|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
10.2.2008 17:41:30   
tintin
Manca - glede vozičkanja: komot, samo povej.

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
10.2.2008 19:13:19   
Oranža
Hellooo

Mi smo nazajuser posted image user posted image . Je blo suuuuupeeeruser posted image user posted image . Timon je bil fuuuul pridenuser posted image , pa Enej tud user posted image . Jst sem se nasprehajala Enej se je pa nassmučkal...se mi je prav fino zdelo, k sva ga z možem kar v šolo smučanja vpisala, v sob. je imel 1uro in danes 1 uro....in imel je privat trenerja!! To namreč vsakemu posebej pove. In je hudo navdušen tako da smo se za ta konec tedna tud zmenli petek, sob. in ned. da bo šel v tečaj ker se ful obnese. Po 2 urah z učeiteljem se je namreč na bolj položnem že sam peljal, pa naučil ga je kako se ustavi in kako se pobere če padešuser posted image user posted image (s tem da smo ga v petek prvič postavli na smučke)user posted image  Naš Enej je bolj ''mehke sorte fante'', pa kar hitro puško v koruzo vrže sploh če mal bolj pritisneš nanj...starše pa nas to kar hitro lahko spravi ob živce...tko je bil pa čist neobremenjen pa ful ima voljo in željo se naučituser posted image . Sem kar mal ponosnauser posted image  na oba.

Aja Timon se vsem zahvaljuje za čestitke, najlepše pa Kaji od Dajice za poljubčekuser posted image .
Zdej grem pa do konca prebrat ker ste kar neki naklofale, pa zdele je še priden...upam da vas ujamem.

Vasja vse naj naj najuser posted image user posted image za 3. mesece ( z zamudo ampak iz srca)
Čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
10.2.2008 19:40:30   
Tanayya29
Mark vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image .Mami od Marka kako si kaj po posegu?A je bilo zoprno?Upam,da lepo okrevaš.
kanarka in žirafauser posted image user posted image user posted image user posted image ,da bi čimpreje okrevali.
Scuba, Gruška ves teden je lepo vreme napovedano...kaj pravita npr. na sredo?
Lahko pride še katera ,če želi(Jolly)?Debeluška?katera je še blizu?
Smo bli glih včer na zbilju,full ljudi....
Taju se je alergija na licu pozdravla,sedaj pa je pikast odzadi na pleši?user posted image user posted image user posted image .Sm taprava detektivka in ugotavljam od kje bi blo,pa nimam pojma,kam se drgne....
Nič,mormo jest mlekca....Se tipkamo.
Vanja v.super za smučanje.
Lep večer...
aha,mi imamo pa tist vrtiljak od fisher price(tko kot žirafa-sem vidla na slikci,in manca),ko so metuljčki po stropu.No hočem rečt,da je super in vse daljinec in to,ampak pesmice se mi zdijo preveč poskočneuser posted image ,edin ena je bolj mirna...Tko,da bolj plešemo okol vrtiljaka!!!
Nicolina super za uspel večeruser posted image user posted image user posted image .
UUUU Taj bo živčnga fasal...im going!

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
10.2.2008 20:09:57   
naraščaj
Potepinka in Mark vse najboljše vama želim ob malem jubileju user posted image  

punce jaz ne vem kaj je naši taji na sprehodu. ko strela z jasnega se začne naenkrat tako jokat, da je nič ne utolaži, kot da jo vzamem ven z voza in to je res mučno. Lahk je sam kako urco od hranjenja, ni poakakani, jo ne zebe. Mah ne vem kaj naj- Se je pa zgodlo že tut doma enkrat, da je nisem mogla utolažit in ob prbližno isti uri med 11-12. Ponavad se zgodi mal po spanju, pred tem je pa ful dobre volje. Nimam pojma kaj je to.

