ona
|
Ojla,no pa še moja malenkost! Do sedaj sem se ene 2 uri **** z računalnikom,sem namreč kupila novo tipkovnico,ker una stara mi je res pila kri..niso prijemale tipke in sem včeraj totalno znorela in šla po novo!pri tej novi pa se mi je tipka ctrl zaskočila in mi je vse dupliralo od ikon na namizju do totalne zmede,nisem niti neta mogla odpret,ker mi ga je odpiralo v miljon oknih !No zdej upam,da sem jo poštimala,me pa jezi,da kupiš nekaj novega in te tako heca! Drugače me pa veseli,da ste se razpisale,čeprav sem jaz kar gledala,kako ste vse nekaj študirane in jaz imam le poklicno šolo,znanja pa še kar dosti in tako kot pravi KAROLINA,danes brez kart si prav nula!Npr.jaz sem sposobna dosti stvari speljat tudi takih,ki zahtevajo faks,a če bi iskala službo,jo sigurno ne bi dobila!Še dobro,da ne hodim v delat kam in ,da pomagam pri možu,ker je res super! A,ja APRILČICA dobrodošlico ti tudi jaz želim!!!!!!!!Pa upam,da se boš lepo našla med nami in ne zameri mojemu izpadu zadnjič,me je kar malo razjezilo...me ni doma cele prvomajske in ko odprem pol rr vidim NIČ napisanega oz.skoraj malo!sem bla prav slabe volje,saj,če si vsaj vsake tolko ne bomo nič napisale pol gre po moje vse bolj navzdol!Skratka dobrodošla! Pri meni je pa že cel teden kaos...najprej sem v ponedeljek skakala okol mehanikov,ker me je nekaj avto zezal-ja pri vsej elektroniki,je včasih blo boljše imet fičota potem popoldne sem imela dela s sinom za šolo,pa električarja gor na podstrešju!Mimogrede,smo skoraj pri koncu s podstrešjem in je prav lepo,je treba še elektriko dokončat,pa strop drugi teden pa bo končno konec,potem pa dovolj dela v bajti!A,ja še sobo tamali bo za kupit pa bo konec za en cajt! Včeraj sem bila zjutraj okrog spet za avto,ker 9.5 preteče zavarovanje in sem najprej na zavarovalnici pustila denar,potem letet na tehnični,vmes še enih kup opravkov,popoldne ob 14 pa sem šla na zdravniški pregled,ker nosim očala in imam izpiz za avto za 5 let in mi je ravno tako prav danes pretekel izpit.sem pa mislila,da znorim včeraj!iz ambulante sem prišla domov ob 18 in to samo da pustim tam 33e,da so ugotovili,da moram še naprej vozit z očali Joj,ma kaj ni logično,da če nosim očala,da tudi z njimi vozim in,da če ne bom dobro vidla,da ne bom z njimi vozila!sem pa dobila zdravniško do 50 leta starosti,vsaj nekaj! Jutri pol letim se slikat in na občino po vozniško,tako,da bom menda spet ob cel dopoldne! Evo,danes sem cel dan urejala zunaj okolico bajte in sadila rožice,zdej pa ne vem kdaj se bom lotila kaj likat,saj nimamo niti kaj več za oblečt Sem mislila danes,samo kaj ko me je računalnik oz. tipkovnica zaje.... ma samo tarnam Enkrat bo že konec in bom imela več cajta! Si pa ne predstavljam,da bi se mogla sedaj še učit,kot KAROLINA!ala ti vera,res kje ste pa vi prebrale,da imam jaz nasvet za zobke pa s pivo mazat cunjo? no,saj,če pomaga ok,jaz sem tamali res mokro cunjo tlačila v usta oz. si jo je kar sama,samo pive pa nisem dajala gor!Nisem pa imela dosti problemov pri otrocih z zobki in ko je bil kakšen dan hud,sem namazala z eno kremo-pozabla ime ali pa sem tamali npr. kar žličko sirupa calpol dala pred spanjem,da jo niso zobki mučili še ponoči,saj ponavadi ko se umiriš začne vse bolet! Hvala za lepe komplimente glede slik,so še meni všeč Smo še zdaj navdušeni nad tistimi atrakcijami in KAROLINA tiste adrenalinske je proval moj mož in potem še eno uro preklinjal ko je prišel dol jaz sem samo tisti rumen vlakec,ma ne vem,če bi šla še enkrat najbolje se je bilo vozit tistimi otroškimi ANAKARIN,sprašuješ za morje?Upam,da nam letos znese kam it Smo že 3 leta brez dopusta in letos sem mojemu rekla,da naj zrihta en teden fraj,da gremo kam,ker s takim tempom,kot on dela,ne bo dolgo zdržal!Najbolje bi bilo,da zapremo za kakšen teden,da grejo tudi naši delavci na dopust in smo vsi na miru potem1Ma upam,da nam res rata letos!Kam it bomo pa verjetno last minute gledali Nekaj se menimo,da bi najeli en kampre,samo to so samo pogovori,tako,da ne vem,bomo vidli! MID,da ne pozabim,prej ko sem šla domov sem ti poslala sms,ker se mi zdi,da ti ni blo jasno kdo je uni tip z mano ,pa niti ni tako slab,a? No,je bil šef oz.taglavni od teh naših makedoncev-zidarjev in sva šla na kafe,ker sva se srečala v trgovini in je bilo bolj poslovno kafe Drugače pa se ti provaj malo razbremenit z delom,ker ti iz lastnih izkušenj,ko sem imela sina majhnega in delala tako kot ti cele dneve,ma se pozna na otroku,da te malo vidi,meni je še zdaj žal,da sem takrat delala cele dneve in nič bila z otrokom,je mulc še sedaj bolj samosvoj in najraje se umakne kam da je sam,sploh zgleda kdaj kot da ne rabi družbe,oz.mene! In sedaj si mislim,da če bi še enkrat bila v tistem času,bi absolutno bila več z otrokom,tako,da včasih ni noben dnar tolko vreden kot bit z otrokom! Dej provaj si nekako zrihtat,da ne delaš tolko!pa ne se sekirat! ja,saj vem,je lahko govorit,naredit pa je drugo!Je še meni hudo,ko praviš,da si cele dneve tam,res Ok,zdej sem pa menda na koncu,pa pisat se mi tudi ne da več Pa še pod tuš moram,ker sem prej telovadla,pa nisem se šla takoj stuširat!Pa še da se pohvalim,sem po dolgem vztrajanju s telovadbo izgubila že enih 5 cm čez boke oz. rit,kjer me je največ in sem res zadovoljna!ja,se vidi,da se bliža poletje! Ok,zdej pa res dovolj,bodte fajn
|