|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
15.2.2008 9:53:01   
karolina*
Živjo

Najprej, da ne pozabim -  ONA dns sm sama u službi, taku da lohko prideš kej mimo, če maš čas.

Pr ns nč novga. Ah, kaj ne- v torek smo imele z našo pupo posvetovalnico-pri novi pediatrinji in moram reč, da sem zelo, zelo zadovoljna. Naredila je razvojne teste (pri prejšnjem pediatru jih nismo nikoli delali) in pediatrinja je rekla, da je vse ok, da pupa zna stvari za 18 mesecev. Voda in kri sta tudi ok, tako da se nimam kaj sekirat. Pa proti OMR so jo cepli. Malo je jokala, ma bolj zato, ker je bila užaljena, ker sem jo tako močno držala, kot kaj drugega user posted image .
Včeraj smo pa dobili voziček marelo- odločli smo se za Quinny Zappa oranžne barve in moram reč, da sem ful zadovoljna. No, bomo vidli, kako bo u praksi, ma zaenkrat mi ni žal, da smo ga kupli.

MID glede službe je tako, da so tam, kjer sem bila takrat na razgovoru vzeli že nekoga drugega. Si pa vztrajno iščem naprej. No, naslednji teden imam v planu se malo pogovorit s šefico, vsaj glede plače, pol bomo pa vidli, kaku bo. Če mi bo vsaj tle ugodila, pol bom še malo potrpela, drugače pa si še bolj hitro začela iskat kaj drugega.

ANAKARIN glede hemoroidov ti pa ne morem nič svetovat, ker sem šla na srečo mimo te težave.  Je pa imela moja kolegica zelo hudo obliko po porodu samo se ne spomnem točno, kaj je pri zdravniku odpravila. Vsekakor upam, da si boljše, ker to zna bit res neprijetno.

ONA, vrži računalnik skozi okno in vso zalogo tudi, pa pejdi malo na zrak user posted image . Ja s to zalogo zna bit res hudič. Največ stane, največ dela je z njo in najmanj profita user posted image  Po drugi strani pa mora bi, ker če ne grejo stranke hitro drugam. Ah, začaran krog.

Nč, šibam še kaj naredit, če slučajno pol ONA pride, da ne bo mislila, da samo lenarim user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 726
   RE: mamice iz Krasa
15.2.2008 15:55:22   
Anonimen
Čau
spet lovim čas dokler mala bitjeca spita. Moj mi je kmalu šel iskat kremo MOdolex za hemoroide, parkrat uporabila in prvič je kazalo na bolje. Tako da jo še vedno uporabljam za svaki slučaj.  Skoz pijem tekočino na litre (al čaj al vodo al kompote), da se mi tud blato malo omehča. Če ne rečem drugače kot da bi bila na dijeti, samo pijem čez dan, pa fuuul malo jem. Zvečer pa sploh, samo 2,3 prepečenca z jogurtom.
Tisti donat meni ne pomaga in mi nikoli ni pomagal, ko sm lih tako imela probleme s hemoroidi po porodu od prej.
No v torek nam je zbolela še Anastazia z visoko vročino (največ 39.5), čez dan je večinoma ležala in spala. Hvala bogu, da je imela apetit za jest in pit, je sama iskala, da nism mela problem jo prosit, da se kej vtakne v usta. Včeraj je mela še vročino, danes pa je dosti bolje. Ostalo je edin šmrcanje. Ta nadloga je tako zoprna kr se nemore nikako inhalirat. Razn da stanovanje spremenim v savno s ful gretjem.
Se moram pohalit, da sm prvič delala vlečeno testo in mi je lepo ratalo. Nism lih neka pekarica in sm vedno mislila, da za to rabim več časa. Danes je bil burek, čez vikend pa jabolčni štrudelj.
Zdej se mi je zbuja Anastazia pa uživajte.
KAROLINA , ONA in MID ne pregoret. Take it easy, bo vama vse ratalo!user posted image
KAROLINA user posted image za prvi pregled in voziček. ONA si zdej vse poštimala?



< Sporočilo je popravil anakarin -- 15.2.2008 15:57:34 >

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 727
   RE: mamice iz Krasa
15.2.2008 18:15:13   
MID
user posted image
Ojla;
...takole bo pri nas zgledalo čez par uruser posted image .Ne ravno v množičnem številu,bo pa zato bolj prijetno.Sploh,pa ker nismo nameravali nič naredit in se je vse skupaj odvilo na hiter način.
No,pa da povem bistvo in se pohvalimuser posted image .Našo tastaro je doletel kristusov križ in si bo danes malo privoščila.Bog ji ne vzami za greh!!!user posted image user posted image user posted image
Je pa bil danesen tak-psihično naporen dan,da še sedaj prihajam k sebi.
Začelo se je že na vse zgodaj zjutraj,ko sem šla po par koščkov tortic za sodelavke v Špar.Imajo več kot očitno eno psiho manijaka zaposleno za pultom kruha in sladic in ker je bilo URA komaj 9user posted image  in ni imela ta nesposobna oseba še nič zloženega v izložbi(še vse v zabojčkih)-vsa nervozna,sem manjkala samo še jaz s svojo željo po torticah.ej,sploh vam ne znam napisat kaj vse mi je zrekla,me dobesedno žalila in to pred vsemi strankami,ki so stale v vrsti za mano.Sem izpadla kot en debil,pa čeprav je bilo vse kar sem izjavila,da si želim 4 koščke torticuser posted image user posted image .Folk je samo gledal.Malo je manjkalo,da ni fasala živčnega zloma.Da kaj se jaz grem,da kje sem se znašla zdaj ravno jaz s temi torticami,pa da kaj ne vidim koliko dela ima,pa sem jo prekinila,da naj mi da pač prve 4,ki jih ima na vrhu,da sploh ni važno,kakšne so,ona pa da nima še nič zloženega in da zakaj ne vzamem tistih par v izložbi,a so bile od včeraj in sem ji gladko povedala,da včerajšnjih pa ne bom vzela.Potem pa ona začne kričat name,da kaj jo hodim ****,da ona mene v moji trgovini nikoli ne jebe v zdrav mozak etc,etc...Ej,ženska zrela za v Idrijo.Folk je kar obnemel,meni pa nerodno.Pa še v halji sem bila,s priponko,da se je točno videlo kdo in iz kje sem.Ne vem kaj so si misliliuser posted image
No,pa padem v drugi šok.Crknil nam je računalnik.Jaz pa za naredit naročilo,pa 8 palet robe,klicarim na upravo,me začnejo zaj****at s kontroliranjem kablov in razdiranjem ter čekiranjem kište,z utipkavanjem nekih gesel,nakar se ob 10.15 uri odločijo,da mi iz Lj.pošljejo eno punco,da mi reši zadevo.
Prišla je okrog poldne,se zadeve lotila in mi ni znala povedat kdaj bo vse ok.A v meni vse vrelo.Želela sem si it domov ob dveh.No pa mi je kljub vsemu uspelo.Vsaj ena svetla točka v tem dnevu.Čeprav je bilo vse natempirano do zadnje minute.
Vmes je bilo itak vsega sorte,pa ni toliko vredno omenjat kot te dve zadevi.Še sedaj nisem prišla k sebi.
No,pa pustimo zdaj mene.
ONA si prišla ven iz vseh teh zalog?Daj rukni enega še na moje zdravje,pa bo svet takoj lepši in zaloge poštimane!user posted image
KAROLINA današnji dan je bil sigurno eden najlepših v tem tednu,kajne?user posted image Je prišla ONA na kavico?
user posted image za nov voziček in prvi obisk pri novi pediatrinji.Jaz sem pa v arielu dobila novo previjalno mizico in za povrh še 30% popusta.Sem prav zadovoljna.
ANAKARINso hemoroidi že kaj boljše?
Ma božčka tvoja tamala,upam,da bo kmalu boljša.
Super,da si probala naredit tole vlečeno testo.Jaz pa moram rečt,da se zelo rada lotim peke,sploh kompliciranih stvari,za vlečeno testo in peko potice,pa še nisem zbrala jajcuser posted image .Bo treba probat.
Nič,vas jaz zapuščam.Se beremo!
Pa spijte še kaj na moj račun!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 728
   RE: mamice iz Krasa
15.2.2008 22:29:10   
ona
No,tako se mi dopade,da imam kaj za prebrat!
Saj ne mislit,da sem prišla ven iz zaloge,me še čaka,ma sem pustila za drugi teden,ker zadnjič sem hotla vse v par dnevih naredit in nisem niti dosti vmes kontrolirala in seveda zaupala programu,ki ga imam,ko je računovodkinja mi kazala da program sploh ne zna zračunat zneska,me je kmalu kap,res!!!
In seveda moram it vse skozi čez celo leto za vsak artikeluser posted image Saj mi gre,sem komaj na poloviciuser posted image user posted image
KAROLINA,saj bi prišla na kavo,če bi jaz tvoj post videla zjutraj,ampak sem ga šele zdaj in seveda je zdaj prepozno za kafe,auser posted image user posted image user posted image
Nič hudega,dej mi drugič napiši en dan prej,ker ponavadi grem jaz okrog 7.30 v Sežano,razvozim otroke v vrtec in šolo,grem v trgovino,če je nujno,če ne pa kar domov.Doma na hitro pregledam poslovno pošto,pol pa letim v pisarno na drug računalnik,kjer pa dol nimam interneta,tako,da je res bolje mi kaj prej sporočit!
Ti,zakaj res ne rečeš šefici,da ti dvigne plačo?Če veš,da bo ona težko dobila tebi podobno,bi jaz kar ultimat dala,ma provaj,ker tole pa res ni nobena plača kar imaš ti,no!Če ne pa reči,da pridem jaz tja ti pomagat se bunit,saj meni se bo itak prilizovala,ker smo njihovi člani,tako,da,ti kar povej,ok!

