trixi
|
ojla, no pa če je ona končala post z risanko, bom pa jaz tudi mojega začela. Tako ali tako sem imela namen vam povedat, kaj se mi je zgodilo v nedeljo popoldne, ko sem hotla v miru spit kafe. Ma prav mi je, ko sem pa sto let za leseno žlico in ne vem, da na netu obstaja cel kup sv , pa da se lahko zaščitiš pred njo. U glavnem, sem si zaželela par minut miru in sem tamalemu naštimala risanke na youtube, super fino fanj, snežko snežak, pa še slovenski. Ma ja, neka p, k, f verzija, še dobro, da sem bila zraven, da sem slišala začetek in sem hitro ugasnla, češ da je pokvarjeno. No, pa saj je bilo pokvarjeno, za taka mala ušeska. Sem hitro poiskala kaj drugega, pa še potem nisem imela miru, ker sem stalno vlekla na ušesa, kaj govori. Drugače smo ok, PPP sem poslala pritožbo, naj kazen izdajo na ime naše frajle. A sem grda mama, da ne prevzamem kazni nase? Ma na živce mi gre ta sistem, da ti kar obesijo kazen, kaj ne bi lahko napisali nekaj v stilu: z vašim vozilom je bil storjen ta in ta prekršek, če se ne izjasnete kdo je vozil gre kazen na vas kot lastnika vozila. Bah, ta naša država in njen sistem. Da vam povem, moj mož je danes na službeni poti imel prometno nesrečo, sicer je on ok, avto je razbit- nevozen, ni bil pa nič kriv. Se je vanj zaletela ena mlada punca, ker je enostavno spregledala vozilo na prednostni cesti. Do tu vse ok, ampak je pravil, da ne vidiš odnos policije, najprej jih itak čakaš najmanj pol ure, potem pa uno punco kar na"ti", pa ko je prišel njen fant mu je policaj rekel kar "ti majster". Res, komunikacija na nivoju , no, saj njega so pa lepo vikali, ja, kaj naredijo leta in malo boljši avto, pa še ves polepljen- službeni. Ona, bravo da ste se odločili, da končno greste na dopust, ma kaj ti resno na Krk, mi smo bili, ko je mali imel eno leto, še v predsezoni, Baška. Ja, jaz se tudi strinjam, pejte v apartma, da niste vezani na urnike, pa prostora imaš ponavadi več kot v kaki hotelski sobi, jest hodiš pa lepo ven. Mi smo tak sistem ubrali letos v toplicah in se super obnese. Eko, bom kar poslala da mi spet ne napiše we are sory, mogoče se oglasim še kaj, malega je na kavču zmanjkalo-spet niso spali v vrtcu-, naš "ponesrečenec" pa bogve kdaj pride danes domov.
< Sporočilo je popravil trixi -- 20.5.2008 16:39:22 >
|