|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
4.2.2008 14:33:02   
ona
Ojla,
včeraj nisem imela časa se še kaj oglasit,ker je bila kolegica tle do poznega,saj ponavadi si imamo tolko za povedat,da je tik tak pozna ura!
Mid,nisem prišla nič do tebe,ker pač ni zneslo,bom videla kako bo v prihodnjih dneh s časom,ok!
ma moj tast je včasih res slabši ko otrok...sta prišla v soboto sem,da bi tast rešil te maškare,ker meni je tole res muka jih strežt,no hvalabogu da je prišel,ker potem se vsi lepo kulturno obnašajo,eno leto pa,ko sem bila sama z njimi so se me kar malo privoščiliuser posted image
No in potem sta z lady bila malo pri nas zgoraj in sem jima rekla,da ne bom neke fešte delala za sina,ker se je tako pač odločil in,da jutri v nedeljo pridejo samo moji starši na kosilo,popoldne pa še kolegica....pol sem jih vprašala kakšne plane imajo,če bojo še tukaj oni v nedeljo in sta rekla,da ja,jaz pa potem,ki ne morem bit tiho sem rekla,da bo edino problem s kosilom,ker sem kupila pečenko za v pečico in se bojim,da je ne bo dovolj za vseh,ker pač normalno,da nisem računala,da bosta še onadva tle nepovabljena!
Zadnjič sem jima enkrat skuhala kosilo in zdaj sta menda spet čakala,da bo kosilo...ok saj mi ni problem enkrat tolko skuhat,v soboto pa ko sem to rekla,da ne bo dovolj je bilo zadosti,sta se oba užalila in tast je še nekaj nažigal,da bomo pa dali pečt še en kos mesa...Ma saj je to vse ok,samo če enim postrežem pečenko,ne morem potem delat razlike in ostalim dat kar en kos mesa!meni ni blo glih vseeno,da enim dam nekaj,drugim pa drugo,ker tole pečenko jo res nisem mogla začarat,da bi jo bilo več,ker sem pač kupila eno majhno,ker itak jo nisem še nikoli kupila,pa sem rekla,da provam!
Evo,in zaradi tega sta se v nedeljo zjutraj pobrala vsa jezna v LJ!Jaz ne vem včasih ali so tako občutljivi vsi skupaj,al jih leta dajejo al kajuser posted image
Kako me jezi,ko moram pazit na vsako besedo,res....sem pa tak karakter da povem kar mislim in onadva sta se počutila nezaželjeno,čeprav nisem mislila nič slabega,samo panika me je prijela kaj naj zdaj naredim,da bo za vse prav?user posted image
No,saj danes je prišel domov normalen kot da ni nič,edino mi gre na živce,ker potem mojemu polni glavo in se mu toži,moj ga pa ima včasih tudi dovolj...saj bi tast lahko meni rekel kaj ga muči,saj ga ne bi pojedlauser posted image ,
Ma ja,je treba vse mojemu povedat,čeprav je moj bil zraven v soboto,ko sem to rekla in se mu ni zdelo nič slabega,in še njega čudi kako to,da sta užaljena!
Mah,kdo jih razume!Zgleda,da moram pazit na vsako besedo in včasih kaj požret,da ni kažina!Saj se trudim,samo me jezi,ker sem vedno za vse kriva,vsi drugi so pa uredu....
No tole je ta štorija,ki je res brezveze,no....
Ok,zdej vas pozdravljam,ker me tamala preganjauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 701
   RE: mamice iz Krasa
4.2.2008 16:12:28   
Anonimen
Hej,
uf sm mela kej za brat. Joj ONA smo že dve, k imamo taste za po glavi se tolčt. tebe moram pohvalit, da se mu upaš kdaj pa kdaj povedat kar si misliš, kar te moti. Na začetku sm tud jz tako se "kregala", na koncu sm vidla, da nč ne pomaga. V eno uho not, v drugo vnuser posted image , pa sm si rekla, da bom začela tud jz tako. Pridejo dnevi, k bi komu glavo odšrafala, k mislijo, da bomo delali tako kot oni rečejo.
Mi še vedno šmrcamo in kašljamo, danes ponoči se je še benjamin prehladil. Bogi cel dan že spi in kašlja, pri kašljanju prav piska. Nevem če bi ga peljala dohtorci, da mu posluša pljučka al še mal počakam. Edin večja je danes šla že v šolo. Dopoldne sva z mojim (njegovi so ta mala dva čuvala) skočila še do BC porabit bone za pleničke in do občine oddat vlogo, da da obična nagrado za novorojenčka. Ma so z denarjev prav škrti ratali.Za enega in drugega otroka dobiš 150€, za tretje in nadaljne pa 210€. Pred 2 leti je še bilo za tretje in nadaljne starih cca 80 tisoč tolarjev.
ONA lepo praznujte in želim tvojemu sinku vse naj najuser posted image user posted image .

V soboto in včeraj sm punce malo namaškarala, da so se šle pokazat tastu in tašči, pa sosedom. Pa še jutr malu v šulo se pokazat. V Postojno pa žal ne bo prevoza za ta večjo, da gre na "karneval". Razen če bo kdo prej končal s šihtom. Če bi včeraj bilo sonce, bi vsi šli v Bistrco, tako pa...

Ostale uživajte v maškurah ali pa v crtanjuuser posted image



(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 702
   RE: mamice iz Krasa
4.2.2008 20:59:34   
Anonimen
Aja KAROLINA ti si delaš glasbeno kompilacijo. Jz sm si lani nardila takole:
- yu hits (tajči, danijel, crvena jabuka, prljavo kazališče, riblja čorba, boris novkovič,....tu je svega in svačega izvajalcev) imam 5 cd po cca 130 pesmi
- dance hits (modern talking, cc catch, sabrina, duran duran, ace of base, dj bobo,...)
- rock hits (U2, roxette, europe, mettalica, alice cooper...)
še kak cd bi se  najdu, aja pa jugoslovanske  narodne  od triglava do  jadrana vse  možno, kar sm si z neta potegnila

No mogoče boš kako idejo dobila ko boš delala na tem.

Lahko noč


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 703
   RE: mamice iz Krasa
4.2.2008 22:17:50   
ona
Ojla,
Da še malo tu dokončam od prej....
Pol pa hitro spat,ker sem danes tako zaspana,da ne vidim ure zlest v posteljo!
KAROLINA,kar se tiče muzike imam jaz pol c diska svega in svašta,v avtu imam enih 50 cd-jev,doma še 5x več,tako da povej kaj rabiš?Da pa bi ti jaz pomagala kaj spravit skupaj,pa ne vem če bo šlo,ker meni je dobesedno vse všeč od npr Sidarthe do Colonie,Karme,pa latino....
Jaz imam npr v avtu od vseh teh cd-jev najraje samo enega in ta je skozi v avtu,tako,da ko se naveličam pa menjam,sem pa tip,ki mi je v avtu všeč en dan take easy,naslednji dan se trese avto po Sežani,spet tretji dan rock....user posted image
Veš je težko ti nekaj svetovat,ker ne vem kaj ti je všeč,saj sem rekla jaz ti lahko pomagam samo ti dat muziko,ker jo imam res fuuul,ni problema!

