jooly
|
Ojla babuške! Najprej vas morm pohvalt, ker forum zarad takih čvek kot smo me, nikakor ne bo "izumrl" . Ampak v takih lepih dneh se težko spravim na računalnik, edin tkole zvečer, v postli, pod koutrom in z notebook-om na kolenih . Gruška... zanč je blo pr družinskem dvoboju, naštej moške spolne organe - pa sem ujela sam penis in moda, kva hudiča je pa še lahko?? Dej povej, če si gledala, kašni so bli odgovori IZVIRNO SPOROČILO: gruška Ker moja Taja je en mesec starejša od Neli, pa še ne prime sama igrače, razen, če ji jaz dam v roke... Kako je z ostalimi? Kim je stara skoraj 3 mesec in pol, pa še nič ne prijema. Tud če ji jaz dam kej v roko, nič ne kaže interesa za to, drži pač refleksno - sama ne prime še ničesar. IZVIRNO SPOROČILO: mamuška nabasal je en laringitičen kašelj mamuška... nisem vedla da je laringitis nalezljiv Staš ga tud včasih faše, pa tud odkar imamo Kim, je že "lajal" eno noč, sem tud letala s flixotidom sem in tja, ampak sem mislla da to ni nalezljivo. IZVIRNO SPOROČILO: potepinka Ali je mogoče da bi Marka matrale dlesni(zobki) ker si rokice tišči v usta,pa bognedaj da mu rokico ven potegneš joka ko zmešan,ali pa včasih ko ima rokico v ustih se ful začne jokat.Mogoče se pa kaj pripravlja-zobki Pri nas je isto, jaz tud mislm da si drgnejo dlesni, čeprav zo verjetn še neki časa ne bo. IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Gruška..naša je zadnič potegnila dudo iz ust in z njo opletala..lohk da je to čist refleksno..pojma nimam .. To pa pri nas počnemo kar naprej. Pol se pa krega, ker ji je nekdo vzel dudo IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Že od samega začetka sovraži fizioloko in sesalec. A bo sploh kdaj boljše? kanarka... fiziološko bo mogoče vzljubila, sesalec bo pa sovražla iz dneva v dan bolj - sploh ko bo odrasla zirafa... Vse dobro!! Mislim nate in na našo novembrsko princesko IZVIRNO SPOROČILO: zirafa76 sem pa ugotovila, da mi nekaj lasje izpadajo... pri meni je katastrofa. Sam čakam da se enkrat zjutraj zbudim plešasta Kaj priporočate?? IZVIRNO SPOROČILO: gruška Barika, mi mamo tud od Tiny love "Mozarta", ga je vidla Scuba in je bil njej tok všeč, da ga je še Lana dobila In Kim. Dajica... pravi cukerčki so , ko se tkole smejčkajo. Ampak kaj, ko jih noben ne vid, ko se deejo za znoret in ko nič ne pomaga IZVIRNO SPOROČILO: Mamathea pa ga nosim naokol po spalnici kake pol ure al pa še več, pa še vedn ni kupčka in včasih ga pač dan potem spančkat brez kupčka. Nekje sem prebrala, da če v 5-h minutah ne podre kupčka, se ni treba matrat - zdej pa ne vem... IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Smo bili na Gradiškem jezeru pri Lukovici. spet na mojem koncu IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v Naš Enej je bolj ''mehke sorte fante'', pa kar hitro puško v koruzo vrže sploh če mal bolj pritisneš nanj... Tud tuki sta si najina sineka podobna Staš je tud taka nežna dušca, včasih za take bedarije v jok plane, takoj naslednji trenutek ma pa že sablo v roki in enga strašnega viteza špila IZVIRNO SPOROČILO: naraščaj Kosmodisk , a se to sploh obnese. Se obnese. Men je ful pomagal. Jaz sem tud ZA za "medvoški meeting". Določite datum. Glede na to, da je že skor ponedeljek, ta dan odpade, v torek bi jaz rajš vidla, če ne (moj pride po 10-h dneh domov in bi se spodobl, če ga pričakamo doma ), v sredo Debeluška ne more. Kako smo pa kej s četrtkom??!! Uf, sem se naklofala. lpm