|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
23.2.2008 14:37:29   
karolina*
Sm mogla prou poseben post odret za nau z ANAKARIN. Še zdaj ne morem verjet- kje se najdemo ???!!!! Moj user posted image  ima tudi enega prijatelja, ki je rojen na isti dan in isto leto kot on, jaz pa do zdaj nisem poznala nikogar, ki bi imel r.d. takrat kot jaz. Da bi bil rojen še celo istega leta kot jaz, pa sploh ne. In evo, kje dobim sorojenko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ONA prav škoda, res, da se včeraj nisi mogla več ustavit. Bi si imele res dosti za povedat. Sem takoj vidla, da debate ne bi zmanjkalo tako hitro. No, ma sej ti bom še javla ko bom sama. Tam pri zavesah so pa res fajn. Js poznam lastnike in so res u redu, se ful zastopimo. Mi smo tam zunanje žaluzije vzeli.

Dns mi je ratalo tudi MID it mal obiskat, ma je boga imela tako gužvo, da smo sam na hitro se pozdravle. MID, nej ti dns dan čimprej mine in šibaj hitro domov k svoji čebelici. Jutri pa maksimano uživaj!!!! Vsaj to, da mi ob sobotah ni treba delat, to srečo pa imam. Morda se enkrat na leto zgodi, da moram it.

TRIXI ti mi kar pripopaj vse glede Korzike. Sicer še ni sigurno da bomo šli tja, ma informacije so vedno dobrodošle. Ne, ne delam u Šparu. Sm u eni pisarni, lohko da smo se tudi tam vidle, ker delamo dosti z zunanjimi.

Moram it zdej, smo dobili ene obiske. Se javim še pol kaj.

Lep dan, izkoristite ga maksimalno!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 751
   RE: mamice iz Krasa
23.2.2008 17:16:07   
ona
Uf,danes sem pa tolko naredila,da sem celo žulj dobila na rokiuser posted image
In sicer sem vrgla zunaj ven iz zemlje neke take grmičke,ki jih je en sam tren in jih je menda že pokojna tašča posadila in sem imela enih problemov tole z lopato dat ven...sem pa zdaj prav zadovoljna,saj sem tole že večkrat rekla,da bom naredila.No in pol sem z gredic očistila liste,seveda s pomočjo otrokuser posted image ne sprašujet me kako se je izteklo,se mi zdi,da je blo vseposvsod samo listje,ma glavno,da so otroci uživali!Zdej sem pa res utrujena,ampak zadovoljna,ker že izgleda prav lepo...še rožice posadim,ko bo čas in bo res super urejena okolica hiše!Saj po eni strani prav uživam v temu delu okrog rožic,če le imam čas...te prav sprosti!
TRIXI,glede oken mi aluminij nekako ne potegne.Ga ima tast spodaj in mi deluje ful mrzlo in bolj industrijsko,taro sem se zanimala samo za plastiko.Glede kombinacije alu-les sem tudi slišala,ma bi mogla prav videt kako tole izgleda!Bomo pa šli enkrat v začetku marca na tisti sejem v LJ sejem DOM,da vsaj kaj vidim kako kaj izgleda!Bomo pa še videli,če bomo menjavali okna,ker najprej je še podstrešje na vrsti!user posted image Še zdaj se niso nič lotili s temi ki smo se zmenili,še slabše...niti ponudbe še nimamo,tako,da bom verjetno spet KAROLINO drezala,da dobim še kakšne pametne,da mi gor kaj naredijo!
Saj ne,da se mi mudi,samo eno sobico bi rada izpraznila in v njej uredila tamičkeni sobo,ker ji bo postelja kmalu premajhna in,če je možnost ji naredit posebej sobo,zakaj pa ne!Ma bom drugi teden kaj podrezala kdaj bo kdo prišel kaj naredit!
Glede zaves pa se menim za varianto v kuhinji rolo,v dnevni pa panelni trakovi,ker se mi zdi,da tako fajn izgleda in kar je najbolj pomembno,da je bolj moderno in ni nič več nabrano z trakom,kot je bilo včasih!Zdej so vse zavese večinoma ravne in se mi prav dopade tale stil za dnevno:
user posted image
In tale stil za kuhinjo:
user posted image  user posted image

Seveda z takimi zavesami,da bojo za nekaj let,bolj nevtralne barve,samo stil sem vam hotla pokazat kako mislim!No,kaj se vam zdi?
V kuhinji bi rolo dala čez celo okno,ne kot gornje slike!
Trixi,mi imamo tud 20 let strao bajto in tudi mi ne vemo kje se kaj lotit,ker kar kliče za zamenjavo določenih stvari!Ma,počasi bo že!
KAROLINA,ma ste se trefle,ja!Jaz tudi nimam nobene,ki ima z mano rojstni dan,ma mogoče je pa tle kšnauser posted image Ala,dejmo datume gor,da vidimo,če bo katera praznovala z manouser posted image Jaz imam 8.8.....leta pa ne povemuser posted image
Bom pa vsekakor še prišla do tebe,ti mi samo javi,kdaj si sama,saj smo prav res ene klepetuljeuser posted image Se vidi že po naših postih,a!user posted image
MID,sem ti že rekla,da se ne sekiraj,da me odsloviš...saj te razumem kako je,resno ne sekiraj se!Bom še vedno rade volje te prišla pogledat!
ANAKARIN,kako ste poštimali bajto in odtoke!joj,tega dela si pa kar ne predstavljam!Kako gre pa z šolo?Zdej so počitnice,kaj ni fajn!Samo kaj,ko bomo mi verjetno vežbali tole poštevanko in sem jo prav resno že sita!Ma kaj me še čaka s tole šolo!Zgleda,da bomo kar starši dosti mogli delat z otrociuser posted image
ala,zdej grem še kaj skuhat,ker delo zunaj nas je vse prav izčrpalo!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 752
   RE: mamice iz Krasa
24.2.2008 11:08:22   
Anonimen
Živjo
mi smo spet imeli neprespano noč iz petka na soboto. Mali Benjamin je dobil vročino 38.5, tako da meli delo s hlajenjem, ker se ni pustil dati svečko v ritko. Pa sm mu dala zmočene nogavičke s kisom na nogice in mu je čez pol ure padlo na 37.5. Bogi revež je spet metal katar z bruhanjem. Proti jutru se je stanje umirilo. Včeraj je manj kašljal,  vročine  ni bilo  več,  je  pa zvečer ob 23 spet bruhal katar. Ma sam da vročine nima več. Punce so ok, zdajle tekajo okol hiše, kr je tako lepo sončno in toplo vreme dokler kuham kosilo. Mogoče bom šla z Benjaminom po kosilu malo ven, če bo vse ok. Škoda je bit v bajti.
Ja z odtoki smo zaenkrat rešili. Bomo vidli kako bo, vsaj do poletja.
ONA pridni ste, pridni z rihtanjem okolice. Pri nas že 14 dni tast in moj mečeta vso šaro proč, k jo ne rabimo več (železa, desk, starih koles, starih peči, stare omare,....), obrezujeta 2 jablani in 2 slivi, pospravljata drvarnico. Nima ni pa kdo okol rožic opletat, taščo pa nebom zaposlila, k dela po svoje na koncu. Že predlani me je razjezila, k mi je sivko posadila po svoje, ne pa tako kot sm si jz zamislila. Poganjke je itak videt (raznih tulipanov, marjetic, ....), vrtnice bodo tud pognale, bom že drugo leto delala na tem. Na okenska polica si bom zopet dala sufinije (bele in vijolične), bršljank sm se naveličala. Lani sm kupila surfinije in so se mi lepo obnesle. Pa še dišale so.
KAROLINA ma svašta, da res tu na netu srečam sorojenkouser posted image . čak da ti povem tole: mojuser posted image in moja mama imata RD na isti dan 18.11., prva hči in od moža brat imata RD na isti dan 29.10., no zdej pa še medveuser posted image . Potem pa imamo še RD k so par dni razlike, tako so sami stroški pri darilih. Zdej mi samo povej, da si se v Postojni rodila, pa da smo ble v isti sobiuser posted image . Hecam se!  A ni cool? Enkrat je hodila ena mlada pupa iz Sveta Knjig okol po bajtah, pa sm prvo hči včlanila in vidim malo smo se zaklepetale okol horoskopov, pa izjavi kdaj ima RD, kaka bikica je, pa bla bla bla, Ma sm jo samo gledala in jo prekinila, da imamo na isti dan RD, samo ona je 1 leto starejša. Svašta, svašta!
Ja zdej pa mi imamo počitnice in upam, da bodo otroci zdravi, da bomo lahko vn hodili. S Karin bomo itak vadili branje naprej, nato ima nalogo, da napiše kej o sebi in naredi nastop, k bi trajal cca 2 min. To naj bi bila Govorna vaja. Po počitnicah bodo morali nastopat pred sošolci.
Ala grem uživat nedeljo