ANAKARIN,ma ne se bat tasta,je včasih treba povedat kaj nas teži!In malo prej mi moj dragi točno pove kje je bil v soboto kiks----ker nisem potem ko sem omenila da se bojim,da bo zmanjkalo pečenke več nič rekla,oz se nismo več nič okrog tega pogovarjali!Ma meni je šlo vse iz glave in sem si mislila,bom že nekaj spackala in bi pa očitno morala "tamlada"user posted image zaljubljenca vprašat kako bomo speljali nedeljsko kosilouser posted image Joj,bi lahko kdo se spomnil in začel tole debato,ma so mene čakali....jaz pa pozabla,res čisto enostavno sem pozablauser posted image Ma bo že,se ne sekiram!Drugič sem rekla mojemu naj se on vse zmeni in naj on ureja,da jaz spet ne kakšne bleknem brezvezeuser posted image user posted image ,bo menda boljše tako!
Kako me take stvari razjezijo,ej...so res slabši ko otrociuser posted image

Še eno štorjo imam!Danes me ena punca,ki ima otroka,punčko v vrtcu z našo povabi na rd od njene hčerke,ker itak sem tudi jaz njo povabila,ker so z našo v vrtcu res skozi skupaj in se imata tako rade!No,ona ni mogla prit na našega,ker je bila njena punčka bolana,ma ni važno,zdej je mene povabila in valda bom šla tja.In zakaj vam to pišem,ker v petek ima rd tudi od sestre sin,kamor mi je že itak muka hodit,zaradi njenega moža,saj veste!No,in sestra me točno pol ure za tole punco pokliče in povabi!Ma sem vedela,da me bo vabila,ker njen mali ima rd ravno 8.2.,pa še praznik je,tako,da ni problema naredit feštico!Jaz sem ji potem lepo povedala v kakšni situaciji sem in,če bi se dalo nekako uredit,da bi oni prenesli na soboto,ker tega rd od tamaline sošolke ne bi rada spustila!In sestra se je pača malo ujezila,da to njen mož odloča in,da če je on rekel,da bo v petek,bo petek!Saj bi blo vse ok,samo kaj ko na rd od njenega sina pridem samo jaz z otroci in moji starši,ker njegovi itak ne govorijo z njimi,ker jih je itak ta njen mož skregal!za znoret!
No,in bi oni lahko komot tole praznovali v soboto,ker otroci pač uživajo v temu!Ma,ne zdaj bojo naredili v petek,pa četudi bojo samiuser posted image Joj,ne bi jaz imela takega očeta,kot je njen mož!!!Zdaj upam,da jo bo še moja mama kaj pregovorila,ker bi se dalo takole speljat brez problema,samo kaj,ko je samo princip tle,če ima v petek,bo fešta v petekuser posted image
No,in kaj naj zdaj naredim,naj grem k tisti punčki,kjer nam bo lepo,ker se lepo razumemo tudi s starši ali k sestri in bom zamorjena cel popoldne,pa še sama bom mogla tja!Ala nasvete,prosim!
In edina dobra novica v temu je,da tale mama od te punčke mi je še spotoma povedala,da pričakujejo 3 otroka,sem bila prav vesela!
So pa ful uredu in ona je v bistvu žena od enega znanega frizerja,ki ima salone po celi Sloveniji,da ne delam reklame!Ko sem jih spoznala,sta mi bila oba totalno prepotentna,ko se pa enkrat s takimi pogovarjaš ugotoviš,da sta prav normalna,pa še uredu povrh vsega!
Bluzim malo,a!
Sej grem dol počasi,glavno,da bo imela MID za brat danesuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 704
   RE: mamice iz Krasa
5.2.2008 7:52:13   
Anonimen
Jutro, danes smo pokonci že od 5. Najprej me je ta mali zbudil, bogi ga šmrku moti za izkašljat in izpihat, malo se je zjokal, malo sm mu spucala noska in revše lačen ratal, da je med dojenjem trdno zaspal. Čim sm šla na wc pa se punce zbudijo. Ta večja je že v šoli oblečena kot rokovska vila, ta mala mi napol zaspana leži na kavču in gleda risanke na Super Rtl.
ONA je res glupo in zoprno k neveš kaj bi nardila zarad sestre, kr ima takega moža. Ej jz ne bi šla.
sory nadaljujem kasneje, obiski

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 705
   RE: mamice iz Krasa
5.2.2008 10:18:24   
karolina*
Najprej čestitke

user posted image user posted image user posted image ONINEMU sinu in TRIXINI hčerki želim VSE VSE VSE VSE NAJBOLJŠE, da bi maksimalno uživala v mladosti, bila uspešna na vseh področjih, ki ju izpolnjujejo in se veselila vsakega novega iziva. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa še malo poročanja. Js sm dns prou mal zmatrana. Sem bla včeraj do 22h u službi. Ja, seveda, za narodov blagor!!! In ko sem včeraj dobila plačilno listo za januar, nisem vedela ali naj se zjočem ali naj vržem bombo na vse skupaj. Celih 592€ so mi dali. Ma tu je za ponort. In pol pejdi študirat in znaj jezike in obvladaj računalnik in ne vem kaj še vse. Kaj mi vse to znanje zdej pomaga, za kaj sem porabla goro denarja in časa za študij, tuje jezike,...'???!!!! Ah, res sem žalostna. Sej upam in upam, da se bo poštimalo, ma na momente me prime, ko bi vse skupej pustila in šla proč od tle. Po drugi strani pa se zavedam da vseeno raje 592€ kot nič, taku da res ne vem kaj nardit.

MID, vidim da si tudi ti maksimalno zakopana u delo. Bomo mogle midve res en plan glede pasenja ovc nardit. Sm kje se lotit ne vem.

ONA, js bi na tvojmi mesti tudi šla na rojstni dan od prijateljice, ne od sestre. Itak so vas prvi povabili, pa še lepše se tam počutiš, tako da jaz sploh ne bi razmišljala. Glede tasta in njegove lady pa no comment. Itak, je škoda vseh besed in tvojih živcev. Nisem pa vedla, da bojo pr frizerju dobili še enga otročka. Bravo, bravo. Mu moram prou čestitat.

ANAKARIN vi ste pa res ful ubogi. Si poslusila otročke namazat s kremo od materine dušice od JUSTA. Jaz sebe in nešo pupo vedno namažem, ko se naju kaj loteva (pa tudi preventivno) in takoj izgine vsak prehlad. Namažeš pa po prsih, po lopaticah in po podplatih. Ker je Benjamin še tako majhen, pa ga daj samo po podplatih tja do enih 6. mesecev. Pomaga,.poskusi.

Glede muzike pa- hvala za predloge. Meni je všeč vsa muzika razen techno, rave, metal, punk, rap. Vse ostalo pa mi je fajn. Trenutno delam kompilacijo skladb izvajalcev ala Mika, Shakira, Christina Aguilera,… Kar se pač najbolj pogosto vrti po radju (Radio 1). Tako da če imaste kšn predlog na to temo kr vn z njim.

Nč, šibam js še kej nardit, leou se imejte, pa pište še kej.                
 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 706
   RE: mamice iz Krasa
5.2.2008 13:06:32   
Anonimen
Eko poprčki spijo, da nadaljujem
So pršli nakladat iz Triglava, nato sm kosilo kuhala, pospravljala in ta mala spet zaspalaza mizo, skoraj da ni lava padla v krožnik polenteuser posted image .
V glavne ONA eto KARLINA je namesto mene napisala. Škoda da se sestra ne da v svojo bran, da mu pove, da bi lahko RD prestavli na soboto. Madonca kaj pa je prestavit za en dan in na koncu se uveljavljat kdo je "ta glavni" v bajti. Joj kako to sovražim!!!
KAROLINA jz svoje poprčke že od lani mažem z gelom Fitobalm po prsih in lopaticah in sm zadovoljna z njim. Ja če imajo vročino pa po podplatkih dam namočene nogavice s kisom ali oljem.
Radio 1 pa žal nelovim, komaj Val 202 in Radio Koper, k živimo v eni luknji. Ostale radie pa komot lahko poslušam preko neta.