<smo pa kljub temu bli 2x na sprehodu- Enkrat sta šla sama , popoldne pa vsi trije. Pa še eno parcelo me je moj peljal gledat, sam mi ni najbolj všeč (hrib), čeprav razgled je pa lep in zlo mirno in oddaljeno od ceste. bomo še raj mal spremlal.

IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Naraščaj, mene tud hrbtenica boli, ko pri norcihuser posted image , pa si očitam, da je to od mojih kilogramov, pa očitno ni user posted image ?

Mi smo se včeraj cel dan spet potepal, danes pa imeli družinsko kosilo pri nas doma, tako da sem bila cel dopoldne za "šporgetom" user posted image , povrh pa sem še fullll prehlajena, sam je**ga, če sem pa obljubila, da bo južna pri nas. Saj je blo prav fino, sam sem pa tko crknjena in nismo šli nič ven user posted image !

Vsem ki praznujejo: VSE NAJBOLJŠE user posted image !

Debeluška, pr men ziher ni od KG, saj sem nazaj na svoji teži še mogoč kak KG manj. zgleda nimam nč hrbtnih mišic <itak, da jih nima, če nč ne migamuser posted image )

šporhet: ja enkako kot pr teb - moji na kosilu

Vanja super za eneja, no tut za vse vas

Nicolina, super za včeraj. Jaz bi tut, sam še neki časa ne bo ratal. Mah bo že.

č, grem jo skopat in pol jest in spat.

nočko

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
10.2.2008 21:08:13   
nicolina
Dober večer,
Mark čestitke za 3 mesece user posted image user posted image , potepinka upam da si tud ti dobro in da si boš hitro okrevala. user posted image user posted image user posted image

Vanja, super za Eneja in lepo, da ste se fajn imeli. user posted image   A jutr začneva z dieto, pa še Debeluška je rekla, da se nam bo pridružla. user posted image

Naraščaj, nimam pojma kaj bi ti svetovala. Pr men se je zgodilo podobno prejšni teden dva večera zapored. Sva ga skopala, prej bil ful dobre volje, brcal na pojstli, skratka vse dobro. Ga dam po kopanju na previjalno, ga namažem, oblečem bodi in on v jok. user posted image  Ma nisva vedla, kaj mu je. Tako fajn se je jokal, krokodilje solze, sem ga dvignila, ne da bi ga sploh do konca oblekla in komaj komaj potolažila. Res ne vem, tako je blo dva dni zapored, pol se ni več ponovilo.
Ali se kaj ustrašijo, morda jih kaj zaboli, nimam pojma.  user posted image

Grem še mal pred TV, se še kaj oglasim...

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
10.2.2008 21:11:15   
DEBELUŠKA30
Tanayya, jaz pridem z veseljem, sam ne v sredo, pridejo moji iz službe ob 12-ih na "južno", pa saj veš, da malo pripraviš, pa veliko pospraviš ... user posted image user posted image user posted image
Vanja, super za tako lep vikend in seveda "pogumnega" Eneja user posted image  user posted image  user posted image !

Naraščaj res bo treba začet migat user posted image !

Punce dejte mi povedat, kako se človek odpove sladkorju user posted image , ker se mu jaz preprosto ne morem user posted image ?

Lahko noč:
user posted image

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
10.2.2008 21:29:59   
sonchek
Ojla
..mi smo se cel dan potepal, smo bili pri babici v lj na kosilu, pa pol en dolg sprehod..pa domov, pa kopanje..zdej pa že spi..
..je pa danes ponoči spet podrla nov rekord..od 23-7,30!!! Jupi naša punca..men pa skor zize raznesl..user posted image

Kanarka upam da se hitro pozdravite..to je pa res že kriza pri vas..

IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj
Punce, a vas tut tak hrbtenica boli. Mene tok, da se mi že konc dneva kr rola od bolečin. Mate idejo kak si naj pomagam??? Zvečer komi čakam, da zaspi. in danes ko zakleto je tk dolgo jedla, je že zadremala vmes pol pa se zdrami in hoče še. No zaj že slabo urco spi in se ji grem kr pridružit

hm...ne vprašaj..sam mene začne ponoči in to tako da se tud obrnit ne morm..pravijo da telovadba..jaz sem začela s razegovalnimi vajami, ker drugače bom umrla od bolečin..če zveš kako se še lahko to popravi -povej..če ne pa kosmodiskuser posted image

Dajica.....ooooooooooooooooooooo kakšen cukrček je vaša punca!!

Mark vse najboljše!!!!user posted image

..no pa grem še jaz počasi spat..pa moj me čaka da se malo stisneva...
Lep večer še naprej in čim lažjo nočko..

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
10.2.2008 21:34:30   
Dajica
Cestitke Marku za 3 mesece!!!

Vanja, me veseli, da ste se imeli lepo!!

Mi smo bili danes na sprehodu kar dolgo casa, pa se do prijateljice smo sli na obisk z vozickom. Full lep dan, ceprav je malo pihalo. Je pa bila ves cas pridna, pa spanckala. Zdej tudi ze pancka, je zaspala pri meni v narocju, ko sem gledala tv, Jack iz divjine. A katera gleda to, jaz sem danes prvic?

Grem pod tus, pa se mal pred tv, potem pa pocasi v mizule.

Lahko nocko...

Neposredna povezava do sporočila: 2658
10.2.2008 22:11:52   
naraščaj
Taja že spi, čeprav je ful dolg jedla (že dva dni zvečer je tak), skor zaspi vmes pa podirava kupček, pa se začne bunt, pa spet jest, pa bruhanje, sem misla, da jo bo treba preobleč, a je slinček odnesel večino. pol sem ji pa kr cucl dala in jo odložla pa nanico dala (ja se mi zdi, da se je že navadla, da stiska k sem eno dekico, pleničko). No, za enkrat je še tišina, ji pa morm pol dudo vzet, ker če ne jo lahk pol celo noč not devam.

IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

hm...ne vprašaj..sam mene začne ponoči in to tako da se tud obrnit ne morm..pravijo da telovadba..jaz sem začela s razegovalnimi vajami, ker drugače bom umrla od bolečin..če zveš kako se še lahko to popravi -povej..če ne pa kosmodiskuser posted image

Dajica, sem že prej hotla isto napisat, sam sem ko raztrešeno rešeto, vse  sprot pozabim. res je luškana

Kosmodiskuser posted image user posted image user posted image , a se to sploh obnese. Kakšne vaje pa žih delam, da ne bo še slabš????

Nč, grem pod tuš in pol se zleknt v poslu. najlažje spim na hrbtu, da si mal zravnam križ.

nočko.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
10.2.2008 22:39:11   
scubadiver
Tannaya z veseljem lahko v sredo al pa kateri koli drug dan, če debeluška ne more v sredo. Kaj pa Mamathea? Skratka meni je vseeno kater dan.

Vanja dobrodošla nazaj. Sem vesela da ste se imeli fajn. Pa še krasno vreme. Superca.

Naraščaj tud Lana včasih v vozku joka, ko jo vzamem ven se pa takoj umiri in firbčno gleda okoli. Se mi zdi kot da bi ji blo v košarki dolgčas. Sam kaj ko je še ne morem preložit v športen del.

Temence - kako to točno sploh zgleda? A je to samo suha koža po lasišču? Lana je imela po laseh do sedaj ful lepo kožico in nobenih težav, zdej ma pa ful suho in se ji kr mal prhlaj dela. A je to to?

Lahko noč punce, lepo spite

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

Neposredna povezava do sporočila: 2660
10.2.2008 23:08:21   
jooly
Ojla babuške!

