|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
12.2.2008 21:03:30   
Dajica
Mi gremo v cetrtek na morjeuser posted image , drugace bi se tudi jaz oglasila v Zbiljah. Skoda user posted image , bi vas vse prav rada spoznala in videla v zivo. Pa drugic. Sej prihajajo lepi dnevi, pa se bomo se kdaj zmenile.
Kaja ponoci full pridno pancka, zbuja pa se se vedno 2x na noc, se podoji in zaspi nazaj. Zjutraj pa se prebudi okoli 7ih- pol 8ih, zacne sama s sabo nekaj govorit, pa cmoka, ker rokice tlaci v usta. Jo je prav lustno poslusat, ko take zvoke spusca. user posted image
Danes se je po 5ih dnevih spet full pokakala. Jo zjutraj vzamem ven iz posteljice in kar zavito v dekico dam v narocje. Pa cez nekaj casa zacutim nekaj mokro pri riti, pogledam in vidim malo rjavkastega. Aha, si recem, pokakla se je. Grem v sobo, da jo previjem in zagledam v posteljici na rjuhi rjavi flek, pa se njo bolj podrobno pogledam in vsa mokra in pokakana po majcki in hlacah. Jao jao, zdej sem se pa jaz pocutila kot slaba mami, da jo pustim v taki plenici in vso pokakano in jo nosim po rokah, pa nic videla kaksna je. Se mi je pa zdelo, da ko sem se nagnila nad njo v posteljici, da je nekam sumljiv vonj. Pa sem mislila, da je od plenicke, ki jo imam za brisanje okoli ust pa za podiranje kupckov..... no, pa ocitno ni bilo. Pa sem imela delo z umivajem Kaje, pa se celo posteljo za preobleci, pa pranje...

Zdej se bo pa House kmal zacel, pa grem pocasi pred tv. Lepo nocko zelim!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
12.2.2008 21:18:39   
gruška
Čeeeeeeer,

a zdej ko je pa House, pa nikjer nobene? user posted image

Kaj smo pol zmenjene za v četrtek? Ob 12ih, al kdaj? Tannaya, a bomo sploh loh kavo spile, a je že odprt lokal? Dve leti nazaj vem da smo bili med prvimi gosti za prvi maj, so šele tisti dan odprli bife. A je zdaj kaj drugače? Kje se pa dobimo? Na parkirišču? V bifeju? No, nek se bomo že najdle ... user posted image

NOČKO!!!

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
12.2.2008 21:22:07   
gruška
Zmeraj kaj pozabim user posted image .... Debeluška, a ti prinesem v četrtek tlačilko? A še katera kaj rabi?

Zdaj pa res grem... nočko!!!

user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
12.2.2008 21:24:54   
DEBELUŠKA30
Mi smo danes imeli tako gužvo, da sem se zdajle prvič vsedla za računalnik. Ta mičkena je cel dopoldne jokala, pa nič spala, pa bla vsa čudna, ta velika je bila sinoči čudna, pa je danes doma ostala, ni šla v v vrted! Čeprav je blo zjutraj že vse O.K., pa dve prijateljici iz vrtca sta prišli na obisk in sicer od 12 do 18 ure user posted image , groza!!!
Popoldne jih je mož čuval, ker sem jaz tamičkeno peljala k zdravniku, od doma sva šle ob 16-ih, domov prišle ob 17,30-ih, gužva, da sem že mislila obrnit, pa it domov, ne vem zakaj dajo uro, če se je ne držijouser posted image !
Dale sva vodo pa je vse O.K. pa tud zdravnica je po pregledu ugotovila, da je vse uredu, tko da ne vem kaj jeuser posted image ?!
Kanarka, dobiš dve kazenski točki user posted image , ker nas takole izivaš (plaža, morje, sonce...user posted image ), no naj se pohvalim, da sem tud jaz bla na Kanarskih in sicer leta 2000 (joj kje je že touser posted image ) in sicer na otoku Gran Canaria, hotel smo imeli v glavnem mestu Las Palmas, kopat pa smo se hodili na jug v Mas Palomas, tko da smo nujno rabili Rent a car (zdaj vsaj vemo, kam je treba ituser posted image , pa da ne rabiš avta)!
TinTin, user posted image user posted image user posted image za koncept magistrske, zdaj pa veselo na delo!
Potepinka, user posted image user posted image user posted image lepe slikice!
Nicolina, sam hujšamo a ne user posted image user posted image user posted image ?

