|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
25.1.2008 9:26:56   
karolina*
Ojla punce

Operacija je za mano, je blo kar hudo. Sem 2x skoraj skupej padla, je moral kirurg obračat stol, da sem visela z glavo navzdol. Kaj dela podzavest, ne?! Sem pa zdaj en teden na bolniški, ker moram strogo počivat, saj je bila operacija kar komplicirana- zob je namreč rasel vodoravno in je moral ful rezat, tako da sem prou boga zdej. Včeraj me je ful bolelo ko je narkoza popustila, danes je že malo boljše, sem pa ful otečena. Naslednji teden grem vzet šive ven, potem se bova dogovorila še za drugi zob, kjer bo poseg pol lažji.
Da vam sporočim, da mi je ratalo ta malo prepisat v Postojno, sem ful vesela glede tega. V Sežani pa nej se malo zamislijo, zakaj polovica če ne še več Sežancev vozi svoje otroke na preglede drugam. Tam kjer bi morali imeti najboljšo oskrbo je taka katastrofa, da verjet ne moreš.
MIKENA, upam, da je tvoj škratek kaj bolje, poskusi mu dajat kisove obkladke na stopalca, boš videla, kako pade vročina. To je zelo star preizkušen recept, pa še naravno je.
ONA, super, da ste rešle s ta malo in predvsem, da ste se napohajale. Kaj pa je tista bulica pri sinovem očesu- so ti povedali, kaj bi lahko bilo?
ANAKARIN, midve smo pa skoraj na istem kar se zobnega stanja zdaj tiče- vsaka z enim zobom manj user posted image .
MID držim pesti, da vam rata it na dopust!!!!Kar hitro uči tvojo namestnico, da boš pol šla na res pravi dopust, da te ne bojo stalno klicali. Jaz imam tudi še 9 dni lanskega in moram fajn premislit, kdaj in kako ga bom pokoristla. Sicer bojo težave, to vem že zdaj, a pustila ga ne bom!

Šibam zdej malo počivat, ta malo sem peljala v varstvo. Vsaj danes, naj bo še tam, da pridem malo k sebi. Jedla te dni bom pa enako kot ona- zmiksano, kašice, jogurte...user posted image

Lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: mamice iz Krasa
26.1.2008 14:29:25   
ona
Ojla,
ma ste vidle kakšen dan je danes,za ne verjet!malo prej sva s tamalo prišle iz dolgega sprehoda,ko tule končam,da se ona malo spočije pa gremo spet ven,ker tole sonce kar vabi ven!user posted image
KAROLINA,upam,da si malo boljše danes,ja ti zobi so hudič,še dobro,da nimam problemov,ma moram potrkat!Ti kar vzemi kakšno tableto proti bolečinam,da bo bolje!Super,da ti je uspelo tamalo prepisat v PO,saj jaz bi jih tudi kam drugam,a zaenkrat ne tolko rabimo dohtarjev,da mi ni treba s tem se obremenjevat!
Sprašuješ za sina,ima nad očesom tako žogico pod kožo,ki je samo neka cista,nič takega.Mu ne bojo tikali,ker je brezveze,ker se niti ne vidi,samo,če potipaš se začuti.Torej,ni omembe vrednouser posted image
Včeraj sem bla pri MID in upam,da nama rata it kdaj na kafe,kaj praviš MID?
Dej mi ob priliki tvojo telefonsko napiši,da se zmenimo za kakšno kafe,ok!
Lepo,da greste dopustovat in,da si že zdaj splanirate,ma mi bi tudi lahko kam šli,a kaj ko ni preveč volje!Smo pravi zapečkarjiuser posted image
Ok,zdej moramo spet ven,pa še sina moram zrihtat,ker imamo danes v vasi male maškare...ja tu pri nas imajo malo narobe logiko.En teden pred pustno soboto hodijo okloli otroci,na soboto odrasli,na pusta gre cela vas drugam pustovat,v sredo pa spet pentljajo okoli,ker pokopavajo pustauser posted image
Vam rečem,da so prav obsedeni s tem,samo mene ne vidijo zraven,ni šans!!!
Ala,se beremo!