Najprej vas morm pohvalt, ker forum zarad takih čvek kot smo me, nikakor ne bo "izumrl" user posted image . Ampak v takih lepih dneh se težko spravim na računalnik, edin tkole zvečer, v postli, pod koutrom in z notebook-om na kolenih user posted image .

Gruška... zanč je blo pr družinskem dvoboju, naštej moške spolne organe - pa sem ujela sam penis in moda, kva hudiča je pa še lahko?? user posted image user posted image user posted image  Dej povej, če si gledala, kašni so bli odgovori user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Ker moja Taja je en mesec starejša od Neli, pa še ne prime sama igrače, razen, če ji jaz dam v roke... Kako je z ostalimi?

Kim je stara skoraj 3 mesec in pol, pa še nič ne prijema. Tud če ji jaz dam kej v roko, nič ne kaže interesa za to, drži pač refleksno - sama ne prime še ničesar.

IZVIRNO SPOROČILO: mamuška

nabasal je en laringitičen kašeljuser posted image user posted image user posted image user posted image

mamuška... nisem vedla da je laringitis nalezljiv user posted image  Staš ga tud včasih faše, pa tud odkar imamo Kim, je že "lajal" eno noč, sem tud letala s flixotidom sem in tja, ampak sem mislla da to ni nalezljivo.

IZVIRNO SPOROČILO: potepinka

Ali je mogoče da bi Marka matrale dlesni(zobki) ker si rokice tišči v usta,pa bognedaj da mu rokico ven potegneš joka ko zmešan,ali pa včasih ko ima rokico v ustih se ful začne jokat.Mogoče se pa kaj pripravlja-zobki

Pri nas je isto, jaz tud mislm da si drgnejo dlesni, čeprav zo verjetn še neki časa ne bo.

Gruška..naša je zadnič potegnila dudo iz ust in z njo opletala..lohk da je to čist refleksno..pojma nimamuser posted image ..

To pa pri nas počnemo kar naprej. Pol se pa krega, ker ji je nekdo vzel dudo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kanarka

Že od samega začetka sovraži fizioloko in sesalec. A bo sploh kdaj boljše?

kanarka... fiziološko bo mogoče vzljubila, sesalec bo pa sovražla iz dneva v dan bolj - sploh ko bo odrasla user posted image

zirafa... user posted image  Vse dobro!! Mislim nate in na našo novembrsko princeskouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76

sem pa ugotovila, da mi nekaj lasje izpadajo...

pri meni je katastrofa. Sam čakam da se enkrat zjutraj zbudim plešasta user posted image  Kaj priporočate??user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: gruška

Barika, mi mamo tud od Tiny love "Mozarta", ga je vidla Scuba in je bil njej tok všeč, da ga je še Lana dobila user posted image

In Kim. user posted image

Dajica... pravi cukerčki so , ko se tkole smejčkajo. Ampak kaj, ko jih noben ne vid, ko  se deejo za znoret in ko nič ne pomaga user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea

pa ga nosim naokol po spalnici kake pol ure al pa še več, pa še vedn ni kupčka in včasih ga pač dan potem spančkat brez kupčka.

Nekje sem prebrala, da če v 5-h minutah ne podre kupčka, se ni treba matrat - zdej pa ne vem... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Smo bili na Gradiškem jezeru pri Lukovici.

spet na mojem koncu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Naš Enej je bolj ''mehke sorte fante'', pa kar hitro puško v koruzo vrže sploh če mal bolj pritisneš nanj...

Tud tuki sta si najina sineka podobna user posted image  Staš je tud taka nežna dušca, včasih za take bedarije v jok plane, takoj naslednji trenutek ma pa že sablo v roki in enga strašnega viteza špila user posted image

Kosmodiskuser posted image user posted image user posted image , a se to sploh obnese.

Se obnese. Men je ful pomagal.