Zdej pa samo v posteljo padem:
user posted image
... pa lahko noč...

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
12.2.2008 21:26:38   
DEBELUŠKA30
Gruška prosim JA!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
12.2.2008 21:38:29   
scubadiver
Joj Potepinka oprosti, res sem očitno spregledala. Sorry sorry, sej veš da sem smotana user posted image

Tanayya a si vidla da sem se zmotila? Sej sem takoj popravila na četrtek. In tudi tukaj lahko najpišem: sej veš da sem smotana user posted image

Sem šla pa prejle v Leclerc glede na to, da je sonchek napisala da "mojo" stajico že prodajajo. Me sicer strašno moti, ker ni nobene razstavljene, ampak sem jo vseeno vzela. Upam, da se nistem nategnila. Sem pa vzela še "mini foteljček" za Lano. No tle pa ne bom zaključila: sej veste da sem smotana user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Dajica)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
12.2.2008 21:41:44   
Ilije
Ojla!

No jaz pa še čakam na mojo nadaljevanko in ker sta danes obe moji punci že od osmih v postelji mal tle gor visim, pa slike urejam in Ajdin dnevnik pišem, ker sem kr mal v zaostanku.

Tako kot berem imam občutek, da so vaši user posted image  že ful veliki v primerjavi z našo user posted image . Imam namreč občutek, da ful počasi raste, sploh kar se pridobivanja na teži tiče (ni čist nič po mamici, ker jst se lahko takoj zredim za kilo ali dve - tud če samo pogledam čokoladouser posted image ). Sicer bomo pa videli jutri, ker ima posvetovalnico in cepljenje.

Lahko noč vsem skupaj!

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
12.2.2008 21:49:09   
jooly
IZVIRNO SPOROČILO: gruška

A še katera kaj rabi?

hej, a ti maš to robo doma??!! A ni ponavad tko, da se neki časa čaka user posted image  Whatever... če maš na lagerju mi prosim prines ta manjšo posodico za sir, da mi ne bo treba več vsak dan kupvat novga, ker se je POSUŠU!!!!! "Mami, zakaj se je sir spet posušu??" "Zato ker ga NE ZAVIJAAAAŠ!!!!!!!" user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Kje se pa dobimo? Na parkirišču? V bifeju? No, nek se bomo že najdle ... user posted image  

Jst predlagam da na zgornjem parkirišču - ko bomo šle dol, lohk sprobamo kera ma najhitrejši voziček user posted image , nazaj grede bomo pa lahko mal preverle kako smo kej s kondicijo,

Ajmo na spavanje.

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
12.2.2008 22:12:46   
potepinka
Za tiste ki ne veste kako peti našimuser posted image

http://otrocarije.googlepages.com/OTROKEPESMI.doc

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
12.2.2008 22:14:04   
nicolina
Vas samo še pozdravim, grem v mižule....

user posted image

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
12.2.2008 22:54:43   
kanarka
Tanayya...men so dali neko formulo proti zaprtju, pa sploh ni mela problemov z zaprtjem. Res pa je, da to formulo prav z veseljem popije, medtem ko je prejšnje mleko bolj z muko. Zato me je zanimalo, kakšna je oznaka. Drugač pa ima Novalac kravje mleko not. Upam, da boš poštimala z alergijo.

Debeluška...ja midva sva se tudi prvo odločala med MasPalomasom in Playo...in na koncu izbrala definitivno pravo. Se vidi po slikci, a neuser posted image . Drugač je pa Rent-a-car tuki res dober biznis in si pač nekaj prispevala za domačo ekonomijo. So pa packi na agenciji, da ti to niso povedali, kje se kopa. Sicer pa Las Palmas tudi ni slab.

