|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
9.5.2008 22:04:01   
Anonimen
Čeruser posted image ,
zdajle mam par minutk, da se kej javim. Cel dan sm skakala okoli, plačat do konca otroško pohištvo, it iskat v skladišče (no sosed je šel, jz sm ga počakala doma), s cunjami delo (sušit, likat), otroško sobo izpraznit (cunje iz omare, šolske stvari, posteljino,...), peljala ropotulje na sprehod, delaj večerjo, proti večeru pride druga polovica in že začne s sestavljanjem pohištva in še zdej montira. Vmes smo imeli še obisk pa večerjali,....kr pestro za danes. Ta večja že zaspala na kavču, mali tudi, ta mala pa z atom rogovili s šraufencigerjemuser posted image .
Lih kar pijem dober babmi in kmalu grem v spodnje ležečeuser posted image , sm čist gotova. ONA upam, da boste res letos izoristli dopust na morju. Aja uno za zobke se nisem točno izrazila, po tvojem nasvetu je bilo, da namočim brisačo, jz sm pa probala s pivom, ker voda ni palila. Se opravičujem, da ne bo pomote. user posted image
Lahko noč

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 951
10.5.2008 8:42:48   
mucka25
Dobro jutro. Aha jaz sem danes čistuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , počutim se kot oskubljena kura tolk sko mi v zadnjih dneh izpadli lasje. Sploh nevem kako naj si spnem lase, da ne bo tolk videt. Ljubi me skoz neki proba tolažt pa se krega name, da sam kompliciram, pa se mi zdi, da je pol še slabš. Ma saj zdaj je šel tko spet delat, nismo skor nič več skupaj. Tamali je priden, bi mi najrajš zdaj kar pomagal kaj natipkatuser posted image .

Aja dokler spet ne pozabim , Stara vas je skozi Postojno mimo šolskega centra na drugo stran avtoceste.

Zdaj pa šibava midva morde mal ven, če seveda najdem jaz zase kakšno kapcouser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 952
10.5.2008 14:41:34   
Anonimen
Dan,
kosilo je mimo, pospravit nima kdouser posted image . Ta malo sm dala spat, zdej mi še ta mali nori.
Se skoz vrti in nevem kaj bi rad. Kasneje gremo malo na obisk k sosedi (oktobra dobijo tretjega dojenčka) in ji nesem voziček katerega ne rabim več, sm prešaltala na športnega in lupinico, kasneje še cunje. Vsaj nekomu da oddam, ker drugače nimam komu, da se ne mečejo proč oziroma nosit v dobrodelne organizacije. Zdej pa imamo eno posteljico viška (140*60), spet nimamo komu oddat. user posted image No razen da dam kak oglas.
Grem še cunje obesit, delovni obleki luknje prekrpat in pozdravit lep ppoldan dokler je še sonček.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 953
10.5.2008 16:22:56   
ona
Pa še moja malenkostuser posted image
Končno mi je uspelo mulce malo spravit v bajto,saj sta cele dneve zunaj,pa jaz z njimi seveda!
Včeraj sem cel popoldne sadila rožice v gredice,ki jih imam okoli bajte in danes sem nadaljevala,pa še ni konecuser posted image
Ma bo pa potem lepše,oz.je že zdaj!Nekaj sem že poslikala nekaj pa še bom,pa vam potem nalepim kakšno fotko!
Pa od pospravljanja da ne govorim,ker smo se počasi lotili spet nosit škatle na podstrešje in upam,da spet ne bo en kup šare gor!Z moje strani sigurno ne,ker dosti stran vržem,edino kar je je dosti otroških cunj,ma jih šparam od sina,da jih dam eni kolegici,samo ona ima še majhnega fantka in moram počakat,da malo zraste,da ji potem dam te cunje!
Saj,če bi imela samo naš štuk za čistit,ma kaj ko imam še od tasta spodaj in še pisarnouser posted image ma počasi bo že,še dobro,da tast ne umaže dosti.potem imam še eno ogromno teraso,pa balkone....grrrrr
danes sem dobila elektriko na podstrešju in ogromno vtičnic in štekarjev,sem prav zadovoljna,da je tolko luči oz.zaenkrat samo žarniceuser posted image
A,ja včeraj sem bila v Postojni v tisti trgovini s čevlji,ki je zdaj na novo tam kjer je tista pikapolonica in sem vzela tamali ene balerinke,ene odprte sandale in ene japonke usnjene in za vse dala 27€,kar nisem mogla verjet!Zdaj mi ne bo žal,če bo katere uničilauser posted image
Ok,zdej sem naročila pizzo po dolgem času in bo kmalu tukaj,zato se poslavljam,imejte se lepo!
p.s. ANAKARIN,če je tamalemu pomagala piva še boljšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 954
10.5.2008 16:42:49   
trixi
tudi jaz sem samo na pol poti tle mimo računalnika, pa k je bil lih užgan sem pokukala malo na RR. drugače smo pa kar skozi zunaj, vrt, rožce- moj glikar sadi ene vrtnice po navodilih moje mame, sam neki pi.... zraven, hahaha, naj kar ve, da ima tudi on taščo, ma sem žleht. No, smo pa udarli tudi eno koristno odloćitev z našmi sosedi- namreč, naša tavelika je šla v fitnes pa smo jo poslali še stopotjo v trgovino, ji napisali spisek, kaj naj kupi in zvečer bomo malo pekli, eno skledo zelenjave, sladoled in bo.
zdaj grem pa v senčko na ležalnik pit kapučin, čao