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: mamice iz Krasa
26.1.2008 14:55:56   
karolina*
Ojla

Js sm vsak dan bolj otečena. Čez dan me sicer nič ne boli, ker se stalno nekaj motim, zvečer in ponoči ko se vse umiri, pa začne nabijat. Ja, še dobro, da imam drugače zobe ok, si res ne predstavljam, kakšne muke doživljajo tisti, ki imajo probleme. Js moram reč, da razen teh modrostnih skoraj ne vem, da imam zobe. Redno hodim k zobozdravniku, tako da je res vse ok.
ONA sej tudi mi zdravnikov ne rabimo in moram potrkat, ta mala je ok. Do zdaj sem ga rabla samo 2x- enkrat zaradi učka in drugič prejšnji teden in vsakič mi je dvignilo pritisk. In prišla sem do zaključka, da mi res ni treba še zaradi tega se obremenjevat, če mi lahko nekje drugje nudijo popolno storitev. Pa tudi če jih bom v desetih letih samo enkrat rabla- če se bojo takrat normalno obnašali, je bilo vredno jo prepisat. Sem pa vesela, da s tisto bulico pri sinu ni nič resnega. Je menda res bulše, da se pusti pri miru, morda bo z leti in puberteto samo od sebe zginilo. Ponavadi se take stvari u puberteti uštimajo.
Kje ste pa ostale punce te dni??!! Predvidevam da uživate na sončku user posted image  Vam prav zavidam, jaz ne smem niti nosa ven pomolit, da se mi kakšna neumnost ne napravi v ustih. Da bi blo vsaj prejšnji vikend tako vreme... Grrr... No, ma sej bo še sončka.
Mi pa pridno pospravljamo- zdaj ko smo končno usposobili vhod, smo prostor ki vodi v spodnje nadstropje (stopnišče) spremenili v špajz. Prejšnji teden sva z mojim kupila police in zdaj smo faj kuhinjo izpraznili saj smo vse nepotrebne stvari in tiste, ki jih rabimo vsake tolko (broke, pladnje,...) zložili tja. Je prav super ratalo.
Nič, grem zdej malo počivat, ta malo je moja mama odpeljala malo ven, da se vsaj ona naužije malo sončka.
Lep vikend in maksimalno uživajte v tem prekrasnem vremenu.
Čau

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: mamice iz Krasa
26.1.2008 18:45:29   
Anonimen
Ojla,
mi smo skoraj zdravi, naš tamal je skoraj prebolel gripo. Vročine nima več sam drisko še ima.
V ponedeljek pa misli da bomo šli ven, če bo lepo vreme.

karolina joj ma ne zob. To pa vem kako je, kar mršč me je stresel ko šlišim da gre za zob.
Tud jaz sem imela en čas probleme z zobom, ko ni blo več pomoči so mi ga ven urlil oz. dol k onmu v NG semmogla it Venir je bil takrat da mi ga je zrezal ven. Vem da sem mogla jeti gelati  da ni blo zatečeno. Bolelo za p....... ko so popustile inekcije. Ne prželim nobenmu to.

A bo kej za pusta pr vas sprevodi al pa kej podobenga.
No moram it tamal je vstal.

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: mamice iz Krasa
27.1.2008 10:07:03   
ona
Dobro jutro!
Jaz sem pa danes takoooo vesela,da ne morem povedat!
Naša tamala je končno začela lulat v kahlico včeraj in je bila cel dan suha,samo za vsak slučaj še s plenico!danes sem ji tudi dala plwnico,ampak si jo da dol in gre lulat!Kako je ona srečna,ko naredi lužo v kahliciuser posted image user posted image user posted image user posted image
Saj je bil že čas,da neha s pleničko,ampak zgleda,da prej ni bila dovolj zrela za to!
Edino,ko sem ji rekla,da naj tudi drekec spusti v kahlico,je rekla,da ne bo,da drekec bo pustila v pleničkiuser posted image user posted image user posted image
Ma jih strelja s takimi izjavamiuser posted image user posted image user posted image
Upam,da bo tudi drekec pristal v kahliciuser posted image