MID,ja ti maš pa tudi pestro!Una v šparu pri kruhu pa si kar predstavljam katera je,ker je meni v ponedeljek tudi rekla naj počakam,da ima polno dela...ti pa rečem,če bi mene tako napisdevala bi ji kar za pult skočila,ma kdo jim je kriv,da imajo vsega polnouser posted image Ti daj meni njeno ime napiši,bom jaz pisala na upravo in se pritožila,pa naj jih posluša od višjih,z nami že ne bodo tako delali!
Enkrat sem se že pritožila na enega mesarja tam in je šel potem kmalu stran,ne vem pa al je šel sam ali z mojo pomočjo!To je bilo prav na začetku,ker mi je solil pamet oz. se skoraj skregal z mano,kako dobro meso imajo...no in sem pisala na email od njihove uprave v LJ in vse lepo napisala kaj sem doživela.Odgovora ni bilo nikoli,mogoče pa so mu kaj rekli,ti pa povem,da sem se bolje počutila ko sem tisto pritožbo pisala!
Veš,da iz tvojega posta ne razumem kaj boste praznovali,a ima kdo 50 let mogoče?Joj,se vidi,da je pozno,ne mi zamerit,samo kakšen je kristusov križuser posted image
ANAKARIN,super,da si boljše,otroci bojo pa itak kmalu vsi zdravi!Ti,kako je pa v šoli s tavečjo?Jaz sem bila včeraj na roditeljskem in so nas prav drugi starši kar prestrašili kaj bo v 4.razredu!Baje,da je to tak prehod,da so otroci prav v krizi,moraj znat tekoče brat,računat poštevanko na pamet,seštevat in odštevat do 1000 bodo imeli v 4...Naš je v 3.r in je še vedno bolj enostavno,samo se morajo res učit...saj te nočem strašit,samo so prav bogi v tej šoli,vidim tudi pri mojemu sinu!No,upam,da ste z branjem lepo napredovali in ne bo problema!user posted image

Drugače je pri nas vse po starem.Tamala je končno začela tudi kakat v školjko,ker se je zelo bala tega in je kar po več dni tiščala drekec,ker si prav ni upala kakat,zdej pa menda ne bo problema!Ma prav ne razumem,lulat it sploh ni težav,za kakat pa taki problemi,kot,da se kaj boji...je bla na momente tako smešna,ko je tiščala in po drugi strani se mi je prav smilila,ker vem,da je vedno kakala vsak dan,zdej pa to!No,danes smo zgleda prebili led,sem ji pa obljubila,da si bo šla v ponedeljek za nagrado izbrat eno igračko v trgovino in to je bla pika na i,in se je takoj pokakalauser posted image
To vam pišem samo tako mimogrede,da e boste spomnile ko boste v taki situaciji,kaj naredituser posted image
Ok,zdej grem pa pod tuš,pa spat,ker sem res utrujena od celega tednauser posted image
user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 729
   RE: mamice iz Krasa
17.2.2008 14:25:33   
MID
Ku,ku..
Ja kje pa ste ženske?Že 2 dni ni glasu od nobene.No,pa sej tudi sama nisem bila pridnauser posted image .
Drugače nič novega,danes se je kazalo,da bo vreme čudovito,pa je začelo pihat.Prav zoprno.
Ma,bomo vidli,vseeno bomo probali it malo na zrak,ko bo tamala vstala.Sej,ne da jo stavim pod steklen zvon,samo ni prav čisto zdrava.Ta prehlad ne gre in ne gre vstran.
Aja,kako da ni nič novega,seveda je,tamali je pokukal že peti zobek na planouser posted image ,šesti,pa bi moral zdaj,zdaj.
KAROLINA,kako pa je pri vas stanje z zobki?Koliko jih ima?
ONA,ti pa si me res nasmejalauser posted image .Kristusova leta so 33-a,tako jim rečejo,ker naj bi jih Kristus doživel samo 33(ok,pa sej ni nič narobe,če ne veš teh zadev ki se tičejo vere)ta stara,ki so jo trefla,sem pa jaz.user posted image
Me je pa možek potolažil,da nisem še tako starauser posted image  in me odpeljal na eno tako fino večerjico,na ene ribce k našim južnim sosedom.
Tja sva kar pogosto krenila,preden smo dobili tamalo,zdaj pa z njo ni glih za hodit v gostilne.Še posebej je tja nebi peljala,ker oni niso še sprejeli kadilskega zakona in se lahko kadi kjerkoli.Hrano imajo pa 1A s črtico.Gostilna je pa v Mučićih,ki so od meje po avtocesti slabih 5 minut.Sem že kdaj na morju šla na večerjo na kake ribe,pa nisem še nikoli jedla nikjer tako dobrih.Tudi porcije so abnormalne,tako,da ponavadi vzamemo kar predjed in glavno jed samo za eno osebo.Da ne govorim o cenah,ki so znatno nižje kot pri nas.Če bo katero zanimalo ji lahko dam več informacij.
No,grem jaz zdaj malo dol iz računalnika in vas pridem počekirat še kaj bolj zvečeruser posted image .
Upam,da boste vse na broju!user posted image
Ajd...
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 730
   RE: mamice iz Krasa
17.2.2008 18:29:48   
ona
No,da se še jaz na hitrco malo javimuser posted image
Danes smo že cel dan doma,mož se 100 na uro uči s sinom matematiko,ker je v petek prinesel 2 domov iz testa in smo bili vsi malo presenečeni,ker mu ne gre glih slabo...potem smo pa ugotovili kaj ga sploh martra in kje dela napake in zdaj to vežbamo že cel danuser posted image Še dobro,da ima moj toliko potrpljenja,saj jaz ga nimam user posted image In tudi je nekaj skapiral in mu gre,no upam,da ne bo spet kakšnih spodrsljajevuser posted image
Včeraj sem pa šla po dolgem času sama ven zvečer!Smo se zmenile z eno kolegico iz Izole in se lepo dobile po 20 uri v Kopru in sva šle v kitajsko restavracijo,ker sem jaz tako želela,ker nisem bla še nikloli,saj si prav ne upam,ker moj dragi bo šel lačen od tamuser posted image
No,in sem bila neverjetno zadovoljna s hrano!Sva provale vse živo in se imele prav fajn....potem pa še ena pijača v enemu baru in je bila tiktak ura 1,njej se je pa kar malo mudilo domov,ker ima sinčka,ki jo zbuja ob 6,ker ga še doji!
No,glavno,da sva se imele lepo,klepetale 100 na uro in nama je še zmanjkalo cajta!Ma bova ponovile še kdaj midve same,ker sva kolegice že dosti let in sva še vedno v stikih!
Drugega pa ni nič novegauser posted image
Ma,MID,ma kaj si ti imela rojstni dan?Ma veš,da te še vedno ne razumemuser posted image
Ne vem al sem čorava al kaj,da te ne razumemuser posted image
No,če si imela,pa obvezno povej,da ti pripopam eno fajn slikco,okuser posted image
Ala,se beremo,uživajte v preostanku nedeljeuser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 731
   RE: mamice iz Krasa
17.2.2008 20:50:01   
MID
user posted image

