ona
|
No,tako se mi dopade,da imam kaj za prebrat! Saj ne mislit,da sem prišla ven iz zaloge,me še čaka,ma sem pustila za drugi teden,ker zadnjič sem hotla vse v par dnevih naredit in nisem niti dosti vmes kontrolirala in seveda zaupala programu,ki ga imam,ko je računovodkinja mi kazala da program sploh ne zna zračunat zneska,me je kmalu kap,res!!! In seveda moram it vse skozi čez celo leto za vsak artikel Saj mi gre,sem komaj na polovici KAROLINA,saj bi prišla na kavo,če bi jaz tvoj post videla zjutraj,ampak sem ga šele zdaj in seveda je zdaj prepozno za kafe,a Nič hudega,dej mi drugič napiši en dan prej,ker ponavadi grem jaz okrog 7.30 v Sežano,razvozim otroke v vrtec in šolo,grem v trgovino,če je nujno,če ne pa kar domov.Doma na hitro pregledam poslovno pošto,pol pa letim v pisarno na drug računalnik,kjer pa dol nimam interneta,tako,da je res bolje mi kaj prej sporočit! Ti,zakaj res ne rečeš šefici,da ti dvigne plačo?Če veš,da bo ona težko dobila tebi podobno,bi jaz kar ultimat dala,ma provaj,ker tole pa res ni nobena plača kar imaš ti,no!Če ne pa reči,da pridem jaz tja ti pomagat se bunit,saj meni se bo itak prilizovala,ker smo njihovi člani,tako,da,ti kar povej,ok! MID,ja ti maš pa tudi pestro!Una v šparu pri kruhu pa si kar predstavljam katera je,ker je meni v ponedeljek tudi rekla naj počakam,da ima polno dela...ti pa rečem,če bi mene tako napisdevala bi ji kar za pult skočila,ma kdo jim je kriv,da imajo vsega polno Ti daj meni njeno ime napiši,bom jaz pisala na upravo in se pritožila,pa naj jih posluša od višjih,z nami že ne bodo tako delali! Enkrat sem se že pritožila na enega mesarja tam in je šel potem kmalu stran,ne vem pa al je šel sam ali z mojo pomočjo!To je bilo prav na začetku,ker mi je solil pamet oz. se skoraj skregal z mano,kako dobro meso imajo...no in sem pisala na email od njihove uprave v LJ in vse lepo napisala kaj sem doživela.Odgovora ni bilo nikoli,mogoče pa so mu kaj rekli,ti pa povem,da sem se bolje počutila ko sem tisto pritožbo pisala! Veš,da iz tvojega posta ne razumem kaj boste praznovali,a ima kdo 50 let mogoče?Joj,se vidi,da je pozno,ne mi zamerit,samo kakšen je kristusov križ ANAKARIN,super,da si boljše,otroci bojo pa itak kmalu vsi zdravi!Ti,kako je pa v šoli s tavečjo?Jaz sem bila včeraj na roditeljskem in so nas prav drugi starši kar prestrašili kaj bo v 4.razredu!Baje,da je to tak prehod,da so otroci prav v krizi,moraj znat tekoče brat,računat poštevanko na pamet,seštevat in odštevat do 1000 bodo imeli v 4...Naš je v 3.r in je še vedno bolj enostavno,samo se morajo res učit...saj te nočem strašit,samo so prav bogi v tej šoli,vidim tudi pri mojemu sinu!No,upam,da ste z branjem lepo napredovali in ne bo problema! Drugače je pri nas vse po starem.Tamala je končno začela tudi kakat v školjko,ker se je zelo bala tega in je kar po več dni tiščala drekec,ker si prav ni upala kakat,zdej pa menda ne bo problema!Ma prav ne razumem,lulat it sploh ni težav,za kakat pa taki problemi,kot,da se kaj boji...je bla na momente tako smešna,ko je tiščala in po drugi strani se mi je prav smilila,ker vem,da je vedno kakala vsak dan,zdej pa to!No,danes smo zgleda prebili led,sem ji pa obljubila,da si bo šla v ponedeljek za nagrado izbrat eno igračko v trgovino in to je bla pika na i,in se je takoj pokakala To vam pišem samo tako mimogrede,da e boste spomnile ko boste v taki situaciji,kaj naredit Ok,zdej grem pa pod tuš,pa spat,ker sem res utrujena od celega tedna
|