karolina*
|
Punce js se moram pa danes kr fajn pohvalt: SEM NAREDILA IZPIT IZ ZUP-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bravo jst!!!!!!!!!!! Ej, vam, povem, da je padu z mene 100 kilogramski kamen!!!! Js sm taku vesela!!!! Je blo pa kr stresno. Za pisno niti ne tolko, ma potem cel dan čakat ustno in tista napetost pred vrati, ku čakaš, da te pokličejo noter je grozna. Kr slabo mi je delalo, folk je bil noter po 15 minut, ene tri zapored so kr vrgli, meni se je dobesedno mešalo. No ma sm razturala, kr so me vprašali sm ustrelila ku s topa taku da sm bla nutr sam 5 minut. Super ej. Sem res ful vesela Zdej se bom lahko pa spet maksimalno posvetila moji pupi, zaradi nje mi je bilo najhujše vse to. No, ma zdaj je za nami, pred nami pa krasni lepi dnevi, ki jih bomo maksimalno izkoristile. ONA, oprosti, ker ti nisem včeraj odgovorila na SMS, ma si mi pisala ravno v času, ko sem čakala na ustno in nisem mogla sploh nič razmišljat. Ti bom danes odgovorila, ok?! MID, mi imamo z bruhanjem naše pupe izkušnje odkar smo jo dali iz lupinice v avtosedež. Nisem uspela it v lekarno še nič vprašat, če ji lahko kaj dam proti slabosti, tako da ti ne znam nič pomagat. Mi imamo vedno s sabo tako 3 komplete za jo peoblečt, zadnjič mi je pa mama iz enega starega plastificiranega prta naredila tipo eno palerino, jo z ene strani oblekla v blago, da če bruha se tam vpije, spodaj je pa tista plastika, da ne premoči. Ma zdej poleti to ne bo prišlo v poštev, tako da upam, da bom našla kaj bolj primernega. Sem pa opazila da ji dela manj slabo če najmanj 1 uro pred vožnjo ne je, sploh pa ne kakšnih mlečnih izdelkov. Sem tudi rekla, da bi poskusla stolček dat v položaj za spanje, da ji ne bi morda toliko na želodček pritiskalo, ma kaj ko rine z glavo gor, noče ležat, če ne spi. Pa ravno nam se gre to zgodit, ko smo taki popotniki in kar naprej klatimo Lani poleti, ko smo potovali po Avstiji (in je bila še v lupinici) pa tudi kadarkoli drugače ni bilo nobenih problemov. Tudi če je prej jedla (kolikokrat smo se med potjo ustavili, sem jo podojila in smo šli naprej), zdaj smo pa vsi napeti odkar je v stolčku. Zdaj sicer že prepoznam znake, ki nakazujejo, da bo bruhala- najprej joka, potem začne kašljat in pol je... Tako da ponavadi ustavimo. Ma kaj ko se mizdi da je začela zdaj že to mal izkoriščat, ker se ji ne da v stolčku bit, pa začne kr kašljat, mi pa hitro ustavimo avto in jo damo na zrak. Sej nisi pameten Taku, šibam zdej kaj nardit, ker me zdej dva dni ni blo, pa se še kaj tipkamo. p.s. kaj bo pol s piknikom pri MID?? MID ali še velja tvoja ponudba navsezadnje?
|