(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 753
   RE: mamice iz Krasa
25.2.2008 10:37:36   
Anonimen
user posted image
no kako smo? tako pri meni zgleda zdej k so počitniceuser posted image , da vsak po svoje dela neumnosti.
Maluprej me je soseda poklicala, če lahko pride večja k njej na obisk, k ima nečakinjo pa še ta mala zravn, da se poigrajo. Priišla jih je iskat, midva z benjaminom jih pridemo iskat okol poldne, k bo malo bolj topleje. Smotano je k piha, sej so dojenčki zaščiteni v vozičku.
včeraj smo ta večjo poslali z mojo teto in nečakinjo na izlet na obalo. Popoldne ko so pršli nazaj, so se pritoževali nad vremenom, da je bila megla in mraz in so se raje  šli potikat po krasu malo v lipico, kozino in še nekam.
Moj je s tastom popravljal kosilnico, ma brez uspeha.
TRIXiuser posted image za nov telefon. Kakega pa maš zdej?
Nč grem kosilo kuhat, se tipkamo



(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 754
   RE: mamice iz Krasa
25.2.2008 15:36:41   
ona
Spet meni podobno,že dva dni odprem tole stran in me vedno kaj zmoti,da nič ne napišemuser posted image
Torej,včeraj smo jo tudi mi mahnili do obale a ko smo se vozili dol,je bilo res tako gredo vreme,megla,mrzlo...pri nas,ko smo štartali je bilo 14,5 stopinj,dol pa 5user posted image  in kaj smo potem naredili,se lepo obrnili nazaj proti domu in jo tudi mi mahnili proti Lipici na eno kafe!Tam sem ratala prav živčna,saj so bli sami italijani,ko sem pogledala proti tistim igralam,ki jih imajo tam,me je kar volja minila do vsega,saj je bilo nabito z Italijani spetuser posted image Ma,jaz ne vem al sem samo jaz tako alergična nanje al kaj,meni grejo res na živce,ker jih je povsod in samo kričat znajo,ne vem,če se znajo normalno pogovarjatuser posted image
Potem smo šli kar domov in brezveze izgubljali čas z vožnjo do obale,pol pa nam je bilo žal,da nismo raje šli kam v notranjost...mah pa drugič!
Danes sem spet imela skakanje,najprej do konca uštimat zavese,ker sem si že 5x premislila kakšne hočem imet-vzorec in pol sem končno se danes odločila!Saj,če ne bi imela toliko vrst na izbiro,bi mogoče kaj prej izbrala!Zdej pa počakajte ene 3-4 tedne,da sploh pridejo in da se jih lotim šivat,potem pa vam obvezno vse poslikam,ok!
Potem imam tavečjega doma,ker so počitnice,in tale mulc vedno kaj rabi...ali je lačen ali preveč gleda tv,da ga teram stran...skratka več naredim ko je v šoliuser posted image Pa še na kafe sva mogla it zjutraj skupaj,da sva prav guštirala,ker ni bilo treba skakat za tamičkenouser posted image
MID,danes sem bila pri tebi in zaradi sina prav pozabila da vprašam,če si tam...mi je prav gnjavil,da gremo na pijačo,tako,da sem res pozabla sploh vprašat-sorry!
Ok,zdej me čaka kuhanje,bodte fajnuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 755
   RE: mamice iz Krasa
25.2.2008 20:31:26   
Anonimen
Pozdravljene,
še sem med živimi.
MID z zamudo ma vse eno Vse naj boljše za rojstni dan.
En teden sem bila bolj malo na netu, drugi teden pa smo bili na dopustu v Čatežkih toplicah tako, da smo se mal odpočili. Mali je tako užival v vodi, pa full gužva je bila, ker so počitnice. Nekaj mamic je bilo tudi z malimi otročički, takimi kot je naš.
Zdaj smo pa doma in cunje peremo, spravljamo, ... Dela ne zmanjka.
ONA kdaj imaš rojstni dan , če sem pru prebrala ga imaš 8.8 , ker ga imam tudi jaz na ta dan.
Zavese bomo tudi mi mogli menjat v dnevni, v kuhinji in eni sobi jih tudi nimamo. Meni so zelo všeč barvane barva lončevine mojmu pa samo bele. Tako da bomo videli kaj bo prinesel čas. Verjetno jih bom dala delat v Novo gorico dol v uno Dekorr Ida.

Ok pupe faj mejte se, tamal se je zbudil (sirena), LAKOTA.





