trixi
|
ojla, bom komentirala od zadaj. MID, ma dej, ne obremenjuj se s kahlico, saj je še mičkena, no, edino problem je ritka, to pa verjamem, da ni prijetno. Mogoče pa lahko poskusiš z nastavkom za taveliko wc školjko, mogoče se ji bo zdelo fajn. Mi smo kahlico rabili pri hčerki-uh, kje je že to-, tamalemu pa se je zdelo ful uredu na školji ku taveliki. Pa jaz sem taka tečna mama, ki od fantov zahteva, da sedijo pri te vrste opravkih . Z raznimi vnetji pa na srečo nikoli nismo imeli opravka. Stolček za na kolo je ena fina zadeva, ampak kaj, ko je naš fant težkokategornik in stolček skoraj nerabljen sameva v garaži. Kupiš? Dam zelo poceni, v bistvu simbolno. No, da ga nismo rabili je vzrok tudi ta, da če smo hoteli it na kolesarski izlet, je bilo obvezno s tatijem, ker imam jaz tak fajn grušt od kolesa, da ga ni stolčka, ki bi se gor lahko montiral. Tatijev pežo je pa zame absolutno prevelik. Karolina, bravo za neprobleme pri zobarju. Jao, jaz mam pa še vedno osmice noter, dobesedno noter, nekje v dlesni vsake toliko izraščajo postrani ven, vem, da ko in če bojo šle ven, bo to prava operacija. Huh, mi je vroče, če samo pomislim. Jaz imam tako gužvo v ustih, da so mi zobje spodaj dobesedno v dveh vrstah rasli, sem imela enke in trojke čisto skupaj, zadaj pa skrite dvojke. Potem sem pri rosnih 27 dobila fiksni aparat in zdaj so- no, ne ravno ku vojaki v ravni vrsti, ma so pa v eni vrsti. Sem pa na ta račun morala žrtvovat petice, da je nastal prostor. Da vam ne povem, kak je bila to fajn dieta , jogurti, juhica, tekoč čokolino, sokec, konec. Sem shujšala brez problema, ker posebno takrat, ko ti zobar našpona une šraufe boli ku . Ben, konec z mojmi zobmi, gremo dalje Anakarin, kaj ti tudi problemi z zobmi? Za un čistilec pa ne vem, kaj ti svetovat, meni so take zadeve slišijo zelo fino fajn, sam ko pomislim, kako bi jih jaz morala vlačit po stopnicah me pa mine. V bistvu od blizu poznam samo sesalec z vodnim filtrom, ma kaj jaz vem, tisto pranje posode, ko končaš, pa kaj, a bom to za vsako malo sesanje počela? Jaz sesalec dosti rabim, tako za sproti, ker metle sploh ne poznam, se mi zdi, da metla nič ne spuca, jaz vse samo sesam. In si ful želim še zunanji sesalec. ONA, ma bravo ti , samo, a se ti spraviš tako delo v tem vremenu? Mi, ko smo okna in škure barvali smo to delali vedno, ko je bilo toplo. Škure, okna dol, na kavalet in gremo mazat, smo ponavadi kar z gobico, da je šlo hitreje. Ma saj učakaš penzijo s penelom med tistimi lajštami od škur. Vonj je bil pa tiste dni da te zadene . No, in ker vse pišete prigode vaših tamalih, bom jaz napisala enkrat za spremembo še eno s taveliko v glavni vlogi. Namreč, gre naša šinjorina danes na ene vaje, samo ne v svojo skupino, ker je manjkala. Pa asistent vpraša, če je kakšen, ki ni iz te skupine. Naša se lepo pošteno javi, pol pa un asistent razočarano reče: "Škoda, sem že mislu, da bom lahko kakšnega fanta ven vrgu." In je bila lepo na vajah, ma sej, mal privilegijev pa lahko ima. Aja, je pa na strojni. In zdej, ko sem spisala ta roman, grem lahko na telovadbo. Ala, športni pozdrav
|