Ala uživajte


(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
   RE: mamice iz Krasa
6.2.2008 14:09:13   
ona
Kako kaj?
Vidim,da ste vse verjetno kje na sončkuuser posted image
KAROLINA,ne se sekirat zaradi službe,ni vredno,res!Boš videla,da bo enkrat se vse uredilo in boš zadovoljna,tam pa ne se pustit in delaj samo toliko kolikor dobiš plačeuser posted image
MID,ti tudiuser posted image Drugače kaj klatiš po seminarjih?Bi lahko vsaj povedala,da te ne bo,da ne hodim zastonj v trgovinouser posted image user posted image se hecamuser posted image user posted image
drugače sem pa bila danes cel dopoldne po nakupih,sem iskala darila za vse te otroke in,če grem k tej punčki,imam navado,da še starejšemu otroku kaj nesem in ona ima sestrico staro enih 8 letm,potem sem nakupila za nečaka,pa še za njegovo sestrico eno malenkost!Zdej sem se nekako odločila,da bom šla k sestri v petek po kosilu,bila tam eno urco in potem k tej punčki!
Unega moža od sestre pa ko ga j....najhujše je ko se moram tam delat lepa in potrpet za mir besed,kaj čem!
Joj,da ne pozabim...kakšno neumnost sem zdej naredilauser posted image
pride en kup pošte,kot vsak dan in jaz skrbim za to,da odprem vse te račune in pregledam in pride tudi izpisek iz banke in sem bla sigurna,da piše ime od mojega gor in valda odprem in zagledam ime od tastauser posted image Ponavadi moževe izpiske vedno odprem,ker itak imam finance jaz čez,pa dostop do njegovega računa itak,ker imamo vse na inetu,pa jaz vse plačujem preko njegovega računa!Ma sem ratala kar oranžnauser posted image Nisem vedela kaj naredit,pa sem šla potem pogledat tastov izpisek in vrgla v smeti vse skupaj.Zdaj samo upam,da ne bo ugotovil,da mu nekaj manjkauser posted image ,da ni dobil izpiska!
Ja,in kaj bi ve naredile na mojem mestu?Sem pa vsaj videla da gospod redno plačuje lady vso špežo,pa še v Rutarju kupuje ne vem kaj,ker tukaj doma ni nič posebnega!In porabi na mesec en kup denarja zanjo,kar ne morem verjet,no!
Zdej vidim,da je res slep,ona ga pa mozga in mozga!
Saj po eni strani je prav,ker itak je škrt ko ku....
Ok,zdej vas počasi pozdravljam,ker gremo s sinom k ortodontuuser posted image
lepo se imejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 708
   RE: mamice iz Krasa
6.2.2008 17:12:22   
Anonimen
Oj
ONA lepo opravite pri ortodontu. Za izpisek se ne sekiraj, ga pač nisi vidla, se je zgubu.

Mi doma čepimo ob takem lepem vrememu in se zdravimo. Ta mala malo manj kašlja, še vedno šmrca, jz pa še hujša. Nobene volje nimam za kuhat, se igrat s poprčki, uspavat malega sred noči,...Nobene moči, samo spala bi. Pa zdej se mi dva dni dela mravljinčast vrat, po mojem k hrbtenica trpi. Prvič to doživljam, nevem kaj je to. Ma hudo mi je kr malega nemorem uspavat drugače kot na ramenih ali rokah odkar se je prehladil, sej je fuuul težek. Vsak dan delam po malem razgibalne vaje, ma me vseeno bolijo vse okončineuser posted image . Bit če bolje, tako se edino tolažim.
Včeraj sm pa moja našemila v pankerjauser posted image . Že tako bi si mogel obriti po glavi, pa je šel s ta večjo malo okoli našemljena.  Tako da sm mu z mašino po glavi delala vragolije, dans pa (če se mi bo dalo) obriti celo glavo.
Jz si pa puščam dolge lase, ne lih dolge dolge, tam srednjo dolge za frizuro na paš.






(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 709
   RE: mamice iz Krasa
6.2.2008 20:54:35   
MID
Ojla!
Najprej se vam opravičujem za daljšo odsotnostuser posted image  in seveda za ne podane informacije pred mojim nenadnim izginotjemuser posted image .
Res je ONA,sem šla za dva dni na en seminar v Zreče in tisti večer pred odhodom sem bila vsa zmešana,da nebi kaj pozabila,da bom vse pripravila za tamalo(beri-za 2 dni odsotnosti),iz službe sem prišla že zelo pozno,potem pa še vse priprave.Sem padla na koncu v posteljo kot ožeta cunja.
Tudi danes,se ne počutim kaj preveč bolje,saj je za mano kar naporen dan in za povrh še 200km vožnje štirih babuser posted image +jaz seveda.Mi se zdi,da sem še dodatno tudi zaradi tega zmatrana,saj dat tako dolgo pot skozi,z veliko odgovornostjo da jih žive in zdrave pripeljem na cilj tudi ni mačji kašelj.
Za pikico na i,sem na rano jutro zvedela,da je tamala imela ponoči vročino.Smo fasali virozo in jo bo jutri zjutraj mož peljal v ambulanto.Ja,tudi to je žalostno,da je ne more peljat mamica in to samo zaradi službe.Jutri imam namreč za naredit eno delo ki je nujno in ga nobena ne obvlada.Res moram punce čimprej naučit vse delat.
Ko smo glih pri službi,bi se dotaknila še tebe KAROLINA.Moram reči,da se mi prav smiliš.Takšno plačo ima pri nas prodajalka.Že jaz s svojo izobrazbo imam bistveno večjo plačo kot ti.Še pol toliko na vrh.Čiste plače mislim.Res veliko pojamram(ok,zastonj glih ne),mako dobim plačo,se nekako skušam pomirit sama sebe.Čeprav je res,da tudi denar ni vse.Vsaj zame ne.
Sej bo boljše,boš vidla!Boš dobila eno fino službico,kjer bo vse lepo in prav.
Pravijo,da je potrplenje božja mast.user posted image .
ANAKARIN,upam da bo Benjaminček čimprej ozdravil.
MIKENA 08 upam,da si tudi ti in tvoj sonček boljša.
Sem danes bolj kratka,ma ne morem več.Grem ležat,pa se vam posvetim kaj bolj jutri.To je bilo zgolj,da se vam oglasim,da sem še tu!user posted image user posted image
Lepo spančkajte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 710
   RE: mamice iz Krasa
7.2.2008 20:06:00   
Anonimen
Čer,
zdej vas pa čaka podaljšan vikend za crtanje a? Ali boste kam pohajat šli, kr kaže lepo vreme.
No mi smo malo malo boljši, dans sm opravila še poporodni pregled. Vse ok, Benjamin je šel z mano in je bil pridkan. Punce so ostale pr tastu.
Te  dni sm spravljala cunje za v Karitas ali Rdeči križ, nekam bom pač odnesla. Ta male so imele pol preveč cunj in nism jih imela komu dati. Tako da danes je vse končano. Ta boljšo robo (malo nošeno ali nič), k jih je Anastazia prerasla sm dala sosedi in je prav navdušena nad njimi.
Včeraj sm dobila obisk, moja sošolka iz srednje šole k je po enem letu faxa odšla nunam. Ja čudno a ne? No ona se je tako odločla. Že proti koncu srednje šole mi je govorila, da ne vidi v poslu in poklicu katerega smo opravile. Niti da bi imela familijo, pa da bi živela s znemok cca 30 let. Ma ni niti pobožna kolko vsi mislijo na to ko slišijo besedo nuna, fuuul je zajebantka res. pred njo lahko čisto vse rečem, vse si povemo in zaupamo.
Ona rada potuje in pomaga drugim ljudem, rada se izobražuje od jezika do ročnih sretnosti, v bistvu je rada v skupnosti, ne tako kot mi da moramo sami službo iskat pa stanovanje, da lahko kje noč prespimo, .....Ima pač svoje razmišljanje in spoštuje vsakega. Valja je imela tud fante v srednji, ni rečeno da morajo biti device.
Uf me vrat in ramena bolijo za pop...it. Lepo spite in sladko sanjajte


(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
   RE: mamice iz Krasa
7.2.2008 21:41:29   
ona
No,kako ste punce?user posted image
Vidim,da kar pestro,še posebej pri Anakarinuser posted image
Nekaj me zanima,če neseš oblačila na rdeči križ ali moraš jih prej dat v čistilnico?jaz sem kakšno leto nazaj spraznila podstrešje,kjer je bilo en kup oblačil od pokojne tašče in sem vse skupaj nesla kar na odpad oz.tja kamor odvažajo odpadke,saj imajo tle v Vrhovljah eno hiško kamor neseš robo in potem menda oni to razdelijo bogim ljudem!Tako so mi vsaj rekli po telefonu,a ko sem prišla tja je bila pred mano ena gora oblačil in en debil pred vrati,ki je na moje vprašanje kako to,da je toliko tega,samo nečimerno odgovoril,da nima kdo odpeljat stran,ma,da že bodo enkratuser posted image
Ne vem,jaz mislim,da sem vsaj eno dobro delo naredila in upam,da so tole kam razdeliliuser posted image

Glede rojstnih dni bomo pa tako speljali,da gremo jutri dopoldne k sestri in sicer grem sama z otroci,spotoma še mamo poberem,ker oče je bolan,tako,da gremo samo mi tja in ne morete verjet,bo nečak kar zjutraj pihal svečkeuser posted image Še vedno jim ne kane,da če bi v soboto naredili bi glih tako bilo ok...ma ne je treba prav jutri,edino kar se bojo prilagodili,da pridemo dopoldneuser posted image
Še dobro,da grem poredko tja,res!No,saj,ko je sestra sama doma med tednom in,če imam opravke(pohajaškeuser posted image )v Novi Gorici,potem se ustavim tma,samo,da ni njenegauser posted image  od moža domauser posted image Joj,ne vem kako zdrži s takim egoističnim,pokvarjenim možem...bi ga mogle videt,že v faco je žlehtuser posted image če bi bil moj,bi ga tepla vsak danuser posted image ...se hecamuser posted image

Pri ortodontu smo vse rešili uredu,sin bo še do septembra nosil en tak aparatek,da mu bo spodnjo čeljust porinilo naprej in to je to!