Včeraj sem pa imela namen it bandat po dolgem času in to sama,si mislite?
Sem se zmenila z eno kolegico iz Izole,a na koncu je vse padlo v vodo,ker me je klicala malo prej,ko bi šla od doma,da je zbolela,da ima vročino!
Mi je blo prav žal,ampak bomo seveda prenesla na en drug vikend in šla malo naokrog!
KAROLINA,ma ti si prav boga,no!Zdej bi pa moglo že malo popustit z bolečinami,a?Kako je pa tamičkena,ima še vnetje?
A,ja,dej mi ob priliki še tvojo telefonsko napiši,jaz ti bom svojo na zs,ok!
Potem mi lahko sporočiš kdaj si brez šefice,da pridem naokoli!user posted image
MIKENA,pa prav gripo ste fasali!user posted image Joj,te gripe se pa jaz tako bojim,ker nisem navajena pošivat par dni in tle pravijo,da te prav dol vrže!
Upam,da ste zdaj že boljše!
No,zdej pa počasi kuhat kosilo in lenarit po nedeljsko!
Pohajat ne moremo it,ker ima moj nekaj za delat in zanimivo,da ima delo zmeraj,ko je lepo vremeuser posted image No,saj se ne jezima,tako pač pride in moramo kdaj pa kdaj malo potrpet!Včeraj sem mu rekla,da naj kar dela zdaj,da bomo lahko šli poleti na morje,ker nismo šli že dve leti nikamor in zdej je pa zadosti,moramo nekam it!
Samo,da ne bo spet imel dosti dela poletiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: mamice iz Krasa
27.1.2008 10:20:28   
Anonimen
Ojla,
prihajajo topli dnevi in zgleda, da bomo vsak dan cele dneve zunaj. No edino kar ta večja kreha od četrtka (so s šolo šli na en pohod, ma je pihalo za znoret, vsi so začeli krehat). Ta vikend sm punce peljala k moji mami, da sva vsaj z malim bla zunaj. Včeraj smo šli v bajto samo previt in dojit. Še bo danes tako zgleda. Bog vedi kakšno vreme nas še čaka, imamo še cel februar  pred sabo. 
Mene še zdej dlesen srbi kjer so mi izpulili zob. Se bojim kje mi bo osmica rasla na obeh stranek, ker mi tud na drugi strani zobovja raste osmica, hkrati se mi gnije šestica, da bo spet veselo z ruvanjem zoba.
ONA mi vsak drug dan dajamo ta malo na kahlico, pa je ene 2x lužico nardila, a za kakat pa čaka pleničke. Parkrat sm jo oblekla v gatike, da vidim kakšna bo reakcija. Eh, vseen naredi ko kak kužek. Nato me pride iskat in pokaže kaj je najdla in nardila.user posted image Zdej k bo poletje bo mal lažje.
Prejšnji teden smo pri nas že zvončke opazili, a so tud že pr vas?
Nč želim vam lepo nedeljo, uživajte.




