|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
31.3.2008 13:40:59   
Anonimen
Ojla,
evo še mene po vikenduuser posted image . vikend je bil kr deloven in žurerski, tako da sm še zdej zbita. Čim imam 2min časa za počivat, vse spodim dol s kavčauser posted image .
MID ti kr povej svoje menje tud v nadaljnje, velja tud za ostale. Za barvo sm tud jz mislila, da bo bolj  živa, ma ni ratala. Zaenkrat sm dala gor priliv, čez kak teden mislim dati barvo. Tako da mi s pranjem las ta priliv kar beži doluser posted image .
ONA user posted image  da ste se z lady zmenile, seveda v tvojo korist. Upam, da ne boste imele več težav.
Drugače nč novega in zanimivega pr nas. Razen sanje, zadnje čase imam tako močne, da se proti koncu že vživim v njih. Drugič sm sanjala, da sm spet noseča in obdana z nosečnicami. Kr neki. Ali pa da se s kom skregam, kar po naravi se mi ne da z nobenim se skregat.
NČ kavč je prost, letim

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 851
   RE: mamice iz Krasa
31.3.2008 22:23:54   
ona
ojla,
mater sem zdej jezna,čakam da se mi odpre inet banka,da plačam položnice za firmo in zaboga mi jo noče odpretuser posted image Zgleda,da tale škatla od računalnika točno ve,da bi jaz mogla it spatuser posted image
Resno,mene tole menjavanje ur totalno zbije za en teden in sem ko ena štraca!Pa še danes smo bli cel dan zunaj v urejanju gredic za rožice in sem res polomljena!Pa včeraj sva z mojim klepetala v postelji do poznega,kar imava midav ponavadi zelo slabo navado in se vedno ful pogovarjava do poznih ur!Saj po eni strani je prav,ker pravijo,da se moraš dosti pogovarjat s partnerjemuser posted image
ANAKARIN,lepo,da gre tavečji dobro v šoli!Saj boš vidla se ji bo sčasoma prav odprlo in bo šlo lepo naprej,samo včasih jih je treba malo podrezat pa je!
Moj sin je kar uredu v šoli in nimam problema zaenkrat,moram potrkat!Samo lahko želim,da gre tako naprej!
Glede zaves se mi je zdelo,da si tako mislila in ti povem,da sem dobila idejo kako jih bom poživila,samo moram it v nabavo blaga.Mogoče bom šla v četrtek,ko grem v Gorico malo pogledat po trgovinah z blagom!Peljem sina na en pregled,pa bova spotoma si vzela še melček časa za pohajat!
MID,kako si pa ti drugače?Ma saj ti ne zamerimo,ker si bolj poredko tle!Jaz te popolnoma razumem in si kar predtavljam kako bi jaz visela na netu,če bi hodila v službouser posted image Po moje me ne bi čule po tedneuser posted image Tako,pa imam priliko čez cel dan kaj tle gor pogledat,pa še to kadar se tamala res kaj sama igra in smo notri,pa na hitrco pregledam kaj se dogajauser posted image
TRIXI,vi ste pa menda že v zidariji oz. oknih?Pa obvezno kakšno slikco gor nalimaj,ko menjate okna!Za Olimje pa ti kar malo zavidam,ma glavno,da ste maksimalno uživali!!!
A,aj vam nisem rekla,da še ni zidarjev za naše podstrešje?So nas prosili,če lahko pridejo šele enkrat ta teden,ker so nekam vskočili enim pomagat nekaj končat in tako se še ni nič začelo pri nas!Saj boste opazle,ko pridejouser posted image bom kar malo manj tle goruser posted image
Ok,zdej pa dosti teženja,že črke mešamuser posted image
Banka pa se še vedno ni odprla,tako,da grem kar v Ležeče!
Uživajte!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 852
   RE: mamice iz Krasa
1.4.2008 15:05:27   
karolina*
Ojla pupe!

Kaj ni prekrasno to vreme!!!??? Joj, jaz bi kar zunaj bla non stop. Me pa čakata službeno dva izpita, eden že naslednji teden, tako da se moram počasi začet kaj učit user posted image user posted image . Ta naslednji teden sicer ni nek hud, enega pa imam v začetku maja in me je kar groza ko pomislim na tisto neuporabno uradniško teorijouser posted image . No, ma bo pa potem boljše, ko bo to za mano, pa še pri plači se bo kej poznalo, tako da se splača potrudit, vsekakor.
Vidim, da ste nekatere že pridno v urejanju vrta in gredic. Jaz bom letos to preskočila, saj imamo pred vhodom trenutno še gradbišče, tako da bomo drugo leto kaj z rožicami okrasili.
ONA, ti kar pridno vrtnari, drugo leto pa te bom prosila za kakšen nasvet pri rožicah...
Naj vam povem še veselo novičko, da je prijateljičin sinček v petek prišel domov, v varen objem mamice in tatkota in vse je v redu z njim, tako da smo vsi zelo veseli. Je pravi mali borec user posted image user posted image user posted image .

ANAKARIN, bravo za barvo las. Tudi jaz se pridružujem mnenju MID, da si še enkrat vrži kaj gor da bo bolj živo. Nič se ne boj barv, tako ali tako imaš kratke lase in če ti ne bo všeč lahko hitro popraviš.

MID, komaj čakam piknik, glede nasvetov pa me kar vprašaj, ti bom z veseljem pomagala. Zdaj že itak veš, da sem nora na barve, tako da si lahko predstavljaš v kakšni smeri bojo moji nasveti user posted image user posted image user posted image

S PEGAZ smo se pa danes že videle, smo ble skupaj na kosilu, čez eno urco pa šibamo še na en sprehod, taku da si bomo takrat še kaj povedale user posted image user posted image

Lepo se imejte, pa maksimalno izkoristite dan, jutri bo baje že poslabšanje.

