|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
6.5.2008 15:59:27   
trixi
ma punce, jaz sem vedla, da ko pride ona nazaj, nas bo ful skritizirala in okregala, da ki nič ne pišemo, sem še hotla dat en alarm v nedeljo ma je pol šou dan tako hitro okoli da sem pozabilauser posted image . Evo ona, rešujem situacijo kraševk, še dobro, da mate eno iz sosednje pokrajine tle goruser posted image

sicer pa, a sem ti rekla, da taka pohajanja, ki nič preveč ne načrtuješ in greš totalno neobremenjen na pot da znajo biti superuser posted image . Slikce so tudi lepe.

Evo, zdaj grem pa končno tisto kavo pit, ki jo čakam že od dopoldne

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 926
6.5.2008 19:39:04   
ona
Pa še to-RAGLJA,zakaj ti nič ne napišeš,ker sem te že parkrat zasledila,da si na tej debati,kot npr.ravno sedaj?user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 927
6.5.2008 21:46:43   
mucka25
O punce danes sem imela prvič po porodu čas sama it mal po nakupih. Je on prevzel malčka, saj se je kar znajdu, ga je fajn napravu in spokal v voziček in šel z njim mal na sprehod, ker se meni čez dan ni dalo, k je tolk pihal. No pa še vsa zmatrana sem, kes sem spet dobla ful močnouser posted image . Upam, da se ta konča prej kot prejšna.

Aja kaj bi mi lahko kera pomagala s tem albumom, mam ful prevelike slike in jih nalaga in nalaga pol pa prekine. Kako naj nardim, da bodo manjšega formata?
Ja ONA ste res fletna familija na izletu in res lepo, da se vam je vse tako lepo izšlo, pa sploh brez kakega velikega planiranja.

Zdaj pa lepo se imejte, bi tud moj rad šel na rač, pa moram it jaz zato dol. Papa

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 928
6.5.2008 21:57:16   
aprilčica07
A me sprejmete med vas? Vas že dlje cajta berem, pa nikoli nisem  zbrala korajže, da bi se prijavila in registrirala. Danes sem se pa odločla.user posted image
Sem pa tudi jst Kraševka, imamo pa doma fantička starega 1 leto in 14 dni, sem tudi že v službi user posted image in v pravem delovnem pogonu, kot, da ne bi bla celo leto doma. Oh ja, gre cajt hitro.

tolko od mene.

lp, D.

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 929
7.5.2008 7:50:08   
Anonimen
Evo me, evo me
sej vas berem, se mi drugi uštulijo. Zdej pa tipkat.
APRILČICAuser posted image user posted image dobrodošla med nasuser posted image , več kot nas je, boljše je.

ONAuser posted image user posted image za krasen izlet in slike so super, še bolj je super, da ste se imeli lepo. Kaj letos greste kam na morje? Nisem nič zasledila, da si kej omenjala.

Pri nas nič kej posebnega, včeraj sm posadila v kahle surfinije, ko bodo pa v polnem razcvetu, slikam za vas. Te dni bo še sunček sijal, da se morajo izkoristit sprehodi. Čez 3 tedne pa gre ta večja s šolo na debeli rtič na plavanje. Aja pa naše pupe dobijo novo spalnico od Garanta, plave barve. zdej pa čakamo,da pridejo, namontirajo in 10let miruser posted image . Samo problem mi je kako postavit postelje, pisalno mizo, ostale omare,...ma bomo že.
Ala

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 930
7.5.2008 9:33:10   
karolina*
Hojla punce!!!

Js srčno upam, da bo tega tedna čim prej konc, da se rešim tega študiranja upravnega postopka, ker se mi že pošteno meša od njega. Kr je preveč je pa preveč. Zastopim, da moram neke osnove poznat in vedet kako postopat, ma tiste drobnarije so pa res too much. Kot da si bom vse tisto zapomnila!!! Ja, seveda, že v torek popoldan, ko bo ustni del (upam da uspešno) za mano bom vse pozabla. In kje je pol pomen tega piflanja????!!!!Ma tako je naše šolstvo- pomembna je kvantiteta in ne kvaliteta. Naj se imajo študenti in drugi za naučit čim več, čim bolj debele knjige, pa kaj pol če vse pozabijo (ker je nemogoče vse tisto trajno znat!!!) Glavno, da se imajo za hvalit, kdo ima več za predelat. Kaj od tega pa v glavi ostane pa ne bi komentirala. In zato imamo pri nas na vodilnih mestih same "pametnjakoviče" z žnj nazivi in xxx faksi po večini (ne vsi) nimajo pojma o tem, da živijo. No, ma u glavnem eno golo nakladanje je ta upravni postopek in če ne bi bilo zaradi službe, ga ne bi šla nikoli delat. In ker mi tako vzame večino prostega časa, se seveda ne uspem nič sem gor oglasit. Dopoldan služba, popoldan s tamalo hitro malček ven, potem se ene dve urce uči, pol spravt ta malo spat in zvečer do 11h spet učenje… Ritem, ki dolgoročno ubija!!!! No, ma da vam ne bom preveč zatežila…

