ona
|
Najprej vsem,ki ste praznovale vse najboljše,pa veliko lepih želja iz moje strani Hkrati se vsem oproščam za takoooo zamudo z moje strani,saj ni to pri meni v navadi Sem se pa spomnila na vas prav vsak dan!Torej,se oproščam in vam še enkrat želim vse naj,naj Torej,cel teden sem imela dela za znoret in povrhu vsega mi še zdaj 3 dni ni delal internet,ker skoz nekaj grmi in mi ga ven zabija,evo telefon mi še vedno ne dela,samo to mi sploh ni važno,glavno,da imam internet! Vidim,da se je kar nekaj novega dogajalo!Najprej dobrodošlica novi članici!!! Ti se nam kar priklopi,smo same fajn babnce! S tvojega konca zgleda,da je res najbližje Anakarin,jaz sem iz Sežanskega,Karolina tudi,ostale pa iz Goriške,Mid pa iz Bistriškega! drugače se pa itak že me vse menimo za zmenek že odkar smo tukaj,ma nekrat nam bo ratalo se dobit,ni vrag! MID,tebe tud nisem že en cajt vidla,sem pa bla tam okoli v torek,ampak s tako brzino,da mi je gorelo pod nogami Saj te pridem še kaj obiskat,ko bom bolj na času Glede službe pa ti je KAROLINA lepo napisala,jaz se tudi ne bi sekirala preveč,kaj ti pa morejo...in pa seveda začni bit malo bolj "žleht",do delavk,drugače te ne bojo šmirgale...imam jaz tudi tako izkušnjo s cajtov,ko smo imeli zaposlenih 12 ljudi in se mi je kdaj prav trgalo,ker sem videla,da ni prav bit predober do njih,vse v mejah normale...tudi meni je blo težko si neko avtoriteto izborit,ma sem si jo sčasoma in postala sama pri sebi malo bolj stroga in sem vsem dala vedeti,da sem višje od njih in,da z mano se ne bodo igrali!Saj niti ne vem kako sem prišla do tega,ampak sčasoma so me začeli vsi cenit in poslušat!da pa moraš vsem pokazat s prstom kaj naredit je pa normalno,jih pač ne briga,ker oni pridejo naredit tistih 8 ur,po možnosti čimmanj delat in jih ne briga!Dej,bom prišla jaz te tvoje punce malo postrojit KAROLINA,ma ti boš cel doktor znanosti!!!saj je prav,znanje vedno prav pride...mene zdaj počasi čaka še delo s tem standardom,bom mogla začet kaj urejevat počas,saj sem zdaj zabušavala s tem že cel mesec,ker so me tej zidarji prav okupirali! No,podstrešje je zaenkrat urejeno,še strop je za dokončat,pa bo!Glavna zidarska dela so mimo in pucam že cel teden tale prah in šele danes lahko rečem,da sem bajto spravla v red zgoraj smo pa tak uredili,da so samo stene porajhane in tlak potleh,pa vsa elektro in vodovodna inštalacija je pod tlakom...sobe so ratale dve ena manjša,ena večja,ostalo smo samo stene naredili in odtoke in zdej ne mslim več nič delat,samo še stopnice za dokončat,potleh gor bom pa kar linolej vrgla,samo,da lahko spucam potleh,pa vse stene bom pobelila z belo barvo,tisto apneno,ki se da direktno na obrajhan zid in potem naj barva tisti,ki hoče,pa ploščice in vse ostalo tudi ne bom dajala gor! Torej,narejeno oz. končano bo tako,da bo čez 20 let še vedno kdo naredil kot bo hotel! KAROLINA glede stopnic me še nekaj zanima?so mi predlagali do zdaj vsi,ki so bli tukaj,da naj damo raje granit ali marmor,ker,če bo les,je malo delikat in,če hodiš s čvlji gor je vseeno boljši kamen?Jaz verjamem,da je les lep,samo meni pride bolj v poštev kamen,zato mi ti povej kakšne so kaj slabosti lesenih stopnic? A veste,da so prvomajsk prazniki pred vrati?Končno upam,da gremo mi v svet po dolgem času(letih) in se menimo,da bi šli v Gardaland,ampak to za 4 dni od 1.do 4. in bi šli kar nekam na slepo,si poiskali kakšno prenočišče in si v teh 4 dneh vse ogledali kar se tam okoli da...kaj se vam zdi tak izlet?Ali je bolje,da si kaj rezerviram predno gremo,ali če pridem tja kar tako,imam možnost dobit hotel v bistvu isti dan?Po eni strani me kar panika,kako bo izpadlo,po drugi pa je vseeno eno doživetje? No,če imaste kakšen pameten nasvet kar na plano! Joj,danes se pa moram prav pohvalit!Moj sin ponavadi zdaj v 3.razredu vse teste piše 4 ali pa 3!To z ocenami vejo,ker jim učiteljica sama zraven cilja napiše koliko bi dobil oceno,da otroci malo dobijo občutek ocenjevanja!In danes pride domov s testom od Slo s petko!!!je bil tako vesel,da je imel prav solzne oči,pa jaz tudi!Res,super!!! Ok,upam,da imate dovolj branja za zdaj Se še beremo!
|