Mamathea
|
Lep pozdrav Vidim, da ste se res vse nekako skoncentrirale na marele, jaz pa še kr čakam in čakam, se mi zdi, da bi jo mi tud imeli sam ati tud pr nas ne pusti, da bi jo že kupili, ker zaenkrat nam naš voziček prav lepo super fajn služi, res je velik, tudi, ko se ga zloži je pol prtljažnika polnega, pa bo že. Ne predstavljam si, kako bomo šli na morej, po mojem bomo mogl kr še montano (tista škatla za na streho avta) namontirat pa še vedn ne bo dost placa. Sicer pa je še mal časa do takrat in bomo že vidli, kako in kaj. Za četrtek ob 12.00 sem tudi jaz za zbilje, kje se pa dobimo, a tam dol ob jezeru, al kje, js sem bila komaj enih 5x na jezeru in nisem najbolj domača tam? Tanayya moj mali bratranec (zdaj je sicer star že 7 let) je tudi imel alergijo na kravje mleko, pa še na jajčni beljak, pšenico... pa je tudi pil allernovo in je blo pol ful boljše, pa ko so mu alergije dokazali so to allernovo res dobivali na recept pa tudi za nazaj so jim denar povrnili. Mu je pa alergija na mleko popolnoma izzvenela pri 12 mesecih in tudi vse ostale alergije so mu prenehale in je zdaj čisto ok, tk da se ne sekiraj preveč, ker bo sigurno ful bolje zdaj, ko ima pravo hrano. Kanarka joj kakšne lušte si nam naredila s to čudovito slikco, pa to je neverjetno pri nas pa tak mraz, sedaj sicer že kar nekaj dni sonček ful fajn sije, sam danes je pihal tak mrzel veter, da imam roke še zdaj čist otrple, ko sem voziček vozila. Alarm. Lp