Jaz sem tud ZA za "medvoški meeting". Določite datum. Glede na to, da je že skor ponedeljek, ta dan odpade, v torek bi jaz rajš vidla, če ne (moj pride po 10-h dneh domov in bi se spodobl, če ga pričakamo doma user posted image ), v sredo Debeluška ne more. Kako smo pa kej s četrtkom??!!

Uf, sem se naklofala.

lpm

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
11.2.2008 8:57:52   
ajtak
dobro jutro!!

Hitro ena user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Naraščaj, nimam pojma kaj bi ti svetovala. Pr men se je zgodilo podobno prejšni teden dva večera zapored. Sva ga skopala, prej bil ful dobre volje, brcal na pojstli, skratka vse dobro. Ga dam po kopanju na previjalno, ga namažem, oblečem bodi in on v jok. user posted image  Ma nisva vedla, kaj mu je. Tako fajn se je jokal, krokodilje solze, sem ga dvignila, ne da bi ga sploh do konca oblekla in komaj komaj potolažila. Res ne vem, tako je blo dva dni zapored, pol se ni več ponovilo.
Ali se kaj ustrašijo, morda jih kaj zaboli, nimam pojma.  user posted image

To je to kar sem jaz kak teden nazaj opisovala... no k sreci se je zgodilo tako kot pri tebi nicolina, da je blo sam 2× in potem (trkam na les) ne vec.

Naj vam povem se to, da nas Tjasek spet je 2× na noc user posted image  In tud cez dan je po dveh urah in pol spet lacen... Sam da bi pa spil 150ml se mu pa ne ljubi user posted image . zgleda da ma zagon rasti al kaj jas vem, smo ravno 12t stari- baje da se tu nekje pojavi.

Sam ne vem kaj bo z mojo hrbtenico ce res spet raste in se redi user posted image  ima namrec ze 7kg in je kr tezek za nosit- no saj mam sreco, da ne mara bit prevec na rokah user posted image .

Vanja, bravo za Eneja user posted image

Vsem ki ste vceraj ali pa danes praznujete pa zelim vsenajboljse!!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
11.2.2008 9:05:29   
scubadiver
Dobro jutro punce,

najprej ena kava

user posted image

Mi smo spali super, od osmih do osmih z eno budnico vmes. 

Kar se tiče medvod je meni še vedno vseeno kdaj se dobimo. Mam vse dni čas - matr mam dolgočasno življenje user posted image

Gruška tudi za Celje je meni popolnoma vseeno kdaj bi šle.

Dons morm pa pospravit mal tale naš svinjak. Smo se cel vikend raje poteplai in izkoristili to, da smo vsi doma in da je lepo vreme. Je moj včeraj predlagal, da bi bili doma in da bi midva raje pospravila. Sem ga takoj nakurila, da to lahko sama in da pejmo raje ven. No zdej pa mam k bom za vse sama user posted image  No sam vseeno bova šli z Lano tud ven glede na to kako je lep dan.

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
11.2.2008 9:06:56   
scubadiver
spet me je Ajtak prehitela s kavo user posted image  user posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
11.2.2008 9:07:36   
Oranža
Dobro jutro zaspanele,
evo kavica da se prebudite, zunaj sije soooonceeeuser posted image user posted image user posted image
user posted image

No prebrala vse...Hb da je blo lepo vreme in podaljšan vikend da ste bolj okoli vandraleuser posted image user posted image user posted image
Žabica še pančka tko da mal na hitrco napišem, pol morm pa kopalnico pospravit, mi gredo kar lasje pokonci k jo pogledam...tolk enega prahu, grozauser posted image  Pol pa gassa ven k se fante zbudiuser posted image

quote]IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Mark čestitke za 3 mesece user posted image user posted image , potepinka upam da si tud ti dobro in da si boš hitro okrevala. user posted image user posted image user posted image

Vanja,  A jutr začneva z dieto, pa še Debeluška je rekla, da se nam bo pridružla. user posted image

Se pridružujem čestitkam za Markauser posted image
Ja z dieto dons začneva oz. začnemo...no jst sem žeuser posted image  Za zajtrk 2 pomarančiuser posted image
Žirafa user posted image zate in Izabelo. Čimprej se pocajtajteuser posted image

Pod tole se pa podpišem. Še dobro da smo jo za našega Timona rezerviraliuser posted image user posted image

Kosmodiskuser posted image user posted image user posted image , a se to sploh obnese. Kakšne vaje pa žih delam, da ne bo še slabš????