Danes sem se spravla po dolgem času tekat in telovadit,ker ko sem se danes gledala v ogledalu in zagledala kar nekaj celulita,sem ratala prav jezna in zdaj pa moram res nekaj naredit zase,saj bo menad tik tak poletjeuser posted image
Ala,imejte se lepo!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 712
   RE: mamice iz Krasa
7.2.2008 23:11:37   
trixi
ojla, da se še jaz oglasim, me ni bilo že celo večnost, sej prebrala sem vas, ma ni bilo časa za pisat, za tiste dve besede, samo čao in ku ste se mi je zdelo pa da se enostavno ne spodobi. Al napišem kaj konkretnega al pa nič .
Joj, pupe, da vam ne povem, včeraj sem bla v Bistrci, ma kaj mate tam zaeno vremeuser posted image , že od daleč sem vidla- sem se namreč pripeljala iz smeri Senožeč- da se po dolini vije ena taka zoprna megla. U glavnem, iz sončnih 8 stopinj sem padla v megleno nulo. Ajd, dobro, da se je pol opoldne tudi v Bistrci pokazalo sončke. Pole popoldne sem si pa doma dala ven en fotejček ki ga imamo na terasi in sem se prav nastavla sončku, ja, kakorkoli že, škodljivo itd, deset minut sem se posončila, sem si prav nastavla uro na mobiju. Pa saj drugače se ful izogibam sončenju, kar me ulovi tako mimogrede, pa še to se namažem s kremo za sončenje, si jo moram zdaj spet kupit.
Službe, plače...jaz sploh ne bom komentirala, saj človek ne ve niti, kaj bi lahko komentiral. Ampak, tako, usput, sem bila danes na tehničnem, kolko pa tam folk zabušava, ma to ni res, in to pred strankami. 
ONA, bravo za tek, se moram pohvalit, da sem bila tudi jaz ta teden enkrat na steperju- celih 15 minut, wau. Seveda sem si obljubila, da zdaj pa res spet začnem redno telovadit, ma...se raje ne vagam več, sem se skregala z vago in sem jo dala na ignore.
Danes je prišla naša prinčipesa domov, sem ji pokazala vaše čestitke za RD, je pala kar v šentiment. Sem jo vprašala, če vam napišem hvala v njenem imenu, je rekla, da seveda ja.
Vam dam eno idejo za izletek? Mi gremo jutri v Benetke, z vlakom iz Monfalcona, vozi vsako uro, upam, da se bomo imeli fajn, vreme kaže, da bo lepo, bom poročala pa dala kakšno fotko.  

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 713
   RE: mamice iz Krasa
8.2.2008 14:29:04   
Anonimen
Uf kako vama privoščim ob takem lepem vremenu izlete, kljub burji. Tu pr nas kr mrzlo piha. No jz sm pa totalno zbolela, čez noč sm fasala vročino 39.5 in do zdej je padla do 38,5, ednostavno vročina ne pade dol kljub hladnim obkladkom in tabletam lekadol. Kaj bi to blo razn virozeuser posted image . Beno in Stazi sta ok, nato mi pride tašča povedat, da ima še Karin vročino 39 (čez noč je spala pr njej). Zjutraj sm kurila k zmešana zarad mrzlice, moj pa zaprl radiatorje. Tako da sm spala s 3 dekami.
Kaj naj vam še napišem, razn da uživajte.


(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
   RE: mamice iz Krasa
8.2.2008 20:56:17   
MID
user posted image
Evo mene opet...user posted image ...
Uživam prešernov dan na velikouser posted image .Sem celo bajto spucala,ene par strojev oprala in posušila in zdaj uživam.Mož ravnokar spravlja v posteljo tamalo,jaz pa na netu visimuser posted image .No,pa saj sem si zaslužila.
ONA kako je šlo na rojstnih dnevih?Si se uspela izognit vašemu zetu?Ma temu tipu res ne potegnejo določene stvari kajne?Oziroma po moje mu je potegnilo,pa prav pridno provocira.
Ne vem,sem se že večkrat prašala,ti tvoja sestra nikoli nič ne pojamra čez njega?Kako se obnaša do nje?
Tisti ta drugi roj.dan ki si ga obiskala oz.starše,pa mislim,da tudi jaz poznam.Obadva zgledata dejansko naduta,čeprav sem imela(pred porodniško)celo srečo in sem se malo pogovarjala z njegovo ženo,pa je izpadla čisto kul oseba,za njega pa ne vem.Sem ga že sicer parkrat postregla,pa nisem nič osebno komunicirala,zgolj uradno.Je pa bilo kar nekaj govoric okrog njih,vendar se jaz osebno popišam nanje.Vedno dam človeku možnost,da pokaže svoj pravi jaz.
TRIXI,ja kaj za boga pa si ti počela v Bistrci?user posted image Kaj nisi prej kaj omenila,bi te na kavo povabla.
Upam,da si uživala danes na izletu.Le glej,da nam poročaš kako je bilo.
Ej,danes pa že cel popoldne razmišljam o našem poletnem dopustovanju.Sva se z mojim kar nekako odločila,da gremo kampirat.Želja je,da bi šli nekam bolj na jug,pa nimava sploh ideje kamuser posted image .Če sem čisto iskrena nisem še nikoli dopustovala v dalmaciji.Ima katera izmed vas kaj izkušenj?No,le na plano z idejami!user posted image Vsaka informacija je dobrodošla.
Nekako sva se naveličala apartmajev,pa vsako leto zadnje dve leti imava zelo slabe izkušnje z apartmaji.Vsakič je bilo vroče za zgoret v njih,pa ful so bili oddaljeni od plaže,čeprav so nam na agencijah zatrjevali,da je le slabih 200m od morja.Malo morgen!user posted image 200m,ja,ma zračne linije.Si predstavljate?Predlani v 6,5.mesecu nosečnosti,lani pa z 9 mesecev staro hčerko.Nekako nam je prekipelo.
3 leta nazaj sva kampirala v Rovinju.Ne spomnem se kako se kamp imenuje,sva pa slišala,da je to največji kamp na Jadranu.Ima plažo dolgo 3km.
Kamp je res 1.liga,urejen,čist in se kar bojim,da bova zaradi pomankljivosti idej spet pristala tam.Sej ne da je kaj narobe,samo bi rada šla še kam drugam.Sem pa na žalost tak tip,da se rada vračam na preverjeno,raje kot da naletim na nekaj slabega.Na žalost,taka sem.
Aja,ima pa ta kamp eno črno piko-cene so tako user posted image zasoljene,da se lahko komot primerjajo z najemom apartmaja.Pa itak,so cene dosti višje v Istri kot kjerkoli že od vedno.
No,pa še povzetek,zakaj sva se letos odločila za kamp.Lani sva po našem dopustu(ki mimogrede ni bil bog ve kaj)preživela še vikend v kampu na Krku pri najinih kolegih,ki imajo celo poletje dol parkirano prikolico in se mi je "duševno"zdelo,da sem več odnesla od poletja v tistih dveh dneh,kljub katastrofalnemu vremenu in posledično tudi hudemu prehladu hčerke.Vzdušje je pač bilo vse nekaj drugega.
Ne vem,no,mogoče te želje po kampu izvirajo še iz otroštva,saj smo s starši vedno počitnice preživeli v takem okolju in vzdušju.Pa tudi moj najlepši dopust v življenju se je odvil ravno v kampu-z mojimuser posted image .
No,pa da ne težim več.Ste ve že razmislile kaj o vaših dopustih?
Za ONO itak že vem,da se je odločila,da kupi nove kovčke in ji končno uporabiuser posted image user posted image ,za destinacijo,pa ni še nič omenla.user posted image
KAROLINČICA-tebe pa že močno pogrešam!Kje si,kam si se skrila?
MIKENA 08?Tudi ti se nisi že kar nekaj časa javla.
RAGLJA-upam,da si vredu.
Nič,vas bom kar zapustila.
Sorry,če sem preveč zatežilauser posted image .
Lahko noč!
MID