lp


(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 853
   RE: mamice iz Krasa
1.4.2008 22:33:38   
ona
Ojla,
zgleda,da nas je tole vreme prav zmešalo,saj prav ni časa za tukaj viset!
Jaz sem mela danes tak dan,da se mi je že rolalo počasi,no najprej se je lepo začelo,sem si šla zjitraj naredit pramene in sem zdej prav oh in splohuser posted image ,saj se vam bom kaj pokazala,no!
V glavnem sem ful zadovoljna,čeprav sem si jih s težavo dala gor,ker se bojim,da mi bodo spet suhe lase ratale,ma upam,da ne bojo,ker jih nisem glih dosti naredila!Mi je pa tole frizerka delalauser posted image
No,potem sem doma mela lov s papirji do 12,pol pejdi po mulce,pa v trgovino,pa domov spet v papirje,pa dokončaj gredico od včeraj,pa dobim obiske,pa izvem,da je punca od bratranca od mojega dragega danes rodila fantka in je vse ok,potem spet obiske in na koncu ob 18 se prikažejo še zidarji z vsem orodjem od karjol do desk...mater sem imela res zadosti vsega in boste še rekle,da se hecam,ker je tak dartum,ampak je prav vse res in jutri tej zidarji končno navalijo na podstrešjeuser posted image user posted image user posted image
Po eni strani lahko rečem končno se bo nekaj premaknilo,po drugi pa me je kar smrt tole imet doma...ma glavno,da moje gredice za rože pustijo pri miru,pa bom zadovoljnauser posted image
KAROLINA,ti bom z veseljem kaj pomagala,edini problem pri meni je,ker rož točno ne poznam po imenu,ma ti bom jaz poslikala že letos kaj zunaj,pa boš videla...nisem pa neki majster,vtaknem nekaj rož sem ter tja in rata prav lepo na koncu!
Ok,zdej pa bodi dovolj,se moram psihično napravit na jutri na tale zidarski kažinuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 854
   RE: mamice iz Krasa
2.4.2008 12:57:39   
pegaz
živijo punce,

vreme se je malo poslabšalo zato imam malo časa za pisanjeuser posted image
Pri nas je vsak dan kaj novega. tako obdobjeuser posted image  
ONA pošlji slike, ko bodo rožice cvetele user posted image
Zanimajo me vaše izkušnje glede začetkov dodajanja dodatne hrane dojenčkom.

Hvala in lp

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 855
   RE: mamice iz Krasa
2.4.2008 13:21:51   
Anonimen
no, kot pravi PRGAZ slabo vreme se je začelo. Včeraj smo maksimalno izkoristli dan za sprehode, noter smo šli samo previt, jest in na wcuser posted image .
PEGAZ mi smo že nabavli od Milupe riž, ker od drugih izdelovalcev (Kolinske,...) ne dobim nikjer za starost od 4 mes. To je bilo prvo kar sem dajala mojim puncam in tudi zdej bom. Hkrati bom dajala kušat sok od jabolčnega kompota in ostalega sadja. Tako naj bi prvi teden začeli, ma ko bo dopolnil 4 mesece. Že zdej se Benjamin buni, ko vidi, da dajamo hrano v usta in dokler mu ne dam malo na ustnice, je vesel in se na glas smeje. Kasneje (če se ne motim, moram malo v literaturo pogledat) lahko dodajaš pasirano banano, jabolko, od zelenjave pa cvetačo, brokoli, korenje,...vsak teden ali vsake 3 dni kej na novo probata. To bove sočasno delale in si tipkale. Drugače pa imaš na RR ogromno od tega omenjeno. Pa še ostale ti bodo povedale izkušnje.
ONA no ti kr pošlji slikice, ma letos se ne bom kej ukvarjala z rožicami. Pred bajto imam nek prostorček za njih in so v fazi cvetenja že. Ko bodo večina zacvetele bom dodala kako fotko. Čeprav jih je treba malo uredit, ma bo že dobro tud tako. Čakam da pridejo na plano surfinije, da jih postavim na okenska polica. Bršljank sm se naveličala.
Upam, da so se vam zidarji lepo in prav lotili zidat, pa čim manj problemov pri gradnji in da bo hitro narejeno kako je treba. Ma ti si mi ta prava ženska!
Glede barv na laseh imam tud jz suhe, tako da si moram dodati balzam pri pranju las. Imam tako močne in ostre, ajoj!
Nč lepo se meje

(odgovor članu pegaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 856
   RE: mamice iz Krasa
2.4.2008 23:34:06   
trixi
Ojla, pa sem spet z vamiuser posted image .
Ja, bi lahko zdaj dva dni kar izbrisala, me je spet imela v oblasti migrena, taka, taprava z veliko začetnico. Pa školjka je bila moja ljubezen, sva se objemaliuser posted image , ok, ne bom podrobnostiuser posted image
No, pri nas je novo, da imamo lepo položene plošče pod nadstreškom, kjer parkiramo avte in še en del pločnika.So nam pa pustili en del prosto, da naredimo gredico. Zdaj ful neumno izgleda, ker je ta gredica prav pred vrati od garaže, samo ta bomo itak zaprli, oziroma bo na tem mestu okno, tako, da bo pole čisto drugače izgledalo. Ma da vam pa ne povem, koliko prahu potegne to delo za sabo. Sem prav vesela za tale dež danes, da malo spere tole packarijo. Zdaj samo še zrihtamo zemljo in veselo na delo- sajenje-ha, še ne vem kaj. Na srečo imam prijateljico, ki se poklicno ukvarja z rožicami, tako, da bo dala kakšen nasvet. Pa ko smo že pri rožicah- meni cveti kamelijauser posted image , a sem vrtnar, user posted image

ONA, ko bojo na vrsti okna bom itak poročala sproti, če te bo kaj bolj zanimalo, pa vprašaj. Ti samo povem, da se moj poklicno ukvarja s te vrste stavbnim pohištvom, ajej, da ti ne povem, kako so šele zimski vrtovi super, jaz bi ga takoj imela, ampak kakorkoli obračaš, ga nimamo kam naredit. Je pa res, da imamo zastekljeno teraso, kjer je večinoma zapolnjeno s sobnimi rastlinami- meni se ful dopadejo fikusi in moram reč, da mi kar uspevajo, pa take bolj velike rože, res prostor za uživat. Pa še perilo se da noter lepo posušituser posted image
Anakarin, jaz sem se tudi šla malo reševanje rebusov s tvojimi gesli- a si prepričana, da so res taka, kot si mi napisala? No, v nasprotju z ostalimi pa kar sem videla se mi je ful dopadlo, približno take barve sem tudi jaz. No, sem bilauser posted image , sem namreč pogumno naročila hčerki v soboto, ko je šla v trgovino, da mi kupi eno rdečo barvo. Zdaj sem pa "ibisco profondo"user posted image user posted image
MID, še rabiš stolček, javi! Al pa bi ti mogoče bolj prišle v poštev sankeuser posted image  Hecam se, samo glede na vreme...Trenutni plani so, da sem naslednji ponedeljek nekje okoli Sežane.
Karolina, super za tamalčkauser posted image  Drugače pa kar pogumno za knjige.
Ko smo ravno pri učenju, še to vam moram povedat, da me je razveselila izjava naše študentke. Je rekla, da je ful vesela, da je na strojnem faksu, da je zanimivo in oh in sploh super. Ja, zdaj naj ga še konča, pa bouser posted image
Zdaj grem pa pod tuš, pol pa še malo branja v postelji, pa bo tik tak jutri, potem pa samo še en dan in vikend, jupi.
nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 857
   RE: mamice iz Krasa
3.4.2008 9:17:45   
karolina*
Ojla

