, pa ne vidi me, tako, da zdele spet razdira in montira zimsko vrečo nazaj na košarao. jh kaj čmo, če pa ne pomislim. No pa tut ni ji bil všeč, sva jo peljala od mojih do doma (tam je bil športni del še zapakiran).
Men je zdaj kr muka it ven, ker se tole ponavlja že od srede dalje. Lačna ni, pokakana tut ne, zebe je ne (vsaj mislim, da ne, ker ma tople nogice). bom probal aše to s kaplacami kt si omenla mamatheja, sam kaj ko tut dude takrat ne zgrabi, sam joče, da je vijolčna v obraz. Upam, da jo kmal mine oz, da pogruntam kaj ji je. Sem prav žalostna, saj sva vedno bli zunaj 1,5-2h, zaj pa nit urco ne morva bit.

No zdele pa spi v zibki, je bla ful utrujena,. no vsaj tu je zlo pridna, da kr sama zaspi v njej ko je utrujena. Upam, da tak ostane

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

ja hrbtenica pa boli ko hudič tud mene, najhuje zvečer ko moram malega iz banjice vzetuser posted image

Včasih mam občutek, da mi bo z rok zletela, k se komi vzravnam.

Aja, punce povejte kak mate kaj otročke oblečene v stanovanju (mam med 22-24 stopinj). Jaz ji dam bodi z dolgimi + majčko, ter hlače/žabice na naramnice.  Včasih pa ji dam tut kake kavbojke spod pa štrample. Sploh ne vem če je to ok, al je preveč. Vidim, da pa ma po hrbtu na predelu lopatic par mozolčkov (take bele pikice). a biji blo prevroče???

Nč se pol kaj še javim, če mi rata, zdaj grem pa posodo pomit.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
11.2.2008 19:18:13   
naraščaj
Sem vedla, da sem nekaj pozabla. Tale stajica a kaj piše, da se ji dviguje dno??

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2698
11.2.2008 19:59:17   
scubadiver
Evo še vozički:

user posted image

user posted image

Naraščaj nič ne piše da se dviguje. Po mojem se za to ceno ne. Sam sej to pride v poštev samo cca. pol leta? Jaz bom šla v sredo ko se začne akcija pogledat v živo pa bom potem vidla. Ja, to da povdarim. Akcija se začne 13.2 da ne boste jutri letale v ljubljano in me potem klele user posted image

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
11.2.2008 20:07:13   
ajtak
user posted image , sem vidla, da se scubini scani odpirajo na prvi strani foruma- bo sped loh kdo kako novo temo odprl user posted image user posted image

Scuba- hvala!!
Povej mi prosim se tole, kako v album ki si ga ze ustvarila dodas fotko?? Jaz kar vedno nov album nardim user posted image .

Tjasi ze spi. Jaz pa grem- saj veste kam, tiste k ne veste si pa spored za pop tv poglejte user posted image , LAHKO NOC!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?