|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
2.3.2008 19:13:16   
ona
Ojla,punce!
Pohajaška nedelja je za nami,pa da se še vam malo javim...
Smo šli najprej na kosilo...mnjami kalamari na žaru,pri meni z mešano solato,dragi pa se je mastil še s pomfrijem zravenuser posted image ,potem do Trsta na en dolg sprehod,pa malo po Sežani,pa domov!Smo se pa kar nahodili danes,da je moj dragi prav utrujen,ker seveda ni navajen toliko hodituser posted image glavno,da nismo doma vsaj ob nedeljah in,da vsaj en dan v tednu ne kuhamuser posted image user posted image user posted image
Dieta laufa,samo malo prej sem pa pojedla 3 jajčke,tiste velikonočne...se jim nisem res mogla upret,pa lačna sem bla ko volk...kaj mislite,zdej bo kaj narobe?ma,sem smotana se sekiram zaradi 3 jajšk,pa še miniaturne so ble!Saj,če po pravici povem,mi gre dieta že malo na jetra,ker se mi ne da vztrajat tolko dosti!Ma,še dva kila dam dol,pa bo,se ne bom sekirala!A,ja,dva sta že šla doluser posted image Pa hvala da me vzpodbujate!!!user posted image
KAROLINA,luči sem nabavla v Obiju in imajo res ful izbire,edino kakšnih majhnih za na nočne omarice je bolj malo!Je pa res tega tam dosti,tako,da kar pejdi pogledat!Sem šla še prej kot v Obi v harvey norman,a tam nimajo nič kar bi se reklo svetilkauser posted image Glede slik,da ti jih ne da naprej,provaj raje eno po eno dajat gor,ne po 6,kot jih bi lahko!Vsaj meni gre tako ponavadi,ker 6 jih prenest zgleda,da je že preveč!
Ok,dovolj bodi za danes,jutri pa spet šola,pa bolj zgodaj moramo vstat....
user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
   RE: mamice iz Krasa
2.3.2008 22:54:16   
trixi
Ojla,

no, da se pohvalim, jaz sem današnje sončece super izkoristila, sem se malo martinčkala, pa tako, dan čisto na izi, se mi zdi, da sem si kar baterije napolnila. Sicer je moj hotu it neki pohajat, pa sem mu rekla, da naj si predstavlja da smo Goriciani, ki imajo vikend nekje na deželi in maksimalno uživajo.user posted image

ONA, dietauser posted image . Priznam, da sem šla firbcat na zeleni slap, ma jaz brez mleka in jogurta in sira umrem, z lahkoto pa se odpovem mesu- ki ga itak ne pojem skoraj nič. Pa problem je, ker sem odvisnik od OH, no, ma z voljo se bo ja neki poštimalo. Boste še mene malo vzpodbujale?
Aja, pa da ti odgovorim še glede živalic. Najprej eno, ki ti ne bo všeč, ampak tako pač je. Mi smo imeli hrčka, super vse, ful smešen in simpatičen, mogoče malo tečno, ker hrčki so bolj ponočnjaki, sam te žvalce imajo kratko, kratko življensko dobo, tam okoli tri leta. In ko je umrl, sem rekla, da če pride kdaj še kakšna žival k hiši, je pogoj, da se ne potepa okoli- kot muca naprimer- in, da ima pričakovano življensko dobo daljšo. Na, pa je hči dobila dve leti nazaj user posted image . Samo tle je pa drug problem, če in ko je spuščen takoj udari na plan njegova glodalska natura, najraje pa ima električne kable, kaj drugega mu ne diši. Hrček se spomnem ni nikoli nič pogrizel, ko je prosto tekal po dnevni. Zdaj pa bolje, da ne naštevam, kaj vse nam je ta žverca že uničila. user posted image  mu sicer vsake tolko zagrozi, da bo šel za golaž, ma ostane pri besedah. Pa saj ne misli resno. Meni se zdi, da je za otroke zelo dobro, da imajo eno živalico za skrbet in se naučit, kako z njo ravnat. Kaj pravi sin na novega družinskega člana?

Ala, grem v posteljo, mam neki za prebrat, jutri pa mogoče malo po Krasuuser posted image , bom pomahala

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   RE: mamice iz Krasa
4.3.2008 13:56:49   
Anonimen
Zdravo,
kaj počenjate? vem, da vas iz šihta čaka gora gospodinjskih opravil, toda vseeno. Se mi zdi, da je taaaakuser posted image dolgčas danes pri meni doma. Mala se je lepo cel dopoldan igrala sama, parkrat je prišla k meni iskat za jest in nazaj k igračam; mali pa skoz spal, ponavadi ni tako. Če bi si želela tak dopoldan, se mi ne bi želja uresničila.
Zjutraj me je moj še presenetil in omenjal dopust na morju, v meni je vriskalo, ma sm se morala zadržat, kr ni še nič dorečeno in lahko se še marsikaj spremeni, ma seveda kampirat. Ja moj tud ima dopust samo avgusta kot talijani, ma kaj čmo.
To vreme se še zafrkava, koliko so zganjali cirkus, da bo zapadlo pol metra snega, a 7 stopinj zunaj.Svašta!
par dni nazaj sm omenila, da sva se z mojim grdo gledala, pa sm na RR zastavla eno vprašanje, k nism uspela do konca napisat. Ja ženske so imele večina prav in uzele so mi besedo z jezika, ampak se mi neda več tam pisat, pa se bom skašljala, upam, da se vam bo dalo brati:
moj je nekako od novega leta v gužvi in je po enem mesecu in pol hodil že slabe volje domov. raje smo ga pustili na miru in delali svoje delo. Čez en cajt se je začel za vsako svar pi... name in mi metat "polena pod kolena", da ne znam komandirat otroku in bla, bla, bla. In to samo zato, kr se mu je sprdnilo umit noge v lavorju ob 21.30, ko ta večja skoraj že spi. Pa je šel njo klicat, ker sm imela delo z malim. Ej halo, otrok spi! Sam si pejdi iskat! user posted image Drugi dan, ko se je učila, ji ukaže, da naj pospravi igrače, dokler se je mala igrala še z njimi. Pa njeno omaro, da zloži vse cunje! Spet halo, Karin si ima za pospravit svojo omaro.Čez par dni ji spet začne, da skuha kavo kot da bi jo že znala. Pa še par takih je bilouser posted image Uf takrat mi je počil film in punce poslala k tašči. Sm zatežila svoje, da kakega boga se gre tu v bajti in da ne more pričakovat od nje nadomestek mene. Matr se ne spomnim, da sm mu kdaj lavor nosila ali karkoli mu ustregla ko se je spomnil. Pa kaj mu je bilo, boga pitaj! Ta večja je ratala bolj pridna in uboljiva, malokdaj ji rečem, da mora takoj v akcijo. Povem in gre! Včasih se spozabi, jo spomnim, pa vseeno naredi nalogo. Če mu je ta večja slučajno jezik stegnila "men se ne da, bom raje jutri,..." je cel kažin zganjal. A kot da on nikoli tega ne reče! zatežila sm tudi, da nima kej omenjat moje in njegove vzgoje, kar je bilo, je bilo; midva morava po skupnih poteh vzgajat in ji stat ob strani, itd. Ma kako sm se blesavo počutila, ko mi je začela še tašča pametovat o komandiranju (valjda j eprisluškovala, kje in kdaj nevem) kot, da sm nevem kak slaba mati. Ta mi pa sploh daja tak občutek,  odkar sm v bajti, ne samo mati, tud gospodinja. Včeraj mi je radiatorje odprla, da sm imela v mometu 27 stopinj v stanovanju. In to je tako nardila, da je najprej jamrala kak so malemu rokice mrzle (a cel je bil topel), medtem grem na wc, ta pa odpre. user posted image user posted image user posted image
No z mojim sva se v petek pobotala, čvekala do polnoči (dokler ni ta mali zaspal) in zadeva rešena.  Tega pa res nism pričakovala od njega. No je šlo mimo. Upam, da vam nism zamorila s tem (če ste prebraleuser posted image ), rabla sm da se izkašljam. Madonca toliko časa mi še niso otroc spali, grem naredit kavico in iskat večjo v šolo z malimi ropotuljcamiuser posted image .