(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: mamice iz Krasa
28.1.2008 15:40:09   
Anonimen
Dan,
eto zdej so tud moje pupe prehlajene. Ta večja nima vočine, samo kašlja in smrka, ta mala pa je ponoči gorela. čez dan hodi z zarosenimi očkami in prav boga k jo vleče spat, si non stop mane očke. Spala je kako uro in pol, ma upam, da bo čez noč blo kej boljše. Danes nismo spali od 3 zjutraj, lahko bi vsaj v disko šli user posted image .
KAROLINA katero pediatrinjo si izbrala v Po?
Tiste k ste zdrave uživajte na sončku,  konc tedna bo baje spet kislo vreme.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: mamice iz Krasa
28.1.2008 21:42:06   
ona
Kako je punce,spet štrajk?user posted image
Kaj niso govorili,da bo 30.1 štrajk vsepovsod?user posted image
Ok,hec na stran!
Kaj se dogaja kaj po svetu?
pri nas vse po starem....tamala je totalno brez pleničke že 3 dan...ma sem vesela res,to je vseeno ena prelomnica!!
Čez noč ji še dam,ampak se že dolgo časa zbuja suha,tako,da po mojem bo tudi ponoči kmalu brez!Bomo videli!
KAROLINA,me veš,da mi pride uni od Masa jutri pogledat za podstrešje in potem se lotijo menda delat marca!Joj,je bil že čas,ker bi res rada tamičkeni že enkrat uštimala njeno sobico,saj imam zdaj tam samo šaro!,
Glih danes sem MID razlagala,da upam,da kmalu začnemo tole urejat,da ji naredimo sobico,ker zdaj,ko vidi sina kako ima svojo sobo,bi jo tudi ona imela in se gre zapret v našo splanico in reče bratcu,da je to njena soba,da naj počaka zunajuser posted image Ma to vse sina oponaša kako on njej rečeuser posted image
kako kaj z zobom,je uredu?
MID,pa ti si še na vezi?Dej javi mi za kafe,zdej mi bo ratalo kdaj si vzet pol urce,razen,če me ne bojo  s tem podstrešjem preveč okupiraliuser posted image
Ok,zdej grem dol,ker imam za plačevat račune na inetu,
se beremo....
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: mamice iz Krasa
28.1.2008 22:51:03   
MID
user posted image
...še sem tu...user posted image Vas berem,ma si nekako ne vzamem časa za to moje počasno "tapkanje"!user posted image Evo,do pred 15 min nazaj sem imela prijateljico na obisku,ki se nismo vidle že od novega leta.Ste vidle?!Tudi za prijatelje nimam več časauser posted image !
user posted image mene bo ta služba požrla!!!Sploh nimam več privat življenjauser posted image user posted image .
Bom tokrat samo na hitro;
KAROLINA upam da si še živauser posted image in da bolečine niso prehude.Tudi mene čaka točno to,kar se tebi dogaja.Isti problem,leda se sama še nisem zmigala dobit napotnico.Odlašam,pa ne vem s čimuser posted image
Kako je kaj tvoja pikapolonica?Je kaj boljše z izpuščaji?
ONA ful sem vesela,da si se oglasla danes pri meni.Upam,da boste v zelo kratkem času skoristili tisti kufer!user posted image
user posted image čestitke tamali za uspešno lulanje v kahlicouser posted image user posted image .Nas vse to še čakauser posted image .
ANAKARIN upam,da je s prehladi pri vas že boljše!
MIKENA 08 super,da je tamali že boljši!user posted image
Sorry,sem kratka,ker se mi mudi spat.Me je kolegica preveč zadržala,pa sem se vam prov danes mislila posvetu.Obljubim,da se bom naslednjič!
Lepo ninajte!
MID

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: mamice iz Krasa
30.1.2008 9:01:59   
ona
Ojla,kako kaj?
Pa kje ste vse.no?In s kom naj malček klepetam?
V bistvu rabim zdej od vas en nasvet!Kot veste že moje stare klepetulje,smo se lotili obnove oz. prenove podstrešja,ki je prostor tako dvignjen da komot eata stanovanje!Včeraj je bil pri nas tip,ki bi to lahko naredil in smo se nekako zmenili,da naj tako naredijo,da bo lahko stanovanje gor!Bi pregradili s par stenami,napeljali inštalacijo....
Zdej pa sva z mojim prav v dvomih,če je vredno gor metat denar,saj vprašanje kaj bo.Mi imamo stanovanje poštimano v drugem nadstropju,v prvem živi tast,zgoraj pa nimam res pojma,če se splača vse tole uredit,do take faze,da bo nekoč lahko stanovanje!
kaj ve mislite,kaj bi bilo najbolje ali vse lepo dodelat ali samo tako pozidat,da bo ostal en velik prostor,naredit samo tlak(ker tega itak moramo zaradi izolacije,ker gre vsa toplota od nas gor)in pustit brez vseh napeljav ali poštimat,da bo stanovanje?
Jaz bi po eni strani pustila cel prostor tak kot je in si gor le uredila eno sobo,da bi imela magari za likat in vse te čenčarije,ostalo pa naj ostane kot je!
No,dejte mi malo pomagat!
KAROLINA,ti imaš izkušnje s tole zidarijo?ala predloge!
Sicer sva z mojim tudi rekla,da počakava predračun,da vidimo kaj bo ratalo in če ne se bomo pol premišljevali kako in kaj!Bi pa za kao stanovanje morali naredit tudi odtoke za wc,kopalnico ...in bogsigavedi,če bo kdo sploh kdaj živel goruser posted image
Ne vem,res nisem pametnauser posted image
Ala,se beremo potem,imam obiskuser posted image

