ona
|
No,tako se mi dopade,da lahko kaj berem Glede podstrešja se pa totalno z vsemi strinjam in je vse prav kar ste napisale!Včeraj smo tipu natvezili,da naredimo v bistvu en par zidov,ker zdaj je čistih 90 kvadratov in v bistvu je voda,odtoki,centralna in elektrika že vse gor napeljano od spodaj,ker je tole tast naredil,ko je zidal,tako,da bi te cevi samo pod tlak potegnili in zdej bi jaz naredila tako,da bi naredila samo eno steno in dala na pol vse skupaj,tam napeljala vsaj elektriko in si uredila za peglat,pa seveda zudi mojo telovadno opremo bi gor dala. Pa stene okoli je treba porajhat,ker zdaj se vidi še cegle,tako,kot je bilo zazidano!V bistvu bi samo cevi potegnili po tlaku,to po moje pa ne more bit dosti večji strošek!No,bom poročala kaj bomo spravili skupaj,vsekakor pa samo en prostor in linolej po tleh in gremo,a KAROLINA? No,kaj pa naj s stopnicami do gor naredim?Kaj naj dam potleh,da bo vsaj malo kulturno?Kaj kar tale linolej? Dosti nakladanja s tem,itak vam vse sporočim kaj bo! Se pa vsem lepo zahvaljujem za vaše mnenje!! A ste čule,da zna padat sneg v soboto?No,vsaj da bi,da nam prišpara pot,ker smo že imeli v mislih en dan jo mahnit malo na sneg,vsaj zaradi otrok! KAROLINA,ma zdej bi mogla bit že boljše s tvojo "luknjo"od zoba!Ti se kar pocartaj,pa možeku naroči kakšno masažo Lepo,da se menite,da greste past ovce ,se vam še jaz pridružim kakšen dan,ok!Glede na to,da sem cele dneve doma,vam lahko prinesem kaj za jest,ko boste lačne,a? MID,kaj naj pa tebi danes napišem A tale ti bo dovolj? Pa še malo ga zame prišparaj,ok! Pa sporoči kdaj gremo na Ma ne mi zamerit,sem pač malo dobre volje danes TRIXI,za tvojo punco pa vse najboljše za rojstni dan.Mimogrede,a v teh letih še vedno praznujejo,jaz mam sina 9 let,pa sem že obupala z praznovanji,ker mi je prav muka imet v bajti 10 mulcev!!!Ima pa sin prav kmalu rd in je sam rekel,da ne bo nobenega vabil,razen enega fanta od moje kolegice in konec!Hvalabogu,da se je tako odločil,je bil lani preveč razočaran nad vsem skupaj,ker so mu tej fantje pol stvari uničili in polomili No,TRIXI tole je za tvojo pupo!: Ok,lepe sanje,zdej pa moram nehat bluzit,kajne?
|