< Sporočilo je popravil anakarin -- 4.3.2008 13:58:12 >

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
   RE: mamice iz Krasa
4.3.2008 22:36:23   
ona
user posted image  Končno sem se spravla kaj malega vam napisat!Ravnokar sem z neta snela od Bazar kompilacijo njihovih pesmi,ki so prav že zimzelene in sedaj mi to svira v ozadju in so res lepe pesmice,mimogrede KAROLINA,lahko bi si njihove pesmice dala na tvojo kompilacijo!Kaj pa drugače si že ištimala muziko al boš prišla do mene pogledat kakšno muziko imam na računalniku,ker imam res vsega kar hočeš od metala,latino,pop,dalmatinske,rock,narodne...nema da nema!user posted image  TRIXI,tale dieta meni še kar nekako paše in v bistvu sem se jo zdaj držala ene 6 dni prav točno,ma sem šla dol le 3 kile,tako,da bom sedaj naprej raje jedla vsega po malem in se raje pazila pri hrani,ker s to dieto sem nonstop lačna!Pa ti si tudi na kakšni dieti,če sem prav razumela?Ma,dej vrži v album kakšno slikco,da te bolj spoznamo,če si seveda na volji!me se skoraj že vse poznamo tudi osebno,no razen Anakarin,ki jo še nismo spoznale,upam,pa da jo bomo kaj kmalu!Glede hrčka,pa vem,da živijo le par let oz.2 do 3,ko pa ga ne bo več,si sploh ne predstavljam kakšna žalost bo,saj sta otroka zaenkrat zelo navdušena!tamala bi ga po vsej sili hotela prijet,a se božček ne pusti,sin pa je prebral celo brošuro o negi in zdaj mi razbiva škatle,da naj menjam vodo,pa da naj mu dam seno,saj on si še ne upauser posted image user posted image Ma glavno,da je malo veselja v hiši!Sem pa že večkrat rekla,da bi kakšnega psa imeli,a potem,ko pomislim,da je pes vseeno ena obveznost,smo se raje odločili za eno malenkost-hrčka!user posted image Joj,glih zdaj se je hrček začel vrtet na kolesu,ma je smešenuser posted image user posted image user posted image  Drugače smo pa sneg dočakali pri nas,samo kaj,ko ga ni ostalo nič potlehuser posted image Saj zaradi ceste tudi,če ga ni,samo otroci ga bi pa res radi imeli vsaj en dan...ma upajmo,da bo kaj čez noč ga zamelo!Danes sem se pa spet lotila nekaj šivat,ker me je kar malo prijelo,saj pri meni je tako,da dva meseca nič ne šivam,potem se pa lotim en dan in bi vse živo šivala....user posted image sem naredila eno krilce tamali,eno pa pustila v kosih za jutri!Upam,samo,da čimprej pridejo zavese,ker se bom zdaj lotila še škure in okna barvat.Sem včeraj nabavla lak oz.barvo za les in smo se odločili,da bomo še počakali z menjavo oken,ker so še uredu kar se tiče tesnjenja,edino škure so malo grde od sonca in vsega...ma bom jaz vse tole lepo pobarvala,pa bo še za kakšno leto! ANAKARIN,tebi pa bom težko kaj svetovala glede vzgoje,saj morata bit oba enotna in oba enako ukazovat oz.vzgajat otroke!če je tvoj dragi pa drugače naučen,se provajta pogovorit,ker,če ne pa otroci nasrkajo in ne vejo kaj je prav!upam,da sta kaj rešila in je zdaj vse lepo in prav!!! ok,zdej pa bodi dovoljuser posted image pa še ena zimska,da se bomo kdaj spomnile kdaj je marca padal sneguser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 779
   RE: mamice iz Krasa
5.3.2008 13:24:49   
Anonimen
Oj
danes pa je zapadlo snega pr nas. Trenutno pa ga pobira. Zjutraj ga je bilo 3-4cm.
Pri nas nč posebnega, dopoldan sm mela generalno v kopalnici in na hodniku. zdajle prvič pečem pizza burek, da vidim kak je doma narjen. Da nekako ponucam šunko in sir. Upam ,da te nism ONA še bolj zdražla lakotouser posted imageuser posted image za šivanje, potem daj v album izdelke. Aja skoz ti pozabim omenit, da si zbrala fajn zavese. Meni se dopadejo, k so enostavne. Pa s hrčki nimam izkušenj, razn z morskim prašičkom in zajčkom. Kako je reagiral sin?  Drugač je Benjamin začel rivat rokice v usta in včasih zastoče, ko celo pest rine.
Pa da se pohvalim v kilahuser posted image , sm šla dol 5kg v roku 2mes. ja s tem skakanjem z otroci je ena stvar, druga pa da za večerjo imam skoraj vsak dan jogurt in kos kruha ali prepečenec. Pa ogromno čaja spijem zarad dojenja. Če sm se za večerjo napokala, nism mogla nikako spati pa počutla sm se kot, da bi kamen pojedla. Kakšen krat pa imam zelenjavno juho od kosila+kos kruha.
grem še pomit po tleh, je vse od moke, ko mi je mala pomagala raztegovat testo.