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
   RE: mamice iz Krasa
9.2.2008 3:58:00   
trixi
ojla punce, ne gledat ure mojga posta, taku pač jeuser posted image
mi smo danes- ups včeraj šli v Benetke in smo se imeli prav lepo, a tudi zelo naporno, predvsem kar se tiče malega. Pa mrzlo je blo. Zjutraj smo šli v Monfalcon na vlak, ta vozi vsako uro in štarta iz Trsta, do Benetk pa voti 1 uro in 45 minut. Nazaj gre tudi vsako uro, tako, ad je to zelo u redu. Potem v Benetkah smo kupili uno karto za se vozit z barko neomejeno- stane 14 eurov na osebo, je tudi ugodna cena, ker če ne je ena vožnja okoli 7 eurov. Najprej smo šli na otok Murano, smo si pogledali kako delajo steklo, potem pa nazaj v mesto, nismo pa bili nič kulturni, da bi si ogledovali kakšne znamenitosti pa to, bolj sprehod, niti na kapučin nismo šli. Jaz ne vem, a mi nismo videli al jih res ni, ma nam se je zdelo, da so samo neke restavracije za jest. No, edina kavarna, ki smo jo videli je bil pa kapučin 8 eurov, ma hvala lepa, ga pa rajši ne pijem. Saj če bi ga pila tako z užitkom, sediš na sončku, klepetaš in se maš fino fajn, potem že, ampak z našim tamalimuser posted image , zliješ tisto kafe vase in gas dalje. Ma ja no, zdaj lahko rečemo da smo bili v Benetkah. Tamali je celo pot na vlaku nazaj spal, jaz samo poluser posted image , potem nas je prijela lakota in smo se odločili, da gremo na pico. Ko smo prišli domov je bilo pa obvezno naredit iz lego kock tako barko, k smo se vozili z njo. Mene je zmanjkako na kavču do zdaj in evo mene tu.
MID, haha, hvala za vabilo na kavo, lahko greva pa naslednji mesec, ko bom spet v Bistrci pa ti takrat povem kaj delam tam. OK, se tipkamo kakšen dan prej ku bom šla da se zmenmo, OK ?
Pa še tle si me tudi dobila, jaz tudi počasi začenjam razmišljat o poletnem dopustu. Kam ??? Kampirat sigurno. Jaz imam izkušnje z Dalmacijo samo tolko, da smo davnega leta 2000- uf, kje je že to- par dni kampirali nekje na relaciji okoli Makarske, potem smo pičili še bolj na jug, do Cavtata in za konec smo šli še na Korčulo. Šotor smo imeli bolj za rezervno varianto, ker smo šli na blef, če ne dobimo sobe, tako, da v Cavtatu in na Korčuli smo potem imeli kar sobo. Je bil pa to definitivno eden boljših dopustov, ker smo končno takrat prvič šli tako brez rezervacije, se ustavli kjer nam je bilo všeč, če ne pa gas dalje. Do takrat smo šli vedno nekam že naprej rezervirano in potem imaš kar pač dobiš. Sicer pa mi nismo preveč zahtevni, kar se kampa tiče, spiš itak na svojem, tako,da kakor si boš postlal, tako boš ležal, hrano si tudi kuhaš sam, tu torej se tudi ne moreš pritoževat, problem znajo bit samo sanitarije. Aja, pa plaža, ma tle nas tudi ne dobiš, ker naš dopust itak ni namenjen izležavanju na plaži, pač pa pohajanju, okopat se gremo samo tako usput, na hitro. Sploh nismo prijatelji sončenja. No, sej zdej se itak govori, da naj bi naredli še podforum kampiranje, bi bilo dobro, da si še tam kaj povemo, pa kmalu bojo ljudje začeli razmišljat o dopustih in bo sigurno tle gor na RR več debat o tej temi. Bo za prebrat.
ONA, kako je bilo na praznovanju RD, preživela brez hudih besed ? Ah, sej veš, da mamo dve uhi zato, da gre skoz eno noter skozi drugo pa ven. Najboljš je itak, če nardi ovink okoli. Brez veze se sekirat, ti naredi taku, ku veš da bo za vas prav.
ANAKARIN, vi pa se čimprej pozdravte. To je hudič, ko je bolezen. Če jaz gledam samo to leto- šolsko- od septembra do zdaj- ma prav vsak mesec sva bila s tamalim bolana, al jaz al on al oba. No, zdaj februarja še nobeden nič, ma ga ni še konec, tako da trkam na les, da nas ne kaj doleti.
Eko, sem prišla do konca, mogoče bi bilo dobro, če bi šla za par uric spat. Ku dobro, da je jutri komaj sobota, mogoče se nam bo dalo celo spucat šipe na terasi-to je namreč cel projekt, predvsem se je treba psihično pripravt, samo zdaj ko sije sonce jih je prou grdo videt. 

lahko noč, kar jo je še ostalo :)

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 716
   RE: mamice iz Krasa
9.2.2008 11:14:45   
ona
Ojla,
sem vas včeraj prebrala,pa danes že 2x,a me zmeraj nekaj zmoti,da ne morem kaj napisat!Imam take probleme s tamalo glede kakanja,da je joj!Zdej je brez pleničke čez dan in lepo hodi lulat na kahlico,samo kakap pa ne in ne,jo je kar nekaj strah sploh kakat,kaj šele v kahlico!Ji dam pleničko,da naj se v pleničko,samo se boji!Ma ne vem kaj naredit,saj jo bo še zaprlo!Imate kakšen nasvet kako jo navadit kakat in kako naj sploh gre kakat,ker tako drži in stiska,da ni za verjet!

TRIXI,ste pa imeli fajn izlet!Mis mo bli 1x v Benetkah ma s katamaranom in meni so Benetke fuj in fej,ful umazano mesto,vsaj tak občutek sem dobila!Sem bila pa že 2x tam a tudi prvič mi ni blo glih fajn,da ne govorim o cenah!Drugič sem pa šla zaradi mojega,ker ni bil še tam in edina stvar,ki me je navdušila so tisti pihalci stekla,ki so res mojstri,drugo pa...ah,jaz,če ni treba ne grem več tjauser posted image
MID,dobra ideja kam porabit kovčkeuser posted image Da še drugim povem-sem vzela tiste kovčke v šparu za nalepke in zdaj jih bo treba tudi kaj uporabljatuser posted image Saj mogoče gremo letos kam,nikoli ne vešuser posted image
Ti si se pa že odločila za dopust po Dalmaciji!Joj,jaz pa še vedno upam,da bo letos kaj snega,kje je še morje!Smo bli pa mi eno leto na Korčuli in v Dalmacijo me bo težko kdo spet spravil,tam se dobesedno ustavi čas,pa še všeč mi ni bilo,pa domotožje sem imela,ker sem bila predaleč od doma,pa alergijo sem dobila...tako,da po moje je sklop vsega naredil moj dopust katastrofalen!Sva pa šla z mojim potem naslednje leto v Umag(apartma s klimo) in sva se imela super,jaz sem bila takrat noseča in sem se dobro počutila,pa bližje domu sem bila,tako,da verjetno,če gremo še kam,gremo bližje,ne v Dalmacijo!Saj mogoče se še premislim,če izvem res dobre informacije o kakšenm fajn letovišču v Dalmacijiuser posted image Mogoče bo KAROLINA več vedla o kakšnme dobrem placu!
Kako je pa tamičkena?Je ozdravla?user posted image
Za kavo pa res povej cajt,ni problema,ok!