Ilije...sej nam nikol nč ni prav. Moja je bila prelahka ko se je rodila, zdej je pretežka, ker res hitro raste. Zadnjič v bolnici je bila na terapiji ena s punčko, ki je imela 4 mesece in je tehtala manj kot naša z 2,5 meseci. Skratka...ne brini...vse bo ok, eni pač hitrej pridobivajo, drugi pač počasneje in vsi enkrat vse nadoknadijo.

Aja, tiste vozičke ko jim pravite "marele"...??? Katere vozičke boste pa potem uporabljale od npr. 6 meseca naprej? Jaz sem mislila, da prvo pač uporabljaš košaro in jajčko, potem pa preideš na to t.i. marelo. Sej nisem kaj zgrešila in je vmes še kak voziček?

BTW...Housa imamo ob torkih tudi mi. Sam tuki mi po Nemško tolče, pa mu nč kej ne paše.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
12.2.2008 22:57:26   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29

Sva nazaj od P.,morva na teste sumi na alergijo na kravje mleko,no je rekla da je skor sigurno to,tako da naju je poslala k alergologu.No pa mamo.Sedaj namesto novalaca allernova...No ja,bomo že preživel,važno da vemo razlog...je bil iz dneva v dan bolj pikast..
Je pa rekla,da naj račun shranim,ker ko bojo testi dokazani,dobim to povrneno.
A kdo ve kaj več o tem?mamuška?
lp.

Sorry, punce, jaz ne dohajam, še vedno letam med dvema lokacijama, ta velik še zmer nažiga s tem kašljem, ta mali je pri mami in skačem tja dojit, kopat, cartat, pol me ma ta velik v šahuuser posted image - ne dohajam.

Vsa prilagojena mleka oz. formule, ne glede na znamko (novalac, milupa, aptamil, humana, hipp.......) so na bazi KM, so samo malce prilagojena, da so bolj podobna materinemu mleku. Izjema pri tem sta alernova od novalaca in pregomin, s tem da je alernova še vedno na bazi KM, le še veliko bolj obdelana, predelena, kazein je razbit na neke prafaktorje, tako da naj bi ga telo ne prepoznalo. Pri nas ga je in alernove ne prenese. Pregomin je na bazi soje, o soji pa teče trenutno obsežna raziskava, v kateri so že doakzali, da deklice, hranjene s sojo, pridejo do 2 leti prej v puberteto, kot ostale.  Kaj povzroča fantkom, še ni dognano.  Soja vsebuje namreč veliko količino rastlinskih ženskih hormonov. Naš tdui pregomina ne prenese, dobi obupne fleke po koži, medtem ko ga po alernovi zvija za ponoret, kaka kot iz gasilske cevi, pod obupnim pritiskom.

Zdaj če ne dojiš več, potem kaj dosti izbire nimaš. Če še vsaj malo dojiš, ti svetujem, da greš na dieto in skušaš ustvariti dovolj mleka. Počitek, črpanje, veliko tekočine in stalno pristavljanje. Če to ni več možno, potem ti ostane za začetek kupovanje hrane in shranjevanje računov, hkrati pa se postavi v vrtso za alergologa, da ti otroka pošpikajo in ugotovijo, če je alergičen in na kaj je. Pri tako majhnih se ne zgodi redko, da testiranje ne da pričakovanih rezultatov, da ne potrdi alergije. Potem si na kahli, veš, da ima otrok težave, vendar udarijo po žepu tebe. Ena piksna tistega gravža stane okoli 13 eur, imaš je pa ne za cel teden, če je otrok majčeno bolj ješč.  Načeloma pa res velja, da ob dokazanih alergijah dobiš na recept ali pregomin ali pa alernovo.