(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 780
   RE: mamice iz Krasa
5.3.2008 20:25:40   
MID
Oooojjjjoooojjj,kolko ste napisale,jaz pa lena,lena,kar se da.user posted image No v bistvu je glavni vzrok,da se mi poleg konstantne rutine prav nič ne dogaja.V službo,pa nazaj,pa doma druga služba,tako,da tem službam ni videt koncauser posted image .
Vreme je obupno,upam,da se bo ta user posted image burja kmalu polegla,saj mi je takšno obsedeno vreme nekaj najbolj nagravžnegauser posted image .Sovražim burjo iz dna srca!!!Veliko raje imam deževno vreme.Za nekoga smešno,a zame resnično.
ANAKARIN user posted image da je zdravje pri vas krenilo na bolje!Kar se pa tiče vzgoje,nebi mogla kaj preveč pametovat,saj nama je to prvi otrok,ki dosti še ne razume,vsekakor se pa strinjam z metodo ONE,katero tudi midva izvajava.Obadva v en rog tulituser posted image ,ker če ne otroka rahlo zmedešuser posted image in več ne ve kaj je prav in kaj ne.Itak,da pa iz konteksta potegne tisto kar mu najbolj paše.Kot vidim obadva tuliva v en rog,pa še kar dela po svoje.So jo same piz***ijeuser posted image .Kako srčno si želim,da umsko malo zrasteuser posted image .Upam na kmaluuser posted image user posted image .
ONAnič ne maraj za tiste tri čokoladne jajčke.Kot sem ti rekla-že ko se odrečeš samo glavnim grehom gre dol.Telo pa itak mora dobit malo cukrauser posted image .Za tako šlang kot si ti,pa sploh ni blemauser posted image .
Hrček;hmmm,ljubka živalca,s kratko življensko dobo(za kar me najbolj skrbi okrog psihe otrok z njegovo-njeno izgubo)in veliko drekcev okrog po stanovanju,ko ga/jo izpustiš.user posted image user posted image .No,pa pustimo času čas,vsekakor.Kot imam s seboj izkušnje kot otrok,boš prav kmalu(verjetnouser posted image )mogla prevzet skrb zanj in boš ti tista,ki bo najbolj trpela ob izgubi tega bitjeca.Vsekakor...pustimo času čas!user posted image
TRIXI a ti tudi zganjaš dieto al kakouser posted image user posted image Dej pridi še ti mene malo razsvetlit,da je pomlad tu,da je potrebno dat to odvečno nesngo iz sebe...itd...itd...Mogoče me kej zadaneuser posted image .Pa bi me me žihr!user posted image Danes mi je en potnik rekel,po tem ko sva se malo norca delala iz mojih kil pred in po moji nosečnosti,da bi rekel,(vizuelno)da sem jih dala gor dosti več kot sem po pravici povedala.Me je kar malo prizadelo,saj se za tako gmotno razvalino res nimam.Ok,sem malo v hec obrnila,pa je šlo mimo.To je v mojem značaju.Nikoli pokazat kako me besede oz.dejanja prizadenejo.Doma me pa razžira vse to.Mah,saj bo boljšeuser posted image user posted image user posted image .
Enkrat pa že!
KAROLINA si si že kaj ogledala lustre?Bo kaj novega v hiši?
Slike pa še kar čakamo.Probaj še.Da vidimo kaj frišnega.user posted image
Grem jaz probat dat gor eno frišno fotko od tamale.Upam,da mi uspe.Če mi uspe dobite geslo na ZS,če ne pa neuser posted image .
Lepo pančkajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 781
   RE: mamice iz Krasa
5.3.2008 21:24:00   
trixi
O, ma pupe moje, ne zdej mislit, da jaz držim kako dieto, pa da sem nek fanatik obseden z zdravo hrano, štetjem kalorij ipd. Sem že itak v letih, ko bi me moralo bolj skrbet, da mi kile ne grejo še bolj gor, ker zdaj razumem, ko ženske rečejo: Kar pojem vse se mi pozna. Mislim, da tudi presnova začne delat drugače, jaz  včasih, če sem hotla na hitro shujšat nisem dan, dva nič oziroma zelo malo jedla in sem takoj imela par kil manj. Zdaj...mah, sem se usmerila raje v več gibanja, da vsaj za kakšno leto prelisičim gravitacijo, pa da se čim manj trese. Sem si ravno danes kupila ene par stvari za telovadit. Ma da ne povem, kakšno srečo sem imela. Grem jaz lepo v Interšport, da si kupim un elastičen trak, s katerim delamo vaje tudi na aerobiki. Niso imeli enakega, jaz pa, telovadni stručkouser posted image nisem vedla kaj vzet. No, toliko mi je bilo jasno, da imajo te elastične stvarce neko finto v temu, kolko se nategnejo-po domače povedano- tolko naj bi bilo to v kg. Potem vidim nekaj, kar naj bi bilo temu traku podobno, samo je imelo ročaje gor. Super, na aerobiki se itak martvam tisti trak okoli zapestja ovit, da ga dobro primem. No, cena okoli 12 eurov. Potem vidim še nakaj podobnega, samo narejeno na zanko, pa na slikci vaje za noge. Pa še ena tretja stvar, aja, cena pa za vsako posamezno tudi 12 eurov. No, in potem vse tri v kompletu cena 22 eurov. Sem vzela to, pa pridem na blagajno in mi pove, da ima stvar 30% popustauser posted image , tako, da sem na koncu za vse tri plačala dobrih 16 eurov. In zdaj morav it telovadit, obremenjenost je pa kot na bi dvigal 2 kg, se sliši malo, ma je treb provat, se je šeuser posted image  kar začudil.

No, pa še to da pokomentiram od anekarin glede vzgoje. Midva sva šla v ponedeljek na pogovorne, oba, in zdaj se kar precej pogovarjava o temu, pa danes sem kupila še eno knjigo Skrivnost srečnega otroštva, kar sem jo utegnila na hitro pogledat zgleda fajn, ima kar nekaj praktičnih nasvetov, jo bo pa treba še bolj natančno prebrat. Pride pa tudi pri nas do situacije, ko vsak v svoj rog trobiva (pa še hči si vzame pravico do vzgajanja tamalega in potem to počnemo v treh), ma saj ne nalašč. Je pa itak vzgojiteljica rekla, da imajo otroci natanko poštudirano, pri komu si lahko določene stvari privoščijo in pri komu ne, na nas pa je, kako bomo otroka usmerjali.

Ma zdaj moram pa res it preizkusit, kaj sem danes kupila, vam bom poročala, če bo kaki "muskfiber".
Čau, čau 

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 782
   RE: mamice iz Krasa
5.3.2008 22:16:15   
ona
Najprej en lep dober večer!
Kako je lepo slišat,da eni telovadijo oz.grejo telovadituser posted image ,jaz sem pa ravnokar prišla iz 30 minutne telovadbe in sicer zdej vsak drugi dan tečem na traku,ki ga imam na podstrešju ene 10 minut,potem grem na leg magic,ki sem si ga pred kratkim nabavla,potem naredim še nekaj vaj na tleh in na koncu še ene 5 minut orbitrek,tako,da si kar mislite kakšna sem zdajuser posted image Sem prav se mogla malo usest,da vsaj zadiham,mi pa prav paše takole telovadit,da si malo utrdim postavo in TRIXI,veš,da je res,da je težko dat kilce dol starejši ko si!
Ma,saj meni je že ok,le pridno moram telovadit kot sem začela pred par tedni,pa bo rezultat!Pa najbolj od vsega mi je,da se dobro počutim in zjutraj ko vstanem sem ko rožca,me nič ne boli!Ko vidim mojega dragega kako vsako jutro tarna kako je polomljen se mu samo nasmehnem in mu skoraj vsak dan predlagam,da se mi pridružiuser posted image ,samo kaj ko je take sorte,da se mu ne ljubi telovadituser posted image
ANAKARIN,tebi pa super,da si dala 5 kil dol,ma pri treh nadobudnežih boš ziher še kakšnega in to brez napora kot pri meniuser posted image
TRIXI,pa ti,si se natelovadila zdaj?Kar pogumno,da se bo čimmanj treslo!!user posted image
A,ja glede hrčka pa se mi kar zdi,da bo tako,kot MID pravi,najbolj bom jaz nasrkala,ko ga več ne bo!user posted image Saj zdaj ga otroci porajtajo,ma za pet minut,potem pa mora mama vskočit!Je pa še malo napadalen,ker mu je vse novo in se ga še ne more ujet oz. noče priti blizu roke!Upam,da se bo počasi navadil on in mi!user posted image Taboljše pri njemu pa je to,da začne telovadit po 22 uri in ker moj dragi večkrat prespi na kavču,ker,ko pride gor se da gledat televizijo,čeprav je zmartran,da glih kar gleda in potem zaspi,mi ga pa zjutraj budimo,naj se skipa v sobo!Sedaj,odkar je hrček,še ni zaspal na kavču v dnevni,ker tale živalca kar rogovili in ga motiuser posted image Kdo bi si mislil,da ga bo ena živalca od 10 cm spravla v posteljo vsak večer,kar nam ni uspelouser posted image user posted image
Ok,zdej sem se pa lepo odpočila,pa še pod tuš,pa bo dovolj za danes!
Lepe sanje....

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 783
   RE: mamice iz Krasa
6.3.2008 8:45:39   
karolina*
Ojla

Js sm se včeraj poslovila še od enega mojega zoba user posted image . Poseg je bil 100x lažji kot prejšnjič,saj je bil zob že zunaj pa še zgoraj je bil kjer so posegi tako ali tako lažji. Me je bilo prav malo strah, ker sem zadnjič imela celo operacijo, ki je trajala 45min, včeraj pa je bilo vsega konec v 5.-ih minutah user posted image . Tako sem danes že veselo u službi, samo prepiha se moram pazit. Jutri grem pa na eno izobraževanje v LJ. ONA bo že vedela katero .
Drugače pa nič posebnega. Zgleda da naši pupi spet rastejo zobki, saj je že enih 14 dni ponoči zelo nemirna in se kar naprej obrača, tako da bolj slabo spimo in še dobro da imam v službi gužvo, da ne utegnem mislit na to, kako sem zaspana.
Bravo punce za telovadbo!!!!!!! Js komaj čakam, da se loti malo toplo, da začnem tekat in kar je najpomembeje-da vzamem ven iz garaže mojega Wily-ja- tako je ime mojemu biciklu user posted image . Bicikliranje mi je pa res najljubši šport in lani sem ga kar celo leto prešpricala, ker je bila naša pupa še dojenček.  Letos pa bom nadoknadila za vse nazaj, res komaj čakam.
ONA tudi jaz ti glede hrčka ne morem prav nič pomagat, ker ga še nisem imela. Poskusi pa vseeno otroka tako usmerit, da bi res onadva skrbela zanj. Se da, samo vztrajat je treba. Od moje kolegice sinova že od malega samostojno skrbita za psa in 4 konje (kar se hrane, vode in čistoče v hlevu tiče) in ne mine dan, da ne bi tega naredila. Stara pa sta 13 let. Zadnjih nekaj let to delata brez da bi jima kdo naročil. Tako da kr vztrajaj.
ANAKARIN tudi js ti glede vzgoje ne morem preveč svetovat, saj je naša pupa komaj 14 mescev stara, se pa strinjam z ostalimi, da morata oba s partnerjem pri vzgoji biti enotna. To je temelj dobre vzgoje. Pri nas te tega za enkrat kar drživa, bomo pa vidli, če plujeva v pravo smer. Za enkrat je v redu. Ta mala je sicer navihana in nagaija (kar po mojem tudi mora bit  user posted image ), če pa ji kaj naročim oziroma rečem (v okviru njene razmljivosti, seveda) pa pridno uboga in to tudi strori. Se pa ne bom preveč hvalila, kot sem rekla, je še prezgodaj karkoli napovedovat.