ONA, bravo za izlet!!! Verjamem, da ste ful uživali, saj si tudi zaslužite, saj niste šli na dopust že x časa!!! Pa ne se tako na nas jezit, no, saj veš da vsake tolko izmaglimo, ma se vedno vrnemo nazaj. In res je, drugi mesec bo že eno leto odkar se družimo in že iz tega naslova bi morali tisti piknik pri MID izvest. Kaj praviste???!!!! Jaz sem za in lahko pridem kadarkoli, razen 25.05. in od 20.6. naprej, saj imamo ta dan neko službeno srečanje, pol na soboto gremo na en rojstni dan, zvečer pa že štartamo proti Korziki, tako, da jaz predlagam (če ste ostale za, seveda), da kar določimo en datum v juniju in se dobimo pri MID- če njena ponudba še velja, seveda.

Dobrodošle nove članice, MUCKA in APRILČICA!!!! Seveda vas sprejmemo, več kot nas je bolj bomo čvekale. Aprilčica s kje si pa ti? Tvoj fantič je pa tri mesece mlajši od naše pupe.

Mucka, za slike si moraš najprej dol z neta potegnit en program s katerim si zmanjšaš slike. Lahko si kar od tukaj potegneš dol: KLIK Postopek je potem zelo enostaven- ko si boš program naložila, boš šla na zeleno sliko in z desno tipko kliknila gor in pojavila se ti bo možnost "resize picture". Klikneš gor, izbereš eno od možnosti, koliko želiš sliko zmanjšati, jo prilepiš v album in to je to. Če ti ne bo šlo, pa kar še kaj vprašaj.

Se moram pohvalit, da smo iz Nemčije naročili hladilnik za v šotor (na elektriko, 12v in na plin). Je prišel s poštnino vred 130€ ceneje kot pri nas, ma smo imeli pol kr mal komik z njim- ko smo ga dobili, smo ga vklopli v elektriko in nič. Ni delal!!!Smo kar potni ratali. Smo ga takoj sklopli, prebrali navodila po dolg in počez pa še vedno nič. Izkušnje imamo namreč s sposojeno skrinjo od tasta (ma je sam na 220v in 12v), ki "brenči" ko jo vklopiš v elektriko, pa še indikatorje (lučke) ima na ohišju, da veš, da res dela ko je vklopljena v elektriko. No in pol sm js takoj pisala v Nemčijo (z mojo polomljeno nemščino- ma ni važno, zastopli so me) in so mi pol odgovorili da hladilnik dela
popolnoma neslišno in da ga je treba pustit 2-4 ure da dela in takrat se ohladi
No in res smo tako naredili in hladilnik seveda dela tako kot mora :)) Je ful ok, kar me moti je to, da nima na zunanji strani nobenega indikatorja (magari kakšne lučke), da bi človek vedel, da stvar deluje. No, ma ok, ne bomo zdej malenkostni

Aja, pa stolček za na bicikel za našo pupo smo tudi nabavili in tako se zdaj veselo vozita s tatom okrog. Tudi čelado rada nosi, sem se bala, da si jo bo dajala dol. Ma ko vidi, da jo ima tudi tata na glavi (in seveda js) si jo kr pusti pri miru.

Tako, šibam js zdaj še kej nardit in še ta teden mi prosim opravičite mojo odsotnost oziroma ne tako pogosto prisotnost, da speljem do konca to učenje, pol bomo pa spet čvekale tako kot je treba.

Lepo se imejte v tem čudovitem vremenu!!

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 7.5.2008 19:48:46 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 931
7.5.2008 10:31:27   
aprilčica07
Ojla

sem iz okolice Komnauser posted image , delam pa v NG. Sem res dolgo zbirala korajžo, da se prijavim tle gor, ko ste tako lepo čvekale med sabouser posted image .
Našga frajerja imam na sumu, da bo kaj zbolel, mi je bil nekam sumljiv zjutraj. Upam, da se motim in da je to samo panike mamice, ki ima prvega otročka. No, bomo vidli.

Zdaj moram spet začet kaj delat, ma tako nimam volje tle z temi kartami in to našo birokracijo. Zunaj pa ta sončeeeeeeek.