Cepljenje in avtizem: ni tko simpl, ne utegnem danes na dolgo in široko, ampak na grobo: avtizem lahko SPROŽI (ne povzroči) cepljenje ošpice-mumps-rdečke pri enem letu ob predpogoju, da ima otrok en točno določen gen. Rutinskih preiskav na ta gen ne izvajajo, jo pa izvedejo, če je v družini že en avtist, pred cepljenjem drugega otroka. Povedano zelo enostavno: če ima otrok ta gen in je cepljen, zboli. Če gena nima, je lahko cepljen in ne bo zbolel. Pri človeku, ki ta gen nosi, je zelo verjetno,  da bo tudi brez cepljenja slej ko prej zbolel iz nekega drugega vzroka. Obstaja pa vprašanje o smselnosti tega cepljenja lede na močno spremenje življenjske pogoje itd... DI-te-per (prvo cepljenje) ni tako zelo nevarno, izjeme so alergiki.

Zdaj pa res šibam, me čaka še vse doma, domov sem prišla ravno za Housa, prej je bilo treba dojit-spet se buniuser posted image , crkljat, kopat, pa še NFTH sva imela danes z D. , mož je paK. pedenal. Dobesedno dol padam od utrujenostiuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
12.2.2008 23:02:23   
kanarka
Mamuška...čist iz firbca me matra...od kod ti vso to znanje, saj se mi zdi, da pri tebi dobimo vse informacije, ki jih rabimo, pa naj bodo še tako specifične.

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
12.2.2008 23:33:13   
mamuška
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Mamuška...čist iz firbca me matra...od kod ti vso to znanje, saj se mi zdi, da pri tebi dobimo vse informacije, ki jih rabimo, pa naj bodo še tako specifične.

user posted image user posted image user posted image Iz enga 36 let dolgega življenja, v katerem sem bila sama ogromno bolna, pa prvi sin je imel ulalala težav in sem na koncu ugotovila, da je dohtarje sicer dobr poslušat, pa ne preveč, user posted image predvsem je pa treba za vsako malenkost dobit še vsaj 2 drugi mnenji. Potem se sčasoma na svoji izkušnjah ogromno naučiš, samo včasih drago stane user posted image Internet je zlata jama za iskanje literature, izkušenj drugih ljudi, za vire informacij - pol pa rabiš samo še veliko časa in volje, da vsaj tisto, kar lahko razumeš, sam preštudiraš. Č eznaš kak tuj jezik, ti e takoj lažje. O cepljenju, sem recimo ene pol leta sedela za PC vsak večer, pol še ene par mesecev v knjižnicah s tem, da je izredno težko prit do kakih obsežnejših informacij, ki cepiv ne prikazujejo samo kot suho zlato. In tko...se počas nabereuser posted image user posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu kanarka)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
13.2.2008 7:03:32   
Laubica
Dobro jutro-mi imamo dobesedno posrano jutro-saj se je Timon tako posračkal da je šlo zgoraj na desni strani po ledvicah gor po hrptu do roke -cela roka ,cel rokav po rami in vratu-FUUUUUJJJJJJJJ.finta pa je v tem ko ga grem napol v temi še previjat in vidim da je zadaj plenička do konca posrana in ga tako nežno lepo obrišem previjem v svežo,pol pa mu pajac dajem nogice not pa se z njegovo rokico srečama z dotikom pa je mokra,pa mi ni bilo jasno zakaj pa ga še dalje oblačim pa je stopalo od pajaca se že namočlo v dreku pa jaz tisto primem -pa mi še vedno ni jasno od kod drek-pa grem le pogledat hrbtno stran otroka in me skoraj KAPuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa še eno vprašanje-tiste ki ste se odločile za LESENE stajice-ja kako mislite met otroka not saj si bo ja glavo razbil na teh lesenih gitrah-to je trdouser posted image user posted image user posted image user posted image jaz imam že enga sina pa vem kako je delal v stajici -to je 1000x dnevno z glavo pikiral v mrežo in si ne znam predstavljat da bi v lesuser posted image user posted image user posted image .Tista stajica z mrežo ima noge oblazinjene z gobo pa sem jaz še vedno mogla tam koco okrog namotat ker se mi je on vedno tam z glavo pikiral -tak da mi ni jasno kako bo to pri leseni zgledalouser posted image user posted image user posted image no to je samo moje mišlenjeuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
13.2.2008 7:04:30   
ajtak
dobro jutro!!