(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
   RE: mamice iz Krasa
25.2.2008 21:28:40   
ona
No,sem vedla,da se bo najdla še ena z istim rojstnim datumom,kar ne morem verjetuser posted image
Ja,Mikena,ga imam 8.8.samo leta so pa čez 30user posted image
ala,še ostale,vržte gor svoje datume..aja,za MID že vemo,edino Trixi in raglja ostanejo,da sporočijo!
Sej bom prou kratka zdej,ker sem že prej preveč napisala za danesuser posted image
Zdej je pa itak MID na vrsti user posted image
Ali pa si takole:
user posted image ali pa takole:
user posted image ali tako:
user posted image ali:user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image te samo malo hecamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
   RE: mamice iz Krasa
25.2.2008 23:16:08   
Anonimen
Ja,Mikena,ga imam 8.8.samo leta so pa čez 30


tudi jaz čez 30user posted image


Lahko noč



(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
   RE: mamice iz Krasa
26.2.2008 11:55:27   
ona
Ok,naj bo,letnik 1974user posted image kaj pa ti?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
   RE: mamice iz Krasa
26.2.2008 14:29:06   
Anonimen
čau
al bodo nekateri skupaj praznovali RDuser posted image . Bi mogli odprt nov forum za mamice, kdaj imajo RD al pa mogoče že obstaja. Odkar sm v tretje rodila nemorem prebrat toliko čvekov na RR kot prej.
Drugače sm ponoči bedela zaradi Benjamina, ker je kašljal in bruhal zarad katarja. na koncu sva spala na kavču, on pa na meni. Dopoldne sm najdla varstvo za pupce pr sosedi, da sm lahko šla h dohtorci. Najprej me je v slabo voljo dalo, ker je dohtorca na dopustu do jutr, pr dr. primčevi pa  gužva. Sestra je bila tako smotana in osorna zarad gužve in vsak jo je hotu nek vprašat, ta pa pred vsemi zaprla vrata. meni pa zajamrala od daleč (pa tudi drugim k niso pr njej), ve da sm pr dr. grmekovi in grem jutr k njej, kajti danes nebom prišla na vrsto, a mali bogi revež kašljal pred njo dokler ni plav ratal. Ma nikad više k njej, tud če bo dežurna. Ma pr dr. Grmekovi nikoli nikoli nikoli ni bilo kaj takega, če je mogla ona dežurat tud za dr. Primčevo. Sestra je vedno vsakemu ustregla, pa dohtorca tud, če se je le dalo ali vsaj svetovala. Doma se zaenkrat  obnesel in se vsaj posmeje,  pa bova jutr popoldan skočila. Čim ga dam v ležeči položaj pa začne kašljat, tud pri dojenju.
Se bova že porihtala.
Upam, da bom do večera zdržala k sm totalno nenaspana. Nč se ne da, komaj sm bajto pospravila. Pa sm mislila posteljine menjat, omarice obrisat,...dokler je lepo vreme, na koncu raje poskrbim za malega. Pospravljanje bo že počakalo.
preden sm šla domov, pa sm skrenla v eno  štacuno iskat  gobelin za Karin, da se malo uči na tem. Da mi ne jamra, da nima kej delat. Itak je tak tip, da rada neki ustvarja, reše, šiva, lima,....
Zdej pa grem zakurit in naredit za jest.

Aja neki mi ni jasno glede dohodnine: do 31.1 smo mogli oddati vlogo za vzdrževane člane, kaj pa račune od lekarne??ali druge olajšave k moraš sam vpisat??, če bomo že dobili izračunano dohodnino po pošti.

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
   RE: mamice iz Krasa
26.2.2008 21:52:44   
MID
Ojla;
Das e vam čisto na hitro malo oglasim,da me ne boste pozabileuser posted image user posted image .Sorry,ma včeraj nisem imela volje prit sem gor.Sem delala popoldne,sem prišla domov ob 21.40uri,spat sem se spravla malo pred polnočjo-saj veste 1000 in1 opravek,ko ženska pride iz službe,pa še zjutraj sem mogla vstat že ob 5.30,ker sem šla v službo dopoldne.Tudi danes sem prišla domov skoraj ob 20-i ur,tamala mi je že skoraj zaspala,potem pa spet gas opravit eno,pa drugo stvar in evo spet ksne ure.
Jutri sem hvala bogu na dopustu,gre moj na en pregled v NG,pa bova šle še midve zraven.Bomo ubili dve muhi na en mah in bomo skočili še do mojega bratranca,ki imajo ravno frišno dojenčico rešit še to.
Ne morem verjet,da ste se najdle pri petih sodelujočih na našem forumu kar 4 z istim datumom rojstvauser posted image .Zdej čakam še jaz RAGLJO,da pove,če nima mogoče ona rojstni dan na 15.2.user posted image
ONA če boš naredila ta stil zaves,ti bom pa fouš.user posted image To je meni tako všeč in si mislim tudi jaz zrihtat tak princip.user posted image  za dober okususer posted image .Se priporočam za šivanje,če boš to izvajala tudi sama zaseuser posted image
ANAKARIN tile virusi in bolezni pa vas kar nočejo zapustit al kajuser posted image user posted image .Ma božčki mali.Upam da se čimprej pozdravite.
TRIXI in MIKENA hvala za lepe želje.
KAROLINA tebi bi se pa tudi zahvalila,da si mi pripeljala pikapolonico pokazat.Ma je en cukrček maliuser posted image .Kmalu bo tudi že pravcata navihanka.Če seveda ni žeuser posted image .Naše skoraj ne morem vstavit več pred določenimi neumnostmi.Ko jo imam na fraj po hiši,moram non stop tekat za njo,ker gre odpirat pline ali pa zalavfat sušilni,pomivalni ali še raje pralni stroj.Lumpa točno ve oz.si je zapomnila postopek kako se tem stvarem streže.Ne morem verjet.Bo živi tehnik po tatu.Še jaz sem rabla več časa za to mašinerijo skužituser posted image .
Nič,grem jaz,dosti je vsega za danes.
Lepo pančkajte!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
   RE: mamice iz Krasa
27.2.2008 0:02:19   
trixi
hojla, da se vam malo javim