Enim pomaga drugim ne. Jst ga sprobala še nisem, ga je pa kupila moja tašča ne dolgo nazaj pa ji ni odgovarjalouser posted image
Sicer pa tisti ki ga nosijo ga pol kr skoz nosijo to pa men ni glih ok, ker menim da če naj bi pomagal bi moral potem tud brez njega shajati al kakouser posted image
Ja hrbtenica pa boli ko hudič tud mene, najhuje zvečer ko moram malega iz banjice vzetuser posted image
Izpadanje las - to je normalen pojav po porodu in se zadeva umiri - vse je povezano z našimi hormončki.

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Temence - kako to točno sploh zgleda? A je to samo suha koža po lasišču? Lana je imela po laseh do sedaj ful lepo kožico in nobenih težav, zdej ma pa ful suho in se ji kr mal prhlaj dela. A je to to?

Po moje ja. Mi smo tud neki malega imel ampak je brez kakšnih hudih naporov šlo stran. Res pa da je blo zelo zelo malo.

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Naš Enej je bolj ''mehke sorte fante'', pa kar hitro puško v koruzo vrže sploh če mal bolj pritisneš nanj...

Tud tuki sta si najina sineka podobna user posted image  Staš je tud taka nežna dušca, včasih za take bedarije v jok plane, takoj naslednji trenutek ma pa že sablo v roki in enga strašnega viteza špila user posted image

user posted image user posted image  Tud pr nas ja neki tkole podobno to izgleda. Je tolk hudo čustven da ga včasih taka malenkost iz tira vrže....hudo....jah kaj čmo...taki pač so...boljš to kot pa da bi bili nasilni in grobiuser posted image

Kanarka pozdravte se nouser posted image

Nč zdej pa šibam se neki oglaša...nč ne s kopalnicouser posted image
Čau

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
11.2.2008 9:09:13   
Oranža
No ajtak hvala za kofi. K sem gledala še nobena ni pristavla za kafe, preden se je pa moja skuhala si jo pa ti že serviralauser posted image user posted image user posted image . No super jih bomo dokončno prebudile s temi kofetkiuser posted image user posted image

(Pablo Casals)

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
11.2.2008 9:18:21   
Tanayya29
Ojla.
Dobro jutro in lp.
Lahko se zmenimo potem za Četrtek.user posted image user posted image
jU3 jaz ne morem,ker peljem Taja nazaj pokazat pikice,na ličku jih nima več jih ima pa drugjeuser posted image user posted image user posted image .
Ufff alarm,kasneje kaj napišem.

P.s.Ajtak,Scuba,Vanja,hvala za kavice,mi prav pašejo,ker mi jo je doma zmanjkalo,sedaj sem pa kot Zombi....

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
11.2.2008 10:04:23   
Mamathea
Dobro jutro

