ona
|
Ojla,na hitro se javljam,ker grem peglat potem peklenski vroč dan se pri nas lepo preživi v bajti,kjer si lepo naštimam klimo na 25 stopinj in smo kar lepo notri,kot pozimi jutri jo pa spet mahnemo na morje,tako,da bomo spet uživali,oz.bodo uživali otroci,mama bo pa preklinjala Joj,naša 2,5 letnica je tudi grozna,sedaj je uno obdobje trme,ki kar noče nehat.Vse kar si zamisli bi rada dosegla,z ničemer se ne zamoti,tečna je ko sto vragov,tako,da se meni žepočasi trga.zjutraj vstane ob 7.30 in je v muvingu do 21.30,brez spanja,tako,da sem prav out z močmi kakšen dan.ne vem od kje ji toliko energije,res Upam samo,da to obdobje kmalu mine in da me ne bo imela tako za norca je pa res,da sem sama z otroci cele dneve,ker ima pač mož privat in čez dan težko vskoči na pomoč,tako,da je res noro!! Glede dopustov,bomo tudi mi šli menda septembra,ker prej ne bo zneslo,samo takrat pa niti ne vem koliko bo volje,čebo tamala taka trma,bomo še videli. Mid,ne komplicirat glede dopusta,pejte kamor vam paše,saj če rabite dohtarja ga glih tako dobite na Cresu npr.kot v istri.je pa res,da bi jaz tudi raje šla bližje,ampak bolj zaradi mene,ker ne maram bit dlje od doma,ker imam potem kar domotožje in ni mi fajn tisti občutek,da sem daleč stran.ne vem,pejte kamor vam je lepo,saj tamičkena bo že preživela. glede dojenja pa tako.jaz za sina se ne spomnim do kdaj sem dajala umetno mleko,vem pa da sem hčerki tole ponudila v flaši takrat ko sem nehala dojit ker,če ne bi jo še zdaj dojila In potem je hotla samo tale aptamil in ga pila tam do 2 let,potem pa alpsko.je pa prava mlekarca še zdaj. jaz bi dajala umetno vsaj do enega leta,ali pa še malo dlje,saj nimaš kaj zgubit,potem pa počasi prešaltaj na alpsko. ok,zdaj grem,se beremo karolina,s katere okolice Sežane pa si,levo,desno,... da nisi moja soseda slučajno Ala,uživajte
|