Šibam zdej še kej nardit.

ps. danes sem pozabla gsm doma in sem kot brez glave user posted image
 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 784
   RE: mamice iz Krasa
6.3.2008 13:01:31   
Anonimen
pri nas ponovno pada sneg in je v dobre pol ure vse pobelil, ma piha pa groznu.
Kaj bo s tem snegom, buh ti vej. Se bo skihaluser posted image .
O boga KAROLINA spet pri zobarju bla, dobro da je bila operacija ok, brez težav. mene še čaka izpulit še en zob, je pa vprašanje kdaj. Predvčerajšnjim, mi je pa plomba padla in ne da se mi več čakat v čakalnici po 1-2 uri zarad plomb. Lansko leto sm non stop visela pri zobarci.
Ma kar se tiče vzgoje sva enotna, je pa blo hudo, k me je totalno prizadel z besedami, zaradi njegove slabe volje. Sva dala skozi in prečistila, to mi je bilo bolj pomembno.
Danes bom pohvalila Anastazio, da že kake 14 dni uvajam na kahlico in vsak dan vsaj 1x (preden se previje) se polula. Za kakat pa ni šans. Že ko se v plenico pokaka, jo je treba lovit po stanovanju.
A ima katera parni sesalec H2O? Ful me mika ta zadeva. Moram kej po forumih pogledat, če je bilo kej govora o tem. nekaj se moram odločit ali sesalec, ki ima vodni filter ali na paro, zaradi čiščenja talnih oblog (keramika, tepih). Nč grem se malo posladkat s pudingom in noge v zrak dat dokler otroci spijo.
Kar se tiče telovadbe, pri nas samevata (zaenkrat) orbitrek in sobno kolo. Ma komaj čakam lepša vremena, da bom vtaknila mp3 v uho, navila musko naglas in marš na hitro hojouser posted image - seveda ko bom dobila varstvo za mulce.



(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 785
   RE: mamice iz Krasa
7.3.2008 14:12:20   
ona
Ojla,
na hitrco,da vas pozdravim,ker nimam niti kaj za pisatuser posted image
Edino,da me takoooo zebe,ni nič novega...to je vse zato,ker sem si želela malo snega,a ga razen v zraku nisem videla!je snežilo uni dan,samo ostalo ga pa ni!Bo treba it k ANAKARIN malo ga pogledat!
No,danes dopoldne sem se lotila okna barvaz znotraj in sem celo v dveh urah pobarvala eno okno od naše spalnice,oz.okvir!Sem vseeno mislila,da bo šlo hitreje,samo kaj,ko so dvojna okna in gre res počasi vse skupaj...lje so šele škureuser posted image Ma počasi pa bo že,tole okno v spalnici pa izgleda prav kot novo,ker sem vzela eno barvo,ki se malo sveti,da ni prav mat,pa rjava je barva seveda!
Ok,zdej grem pa naprej v akcijo še kaj naredituser posted image
Uživajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 786
   RE: mamice iz Krasa
7.3.2008 21:43:00   
MID
Joooj,koku sm jaz smotanauser posted image user posted image .Niti ne vem kateri dan je danes,niti kaj počnem iz dneva v dan...Veste,da se mi je danes oglasla ONA glih toliko v sllužbi,da me pozdravi,na hitro pademo v debato in jaz njej,da sem se včeraj oglasila tu goruser posted image .Da te glava zaboli.Sem šla takoj ko sem prišla iz službe prečekirat,ker mi rit ni dala mirauser posted image saj sem močno dvomila v svoje besede in evo....user posted image user posted image ...od mene včeraj ama nič!
V bistvu sem včeraj delala popoldne in danes zjutraj in sem vas včeraj samo prebrala,pa letela v posteljo.Tako,danes imam pa čas,pa se vam bom malo posvetila.
Torej;dogaja se mi ne prav nič,če odštejemo službo.Tam je živa psihoza,a vas ne bom morila s tem.
Drugače pa vidim da ste vse prav pridne s tem gibanjem.Ste mi prav dale mislit.Jaz sem svoj pilates opustila z dnem ko sem nastopila službo.
Malo je tako,da sem opustila,če sem pa čisto iskrena,se je ta skupina razpadla,ker je lastnik prodal cel lokal in so bili najprej kao dogovorjeni,da bojo imeli prostor v najem,zdaj pa je vse nekaj propadlo.Kakorkoli moje gibanje je šlo v nulo.Čakam pomlad,kolesa imamo,pa se bom trudla na vse načine kupit stolček za na kolo,da furamo lahko še tamlo,upam,da ji bo všeč,da ne bo v kakem strahu,pa da bo mož tudi za akcijo,ker kot sebe poznam,bomo edino tako šli kolesarituser posted image .Sama-težko,da se bom spravlauser posted image .
KAROLINA zate ne dvomim,da boste kupili ta sedež..user posted image Poročaj,če boste kje dobili kakšnega ugodnega,ker se spomnem,ko ga je kupaval moj brat je bila ta zadeva kar draga..So ga kupili,za povrh,pa se ga je tamali še bal kotuser posted image .So ga komaj  čez eno leto po nakupu spravli nanjuser posted image .
TRIXI tebi pa vse čestitke za ugoden nakup.Res imaš srečo.Moj nasvet-pojdi vplačat lotouser posted image .Kot zgleda imaš srečo v teh stvarehuser posted image user posted image .
ANAKARINuser posted image čestitke za pospešeno privajanje na kahlico!Vse bo počasi,boš vidla!user posted image
Ko smo ravno pri kahlici-hmmm,ne vemkako se zadeve lotituser posted image .Staraje 16,5 meseca-skoraj in se mi zdi,da bi jo lahko že začela uvajat,ma kaj si morem reva uboga jaz in tamala,če  ustajava ob 5.50 zjutraj in imava dobre pol ure za se odpraviuser posted image .Ok,sej si zadevo puščam nekako za poletje,ma smo imeli minuli teden probleme z zelo uneto ritko(ne spomnem se če sem kaj napisala),bili smo najprej na urgenci v nedeljo,potem smo pa šli še k pediatrinji.Dala je napotnico za pregled urina,ki ne sme bit star več kot pol ure.Na žalost sem bila v službi,imela je vse čez moja mama,vsa urin je šel mimo vrečke,ki jo je dobila v laboratoriju(pri punčkah je zbrat urin velik problem),ji je pa naslednji dan kot vsaki stari mami uspelo nabrat urin v kahlico.user posted image Vsa čast moji mami,user posted image user posted image user posted image Mislim,da bi se dalo na njen način doseči marsikaj,a na žalost ne,dokler hodim v službo zjutraj in sploh v službo.
Bomo kar počakali poletjeuser posted image .
Drugače smo pa to hudo vnetje skoraj pozdravili,nakar se mi danes pri večernem previjanju in kopanju spet pokaže začetek.Sem takoj poklicala žensko,ki mi jo čuva,da mi pove s čim jo je hranila,ker je največja možnost za vnetje hrana.Po dolgem pogovoru in sklepanjih sva ugotovili,da bo kriva po vsej verjetnosti pomaranča.Zdaj moramo pazit,da ji je ne damo,ko bo pa ritka ok,ji jo bom spet ponudila,da vem pri čem sem.To je nasvet moje kolegice in čeprav krut se ga bom probala držat.Potm bom šele vidla kaj je na stvari.
Joj,zdaj sem vam pa naložila branja.
Se bom za enkrat poslovila,pa se beremo in pišemo jutri.
Lepo ninajteuser posted image
MID