KAROLINA,si uspela spravt muziko na cd?Kako naj ti jaz pomagam z latino muziko?Tle bo bolj težka,ma upam,da si uspešno vse dokončalauser posted image
A,ja kako je pa z vašo tamičkeno?So izginili flekci,ko si zadnjič pisala?

ANAKARIN;ti se pa lepo zavij v deke,saj je res mrzlouser posted image Upam,da si že boljše z zdravjem!user posted image

Zdej pa dogodek mojega včerajšnega dne,v glavnem totalna katastrofa pri sestri,pri unemu frizerju pa je bilo tako lepo,da sem bila prav navdušena!MID,je res,da sta oba na prvi pogled kar naduta,samo,ko jih spoznaš sta pa prav preprosta,prijazna človeka,nič nadutauser posted image Sva šle same s tamalo tja in je bila naša tako navdušena nad vsem,pa z njihovo hčerko se ful ujameta,tako,da žur na višku,ljudi je bilo ogromno,zgleda,da imajo ful kolegov in so vsi ful prijazni!V glavnem en krog ljudi,kjer se počutiš kot doma in zaželjeno!Stanovanje imata pa tud tako lepo zrihtano,vse preprosto,res!
Zjutraj sem pa skočila do sestre,spotoma pobrala mamo in tam nekje ob 10.30 smo bli v Gorici!Prvi vtis,ko prideš k njim je čuden mož,ki ti takoj da vedet,ja kaj ste pa pršli zdej?user posted image user posted image Ne pozdrava,ne kako si kaj,nič...user posted image Dali smo darila otroku,nečaki,ki ima 3 leta,pa še nekaj za tamalo,on pa kar tiho,spet občutek,kot,da kaj ste nosili,saj nič ne rabimouser posted image
Ma,za popisdit...Čez par minut se njen mož pobere ven in sestri se vsujejo solze,je začela govorit kaj se dogaja in kar nisem mogla verjet!Je enega poniževanja in ljubosumja,da se ga prav boji,rekla je,da ne zdrži več tako in,da bo kmalu konec,ker jo dobesedno psihično uničuje!Tisti moment se nam je prav zasmislila in sva ji z mamo rekle,da ji bomo že pomagale!
Potem pride tip nazaj še bolj jezen in smo rekle,da bomo počasi šle domov,da,če bi zrezali in slikali torto in je tip znorel in se začel dret na mojo mamo,da torta bo ob 15,da kdo nas je klical zdaj zjutraj,čeprav smo se s sestro zmenili in jo tudi vprašali,če je tako ok,pa,da grem jaz raje k tej punčki na rd,da sestre ne maram....torej enih izjav,da mi je kar sapo jemalo!Sem mu rekla,da mi tale kolegica itak več pomeni,kot vsi oni skupaj in sem se pobrala ven,mama je ostala tam  in se tako kregala z njim,da se jih je slišalo skozi zaprta okna!A,ja kadar ga ni bilo sem sestri direktno rekla,da njega v moji hiši nočem v življenju več videt,da kako si je upal takrat za dan mrtvih sploh priti v hišo,kar je mojemu vsega že naredil in,da ga sploh v življenju nočem več videt!Sestra se je z vsem strinjala in res upam,da ne pride nikoli več k nam!
No,potem je mama prišla v avto,vsa jezna in mi je povedala,da mu je rekla,da ga noče tudi ona več videt in,da nikoli več ne pridemo na noben rojstni dan od otrok,res zdej je tudi njej prekipelo in on ji je rekel,da kao naj ima pa mojega moža,saj itak,ga ima raje kot njega!In je mama rekla,da moj mož je vsaj človek in se z nobenim ne krega!Sestra je med tem kreganjem jokala in si ni mogla pomagat,ma da je tip tako nor sem vedela,tole je pa bilo že preveč...da se krega z mojo materjo,pa očita ji,da je oče zanalašč bolan,da se kao dela,da ni prišel tudi on,pa da se z mano krega,pa ,da je itak z vsemi na tem svetu skrega,torej kdo je mona tle?user posted image
Zdej je menda vsega konec,še tisto malo kar smo imeli,da smo šli tja zaradi otrok je šlo!Ma hvalabogu sem prav rekla mojemu,da sem prav zadovoljna,da je tako ratalo,da mi ni treba sploh več tja hodit!
A,ja in potem popoldne kliče sestra mojo mamo in je bilo vse ok kar naenkrat,ona vsa zadovoljna,baje,da so prišli njegovi in so rezali torto!Moji mami je prav počil film,ji je res zadosti,zgleda,da je tako lepo prepričal sestro,ona je itak naivna,da je vse ok,pa baje se bo moji mami prišel opravičit,mama pa ji je rekla,da nima vstopa več k njim in,če pride,bo ona se pobrala stran...zanjo on ne obstaja več,saj je že večkrat oprostila in pozabila,zdej pa zadosti!Ji dam kar prav,saj večno ne moreš prenašat takega norenja,no!user posted image user posted image user posted image In ne vem kako je sestra res tako slepa,da vse kar reče pozabi v par minutah,zgleda,da jo je on malo potolažil in je že vsa slinasta.Je rekla mami,da ji bo danes prinesla torto,mama pa,da jo bo vrgla proč,da ne rabi nobene torte!In zdej bodi pameten,po eni strani se mi sestra smili,po drugi je prav res zabita no,oz nima svojega jaza,kompromisov pa onadva ne poznata!Ma,se ne sekiram zame ne obstajajo več,s sestro bom normalno govorila,če bo rabla pomoč ji bom na kratko svetovala,drugo pa naj živi tam svoje življenje in mene naj pustijo vsi pri miru,ne rabim kažina z njihove strani!
Po vsemu temu sem prav srečna,da imam tako fajn moža,na katerega se lahko vedno obrnem,razumeva se super,no razen malih kreganj,ki itak pridejo v vezo,vse štima!In mi ne bo eden debil grenil življenja in očital moji družini vse mogoče!Res mi je tudi meni zadosti!
Ok,sem se izpričala,a!Včeraj,ko sem bila pri temu frizerju sem prav razmišljala,kako jih je lepo videt,ko se vsi razumejo in že po facah vidiš ljudi,da so uredu!Pri nas zgleda,da bo vedno tako....
Ala,dovolj bodi,grem kuhat do konca kosilo!user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 717
   RE: mamice iz Krasa
9.2.2008 15:35:28   
Anonimen
Helo,
eto mene zdravo opetuser posted image , vročina padla. Hči je še gorela čez noč in zjutraj, ma tašča me ni hotela nikako poslušat, da naj se pokriva s kovtrom in spi v pliš majci, k bo boga reva pregorela. Dokler nism sama prinesla obično majco in še eno debelo bombažno, če ji bo res mrzlo. Pa eno dekico za spat. Zvečer je mela 37,8.In me zjutraj razpizdilo k je bla spet vsa v plišuuser posted image , in vročina narasla na 40.
Dopoldne je mož odpeljal hči h dohtorci (k je bla dežurna), da jo vseeno pogleda. Eto zdej ji je hvala bogu padla vočina na 37. In sm vzela vse plišato domov.
TRIXI jz še nism bla v Benetkah (razen v industrijski coni), niti me ne mika. Sm pa slišala od drugih kot ONA pravi, da ne grejo več tja - umazano mesto - večinski razlog.
ONA po moje tvoja sestra nima do sebe samospoštovanja, nima svojega jaz-a in kot si sama rekla naivna. Po tvoji priči se prav smili, ma se bojim, da nebo kak dan počlo in bo klicala od policije do vas in pristala al pr mami al v varni hiši. Ko se kdaj slišite, morate ji zatežit da je naivna, da se ne spoštuje, da naj stane na svoje lastne noge.  Pa kaj se mu nič ne upa povedat?Se kregat v svoj bran ali v prid otroku? To kar se pri njih dogaja je vse ena slaba slika otroku. Madona kakšen pa je bil ko ste spoznali sestrinega moža? preveč osladen, da je lahko prikril svojo zlobo??Kako lahko še spi z njim??
se mi počasi otroci zbujajo, samo na hitr še o dopustuuser posted image ja letos nevem in nevrjamem, da bomo  šli kam na dopust. Če pa že bomo šli, pa valjda KAMPIRATuser posted image .