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 955
11.5.2008 22:11:33   
aprilčica07
Dober večer:)

vikend je skoraj za nami, jutri pa veselo na delo. Imeli smo se lepo, v petek sva bla z mojim na pikniku, sama:). Ma je tako pašalo, dobra kompanija, dobra hrana, skratka je blo lušno. Domov sva pršla okrog 24, no, ob polnoči. Mali je bil priden, je bla tašča kr navdušena.
včeraj sva bla pa z malim sama, je moj delal, malo sva klatla okoli, malo pospravljala in kuhala in je dan minil relativno hitro. Danes smo bli pa vsi skupaj, popoldan smo se celo odpravli vsi trije skupaj na sladoled:) je blo ful lepo vreme, sice rje malo burja pihala, ma ni blo panike. Se učim, da Jakobu ne stavim več kape na glavo, ker mi vsi pravijo, da pretiravam in paničarim brez veze. Kaj čem, pač prvi otrok:)
Sicer vse ok. Se beremo jutri.

Uživajte.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 956
12.5.2008 13:20:28   
Anonimen
Halo, halo
pet minut pavzeuser posted image , ker se bodo kmalu otroc zbudili. ONA Anastazii je bolj pomagala piva, Benjamin še nima teh težav, ma zna bit siten in vse tlačit v usta kar prime. user posted image za podstrešje in šoping, tud mi moramo balerinke in japonke it iskat za ta večjo.
Danes zjutraj smo opravili ortodonta, cepljenje proti klopnemu meningitisu za ta večjo, tekla po osnovne stvari v  štacuno in dalje po anastazio, ker je bila v varstvu.
V ZD smo izgubili 1 uro več, za kar sem planirala Karin peljat k frizerki, da ji skrajšajo lasje. Saj se ji ne da in noče čopa vezat ne nosit, ne krtačit, a poletje je pred vrati. Še pregoste jih ima za vročino. Pa drugič, ko bom imela spet varstvo.
Čez vikend smo drugač bili non stop zunaj pred bajto in se šetali naokrog.
MUCKA tud jz mam zdej obdobje izpadanja las, ma se ne sekiram preveč, saj mi niso doooolgo odpadali v šopih, se ustavi enkrat.
Ala grem postorit še ostalo gospodinjsko delo, da kasneje gremo vn.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 12.5.2008 13:21:44 >

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 957
12.5.2008 14:00:14   
aprilčica07
Na hitro:

Ona: pogledala fotografije, ful ste lepčkani, se mi pa dozdeva, da smo se enkrat vidli pr pediatru v Sežaniuser posted image
Mucka: v takem obdobju   (4 do 5 mesecev) po porodu so tudi meni lasje grozljivo odpadali. Pomagala sem si z Vichy šamponi, je prov šampon za odpadanje las in zraven sem dobila še take ampulce. Je blo res drago, ma mi je pomagalo, sem namreč tudi jst imela občutek, da bom plešasta, pa  se je vse na srečo  umirilo.user posted image
Sem pa med malco iskala po NG trak oziroma klobuček za tamalga in v vseh trgovinah nisem nič dobila. Bom šla še popoldan po šihtu do Mercator centra, mogoče bo tam več sreče.

Uživajte.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 958
12.5.2008 15:19:52   
mucka25
Da sam mal s tamalim pozdrava, ker nimava velik časa, sva skor ves čas zunaj.

Sem bila čez vikend mal bolana, visoka vročina, smrkam in podobno pa kaj češ, če si sam z otrokom moraš bit kar hitro na nogah, tko da danes delam kot da sem že čisto zdrava, sam upam, da se mi ne bo maščeval in vse še podaljšal. Pa tud upam, da se ne bo tud tamali kaj nalezuuser posted image

Aja hvala za nasvete z lasmi, ma šok je že mimo, bom prebolela. Taka sem, najprem zaženem paniko po je pa tud hitr mimouser posted image .