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 787
   RE: mamice iz Krasa
7.3.2008 22:47:02   
trixi
ojla, bom komentirala od zadaj.
MID, ma dej, ne obremenjuj se s kahlico, saj je še mičkena, no, edino problem je ritka, to pa verjamem, da ni prijetno. Mogoče pa lahko poskusiš z nastavkom za taveliko wc školjko, mogoče se ji bo zdelo fajn. Mi smo kahlico rabili pri hčerki-uh, kje je že to-, tamalemu pa se je zdelo ful uredu na školji ku taveliki. Pa jaz sem taka tečna mama, ki od fantov zahteva, da sedijo pri te vrste opravkihuser posted image . Z raznimi vnetji pa na srečo nikoli nismo imeli opravka.
Stolček za na kolo je ena fina zadeva, ampak kaj, ko je naš fant težkokategornik in stolček skoraj nerabljen sameva v garaži. Kupiš? Dam zelo poceni, v bistvu simbolno. No, da ga nismo rabili je vzrok tudi ta, da če smo hoteli it na kolesarski izlet, je bilo obvezno s tatijem, ker imam jaz tak fajn grušt od kolesa, da ga ni stolčka, ki bi se gor lahko montiral. Tatijev pežo je pa zame absolutno prevelik.
Karolina, bravo za neprobleme pri zobarju. Jao, jaz mam pa še vedno osmice noter, dobesedno noter, nekje v dlesni vsake toliko izraščajo postrani ven, vem, da ko in če bojo šle ven, bo to prava operacija. Huh, mi je vroče, če samo pomislim. Jaz imam tako gužvo v ustih, da so mi zobje spodaj dobesedno v dveh vrstah rasli, sem imela enke in trojke čisto skupaj, zadaj pa skrite dvojke. Potem sem pri rosnih 27 dobila fiksni aparat in zdaj so- no, ne ravno ku vojaki v ravni vrsti, ma so pa v eni vrsti. Sem pa na ta račun morala žrtvovat petice, da je nastal prostor. Da vam ne povem, kak je bila to fajn dietauser posted image , jogurti, juhica, tekoč čokolino, sokec, konec. Sem shujšala brez problema, ker posebno takrat, ko ti zobar našpona une šraufe boli kuuser posted image .
Ben, konec z mojmi zobmi, gremo dalje
Anakarin, kaj ti tudi problemi z zobmi? Za un čistilec pa ne vem, kaj ti svetovat, meni so take zadeve slišijo zelo fino fajn, sam ko pomislim, kako bi jih jaz morala vlačit po stopnicah me pa mine. V bistvu od blizu poznam samo sesalec z vodnim filtrom, ma kaj jaz vem, tisto pranje posode, ko končaš, pa kaj, a bom to za vsako malo sesanje počela? Jaz sesalec dosti rabim, tako za sproti, ker metle sploh ne poznam, se mi zdi, da metla nič ne spuca, jaz vse samo sesam. In si ful želim še zunanji sesalec.
ONA, ma bravo tiuser posted image , samo, a se ti spraviš tako delo v tem vremenu? Mi, ko smo okna in škure barvali smo to delali vedno, ko je bilo toplo. Škure, okna dol, na kavalet in gremo mazat, smo ponavadi kar z gobico, da je šlo hitreje. Ma saj učakaš penzijo s penelom med tistimi lajštami od škur. Vonj je bil pa tiste dni da te zadeneuser posted image .
No, in ker vse pišete prigode vaših tamalih, bom jaz napisala enkrat za spremembo še eno s taveliko v glavni vlogi. Namreč, gre naša šinjorina danes na ene vaje, samo ne v svojo skupino, ker je manjkala. Pa asistent vpraša, če je kakšen, ki ni iz te skupine. Naša se lepo pošteno javi, pol pa un asistent razočarano reče: "Škoda, sem že mislu, da bom lahko kakšnega fanta ven vrgu." user posted image  In je bila lepo na vajah, ma sej, mal privilegijev pa lahko ima. Aja, je pa na strojni.
In zdej, ko sem spisala ta roman, grem lahko na telovadbo. user posted image
Ala, športni pozdravuser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 788
   RE: mamice iz Krasa
8.3.2008 22:37:02   
ona
user posted image
Najprej vsem vam čestitke za dan ženauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj bom bolj na hitrco spet,ker se malo slabo počutim!Zgleda,da mi je tale dieta dala boga in sem vse lepo prekinila.Zgleda,da mi je manjkalo sadje,saj sicer ga ne dosti jem,en kivi zvečer mi pa paše in zdej mi je menda padla odpornost in se mi spet kaj kuha,ker me kosti bolijo,pa počutje ni glih ok.
Upam,da bo do jutri uredu,ker me dragi pelje na kosilo,seveda s celo družino,ker pač danes nisem bila na volji za nič,pa tudi nisva nekaj planirala,da bi kam šla,ker nimamo varstva za otroke!Pa ve,ste kam šle,so vas dargi presenetili z rožicouser posted image Joj,meni je tale 8.marec čisto mimo,to pa zato,ker ponavadi vsi moški navalijo v cvetličarne in kupujejo rožiceuser posted image Meni moj nikoli nič ne kupi za tale dan,ker sem mu tole dobesedno prepovedala,takoj,ko sva se spoznala...sem mu rekla,da mi dosti več pomeni,če mi kar neki x dan nekaj kupi in tega se kar držiuser posted image
jutri pa itak gremo ven jest,da me vsaj malo prišpara,potem pa jo bomo menda mahnili do LJ na uni sejem DOM,kar tako za firbec,no,če bo moje počutje uredu!
TRIXI,a sem te prav razumela,da imaš hčerko na strojni šoli?Ma ala ji vera,je malo takih v teh cajtihuser posted image
Včerja sem pa res barvala okna in sicer sem se lotila že zjutraj v naši spalnici in sem si lepo vzela čas in pobarvala v dveh urah le okvir od okna,dvojni in potem mi je zmanjkalo cajta...ne vem kako bom do škur peišla,po moje jih bom cel dan barvala,ma saj bo,se mi niti toliko ne mudi,glavno,da nekaj delamuser posted image
Smrdelo pa sploh ni dosti,ker sem en lak vzela,ki zelo malo smrdi,tako,da do večera je bilo že vse lepo prezračeno,potem sem zvečer še okna v eni drugi sobi barvala,kjer pa nobeden ne spi in danes zjutraj ni sploh nič smrdelo!
MID,a nisi rekla,da se danes oglasiš?user posted image
Ala na raport!Se hecam....
ANAKARIN;glede sesalca ti tudi jaz ne vem svetovat,ker jaz imam tegale od worverk in ga tudi stalno uporabljam čez dan,ker so zmeraj smeti okoli in mi je kot TRIXI najbolj praktičen in ga ne zamenjam za noben denar!