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: mamice iz Krasa
30.1.2008 14:40:56   
karolina*
Ojla punce

Evo mene. Še vedno sem na bolniški, tam kjer je nekoč bil zob me še vedno boli, jutri imam kontrolo+šive mi bojo vzeli ven, pol bomo pa vidli. Ta mala je malo u varstvu malo doma, tako da lahko malo počivam, hkrati pa sem z njo kolikor se pač da. Drugače pa nič posebnega tle doma- se nič ne zgodi user posted image .Ma mi prav paše tako. Po eni strani prav uživam, kljub bolečinam. Me boli manj kot me boli okolje v skužbi. Mi gre kar na jok ko pomislim user posted image . Ma ostajam optimist, se bo poštimalo enkrat, to vem.
ANAKARIN v Postojni sem izbrala dr. Primc, po nasvetih "miljon" kolegic, ki svoje otroke vozijo k njej.
ONA bravo glede podstrešja. Ti pa iz lastnih izkušenj svetujem, da gor ne delaš stanovanja, ki bo nekoč kdo ve za koga. Uštimaj si eno sobico zase za peglat ali karkoli, ostalo pa pusti. Zakaj? Dva razloga- prvič- kdo ve če bo kdaj kdo živel gor. Morda bosta oba otroka šla živet drugam, tebi bodo pa takrat ostala tri stanovanja za vzdrževat, pucat,... Drugič- če se bo kateri od otrok odločil živet doma, si prepričana, da mu bo taka razporeditev prostorov, kot si sta si jo zamislila vidva z možem všeč? Se ti zdi vredno zdaj porabit goro denarja in čez 15 let gledat, ko bo nekdo vse to rušil? Povem ti, da sem jaz mojim staršem neizmerno hvaležna, da sta podstrešje pustila nedotaknjeno, niti izolirano, niti napeljave ni bilo. Ker vem, da bi onadva naredila čisto drugače kot je meni všeč in meni bi ostale dve reči- ali naredit po svoje in zrušit ves njun trud ali pa se vselit v njuno in bit celo življenje nesrečna, ker nimam stanovanja po svoji meri. Upam, da me razumeš, kaj želim povedat. Tako da ti jaz svetujem, da si gor pač zrihtač samo toliko prostora kot ga zdaj nujno rabiš in nič več. Tla že lahko izoliraš in narediš tlake, gor pa ne polagaj nič (razen v sobi, ki jo boš uporabljala). Saj se tudi tlake da fajn spucat. Lahko tudi gor položiš kakšen topli pod, ki je poceni, toliko, da lahko spucaš. Inštalacijo se da tudi kasneje poštimat- napelješ pač samo do ene točke v podstrešju, od tam naprej si bo pa napeljeval tisti ki bo uporabljal in bo točno vedel, koliko vtičnic želi v določenem prostoru. Verjemi, da se lahko že pri vtičnicah zatakne user posted image  To je seveda samo moj nasvet vendar je iz lastnih izkušenj, tako da je preizkušen. Ti seveda naredi, tako kot misliš, da je prav. Če pa še kaj rabiš, pa kar povej.