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 718
   RE: mamice iz Krasa
10.2.2008 14:35:24   
MID
user posted image

Evo vam čisto sveže nedeljske novice!user posted image
No,novo je v bistvu to,da se nam čisto nič ne dogajauser posted image .Standard vseh standardov.Tipično po nedeljsko.Ampak višek vsega je pa to,da sem se takih nedelj že navadla in da so mi celo začele ugajatuser posted image
No,smo pa imeli včeraj dan za pohajanje.Smo se odpravili po nakupih v Ljubljano.Tipično slovenskouser posted image .Če se nimaš kam dat greš pa ojre zapravljat.
Šli smo pa z namenom,da kupimo novo previjalno mizico,ker bomo mogli tole ki jo imamo sedaj isposojeno od bratove družine v roku 14 dni vrnit.
Ja,saj res,pozabila sem vam povedat,da imam novega nečakauser posted image .Bratova žena je rodila v 6,5.mesecu,zaradi velikih problemov s pritiskom in zelo slabo vodo.Porod so ji v bistvu sprožili.Je pa fantek hvala bogu zdrav,velik 45cm in težak 2019g.
Glede previjalne mizice pa je takole;kot sem že omenila imamo mi ful majhno hiško.Tale previjalna mizica nam je bila ful vredu,ker je na koleščkih in smo jo po potrebi vlačili iz sobe v jedilnico.Ful se ne morem navadit,da bi jo previjala na kavču,saj je tako živa,da jo ne prilepim nanj.Na mizici,se pa obnaša malo bolj kulturno.user posted image Kot da bi vedla,da tam pa mora bit na miru.Je pa tle še en problem.Kopam jo še vedno v njeni banjici,saj imamo samo tuš kabino,kamor sva jo že skušala spravit,pa je bil tak vrisk,da je bilo joj.Mislim,da se boji tuša.Je pa tako,da ko jo kopam imamo banjico na mizi in zasede celo mizo,saj je ful velika.Po končanem kopanju jo odložim na mizico in je stvar rešena.Zdaj,pa kar ne veva,kam bi z njo.
Na žalost pa mizice nisva kupila,ker so imeli na razpolago samo neke miniaturne.Bo treba še malo it kam oko vrečt.
No,pa dovolj o naših problemihuser posted image .
TRIXI ti se le najavi preden spet prideš.Upam,da se bova ujeli z mojim urnikom,ker delam pretežno dopoldne.Če ne,se pa lahko komot enkrat oglasiš pri meni v službiuser posted image .Vendar bo s kavico v službi verjetno bolj težko.
ONA že veuser posted image .Kajne Ona?
Ej,tole z vašim zetom,pa je res že tu mač.Ma,sej je škoda zgubljat besede.Vaša mama je že naredila en pameten korak,upam,da ga bo tvoja sestra tudi kmalu.Jo pa vsekako razume-sestro.Težko je naredit en tak korak,sploh če se zavedaš kakšne posledice lahko nosiš.Vsekakor pa ne odobravam trpljenja v nedogled.
ANAKARIN kakšno je vaše trenutno bolezensko stanje?Upam,da ste vsi že boljši.Nimaš kaj,je enostavno prišlo tako virusno obdobje,da je treba vse vzet kot normalno.Tudi pri nas smo vsi nekaj nahlajeni.Pa mi ni toliko mar za naju,tamala se mi smili.Ma,sej bo!Pomlad bo kmalu tu in vsi bomo kot rožice!user posted image
KAROLINA kje si?Te je zbiranje muzike toliko okupiralo?user posted image Jaz bi ti rade volje pomagala,ma nimam nič.Še ko se vozim v službo,si prbijem val 202(poročila),da sem lahko vsaj tako osveščena kaj se dogajauser posted image .Sem dolgočasna,kajne?user posted image Drugače,pa ko sem doma si najraje odprem radio Istra,ker imajo ful dobre muzike.Samo hrvaško in le to najbolj obožujem.
Ala,daj,oglasi nam se kaj!
MIKENA 08 tebe tudi ni nič na spregleduser posted image
No,grem jaz uživat svojo standardno nedeljo naprej!user posted image
Se beremo!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 719
   RE: mamice iz Krasa
11.2.2008 10:42:28   
ona
Dobro jutro....
No,končno se nam je uresničila želja po sneguuser posted image pa ne mislit,da pri nas snežiuser posted image Smo se včeraj odpravili na Cerkno in se imeli fenomenalno!Edino kar smo se zafrknili,ker se nisem prej pozanimala,če izposojajo sanke,ker nismo za boga mogli najt kakšne kučice kjer sposojajo opremo!Zdej smo rekli,da drugič,ko gremo jih vzamemo s sabo!Otroci so itak bili navdušeni,so se drsali kar po ritki in je bilo glih tako ureduuser posted image je bil tole res lep izlet!Priporočam!Ma,kakšne komike so bile prit z sedežnico na vrh,ker tole je narejeno za smučarje,da se lepo gor usedeš,mi brez vsega smo pa mogli bit kar hitri se vkrcat na stoleuser posted image Torej,res eno doživetje,ker drugače nismo od smučanja in snega,tole je pa res bilo super!
Drugače se moja mama še vedno ne more potolažit od petka,sestra jo stalno klicari in je zdaj izjavila,da bo naročila eno majhno torto,da bo njen sin pihal svečke še enkrat in,da se bomo dobili pri moji mami in bo še mene povabla!Je rekla mama,da ni govora,da noče kaj takega niti slišat več,jaz pa tudi ne mislil tekat tja in pihat svečke,ma kaj je malo morgen!Zdaj jim je valda vsem žal in se hočejo na nek način odkupit,pa sestra šinfa mojo mamo z izjavami,da kakšen je pa moj mož.itd....Še dobro,da je moja mama razumna ženska in točno ve kakšen je moj mož,saj se še nikoli nista niti grdo pogovarjala,kaj šele,da bi on kričal na njoJa,zdaj ne vejo več,kje delat kažinuser posted image Zame je tudi tle konec vsega z njo...ona naj živi tam in naj mene in mojo družino vsi pustijo na miru,ker nismo nobenemu nič slabega naredili,se pač ne bom več s tem ukvarjala in konec,pomagala ji tudi ne vem če bom še kdajuser posted image
Ok,zdej pa delo kliče,pridem še kaj zvečeruser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 720
   RE: mamice iz Krasa
11.2.2008 14:17:00   
Anonimen
Oh jz se sama sebi tu smilim in sm vam fovžuser posted image , k tako lepo pohajate. To noč nism nč sšala, najprej ta mali rogovilil do 1.30, potem me spet neka mrzlica doletela in premetavala se do jutra. Ko me je ta mala zbudila, komaj sm vstala, me je postelja nazaj vabla. Še cel dopoldan se vklekla k megla po stanovanju dokler niso maloprej vsi otroci zaspali (večja je ostala doma, k ni še za v šolo, še nos ima zamašen in rdeče oči ima k vampir, sej tud njo non stop vleče spat), si nardila kavico in počasi se prebujam. Nevem če se mi bo dalo vstati, če grem nazaj ležat. Že pred PC-jem si lahko nataknem noge na mizouser posted image .
Pozabla sm omenit, da bi čez vikend lahko našo školjko pobarvala v rdeče, kr so se mi zdej pojavli notranji hemoroidi. In mi tako zoprno hodit na wc, ko me prime ta velika potreba.
ONA se opravičujem za odgovor glede tekstilnega odpadka. So me Primorske novice spomnile nate, ko sm vidla članek, da so Dinosovo odlagališče zaprli. Tekstilne odpadke naj bi odpeljali na predelavo v tovarne. Še prej bi jih morali odpeljat v sortinico, kjer se tekstil sortira po materiarih (usnje zase, jeans zase, volna zase,....) Poznam samo eno sortirnico na Vrhniki, če se ne motim so mi enkrat razlagali, da tekstil gre v tujino. Ne poznam nobene fabrke pr nas, da bi predelovala odpadni tekstil, ma ti povem, da bi bil dobr biznis. Danes itak delajo vse na recikliranju in država takoj da pomoč (al denarno al pa kar se rabi,....)v to smer. Če bi se v tekstil spoznala, bi se malo pozanimala o tem. Dosta o tem. V glavnem se je za pozanimat kam se odpelje.