Uživajte punce, bodte zdrave.

Neposredna povezava do sporočila: 959
12.5.2008 21:50:18   
MID
Ejla;
naj se vam najprej opravičim,ker nisem držala obljube,ma sem imela kar pester vikend.V soboto sva bile z malo sami do treh popoldne,ker je mož delal,popoldne,do zgodnjega večera,pa sem končno posadila več ali manj na vrt vse kar sem imela namen.
No,pa da vam ne govorim o pestrosti naše nedelje.Smo se v soboto zvečer odločili,da gremo v nedeljo dopoldne malo do Kopra-natančneje v Obi po sadike paprik malancanov in paradižnikov,da zaključim z vrtom,saj čez teden itak ni cajta,ker cele dneve visim v službi,pa še kot en nedeljski izlet smo si vključno s tem omislili.
Takole se vozimo,tamala ful nervozna v avtu,nič ji ni pasalo,smo na sredi avtoceste za Koper in začne tamala v loku bruhat.Prvič,pa še enkrat,najudva pa panika,saj se nisva imela kje vstavit,za povrh vsega,pa je bilo to še prvič odkar je na tem svetu.Nikoli ampak res nikoli nam ni v avtu bruhala,tako da sem seveda pomislila na najhujše,da ni staknila kakšne trebušne viroze,saj sem bila dva dni pred tem z njo v trgovini in ker sem imela za nakupit kar nekaj stvari,sem jo posedla v nakupovalni voziček,česar se drugače otepam z vsemi štirimi,ker vem kaj vse mrgoli po teh vozičkih,a nisem imela izbire,ker nisem imela varstva.Hvala bogu,da moja teza ne drži,in da je bila verjetno to zgolj slabost,me je pa vsekakor strah naslednje vožnje.Bomo vidli no.
KAROLINA,ti si mi omenila(ok,mogoče si tudi pisala),da je tvoji pikapolonici slabo med vožnjo.Si mogoče med tem že dobila kakšno stvar proti slabosti za tamalo.
V glavnem da vam ne opišem kako je potekalo potem popoldne.Od vsega sem fasala takšen glavobol,da ga še v življenju nisem imela.Sem preležala pol popoldneva,moj je mirkal tamalo in komaj sem čakala,da pride moja mama in mi jo malo odpelje.V posteljo sem se spravla že ob 8h,tako da tudi včeraj ni bilo nič od mene.
Danes sem šla v službo dopoldne,končala ob dveh in potem šibala na tečaj prve pomoči(službeno obvezen)ki je trajal do 7-ih zvečer.Spet sem prišla ob 8-ih domov in je tako dan za mano.
MUCKA 25 glede izpadanja las se ne sekiraj,saj je to hormonsko povezano in ima veliko mamic težave s tem.Tudi meni so veliki količini začeli izpadat a šele 7.mesec po porodu in je trajalo tam 4 mesece.Ne vem,če ti glih kak šampon pomagal,saj so te stvari res povezane s hormoni,kot sem že napisala.Vsekakor pa tvoje lasišče ne bo ostalo v takem stanju.Ne se sekirat,ok.Vse bo še vredu in prav,kot mora bit.
Nič,šibam jaz noter,ker se je tamala nekaj začela pogovarjat sama s sabo in kot vse zgleda se ji prav nič ne spi.
Lahko noč!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 960
12.5.2008 22:29:53   
trixi
jaz bom najprej potolažla mid,joj, jaz si te kar predstavljam tam na AC, ma ko boš že "stara mama"user posted image   tako kot jaz boš lepo ustavla avto na odstavni pas, dala vše štiri žmigovce in reševala situacijo, kaj pa misliš, da sem jaz naredila nazadnje, ko sem šla v Ljubljano in sem imela tamalega in mamo s sabo, tamalmu pa slabouser posted image , malo sem počakala, da se mu je slabost umirila in potem dalje. Pa da ti ne povem, ko je na hitri cesti nekje pred Vipavo enkrat odprl vratauser posted image , moj je nardil paniko, da nima kje ustavit, madona no, zakaj pa je odstavni pas!? Pa kot nalašč smo pozabili zaklenit avto od znotraj, jaz se sicer skoraj vedno zaklepam, mi je kar prišlo v navado. Ja no, mali otroci male skrbi, veliki pa velike skrbi.
Mucka, praviš, da je tvoja tašča delala v vrtcu in je šla pred kratkim v penzijo? Koliko pred kratkim, mogoče jo pa poznam.
Kar pa se tiče izpadanja las smo pa vse bile očitno na istem, ti povem, da zdaj, ko se strižem na kratko mi mora frizerka z unmi škarjami, kaj so že, se mi zdi, da take na cik cak, no, u glavnem mi redči lase, ker so drugače ful goste in jih je enostavno preveč, da bi frizura pol v redu stala. Tako da ne se sekirat.
Naš vikend pa je bil preživet v glavnem zunaj, jaz razmišljam, da bi povlekla na plano vse kar se tiče kuhanja v kampu, itak smo zdaj, ko je toplo skozi zunaj. Ma jaz moram priznat, da ko se zleknem na ležalnik v senco pod kakšno drevo- ali pa na sonce, pa ko jemo kosilo in večerjo zunaj se počutim kot da sem malo na počitnicah. Ah, ljubo domauser posted image . Samo sem prej videla na poročilih, da je od srede naprej spet napovedano poslabšanje. Dobro no, bom vsaj kaj po hiši naredila.
Ala, čau, čau