Kje se pa ostale punce kaj potepate. MID, ne bi midve poslale teh najine službe u ... in šle past ovce user posted image  user posted image . Jah, sem u taki krizi in tako mi je hudo u službi, da sem tudi o tem že razmišljala...

Ala, lepo se imejte. Grem js še mal na kavč...Moja pupa pa pohaja po vasi...Brez mene user posted image

LP

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: mamice iz Krasa
30.1.2008 20:52:32   
MID
user posted image
Evo mene,je tamala relativno zgodaj zaspala,pa imam malo časa.
KAROLINA upam,da bo bolečina kar se da hitro izginila in da boš spet lahko normalno zadihala.
Glede najine "nove" službe-ti pa veš da nama nebi čisto nič manjkalo?user posted image Možgančki bi nam bili lepo na paši skupaj z ovcami in kam češ lepšegauser posted image .Bo treba naredit en sestank.user posted image
Kako je s tamalo?So izpuščaji ponehali?
ONA glede stanovanja,pa bi se jaz do zadnje pikice podpisala pod KAROLINO.Imamo živ primer doma.Po eni strani hvala bogu,da starša nista imela financ za zrihtat oba štuka,saj sta hišo sezidala z velikim odrekanjem in trganjem od ust,sedaj sta pa ostala sama.Če se bo slučajno brat z družino odločil,da si spodaj uredi,si bo,če ne pa tudi prav.
Tako,da premisli.Uredi si toliko,kot boš ti potrboval.Za moje pojme,no.
Drugače,pa vidim,da je ostali naš personal nekam mrknil.Le kod hodijo?user posted image
Ala,javte se kaj!
Pa lahko noč!
user posted image

(odgovor članu karolina*)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: mamice iz Krasa
30.1.2008 22:25:01   
trixi
ojla, zdaj je pa končno čas, da se še tu malo oglasim
No, mi smo danes dali skoz praznovanje rd od hčerke, mama mia, zdaj bom zvenela ku ena nona, ma kako gre hitro čas...dobro, da imamo še tamalega, če ne, bi bil prou dolgčas
ONA, glede urejanja podstrešja se jaz čisto strinjam karolino in Mid, glede na to, da nikoli ne veš, kaj bo življenje prineslo je brez veze si delat stroške. Lej, pri nas naj bi bilo tudi tako- sva bile z mamo same in ko je delala hišo je nekako veljalo, da bo zgornje stanovanje moje. Jaa, je šla mama gor, ker je pač manjše, mi smo pa spodaj in spet spim v moji sobi iz madosti, jupi. Jaz bi si na tvojem mestu uredila neki prostor, ki ga rabiš zase- delavni, mini telovadnico, pisarno, pač nekaj za "prosti čas".
Zobki, KAROLINA, auč, jaz imam tudi podobne izkušnje, samo meni je zobar obračal stol- noge v luft, ker sem mal bledla ko sem dobila injekcijo. Sem namreč morala žrtvovat dva zdrava zoba petice, da se je naredil prostor za ostale, ker sem si pri rosnih 27 omislila fiksen zobni aparat. Pri pameti sem pa še vedno- beri imam osmice še noter, seveda pa rastejo postrani in po moje bo treba enkrat to tudi z operacijo dat ven, auč. Ma sej bo dej, malo še izkoristi in poleži.
Pust- a se boste kaj našemile ali samo otroke? Jaz sem se nekaj potrudila in celo kupila blago, tako da zdaj s pomočjo tašče neki ustvarjam. Škoda, ker je za vikend napovedano slabo vreme, bi lahko šli malo ven, tako pa- boo. Mogoče se bomo šli pa sankat, haha.
ANAKARIN, ma ti si tudi boga z zobki? Sej bo, tisto šestko ven in gremo dalje.
Ala, čau in lahko noč