iiii,kako lepo,da se je pa vsaj ena našla tu gor.
Pozdravljena ONAuser posted image !
Kot prvo,ja,hitro mi pripopaj eno lepo slikicouser posted image .Pa le glej,da bo en fajn dec na njejuser posted image !
Vidim,pa,da tudi vi niste imeli ne vem kaj od te nedelje.Mi smo se takih standardnih nedelj že kar nalezli in celo začeli uživati v takem brezdelju.user posted image Tudi razmišljamo sploh več ne ob nedeljah,tako so nas ulenile.user posted image user posted image .
No,moj popoldne je potekal v stilu treh obiskov,dva sta bla hvala bogu dokaj brzinska,ta tretji je pa bla moja prijateljica.Sva si kar vzele čas za klepet.
Me je pa ful presenetila z darilom.Dobila sem bon za masažo celega telesa.Ful se že veselim,saj nisem bila v svojih rosnih 33-ih še nikoli na masaži.user posted image Pohvalno neuser posted image user posted image .
Drugače pa,ONA nikar se ne sekiraj zaradi ene dvojke.Važno je,da ste ugotovili v katerem grmu tiči zajec in da se fantku pomaga.Kjer je volja,tam je pot.user posted image Ta rek mi je meni osebno ful simpatičen.Pa še drži.user posted image
user posted image super za včerajšnji žur s kolegico.No,tole bi pa mene zanimalo.Kako se imenuje ta kitajska restavracija in kje se nahaja,pa seveda če imajo okusno pripravljeno hrano.Ne zaradi drugega,ampak moj je bil samo enkrat v kitajski(itak ni od zeleniša,ma so se na srečo enkrat v preteklosti v veliki večini bivših sošolcev iz osnovne odločili,da se dobijo v eni kitajski v ljubljani)in je bil kar navdušen,pa bi jaz to prav rada ob prvi priliki skoristila.Nikoli mi ni na pamet padel Koper in ostala obalauser posted image nam je pa prva najbližja v okolici ljubljane.Ej,kar urno podatke,da ga kar se da hitro spravim v kitajskouser posted image .Si mi prov lušte nardila.
Nič,nimam več kaj napisat.Grem raje dol.
Lahko noč!

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 732
   RE: mamice iz Krasa
17.2.2008 21:16:52   
ona
draga moja MID,končno sem ugotovila kaj si hotla s tistimi letiuser posted image user posted image user posted image
No,želim ti vsega najlepšega,pa pridna bodi še naprej,tole je pa samo zate:
user posted image


user posted image  user posted image

user posted image


Ne mi zamerit,ok,sem si dala duška....user posted image user posted image user posted image
glede kitajske pa kar pejdi provat,je pa tale v Kopru pri hipermarketu merkator in ti res ne bo žal,pa dobit jo ni težko,se vidi že od dalečuser posted image
samo za menu si pa čas vzemi,ker nema da nema,jaz sem jedla neko svinjino po kitajsko z nekimi črnimi gobamiuser posted image saj niti ne vem kaj je bilo noter,glavno,da je bilo dobro!!
Ala,zdej pa res grem,ker sem prav zaspana
user posted image


(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 733
   RE: mamice iz Krasa
18.2.2008 19:21:05   
karolina*
MID vse najboljšeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Želim ti: 
 

Mehke copate, udobno pižamo, zračne sandale,
sočna jabolka, sladko lubenico, mlade mucke,
topel šal, oster šilček, dobro knjigo,
sončne spomladanske dni, šopek zvončkov...
in še vse, kar si sama najbolj želiš.

 
In seveda nisi stara. Ma dej no dej...Kumi tolko???!!!! Ma komaj lotila se je tvoja mladost!!!!
Zgleda pa da se midve res ne bomo več srečale. Sem te že dvakrat iskala v trgovini, tebe pa od nikoder. So me punce menda že site, ko vedno po tebi sprašujem user posted image

ONA bravo za ta malo in njeno navajanje na školjko. Meni so prav smešni ko jih je strah teh kahlic in školjk. Jaz tudi včasih našo pupo dam na kahlico. Na previjalni mizi se mi vedno takoj polula, samo odvijem jo. Ko pa jo dam na kahlico pa samo sedi in gleda in čaka. In seveda ko je položim na previjalno, je takoj vse mokro user posted image

MID naša pupa ima zdej 6 zobkov- štiri zgoraj in dva spodaj. Pa mislim, da je še kakšen na pohodu. Kako je pa pri vas s tem? Jo ti že dajaš kaj na kahlico? Mi boš pa mogla ob priliki razložit kaku se pride do te ribje restavracije. Bom menda js mojga kšn dan presenetla in ga kam povabla. In ena ribja večerjica ne bi bla slaba. Sam ne mu povedat, če ga kje vidiš user posted image

Ej tm u Šparu pa no comment! Bi tud js kšn dan kšni vrat zavila. In dam porav ONI, da se pritoži. Tudi js se, sploh če mi kšna kej preveč jamra o tem kolko dela ima in zraven klepeta s sodelavko. Ji bom že pokazala js delo...!!! Taku da MID nč se ne sekiraj, ti si že prou reagirala.