čakte, čakte, s kero bova mele skupaj žur za RD? Jaz ga mam 23. aprila, leta pa bojo letos- nič več okroglouser posted image . Ona, k si se ti rodila, sem jaz šla v 1. razreduser posted image
Sicer pa- vau, kaj take zavese se boš lotla delat, bravo, bravo, user posted image , se lahko postavimo v vrsto, mi bi tudi. Sicer me je pa včeraj moj šokiral z novico, sva sedela v kuhinji pri večerji in reče: " Veš, sem naročil material za okna." AAAAAAAAA, prvo kar mi je prišlo na misel je bilo, kolko ene packarije bo spet po hiši. Ma ja, saj sva se že menla, da bi bilo dobro okna menjat, ma tako naenkrat...je reku, da takoj, ko začne toplo. Bom rabla kako vzpodbudno besedo takrat, bom sigurno kaj tle gor jamrala. Rabim pa res en nasvet oziroma idejo, itak bo potem treba belit. Barve sten, zdaj imamo dnevno v nežno rumeni, ampak sem se je naveličala, ali pa se mi zdi, da imamo preveč barv na kupu in me to totalno živcira. Naša dnevna je precej velik prostor, tako,da imamo notri še jedilno mizo in tle se že začnejo barve. Kar je lesenih delov je sicer vse v enem odtenku- češnja, pol imamo pa stole oblazinjene v temno zeleni, sedežna je temno rdeča, aja, to smo kombinirali zato, ker je en del dnevne, kjer bo nekoč peč na drva (trenutno pa jaz tle gor tipkam, ker je tu zdaj miza z računalnikom) tlakovana s ploščicami, kjer je noter več barv- osnova nekako sivo zelena, pa še ene bordo lise imajo. Saj oprema je ok, sam se mi zdi, da moram malo umirit prostor, že tako je tloris zelo razgiban, stopnice za spalne prostore imamo, ker je hiša medetažna, pa še ene normalne stene- ravne, cele, brez odprtin za okna, vrata ni. V vsakem primeru pa ne bo belo.
Drugače imam pa zdaj skoraj počitnice, no ja, ne stoprocentno, ampak tempo dela se je malo umiril. In kaj sem delala zdaj dva dni? Pucala, pucala in še enkrat pucala. Če bi šla u Trst ali staro Gorico bi zaslužla najmanj 200 eurov, ha. No, in če tako pogledamo sem praktično res zaslužla in si bom v petek privoščla jih še zapravit, tako. Plan je tak, da grem v Ljubljano, k imam itak službeno neki gor, pol pa še Gajo počakam in greva v šoping, tata pa si je vzel dopust in bosta moška sama doma, se bosta že znajdla. Škoda, ker je napovedano slabo vreme, ker če ne bi jim naročila, naj spucajo šipe na terasi. Pa saj jima ne bo dolgčas, itak večkrat zdaj pod večer izgineta v garažo in po glasovih sodeč je v delu spet ena barkica.
A se vam lahko pohvalim, da sva bila s tamičkenim pri frizerki? Sva spet spodobno urejena in vsa lepa.
ANAKARIN, moj telefon je pa kar ena Motorola, še dobro, da znam klicat in sprejet klic, za kaj več pa si še sploh nisem vzela časa preštudirat, menda ima fotoaparat gor pa celo mp3, ne vem, kdaj bo to prišlo na vrsto, enkrat že.

zdaj vas pa še samo lepo pozdravim, naš mali reče:
"Lahko noč, sladke sanje, enga bagra na pomoč"user posted image

< Sporočilo je popravil trixi -- 27.2.2008 0:04:29 >

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   RE: mamice iz Krasa
27.2.2008 14:54:17   
ona
Ojla,
ma kako se meni danes spi,zgleda,da je tole vreme smotano!Ma ne vidim ure,da grte stran tale megla,ker pri nas je res grdo...
Glede zaves pa mi boste še fuošuser posted image Ne vem pa kje se jih bom lotila šivat,še dobro,da imam voljo jih naredit,ker,če bi una tam bolj poceni šivala,bi kar njej prepustila...jo bom mogla še nafehtat,da mi jih vsaj zreže,pa ji bom kavico častilauser posted image Zdej moram zavese čakat 3 tedne,sem pa prav neučakana!
Trixi,glede barv sten,ti bo po moje najbolj Karolina znala svetovat,ker ona je bolj majster v temu!Pri nas je zaenkrat vse belo,sem pa jeseni se lotila barvat hodnik z eno zeleno barvo in na koncu je ratalo katastrofa,sem vse mogla prebelit nazaj v belo!Po moje grejo barve bolj v moderne bajte,saj mi imamo vse bolj klasiko,je še vedno les po zidovih,po stopnicah in jedilnici,kot so ga dajali pred 20 leti in tudi tale les bo prišel enkrat na vrsto,da ga dol vržem!Tako,da če bi jaz še kakšne barve sten dajala,bi bilo preveč vsega!
Kaj pa,če si pogledaš na forum o gradnji,tam ponavadi dajejo kakšne slike stanovanj gor,pa dobiš kakšno idejo o barvanju?
MID,lepo,da si se oglasila,ma saj nisi jezna,če te včasih malo pohecam s slikcami?Nisi pa nič komentirala,zato se prav malo bojim,da ti niso bile všeč?user posted image

Danes sem se pa odločila se malo na dieto dat,ker bi mogla shujšat ene 4 kile,ker se mi jih je kar nekaj nabralo čez zimo in zgleda,da samo s telovadbo ne bo šlo!Upam,da mi uspe,držite pesti,ker itak trmasta sem pa dovolj!
Ok,to je za zdaj,se beremo....