Se oglasim kasneje.

lp, D.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 932
7.5.2008 21:58:24   
mucka25
Dober večer. Imam bol mal časa, ker imam kar dva boga fanta v hiši. Mali bo dobu zobe, veliki možek pa je imel gromozanski kamen v ustni žlezi in zdaj ne more nič jestuser posted image .

Karolina hvala za nasvet glede slik, bom poskusla, ko najdem kaj časa. In glede tvojega izpita ti pa želim čim boljši uspeh. Kako je s to piflarijo te čist zastopim sem še pred kratkim gulila vse tiste pametne knjige iz faksa, zdaj pa me čaka sam še diplomskauser posted image .

No bodte fajn.

Neposredna povezava do sporočila: 933
7.5.2008 22:39:04   
karolina*
Ekola, zadosti imam za danes. Sem že čist zmatrana, saj smo včeraj ponoči zelo slabo spali in sem pokonci že od 5h zjutraj. Zdej bulim en stavek že pol ure in nima več smisla, saj se mi zdi kukr da bi brala marsovščino. Bom šla kr spat. Ma še dobro mi gre, glede na to, da so od mojga faksa in torej zadnjega resnega študiranja minila že 4 leta...
Mucka, kaj si pa ti študirala? Kar korajžno z diplomo, da ne pozabiš nanjo, saj veš, da brez tega (papirja) ti vse ostalo nič ne pomaga...Žal je tako v tej naši ljubi državici...Ko vsi gledajo samo fasado, ne pa kar je noter...In nič ne pomaga, če imaš še toliko znanja in izkušenj, če ni to uradno formalno na papirju, nisi vreden nič... Sej verjetno si napisala, ma sem spregledala- koliko je star tvoj fantek? Za ublažitev bolečin pri izraščanju zob pomaga krema Dentinale, jo dobiš u lekarnah v Italiji. Nam ful pomaga. Imajo pa tudi MID in ONA neke nasvete glede enega drugega preparata ma zdej sem res pozabla katerega. Bosta že onidve kaj napisali, ko se kaj oglasita... Ma ta krema Dentinale res pomaga. Naši pupi zdaj izraščata va nova zobka- kočnik desno zgoraj in menda petica levo spodaj. Ma zgleda da je blo tahujše pred enim mesecem, ko nismo spali nič in jo je zgleda takrat ful bolelo, zdaj je že boljše.
APRILČICA sej morda se pa poznamo... Sicer ko pomislim, če poznam kakšno s tvojimi lastnostmi se ta hip ravno ne spomnem, a saj veš, kako majhen je svet... Imela sem sicer eno sošolko na faxu s tvojga konca, ki je delala v Gorici...Morda si pa to ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Kateri letnik pa si??
ONA sem pogledala slike z vašega izleta! Ma super ej. Joj, je minilo menda že enih 10 let odkar sem zadnjič bla v Gardalandu. Takrat je bilo "moderno" hodit tja za vsako "neumnost" in tako smo šli na končni izlet s šolo, pa še na izlet s tečaji jezikov,  pa še kakšna teta se je našla, ki te je peljala, tako da sem v roku 3h let bila tam enih 9x. Od takrat pa nič. Pa vidim, da so se nekatere stvari kar fajn spremenile. Če nič drugega- montanje so dosti bolj "hude" kot so bile takrat. Ma ste res mogli uživat in edino prav je tako. Jaz ne vem, če bi si še upala it na vsa tista igrala. Res da sem velik avanturist po duši pa vseeno dvomim, da bi me zdaj na tiste adrenalinske reči spravil... Morda se mi pa samo zdi tako...
Hej MID, kje se pa ti potepaš zadnje dni? Saj ne, da sem jaz ne vem kako pridna, ma se trudim user posted image user posted image user posted image  V ponedeljek se ne vidimo, ker sem jaz na (študijskem) dopusti, v sredo pa sigurno. Upam, da so ti sporočili, da v ponedeljek začne predavanje ob 14.30.

Ala, grem spat zdej...