Se moram pa pohvalit, da sm zbrala korajžo in se mal pomenla u službi. Upam, da je pogovor pomagal in bo zdaj kaj boljše.

ANAKARIN, kako ste kaj vi? Kako je Benjamin? Pa punce? Ko sem bila prejšnji teden v Postojni, sem te hotela poklicat da bi se dobile na enmu kafetu, ma mi je pol zmanjkalo cajta. No, ma sej bom še kej prišla.

Naj vm povem še tu, da moja muzika trenutno stoji. Zbrala sem samo 20 pesmi, ki so mi kao všeč, zdej ku bi rabla se drugih niti pod razno ne spomnem. Taku da ONA in ANAKARIN bi bla res vesela, če bi mi poslale kšn seznam vaših kompilacij, bi js pol kej od tm pobrala.

Dns smo se že važli s ta novim vozičkom po vasi. Je prou "fancy" user posted image user posted image user posted image

Ala, lepu se mejte, grem napravt ta malo za spat, pol pa pogledat kšn film.

LP
 

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 734
   RE: mamice iz Krasa
18.2.2008 22:47:36   
ona
Ojla,ma prou na hitro,da se javim!
ma kje ste vse,no razen Karoline?
Saj,če povem po pravici se mi sploh ne da pisat danes in komaj čakam da grem spatuser posted image
Danes smo se cel dan učili poštevanko,pa računanje,pa pesmico....tako,da je še meni vsega tega računanja zadosti,samo ni kaj,se mora taveči navadit poštevanko na pamet in ni drugega kot ponavlajt in ponavljat!
Še jaz jo znam bolje kot kdajkoliuser posted image
Karolina,glede tvoje izbire pa jaz ne vem kam naj ti pripopam vse kar imam,ker je tega fuuul muzike čez 10.000 komadov,tako,da bo res najbolje,da prideš k meniuser posted image Ma,če bom mela voljo ti nalepim vse kar imam,oz.kar je bolj pametno,ok!Pol boš pa lahko še kakšno idejo dobila,a!
Ok,zdej pa grem,lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   RE: mamice iz Krasa
19.2.2008 21:53:08   
MID
No,pa da še malo poklepetam z vami,pred nočnim počitkom!user posted image

Kot prvo....user posted image za lepe želje in tebi ONA za tiste fejst dečkeuser posted image user posted image .Si se prov potrudlauser posted image user posted image !!!
KAROLINA meni pa moje babe nič ne povejo,da me je kdo pogrešaluser posted image .Jih moram malo pošinfat!user posted image Saj šefico je treba vendar spoštovat in ji poročat vse mogoče zadeve!user posted image Se hecam.Ja kot zgleda prihajaš bolj popoldne,jaz sem pa zelo malo popoldne v službi.Dej,če si naslednji dve soboti(prihajajoči mislim)kaj na volji za prit k meni,sem to soboto v službi od 10-ih do 17h,naslednjo pa od 8h-do 13.ih.
Hmmm...kahlica pri nas je v bolj tako tako stanju.Smo probali,pa nekako ne dojema še stvari,pa se mi zdi vse skupaj brez veze.Smo se jo lotili privajat nanjo ali prezgodaj,ali(po maminih besedah)malo več ksno.Zdaj je ravno v tistem najbolj norem obdobju,ko je vse drugo bolj zanimivo.user posted image
Zobkov imamo šele 5 in še to je ta peti komajda pokukal ven.Imamo pa ful probleme,ker ima ob tokratnem izraščanju zobka ful drisko in ima prov ožgano ritko.Smo ble glih danes na urgenci,ker njena dohtarca ne dela.Smo dobile kremo Kanesten in eno lekarniško kremo za souporabo.Upam,da bo boljše,ker se mi revica ful smili.Je imela že neštetokrat uneto ritko,ma tokrat(pa čeprav je kdaj prej zgledalo bolj hudo-mislim tiste mehurčke poleg,ki jih tokrat nima)vsakič,ko ji namažem s kremo ali jo dam v banjico začne strašno jokat in se prav vidi,da je jok zaradi bolečine.
Drugače smo pa ok.Prehlad je mimo in hvala bogu ni bilo hujšega.
Glede restavracije,ki sem jo predlagala,me pokliči,ti bom hitreje in lažje povedala kot napisala.Ko se odločiš...ni blema.
Kar se pa tiče Špara-nimam besed.Vem,da se je vredno pritožit,ma se zaradi ljubega miru in dobrih sosedskih odnosov raje vzdržim.Bom pa vsekakor prvič,ko bom srečala njihovo šefico(do sedj od 3.1.še nisem imela te sreče in časti)dala vse iz sebe.Pa naj si reši problem,če noče imet še več pritožb.Mislim,da je tudi njihov cilj imeti prijazne prodajalke in čim več prodat.Če jim pa to ni bistvo,pa...
Praviš,da je voziček super.Se še vedno rada vozi?No,saj tudi mi nimamo problemov z vožnjo v vozičku,samo vstavit se ne smemouser posted image .
Nič,dej,oglasi se kaj pri meni v službi,če boš lahko.
ONA tebe tudi že kar pogrešam.Te že kar nekaj časa ni bilo na spregled.user posted image Kod hodiš?Aja,saj res,poštevanke se učišuser posted image .Daj,ala,prikaži se kaj.Pošlji mi sms,kdaj,oz.kateri dan bi lahko prišla,pa se bova zmenili okrog ure,ker zgodaj zujtraj sem vedno sama.Tja do ene 9-ih-10-ih.Aja,za se zmenit končno za eno kavo mislim.user posted image
Kje ste pa kaj ostale?
Kaj je to zdaj za en štrajk-ANAKAIN,TRIXI,MIKENA 08user posted image
Dajmo,po hitrem postopku vse na broj!!!user posted image
Ala,grem jaz malo pogledat kaj pravijo v ležečahuser posted image .
Pridno pančkajte in se beremo!
Pa,pa...

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 736
   RE: mamice iz Krasa
20.2.2008 7:50:49   
karolina*
Samo toliko da MID pomagam pri težavah z ritko od ta male -  smo imeli mi enak problem takrat- če se spomniš. Tudi pri nas je bilo povezano z zobki, gre pa za glivično vnetje. Samo en nasvet ti dam, kako se čimprej znebit te nadloge (nasvet pediatrinje) - ta mali nikakor ne umivaj ritke z robčki ali pa z vodo ampak izključno z oljem - olivnim ali mandljevim. Namoči ga v vato in s tistim umij, potem pa pusti. Ker voda je idealno okolje, da se gljivice še bolj množijo. Tebi ne uspe posušiti ritke tako hitro kot se hitro razmnožujejo glivice, če pa očistiš z oljem te možnosti nimajo, saj jih praktično "zadušiš". S canestenom seveda maži, mazat pa moraš še vsaj nekaj dni po tem ko je ritka že zdrava. In tudi nekaj dni po ozdravitvi čisti ritko z oljem. Jaz sem za ta nasvet izvedela prekasno, sem ga pa dobila od ene mamice, ki je imela podobno težavo in so jo hitro odpravili (njim je svetovala pediatrinja). Če zdaj pomislim je ta postopek seveda zelo logičen. Držim pesti, da ritka čimprej ozdravi.