Ok,zdej grem pa počasi v ležeče,ker me kar zebe,ma držte pesti,da bo jutri boljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 789
   RE: mamice iz Krasa
8.3.2008 23:23:39   
trixi
ONA, če si še kje tle gor, k piše, da si prisotna. Lej, jaz sem v reviji Otrok in družina brala o beljakovinski dieti, da sploh ni zdrava, še posebej kar se tiče kosti, ker dobesedno kalcij ven potegne, po domače povedano, no, saj tam je bilo bolj strokovno razloženo. Predvsem beljakovine živalskega izvora,, se pravi meso. Telo nujno rabi tudi druge prehranske sestavine, tako, da moje mnenje je, manjše obroke, neka zmerna zdrava mešana prehrana pa več gibanja. No, in za nas ženske je za ohranjanje kostne mase priporočljivo dviganje uteži. Ha, dobro, da sem nabavila tele elastike, že od prej pa imam dve ročke in en par šuštic. Glavno, da se ne zapustimo in razlezemo čez vse meje. Sicer pa, bodi pameten danes, ko nas od vsepovsod bombardirajo s takšnimi in drugačnimi nasveti. "Najboljšauser posted image " je una reklama, ki se vrti na it programih- Somatoline, se namažeš in greš spat in hujšaš. Ja, pajadeuser posted image . Jaz sem ravno danes sklenila, da končno pospravim vso garderobo stila " ko bom shujšala" ven iz omare in si končno začnem nabavljat ene spodobne cunje, ker kar sem si po drugem porodu kupila, je bilo vse bolj tako, da saj ne rabi bit nevem kaj, ker bom itak shujšala, pa je škoda kaj preveč dobrega-dragega kupovat. Ma, shujšala ne bom nikoli več, malo zato, ker nisem karakter, potem svoje prispevajo leta, se mi preprosto povedano ne da več s tem ukvarjat. Sicer bom pač malo pazila kaj jem, pa gibanje, ampak, če bo pa kakšna taka prilika, kot danes se pa zaradi kil ne bom odrekla eni pici. Al pa da se bom silila pit kavo brez sladkorja, bljak.
Sicer smo pa mi ravno dobro prišli domov, smo bili pri prijateljih na pici. Pravi pici iz domače krušne peči. Res zelo, zelo dobra pica. Samo jaz se pa počutim ko prekajen slanik, ker imajo poleg še odprt kamin in smo vsi predimljeni. Ah, en tuš pa bo.  
No, pa fajn pohajanje pa da boste jutri kaj lepega videli na sejmu.
Meni pa današnji praznik prav nič ne pomeni, spet v glavnem služijo cvetličarneuser posted image . Se da tudi vsak navaden dan narediti poseben, če le hočeš. Mi gremo naslednji vikend v terme Olimje, se malo pogret, naplavat. Je pa to moj dolg, sem namreč mojemu, ki je imel že novembra RD obljubila, da častim toplice namesto darila. Pa imamo vsi koristuser posted image , gremo namreč komplet familja.
Zdaj grem pa še naši Dodi- iz "mamice nad 35 let" user posted image , je bila danes namreč na dnevniku, ste gledale?.
Čau, čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 790
   RE: mamice iz Krasa
9.3.2008 15:35:46   
Anonimen
Haj čvekice,
se potepate danes? Lepo. user posted image
Pri nas kot vsako nedeljo čepimo doma, moj pospravlja okoli hiše, ker se je sosed spomnil uredit okolico okoli njihove delavnice z demperji, stroji in kamijoni. No pri naši hiši je toooliko šare, da ne vejo kam z njimi. Prekladajo in enega kota v drug kot. Ne petljam se nč zravn, imam svoja posla. Dopoldne sm odpeljala malega malo na zrak, k nism vedla al bo padu dž al ne. Cel dan je sumljivo vreme. Punce smo odpeljali že v petek k mojim, da si malo vsaj živce opočijem in glasilkeuser posted image od drtja.
Kmalu bodo pršle z mojimi in bo spet živahno. Drugač smo vikend preživeli še pr sosedih, kjer je moj pomagal montirat kuhinjo do konca, pa gnile elemente zamenjali z novimi,....Me babe smo pa čvekale in Benjamina so prenosile,.... Zvečer smo si pico naročili, komu se pa dalo kuhat in pečt. Danes sm tud lena v kuhinjiuser posted image , pf sej bom cel život kuhala.
ONA kako se obnese vaš hrček? Nisi omenila, kako ste mu dali ime al pa sm spregledala. user posted image user posted image za barvanje oken - pridna! TRIXI user posted image user posted image za dopust v Olimijah. No smo že tri k nama praznik 8. marec ne pomeni buh vej kaj. Vsak dan je lahko 8. marec. Men je raje prnesu čokolatine Milka, pa še rajši ima kot pravi ONA da nas presenetijo kak x dan. Zame so rože za zunaj bit, ne maram preveč rož v stanovanju, raje imam kaktuse (čeprav nimam nobenega). Imam eno orhidejo od lani, pa še ta mi deluje bogo. Jo moram obrezat, nevem kdaj.
Kar se tiče sesalca, nebom še nč nabavljala, samo info zbiram. Dokler kako mašino vklopim in jo naštimam, je že pomito po tleh. Pa nimam niti prostora.
Aja spet gledamo prikolice, ena se nam ponuja 93 letnik, s klimo, dolga je ??,...za cca 2500€.  Notri ima jedilni kot, k se raztegne sedežna v posteljo, nato še  ena postelja na drugi strani prikolice, vmes kuhinjca, kopalnica, omara. Ni slaba, ma Kaj pa vem, bomo vidli.
ala uživajte nedeljo, jutr že ponedeljek.
O MID ej kaku je sladka tvoja, sladka sladka. Po mojem zna bit kdaj tud navihana a? Ma pravi cukr no. Joj če se z mojo skup dobijo, bo takoj direndaj. Naša se tako rada igra z otroci njene starosti, a kaj ko jih je malo pr nas.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
   RE: mamice iz Krasa
9.3.2008 18:49:03   
MID
user posted image
...eto,že skrajni čas,da se vam spet malo oglasimuser posted image .Sem si prav vzela čas.Tamala je šla za ene dobre 2 uri na obisk k tašči in tastu,tako,da imam ljubi mir in čas za vas!user posted image
Hmmm,8.marec...tistim,ki vam kaj pomeni-vse naj,naj,pa čeprav z enodnevno zamudouser posted image .Jaz osebno ga ne častim,ne oporekam pa nobeni,ki ji karkoli pomeni.Tudi jaz sem svojemu prepovedala,da mi karkoli kupuje,ker se mi zdi to zgolj potrata denarja.Sploh pa na rožah.Ti cvetličarji tako nesramno dvignejo cene,da kar glava boli.Drugače,pa itak ne maram rezanega cvetja.Ne da mi ni lepo,enostavno se mi smilijo te rožce,ki so odtrgane od življenja.V vazi preživijo tistih par dni in potem konec muzike.Ni ne denarja ne muzike.Dosti raje vidim da mi kdo podari lončnico.sploh pa če je tu govora o orhidejah.Že sedaj imam doma  5 orhidej,če bi še katero dobila,jo nebi imela kam dat.So pa na okenski polici in tako lepe,da jih dnevno občudujem.Cvetijo mi čez celo leto in to tako bogato,da skoraj nebi rabila zavesuser posted image .Ena mi je tazadnje imela 48 cvetov.No,o negi iz moje strani,pa nebi bilo lepo kaj preveč komentiratuser posted image ,pa vseeno.Vse kar jim nudim,je tista voda 1xna 14dni,včasih pozabim in jih zalijem tudi na 3 tedne.user posted image Gnojilo se spomnem dat 1xna 2-3 mesece.Žalostno,pa resnično.Zgleda,da so se mi prilagodile in jim trenutno tako odgovarja.
ONA dobro,da si prekinila s tole dieto.Kot pravi TRIXI,da je brala o tej dieti negativne stvari,sem tudi jaz prebrala ogromno slabega mnenja,ma ti nisem hotela pametovat,ker vem kakšne smo ženske,ko se nekaj odločimo.user posted image Res imam mnogo preveč kil in bi se mi po vsej verjetnosti samo nasmehnila in rekla"ma kaj ti pametuješ",ti pa povem,da takega eksperta v hujšanju kot sem jaz,ga ni tu gor.Za sabo imam ogromno-ne samo teoretike-mnogo več prakse.Če odštejem vse drugo,bi bilo dovolj samo moja anoreksija pri 17-ih.Ej,tole pa ne privoščim niti najhujšemu sovražnikuuser posted image .No,pa pustimo stat to.Ne da mi je težko govorit o temu,zdaleč proč,a vas ne želim morit.
Je pa vsekakor zanimivo slišat,videt in brat,da sem toliko pametnauser posted image pa tako...obilnauser posted image .Ja pri vsaki stvari je najbolj pomembna psiha,volja in moč.Kot pri vseh stvareh tako tudi pri dietah.Kot sem že napisala-ogromno diet probala in če sem čisto iskrena,bila najbolj uspešna pri dieti,ki sem si jo sestavila čisto sama.Brez kakršnihkoli predpisov in matranja.Kile so šle lepo dol in sem jih kar nekaj let še po tem držala.A kaj si morem,če sem navaden smrtnik in si vso to nesnago želim čim hitrejše spravit dol,potem pa grem in na dolgo in široko predelujem te razno razne diete,se poneumljam in med drugim odlašam.
Ne vem,no,se moram enostavno prijet v roke in nekaj naredit.Madoncaše malo,pa bo eno leto,od kar se spravljam naredit nekaj iz sebeuser posted image user posted image .
Ma,sej bom,ma tudi potem me več ne boste prepoznaleuser posted image .Po pameti vsekakor!user posted image Jaz sem drugaće takšna,da rabim dosti,da mi zalavfa,ma tudi,ko mi...user posted image ...me več noben ne razumeuser posted image .Ok,pa nikoli več v skrajnost,kot sem jo že doživela-to je pa itak moj življenski moto št.1.Srčno upam,da moji hčerki ne bo nikoli kaj takšnega šinilo v glavo.
TRIXI za tale biznis se pa prav rada zmenim.Edino me skrbi,da mi nebi šel ta stolček na eno,drugo ali tretje kolo,ki ga imamo pri hiši.Lahko prosim daš v album slikco,kako izgleda?Ga prav rada kupim.Itak imamo namen.Hvala za ponudbo.
Praviš,da greste drugi vikend v Olimje.user posted image user posted image user posted image Super odločitev!To so nam najljubše toplice in jih že tretje leto redno obiskujemo spomladi in jeseni.Tudi mi gremo zdaj nekje enkrat v začetku aprila na ene 5 dnevni oddih.Malo mi bo nerodno v kopalke,ma klinc gleda vse skupaj,se bom pa nosečo delalauser posted image user posted image user posted image ..Mater sem faca,a?Hvala bogu,da se mlajše ženske z odvečno težo  lahko naredimo  v kopalkah,kjer nas nihče ne pozna nosečouser posted image .In potem svizec zavije čokolado in sreča par ljudi iz sosednje uliceuser posted image ...
ANAKARIN  sprašuješ oz domnevaš,da mora bit tamala navihana.A ne vidiš tistih dvehuser posted image ki sijejo iz očiuser posted image user posted image Vse je njeno,ma prav vse!Najraje vsa delujoča mašinerija v hiši,ma vse do plinskega štedilnika.Če sem sama z njo ene par ur in da jo imam izven stajice,me začne tako glava bolet,da ti ne znam opisatuser posted image user posted image .
Glede na to,da praviš kako je tudi tvoja navihana,si pa ne predstavljam kaj bi bilo,da jih skupaj damouser posted image .Po moje bi se hiša podra v eni minutiuser posted image .
ONA kako je bilo danes na pohajanju?Ste se imeli v redu?Kako je bilo na razstavišču?Ala povej nam kaj!
KAROLINAuser posted image Kam si se izgubila...
Mater zdaj sem vam pa dala branjauser posted image Upam,da se vam je dalo brat...user posted image user posted image user posted image
Ala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 792
   RE: mamice iz Krasa
10.3.2008 19:23:31   
pegaz
pozdravljene,