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 961
13.5.2008 8:10:46   
aprilčica07
Jutro vsem,

noč je minila mirno, razen enkrat vmes ko je mali neki sanjal in posledično začel jokat. Ma je hitro minilo.:)
Včeraj sva se cel popoldan klatla po terenu z malim. Je blo lušno, vreme lih ta pravo. Malo sem firbcala po trgovinah, si rabim kupit kašne nove sandalčke ali pa japonke, ma nikjer ne prodajajo takih kot si jih jst želimuser posted image
Sva pa včeraj vidla eno nesrečo,  na prehodu za pešče so zbili enga mičkenega fankta, mogoče je imel 3 leta. Me je šokiralo in sem bla še en cajt pol vsa iz sebe. Hvalabogu, malemu ni blo hujšega, so ga pa peljali na opazovanje v bolnico.
Jutri bom pa doma, imamo posvetovalnico in sem vzela kr dopust. Upam, da bo vse ok in da bo Jakob cepljen in seveda da bo cepljenje prenesel brez težav.
Tako, zdaj treba začet delat. Ah, volje pa spet nobene:(

Uživajte.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 962
13.5.2008 8:47:46   
ona
Ojla,
vidim,da ste kar pridne,da imam kaj za brati,ko se tle usedemuser posted image
Saj včeraj sem vas prebrala,a volje nobene za pisat!Ma itak sem bla včeraj kot ena cunja...sva se z mojim malček skregala in pol sem bila slabe volje cel dan!No,danes je že mimo tale nevihtica in včasih prav paše se malo skregat,je potem lepšeuser posted image user posted image
MID,ma boga tamala in vaš nedeljski izlet!Jaz s temi slabostmi nisem imela nikoli opravka,tako,da ti ne znam pomagat...baje pa da obstajajo neke kapljice proti slbosti med vožnjo,sam ne me vprašat kakšne,enkrat sem nekje ulovila,mogoče ti bo katera druga znala povedat!
APRILČICA,ma veš,da se mi mogoče sanja katera si?kaj smo bile mogoče pri pediatru tisti dan,ko je zunaj začelo ful snežit,enkrat marca se mi zdi?
No,če si ta,ti povem,da te imam v mislih od takrat in imam nek sedmi občutek,da si to ti?user posted image Pa skupaj z mamo ali taščo si bila mogoče?
tTRIXI,tebe si pa prav predstavljam kako uživaš zunaj!Saj jaz sem tudi podobna kot ti in sem najraje zunaj,pa jemo tudi zunaj ali na balkonu ali na terasi!Ej,kaj okna ste zamenjali,nisi nič se pohvalila,da imaš nova okna?user posted image
ANAKARIN,kako tebi znese vse tole skakanje z tremi otroci?Joj,jaz samo če pomislim...ala ti vera!Še nekaj me zanima,tole cepljenje a si sama se odločila ali ti je kdo svetoval?jaz sem tudi razmišljala,da bi otroke cepila,zato me kar še kaj zanima?
KAROLINA,kako pa kaj tvoj izpit,a si naredila?
Ala,grem kaj delat in to v pisarno,ko bi pa najraje bila zunajuser posted image
Uživajte!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 963
13.5.2008 9:03:49   
aprilčica07
Ojla,

Ona:nisem prov zihr, če je blo to tisti dan, ma po vsej verjetnosti je biluser posted image In ja, sem bla z mojo mamo. Je takrat tamali imel reakcijo na ospen in je bruhal in smo se mogli it pokazat.