Moram šibat zdej imam ful dela- se še pol kaj javim

lp

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 737
   RE: mamice iz Krasa
20.2.2008 8:46:25   
Anonimen
user posted image

Končno sm tukaj med vami! Ma kako sm vas pogrešala madonca!
Ful se vam je dogajalo:
KAROLINA bravo za klepet s šefico in upam, da bo kak premik v pozitivni smeri,
ONA vi se matrate s poštevanko, ajoj kaj me še čaka. Pr nas je branje malo malo boljše. Ko je bila Karin bolna, smo branje pustili na stran. Par dni nazaj sm ji zabičala vsak dan branje, vzravnano sedenje,... in je dobila tak odpor do tega, da je joj. Včeraj nas je takooo razjezila, da smo jo poslali že ob 20 spat. Vmes je začela bluzit, trgat ob strani časopis (Ciciban), kokodakat kaj bi rada počenjala in sanjala kako bi se ona učila plavat. Letos maja meseca gredo na Debeli rtič učit plavat.  Groza! Matematika in druge stvari je že gredo (čim sm prebrala obvestilo o učnem uspehu) ampak upor do branjauser posted image , nevem od kje ji to. Sej tisto kar ji ni treba brati, pa prebere in me vpraša, če je prav prebrala. Samo na glas ne bo in ne bo.
MID ja VSEEEEEEE NAJBOOOOOOLJŠE ZAAAAA TEEEEE,
          VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEE,
          VSENAJBOLJŠE DRAGAAAAAAAA MIIIIIIIID
          VSE NAJBOLJŠE ZA TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
user posted image
ma kaj vse zamudiiiim. Uf tud moj RD se bliža, pa mislim, da tud od KROLINE. Če se ne motim je enkrat omenila, da ima kmalu RD. Nevem koliko jih KAROLINA šteje, zadnjič je omenila, da približno kot jz. Skoz sm mislila, da sm tu najmlajša (če omenim, da bom drugo leto 30).

Pa preiidimo stanje pr nas: v soboto popoldne smo hudoo zboleli. Anastazia je spet obležala z vročino 39.8 in jokala. Čim sm se vsedla zravn nje, je vzela mojo dlan in položila na uho. Takoj nas je moj odpeljal na urgentno. Tam na hodniku je vidla punčke približne starosti in se začela igrati. Ko smo pa vstopili v ordinacijo, pa takoj v joooooook, dohtor se ji je tako smejal in hotel igrat z njo, ona pa joooook. Uha niso bla rdeča, samo žrelnica. KO je popila 2x antibiotik Hiconcil, je bila že dooosti boljša. Ponoči sm spet jz fasala vročino 40, drugi dan mož, Karin pa jokala, da je uho bolelo. Norišnica!!!! V ponedeljek se je moj spomnil premestit pohištvo v dnevni in tako smo ostali še brez neta 2 dni. Šele včeraj zvečer sm ji vzela čas poštimat kable in okol 24 vas brebrala, tipkat se mi pa ni dalo.
Tako da danes smo ok, ampak šmrcanje noče prenehat pri nobenemu, razen Benjamin je ok in upam, da bo tako ostalo.
Zdej moram se lotit delat kosilo, pa  se kasneje javim.







(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 738
   RE: mamice iz Krasa
20.2.2008 14:52:45   
ona
Ojla,
da vam po pravici povem,da sem včeraj dobesedno štrajkalauser posted image
Ene 3x sem odprla tole naše čvekanje in vedno zagledala samo moj zadnji post in sem bila prav jezna,no,ker niste nič napisale...pol sem resno bila jezna in šla debatirat na druge debateuser posted image user posted image user posted image
Danes sem pa šele zdaj odprla tole stran in končno nekaj napisanegauser posted image user posted image user posted image
MID,saj bi šrišla do tebe,ampak kar res nisem bila že en cajt v trgovini,nazadnje sem šla k konkurenci,tako,da ....mogoče se pa jutri oglasim!
Glede tega da se zmenimo za kafe je pa mene zelo težko ulovit..npr.če se zmenimo zvečer,da pridem naslednje jutro do tebe in gremo kofetkat,bo sigurno kaj prišlo vmes,ker pri nas doma v firmi me vedno kdo rabi glih kadar ni treba...se prav težko zmenim za kam it zjutraj kar tako!Ma bom že prišla mimo,bomo videle sproti kako bo z tvojim in mojim časom,ok!
Glede vnete ritke ti dam še jaz en nasvet,saj smo imele s tamalo isto vnetje zaradi zobkov in nam tista mešanica kreme od zdravnika sploh ni pomagala!Potem sem jo začela mazat z RIBODERMIN kremo in je vse rdeče izginilo čez noč in ji je ful pomagalo...je pa kot je Karolina rekla tole z oljem kar res in tale krema je tudi bolj oljnata,tako,da kar provaj oba nasveta!
KAROLINA kaj pa tvoja kava?počasi mi jo boš morala kuhat kar z obrestmiuser posted image
Ok,zdej se mi nekaj v loncu smodi,vas berem še kaj zvečeruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 739
   RE: mamice iz Krasa
20.2.2008 18:12:24   
MID
user posted image
..da vas malo pozdravim in da ONA ne bo huda,da samo ona visi tu goruser posted image user posted image .
Sorry ONA,malo heca mora bit.user posted image Pa sej te po eni strani razumem.Tudi jaz,ko sem bila doma,sem večkrat čekirala,če je katera dala svoj glas in sem bila tudi včasih razočarana,ma kaj čmo?!Vedno pride kaj vmes,da se kdo ne more oglasit.Jaz npr.zdaj ko sem v službi mi kar pogosto primanjkuje cajta.Se včasih kar zamislim,da ni prav,da se vam že par dni nisem javla.Ma,ne obupat!Tale naš forum ne sme zamret kar tako brez veze!user posted image Če kakšen dan odfalimo,to ne sme še pomenit,da smo se pozabile,ok?!Tako malo,malo nas je in se tako lepo razumemo,da bi bilo škoda,da utonemo v pozabo.Sploh pa preden se enkrat res ne snidemo vse skupaj.Zdej,na pomlad,ko bo sončko lepo grelo,se pa bomo že dobile.
Jaz imam eno ful dobro zamisel.Pri naši hiši imamo fenomenalen piknik plac.Kaj če bi se enkrat v bližnji prihodnosti zmenile in bi prišle vse k meni na en piknik s celo družinico?Moj bo takoj za,je ful zgovoren,dobrodušen in mislim,da ne bo nikakršnih problemov s sporazumevanjem moškega spola,kar se pa nas bab tiče...,pa itakuser posted image .O tem nebi ravno...user posted image Kaj pravite?Če se že drugače ne moremo zmenit,se bomo pa tako...user posted image Aja,vse častim jaz!
Drugače,pa KAROLINA,hvala za tvoj trud glede nasveta v službenem času.Sem že kar začela izvajat.Tudi tvojega ONA bom poizkusila,vendar bom probala z riboderminom ko bo kakšno manjše vnetje vmes.Mislim,bom skušala bit bolj vztrajna,ker sem ga že probala uporabit,pa je bilo očitno prehudo in ni pomagal.Imamo pa itak skoraj non stop vnetja po malem,zdaj je pa prov udarlo.
ANAKARIN najprej hvala za čestitke in lepo,da si ugotovila,da si najmlajša tu gor.Ti prav zavidam!!!user posted image
Drugače pa upam,da boste z vsemi temi boleznimi kmalu splezali na zeleno vejo.Božčki,se mi prav smilite.Non stop se kaj dogaja pri vas.Je pa res,da se ti aktualni zimski virusi množijo in prenašajo s svetlobno hitrostjo,tako,da bo treba enostavno počakat na bolj ugodne dane,da bo boljše.Za vsakega enkrat posije sončece...user posted image user posted image ...tudi za vas bo!!!
Ala,javte se kaj.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   RE: mamice iz Krasa
20.2.2008 19:02:57   
Anonimen
čer, evo me danas opetuser posted image , buh ti vej če bom kej jutr mela cajt
Dopoldan sm zaznamovala v iskanju tv daljinca in še vedno ga ne najdem. Moji nikoli ne vedo kje ga pustijo in mama pejd iskatuser posted image . Potli sm po 2 mes skočila do Pivke z malim do Spara, kasneje še poloznice plačat in domov pojest kosilo. Ob 12 nas je zmanjkalo za kako uro in pripravi za večerjo. Pa sm jo zdajle sama pojedla, punce večerjajo pr noni, moj pa je šel k sosedom na roj. dan (men se pa ne da it). Počivam v miru.
MID joj držim fige, da takoj rešite problem s princesko. GRRRRRRRRRR spet se mali zbuja.
ONA kako gre poštevanka?