Je pa res aprilsko to vreme. Saj ne veš več kaj bi se oblekel, da ne govorim o tem da ne vem kaj ta malo obečt. En dan sem ji že dala body s kratkimi rokavi, dns pa se mi zdi ba bil spet bolj prišel prav z dolgimi. Sej ne vem. Včeraj sem se začela učit. Ajejej! Nč mi ne gre u glavo. Od mojega študija so minila že 4 leta in sploh se ne znam več skoncantrirat, da bi vedela kaj berem. Res da je snovi malo, ma me je prav zagrabla panika, da mi ne bo uspelo do srede predelat. Ko pomislim na tistu drugi izpit, kjer je enih 300 strani me pa itak zaboli glava. Upam, da bo cel april dež, da se bom lažje učila user posted image  (se hecam, da me ne boste napadle)

Naša pupa pa vedno slabše spi, zadnji teden pa noče niti jest. Poje zajtrk (jogurt ali skuta+sadje), potem opoldan malo mleka preden gre spat (50 ml) in potem do včera sploh noče nič več (prej je imela do večerje še dva obroka-kosilo in malico+ mleko po večerji). Karkoli ji damo samo drži v ustih cca 5 minut in potem pljune ven. Ne vem kaj naj naredim. O kakšnih zobkih ni ne duha ne sluha, zdrava je tudi, živahna, tako da me prav malo skrbi da nima česa v notranjih organih narobe. Ne vem, res ne. Smo se pa včeraj zvečer lotili z metodo spanja po knjigi spi dete, spi, kjer naj bi podaljševal odhode k otroku ko joka. Se pravi če začne jokat greš najprej takoj k njemu, potem čez eno minuto pa potem čez tri in pet in tako naprej. Me je bila prav groza, a ko je po treh minutah joka začela bruhat, sem začela jokat še jaz. Sicer v knjigi piše, da je ta reakcija možna, saj otrok na tak način izsiljuje, da bi se vrnil na prejšnje navade. Kruto je to, ma ne vem več kaj nardit. Ne spimo cele noči, v službi sem utrujena, zdaj se imam še za učit, tako da res ne vem kaj naj. Imate kakšen predlog? Pa MID, glede na to da je vaša pupa malo starejša od naše bi te prosila, če mi napišeš vaš jedilnik- po urah in kaj ter koliko poje. Da si bom znala malo predstavljat.

PEGAZ z gosto hrano se pa ne mudi še tako. Kr počakaj še kakšen mesec, da ne bo kakšnih alergij. Saj nič ne manjka našemu princu, lepo raste, je živahen user posted image user posted image user posted image ... Gosto hrano naj bi začeli otroci jesti ko že sedijo vsaj malo, da potem lažje požrejo, tako da upoštevaj tudi to, ne samo željo otroka po hrani ko vidi tebe jest.

Lepu se mejte, pa fajn izkoristite dan- danes bo tudi lepo

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 858
   RE: mamice iz Krasa
3.4.2008 9:46:54   
pegaz
ojla, tamali spi kot polh.
danes je prvič prespal v svoji sobici user posted image user posted image user posted image  celo noč. res je super, če imaš možnost dati tamalega v svojo sobico že zgodaj. tako on in mi kvalitetno spimo. prej sva ga midva zbudila, ko sva prišla spat in on mene vsakič, ko ja malo bol na glas zadihal. upam, da bo še naprej tako, kot prvo noč. to mi je predlagala KAROLINA in sem ji prav hvaležna. Seveda pa se jaz to mogoče lažje privoščim, ker ne dojim in moram s tamalim itak v dnevno, ko je lačen tako, da je vseeno kje leži.

kar se  tiče dodajanja hrane ne bom hitela ampak samo zbiram različne informacije, da bom imela čimveč idej, ko bomo začeli. Do sedaj sem mu dala za polizat banano in moram rečt, da ni bil grozno navdušen. no ja ni bila glih sladka. drugače pa se tudi jaz bojim alergij tako, da trenutno še niti ne kaže kakšne želje po čem drugem kot po mleku. Edino piškotek dobi preden gre spat. Tiste plasmon, ki se stopijo v mleku in gredo kar po flaški user posted image
vreme je danes res 1A. upam, da bo zdržalo do popldan da gremo s pupami ven user posted image user posted image