Mi smo danes začuda kr fajn spančkali in sem kr vesela, seveda pa se je včeraj popoldan od 16.00 pa vse do 21.00 skoz jokcal, včasih tako na glas, da ga ni bilo mogoče potolažit. Res ne vem kaj bi to bilo, ni bil polulan, pokakan, bil je sit, ni se videlo, da bi imel krčke (ni dajal nogic in rokic k sebi), mogoče mu j blo kje v nortranjosti slabo, kaj jaz vem, vem sam to, da je blo kr hudo, hvala bogu je bil možek tolk fejt, da ga je pomagal krotit. No pol sva papcala na 1,5 ure in se je nekak omiril, mogoče je bil pa lačen, sam dvomim, ker je vmes precej bruhal. Joj upam, da se danes tak popoldan ne ponovi.
Z srečanje na Zbilju sva pa midva tud resna kandidata in imava tud cel tedn čas, joj tud midva imava zgleda dolgočasno življenjeuser posted image user posted image user posted image . Četrtek je tudi ok, sam povejte pa če naju sprejmete v svojo družbo bova zeo vesela.
Glede bolečin v križu se pridružujem , saj se včasih komaj vstanem iz postelje tolk me boli, sam ne vem, kaj bi pomagalo, včasih se namažem s kitajsko mastjo pa mal ublaži sam popolnoma pa ne, pa sej ni čidno, če pa tole srčakno bitjece s skoraj 6 kg naokoli prenašamuser posted image user posted image user posted image . Kosmodiks si je kupila moja teta po porodu in pravi, da je srednje pomagalo, pol je začela z nekimi vajami in je blo še bolš, jo morm vprašat točn kake vaje so to ble.
Jokanje v vozičku na sprehodu, se nam včasih zgodi sam imam sladke koroške kapljice in cucl vedn s sabo in že takoj, ko začne "cmevkat" mu hitr duduko nakapam s kapjicami, mal potresem voziček, al pa grem na kak makedam, če je kje v bližin in potem se pomiri.
Zdj se že alarm oglaša zato šibam mlekarne odpret, pol pa mal v mesto, ker je videt kr lepk vreme in moram nujno v Mullerja, pa se je glih ena kolegica javila, da ga bo mal pred mullerjem pomerkala, da bom lahko v miru nabavila.

Lep dan želim vsem, pa vsem za nazaj in za naprej vse najboljše (Mark...).

Na prelepi torkov dan 04.12.2007 Tijan pokukal je na plan. Mamica in očka sta zelo vesela, da sta ga končno lahko objela in k sebi vzela.

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
11.2.2008 10:44:42   
Nana Liza
Zdele mali spi in imam čas, da se vam mal javim. Kako ste pridne čveke, komaj vas malo dohitevam v branju, kaj šele kaj v pisanju. user posted image user posted image

Zunaj spet piha. Ta vikend smo šli malo ven. Preje pa skoraj cel mesec ne, razen kam z avtom. Mali je bil skoz bolan, prehlajen. Je rekla dr, da ga moramo zelo paziti. Danes ponpčči je pa spet nekajkrat zakašljaš bolj moćno. Danes spet ne bova šla nič ven. Še dobro da zunaj tako piha in me prav nič ne mika. Sonček pa gledam lahko tudi čez okno. user posted image user posted image user posted image

Temence - smo kupili šamponček v lekarni za temence. Ta teden ga bomo celo kopali user posted image in bomo poskusili šamponček. Ja, je pa to nek trdovraten prhljaj po glavi.

MOzoljčki - ali ima vaši po obrazku še vedno mozoljčke oz take rdeče drobne pikice. Naš jih ima samo po obrazku. Po telesu nima nič. Upam, da je to samo od čiščenja kože.

Plenice - zdej so mi ok pamperske iz Mulerja, čeprav tudi velikokrat še premočijo. Še dobro, da ima veliko za preoblečt. Je kot maneken. user posted image

Izpadanje las - to je vedno po porodu. Od justa obstajajo neke regeneracijske ampule, ki si jih po pranju las vtiraš v lase. Meni je prvič po porodu pomagalo. So pa drage kot user posted image . Od justa je najbolje imeti doma kapljice 31 (prehlad, zobobol, glavobol...), kremo tea trea (za mozolje, nožnična vnetja, mehurja, hemerodie...) in materino dušico (za prehlade, masaža prsnega koša in podplatev).