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: mamice iz Krasa
30.1.2008 23:11:11   
ona
No,tako se mi dopade,da lahko kaj beremuser posted image user posted image
Glede podstrešja se pa totalno z vsemi strinjam in je vse prav kar ste napisale!Včeraj smo tipu natvezili,da naredimo v bistvu en par zidov,ker zdaj je čistih 90 kvadratov in v bistvu je voda,odtoki,centralna in elektrika že vse gor napeljano od spodaj,ker je tole tast naredil,ko je zidal,tako,da bi te cevi samo pod tlak potegnili in zdej bi jaz naredila tako,da bi naredila samo eno steno in dala na pol vse skupaj,tam napeljala vsaj elektriko in si uredila za peglat,pa seveda zudi mojo telovadno opremo bi gor dala.
Pa stene okoli je treba porajhat,ker zdaj se vidi še cegle,tako,kot je bilo zazidano!V bistvu bi samo cevi potegnili po tlaku,to po moje pa ne more bit dosti večji strošek!No,bom poročala kaj bomo spravili skupaj,vsekakor pa samo en prostor in linolej po tleh in gremo,a KAROLINA?
No,kaj pa naj s stopnicami do gor naredim?Kaj naj dam potleh,da bo vsaj malo kulturno?Kaj kar tale linolej?user posted image
Dosti nakladanja s tem,itak vam vse sporočim kaj bo!
Se pa vsem lepo zahvaljujem za vaše mnenje!!user posted image

A ste čule,da zna padat sneg v soboto?No,vsaj da bi,da nam prišpara pot,ker smo že imeli v mislih en dan jo mahnit malo na sneg,vsaj zaradi otrok!
KAROLINA,ma zdej bi mogla bit že boljše s tvojo "luknjo"od zoba!Ti se kar pocartaj,pa možeku naroči kakšno masažouser posted image
Lepo,da se menite,da greste past ovceuser posted image ,se vam še jaz pridružim kakšen dan,ok!Glede na to,da sem cele dneve doma,vam lahko prinesem kaj za jest,ko boste lačne,a?user posted image

MID,kaj naj pa tebi danes napišemuser posted image
A tale ti bo dovolj?user posted image user posted image Pa še malo ga zame prišparaj,ok!
Pa sporoči kdaj gremo na user posted image
Ma ne mi zamerit,sem pač malo dobre volje danes user posted image

TRIXI,za tvojo punco pa vse najboljše za rojstni dan.Mimogrede,a v teh letih še vedno praznujejo,jaz mam sina 9 let,pa sem že obupala z praznovanji,ker mi je prav muka imet v bajti 10 mulcev!!!Ima pa sin prav kmalu rd in je sam rekel,da ne bo nobenega vabil,razen enega fanta od moje kolegice in konec!Hvalabogu,da se je tako odločil,je bil lani preveč razočaran nad vsem skupaj,ker so mu tej fantje pol stvari uničili in polomiliuser posted image

No,TRIXI tole je za tvojo pupo!:
user posted image


Ok,lepe sanje,zdej pa moram nehat bluzit,kajne?user posted image


(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: mamice iz Krasa
31.1.2008 9:01:10   
Anonimen
helo
zdej so pupe čisto zbolele. v torek so me klicali iz šole, da večjo uha bolijo, smo direkt letele h dohtarci in res rdeča notranjost. Po prijemu antibiotikov je bolečina popustila, samo ta mala pa bolj in bolj krehala. Ona pa mora edin čajčke pit, jo mažem z mazilom po prsih za lažje dihat in malo je že boljša. Vseeno moramo doma čepet in počakat, da se stanje izboljša. Tako, da nism imela časa tipkat, ko je začel še ta mali njurit ko sm se vsedla pred pc-jem. Lahko sm vas samo brala.
Nato zvečer zvem eno novost zame, tako da upam, da se bo rešlo. Kolegica me je vprašala, če sm oddala vlogo za vzdrževane člane za dohodnino. Kot eno tele sm jo gledala. Včeraj sm po netu brskala kaj se da rešit, ma tisti programi za elektr. oddajanje mi ne gre, tako da sm komaj iobrazce najdla in upam da so pravi. Ker je danes lih četrtek UPAM da mi bodo v glavni pisarni vzeli vlogo, da ne pošiljam po pošti.
Zdej grem nafutrat malega, da tašča čuva moj mali vrtec.
TRIXI vse naj naj za tvojo princezkouser posted image user posted image user posted image .