A ni fajn ko ma clouk zlatega otroka ki pridno pancka- jaz pa ne morem user posted image user posted image

user posted image - evo vam kavico user posted image

Zdej grem pa zakurit, si umit glavo in ob 7:30 klicat zdravnico da mi napise recepte za zdravila za tole mojo alergijo ker je groza kok me spet zdelujeuser posted image .
Pa na dojki se mi je spustil en hecen flek, ni modrica ceprav zgleda tko, nic me ne boli oz sploh nic ne cutim imam samo eno crtico take barve kot strija (temno rdeca), sam ni koza nic pokjena user posted image user posted image  ji morm pokazat ker me je kr napsihirala...

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Jst predlagam da na zgornjem parkirišču - ko bomo šle dol, lohk sprobamo kera ma najhitrejši voziček user posted image , nazaj grede bomo pa lahko mal preverle kako smo kej s kondicijo,

user posted image  sam spustite in tista katere user posted image  bo prej v jezeru je zmagovalka user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

Cepljenje in avtizem: ni tko simpl, ne utegnem danes na dolgo in široko, ampak na grobo: avtizem lahko SPROŽI (ne povzroči) cepljenje ošpice-mumps-rdečke pri enem letu ob predpogoju, da ima otrok en točno določen gen. Rutinskih preiskav na ta gen ne izvajajo, jo pa izvedejo, če je v družini že en avtist, pred cepljenjem drugega otroka. Povedano zelo enostavno: če ima otrok ta gen in je cepljen, zboli. Če gena nima, je lahko cepljen in ne bo zbolel. Pri človeku, ki ta gen nosi, je zelo verjetno,  da bo tudi brez cepljenja slej ko prej zbolel iz nekega drugega vzroka. Obstaja pa vprašanje o smselnosti tega cepljenja lede na močno spremenje življenjske pogoje itd... DI-te-per (prvo cepljenje) ni tako zelo nevarno, izjeme so alergiki.

se mi je kar zdelo da gre kako tako. Hvala - si me kr potolazla!

Vsem zelim en lep dan, bo spet baje full lep soncek user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
13.2.2008 7:07:57   
ajtak
user posted image , no dons je pa mene ena prehitela user posted image

Laubica, a tvoja2 sta tud tok pridna da si ze na rac. ?
No, vsaj za kofe nisi prstavla user posted image .

Bogi revcek tak posrackan... Sploh ne vem kaj jim je, tile nasi novembercki sam serejo user posted image , sem mogla Tjasa vceraj tudi 2× preoblect od glave do pet user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
13.2.2008 7:09:59   
Laubica
Sem še to pozabila -se mi je včeraj zvečer takooo sladko luštalo in sem šla kinder čokolado jest -pa je malček ful slabo spal se je non-stop zbujal-ja moja požrešnost ni naj boljšauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
13.2.2008 7:11:09   
Laubica
Ajtak-hvala za kavo -sem tako še vse drekasto videla da sem na kavo pozabilauser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
13.2.2008 7:54:15   
barika
user posted image

Ajtak in Laubica, a me morejo že na vse zgodaj trebušne bolet al kaj???

Timon user posted image , dej povej recept, da se  bo še Martin takle (no malo manj, samo v planico) posračkaluser posted image user posted image user posted image  (bogi revček se tak matra ko kaka, da mene boli, blato ma pa trdo ko kamen, aptamil ar imam zdej, ker drugače ful poliva).

