trixi
|
IZVIRNO SPOROČILO: ona Ala,pište kej,no.... hejla, elja, jaz sem tu meni se pa dogaja , pridem jaz lepo danes domov iz službe in BLJAK polna hiša mravelj, v kuhinji, dnevni, hodniku. No, pa sem spet pucala in strupila. Mate kak pameten predlog, kako naj se jih rešim? Sicer sem neki pošpricala, pa une hiške sem dala, sam kaj preveč si ne upam, ker mam otroka in , pa se ne enmu ne drugemu ne da dopovedat, da ne smeta po tleh lazit. Trenutno je s to golaznijo mir, sam vsake tolko se primaje ena zadrogirana mravlja mimo, pa jo ročno fentam. Dopust- mi si tudi na veliko razbijamo glave kam bi šli poleti. Problem je v temu, ker ima dopust samo in izključno samo avgusta, oziroma vedno, res vedno kadar hoče ga lahko vzame, samo julija nima da vpraša, ma tako pač je, ker so vezani na eno it firmo in pole posledično pademo še mi v "feragosto"- a sem prav napisala? Ja, mi radi kampiramo in kaj nam nam manjka od opreme- če mene vprašate si želim samo še VAN, pol pa res imam vse . MID, kaj je to turški šotor? Za opremo sem ti že rekla, da se splača it pogledat v Redipuljo, sam kaj, tam nimajo škontov. No, mi smo kar nekaj stvari kupili tudi v Merkurju.Mi v bistvu imamo vse, posodo, blazine za spat, stole in mizo, ležalnike za popoldansko siesto v senci- poskusi počivat v šotoru -, hladilno torbo, ki se priklopi na vžigalnik v avtu al kaj je že-še ne vem, ker je zadnja prišla k hiši in je še nismo uspeli sprobat- upam, da dela , pa eno omarico, kuhalnik smo si lani privoščili, ampak samo un, ki je gorilnik direkt na plinsko bombico montiran, je pa bombica alu 2 kilska, ful lahka, meni je pa všeč, ker če kaj čvrčka okoli, ni kaj pucat, tako kot navaden šparget. Smo pa tole kar nekaj sezon skupaj nabirali, ker če kupuješ vse hkrati, je treba kar konkretno takvin odpret. Tako pa raje bolj počasi pa bolj kvalitetne stvari. Ma ne vem, navija, da gremo še enkrat na Korziko, saj to itak, da mormo še enkrat it ampak jaz bi še kakšno leto počakala pa še kaj drugega videla. Smo pa itak tisto leto, ko smo šli na Korziko nekaj fantazirali o Sardiniji, no, mogoče bi šli letos. MA kaj pa vem, zdaj bomo menjali okna in mogoče bomo šli v končni fazi samo do našega "plavnika" na vrt Bomo še kaj podebatirali na to temo, ne? Da se še karolina kaj oglasi in da kakšen predlog. ONA, moja vaga je tudi definitivno pokvarjena, za najmanj pet kil. Res, mi zadnje čase pravi , da se mu zdi, da sem shujšala, pa tudi res sem se pazila pri hrani, pa telovadla, hlače sem si laže zapela. In kaj, un od vage pokaže tolko kil več. Ma jaz ne zastopim, vse hlače iz obdobja -5 kg mi grejo prav, kaj pol? Ma kaj je možno, da sem pridobila na mišični masi, ma ne tolko no. U glavnem, se ne vagam več, moja vaga bojo hlače- zapnem al ne zapnem, pika. Bom pa poskušala še malo manj jest OH pa bit bolj na beljakovinah. ONA, kaj ti si na kaki dieti? Ala, grem jaz si neki naštimat za jutri za službo, nočko, se tipkamo jutri
|