Sem pa tako brez volje tle delat, da je joj. Moram se spravit k sebi, ker to ne pelje nikamor. Samo prekladam karte, a efekta nobenga. Brrrr, sem jezna sama nase.

Tako, zdaj grem pa res delat.

lp, D.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 964
13.5.2008 10:03:16   
mucka25
Čao punce. No saj sem vedla, da bo tamali kaj staknil od mene in zdaj skoz sam spančka, no vročina ni lih huda, sam kakih 36,8, upam, da ne bo hujše. Sva se pa včeraj zvačer z mojim mal skeregala oz sva imela tihi večer in zdaj sem še bolj slabe volje. Ma se morva zmer skregat zarad njegovih, ker se zmer neki utikajo, do mene se pa včasih res obnašajo kot  da nisem nič. Sam z mano se nebojo šli tkouser posted image .

Aja trixi tašča je trenutno še na dopustu, gre konc maja uradno v penzijo, mela je pa skupino od 3-4, aja pa delala je sam po tri ure zadnje leto.

Zdaj grem pa mal tamalga prevert, da ne bo kaj hujšega pa najboljš da še P pokličem. Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 965
13.5.2008 10:29:55   
ona
APRILČICA,saj se mi je zdelo,da te poznamuser posted image
Se hecam...ma veš,ko si se nam pridružila in napisala,da si iz okolice Komna,sem se takoj spomnila na tisto punco pri pediatru,pa dolgo smo čakali tisti dan mendauser posted image
Nič nalimaj kakšno slikco v album pa bo!
Kaj si ti pisala,da ne moreš dat slik v album?KAROLINA ti je predlagala en program,jaz ti bom pa nekaj drugega kako jaz naredim!
Če delaš nov album in imaš možnost dat 6 slik naenkrat notri,jaz ponavadi dajem eno po eno naprej in jih nič ne manjšam,mi jih sam intgernet zmanjša,samo moraš res eno po eno nakagat!jaz se tole lotim,če imam zraven tega računalnika še prenosnika in delam kaj na prenosniku in tle na temu nabijam počasi slike goruser posted image Provaj,ti bo že ratalo!Če pa hočeš v obstoječ album dodat še kakšno slikco,pa ta postopek ne pali,moraš jih pa zmanjšat obvezno prej!Saj zato jaz delam kar najraje albume celeuser posted image
Ok,zdej pa res letim še kaj naredit!

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 966
13.5.2008 21:37:21   
aprilčica07
Dobere večer:),

ona: tisti dan smo čakali dolgo, ja.. je imel dohtar marče v rikverc uštimane. Pa vse mi je takrat narobe šlo.  Delat bi mogla lih tisti dan začet, jakob je bil slab in nam je grozilo, da gremo v bolnico, rojstni dan smo imele tisti dan obe z mamo(pač rojene na isti dan:)user posted image , za povrh je še snežilo. Ma smo preživeli in je šlo mimo.
Karolina:kako gre ZUP?

Sem pa danes dobila obvestilo, da nam jutri posvetovalnica odpade :(), baje dopust ali nekaj takega.. In so nam prenesli šele na 11 6. Pa sem klicala, če mi lahko kaj prej pa so mi rekli, da kao ni neke sile in da to cepljenje ni vezano na nič, tako, da očitno bomo čakali še cel mesec. No, saj ne da težim, ma bomo šli enkrat takrat na morje, pa se malo bojimo, da ne bi mali imel kašne rekacije. In pol pač težimuser posted image  
Sem vzela jutri dopust, bomo pa uživali doma:):), itak imam še starega, tako, da ni sile:).
Jakob spi, zadnje cajte nima zvečer nobene volje it spat, se upira ko hudiček, kadar zavoha, da bomo šli proti sobi. Sej pol zaspi kr kmalu, ma upira se pa z vsemi močmi. Bik pač.user posted image
Sem še sama, moj dela popoldan. Tako, zdaj bom šla pa na en čik.user posted image Si vsak večer privoščim enega.