Lahko noč

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 934
8.5.2008 7:31:20   
aprilčica07
Jutro vsem,

a kateri letnik sem? 76user posted image , sem pa študirala ob delu, in ne redno, tako, da dvomim, da se poznamo. Sem pa tudi jst delala ZUP. Zaradi potrebe službe, in ti povem, da mi je tolko živcev pobralo, da sem mislila, da ponorim. Res, sem uno čitala in čitala in vse mi je blo enako. Ma rzaven ZUP-a sem delala še izpit iz davčnega postopka in iz strokovnega področja, pač to kar delam. Skratka, ko sem ta izpit nardila mi se je odvalila taka skala od srca, da ne morem opisat.user posted image
Za zobke  mi uporabljamo (sej nevem ali naj napišem ali ne) belo vino. Pomočim prst v belo vino in mu narahlo namažem dlesni. To mu še najbolj pomaga. Je pa res, da naš Jakob nima kakšnih hudih težav pri izraščanju zobkov, tako, da se tega zdravila poslužujemo bolj poredko. Trenutno smo pri 8 zobkihuser posted image
Zjutraj, ko sem odhajala na šiht, je še tako pridno spančkal. Se je že tako navadil, da se zjutraj niti ne zbudi, ko gremo delat. Priden. V bistvu sploh nismo imeli  kakšnih hudih težav pri tem, da sem jst šla delat.
Tako, počasi moram začet kej delat.

Lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 935
8.5.2008 7:47:14   
karolina*
Hej hej

APrilčica tudi js sm študirala izredno, tko da.... Morda si pa res ti tista user posted image  Kaj pa si študirala? Js ekonomijo.

Ma to sem tudi že slišala, glede mazanja dlesni z belim vinom. Glej, če vam odgovarja, je prav tako, se nimaš kaj slabo počutit zarad tega. Ej, vsaka mama presodi in ve, kaj je dobro za njenega otročka in tako kot naredi, naredi prav, saj mu to dela z največjo mero ljubezni in skrbi. Tako da, če vidiš, da pomaga, kr nadaljuj tako, sam ne zamešat vina za soka kot so pri meni user posted image . Ko sem bila majhna in smo še zidali so za delavce natočili vino v flaško od jabolčnika (se še spomnete tistih temno zelenih flaš, ki so imele etikete z jabolkom gor user posted image ). No, js sm bla stara ene tri leta, poletje je blo, žejna sem bila, videla tisto flaško in spila...Kakšen deci verjetno...Pa je blo veselo pol, ko so me lovili mimo vseg tistih lukenj na gradbišču user posted image user posted image . Joj, srečnica ti, ker je ZUP že za tabo. Meni se zdi, da znam iz dneva v dan manj, da vedno manj zastopim in da mi je iz dneva v dan vse isto.
Naša pupa ima zdej 6 zobkov zunaj+dva je ravno izraščata. Kdo ti ga pa čuva, da ga imaš kar doma? Meni jo čuva tašča, ma je v drugem kraju, tako da mora zjutraj vstat in jo peljem tja. Ma to sploh ni problem, ker se itak zbudi prva. Ne rabimo nobene budilke user posted image . In tudi pri nas ni bilo problemov z njene strani ko sem šla delat, sem imela pa js ful krizo, ma sem se hitro udelelala in padla v ritem- saj drugega mi itak ni preostalo user posted image

Nč, šibam js še kej nardit, dns bo pestro ker me pol 3 dni ni in bo treba kr fajn zagrabit, da vse nrdim.

Lep dan

Neposredna povezava do sporočila: 936
8.5.2008 8:53:02   
aprilčica07
Madonca, no mogoče se pa le poznamouser posted image jst tudi študirala ekonomijo. Najprej sem naridla višjo, pol pa še visoko poslovno:). In ti?

Ja, sej nimam slabe vesti glede vina, ma me je enkrat ena gospa tako nakurila, ker sem pač povedala kaj delamo, da sem se počutla ku najslabša mati na celem svetu. Ma briga mene, če je malemu to pomagalouser posted image sej napili ga pa nismo na tak načinuser posted image .
Čuva mi ga mama, malo pa tašča. Z mamo smo itak v isti hiši, tako, da pride samo dol po štengah, iz drugega v prvi štuk pač. Če se čuva pri tašči pa tudi kr prespimo pri njih, tako, da mali ne rabi vstajat.
Tako, moram šibat, da kej poštimamo.

lp, D.

Neposredna povezava do sporočila: 937
8.5.2008 11:07:08   
karolina*
Js ekonomijo visoko, v Kopru, v času od 1999-2004. Se bomo najdle??? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 938
8.5.2008 11:11:55   
ona
Ojla,
sem vedla,da bom naredila revolucijo,če se razjezimuser posted image user posted image
Dobro,glavno,da ko odprem tole stran vidim vsaj nekaj malega napisanegauser posted image user posted image
Saj zdaj pišem,samo,da vas pozdravim,nisem vas niti nič prebrala,bom bolj potem,ker nimam časa sedaj!user posted image
Se beremo....