že nekaj časa se pripravljam, da se pridružim čveku ampak mi kar zmanjkuje časa. no ja po vaših pisanjih sem opazila, da veste kako je to. sem mamica trimesečnega Jakca, ki začenja intenzivno spoznavati svet in se mi včasih zdi, da cel dan ne naredim nič user posted image  .
malo sem preletela čvekanje in moram rečt, da so mi zavese na slikah ful hude. tudi barve so take, kot so meni všeč. moje stanovanje je namreč pretežno v rumeni, oranžni, plavo rdeči kombinacije. všeč mi je sonce in vse kar je povezano z njim.  Karolina ve saj se poznava in imava glede tega zelo podobne okuse. Tudi njeno stanovanje je namreč kot sončece user posted image
kar se tiče dijet pa imam dve izkušnji zelo pozitivni. prva je hujšanje po Montigniacu (imam knjigo kjer opisuje princip in knjigo receptov). to je v bistvu tako imenovana ločevalna dijeta, kjer ne jemo skupaj beljakovin in ogljikovih hidratov. Lahko ješ veliko in poznam resnično mnogo ljudi, ki so tako veliko shujšali. med drugimi tudi moja teta, ki je shujšala 20 kg. Seveda pa ne pozabimo gibanje. ona je vsaki dan prehodila vsaj 5 km, ne glede na dež, snek, petek ali svetek user posted image . če katera rabi knjigo lahko posodim.
druga zadeva, ki je zelo zanimiva pa je krvna skupina in to, kar paše jest. jaz imam krvno skupino 0 in bi morala jesti več mesa in zelenjave (kar imam tudi osebno zelo rada) in ne bi smela jesti oglikovih hidratov (kar tudi res opažam, da me redi). mamica ima za vse krvne skupine v elektronski obliki tako, da bom prosila, da mi pošlje in bom dala sem gor, da si bo vsaka lahko po želji pogledala, če bo želela.
za prvič naj bo dovolj, da se ne boste preveč utrudile z branjem.

lp




(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 793
   RE: mamice iz Krasa
11.3.2008 9:36:46   
ona
Najprej ena dobrodošlica novi članiciuser posted image user posted image user posted image user posted image
želim ti,da bi se v naši družbi kar najbolje počutila in se bomo imeli lepo!!!

Tiste zavese sem jaz prilimala gor samo za vzorec,ker mojih še nimam,se še delajo,oz.čakam na blago,ker jih bom nekako sama zašilauser posted image Ko bo vse narejeno,pa obvezno dam slikco gor!
Danes bom tudi bolj hitra,ker barvam okna,tako po kosih,da se ne bomo zadušili tukaj notri,ker malo pa le smrdi tole barvanje!Za škure pa moram počakat lepše vreme in jih bomo kar ven nesli ,pa pobarvali!
Ja,jaz sem drugače tip od barvanja in me tole veseli bolj,kot npr.kuhanjeuser posted image

V nedeljo smo šli najprej jest,pol pa do LJ na sejem,a ko smo videli vstopnino 6€,smo šli raje pohajat po LJ,ker se mi zdi brezveze dajat toliko vstopnine za past očiuser posted image Smo tisti denar raje za hamburger porabiliuser posted image
Saj,če nekaj delaš,npr.na stanovanju pride prav tole it pogledat,če ne pa je res brezveze!
A,ja zdaj smo se zmenili z enimi Makedonci,ki so nam že fasado delali,da nam pridejo zrihtat podstrešje in pridejo drugi teden!Sem pa prav jezna,ker od novembra iščem folk,da kaj naredi in vsi bodo neke ponudbe pisali,nobenden pa ni sposoben izpeljat tole brez načrta....žalostno res!Tile makedonci pa sploh ne komplicirajo in bodo naredili kot bomo rekli,ne rabijo nobenega načrta!Pa še uredu so,ker so nam že res dosti delali,celo spodnje stanovanje od tasta,pa delavnico tudi,tako da ala jim vera!Škoda,ker se nisem že prej spomnila na njih,ma samo da se že enkrat nekaj lotimo delat!
Ok,bodi dovolj za zdaj,pokomentirala vas bom mogoče pod večer!
Lepo se imejte!