Lepo se mejte.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 967
13.5.2008 22:00:06   
trixi
jaz pa sem si zdajle privoščila en kapučinuser posted image
mucka, no, tvoja tašča ni taprava, ne poznam, pa očitno ni edina, ki je šla v tem vrtcu v penzijo, aja, saj sploh ne vem, sem kar avtomatično pomislila na postojnski vrtec, ko si napisala, da so otroci prišli na obisk
ona kaj se čem hvalit z novimi okni, ko pa jih še ni. Je pa baje šel material v delo. Se pa lahko pohvalim, da imam na novo urejeno gredico pred hišo, ma to bi marale videt, za po..., zaenkrat tako butasto izgleda, ker je namreč tik pred garažnimi vrati, niti en meter proč. Ma saj garaža že dolgo ni več garaža, je namenjena predelavi in potem bo na mestu vrat okno, no, takrat bo pa lepo. Samo kdaj bo to!? Ma jaz sem včasih prav štufa, vse, čas in denar zabivamo samo v to bajto in okolico. Evo, jutri maram prav za to gredico kupit nekaj rož, da bo malo pisano, zdaj smo posadili pet grmičkov, niti ne vem česa, to naj bi bilo posajeno za stalno, pol bom pa po sezonah sadila kake pisane rožice, za barvno popestritev. Potem moram pa še dve veliki koriti nasaditi, in pol koneeeeeeeeeec s temi rožami, rabim tudi kaj za oblečuser posted image .
aprilčica- eko, vam so odpovedali jutri posvetovalnico mi imamo pa v četrtek sistematski, mah, najboljši da ki si vzamem kar dopust, ker se to zna kar zavleč. Najbolj mi ne gre, ker mora bit otrok tešč, mi imamo uro za ob devetih, mah, neki ga bom morala podkupit, ker naš je navajen, da zjutraj redno je zajtrk.
Sicer pa praviš, tamali bikec, veš, s koliko bikci klepetaš tle goruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 968
13.5.2008 22:21:20   
Anonimen
Čer
zdejle pa pišem že tretjič in upam, da bo poslalo, če ne bom :(
Sm sama, moj je odpeketal v Nemčijo in Nizozemsko do petka, tako da se bom malo odpočila od njega user posted image , malo pa se pogrešala valjdauser posted image .
ONAza cepljenje sva z možem najprej razložila Karin kako in kaj, lepo se je strinjala in rečeno-storjeno. Tud mož se je šel cepit. Še taščo moramo prepričat, ker ta kamor stopi, faše klope. Ta mala dva se  bosta čez par let, ker Anastazia se dere v ordinaciji, ko da bi hudiča vidlauser posted image za vsako malenkost, nevem kaj se ji je zamerilo.
MID ma kaj se je zgodilo v nedeljo no?! Ma bogi!! Ti z moji ropotuljami nism mela še problemov s slabostjo. Sm pa jih imela jz, ko sm bila majnha pa tam do 12 leta. Vsakič so morali moji starši kupit v lekarni tablete proti slabosti. Edino to mi je pomagalo.
čak lih stazi bruha

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 969
13.5.2008 22:33:00   
Anonimen
eto me nazaj
matr nevem kaj se to dogajauser posted image že zjutraj mi je bruhala, no sililo jo je, ne lih bruhala še pred zajtrkom. vročine ni bilo. Zdej pa v spanju zbruhala večerjo, komaj sm jo umirila, preobleka, umila,...tud zdej ne kaže vročice, pa jo nism niti merila.
Še nekaj sm hotla napisat, ma se bom jutr (upam) spomnila.
Aja MUCKA ena moja soseda dela v Po vrtcu, prejšnji petek so mele vzgojiteljice večerjo, ker 4 od njih gredo v penzijo, v katerem oddelku pa dela?

lahko noč, uf še men bi se prilegel kak čik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 970
14.5.2008 9:46:00   
karolina*
Punce js se moram pa danes kr fajn pohvalt: SEM NAREDILA IZPIT IZ ZUP-a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bravo jst!!!!!!!!!!! Ej, vam, povem, da je padu z mene 100 kilogramski kamen!!!! Js sm taku vesela!!!! Je blo pa kr stresno. Za pisno niti ne tolko, ma potem cel dan čakat ustno in tista napetost pred vrati, ku čakaš, da te pokličejo noter je grozna. Kr slabo mi je delalo, folk je bil noter po 15 minut, ene tri zapored so kr vrgli, meni se je dobesedno mešalo. No ma sm razturala, kr so me vprašali sm ustrelila ku s topa taku da sm bla nutr sam 5 minut. Super ej. Sem res ful vesela user posted image user posted image  Zdej se bom lahko pa spet maksimalno posvetila moji pupi, zaradi nje mi je bilo najhujše vse to. No, ma zdaj je za nami, pred nami pa krasni lepi dnevi, ki jih bomo maksimalno izkoristile.

ONA, oprosti, ker ti nisem včeraj odgovorila na SMS, ma si mi pisala ravno v času, ko sem čakala na ustno in nisem mogla sploh nič razmišljat. Ti bom danes odgovorila, ok?!

