ona
|
Ojla, da vas malo ogovorim preden grem spat Sem danes spet polna energije in sem šla celo telovadit slabo urco,zdej sem pa kot nova A,ja sem si že malo utrdila tole mojo postavo,s katero nisem nikoli zadovoljna!Veste,da imam na obsegu celo 3 cm manj čez boke Sem se zdaj merila in sem res zadovoljna,pa 4 kile imam manj,pa brez diete,samo malo bolj pazim kaj jem,pa čez vikend sem tudi malo manj jedla,ker sem bila slaba!Fajn,kajne? No,da se ne bom samo hvalila KAROLINA,tej tvoji prijatlci jaz ne bi pošiljala zdaj telegrama,saj,če ste na vezi ji je verjetno boljše,če jo vzpodbujaš z sms-si,pa da ji stojiš ob strani!To bi tudi meni dosti več pomenilo!Pa ko pride domov jo pejdi obiskat,pa ji zraven kakšne malenkosti še čestitko priloži,tako lepo!Boš videla,da bo presrečna! Upam pa, da je z otročkom vse uredu in tudi meni se tako smilijo,ker so tako nebogljeni in majhni Ma upajmo na najbolje,mi ti stojimo ob strani,pa tej mamici tudi,pa tudi z naše strani ji reči kakšno lepo besedo! Danes sem se spomnila,da sem vam nekaj pozabla povedat!da že kakšen mesec sploh ne govorim s sestro!Ma kaj ni to žalostno? začelo se je takrat s tistim rojstnim dnevom,da je potem ona začela moji mami šinfat o meni vse živo,pa neke stare grehe metat naprej,ki sploh niso bili resnični,npr.ko sem živela v Izoli,je ona prišla poleti k meni na dopust in enkrat se je sama ponudila,da bo šla po špežo in sem rekla ok in zdaj pa govori mami,da sem jo prisilila da gre v nabavo Ma nikoli ji nisem rekla naj gre sploh kaj kupit,vedno sem jaz vse nabavljala tudi za njo in zdej dobim tako porcijo No,še ene par stvari je blo kar je začela zdaj govorit in sem en dan lepo rekla mami naj ji reče,da nočem imet z njo več opravka in naj me pusti na miru,ker nobenemu nočem slabega!Pa da naj me ne več kliče! Mama je bila tudi malo užaljena,samo kaj pa ona reva hoče naredit-nič! najbolj me jezi,ko si vedno dober,hočeš pomagat,ji daš vse cunje za njene otroke,pa za njo ji tudi dosti dam kar se jaz naveličam in potem dobim porcijo ma naj se gre solit in hvalabogu me zdaj ne kliče več kakšen mesec in nimamo več stikov!Kaj sem po župi priplavala,da bo po telefonu vsa sladka,zadaj bo pa govorila vse živo čez mene!saj dosti je tudi na zelniku od njenega moža zrastlo,samo jaz ne morem pomagat! No,in zdaj v četrtek ima ona rd,kaj bi ve naredile na mojem mestu? naj ji pošljem po pošti čestitko al kaj?Klicala jo ne bom,ker potem ne bom jaz Pa mama ima tudi na isti dan rojstni dan,tako,da bomo šli k njej v nedeljo,ker sestra ji bo prišla voščit v četrtek,jaz pa jo ne mislim srečevat! ma je res eno stanej pri moji familji,še dobro,da se zdaj s tastom razumem,ker,če ne bom mislila,da je nekaj z mano narobe pa punce moje,še nikoli se nisem z nobenim skregala,res!vedno sem dobre volje(MID lahko potrdi ) in vedno rada pomagam,če je treba! Ok,ala z vašimi nasveti,da boste imele kaj pisat! A,ja ANAKARIN ti si pa kar privošči kakšne nore barve,saj jaz bi si tudi,samo si ne upam,edino mogoče kakšen pramenček si bom naredila,pe še to nisem sigurna!Se bojim,da si spet uničim lase,ker potem mi postanejo suhe in,ker imam dolge zna bit to kar problem! Dobro,zdej pa bodi dovolj! lahko noč!
|