LP

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 859
   RE: mamice iz Krasa
3.4.2008 15:01:14   
Anonimen
čau
ja dans je res lepo vreme. Dopoldan smo izkoristli za sprehod po Postojni v iskanju hlač in veste kaj: nobenih ni zameuser posted image . Al so preozke al pa preširoke. To se mi še ni zgodilo. Bo treba še kej potelovadit, da priden v stare cunje št. 42. Zdej pa iščem 46. Modelov za pop...it, katerih še številka 50 mi je bila premajhna. Da bi vsaj šla v Lj, a kaj ko moj nima časauser posted image . Ta ima tako veselje z drvmi, ko pride s šihta leti v gozd. Bom mojga brata vprašala, če ima kako dopoldne fraj. Al pa po katalogu naročit.
Te dni sm brala eno knjigo k mi je odprlo oči po nasvetu prijateljice od Robin Norwood:Ženske, ki preveč ljubijo. In vam povem, da sm med njimi. Ker nism hotela poslušat prijateljice in mame, zdej vidim kaj so mi skoz hotele dopovedat. No ja, bolje zdej kot nikoli.
KAROLINA smo tud mi probali po tej poti dati spat punce, pa ti povem iz mojih izkušenj, da je brez veze. Enim to uspe, ma nam ni. Ko sem to metodo opustila, sm laganoamerički izvajala svojo metodo spanja. brez jokanja! Vsak večer (po večerji, po igranju,...) smo se usedli na kavč, imeli vžgan tv (itak), na kavču par otroških knjigic, s katerimi so se punce ukvarjale dokler jih ni zmanjkalo na kavču ali na tleh ali v naročju. Čez par tednov sm knjige prenesla v sobo in tam so zaspale. Ko sva z mojim slišala smrčanje, aha jih je treba popravit v postelji. Še dandanes to delajo z razliko, da večja v sobi zaspi, ta mala pa zdej v dnevni. Ne se preveč matrat kaj šele malo pikapoloncouser posted image .
Če se ne motim že dolgo ima vaša težave, da ne je čez dan. Joj nevem kaj in kako ti svetovat, ker moji te težave niso imeli. Mogoče je tako obdobje, nevem. Probaj malo več smokijev in piškotkov dati, da se ji apetit vrne. Najbolj pomembno je, da jo ne siliš jesti! S tem jo samo še bolj odbijaš od mize in hrane. probej ji dati na kako malo mizico (jabolko, smoki, jogurt,...)tisto kar lahko sama poje, pa bo sama spotoma jedla. To vedno pali, ko slišim še od drugih kolegic.
Ajoj izpiti, še men se ne bi dalo se učitit, ma ti držimo pesti a ne punce.
TRIXI pridni, pridni. Vsaj nekaj se boste rešli še pred vročino. takrat bo manj praha. Glede geslov ti bom na ZS pisala.
Zdej se je naš benči zbudu in počasi se odpravimo spet na sonce.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 860
   RE: mamice iz Krasa
4.4.2008 8:06:29   
karolina*
Živjo

Danes je že malo boljše user posted image . Naj povem, da sem se včeraj odločila, da naše pupe zvečer ne bom pustila jokat. Po kopanju smo šle v sobico, kjer je spila mleko, nato sem jo položila v posteljico in ji prebrala pravljico. Nato sem ji rekla "lahko noč" in ugasnila luč, a bila še vedno pri vratih sobe. Seveda se je takoj dvignila, pa sem jo spet polegla, ponovila lahko noč in rekla, da je treba spat. To sem nato ponovila enih 5x in kar naenkrat je naša princeska zaspala in spala brez se zbudit do 5.30. To je že velik napredek, saj tako dobro ni spala že enih 5 mesecev. Brez joka, brez občutka krivde pri meni. Te nasvete sem prebrala v knjigi "otroško spanje, brez joka v sanje" in moram reči, da mi je bolj všeč kot una druga metoda. ANAKARIN tudi tvoja mi je všeč in res hvala za nasvet, bom tudi to poskusila, če drugače ne bo šo. Ma tako jokat je ne pustim več.
Glede hrane je pa tako- zelo rada ima navaden jogurt in domačo suho klobaso user posted image user posted image user posted image  To dvoje bi jedla v enormnih količinah. Saj vse ostalo tudi je, ni zbirčna a več kot dve žlički ne spravi vase. Tako da sem se za začetek odločila, da ji črtam z jedilnika eno malico, ker očitno ji dajamo preveč za njene potrebe. Pa še malo manj mleka in mlečnih izdelkov ji bomo dajali, ker mleko baje povzroči to, da otrok ne čuti potrebe po dugi hrani. Poskusila bom, potm bomo pa vidli, kakšen bo rezultat.
Danes popoldan pa se gremo z našo pupo in mojo sestro malo namakat v bazen v Žusterno- komaj čakam. Jutri pa se s polno paro začnem učit!!!

Lepo se mejte, pa se beremo še kaj.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 861
   RE: mamice iz Krasa
4.4.2008 16:57:22   
ona
Joj,se vam moram prav malo javit!
Ne mi zamerit,ma jaz se ne vidim ven iz vsega kar imamo doma...če mi zdaj samo omenite kakšne zidarje,bom dobila živčnega,resno!je tako po bajti kot da bi bomba padla in jaz še ko sem tip,ki imam rada vse lepo pospravljeno,pol si predstavljate kaj imam !Edino upanje,da bo čez kakšen teden vse v najlepšem redu me drži v dobri voljiuser posted image
Ti zidarji so pa res face,so že vse sezidali,KAROLINA te nisem vse upoštevala,smo kar nekaj sten naredili,da bo mir,ker itak,če bo kdo gor delal stanovanje ne bo mogel dosti komplicirat,ker npr.kuhinjo bo treba imet na točno določenem kraju,ker je že cev za vodo napeljana gor,ko je tast hišo zidal,p wc tudi mora bit na točno določenem kraju,potem sobe tudi,tako,da tisti,ki bo kaj imel gor ne bi mogel dosti spreminjat.Pol smo pa kar vse te sobe naredili,kot bi mogle bit,jutri napeljemo elektriko vsepovsod in bomo pustili tako,da imaš npr v sobi lahko luč na stropu ali lahko samo več lučk okoli po zidu,tako,da po mojem ne bo panike si izmišljat kje bi imel lllč in štekar!Potem drugi teden bodo porajhali oz.še prej napeljemo cevi za vodo in centralno in rajhanje!Tej makedonci,ki jih imamo imajo vse majstre zraven,za elektriko,vodo...tako,da sem prav zadovoljna,da se ne rabimo lovit okrog!Samo zdej,ko je že nekaj dokončano bi jaz se kar gor odselilauser posted image Ja,če me bo moj preveč jezil,se takoj odselimuser posted image user posted image user posted image se hecam!!!
Včeraj sva s sinom bila na enem pregledu v stari gori,ker ga je pedoater poslal tja,ker ga večkrat boli glava in sem skoraj cel dopoldne zabila po Gorici.Tam na pregledu so ugotovili,da mora dosti pit,pa migat,ker je kot en medo,neokoren in nerazgiban in ga moram kar preganjat,da bo bolj v kondiciji!!
Ja,ni prav nič se vrgel po meni!user posted image
KAROLINA,kako gre kaj učenje?Upam,da boš imela volje!
Glede hrane za tamalo je bila naša ista in en cajt sem se sekirala,pol ji pa kar nisem dala nič za jest oz. jo nisem silila,dokler ni sama rekla,da bi jedla!Sem imela kar problemov z njo,ker je včasih tud po 3dni živela samo od mleka in sadja!Vem,da je težko gledat,če ti ne je ampak zgleda,da pride obdobje ko rabi malo manj hrane!Glede spanja pa super,da ti je uspelo it kar iz sobe,jaz sem tudi tole provala,pa mi ni uspevalo in potem sem raje počakala z njo v sobi in še zdaj moram počakat,da zaspi!Tako pač je,meni se je ful smilila,ko se je drla in sem ostajala z njo!Glede nasveta ANAKARIN glede smokijev se pa jaz ne strinjam,ker,oprosti ANAKARIN,če jaz kaj ne maram je to,da se otroke fila s smokiji,saj ravno smoki vsebuje toliko alergenih snovi,da ni za verjet.Mi je to ena zdravnica rekla,tako,da je npr.čips dosti boljši!Jaz bi vsekakor raje otroku ponudila koščke sadja kot tole,to je pač moje mnenje.naši sem dosti tako sadje ponujala in zdaj tamala je vse sadje kar ga vidi!Ne mi zamerit,samo raje kaj drugega  kot smoki!
ANAKARIN, še nekaj me zanima a surfinije si že imela kdaj na balkonu al boš letos prvič provala?Jaz bi tud kaj drugega ker so vsako leto tele bršljanke,samo mi grejo že na živse,pa bi kaj drugega.A imaš mogoče še kakšno idejo kaj bi šlo na balkon?
Glede mojih rožic,zdej imam samo fuuul tulipanov zunaj,samo kaj naj vam slikam,ko je vse zabarikadirano z cegli in malto?mi je prav malo žal,samo je brezveze,da vam kaj slikam,ker je cel teksas!Bom vidla,mogoče mi uspe kakšna slikcauser posted image
PEGAZ,glede hrane ti jaz ne bom dosti pomagala,ker so že 3 leta mimo odkar sem bila na temu,vem pa,da sem malo samo dojila do 6 meseca,potem pa začela z gosto hrano,samo nimam pojma s čim sem začelauser posted image
TRIXI,kako kaj zdravje,upam,da si uredu zdej?Pa okna,ste že začeli z delom?
ok,punce za zdaj bodi dovolj,se kaj oglasim zvečer,če utegnemuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 862
   RE: mamice iz Krasa
4.4.2008 16:57:44   
ona
sem 2x isti post objavila,sorryuser posted image

