trixi
|
dober večer, mislim, da sem se javila nazadnje pred našim dopustom, torej bi moralo biti današnje poročilo dolgo, dolgo, dolgo... bom šla tako malo počez po spominu, ki sem prebrala na hitro vse za nazaj. Vem, da moram MID odgovort, ker gre tudi ona v Olimje, se boš mela super, meni je bilo ful dobro, mi smo bili sicer v apartmaju v hiškah, ma to zato, ker sem jaz izrecno ob rezervaciji zahtevala največji apartma, da bosta naša dva otroka imela dovolj prostora- beri punca vsaj malo zasebnosti in miru pred tamalim. Maksimalno smo izkoristili kopanje, čeprav piše priporočeni čas kopanja 20 minut, ma recimo, da smo prinesli notri ku da bi bili cel teden ( ker smo bili samo čez vikend), in ko smo se ravno navadili da se imamo finofajn je pole pej itak blo že treba jit domov. ONA sem pogledala zavese, ma čuj ti, kapo dol, da se spraviš kaj takega šivat. Anakarin, ma kej jaz bi tudi lahko dobila geslo od tvojih albumov? Karolina ti si pa v urejanju hiše, pridni no pri nas se tudi nekaj premika v zvezi s hišo, nam delavci postavljajo plošče pod nadstrešek, kjer imamo parkirane avte in pa še en del betonskega pločnika smo ven vrgli, tako, da bojo te plošče tudi tam. Pa še vmes smo pridobili prostor za eno okrasno gredico, se bo treba spomnit kaj posadit, ker pozicija je pa dokaj neugodna, senčno in na udaru vetra. Ma kaj sem vam že povedala, da material za okna je že nabavljen? Zdaj izbiramo izvajalca del, jaz pa se psihično pripravljam na kažin v hiši. No, ma ko bo končano pa fliknem tudi jaz par slikic gor, da boste malo pogledale kako imamo. Sicer nič posebnega, klasično, nič preveč moderno. Če bi bilo po moje bi imeli pa opremo kot da bi prišli h kaki nončki na obisk. Meni je ful všeč tak star stil, neki kosov pohištva nam je celo uspelo zrihtat v tem stilu. Pa se mi zdi, da smo ga kar uspešno pokombinirali z bolj novimi kosi. Joj, še to vam moram povedat. Zdej je bila naša nona v bolnici par dni. (ma ja, nona od , ma jaz rečem kar naša). Je bila tako malo švohca, pa to, pa so jo malo k sebi spravli. Je bila vedno navajena vse sama zase poskrbet, pa še za koga poleg, zdaj pa ne gre več. Nona ima namreč skoraj 92 let, samo da jo vi vidite kako se drugače dobro drži. Kaj še? Aja, naš fant je bil zdaj s torka na sredo z vrtcem na Medvedjem brdu, en dan in noč sva bila spet sama, ma je bilo kar malo dolgčas. Sva si pa privoščila it zvečer na eno večerjico, kar se tiče kil, je moja hči itak rekla, da sem pomahala z belo zastavico. Pa še praznik je bil- materinski dan, mene so pa vsi otroci zapustili , sem si pa šla kupit sama sebi darilo, sem si kupila kamelijo, zdaj pa čakam, da odpre cvetove. No, upam, da jih bo. Ma nič, grem jaz zdaj pod tuš in v posteljo, mam neki čtiva za brat , jutri pa v belo Ljubljano pogledat kaj pravijo šefi ala, lahko noč
|