(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 721
   RE: mamice iz Krasa
11.2.2008 14:54:00   
karolina*
Uf, sej mi bojo dali odpoved, če prečitam vse te vaše romane user posted image user posted image . Bom , počasi, oblubim user posted image user posted image user posted image . Ma dns imam ful gužvo- imamo tleu službi ena izobraževanja in sem pripravljala gradivo, zdej moram še račune plačat in pol šibam h moji princeski. Sem že parkrat vam tela napisat, da so izpuščaji na ritki kmalu zginili, sem šla u lekarno še po Canesten in je blo hitro bulše. Sem pa pol zvedla, da je v takem primeru- ko so glivice- najboljše ritko čistit z oljem (mandljevo, olivno) in ne z vodo, ker se ob vodi še hitreje razmnožujejo. Bom vedla za drugič, čeprav upam, da ne bo nobenga drugič user posted image .
MID tudi mi smo bli u soboto v Ljubjani. Smo kupli mal dekoracij za sobico od naše pupe- jo bomo počasi preselili in ji bomo uštimali sobico kjer se bo lepo počutla. In smo kupli take lepe nalepke za na steno, je čisto drugačna sobica zdej. Vm bom poslala kšno slikico. Pa še za marelo smo šli gledat in se menda odločli za Zapp-a. Danes pade končna odločitev. Pa še nekaj frčkarij in porabli spet preveč ojrov.
ONA, jaz nesem oblačila, ki jih ne rabim več v Senožeče, kjer je na placu Kontejner od Humane. Vse je itak čisto, samo zložim v vrečke in  vržem notri. Upam, da pride potem komu prav. Seveda pa ne nosim raztrganih in izrabljenih oblačil.
MID za dopust ti predlagam otok Mljet. Ma kaka je tam lepo. Sicer sem bila tam samo pozimi, ma sem si rekla, da če bom kdaj šla v Dalmacijo na dopust, bom šla tja. Pozimi je verjetno ful lepše, ker ni gužve, ma vseeno. Poglej si malo. Drugače pa imam prijateljico, ki je doma iz Korčule (živi pa tukaj) in ful pohvali kampe na Korčuli. Na Mljetu sta kolikor imam v spominu dva kampa,sam nista prav pri morju, tako da če te to moti, pol to ne bo za vas. Je pa na Mljetu razglašen naravnio park, ker ima dve jezeri. Mi pa vedno bolj razmišljamo o kampiranju na Korziki. Je že bila katera tam?

Moram šibat zdej. Se še pol kaj javim

Lepu se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 722
   RE: mamice iz Krasa
12.2.2008 18:52:13   
karolina*
Ojla punce

Vs samo na hitro pozdravim - ura je 18.50 in sem ponovno (že drugič danes) prišla u službo. Pred 22h ne bom šla domov. Zjutraj pa za 7. nazaj. Kar srce se mi trga, doma pa moja princeska... Pa še cepljena je bila danes in je bolj boga. Najrajši bi vrgla bombo na to stavbo...

Nč, moram šibat - lepu se mejte

lp

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 723
   RE: mamice iz Krasa
12.2.2008 20:48:27   
MID
user posted image
Da vas samo na hitro pozdravim!
Dan kot vsi ostali,tamala je že hvala bogu boljša,zdaj samo še čakam,da moja starša ozdravita,da jih grem malo pogledat,saj se nismo videli že 3 tedne.Mi je že prav hudo postalo.Ful jih pogrešam.Najprej je mama zbolela za eno hudo virozo,zdaj pa jo še oče preboleva.Baje je kužno še 7 dni po ozdravitvi.No,tako jima je rekla zdravnica.
KAROLINAuser posted image kako lepo,da si se nam oglasila.Vsekakor pa to ni lepo,da se nam oglašaš iz službe in to ob taki uri.Veš kaj sem razmišljala...ampak to še takrat ko si  o tem pisala....Sorry,če se vtičem v stvari,še posebej,ker ne poznam cele zgodbe,ma kaj ti kljub vsemu nebi bilo boljše delat pri tistem človeku,ki ti je ponudil službo?Ok,delo te res mogoče ne veseli,ma bi vsaj imela ljudi okrog sebe,ki bi te malo drugače cenili.Pa bi tudi to delo lahko opravljala tako kot to-dokler nebi dobila kaj svojim željam primernega.Slabšo plačo kot pa jo dobiš zdaj,pa skoraj dvomim da jo lahko še kje.Ne vem,no,vsaj jaz sem mišljenja,,da rajši dobim kakšnega stotaka manj,pa v dobrem kolektivu,saj se pod psihičnim naporom res ne da delat.
Pa prosim še enkrat,ne mi zamerit,če sem šla v preveč osebno temo.user posted image
Skratka,želim ti,da ti današnji delovnik čim hitreje mine!
ONA;super,da ste šli na tako prijeten izlet.Bo treba še kar enkrat ponovit,dokler je še kaj snegauser posted image .
Za sestro,se pa ne sekiraj.Ko te bo res potrebovala,te bo pa že našla.Vem,da si jezna malo nanjo,ma,vseeno ji stoj ob strani,ko te rabi.Veš,sestra je samo ena,pa čeprav ji grejo včasih tvoje besede skozi eno uho noter skozi drugo pa ven.Ženska je zdaj v enem takem hudem precepu v življenju in jo vsekakor skušaj razumet,četudi ji tega ne poveš.Meni se prav smili.Vem,da vam gre na živce,ker se obnaša kot veter piha,ma si vsaj približno skušam predstavljat kako hudo ji je.
Veš,sem imela fanta,ki se je prav tako obnašal do mene,kot se njen mož do nje,pa nisva imela otrok in nisem vedla kako se ga znebit.Pamet je govorila eno,srce pa drugo.Sem pa prepričana,da je tvoji sestri še 1000x težje v tej situaciji.Zdej pa,ti veš najboljše kaj je prav in kaj ne.user posted image
ANAKARIN upam,da so vaši otoci že bolje,pa tudi ti.Te zoprne probleme s hemoroidi poznam,saj imam že več let probleme z njimi,me pa zelo,zelo čudi,da mi niso padli ven po porodu.Moja osebna zdravnica me je na vse pretege že leta nazaj svarila naj si zadevo uredim z enim posegom že pred porodom,ker naj bi zelo radi le ti padli spet ven po porodu in da baje potemuser posted image boleli.Ne vem kako,a sem imela srečouser posted image user posted image user posted image .
Upam,da boš čimprej okrevala.Izogibaj se predvsem sedenja na mrzlih oz.vročih zadevah,pojdi si po kakšno mazilo k zdravnici,pa kupi si ene robčke(vlažilne)za hemeroide.Včasih so se dobili tudi v DM-ju,zdaj pa res ne vem če so še v prodaji ali ne.Ti sporočim.
Ala fanj bodte!
user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 724
   RE: mamice iz Krasa
13.2.2008 19:32:00   
ona
user posted image evo tak dan je danes za manouser posted image

Sej moram vas na hitrco malo prebrat in pokomentirat,pol pa delo dalje!
Včeraj me je računovodkinja klicala,da je nekaj narobe z zalogo in danes zjutraj letim tja pogledat in res user posted image mi program ni sploh prav zračunal cifre(ne vem kako) in zdej me čaka jovo na naovo za celo lansko leto vse prekontroliratuser posted image Joj,sem res jezna,še posebej,ker se spet mudi,tako,da zdej grem v pisarno tole reševat,povrh vsega so še plače tik pred vrati,še to imam za dokončat,ko sem šla zjutraj v Sežano se mi je avto pokvaril!Mi je nekaj štekala elektronika in potem ni imel obratov,pa sem ga na Oplu pustila,iskat me je prišel tast,ker je itak bil na poti in me pobral,no in potem se lotim tole zalogo delat,me kar slaba volja prime,vmes mi pripeljejo nov pomivalni,ker strai je opravil svoje...ala prečitaj vsa navodila in vmes kuhaj kosilo...tamala tečna cel dan,kot,da bo kakšna luna,,,potem pejdi po avto....skratka teksas!
Včeraj sem vas tudi prebrala,a kaj ko ni blo časa sploh kaj napisatuser posted image
Ok,za komentirat vas pustim za naslednjič,ker se mi mudi,saj me razumete,A?
Pa vsaki po enega:user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?