< Sporočilo je popravil ona -- 4.4.2008 16:58:01 >

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 863
   RE: mamice iz Krasa
4.4.2008 18:49:50   
Anonimen
Evo pa je konec petka. Na hitr da odgovorim glede smokijev. ONA sm jih vmes jedla, zato sm jih omenila. Lahko je tud čips, karkoli. Mojim sm en dala kak smoki, kasneje pa so navalili na kompot od sliv ali jabolk, kar je skoraj vsak drugi dan pri nas ali pa osušim jabolčne rezine. Vsak tedn morajo bit tudi kake banane. Res je, da otroci naj pojedo čimveč sadja in čimveč se gibat. Zaenkrat pri nas ni teh problemov, saj ga je v izobiljuuser posted image , sadja in zraka. Pa se sin kej zanima za kak šport, da ga vpišeš tam?
Ena naša soseda ni svojim otrokom nič sadja in zelenjave ponujala, ker jih tud sama ne mara. Čez par let so otrokom (pred vpisom v šolo) našli cuker v krvi in to preveč. vsak dan so suho hrano jedli, bulili v tv in nč migali, pa vsi skoraj debeli razen njihove mame. Moja hči je skoz njihovo hči preganjala igrati se zunaj, od punce opa nč. To je žalostno zame. ONA to sm samo primer napisala, da ne boš mislila, da na vas mislim.
Zdej pa grem

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 864
   RE: mamice iz Krasa
4.4.2008 19:45:20   
Anonimen
Aja, še glede surfinij. Se pa ksnu spomnimuser posted image .
Lansko leto sm jih prvič imela in sm bila več kot zadovoljna, ti bom probala kako sliko poslati. Pa kako še lepo dišijo. In ne zahtevajo neke nege, razen zalivanja. in vsake toliko daš gnojilo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
   RE: mamice iz Krasa
4.4.2008 20:14:58   
pegaz
živijo punce,

še jaz malo sedaj, ko je šel ta mali spat. včeraj je spet prespal celo noč v svoji sobiciuser posted image user posted image user posted image .
ONA za na balkon, sicer ne vem kaj ti je všeč in kaj si do sedaj imela ampak jaz sem eno leto probala malo bolj moderno varjanto. imam namreč ta velika korita za obesit z vodno rezervo. in sem imela nekaj vrst različnih rož za sonce, ki mi jih je predlagala kar prodajalka. jaz rože namreč kupujem v Renčah ob cesti na desno. rože so kvalitetne in po normalnih cenah. včasih gremo tudi na Brdo ampak sem z nekaterimi rožami bila razočarana glede kvalitete. drugače pa imaš mnogo idej v knjigi od Reševe. Jaz jo imam in jo lahko posodim če katera rabi za malo pogledat.
Drugače pa na soncu kakšne bršljanke ali gorečke najbolje delajo. jaz sem lani dala temno roza bršljanke tiste ki naredijo povštrčke in je bilo krasno. delale so ko nore pa še malo je treba zalivat.
Jaz se tudi strinjam glede tega, da ne bi pustila dete jokat ampak probala na sto drugih načinov.
Glede hranjenja pa verjetno so res obdobja, to še ne vem ker sem komaj na začetku.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 866
   RE: mamice iz Krasa
4.4.2008 22:28:57   
MID
Heeeejla;