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 763
   RE: mamice iz Krasa
27.2.2008 21:49:13   
MID
Čeeer...
Evo mene...user posted image ...
Smo prišli iz popoldanskega pohajanja kar pozno domov,sem hitela še tamalo skopat in potem ni in ni hotela zaspat.Je bilo verjetno vsega po malem.Od predolge poti-ni vajena glih nekih dolgih tur,do štrpanja in zganjanja sitnosti cel dan in še in še bi se našlo.Sem prav utrujena od nenehnega letanja za njo.Sem glih mojemu rekla,da je to živi dokaz zame,zakaj je bolje,da smo v domačem okolišu,če že ni sila kam it,ker je ta otrok tako živ,da na koncu dneva skoraj dol padeš.
No,ma zdaj smo doma in je vse spet lepo po staremuser posted image user posted image .
ONA kaj bi ti pa jaz lahko zamerila.Saj itak veš,da sem roštiljalauser posted image .Kaj se delaš zdaj,da bogve kaj jaz počnem,ko me ni gor.Pri nas pali roštilj vse proste ure izven delovnega časa.user posted image user posted image .
Pa kaj ti nekaj omenjaš neko dietouser posted image .Kake 4 kile prevečuser posted image .A si ti s hruške padla?Se ti sploh zavedaš,da imaš super postavo?Jaz bi ubijala za tako,pa da se mi ni treba nič mučituser posted image .Sem vidla,da si se odločila za zeleni slap.In ne,ne zasledujem teuser posted image ,temo hujšanje kar redno prebiram in upam,da bom kaj izgubilauser posted image .Se hecam.Rada preberem uspehe drugih in po tihem upam,da se bo enkrat tudi mene lotila volja hujšat.Itak,da prelagam iz ponedeljka v ponedeljek,ma upanje vseeno ostaja.Da me bo srečala pamet, mislimuser posted image .Ker tole pri meni res ne pelje več nikamor.Saj ne da se fizično počutim tako grozno,samo tako stanje pelje lahko samo še na slabše.V bistvu me še najbolj sekirajo kile predvsem zaradi tega,ker bi srčno rada čez eno leto ponovno zanosila,pa ko pomislim,da zanosim na podlagi teh kil ki jih imam sedaj,bi bila res katastrofa.Res se moram prijet v roke.Ti dovolim,da me malo spljuvašuser posted image .Mogoče se me bo pa kaj prijelouser posted image
Pa kljub vsemu,če si se že odločila da moraš dat dol te bore 4 kilce,ti stojim ob strani in te bom vzpodbujala,ti pa poročaj kako gre.Ok?user posted image
TRIXI sem se prav nasmejala,ko sem prebrala,kaj ti je prvo padlo na pamet,ko ti je mož povedal da je naročil okna.Ne moreš verjet,da tudi jaz pri vsakem delu ki se tiče hiše to prvo pomislim kako hudo bo vse osrano in koliko časa bom rabla za vse spucatuser posted image .To je verjetno v podzavesti kar v nas vseh ženskah.Ma,boste pa vsaj lepi novi,pa nove zavese si boš verjetno prej omislila,kot bi si jih na starih oknihuser posted image .
No,ker vam nimam nič bolj pametnega za povedat kot to,da moram jutri zjutraj v službo,bom raje nehala.
Lepo pančkajte,pa se beremo jutriuser posted image
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 764
   RE: mamice iz Krasa
28.2.2008 21:39:17   
MID
user posted image  očitno sem kljub polni zaposlitvi ugotovila,da imam največ časa za klepetuser posted image .Pa čeprav sama s sabouser posted image .Kaj je zdaj to, punceuser posted image user posted image .
Ok,se hecam.Saj tudi mene včasih ni po ene 2 dni sem gor.Vas pa pogrešam,to pa moram priznatuser posted image .
Pri meni se nič pametnega ne dogaja,tako,da vam nimam kaj napisat.
Razmišljam,tako da moj post ne zgleda glih brez veze,kako kost za glodanje bi nam vrgla...hmmm...ampak mi res ne pade na pamet kaj lepšega kot poletni dopust.user posted image Se je katera že kaj bolj odločila kako in kam?Mi smo se 100%odločili,da gremo kampirat.Komaj že čakava,da bo sezona nakupov kamp opreme-v bistvu še nisva glih raziskovala kaj preveč-manjka nama pa še par stvari,saj ima moj mož že vse možno,za udobno kampiranje od prej,ko se še nisva poznala.Namen imava kupiti še  od Campinggassa štedilnik,hladilnik in vetrobran,pa če se bova odločila še turški šotor.Mogoče se sliši ogromno,ampak 80%ostale opreme pa že imava.
Upam,da nama uspe ugoden nakup,malo bova še počakala na razno razne akcije,potem pa veselo na dopust.
KAROLINA vi ogromno kampirate.Kot sem brala ste tudi lani kampirali z zelo malo hčerko.Kaj vse od opreme ste imeli s sabo.Mogoče jaz kompliciram,je pa res,da sem zelo rada na komot in ker imam tudi v bodoče namen preživljat dopuste po kampih se mi res ne zdi naložba v te stvari tako huda.
Če se ne motim tudi TRIXI rada kampira.Imaš mogoče še ti kakšen nasvet glede opreme?
Se opravičujem,če sem vam malo zatežila,ma kaj čemuser posted image ...jaz sem že z eno nogo na dopustuuser posted image .
Nekaj pa moram napisat,kajneuser posted image ?
Nič,se beremo jutri!
Lepo ninajte!!!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 765
   RE: mamice iz Krasa
28.2.2008 21:41:19   
ona
Ala,kje je katera,da me spodbujauser posted image
Danes se že drugi dan pazim pri hrani,pa nisem deke izgubila...po moje je vaga pokvarjenauser posted image No,se ne hecam imam res vago pokvarjeno,ker vsakič ko grem gor ima ene 5 kil zamika,ma tolko narobe že ne mora kazat v roku dveh minutkuser posted image Bom šla jutri nabavit novo,da res vidim,če gre kaj dol!
Grem pa drug teden še na eno masažo za celulit,ker se mi ga je kar nekaj nabralo in potem veselo v kopalke!
MID,ti pa se ne sekiraj kaj preveč in če boš vsak dan  samo na kilce mislila se ti bo strgalo!Enkrat boš že dobila voljo,glavno,da si fajn oseba,ne sekiraj se za kile!Jaz sem pa itak tako trmast karakter,da če nekaj si dam v glavo,potem moram to naredit in poleti sem rada ok,čez zimo se pa potem spet zanemarimuser posted image
Drugače spet nič novega,danes sem imela mamo na obisku,potem sem šla k eni vaščanki,ker se nismo videle že celo večnost,pa otroci so se tam naigrali,ker ima dve punci in se imajo lepo z našimi otroci!
Zdej sem pa spet utrujena,ker sem včeraj preveč telovadila,danes pa imam pavzo!
Ala,pište kej,no....

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 766
   RE: mamice iz Krasa
28.2.2008 22:34:00   
trixi
IZVIRNO SPOROČILO: ona

Ala,pište kej,no....



hejla, elja, jaz sem tu

meni se pa dogajauser posted image user posted image user posted image , pridem jaz lepo danes domov iz službe in BLJAK polna hiša mravelj, v kuhinji, dnevni, hodniku. No, pa sem spet pucala in strupila. Mate kak pameten predlog, kako naj se jih rešim? Sicer sem neki pošpricala, pa une hiške sem dala, sam kaj preveč si ne upam, ker mam otroka in user posted image , pa se ne enmu ne drugemuuser posted image ne da dopovedat, da ne smeta po tleh lazit. Trenutno je s to golaznijo mir, sam vsake tolko se primaje ena zadrogirana mravlja mimo, pa jo ročno fentam.

Dopust- mi si tudi na veliko razbijamo glave kam bi šli poleti. Problem je v temu, ker ima user posted image dopust samo in izključno samo avgusta, oziroma vedno, res vedno kadar hoče ga lahko vzame, samo julija nima da vpraša, ma tako pač je, ker so vezani na eno it firmo in pole posledično pademo še mi v "feragosto"- a sem prav napisala?
Ja, mi radi kampiramo in kaj nam nam manjka od opreme- če mene vprašate si želim samo user posted image še VAN, pol pa res imam vse user posted imageMID, kaj je to turški šotor? Za opremo sem ti že rekla, da se splača it pogledat v Redipuljo, sam kaj, tam nimajo škontov. No, mi smo kar nekaj stvari kupili tudi v Merkurju.Mi v bistvu imamo vse, posodo, blazine za spat, stole in mizo, ležalnike za popoldansko siesto v senci- poskusi počivat v šotoru -, hladilno torbo, ki se priklopi na vžigalnik v avtu al kaj je že-še ne vem, ker je zadnja prišla k hiši in je še nismo uspeli sprobat- upam, da delauser posted image , pa eno omarico, kuhalnik smo si lani privoščili, ampak samo un, ki je gorilnik direkt na plinsko bombico montiran, je pa bombica alu 2 kilska, ful lahka, meni je pa všeč, ker če kaj čvrčka okoli, ni kaj pucat, tako kot navaden šparget. Smo pa tole kar nekaj sezon skupaj nabirali, ker če kupuješ vse hkrati, je treba kar konkretno takvin odpret. Tako pa raje bolj počasi pa bolj kvalitetne stvari. Ma ne vem, user posted image navija, da gremo še enkrat na Korziko, saj to itak, da mormo še enkrat it ampak jaz bi še kakšno leto počakala pa še kaj drugega videla. Smo pa itak tisto leto, ko smo šli na Korziko nekaj fantazirali o Sardiniji, no, mogoče bi šli letos. MA kaj pa vem, zdaj bomo menjali okna in mogoče bomo šli v končni fazi samo do našega "plavnika" na vrtuser posted image user posted image user posted image  Bomo še kaj podebatirali na to temo, ne? Da se še karolina kaj oglasi in da kakšen predlog.
ONA, moja vaga je tudi definitivno pokvarjena, za najmanj pet kil. Res, mi zadnje čase pravi user posted image , da se mu zdi, da sem shujšala, pa tudi res sem se pazila pri hrani, pa telovadla, hlače sem si laže zapela. In kaj, un user posted image  od vage pokaže tolko kil več. Ma jaz ne zastopim, vse hlače iz obdobja -5 kg mi grejo prav, kaj pol? Ma kaj je možno, da sem pridobila na mišični masi, ma ne tolko no. U glavnem, se ne vagam več, moja vaga bojo hlače- zapnem al ne zapnem, pika. Bom pa poskušala še malo manj jest OH pa bit bolj na beljakovinah. ONA, kaj ti si na kaki dieti?