(odgovor članu pegaz)
Neposredna povezava do sporočila: 794
   RE: mamice iz Krasa
11.3.2008 12:47:55   
pegaz
Pozdravljene,

imam minutko zato malo pišem. Jako danes kar matrajo krčki tako, da je prav revček. pa še tako vreme je, da ne moremo ven, ker se mi zdi, da je zunaj bolje, se bolj zamoti. ker je rojen 15.12.2007 smo od Quelle dobili bon za 150 € in smo naročili kar nekaj igrač. Sedaj vsak dan pride kakšna pkatla user posted image  ne vem pa kaj si misli poštarca.
dijeto po krvnih skupinah prilepim, ko bom ugotovila kako.

LP



(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 795
   RE: mamice iz Krasa
11.3.2008 14:37:20   
Anonimen
Ojla, najprej dobrodošlica novi članiciuser posted image user posted image user posted image .
Ko smo že pri dijetah, sm tud jz imela knjigo o krvnih skupinah (sposojeno od mameuser posted image ) in se je kr držim.
PEGAZ moje tretje bitjece je rojeno 18.12.2007 pa zaenkrat ni bilo in upam, da ne bo krčev. Doma imam en sirup (sm pozabla al je janežev , nevem) k so mi drugi prnesli in strašli, da vsi fantki imajo krčke.
ONA user posted image user posted image za zidarijo, zdej pa vam samo želim, da vam uspe, kak ste si zamislili.
Dans bom prekratka, se ropotuljeuser posted image zbujajo.

(odgovor članu pegaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 796
   RE: mamice iz Krasa
11.3.2008 16:36:38   
pegaz
mi je Karolina razložila, da se ne da dat datotek tako kot sem jaz mislila. Če katera želi lahko pošljem po mailu.
trenutno ravno tašča malo pazi Jakca tako, da imam nekaj časa.
Če rabite kdaj kakšne zidarje lahko kaj pomagam saj sem zaposlena v gradbeni firmi tako, da poznam nekaj takih, ki pridejo prav.
glede krčkov me zanima kakšen sirup imaš doma. mi smo probali že vse živo pa nič ne pomaga prav, da bi rekel, da jih ni več. mogoče malo ublaži ampak še vedno so prisotni. mene ne moti če Jaka joče ampak se mi smili, ker prav vidim kako ga boli, ko se ves zvija.

upam, da bo jutri kaj lepega vremena.
pa lep pozdrav vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
   RE: mamice iz Krasa
11.3.2008 17:15:32   
Anonimen
Spet 2 min časa, da PEGAZ-i odgovorim. Sirup se imenuje Kuminin sirup od Galex (Murska Sobota). Jz sm mu močila dudo v to, kr je zadeva sladka (sama sm probala), da se malo zabavlja z dudo, pa neče in neče. Mogoče mu ne paše kej preveč sladko.
Ma si probala ga dat na trebuh, pa mu masiraš po hrbtu? tako mojemu kdaj paše, da ga dam na kolena in obrnjen na trebuh. Eni pravijo masirat trebuščka v smeri urinega kazalca, ali ga zamotit s kopanjem. Vsak dan pa se ti res ne ljubi kopat ga. Zoprno je, kr je gnilo vreme. Sej bo kmalu konec tega.
Aja MID ti k maš orhideje, zakaj moja ne cvetiuser posted image user posted image user posted image ? Cvetela mi je do novega leta, zalivam jo kot ti tam na 3 tedne, včasih na 14 dni in se mi stebelca sušijo odkar, mi je Karin zadnji cvet odtrgala. Ma bolj dotaknila, pa samo padlo dol. Spodnji listi mi lepo rastejo, drugo pa nevem. Nimam časa hodit v cvetličano vprašat kaj in kako, na netu vsake toliko brskam, potli pa me kaka druga stvar zmoti.

< Sporočilo je popravil anakarin -- 11.3.2008 17:17:53 >

(odgovor članu pegaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 798
   RE: mamice iz Krasa
12.3.2008 11:57:58   
karolina*

No, da se po dolgem času še js mal javim. PEGAZ, da te še jaz prisrčno pozdravim, na našem forumu. Je res, da smo same fajn punce, taku ku sm ti že rekla?!?! Edini problem u ns je, ker se nam ni uspelo še v živo dobit- no, razen vsaka posebej. Ma zdej čakamo lepo vreme, da MID organizira piknik, tako kot je obljubila in se bomo dobile pač tm, če druge ne bo user posted image . No, pa nej povem še to, da je PEGAZ mama edinega fantka, ki se je v letu 2007 rodil v naši vasi. Ma sej sem vas že lani sproti obveščala, ko smo vse rojene punčke pri nas zapivali. In končno decembra dočakali tudi PEGAZ-inega fantka. Je pa ta mali pravi cukrček. Mu rečemo kar mucka, ker tako nežno joka- če že joka. Je ful priden, nežen fant in za enkrat še zelo dobro prenaša vse naše punčare okrog njega user posted image user posted image user posted image user posted image

Pr ns ni nč novga, dela je ogromno, popoldan stalno neki oprevki, taku da mi že neki cajta ni ratalo nič napisat

Hm, glede diet pa res ne morem nč napisat, taku da bom sam prebrala kr ste napisale. Je pa pr vsaki dieti zelo pomembno gibanje, gibanje in še enkrat gibanje. Brez tega ni nč. No, ku smo že pr tem naj se pohvalim da sm včeraj bla na aerobiki in smo taku intenzivno delale, da si prav slišal, kako se mišice nabirajo user posted image user posted image . Smo pa s PEGAZ zmenjene, da se lotimo tekat, takoj ko bo začelo malček lepše vreme user posted image .

Nč, moram it zdej, ker imam res ful dela, ma oblubim da se pol še enkrat javim

Lepu se mejte
 

 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 799
   RE: mamice iz Krasa
12.3.2008 22:23:36   
trixi
čao pupe, PEGAZ tudi tebi lep pozdrav, naj ti pa povem, da sem jaz tle "pridružena članica", ki se tu odlično počutim.

Ha, naj vam povem, da sem pa danes spoznala MID, sem ji uletela v službo ku strela z jasnega, čisto na presenečenje, jaz njej:" Čau MID", njej pa nič jasnouser posted image , no, sej pol sem se ji pa lepo predstavila. Prijazna puncauser posted image

Novega nič, neki se trudim oprat čimveč cunj, pa zlikat, jutri pa spakiram in v petek samo dopoldne v službo potem pa gas- vikend. Tamali odšteva dneve oziroma kolikokrat gre še spat.

karolina tamala je user posted image , vaše stanovanje pa je res eno samo sončece user posted image
ONA kaj še barvaš okna al si pri koncu?

V zvezi z orhidejami sem se pa prav nasmejala. Meni so, no, kako naj rečem, mi niso, ma so mi bolj tako tako všeč. Jih imam ene par, pa rastejo glih ku same hočejo. Moja mama pa vsa ponosna, da ki njej pa tako cvetijo, pa da jaz ne znam zanje skrbet. Valjda, ki od treh, ki jih imam, mi je ona dve kupla, haha. Meni so najbolj všeč fikusi, samo ratajo hitro preveliki, pa jih pol ni kje met. Jaz sicer pri vseh metrih stanovanja, ki jih ni ravno malo enega pametnega prostora nimam. Al je okno, pa ga je treba zaradi škur skoz odpirat-zapirat, pa se mi ne da še rože umikat, al so na prepihu, tako, da večina so kar na terasi, ki pa je zastekljena.
Joj, a veste, da jaz moram pa še za našo žvalco varstvo zrihtat za ta vikend? Moja mati je rekla, da ona niti pod razno, tast je reku, da skuha golažuser posted image ( upam, da se je hecu), ma, po moje bo šel k sosedi, se mi je že ponudila, da ga oni lahko pogledajo, ki itak imajo izkušnje, ker imajo ravno tako žvalco. Al mam problemeuser posted image , najbuljš, da ga s sabo peljemouser posted image .

Ala, dosti bo, grem še malo brat v posteljo, lahko noč

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?