naraščaj
|
Hoj, danes se je pa Taja ponoč zbudla že ob 3 za jest, no saj je pol pa spala do 8ih. Se pa je danes spet ponovila zgodba na sprehodu. Sprva budna pol zaspala za po urce in nato se zbudi ter čez par minut planla v tak histerični jok, da je spet ni nič potolažlo razen, da sem jo vzela ven. Jaz sploh ne vem več kaj naj. Pol sem jo pa nesla do doma , sem bla na srečo že čist blizu. Pred stanovanjem je pa pol ful rignla. Mogoč jo je to tiščal, sam je preden sva šli ven tut podrla kupčka. res pa da mi danes ful poliva. Pol pa sem bla tok sitna/pametna in sem mojmu težila, da je šel zmontirat športni del vozičk in jaz trola jedna nisem poštudirala, da ne gleda k men, pol ji not piha, pa ne vidi me, tako, da zdele spet razdira in montira zimsko vrečo nazaj na košarao. jh kaj čmo, če pa ne pomislim. No pa tut ni ji bil všeč, sva jo peljala od mojih do doma (tam je bil športni del še zapakiran). Men je zdaj kr muka it ven, ker se tole ponavlja že od srede dalje. Lačna ni, pokakana tut ne, zebe je ne (vsaj mislim, da ne, ker ma tople nogice). bom probal aše to s kaplacami kt si omenla mamatheja, sam kaj ko tut dude takrat ne zgrabi, sam joče, da je vijolčna v obraz. Upam, da jo kmal mine oz, da pogruntam kaj ji je. Sem prav žalostna, saj sva vedno bli zunaj 1,5-2h, zaj pa nit urco ne morva bit. No zdele pa spi v zibki, je bla ful utrujena,. no vsaj tu je zlo pridna, da kr sama zaspi v njej ko je utrujena. Upam, da tak ostane IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v ja hrbtenica pa boli ko hudič tud mene, najhuje zvečer ko moram malega iz banjice vzet Včasih mam občutek, da mi bo z rok zletela, k se komi vzravnam. Aja, punce povejte kak mate kaj otročke oblečene v stanovanju (mam med 22-24 stopinj). Jaz ji dam bodi z dolgimi + majčko, ter hlače/žabice na naramnice. Včasih pa ji dam tut kake kavbojke spod pa štrample. Sploh ne vem če je to ok, al je preveč. Vidim, da pa ma po hrbtu na predelu lopatic par mozolčkov (take bele pikice). a biji blo prevroče??? Nč se pol kaj še javim, če mi rata, zdaj grem pa posodo pomit.
|