MID, mi imamo z bruhanjem naše pupe izkušnje odkar smo jo dali iz lupinice v avtosedež. Nisem uspela it v lekarno še nič vprašat, če ji lahko kaj dam proti slabosti, tako da ti ne znam nič pomagat. Mi imamo vedno s sabo tako 3 komplete za jo peoblečt, zadnjič mi je pa mama iz enega starega plastificiranega prta naredila tipo eno palerino, jo z ene strani oblekla v blago, da če bruha se tam vpije, spodaj je pa tista plastika, da ne premoči. Ma zdej poleti to ne bo prišlo v poštev, tako da upam, da bom našla kaj bolj primernega. Sem pa opazila da ji dela manj slabo če najmanj 1 uro pred vožnjo ne je, sploh pa ne kakšnih mlečnih izdelkov. Sem tudi rekla, da bi poskusla stolček dat v položaj za spanje, da ji ne bi morda toliko na želodček pritiskalo, ma kaj ko rine z glavo gor, noče ležat, če ne spi. Pa ravno nam se gre to zgodit, ko smo taki popotniki in kar naprej klatimo user posted image  Lani poleti, ko smo potovali po Avstiji (in je bila še v lupinici) pa tudi kadarkoli drugače ni bilo nobenih problemov. Tudi če je prej jedla (kolikokrat smo se med potjo ustavili, sem jo podojila in smo šli naprej), zdaj smo pa vsi napeti odkar je v stolčku. Zdaj sicer že prepoznam znake, ki nakazujejo, da bo bruhala- najprej joka, potem začne kašljat in pol je... Tako da ponavadi ustavimo. Ma kaj ko se mizdi da je začela zdaj že to mal izkoriščat, ker se ji ne da v stolčku bit, pa začne kr kašljat, mi pa hitro ustavimo avto in jo damo na zrak. Sej nisi pameten user posted image user posted image

Taku, šibam zdej kaj nardit, ker me zdej dva dni ni blo, pa se še kaj tipkamo.

p.s. kaj bo pol s piknikom pri MID?? MID ali še velja tvoja ponudba navsezadnje?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 971
14.5.2008 13:58:10   
mucka25
No moj mali je končno zaspaluser posted image .  Ta njegov prehlad me kar mal daje, ker se sploh ne smem več premaknit stran od njega, je tako tulenje in pol še ponoč spi sam pri meni. Važno da se mi mali smeško pocajta in bova lahko spet mal zunaj pohajala.

Ja vzojiteljice so prejšni petek kar dolgo žurale, so se mele prov fajn je rekla tašča. Se mi zdi, da bo kar pogrešala vrtec, no otroke in delo z njimi, je kar naprej za njih kaj ustvarjala. Zdaj jim za poslovilno darilo šiva neke medvedke, pa zadnjič jim je delala klobučke (so skupina klobučki), ko so bili na obisku.  No saj kmal bo mela pa kar doma vrtecuser posted image user posted image ,ko bo pazila mojga pa hčeringa, ki je na poti. Ma je fajn človk drugač moja tašča, sam problem je, ker ji nesmeš nič reč, pa čeprav nima prov. Takoj  zamiri. Vzgoja mojga otroka je moja stvar in bom delala kot bom jaz hotela.

Karolina čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . No pa boš lahko spet bol sproščena in se veselila skupi s svojo hčerkico.

Se kasnej kaj oglasim, če bo čas moram šibat se nekaj oglaša.

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 972
14.5.2008 14:38:25   
trixi
joj, jaz se moram najprej skašljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem namreč dobila eno tako "lušno" plavo kuvertouser posted image , namreč PPP, no saj sem itak vedla, da prej al slej bo kaj prišlo, pa ok, če jo bom jaz skuhala, ampak neeeeeeee, sem najdla krivca, naša ljuba hči se je šla, kaj jaz vem kaj - dirke, u glavnem 123 namesto 90 hitrost in jaz kot lastnik avta so mi nabili 3 točke. Ma ni šans, ko in če bom kriva pač bom, zdaj pa ni milosti, in moram ugotovit sistem, kako se teh treh točk znebit. Aja, avto je pa slikan od zadi. A ima kera kakšen nasvetuser posted image

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 973
14.5.2008 21:31:06   
aprilčica07
Dober večer

Karolina: čestitkeeee za izpit! Vem kako zgleda, ko ga narediš in ti odpade breme težko kot skala:user posted image Super, zdaj pa uživat z malo.