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
   RE: mamice iz Krasa
21.2.2008 9:04:17   
Anonimen
Jutro, eto spet se mi dan slabo začel, tokrat z zamašenimi odtoki v kopalnici. Včeraj smo natočili cevosan, pa je zgleda še bolj zamašeno, da iz vseh lukenj teče voda ven. Upam, da bova s tastom to poštimala. Pa se potli javm!

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
   RE: mamice iz Krasa
21.2.2008 16:48:58   
Anonimen
user posted image tako smo cel dan delali nažalost, celo školjko odšrafali in se zajeb....li.Voda zdej teče, iz jaškov pa ni nič priteklouser posted image , da bi zamašilo cevi. Pri nas so (ko se je delala nova greznica) delali neko "križišče" cevi, da so lahko v novo greznico speljali. Poleti bodo mogli zemljo odkriti in pogledati kaj se tam dogaja, če nam nebo še 1x zamašilo. V stari kuči 70 let se marsikej najde.
Maloprej sm končala še s palačinkami, tako da se zdej bašem z njimi.
MID najboljš bi blo piknik naredit za 1 maj. Lepo vreme bi lahko bilo in še toplo bo takrat, pa vsi ne boste delali. Razen če bo katera že šla dopustovat.
Joooooooooj me jezi, ko pride kej vmes. Zdejle tast rabi, da mu vabila izpišem, pa se beremo.



(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 743
   RE: mamice iz Krasa
21.2.2008 21:37:43   
ona
Ma ste prav pridne,no!
Obljubim,da ne bom več štrajkalauser posted image user posted image user posted image
No,danes sem pa imela tudi jaz cel dan lov,zjutraj smo najprej z MID klepetale in vas opravljaleuser posted image user posted image ...se hecam!malo sva res poklepetale,nič posebnega,kajne MID?
Potem sem odpeljala avto na servis oz. menjavo olja in vam raje ne povem kolko me je koštalo še z enim popravilomuser posted image Ja,tako je,če imaš malo boljši avto...je vse zraven drago ko hudičuser posted image
No,in ker mi je ostalo malo časa ko sem čakala,da me kdo pride iskat v Sežano sem šla pogledat tam pri kulturnem domu za ene zavese in me je primla taka volja,da grem malo zamenjat tole kar imam doma.Danes sem potem vse zmerila,jutri se grem pa zmenit.Mi jih bodo pa kar oni šivali,ker mene prime kar driska,če moram zavese šivat,ker bi imela en tak poseben sistem,pa nimam pojma kako se sploh lotit šivat!Bom provala uno šjoro tam nažicat,da mi magari ona eno zašije,ostalo bom pa jaz.Ko bo tole gotovo pa vam obvezno poslikam,ok!Jaz upam,da bo izpadlo dobrouser posted image
Popoldne sem še eno kolegico dobila na kafe in sva se razpričale kot ponavadi in zdej me pa kar glava boli od celega dneva,pa ne vem zakaj!
A,ja sigurno je kriva poštevankauser posted image
ANAKARIN,ne pitaj me kako je tole se učit,jaz bom res znorela,no...tamalai je tako trd,da je kaj...ne gre in ne gre.Bomo provali zdej med počitnicami vežbat kar se le da,da mu pride v kri!
MID hvala za vabilo,jaz se kar prijavim,ni problema.
Samo za prvomajske bo bolj težko,ker mi gremo ponavadi kam na piknik s kolegi ali pa ga imamo kar pri nas,tako,da še ne vem...je pa dobra ideja!
Ok,zdej pa počasi grem,ker me res glava boliuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 744
   RE: mamice iz Krasa
22.2.2008 9:37:25   
karolina*
Ojla

Js se tudi prijavljam na piknik pri MID. Glede stroškov pa se ne strinjam- js bom tudi kej prispevala. MID ne moreš ti kr častituser posted image . Za prvi maj pa tudi meni ne bi glih odgovarjalo, ker vedno kam gremo, taku da bomo mogle kšn drugi termin dobit. Magari kšno soboto, ko MID ne bo delala alpa na nedeljo.

Hm, ANAKARIN kdaj pa ti praznuješ rojstni dan?Ker če praznuješ pred aprilom, sem jaz najmlajša user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image . Se pravi bomo drugo leto obe praznovale okroglo user posted image . Goodbye twenties user posted image  user posted image

Tebi ANAKARIN pa res nhi dolgčas!!! Pri treh otrocih, ki zahtevajo toliko pozornosti, se moraš ukvarjat še z zamašenimi odtoki. Joj, ti nisem prou nč fouš. Upam, da boste čimprej poštimali, ker tu res ni prijetno. In predvsem odpravli vzrok, da ne boste čez en mesec spet imeli iste težave.

ONA in ANAKARIN, sta si morda pri utrjevanju poštevanke poskusli pomagat z učnimi listi, ki so objavljeni na strani http://www.otroci.org/? Js se spomnem, da sm nečaku takrat te liste printala in so mu kr pomagali. Dejte poskusit, morda bojo tudi vam u pomoč.

ONA, midve se pa itak vidmo potem.