Ala, grem jaz si neki naštimat za jutri za službo, nočko, se tipkamo jutri

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 767
   RE: mamice iz Krasa
29.2.2008 13:56:30   
Anonimen

user posted image lih tako se zdej počutm. Nimam moči v rokah in nogah, madonca komaj držim malega, ko se šetam z njim.Tolko da se javnm, da ne samevate tu goruser posted image . Vidim, da se počasi štimate na dopust in prav je tako. Vsaj mislih zaenkrat! Enkrat sm že omenila, da letos ne gremo nikamor daleč od brjačeuser posted image . Ko bodo moj in njegova klapa šli ribarit, po možnosti da bo lepo in vroče vreme, gremo z njimi. Ja prejšnje leto smo zidali in centralno dali, dopust pa rabi šolde, šolde. Z mojim sm hodila kampirat dokler nism v prvo rodila, nato pa še 2x na Kolpi v Podzemlju.
Včeraj zvečer sm zopat fasala vročino 39 in zaboga ne pade dol, niti z metodami starih tetk. Lahko samo Lekadol vzamem.
benjamin še vedno kašlja katar ponoči, se skoraj zadavi, ko zbruha vn. Vročine nima. Karin je šla s taščo na Kolpo, odkjer je doma.
pri takem gnilem vremenu kot je zadnja 2 dni, se pa dolgočasimo in bulimo tv.
Zdej pa moram it mojmu luknjo na tuti sešit. Ja midva pa imava 2 dni tiho mašo.
Aja v sredo sm malega peljala k njigovi pediatrinji in zaenkrat ni nč resnega. Mislim, da sm od tam kaj fasala.
ha dieta, dieta, jz si merim kot TRIXI po cunjah, prejšnji tedn mi je Karin razbila vago, tako da bolje, da da nevem koliko jih imam. Ko bom šla k mami, se bom tam vagala. ONA držimo pesti s stabo, pa da celulit poštimaš.


< Sporočilo je popravil anakarin -- 29.2.2008 13:58:41 >

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 768
   RE: mamice iz Krasa
29.2.2008 14:05:04   
karolina*
No, pa da se še js mal javim. Dns sm sama u službi, ma imam stalno neke stranke tako da ne morem niti ONE na eno kafe povabit. Ma sej bo še prilike, veš ONA. Bravo za hujšanje, čeprov se strinjam z MID, da se res nimaš kaj sekirat glede kil!!!!! Ma če si se taku odločla, ti tudi js stojim ob strani in te podpiram maksimalno. GO ONA, GO ONA, GO ONA user posted image user posted image user posted image

MID glede kampiranja pa tako- mi imamo ogromen šotor, iglu za 5 oseb, ma ne unega z ločenimi "spalnicami" na vsaki strani ampak z dvema ločenima na sredini. Spalnici lahko obešamo poljubno (samo večjo, samo manjšo, obe, na levo ali na desno). S tem se lažje prilagodimo terenu (korenina, skala znotraj šotora) in po potrebi povečamo prostor za shranjevanje opreme (potapljaška oprema, kolesa, surf in podobno). Če sta obe spalnici postavljeni, nastane med njima garderobni prostor širine 50 cm s štirimi žepi na vsaki strani, ki se zapira z zadrgo. Je pa tak: http://www.enaa.com/oddelki/sport/izd_1629_SP2191084_Sotor_OUTDOOR_EXPERT_Atlantida_5
Sva ga pa lani kupla- ju bil 70% znižan v IGLU ŠPORT-u. Šotor kupi res dober, z dobrim vodnim stoplcem, sploh če nameravaš kampirat tudi kje po Evropi, ne samo na hrvaškem. Zelo dobro pri šotoru je to, da
se palice napnejo po zunanji strani gornjega platna, kar olajša postavljanje (in tudi podiranje) šotora v dežju, saj v tem primeru postavljamo najprej gornje platno in šele nato obesimo v že postavljen šotor spalnico, ki tako ostane suha.
Od ostale opreme pa imamo s sabo:
- samonapihljive blazine http://www.lakanc.si/etrg/catalog/product_info.php?cPath=39&products_id=344 na katerih spim kot dojenček. Se lahko vsi turbo maximus-i skrijejo pred temi blazinami.
- spalne vreče (puhovke- primerno za toplo in mraz)
- hlanilnik (plin/220v/12v)
- mizo+2 stola
- majhno plinsko jeklenko+gorilnik
- kozice+plastični krožniki+pribor
- podaljšek, lučko za na glavo, špage, kladivo, ščipalke, prašek, detergent za posodo, škaf za posodo,švicarski nož.... +ostalo frčkarijo
Tolko v grobem. Če te še kaj zanima, pa me kr vprašej. O tem mi je pa res lepu govorit. Smo pa lani kupli strešni kovček, da zložimo vso to šaro gor in smo v avtu bolj komot. Mi še nismo določili poletne destinacije, se pa pogovarjamo o Korziki ali severni Španiji. Bomo še vidli kdaj bom js dobila dopust, ker na Korziko je najbulše it junija. Če takrat ne dobim dopusta, bo verjetno treba kam drugam it.

TRIXI glede barc sten ti bom poslala geslo do slik, ki so v mojem albumu in kjer so vsi prostori v naši hiški- vse je v barvah. Le dodat moram še nova dva prostora- stopnišče, ki je živo oranžno in vhod, ki je živo rdeč. Glede praznovanja r.d. se lahko pridružiš nama z ANAKARIN, ki praznujeva 24.4! Vč ku ns je, bulša bo fešta user posted image .

Nč, moram šibat zdej še kej nardit, pol pa veselo domov!!

