ona
|
Ojla, sem vas včeraj prebrala,pa danes že 2x,a me zmeraj nekaj zmoti,da ne morem kaj napisat!Imam take probleme s tamalo glede kakanja,da je joj!Zdej je brez pleničke čez dan in lepo hodi lulat na kahlico,samo kakap pa ne in ne,jo je kar nekaj strah sploh kakat,kaj šele v kahlico!Ji dam pleničko,da naj se v pleničko,samo se boji!Ma ne vem kaj naredit,saj jo bo še zaprlo!Imate kakšen nasvet kako jo navadit kakat in kako naj sploh gre kakat,ker tako drži in stiska,da ni za verjet! TRIXI,ste pa imeli fajn izlet!Mis mo bli 1x v Benetkah ma s katamaranom in meni so Benetke fuj in fej,ful umazano mesto,vsaj tak občutek sem dobila!Sem bila pa že 2x tam a tudi prvič mi ni blo glih fajn,da ne govorim o cenah!Drugič sem pa šla zaradi mojega,ker ni bil še tam in edina stvar,ki me je navdušila so tisti pihalci stekla,ki so res mojstri,drugo pa...ah,jaz,če ni treba ne grem več tja MID,dobra ideja kam porabit kovčke Da še drugim povem-sem vzela tiste kovčke v šparu za nalepke in zdaj jih bo treba tudi kaj uporabljat Saj mogoče gremo letos kam,nikoli ne veš Ti si se pa že odločila za dopust po Dalmaciji!Joj,jaz pa še vedno upam,da bo letos kaj snega,kje je še morje!Smo bli pa mi eno leto na Korčuli in v Dalmacijo me bo težko kdo spet spravil,tam se dobesedno ustavi čas,pa še všeč mi ni bilo,pa domotožje sem imela,ker sem bila predaleč od doma,pa alergijo sem dobila...tako,da po moje je sklop vsega naredil moj dopust katastrofalen!Sva pa šla z mojim potem naslednje leto v Umag(apartma s klimo) in sva se imela super,jaz sem bila takrat noseča in sem se dobro počutila,pa bližje domu sem bila,tako,da verjetno,če gremo še kam,gremo bližje,ne v Dalmacijo!Saj mogoče se še premislim,če izvem res dobre informacije o kakšenm fajn letovišču v Dalmaciji Mogoče bo KAROLINA več vedla o kakšnme dobrem placu! Kako je pa tamičkena?Je ozdravla? Za kavo pa res povej cajt,ni problema,ok! KAROLINA,si uspela spravt muziko na cd?Kako naj ti jaz pomagam z latino muziko?Tle bo bolj težka,ma upam,da si uspešno vse dokončala A,ja kako je pa z vašo tamičkeno?So izginili flekci,ko si zadnjič pisala? ANAKARIN;ti se pa lepo zavij v deke,saj je res mrzlo Upam,da si že boljše z zdravjem! Zdej pa dogodek mojega včerajšnega dne,v glavnem totalna katastrofa pri sestri,pri unemu frizerju pa je bilo tako lepo,da sem bila prav navdušena!MID,je res,da sta oba na prvi pogled kar naduta,samo,ko jih spoznaš sta pa prav preprosta,prijazna človeka,nič naduta Sva šle same s tamalo tja in je bila naša tako navdušena nad vsem,pa z njihovo hčerko se ful ujameta,tako,da žur na višku,ljudi je bilo ogromno,zgleda,da imajo ful kolegov in so vsi ful prijazni!V glavnem en krog ljudi,kjer se počutiš kot doma in zaželjeno!Stanovanje imata pa tud tako lepo zrihtano,vse preprosto,res! Zjutraj sem pa skočila do sestre,spotoma pobrala mamo in tam nekje ob 10.30 smo bli v Gorici!Prvi vtis,ko prideš k njim je čuden mož,ki ti takoj da vedet,ja kaj ste pa pršli zdej? Ne pozdrava,ne kako si kaj,nič... Dali smo darila otroku,nečaki,ki ima 3 leta,pa še nekaj za tamalo,on pa kar tiho,spet občutek,kot,da kaj ste nosili,saj nič ne rabimo Ma,za popisdit...