Lep dan

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 745
   RE: mamice iz Krasa
22.2.2008 13:24:02   
ona
Ojla,
Evo...spet meneuser posted image user posted image user posted image
No,danes sem pa Karolino obiskalauser posted image in edino škoda,ker sem imela premalo časa,ker bi midve sigurno klepetale do onemoglosti!
Je pa tale naša KAROLINA prav ena simpatična puncauser posted image user posted image
Karolina,ne mi zamerituser posted image ,samo saj veš,da prvi vtis ponavadi dosti pustiuser posted image

Sem pa danes šla zbirat zavese in sem bila v trgovini dve uri in nič rešila...izberem ene,potem ugotovimo,da bo šlo preveč blaga,da narewdim kot hočem...pa druge so mi všeč,samo takooooo drage,tako,da v ponedeljek grem nazaj še enkrat,da končno kaj izberem!Saj po eni strani bi imela vse brez zaves,ampak se potem tako grdo vidi noter,pa še okna so za na komunalo....najprej smo mislili imejat vsa okna v hiši s plastičnimi,ampak se kar nekako ne morem odločit za plastiko,saj les je vendar les in po moje bo še en cajt mimo,da jih zamenjam....bom pa zavese take naredila,da lahko tudi okna menjam,da zavese še vedno ostanejo!In ko smo z uno teto tam računale,sem ugotovila,da me najceneje pride,da jih bom sama sešila,ker itak nekaj ja znam,samo tiste z rolojem mi bo ona pokazala,potem bom pa jaz naredila!je pa tam tale teta-punca tudi prav fajn in mi bo pokazala brez problema,pa še sama je rekla naj si jih sama zašijem,saj baje tam računajo 35€ za 1 meter šivanjauser posted image ...no vsekakor ko kaj naredim,vam javim,ok!
Karolina,hvala za tisto stran od učnih listovuser posted image Vse kar je tam smo že rešili,tako,da mi ostane samo še za kupit cd!A ti mogoče poznaš koga,ki ga že ima,da si ga presnamem?
Kako se pa z muziko rešila?Boš mogla res prit do mene,ker sem zadnjič ti provala sem nalepit naslove skladb,samo ne gre...tako,da si moraš vzet čas in prit pogledat,ne bo druge!
Glede piknika pri MID pa se tudi jaz strinjam,da ne boš ja vse ti častila,pa se ti MID zavedaš kolko mi lahko pojemo in popijemo?user posted image user posted image
Ok,zdej moram pa še kaj delat,saj že cel dan zabušavam in pohajam user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 746
   RE: mamice iz Krasa
22.2.2008 13:49:58   
Anonimen
Ojla
Končno malo mira, da ne tipkam spet po odlomkihuser posted image . Doma sm še vedno v iskanju daljinca od tv, tako da do zdej na roke vžigamo tv in premikamo programe. ONA te dni sm doma menjavala zavese, ma imam take glupe (kr so mi druge prinesle), da nekako kombiniram. razn otroške, k sm jih lani dala sešit pa ene kuhinjske. Ti si kr dej duška, da osvežiš stanovanje. Vsaj jz bi se boljš počutila. Pr nas je taka štala od te centralne. Odkar jo imamo, živimo v dimuuser posted image . Diminik je treba še malo zvišat, pa še nekaj bodo deci delali, da bolje vleče. Kakor odprem vratca, da naložim, se mi kadi za pop...it, al ko butne burja, al pa zarad nizkega pritiska. Kuhinja mi je v 2 mes ratala skoraj črna po zidih, da bomo poleti spet veselo barvali. Matr sm čist na koncu živcev s to zidarijo. Ma kaj ko človek ne ve, kaj bo.
MID kako je zdej vaša pikica? kdaj ti predlagaš piknik? Edina slabost je, kr ti ne morem nč obljubit al pridemo al ne. Brez šoferja bo težko priti, moj vedno ima nek v planu že en mesc naprej, a men ne pove nč. Skoz mi dela ala varianta "presenečenja". Al mora it v nemčijo peljat konje al ribarit (po 1 aprilu) al delat okol hiše, včasih celo zjutraj kriči po bajti, da gremo na izlet.  Moj je tak, da ne mara planiranja. V glavnem težje je, če bi prišla sama z otroki. Me prav zanima kako se znajdejo druge mamice v štacunah z otroki, ki so med samo malo razlike v letih.
Najbolje bo da tud mojga prepričam, da doma nardimo piknik. Plac je, igračk in za spat tudiuser posted image . Tako da pri vsaki nek nardimo.
KAROLINA joj cd-jev trenutno nimam pri sebi oziroma doma. Ti napiši kako bi rada imela sortirano, pa ti bomo lahko kej več pomagali. Še nedavno sm mela program LIME WIRE, kjer sm si skinla muzko, ma mi je delal takooooo pooočaaasii, da sm ga raje zbrisala. Celo net mi je počasi delal, če je bil vžgan program. EMULE nikako nism znala poštimat. Moram pogledat, če kak nov program na trgu. To grem pogledat na  http://www.download.com/. Tu najdeš tudi druge programe, ne sam za muziko.
RD imam 24.4. Bove mogle žur naredit za okroglouser posted image . Sploh si ne morem predstavljat, da so 30-ta pred vrati. Se mi zdi kot da sm včeraj končala srednjo. Ma kam bežijo leta. Pa ko gledam prvo hči, da postaja prava punca in kaj me še čaka, ko bo v kriznih letih, se kregat, ji stat ob strani, ko bo zaljubljena, ko bo žurala,....Fuul se bojim po eni strani vsega ma bolje da ne mislim na to in prepustit času čas.
Mislim, da bo za danes vse pa lep popoldan.

No pa še to, da mi Benjamin spet neki pokašljuje in ga katar matra. Bogi revež ne more ne spihat, ne pljunit. Mažem ga s Fitobalm in vse skoz teče z noska. V pljučkah ni nč slišat, da bi hropel. Upam, da se čez noč porihta.