ne me kregat,prosim,prosim!user posted image Vem,da me že cel teden ni blo sem gor,ma meni  ne rata.user posted image user posted image user posted image Meni se res že rola zaradi te službe.Mi se zdi,da res psihično vsak dan bolj pešam,delo pa se grmadi in grmadi.Kaj bi dala takole,ko mi zagusti za en starejši kolektiv,ki res že vse obvlada.Ja,kakšna stvar za narest bi bila meni manj.Se mi zdi,kot da sem na določenih  delih ki bi jih res sama jaz morala naredit začela popuščat,ker sem se začela ubadat s tistimi,ki res ni potrebno,da jih opravljam.Samo kaj čem,če sem odgovorna za vse od a do žuser posted image Ta stara naša,ko ji kaj pojamram reče zgolj-to vam pa res ni treba delat.Motivirajte jih in jim razdelite delo.Kaj hitro pa se obrne kot burja,ko vidi,da kaj ni narejeno in mi začne piskat kako naj jih naganjam,pa da če si ne upam,da jih bo ona,pa da ne smejo domov,dokler ne naredijo svojega dela in to tako-ure v luft in takeuser posted image Pa povejte mi punce moje drage-kako naj bom taka,če taka nisem.Jaz ne morem špiljat enga šefa,čeprav bi ga lahko.Podporo iz strani ta stare imam100%.Ma sem samo človek.Jaz ne morem zahtevat od nekoga,da mi dela zastonj.To na žalost počnem le jaz.Visim tam cele dneve,potem si pa ur ne pišem ker si jih ne smem.Smo pač omejene z urami.Sem celo minuli mesec imela 4 ure presežka in kaj sem šla budala narestuser posted image Sebi sem šla ure brisat za ljubi mir.Pa koliko je še tistih,ki niso nikoli bile napisaneuser posted image Ampak moje gospodične imajo vse ure zapisane natanko kot so delale,pa še se mi pridejo kaj bunit.Jaz sem pa imela včeraj slabo vest,ker sem šla 20 min prej iz službe,s tem,da sem si nesla domov še delo,ki mi je vzelo še 2 uri časa.No in sedaj mi povejte kje naj staknem čas da se posvetim še vam?Pa mi je tako hudo,ker ste mi vseeno virtualne,nekatere pa tudi osebne kolegice.Ste pač moja družba in se z vami prav razvedrim.
Pa bom zaključila s svojim jamranjem.Rada bi vam samo potožila,da mi počasi zmanjkuje psihične moči,da se mi zdi,kot da nimam več družinskega  življenja,še tisto nedeljo ko sem doma,sem tako sita vsega šundra,da se mi nikamor ne ljubi,tako,da še moj ubogi otrok in mož izvisita.
Ne vem,res ne vem kam to pelje in kaj bom naredila,če bo še kak čas šlo takole naprej.No pa pustimo stat mene.
KAROLINA upam,da ste uživali na bazenu danesuser posted image .Sem se dotaknila najprej tebe,ker vidim,da imaš probleme s tamalo.Kar se tiče prehrane,res nimam teh izkušenj kot ti.Verjetno bo kar držalo kot sta ti napisali ANAKARIN in ONA.Mogoče je zgolj obdobje,lahko pa da so krivi tudi zobki,saj mi je bilo rečeno v zdravstvu,da zobki še bolj bolijo ko se vraščajo kot izraščajo.
Kar se pa tiče moje male in njenega prehranjevanja mi pa ne boš verjela,da jo moram prav na nitki držat,ker če ne bi non stop mezilauser posted image .Zjutraj ji npr.ko je z mano doma,dam marmelado ,kruh in čaj(vstaja kar pozno)in do kosila pa nič več.Tri do štiri ure po kosilu ji dam sadje,malo pozneje pa še kaj za njeno malo dušico.Kaj sladkega.Večerjo ima eno uro pred spanjem- mlečni zdrob ali riž s kakavom,včasih čokolino.Ko gre spat dobi 100ml mleka,ki ga le redko uspe popit,ker prej zaspi.Kar se pa tiče časa ko mora it spat,več nimamo problemov,kar pa ne morem rečt da jih nismo imeli.Bilo je vse sorte prehodov.Od ležanja z njo dokler ne zaspi,do stanja ob posteljici držeč jo za roko itd,itd...Le nosili je nismo nikoli.Ok,lažem,jaz sem to izvedla parkrat ko je bila stara par mesecev,kar je palilo,ma me je mož dokaj hitro spravil na realna tla.Tudi za zdajšnje odhode v ležečke brez problemov je zaslužen mož,saj na vse stvari gleda malo bolj realno kot jaz.Meni ne sme zajokat niti sekundo,pa sem že ob njej.Tako,da je kar on prevzel stvari v svoje roke in zadeve lavfajo.Tudi pri popoldanskem spanju nimamo problemov,jo samo položimo v posteljico in gremo ven iz sobe.Zaspi takoj.Ampak spet grejo dosežki v lovorike mojega moža,ker jo je tako zverziral prva 2 tedna,ko sem jaz šla v službo in je on bil na bolniški zaradi viroze.Mu je pač ratalo,ker je tamala tak tip očitno.So pa otroci,kjer te stvari ne grejo tako hitro in po planu.
Pa ne mislit,da je moj mož en grobijan.Je zelo nežna duša,kar se tiče mene preveč popustljiv,pri tamali je pa z razumom naredil ene normalne meje.Drugače,ga pa hčerka absolutno bolj obožuje kot mene.
ONA user posted image  za končno izvajajoča dela!Rada verjamem,da ko bojo končali dela,da bi imela gušt se kar preselit.Človek lahko končno naredi nekaj po svojem okusu in zaradi že obstoječega prostora kjer živi,ki so ga mimogrede delno opremili drugi nima srca zapustit predhodnjega.Pa konec koncev bi obstajala nevarnost da se v že obstoječa dva štuka potem naselijo tast in njegova lady.user posted image Se hecam.Lepo,da sta z lady razčistili o kuhi.Ko sem brala tvojo željo po mejlu,kaj ti je za naredit sem se skoraj lotila pisat-pa saj si prebrala koliko mi ostane časa-da bi ji jaz enostavno razložila,da ni problem kuhat za dve osebi več,da bi bilo pa pošteno,da ti ponudi kakšno rokouser posted image .Natanko tako,kot si potem napisala,da si izvedla.Bravo puncauser posted image user posted image user posted image user posted image !!!Upam,da je volja po pomoči ne bo minilauser posted image .
TRIXI user posted image ,ma vi ste pa tudi pridni ko 100 vragcev.Ja,ja,kjer je volja,tam je moč.Za prah,se pa ne sekiraj.Če ste se toliko namatrali,se boste pa še toliko,da boste udarli eno generalko.Vidiš,pa bo združeno prijetno s koristnim!Po končanem delu bo izvedeno čiščenje,ki je nujno in mu boš lahko rekla spomladansko čiščenjeuser posted image .Mi pa nič ne rihtamo okrog bajte,pa me spomladansko čiščenje še vedno čakauser posted image .
Za stolček sem še vedno zainteresirana.Napiši mi na ZS,kakšna je cena,pa se bomo zmenile.Če pa boš pohajala po Sežani prihodnji teden,pa še toliko bolje.Nujno mi javi kdaj bi lahko prišla,da se skušamo uskladit-če boš seveda imela čas se ustavit pri meni.Aja,kakšne firme si že rekla da je stolček?Toliko,da si ga lahko pogledam na netu.user posted image
ANAKARIN berem,da vam je zdravje dokaj milo zadnje čase-končno-user posted image ,pa da si že dokaj zgodaj pridna v razmišljanju okrog rožic.Jaz sem se odločila kar za bršljanke,letos v lila-roza barve,te enojne,ki se bujno razrastejo.Lani sem imela te dupljane-tako mi rečemo-živo rdeče barve,pa sem se malo zafrknila.Saj ne da mi niso lepo uspevale,samo niso tako bujne kot te enojne.V glavnem takih nikoli več.Se pa za tam kjer imam možnost,da lonec visi vedno odločim za ****sije(balerinke) v podobnih barvah kot bršljanke.Ti cvetovi so mi takoj za orhidejami najlepši.Pa tako lepe bujne so in ravno tako nezahtevne kot bršljanke.
PEGAZ jaz bom pa vsekakor šla malo v kontra ostalim puncam glede začetka uvajanja goste hrane,mislim njihovim besedam.Ok,če dojiš-polno-se ti res ne mudi,če ste pa na umetnem mleku,pa jaz nebi imela nekega strahu.Jaz nisem dojila,ker mleka nisem imela in sem začela počasi z uvajanjem GHže 1 teden pred hčerkinim 4.mesecem.Vse se je izteklo vredu in prav,ker hvala bogu nimamo alergij za enkrat na prav nobeno stvar.Tega pa itak ne veš dokler ne probaš.user posted image Sicer se pa boš sama odločila.Le en povdarek;če sem prav zasledila si med začetno hrano navedla brokoli.Moje mišljenje in izkušnje-čim kasneje.Brokoli spada med zeljnice in ful napenja.Jaz sem ga moji mali ponudila nekje med 5.in 6. mesece.Nikdar hujšega.S tem da je imela do 3.meseca le 3xhujše izpade krčkov,je bil to 4.izpad in najhujši.Od takrat pa do danes,ga ni več dobila na meni.
No,zdaj bo pa res dovolj.Sem se toliko razpisala,kot še nobenkrat do sedaj,ma to je da se odkupim,za cel teden.Upam,da se vam je dalo bratuser posted image .
Mirno noč vam želim,pa se beremo...
MID