ajtak, slike imam za tebe, kdaj se boš oglasla na kofe??? (danes me ni doma - spet (socialna, pa z mami gema mal v šoping, ima brat psihologa za disleksijo - končno))

da povem, kj se nam je zgodilo včeraj, sma šla z mojim Martina kopat, pa sma ga dala na trebuh,  in pol se mali kr na enkrat začne ful napenjat, pa rečem, kakal bo,moj pa neee, kaj ti je, v vodo pa že ne bo.... pa rk na 1x pade tak mali rjavi ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ga dama hitro iz vode, potem pa še na previjalni (sma mu hitro dala wc papir pod rito, da ni šlo na brisačo)...ne moreš verjet, kaj človek ne doživiuser posted image user posted image user posted image , za konec se je pa še tak fajn polulal, da bi ga lahko šla še 1x kopatuser posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
13.2.2008 8:21:01   
ajtak
Barika to sem pa ze slisala za enga fantka, ki je mel full tezave kakat, da je kakal sam v banjici, ker ga je voda lepo sprostila, pa mu mal razmocla spodaj... Se mi pa kr smili Martin ce tezko kaka- a ce mu das pa drug mlek pa poliva?? Dej probi Milumil- ce ga se nisi. Res! ker se je Tjasu full izbolsala prebava in ker vsebuje to mleko mal vec skroba ne poliva tok.

aja, a se kr za jutr zmenva?

Nc grem mojga falota zabavat, se je zbudu sedaj se pa ze eno uro sam smeji user posted image  in me zabava user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
13.2.2008 8:35:20   
pikapikica
hej punce...

se dolgo nisem javljala in tudi čitala vas nisem...user posted image user posted image user posted image  je naša ta micena spet prehlajena... je bilo že bolje... včeraj pa je čez dan dobila čisto vnete učke, nosek pa jo itak žuli že 1 teden...user posted image user posted image user posted image  ma tako se mi smili... na pol ure ji nos čistim... sedajle še pančka, ampak upam, da bo bolje...
včeraj je imela 3 mesece... user posted image

sicer pa sem vesela... ker je včeraj ena moja prijateljica rodila fantka user posted image user posted image ... ma sem se mogla kar zjokat od sreče... se vsakič, ko slišim, da je katera, ki jo poznam rodila...

sicer pa tintin juhuhu... sem tako vesela za tebe... ko te berem, se kar spomnim kako sem sama pri naši ta veliki vsako noč pisala magistrsko nalogo... ampak potem, ko enkrat zaključiš juhuhu... če boš našla kakšno dobro idejo za DR mi sporoči, sprejemam ideje user posted image ...

gruška  user posted image user posted image user posted image  za crknit... bogi pujs...

sedaj vas grem pa še brat - zato imate prepoved pisanja, ker vas potem spet ne bom ujela...
joj nič ne bo... pikica se je zbudila...
lepo bodite...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
13.2.2008 8:44:14   
Laubica
Barika-bogi Martinuser posted image jaz bi se takoj zmenila da mu da pol svoje sračke in bi pol oba normalno kakalauser posted image ,no mu je pa v vodi pasalouser posted image user posted image user posted image
Dajica-kam grete na morje?Jaz bi tudi še šlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Pikapikica-upam da se čimprej pozdravitauser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
13.2.2008 9:02:49   
tintin
Pikapikica - držim pesti za malo, da se hitro pozdraviuser posted image user posted image
Sicer pa vsem hvala za spodbudne besede. Včeraj sem si naredila časovnico dela in si postavila za rok oddaje prve verzije 1.4. To pomeni, da moram nekih 50 strani do takrat napisat, ker enih 80 jih že imamuser posted image Zdaj pa držite še pesti, da bo Vasja pridno zaspal vsak večer!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
13.2.2008 9:10:37   
scubadiver
Dobro jutro punce,

Ajtak hvala za kafe user posted image .

Lana je spet postavila rekord in tokrat res prespala celo noč. Spat sva jo dala ob osmih zvečer. Ob sedmih zjutraj sem se zbudila in preverila če še diha, glede na to, da se še ni nič zbudila. Dihala je, budnica pa je bila na vrsti ob pol devetih user posted image user posted image user posted image . Upam samo, da je ne hvalim preveč in prehitro? Neverjetna je. Mamici se pa kr smeji ker je tko fajn naspana user posted image .

Barika upam da se Martinu kmalu uredi sračka. Bogec.

Laubica a si slikala Timona in objavila fotko, da se bo imel cel forum spet nad čem zgražat? user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?