< Sporočilo je popravil anakarin -- 22.2.2008 13:54:38 >

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 747
   RE: mamice iz Krasa
22.2.2008 22:03:59   
MID
user posted image
Iiiiii,kako lepo je toliko prebratuser posted image user posted image .Vsa čast vam!!!user posted image user posted image user posted image
Tako,zdaj je pa red na meni,da se malo izprsimuser posted image
Najprej 1.TOČKA -   PIKNIK  - 
Itak,da ga bomo probali izvest(probali sem napisala samo zaradi tega,ker se zavedam kako vas je na kup zbratuser posted image ,smo veliko kavic spile,kajneuser posted image user posted image ).
Vsekakor pa piknika nebi delala za 1.maja,saj se na tisti dan vsi radi odpravimo kam.Bo prišla pomlad,lepi dnevi,pa se bomo že zmenle.Dogovor pa velja.Se mi malo zdi nesmiselno,da bi se že zdaj dogovarjale za datum,saj ne vemo,kakšna vremena bojo.Kar se pa tiče stroškov...ej,a ve mislite,da ne zmoremo narest eno ogromno skledo solate,pa kupit par kil mesa in par štruc kruhauser posted image ?Sej vendar ne bo ta zadeva nekaj fancy ampak piknikuser posted image .S sabo boste prinesle dobro voljo in prazen želodček,pa boste naredile več kot bi lahkouser posted image !Ne se sekirat.
ONA lepo,da si me obiskala,ma saj vidiš,da vedno pride "kaj" vmes,da te moram odslovit,pa saj me razumeš.Za ljubo dobro vse,pa čeprav mi je potem hudo,ker imam občutek,kot da si misliš,da sem te kar na enkrat skenslala.Ma,je*i ga,kaj čem,služba je služba.Bo res treba narest piknik.
Upam,da ti bo v kratkem ratalo skupaj spravit svoje želje po novih zavesah.user posted image
Tudi jaz se moram spravit enkrat v bližnji prihodnosti kupit nove,ker to kar imam sedaj je totalno out.Ma kaj čem,reva jaz,nouser posted image Vzela sem to kar sem povirbala,pa če sem čisto iskrena,se spomnem na nove zavese samo kadar pucam okna.Ok,no,saj niso tako katastrofalne.So pač po meri vaških babuser posted image  in ko si bom dala gor neko bolj moderno zadevo od zaves,bo itak okrog pela fovšija in slabo mnenje,na katerega se pa gladko popišam in komaj čakam,da bo v našem fondu kaj odvečnega denarja za zganjat ta cirkususer posted image !
KAROLINA hvala za nasvet glede pucanja ritke tamali.Stvar res deluje(očitno),čeprav sem malo goljufala in sem ji,ko se je pokakala vseeno umila ritko z vodo,ker mi nekako olje in umazanija nista šla skupaj.Je pa unetje 90%izginilo.Sem prav vesela!user posted image ANAKARIN ti imaš pa res srečo.Samo še teh problemov z odtokom ti je manjkalo.Ma sej boste rešli.Je pa res kot praviš.Hiša je stara in vedno se kje najde kaj novega za obnovit ali popravit.Ma veš kaj,če pa črto potegneš,ste pa vsaj na svojem in ti ni treba mozgat o nakupu stanovanja.Tudi mi smo v stari hiški(ok,6 let nazaj renovirani),pa se tudi najde še ogromno stvari za popravit.Pa mi vse to ne odtehtaproblema o lastni nepremičnini,ki je v teh cajtih nima marsikdo in mora svoj težko prislužen denar vlagat v tuje zidove.
Upam,da so ti otroci že boljšega zdravja.Hvala na vprašanju,moja hčerka je že dosti boljša.
Ej,kam so pa zginile TRIXI in MIKENA?Ali so se nas že naveličale?Bomo videli...
Sem se zdaj spomnila tudi RAGLJE.Kje hodi?Daj se nam malo oglasi.5 minut za nas...
Nič,grem jaz počasi dol.Jutri moram v službo od 10-ih do 17-ih.No,KAROLINA,tebe pa res že dolgo nisem videla.Če imaš kaj časa pridi in obvezno pripelji pikapolonico s sabo!!!Si jo prav želim videt.user posted image
Ala,lepo spite!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 748
   RE: mamice iz Krasa
23.2.2008 0:06:52   
trixi
ojla pupe, sej me je kar sram, ko se nič ne oglasim, ma sem si zadala tolko dela na glavo, da sploh ne vem, če mi bo vse uspelo. Ampak drugi teden so pa počitniceeeeeeeeee, jeeeee. Saj ne, da bom fraj, samo upam,da se bo tempo malo umiril.
Malo sem vas prebrala za nazaj, ma je tolko tega, da bi si morala naredit zapiske, kaj keri odgovort 
U glavnem:MID vse tanartanajbuljšeuser posted image user posted image user posted image
 
 
jaoj, ma ku ste še vse mlade, da vas ne slišim več civkat od kakih let, ker ste že en lep čas v najlepših letih in to obdobje bo zdaj kar trajalo, trajalo, trajalo,...user posted image user posted image

ej, ona, kakšne zavese pa boš delala? Mi smo jih komaj lani dali v dnevnih prostorih gor, prej smo bili kar brez, ker jaz še nisem najdla zaves,ki bi mi bile všeč. Smo pa bili tudi brez sosedov v bližini in si se lahko v gatkah sprehajal, če ti je pasalo, pa ni noben nič vidu.  No, potem si je pa bratranec naredil hišo precej blizu nas in zdaj se počutim kot v izložbi. Najprej smo pred okno dali jasmin, ki pleza, ma ni pokril dovolj, pol sem šla pa kar po neko blago in dala šivat. Ma mi niso všeč in pika. No, saj če zamenjamo okna bomo pa dali refleksno steklo in vržem te brezvezne cunje dol.
No, pa zgleda, da nas je več v istem zosu, glede bivanja. Mi smo tudi v hiši, stari okoli 20 let, ravno prava leta za obnovouser posted image , nas čaka streha, fasada, to vse za obnovit, no, moj se je odločil, da začne pri oknih. Imamo stara lesena s škurami in jih bomo zamenjali za aluminijasta (kovačeva kobila pač ne sme bit bosa). Ona, a na aluminij nisi nič pomislila, obstaja pa tudi kombinacija alu- les. Pa malo moramo spremenit sistem v garaži in kleti, ki to že dolgo nista več, zdaj se nabira šara, v planu pa je, da klet postane kabinet- pisarna, računalnik in to, garaža pa bo en del delavnica za mojga, ki je modelar in dela sam barkice in podobne "igračke", en del bo moj za pralnico, šivalnico, likalnico, pa še eno tini mini kopalnico imamo v planu. To obvezno, ker jaz tudi ne zaupam našim odtokom in če se kaj zamaši in bi bilo treba kaj razbivat v kopalnici sem že povedala, da samo obrnem ključ in ta prostor ne obstaja več. Ajej, a ne bi bilo lepo, da namesto metanja šoldov u te zide bi šli kam pohajat? Ma ja, po drugi strani je pa kar uredu, da si ni treba razbivat glave, kam boš šel živet.
A se vam lahko pohvalim, da mam nov telefon? Ha, čisto slučajno, jaz sem mela eno oldtajmer nokio in so mi vsi pravli, da naj si že kupim nov telefon, no, pa sem to nokio včeraj dokončno sesula in ni bilo druge kot it u butego po nov telefončič. Ma ja, saj mi ga je moj prinesel iz Ljubljane, ker je moral podpisat zaradi naročniškega razmerja. Samo izbrala sem ga pa jaz....in plačala tudi.
Karolina, kaj ti delaš v Sparu v Sežani al pa u keri drugi butegi tm noter? Jaz grem tam približno 1x na mesec si kaj kupit v eno trgovino, ha, mogoče sva se pa celo že kdaj vidle!?
In za Korziko, karolina, se mi zdi, da si ti spraševala? Bom dala slike v album, če te zanima kaj več, povej, se bom potrudla pobrskat po spominu in spominski mapci. Ja, mi smo se navadili, da če kam gremo, damo npr. račune, vstopnice, kakšne prospekte v eno plastično mapco, to pa pol v registrator. In se nabira, na srečo, kar pomeni, da kar pohajamo.
Ala, boljš, da končam, imam skoz občutek, da me bo ven zabrisalo.

Nočko 

< Sporočilo je popravil trixi -- 23.2.2008 0:10:41 >

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 749
   RE: mamice iz Krasa
23.2.2008 14:26:58   
karolina*
ANAKARIN!!!!!!!!!!!!!! Midve imava rojstni dan na ISTI DAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In ISTO leto!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam še to mi povej- kje si rojena? Js sm u Kopru, ob 14:45!!
Pa ne morem verjet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?