Neposredna povezava do sporočila: 939
8.5.2008 11:45:40   
aprilčica07
Ma jst sem študirala v Novi Gorici, tako, da zgleda, da se ne bomo najdleuser posted image , končala sem pa leta 2001, že en kup cajtaaaa nazaj.. jao kam grejo ta letauser posted image
moram šibat, je kr naprej akcija tle v službi, sem komaj pojedla panin, pa me že vlečejo na drugi koncuser posted image

lp, D.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 940
8.5.2008 12:51:54   
Anonimen
Ojla, uf ste se APRILČICA IN KAROLINČICAuser posted image razpisale o ZUPu, jz sm ga pa vsak dan brala, ker je del mojega šihta, a izpita ni imel kdo delatuser posted image . Ja no, tud to bom mogla enkrat it delat. Dejte mi povedat a se na izpitu treba izrazit kot v knjigah piše al lahko po domače poveš, ma mislim ustnega?
O vinu so tud meni povedali, a ne o belem, ampak o črnem, da pomaga ublažiti bolečino dojenčkom, ko jim izraščajo zobki. Moji ta mali (ne boste vrjeli) je pomagala mrzla piva. Po nasvetu ONE sm namočila na majhno brisačko malo pive in to je cuzala in drgnila po dlesnih. Pa tud ponoči smo spali.
Zdej, zdej pa nismo mogli spat zarad malega, ponoči enostavno noče spati v svoji posteljici. Po dojenju sm ga dajala v posteljico, ta pa tulil. Še pustila sm ga 5, 10, 15min pa jok, jok, jok, joooook. Zdej pa spi zravn mene, s cizo v ustih. Takrat spi kot ubit. Bom morala spet vztrajat, da se navadi v posteljici spat. Pa sploh nima trdnega spanca čet dan, spi po 10-20min, bolj drema in ob cizi spet zaspi. Svašta!
Eto zdej spet tuliuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 941
8.5.2008 13:22:11   
mucka25
Ja punce hvala za nasvet, saj nekaj takega tud že prakticiram. No dokler spimo ponoči še ni tako hudo. Aja star je štiri pa pol, par dni mlajši od anakarininega.

No sem mislila še kaj napisat pa mi res ne da miru, moram it ven z njim na sonce, tam je pa kar priden. No lepo se imejte. Papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 942
8.5.2008 21:22:04   
trixi
ojla, no pa da se še jaz malo oglasim
user posted image user posted image ona malo zaropota pa se spet naberemo, še kakšno novo potegnemo zraven- aprilčica 07 pozdravljena med nami. 
Joj, se moram malo považit, sem šla danes na obalo -službeno, da ne bo pomote, pa še moj je imel eno službeno pot dol in ko sva vsak svoje oddelala sva šla na randi, beri spit kapučin v miru, pa en kratek sprehod ob morju. Ha, me daje pomladuser posted image . No, potem sem jaz odšibala domov, moj je šel pa še malo vozit barkico, je namreč modelar, hobi še iz otroštva.
Še to vam moram povedat, a veste, da če je otrok v vrtcu odsoten zaradi bolezni več kot 15 delovnih dni daš vlogo na občino, priložiš zdravniško potrdilo in si pol oproščen plačila za ta čas, ker če ne odbijejo samo prehrano, to pa znese samo par evričkov.  No, koliko manj bomo plačali bom še poročala, v vsakem primeru pa upam, da več kot 9 eurov- toliko sem namreč morala plačatiuser posted image tisti kos papirja- zdravniškega potrdila.
Ajd, grem zdaj tednik gledat, pa štrikala bom zraven, sem začela namreč delat- ne se smejatuser posted image  en volnen pulover, upam, da bo do zime končan

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 943
8.5.2008 21:58:02   
aprilčica07
Dober večeruser posted image

moja moška končno spita in imam malo miru:):):) ga je danes moj ljudi peljal spat in zgleda, da zdej spita obauser posted image
Anakarin: glede ZUP-a je tako, da je ful odvisno kdo te sprašuje, eni hočejo imet do pikice natančno definicijo kot je v zakonu, drugi so malo manj zahtevni in ti dovolijo, da poveš tudi z svojimi besedami .Sama sem imela srečo, me je spraševal en sgospod iz upravne akademije, pa sem se zakvačkala tam pri enem vprašanju, se še zdej spomnim, da so bli neki roki in sem začela blodit, da nisem več vedla kje se me glava drži. Pa je zadevo  tako napeljal, da sem začela govorit tisto kar je hotel slišat. Tako, da sem  nardila brez kakšnih težavic.user posted image
Karolina: ti kr korajžno, itak da bo šlo. Vem, da se ti zdi ZUP če nisi lih neki hud pravnik misija nemogoče, ma se ga da nardit.user posted image

Trixi: hvala za dobrodošlico:)

Jst pa imam jutri dopust in to zato, da gremo lahko popoldan  oba z mojim na piknik (če se seveda ne kej zalomi), če se ne kaj zalomi. Pa da ni mali cel dan pri nonah, sem kr dopust vzela. Itak ga imam še 12 dni lanskega, tako, da ga moram pokoristit. Upam, da bo mali zjutraj spal kot danes in se bomo naspali. Danes je frajer vstal ob 8 zjutraj, drugače pa razsaja že ob 6.