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 769
   RE: mamice iz Krasa
29.2.2008 22:59:45   
MID
Čeeer...
Ma,kako sem pridna zadnje dneveuser posted image user posted image ,vsak dan visim tuuser posted image .Še dobro,da sem si popoldne speglala celo goro cunj,ker če ne mi nebi zneslouser posted image .
Najprej in kot prvo;
ONA GO GIRL,GO!!!user posted image user posted image user posted image Ne obupat!Zmagaj in me naredi zavistnouser posted image user posted image user posted image !Malo heca pa mora bituser posted image .Sej me razumeš.Če bi hotla bit zavistna,bi bila že sedajuser posted image .Je pa res,da sem ti pa res nekaj fovš.Tvoje trme.Jo mogoče kaj odstopiš ali prodaš?user posted image No pa dovolj heca.
Lepo,da si prijetno izkoristila dan.Sploh,pa,da si si vzela čas v svojem prenatrpanem urniku in me obiskala.
ANAKARIN sirota moja,pa kaj vas res ne mislijo ti bacili in virusi zapustit do poletjauser posted image user posted image .Ma sej bo bo kmalu vs ok,boš vidla.Tudi za vas bo posjalo sonce.Kaj potem praviš,da letos ne greste nič na morje?Sem prav prebrala?
TRIXI kako kaj vaše mravlje?Si jih uspela uničit?Jaz se spomnem samo enega leta,davno nazaj,da so pri nas v kopalnici začele lest v hišo in smo jih zatrli-uspešno-tako da smo s takratnim Raid-om v rdeči empalaži pošpricali okrog okna v kopalnici kjer so začele vstopat v hišo.Sploh ne vem če še obstaja oz.če se jih še vedno da iztrebit na ta način.Bom pogledala,pa ti sporočimuser posted image
Hvala za informacije glede kamp opreme.Kar se pa tiče van-auser posted image je pa to moja želja za stare dane,ko bom v penziji in si ga bova z možem privoščila,če bo bog daluser posted image user posted image !To je tiha želja od obeh,živi bili,pa videli.Prej pa absolutno ne bo šlo,ker imava ostale načrte prevelike.
KAROLINA sej sem vedla,da če hočem kakšno ekstra željo kar se tiče kamp opreme,da se morem obrnit nateuser posted image .In evo mene!user posted image Kot sem že napisala,imava šotor,stole,mizo,etc,etc...Rada bi si kupila še tole-
user posted image
pa zelo rada bi kakšno informacijo oz.slikico vašega hladilnika.
Namen imava nabavit še tole
[/link]za okrog placa pred šotorom(da bomo bolj intimniuser posted image user posted image ),pa TRIXI me je vprašala,kaj je to turški šotoruser posted image

[link=http://www.camp-ing.si/mod/thumb/phpThumb.php?err=../../images/error_image.jpg&src=../../program/uploaded/0102068.JPG&h=500&q=90]

...user posted image evo ga...nekaj v tej podobi za senco pred šotoromuser posted image .No ni glih tako visok,ker tole je za na vrt,se pa dobi ta varjanta za pred prikolice,pa se ga nebi branila tudi za pred šotor.Kot sem rekla,na morju sem rada komot,ne pa toliko,da bi šla v apartma.Ko se spomnem lanskega dopusta,ne vem če bi se smejala ali raje jokala.Ko sva se okrog 17h vrnila iz plaže s tamalose nama ni ljubilo več prav nič drugega kot umit tamalo in se vsest dol.Kakšno kuhanje ali še kaj drugega.Hvala bogu je tamala imela še večerjo kot mali otroci,tako da nam ni bilo treba kuhat.Sva preživela dopust več ali manj na suhouser posted image .Kosila itak nisva imela,ker sva pozno zajtrkovala(ok,za hčerko sem itak skuhala,za naju pa ni bilo volje,saj je bilo peklensko vroče).
Ne vem,no,v kampu mi je vse drugo.Se mi zdi,kot da moraš nekaj počet,bit aktiven,medtem ko če imaš posteljo pred nosom le ta vse pokvariuser posted image .Se spomnem,ko sva šla prvič na dopust,ko sva se spoznala v kamp,sva bila non stop aktivna.Kot da te narava prisili v to.Tudi večerje sva kuhala,pa čeprav ob 10-ih zvečer.Ma je bilo zanimivo in pravi žur.Pa tudi kile nama še niso nagajeleuser posted image .
Tale lenobnost in poštirkanost v apartmajih me enostavno ubija.Marsikatera kolegica mi reče,da ko gre na dopust,da gre uživat in ne sužnjit.Meni je pa tako lepo kuhat na prostem in it pomivat posodo nekam proč od štedilnika...ok samo na dopustu...user posted image Sem mogoče čudna,ma kaj čemuser posted image
Aja,smo se pa odločili(za enkrat)da gremo kampirat na otok Ugljan v kamp Porat
Vam je kateri znan?Kaj se vam zdi?
KAROLINA,tisi bolj tak popotniški tip,mi lahko najdeš še kakšno informacijo več?Sorry,če morim,ma nisem tak rač.mojster,pa bi rada imela še kakšno informacijo več.V bistvu ste vse dobrodošle v informacijah.
Nič grem jaz počasi dol,ker moram zjutraj v službo.
Lepo ninčkajte!
 
 
 
 

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   RE: mamice iz Krasa
29.2.2008 23:05:47   
MID
Mah,tile linki so ratali en živ šit.Gor ni turškega šotora za TRIXI.Mi ne rata.Ti bo mogoče pomagala katera izmed drugih.Si pa že 100%kje vidla.
Ala čav!

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 771
   RE: mamice iz Krasa
1.3.2008 11:01:34   
karolina*
Super MID, da ste se odločli it kampirat. Res je kar praviš- v kampu si stalno aktiven, pa ne zato ker bi moral biti ampak, ker ti tako paše. Meni vse to "delo" pri kampiranju sploh ni delo ampak užitek. It umit posodo v skupna korita mi je eden najljubših opravkov (pa doma to opravilo iz dna srca sovražim), pa vsa improvizacija okrog kuhanja in iskanja prostora kamor boš odložil to pa ono...Skratka v tem maksimalno uživam. Par let nazaj (ko še nisem bila z mojim) sem poleti dosti noči prespala v šotoru pred hišO. Enostavno mi je to res maksimalno lepo, še najlepše od vsega pa mi je bilo, ko sva bila z mojim še sama in sva velikokrat postavila šotor kar tam nekje na kakšnem travniku in se zjutraj zbudila v totalni tišini, samo ptički so peli pa kakšen traktor v ozadju je ropotal. Skratka-prava romantika, že skoraj kičasto user posted image
Na Ugljanu sem že bila (kraj Kukljica), a menda enih 10 let nazaj, takrat v aparmajski hiši. V spominu imam, da je otok zelo miren, tih, sploh kamp Porat priporočajo družinam z majhnimi otroki. Meni je bilo ful lepo. Spomnem se, da nas je gazda od hiše s čolnom peljal na eno peščeno plažo. je blo kot v tropih. Ti pa svetujem, da se na poti do tja ustavite v Paklenici in si ogledate vsaj veliko Paklenico. Meni je tam tako lepo, z mojim sva par let nazaj šla iz Velike v Malo, hodila cel dan, zjutraj si na cilj Male odpeljala bicikle, da sva se lahko zvečer vrnila na izhodišče. Skratka lep izlet.
Glede opreme in tistega zastora spredaj pa tako- to ti pride prav, če si 14 dni na enem mesti, pri nas ki se vsakih nekaj dni selimo iz kampa v kamp, pa kaj takega ne pride v poštev. Pri hladilniku sem se pa prejšnjič pomotla- sedaj imava sposojenega na 220v in 12v, nameravava pa kupiti takega, ki je zraven še na plin, da si neodvisen od elektrike. Zgleda pa tako: http://cgi.ebay.de/ABSORBER-KUHLBOX-KUHLSCHRANK-45-LITER-12-V-230V-GAS_W0QQitemZ170197489457QQihZ007QQcategoryZ77561QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
So pa ful dragi, tako da je dobro čakat na kakšno licitacijo na e-bayu in pol ga uspešno kupiš. Lani mi je skoraj uspelo. Redna cena pri nas je bila enih 400€ na licitaciji pa cca 120€. A 15 minut pred koncem licitacije mi je crknu internet in me je eden premagal in ga dobil za 125€. Grr, sem bla takrat jezna. Tako da bom šla počasi spet v akcijo, za letos ga moramo kupit. Pa še prtjažnik za bicikle (za na vlečno kljuko) moramo nanavit, da jih ne bomo tlačli u avto.
Uf, sem se razpisala zdej, ma ko je govora o kampih in biciklih in potovanjih ne znam nehat user posted image
Grem zdej mal dol, da se me ne naveličaste.
ANAKARIN- kako ste? Držim pesti, da ste boljši!!!!
ONA si našla kaj uporabnega na uni strani?