Čez par minut se njen mož pobere ven in sestri se vsujejo solze,je začela govorit kaj se dogaja in kar nisem mogla verjet!Je enega poniževanja in ljubosumja,da se ga prav boji,rekla je,da ne zdrži več tako in,da bo kmalu konec,ker jo dobesedno psihično uničuje!Tisti moment se nam je prav zasmislila in sva ji z mamo rekle,da ji bomo že pomagale! Potem pride tip nazaj še bolj jezen in smo rekle,da bomo počasi šle domov,da,če bi zrezali in slikali torto in je tip znorel in se začel dret na mojo mamo,da torta bo ob 15,da kdo nas je klical zdaj zjutraj,čeprav smo se s sestro zmenili in jo tudi vprašali,če je tako ok,pa,da grem jaz raje k tej punčki na rd,da sestre ne maram....torej enih izjav,da mi je kar sapo jemalo!Sem mu rekla,da mi tale kolegica itak več pomeni,kot vsi oni skupaj in sem se pobrala ven,mama je ostala tam in se tako kregala z njim,da se jih je slišalo skozi zaprta okna!A,ja kadar ga ni bilo sem sestri direktno rekla,da njega v moji hiši nočem v življenju več videt,da kako si je upal takrat za dan mrtvih sploh priti v hišo,kar je mojemu vsega že naredil in,da ga sploh v življenju nočem več videt!Sestra se je z vsem strinjala in res upam,da ne pride nikoli več k nam! No,potem je mama prišla v avto,vsa jezna in mi je povedala,da mu je rekla,da ga noče tudi ona več videt in,da nikoli več ne pridemo na noben rojstni dan od otrok,res zdej je tudi njej prekipelo in on ji je rekel,da kao naj ima pa mojega moža,saj itak,ga ima raje kot njega!In je mama rekla,da moj mož je vsaj človek in se z nobenim ne krega!Sestra je med tem kreganjem jokala in si ni mogla pomagat,ma da je tip tako nor sem vedela,tole je pa bilo že preveč...da se krega z mojo materjo,pa očita ji,da je oče zanalašč bolan,da se kao dela,da ni prišel tudi on,pa da se z mano krega,pa ,da je itak z vsemi na tem svetu skrega,torej kdo je mona tle? Zdej je menda vsega konec,še tisto malo kar smo imeli,da smo šli tja zaradi otrok je šlo!Ma hvalabogu sem prav rekla mojemu,da sem prav zadovoljna,da je tako ratalo,da mi ni treba sploh več tja hodit! A,ja in potem popoldne kliče sestra mojo mamo in je bilo vse ok kar naenkrat,ona vsa zadovoljna,baje,da so prišli njegovi in so rezali torto!Moji mami je prav počil film,ji je res zadosti,zgleda,da je tako lepo prepričal sestro,ona je itak naivna,da je vse ok,pa baje se bo moji mami prišel opravičit,mama pa ji je rekla,da nima vstopa več k njim in,če pride,bo ona se pobrala stran...zanjo on ne obstaja več,saj je že večkrat oprostila in pozabila,zdej pa zadosti!Ji dam kar prav,saj večno ne moreš prenašat takega norenja,no! In ne vem kako je sestra res tako slepa,da vse kar reče pozabi v par minutah,zgleda,da jo je on malo potolažil in je že vsa slinasta.Je rekla mami,da ji bo danes prinesla torto,mama pa,da jo bo vrgla proč,da ne rabi nobene torte!In zdej bodi pameten,po eni strani se mi sestra smili,po drugi je prav res zabita no,oz nima svojega jaza,kompromisov pa onadva ne poznata!Ma,se ne sekiram zame ne obstajajo več,s sestro bom normalno govorila,če bo rabla pomoč ji bom na kratko svetovala,drugo pa naj živi tam svoje življenje in mene naj pustijo vsi pri miru,ne rabim kažina z njihove strani! Po vsemu temu sem prav srečna,da imam tako fajn moža,na katerega se lahko vedno obrnem,razumeva se super,no razen malih kreganj,ki itak pridejo v vezo,vse štima!In mi ne bo eden debil grenil življenja in očital moji družini vse mogoče!Res mi je tudi meni zadosti! Ok,sem se izpričala,a!Včeraj,ko sem bila pri temu frizerju sem prav razmišljala,kako jih je lepo videt,ko se vsi razumejo in že po facah vidiš ljudi,da so uredu!Pri nas zgleda,da bo vedno tako.... Ala,dovolj bodi,grem kuhat do konca kosilo!
|