Tako, lepo se mejte. Grem  malo posrpavit, ker je tle okoli kot da bi bomba padla.user posted image

lp, D.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 944
8.5.2008 22:08:47   
MID
user posted image user posted image zgleda da mora ONA res malo ponergat,da je kaj iz nas.user posted image Mater,smo se vsuleuser posted image !
Takole;preberem vas čisto vsak dan,vendar me vedno preganja ura.Zadnjih 5 dni delam po cele dneve,zaradi neumnosti(nima smisla razlagat in morit ljudi okoli sebe)skratka-vstajam ob 5.50 in hodim spat okoli 23-ih.Saj veste,tudi če se služba konča ob 20-ih,tu še ni konec.Pozdravljajo te že dela v domačem okolju.Upam,da se je z današnjim dnem ta morija zaključila in da bo že z jutrišnjim dnem boljšeuser posted image .Hčerka me skoraj ne pozna več,se mi zdi,kot da ji še mar ni zame,ko me zagleda.To me ful,ful boliPreklela sem to službo že miljonkrat,pa ne vem,kdaj bo boljše.
Ful bi se vam rada posvetila malo bolj,pa me ura zaj...Res obljubim,da se bom za vikend malo bolj potrudila in vas obdelala.Ne mi zamerit,ma moram zjutraj vstat ob 5.50user posted image in me že sedaj pokopava spanec.
Aja;APRILČICA-dobrodošla med nami!
ONA sem dobila tvoj sms,te pokličem jutri!Obljubim!!!
Lepo ninajte!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 945
8.5.2008 22:42:16   
mucka25
Bom začela z dobro jutro me boste brale tko jutriuser posted image . Danes(včeraj) smo mel pri nas pravo prometno morijo, s tamalim sploh nisva mela kam it ven z vozičkom. Je bla tista nesreča na avtocesti in pol je ves čas bla kolona kamionov skor pred hišo, pa tud vsi tisti neučakani vozniki osebnih so hitel po bližnci čez letališče in Staro vas , da je blo vse od prahu, na cesti si se moral pa tud skoz komu umikat. In pol še za povrh so tam po nivah polival nekaj zlooooooooooooo smrdečga. No bla sva vseen mal zuni, kaj mi pa druzga preostane kot pa da ga poslušam cel čas kako se mi dere. Njemu se mora kar naprej kaj dogajat drugač ni tih. Je bil pa zjutraj prov vesel otrok iz vrtca, ki so bli na obisku pri nas no pri tašči, ker je zdaj v penziji in jo tolk pogrešajo.

No vidim, da nimam samo jaz stanovanja v razsulu, ampak pol kupa cenj mi je pa le že uspel zlikat, druga polovica pa jutri.