Nam je posvetovalnica odpadla in sva danes klatla cel dan okoli. Je blo ful dobro, blo lepo vreme in sva uživala. Zdaj ga je pa tata nesel spat, mislim, da bosta kr oba zaspala in bom spet sama sebi družba tle okoli.
Stanje z mravljami je malo bolše, smo namazali vse okoli z neko žavbo, je mama prinesla iz Italije in danes popoldan je blo bolše. Lih ni blo vse črno okoli in okoli. Počasi upam, da se jih končno znebimo.

:Trixi: Glede kuverte, ej, ti prov nič ne zavidam.  Jst se nimam za hitrega šoferja, pa so me pred  2 leti ulovili. V nekem dr sevoredu, ki se šteje kao nasellje.. Omejitev 50, je šla 69. Plačala 30 jurejev in fasala 3 kazenske točke, brez polovičke pri plačilu. Ker je blo tretirano kot hujša kršitev. A vozim  prej počasi kot hitro, ma sem jo vseeno pokasirala. Zdaj po ta novem zakonu pa provam gledat in gledat in vozit res po omejitvah. Ma hudič je, ker greš lahko samo malo bolj hitro in si že tam...user posted image   Kje pa so jo ulovili, od kje je slikica?
Sicer pa se trenutno bašem z čipsom, bom tle naokoli vse posvinjala.user posted image

Tako, tolko za zdej. Jutri pa spet služba.

Lepo se mejte.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 974
14.5.2008 22:12:39   
MID
Ojla!
Naj najprej še enkrat čestitam KAROLINI za opravljen izpituser posted image user posted image user posted image
user posted image
Res si dobra.Ob vsej službi,gospodinjstvu in otroku...vsa čast!user posted image user posted image user posted image Sorry,ker nisem danes delovala kaj bolj navdušena,ko si mi povedala,ma saj si videla,kaj me je spravlo s tira.Bi pa prav rada kaj bolj poklepetala s tabo,ma saj si vidla.So naju obe prganjale obveznosti.user posted image
Skratka jaz sem opravila izpit iz prve pomočiuser posted image user posted image in je tudi ta stvar in breme za mano.Bravo jazuser posted image user posted image !
TRIXI s tabo bom pa malo obžalovala za neljubi dogodek.Edina možna varjanta je,da napišeš pritožbo,da nisi vozila ti in da tvoja pupa prizna,da je bila obna.Ne vem pa,če je to možno samo preko policije,ali gre to v sodne prekrške in ali bi s tem bili tudi sodni stroški.To pa je,za se pozanimat.
Vsekakor bi bilo fanj,da se da samo preko policije,da nimaš nobenih dodatnih stroškov,pa da pupi da malo za mislit,saj bo trajala kar dve leti,da se te točke izničijo.Bi bila pa vsekakor dobra šola zanjo.Moram pa rečt,da glede na to,da imam kar dolgo relacijo za se vozit do službe,da se je folk kar umiril z divjanjem po naseljih.Grejo kar po pravilih.Z mano vred.Grem kar raje pet minut prej od doma.Te kazni ki so jih zdaj uvedli so astronomske.Je glih zadnjič na valu 202 spiker komentiral naše denarne kazni glede hitrosti z nemškimi in povedal,da so tam pol nižje za iste prekoračitve hitrosti.Je pa res,da smo slovenci zelo nedisciplinirani na cestah,kar pa za nemce skoraj nebi mogla rečt.Se večkrat z marsikaterim someščanom pogovarjamo,ko je čas letnih dopustov in je naš ljubi Bistrc zgolj ena pot,ki se jo prečka do morja in človek ne more čez cesto,ker ne premoremo enega semaforja,ampak,če ti že kdo ustavi za it čez,je to nemški turist.Še domačin tega ne stori,kamo li en slovenc iz drugega kraja.
Ok,zdaj sem malo zabluzilauser posted image .
Drugače,se pa nič ne sekiraj zaradi oken.Vse ob svojem časuuser posted image .Kar se pa tiče rož...user posted image user posted image  tudi jaz jim finančno kar ne morem in ne morem naredit konca.
Ma,sej bo.Jih je pa lepo gledat,ko cvotejo okrog bajte,kajne.
MUCKA in ANAKARIN kako so kaj vaši mali bolniki?Je kaj bolje?
ANAKARIN da ni tvoja tamala fasala kakšnega trebušnega virusa.Ni nujno da ima ob tem vročino.
ONA mi je tako žal,da kadarkoli prideš k meni,da nimam časa.Ok,če sem sama že ni problema,ma ko je še katera z mano...sej me razumeš?
Nič,grem jaz počasi v krpe.Lepo pančkajte,pa se beremo!
Pa,pa!!!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?