(odgovor članu pegaz)
Neposredna povezava do sporočila: 867
   RE: mamice iz Krasa
5.4.2008 0:29:00   
trixi
ojla, se vam prav na hitrico oglasim. Sem imela slab dan, no, mi ga je en določen osebek naredil, ma kaj bi govorila, mi grejo taki, ki jim "denar in slava" stopita v glavo pa nimajo niti za mušji drekec srčnosti, pošteno na živce. Jaz ... si pa vse k srcu vzamem. Ma sem očitno premalo žleht, se bo treba poboljšat. 

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 868
   RE: mamice iz Krasa
5.4.2008 1:03:17   
trixi
ojla, sem se skihala, mi je kar odleglo, zdaj vam pa lahko kaj bolj veselega napišem.
MID, ne sekiraj se za tvoje poredko javljanje, saj ko se, se pa razpišeš za naprej in nazaj. Za stolček pa na ZS.
ONA, oknauser posted image user posted image . Poslušte to: pridem danes domov, na mizi v kuhinji dva kozarca in steklenica viskijauser posted image .  Meni nič jasno, pa saj sem vendar zadnja zjutraj šla iz hiše. Potem kličem moža, ja, sta z majstrom prišla jemat mere za okna. AAAAAAAAA, kaj so se šetali po bajti, pa saj veste, kakšno je zjutraj, no, vsaj pri nas. Vse malo narobe. Potem mi pove, da sta merila samo v kuhinji in dnevni, ostalo bo pa sam. Mi je kar odleglouser posted image . Drugače sva pa v istem zosu,(zidarji, prah, cement), se lahko tolažimo, da bo potem pa toliko lepše.

Anakarin, zgleda, da bo pa res treba poštimat ta gesla.
Karolina, za danes naj ti bo, samo jutri pa resno h knjigamuser posted image

Pegaz, ma kje v Renčah na desno kupujete rože?

Joj, še dobro, da imam jaz mojo T. da mi malo svetuje glede rož. Imajo že poln rastlinjak, jo bom morala it kaj obiskat, da mi svetuje in naštima kakšne zasaditve.user posted image user posted image