Lepo dobro in uspešno jutro.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 946
8.5.2008 23:07:25   
ona
Ojla,no pa še moja malenkost!
Do sedaj sem se ene 2 uri **** z računalnikom,sem namreč kupila novo tipkovnico,ker una stara mi je res pila kri..niso prijemale tipke in sem včeraj totalno znorela in šla po novo!pri tej novi pa se mi je tipka ctrl zaskočila in mi je vse dupliralo od ikon na namizju do totalne zmede,nisem niti neta mogla odpret,ker mi ga je odpiralo v miljon oknihuser posted image !No zdej upam,da sem jo poštimala,me pa jezi,da kupiš nekaj novega in te tako heca!
Drugače me pa veseli,da ste se razpisale,čeprav sem jaz kar gledala,kako ste vse nekaj študirane in jaz imam le poklicno šolo,znanja pa še kar dosti in tako kot pravi KAROLINA,danes brez kart si prav nula!Npr.jaz sem sposobna dosti stvari speljat tudi takih,ki zahtevajo faks,a če bi iskala službo,jo sigurno ne bi dobila!Še dobro,da ne hodim v delat kam in ,da pomagam pri možu,ker je res super!
A,ja APRILČICA dobrodošlico ti tudi jaz želim!!!!!!!!Pa upam,da se boš lepo našla med nami in ne zameri mojemu izpadu zadnjič,me je kar malo razjezilo...me ni doma cele prvomajske in ko odprem pol rr vidim NIČ napisanega oz.skoraj malo!sem bla prav slabe volje,saj,če si vsaj vsake tolko ne bomo nič napisale pol gre po moje vse bolj navzdol!Skratka dobrodošla!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri meni je pa že cel teden kaos...najprej sem v ponedeljek skakala okol mehanikov,ker me je nekaj avto zezal-ja pri vsej elektroniki,je včasih blo boljše imet fičotauser posted image potem popoldne sem imela dela s sinom za šolo,pa električarja gor na podstrešju!Mimogrede,smo skoraj pri koncu s podstrešjem in je prav lepo,je treba še elektriko dokončat,pa strop drugi teden pa bo končno konec,potem pa dovolj dela v bajti!A,ja še sobo tamali bo za kupit pa bo konec za en cajt!
Včeraj sem bila zjutraj okrog spet za avto,ker 9.5 preteče zavarovanje in sem najprej na zavarovalnici pustila denar,potem letet na tehnični,vmes še enih kup opravkov,popoldne ob 14 pa sem šla na zdravniški pregled,ker nosim očala in imam izpiz za avto za 5 let in mi je ravno tako prav danes pretekel izpit.sem pa mislila,da znorim včeraj!iz ambulante sem prišla domov ob 18 in to samo da pustim tam 33e,da so ugotovili,da moram še naprej vozit z očaliuser posted image
Joj,ma kaj ni logično,da če nosim očala,da tudi z njimi vozim in,da če ne bom dobro vidla,da ne bom z njimi vozila!sem pa dobila zdravniško do 50 leta starosti,vsaj nekaj!
Jutri pol letim se slikat in na občino po vozniško,tako,da bom menda spet ob cel dopoldne!user posted image
Evo,danes sem cel dan urejala zunaj okolico bajte in sadila rožice,zdej pa ne vem kdaj se bom lotila kaj likat,saj nimamo niti kaj več za oblečtuser posted image
Sem mislila danes,samo kaj ko me je računalnik oz. tipkovnica zaje....
ma samo tarnamuser posted image Enkrat bo že konec in bom imela več cajta!
Si pa ne predstavljam,da bi se mogla sedaj še učit,kot KAROLINA!ala ti vera,resuser posted image user posted image user posted image
kje ste pa vi prebrale,da imam jaz nasvet za zobkeuser posted image pa s pivo mazat cunjo?
no,saj,če pomaga ok,jaz sem tamali res mokro cunjo tlačila v usta oz. si jo je kar sama,samo pive pa nisem dajala gor!Nisem pa imela dosti problemov pri otrocih z zobki in ko je bil kakšen dan hud,sem namazala z eno kremo-pozabla ime ali pa sem tamali npr. kar žličko sirupa calpol dala pred spanjem,da jo niso zobki mučili še ponoči,saj ponavadi ko se umiriš začne vse bolet!

Hvala za lepe komplimente glede slik,so še meni všečuser posted image Smo še zdaj navdušeni nad tistimi atrakcijami in KAROLINA tiste adrenalinske je proval moj mož in potem še eno uro preklinjal ko je prišel doluser posted image user posted image jaz sem samo tisti rumen vlakec,ma ne vem,če bi šla še enkratuser posted image
najbolje se je bilo vozit  tistimi otroškimiuser posted image user posted image
ANAKARIN,sprašuješ za morje?Upam,da nam letos znese kam ituser posted image Smo že 3 leta brez dopusta in letos sem mojemu rekla,da naj zrihta en teden fraj,da gremo kam,ker s takim tempom,kot on dela,ne bo dolgo zdržal!Najbolje bi bilo,da zapremo za kakšen teden,da grejo tudi naši delavci na dopust in smo vsi na miru potem1Ma upam,da nam res rata letos!Kam it bomo pa verjetno last minute gledaliuser posted image Nekaj se menimo,da bi najeli en kampre,samo to so samo pogovori,tako,da ne vem,bomo vidli!
MID,da ne pozabim,prej ko sem šla domov sem ti poslala sms,ker se mi zdi,da ti ni blo jasno kdo je uni tip z manouser posted image ,pa niti ni tako slab,a?user posted image user posted image
No,je bil šef oz.taglavni od teh naših makedoncev-zidarjev in sva šla na kafe,ker sva se srečala v trgovini in je bilo bolj poslovno kafeuser posted image
Drugače pa se ti provaj malo razbremenit z delom,ker ti iz lastnih izkušenj,ko sem imela sina majhnega in delala tako kot ti cele dneve,ma se pozna na otroku,da te malo vidi,meni je še zdaj žal,da sem takrat delala cele dneve in nič bila z otrokom,je mulc še sedaj bolj samosvoj in najraje se umakne kam da je sam,sploh zgleda kdaj kot da ne rabi družbe,oz.mene!
In sedaj si mislim,da če bi še enkrat bila v tistem času,bi absolutno bila več z otrokom,tako,da včasih ni noben dnar tolko vreden kot bit z otrokom!
Dej provaj si nekako zrihtat,da ne delaš tolko!pa ne se sekirat!
ja,saj vem,je lahko govorit,naredit pa je drugo!Je še meni hudo,ko praviš,da si cele dneve tam,resuser posted image user posted image user posted image
Ok,zdej sem pa menda na koncu,pa pisat se mi tudi ne da večuser posted image Pa še pod tuš moram,ker sem prej telovadla,pa nisem se šla takoj stuširat!Pa še da se pohvalim,sem po dolgem vztrajanju s telovadbo izgubila že enih 5 cm čez boke oz. rit,kjer me je največ in sem res zadovoljna!ja,se vidi,da se bliža poletje!user posted image
Ok,zdej pa res dovolj,bodte fajnuser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 947
8.5.2008 23:17:29   
ona
Še to me zanima,ker sem firbčna?user posted image
MUCKA;APRILČICA IN TRIXI,dejte mi kakšen namig s katerega konca ste doma?(npr.od kraja xxx greš levo,pol desno....user posted image )