Ta teden še ne, ampk drug teden bova pa upam že res čist ok in se vam bova tudi z veseljem pridružila na kakšni kavici. user posted image

Danes se mi tako lušta čokolada. Sem jo že ponujala mojim decembrkam...
Se tudi vam?
user posted image

(odgovor članu Mamathea)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
11.2.2008 10:54:56   
Tanayya29
Mamathea ma ne sprašuj!!!!!!
Veš,da ,veš,da si vabljena!!!!!!!!!!!!
vse ste vabljene!!!!!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
11.2.2008 11:01:21   
DEBELUŠKA30
Vanja, Ajtak in Scubadiver hvala za kavo (danes sem pa res potrebna treh kavuser posted image ; neprespana noč)!
Praviš Scuba eno vstajanje od osmih do osmih! Matr sem vam "folž", mi pa se hranimo 3 do 4 krat na noč (res da gre spat ob 19 uri)user posted image ?!
Sonchek, a to pomeni (od23-7,30), da se v tem času niti ne hranita?user posted image
Nicolina in Vanja, ja seveda danes začnemo s hujšanjem zares!!!
user posted image
Jest sem si postavila cilj 9 kilogramov user posted image in srčno upam, da mi uspe! Kaj ko bi se vagale in ob ponedeljkih sporočale + ali - kile, da se mal spodbujamouser posted image .
Tanayya super za četrtek, jaz pridem z veseljem (nas je že kar nekaj kandidatk-SUPER user posted image )! Samo zmente se kje in ob kateri uri. Aja če ti je zmanjkalo kave, pa prilet k meni na eno user posted image !

Ko je tak lep sonček pa moja "pupika" spi! Letim mal pospravit, če pride Tanayya na kavo user posted image ...

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
11.2.2008 11:09:17   
Tanayya29
NANA LIZA Ja,čokoladice...ma,bom kr v trgovino šibalauser posted image .
moj je ves pikastuser posted image user posted image ,tako da ga peljem nazaj ju3.Mam pa sestrično na dermatološki na parmovi,in sem jo klicala,in je rekla da lahko takoj prideva,ko bom rabla.Kreme sam prikrivajo kva ga draži...

No,sedaj pa grem na mission imposible(pogledat kok hlač lahko spravim na rit)-prednosečniških....
Hodim samo v enih okrog,pa v trenirkahuser posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2672
11.2.2008 11:13:07   
Tanayya29
Debeluškauser posted image user posted image user posted image ,hihi.....sem bila pri sosedi že na kavici...Moj tut spi....
Hvala za povabilo.Bi z veseljem prišla,ampak mi imamo samo en avto....user posted image user posted image

Torej četrtek,povejte uro...
Kandidatke so....Scuba,Gruška,Jolly,Debeluška,Mamathea,Tanayya,
Pride še katera????

Neposredna povezava do sporočila: 2673
11.2.2008 11:18:38   
potepinka
Dan

Mark se zahvaljuje za čestitke.

Noč tak tak nič kaj vspodbudnega.Ne vem pa zakaj je Mark tolk siten,ne paše mu če ga nosiš,ne v igralnem centru nič samo nekaj jokca.Da ne govorim kako težko zaspi.V četrtek imava prvo cepjenje in bom P malo povprašala.

Tanayya-moje počutje po operaciji je kar solidno,krvavim še kar pa bo že.Me pa nekaj danes vse mišice po telesu bolijo upam da ni kakšna viroza

Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi.
--------------------------------------------------------------------------------
Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)

Neposredna povezava do sporočila: 2674
11.2.2008 11:24:19   
Tanayya29
Rezultat pomerjanja.Aveste,da sem še dvoje spravila goruser posted image user posted image ,ampak pazi,to so nosečniškeuser posted image user posted image user posted image .
Mah,bo že,druge spravim na rit,sam zapet jih ne moremuser posted image user posted image user posted image .
Grem mal pospravit,pol pa ven.

PA PA

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?