Zdaj vam bom pa še jaz natrosila malo nasvetov glede spanja oziroma bolj naše izkušnje. OK, punca je bila itak dojenček za si ga želet, mislim, že skoraj preveč idealno. In, ker pravijo, da dva nista enaka se zgodba pač ni mogla ponovit. Naš fant že kot mali dojenček ni hotel spat, se spomnem, da smo bili par dni doma iz porodnišnice, pa se je drl in drl in nič ni pomagalo. Potem sem se malo razjezila, odprla luč in rekla: evo, glej okrog, če ne moreš spat, jaz pa bom spala. (tata se je itak skipal v dnevno na kavč). In mulo je spal, tako smo potem nekaj časa spali kot piščančki- pod lučko. Naslednja faza je bila, da sem ga držala za rokico, je spal poleg naše postelje v košku. No, to ni trajalo dolgo, ker je kmalu pristal pri nas na sredini, pole je tata spet skipal v dnevno na kavč- itak. Nekje pri 6 mesecih smo pa naštimali posteljico. Tam je spal nekje pol noči, potem se je preselil k meni. In se zbujal x krat na noč. Tata v tem času ni več spal v dnevni, se je preselil v sobico, namenjeno tamalemu, smo kupili tudi lepo novo posteljo. Ej, smeha v trgovini, ko smo šli naročit jogi. Pravi prodajalec, da če je za otroka, da ne rabimo kaj posebnega kupovat, tam do 40 kg, prej ko jih otrok doseže, je itak čas, da jogi že zaradi let menjaš. Pa pravi naš tata, da bomo kar onega za 100kg, da bo on gor spal. In tako smo lepo spali do nekje starosti dve leti in pol. Potem pa jaz en dan preoblačim postelje. in pravi naš tamal, da kako ima tata lepo posteljo, pa če mu jo posodi, da bi on tam spal. Ja, tata je jogi že dobil, ampak rjuh mu pa nisem novih kupovala, je imel kar medvedke, Puja, Plutona, pač kar je takih bolj otroških vzorcev. No, jaz sem malemu povedala, da je to njegova postelja in da jo je on tatkotu posodil. Zvečer je mali kar sam zavil spat v svojo sbo in je spal lepo do...Ja, zdaj že od pozne jeseni spet spi tata v rjuhah z medvedki, midva z malim pa skupaj. Ali pa včasih obrnemo kombinacijo in spim jaz sama in tata in tamali skupaj. Ja, tako pač je. Kaj vam hočem povedat, čim manj komplicirat, meni je čisto vseeno kje, s kom spim, samo, da spim, da se spočijem...in veste kaj, pa že rajši poslušam to nežno otroško dihanje, ku pa uno žaganje drvuser posted image
Tako, če se je keri dalo brat moj roman, jutri drugo poglavje z naslovom " uvajanje goste hrane"user posted image , zdaj pa spat.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 869
   RE: mamice iz Krasa
5.4.2008 16:16:26   
ona
Ojla,
če si zdaj kaj želim je,da bi začelo deževat,saj je zuaj vse v prahuuser posted image in pol se to nosi po celi bajti,pomest ne morem,ker je afalt,tako,da res upam na dežuser posted image
Danes smo imeli štromarja in je napeljal že ful elektrike,smo se zmenili da bo pustil še kar dosti odprtin za vsak slučajuser posted image
Drugače pa kar malo razmišljam,da bi si gor malo lepše uredilaše kakšen prostor,ok enega bom imela za peglat in šivat in za štrace,enega pa bi si uredila za računalnik,da ga vržemven iz te dnevne,ker prav kazi vse skupaj!No,počasi   bo že,glavno,da se dela!
Ste se pa razpisale včeraj,ni kajuser posted image user posted image user posted image user posted image
ANAKARIN,sin ne hosiv noben šport,to pa zato,ker ga nič ne veseli,ma zdej bopa mogel doma kar migat za vse nazaj!
Ma bo že!
Ej,zdej vas bom pozdravla,ker mi spet nagaja tipkovnica in jo grem v delavnico spihatuser posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 870
   RE: mamice iz Krasa
5.4.2008 16:27:52   
ona
Da zdaj provam,kako delauser posted image Že občutek je boljši,upam,da bojo prijemale črkeuser posted image
TorejMID ne se ti dosti sekirat,resno!je življeje prekratko,dej ga malo uživaj,no!Pa klinc in službauser posted image Da pa te ni cel teden gor,ti pa oprostimo,okuser posted image
TRIXI,še dobro,da ste v istem ko mi,zidarijauser posted image Se vsaj vsake tolko spomnim nateuser posted image Se hecam!
Ala,spet moram it,imam obiske

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 871
   RE: mamice iz Krasa
6.4.2008 13:55:55   
Anonimen
Ojla,
upam, da vsaj danes uživate in lenarite. MID uf k se samo spomnim lanskega leta, ko sm pršla na šiht, ne bi rada bila še enkrat v istem dreku, pa vem da me spet isto čaka.Ne bom zdajle razglabljala k nima smisla. Samo upam al drugo službo najti proti koncu leta ali se bo kej šefe spremenu. Dej si malo duška se v privat lifeuser posted image , ne si brez potrebe nosit delo domov. Glede ur, sm tud jz bla nekoč butasta, da si nism pisala, potem sm si pisala parkrat tud če nism delala, kake 2 uri nadure. Ma ko jih šiša!
Drugač je nedelja spet delovna, moj je v gozdu z mojimi starši in čistijo en pašnik, v bistvu velika grmovja in mi dobimo drva. Dopoldne sm jim nardila malico, da se ne zaj****am več s kosilom in potem jih čakat. Mogoče bo moj še cel teden napravljal in bil doma (na dopustu), če ne bo dežja. Zaenkrat pri nas ne pada, samo oblaki strašijo vsake toliko, vmes pa sonček sija.
Dokler roputulje še spijo, grem likat in valjda spet na zrak.
Uživajte



(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 872
   RE: mamice iz Krasa
6.4.2008 18:10:35   
ona
Ojla,punce!
Kako ste kaj,verjetno po nedeljsko,kajne'
Mi smo se spet pobrali ven za kosilo in kot ponavadi na kalamare,pol smo jo pa mahnili malo v Interšpar v Koper past oči in na koncu še v Portorož v Mignon na tortico in zdej ne me vprašat,če sem slučajno lačnauser posted image Boljše,da ne vidim zdej vage par dniuser posted image
Vreme pa ni nič kaj pomladno,se vam ne zdi?Dol na obali je blo prav mrzlo in še dobro,da smo bli vsi še v bolj toplih bundah!In potem vidiš kako se dol folk sprehaja že v kratkih hlačah!Sem vidla eno šjoro,je bila cela v belem in je imela kratke hlače,balerinke,seveda brez nogavic ali najlonk,gor pa debelo bundouser posted image

Včeraj sem prav malo zmedeno pisala,se vam ne zdiuser posted image Mi je šlo prav na živce,ker mi ni delala tipkovnica in zdej spet lahko normalno tipkam.Sem jo pri mojemu spihala z zrakom in je kar letelo praha venuser posted image
Ok,grem še malo počekirat po forumu,dokler so otroci na mojemuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 873
   RE: mamice iz Krasa
6.4.2008 19:55:47   
Anonimen
Ola pupe,
kako smo kaj? Mi smo še med živimi.
Naš fantina dela zobke pa sem full malo tle na netu. oz. računalniku.
Zadnje cajte je full siten, nč mu ni prav. Pa še skoz na nogcah bi bil, čeprav ga ne držijo pokonci. Vsaj, da bi se kobacal bi mel mal miru, tako da zdaj moramo biti skoz zraven njega.
Od kar me ni bilo tle gor ste pa full načvekale, sej bom mela cel teden za brat, pa vas ne bom ujela.

A ste ve dajale tiste tablete za zobke vašim otrokom, ko so imeli prve zobke. Men jih je napisala na recept pa ne vem ali naj mu jih dajem ali ne.
Ja zdej moram pa nazaj it tamal že cvili.

Lep dan še naprej, ker pravi da bo poslabšanje.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 874
   RE: mamice iz Krasa
7.4.2008 13:04:35   
pegaz
VRTNARIJA MARVIN, ko greš od glavne ceste proti Renčam, malo naprej od Mizarja d.o.o., na desno močno v klanček, prav pri cesti. Tam vzame rože tudi moja mama, pa pride iz Kopra, ampak imajo res dobre.
naš nagajivček je vsak dan bolj nagajiv.
no zdej se je že zbudil tako da moram it. Se kaj beremo zvečer.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?