Pa še,če kateri nisem poslala gesla za album od Gardalanda naj mi prosim pove!(se mi ne da iskat pod poslanimi zs-ji)

MIKENA 08,kam si pa ti šla?

Ok,zdej pa lahko noč,pa tole še novim čanicam:
user posted image

user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 948
9.5.2008 10:35:42   
aprilčica07
Pozdravljene,

Ona: sem iz ene vasice, 3 km oddaljene od Komnauser posted image

Sicer sem pa danes na dopustu in mi prov paše, priznam:)user posted image Tamali trenutno spi, jst sem bla pa tudi pridna in sem stanovanje spravla malo v red, ker je blo že res grozljivo. Pol pa gremo na piknik. Komaj čakam, samo upam, da nas tam gori ne bo kakšna ploha ali nevihta ulovila. Gremo namreč nekam na Tolminsko, niti sama ne poznam lih dobro te lokacije. Je pa to tradicionalni piknik, ki ga organizira služba od mojga in smo vedno vabljene tudi bolše polovice. Do zdaj sem bla skoraj vsakič (razen lani), ko je bil Jakob še mičken in je blo vsakič lušnouser posted image .
Nevem  ali je samo meni tako toplo, ali se ozračje končno segreva in bo to vreme vsaj malo bolj znosno.
Na dopust imamo namen it na Hvar,, smo hodili prej vsa leta dol, razen lani. Letos  se pa opogumljamo in  upamo, da se vse izteče tako kot se mora in da se spet vrnemo v naš zalivček. Smo dobra kompanija (tri familije) in nam je lepo skupaj. Hodimo smučat in na morje skupaj.
Tako, tolko od mene. Moram kej skuhat, da tamali poje kosilo predno gremo. Pol pa ga peljem k tašči v varstvo.

Lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 949
9.5.2008 15:21:08   
ona
ojla,
APRILČICA,kaj 3 km od Komna proti Štanjelu ali Vojščici?
Jaz sem namreč otroštvo preživela zraven Štanjela in so mi tisti kraji znaniuser posted image
Pa v Vojščici sem imela nono,ki je na žalost sedaj v domu,ker je imela infarkt in je kar boga,ne govori,ne hodi,edino ljudi pa prepoznauser posted image
Ok,pa mi na zs javi kaj več,saj jaz rada spoznavam nove ljudiuser posted image Pa jaz ti bom tudi sporočila na zs podatke,samo zvečer,ker zdaj gremo ven z otroci!
Moram pa vam še povedat,da sem prav vesela danes,ker sem izvedela,da naj bi v Iskri imeli kolektivni zadnji teden julija in prvi avgusta,tako,da upam,da gremo takrat enkrat na dopust ali pa če nama z možem rata  naredit kaj več zaloge lahko tudi prej!In končno resnično upam,da po treh letih končno bomo kam lahko šliuser posted image user posted image user posted image user posted image za une ki ne veste,nismo bili na dopustu že 3 poletja,vse zaradi dela,ker ga je bilo tolko,da moj ni mogel zapret firme niti za en tedenuser posted image in najbolj žalostno je to,da si dopust lahko privoščiš,pa časa nimašuser posted image
Ok,se beremo potem!

Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?