Lep dan

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 772
   RE: mamice iz Krasa
1.3.2008 18:27:03   
Anonimen
user posted image To punce, koliko informacij bom še od vas zbralao kampiranju, opreme, itd. Mi imamo šotor še od mojga, katerega so uporabljali še njegovi starši, staro cca 30let od Induplati. Pa sva si rekla, da ko bomo naslednjič šli na dopust-beri dopust, si moramo privoščiti novejšega. Lansko leto pa je mojga pičlo kamp prikolice gledat, malo je manjkalo da bi kupil. Valjda rabljeno. Problem je bil njegov brat, k je hotu, da si kupimo pol-pol. potem je še njegova žena komplicirala, da v njej nebo dopustovala-kr neki. Ker bi bila prikolca pr nas doma, bi jo mogla jz sama pucat. Tako, da sm fante malo umirila, da naj malo premislijo, ne pa " na vrat na nos". Ma ni lepšega kot kampirat, tam se lahko sprehajaš po kampu kadarkoli te piči, imajo igrala za mulce, nekateri kampi tudi varstvo in razne igre za tamale ali kaka ustvarjalna dela (to sm pred 2 leti vidla na otoku Pagu v kampu Straško). otroci se pred šotorom igrajo po mili volji in niso zaprti v apartmaju. Se spomnim kot mula, mi je blo ful dolgčas bit v apartmajih. Nč nisi vidu, nč se dogajalu.
Pr nas nč posebnega razen gnilega vremena, celo sneg napovedujejo sred tedna. Z mojm sva se pobotala. Pa tud ozdravela sm. če bo jutr lep dan, bom valjda izkoristla kak sprehod.

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
   RE: mamice iz Krasa
2.3.2008 9:12:21   
ona
Ejla,končno mi je uspelo se usest in vam par odlomkov napisat!
Od petka zjutraj sem vas že 10x pogledala,a za napisat kaj si tudi jaz moram vzet cajt
Z dieto gre lepo naprej in sem šla dol dobre 2 kili,tako,da upam,da bo šlo še malo.Sem pa skozi lačna,ker stalno misliš kako boš kaj jedel!
Trixi ti si me spraševala,če sem na dieti?Ja,sem se vrgla na tale zeleni slap,kjer sem na sosednjemu forumu zasledila,da se je večinoma meso,ribe,črta se samo mlečne izdelke in tole meni najbolj pače!Saj priznam,da nimam dosti za dat dol,samo moje počutje bo boljše,če dam dol 4 kilce,ker poleti hočem bit okuser posted image
Ma ve prav uživate v šotorih,kar ne morem verjet!Ma,mene pa noben buh ne spravi spat v šotor,še lulat si ne upam it v naraviuser posted image Mene je najbolje dat v kakšen hotel,da imam vse pri riti,pa še zajtrk po možnosti v sobi..user posted image
Ma glavno,da se imaste super na kampiranjih!Pa mojega tudi ne bi spravila v šotor verjetno,ker sva oba podobna glede tega!
Karolina,uno stran sem že parkrat odprla,a pogledat bolj podrobno ne utegnem,upam,da bom kaj  v temu tednu,pa ti sporočim!
Mid,evo zadnjič sem pa res nekaj pozabila vzet pri tebiuser posted image Sem prav vedla,da me boš zmotlauser posted image user posted image se hecam!
Drugače pa imamo mi novega družinskega člana....včeraj sva jo s tamalo same mahnile v Koper,ker sem šla kupovat luči za kuhinjo,ker imam ene gor,ki so una grla prav preparela in visijo prav na eni nitki,pa je že gorela voda za tole nabavit!No,in potem sem vzela še za nočne omarice ene take fansi,pa za dnevno bomo tudi menjali,ker imam lestenc iz pamti veka!V glavnem,ko bojo luči gor in seveda zaves vam poslikam,ok!
No,in potem greva s tamalo gledat živalce v Interšpar in tamala se zapiči v tele majhne hrčke in sem po telefonskem posvetovanju z mojim nabavla enega!Samo potem je treba vzet še hiško,pa žagovino pa hrano...no,saj me niti ni prišlo dosti,hrček pa stane čisto malo!Tamala je seveda ful navdušena,zaenkrat je hrček še bolj v strahu,ma upam,da se bo navadil!Sin ga bo videl šele danes ,ker je šel na vikend k očetu,tako,da je tudi on razlog,da nisem nič na pc-ju.se moram zdej jaz igrat s tamalo...user posted image user posted image
Ma imate tudi ve doma mogoče kakšnega hrčka,ker me prav zanima kako se dela s temi živalcami,čeprav sem včeraj celo knjigo prebrala....
Ok,zdej bom mogla končat,ker tamala spet kaka in moram bit zraven...
Se beremo zvečer še kaj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
   RE: mamice iz Krasa
2.3.2008 12:02:04   
karolina*
Poskušam in poskušam dat gor slike, pa mi stalno javlja neko napako. Ima morda katera podoben problem al sam meni kaj nagaja?

ONA že stokrat sem hotela napisat glede zaves pa vedno pozabim- super si izbrala. Če bi jih jaz dajala v stanovanje bi dala ravno take. To so edine zavese ki so meni všeč, tako da res, če bi že dajala, bi sigurno dala take! Še nekaj mi povej- kje si nabavljala luči? Ker moramo tudi mi počasi v akcijo- imamo skoraj povsod še samo žarnice in bi bilo treba obvezno kej nabavit.

Nč šibam zdej kej pojest (ns je mama povabla na njene božanske štrukle!!!!!) pol pa hitro mal na zrak.

Lepu se mejte

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?