ONA in MID lepo da se malo poklepetate tud "v živo". MID ti si kr vzemi cajtt za klepete, ko j... tak šiht (sory izrazu, ma me razkurijo taki odnosi na šihtu).

KAROLINA upam, da si že malo bolje po jemanju šivov dol. Uživaj dokler si doma in počivaj.


MIKENA in RAGLJA user posted image user posted image
Ala


(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: mamice iz Krasa
31.1.2008 19:10:39   
ona
Ojla,
danes pa vam moram dve stvari povedat!
Prva je ta,da sem zadela na loto 120€user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma se mi smeje vse,resno!!Končno sem nekaj dobila,no da se še malo pohvalim,večkrat dobim kakšno 4 in zdaj pa 5 na sistemu,kar ne morem verjet!
Zdej si moram prav kaj privoščit na njihov račun!user posted image

No in druga novica je da imamo spletno stran tukaj:
http://kovinski-izdelki.com/index1.html
In si lahko pogledate,samo pripomb ne sprejemamuser posted image ,ker slikala sem večinoma jaz in zato so slike malček bolj tako,ampak vseeno,mi smo zadovoljniuser posted image

Danes sem šla sina peljat k ortopedu in prvič sem v sežanskem ZD doživela,da prideš tja,ti dajo številko in ti rečejo da pejdi malo na sprehod in pridi nazaj čez kakšno uro in pol.In res smo šli malo na sprehod po Sežani za eno urco in,ko smo prišli nazaj smo bili takoj na vrsti!Kar ne morem verjet,saj drugje je pa tak kaos,da ajoj...vsaj pri otroškem bi lahko podobno naredili,kot je zadnjič KAROLINA čakala dve uri,pa mi smo tudi že večkrat tako!Jaz ne vem kako se ne morejo zmenit,da nekaj naredijo v temu sistemu!!user posted image
No,s sinom je vse ok s hrbtenico,malo visi na eno stran,ko stoji,ma se bo popravilo,le malo bolj bo mogel telovadit!

ANAKARIN,si oddala vlogo na davčno?Upam,da ti je uspelo,saj je bil danes zadni dan!Joj,veš kaj naslednjič malo poglej po RR,ker se je ful dosti pisalo o temu!Te bom jaz opozorila naslednjič,ko bo kaj takega aktualnega,ok!user posted image

Dobro,zdej peljem tamalo spat,pol pa malo peglat!saj lahko,da se še kaj oglasimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: mamice iz Krasa
1.2.2008 16:13:02   
ona
KAKO JE DANES?
A se kaj dogaja?Včeraj sem vam dala link do spletne strani,ma sem malo prehitela vse skupaj,evo vam ga danes še enkrat lepim,ker včeraj še ni bilo dokončno na spletuuser posted image
http://www.kovinski-izdelki.com/

Danes sem spet obiskala MID,ki se bo prav utopila v deluuser posted image No,ne pretiravaj,delaj lepo počasi,okuser posted image
Druggega ni nič novega,baje za jutri napovedujejo sneg,ma vsaj da bi ga nekaj zapadlo še tle pri nas,bi blo res fajn,še posebej,ker je še vikenduser posted image
Ok,sploh ne vem kaj naj vam pišem,mogoče še kaj zvečeruser posted image ,če boste pridne in kaj napisaleuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: mamice iz Krasa
1.2.2008 19:43:55   
MID
Živjo!
Evo mene spet po krajšem odmoru...user posted image
Kot prvo;
TRIXI,s krajšo zamudo,pa vseeno iz srca...Tole je za tvojo punco-
user posted image
To,da se skoraj že počutiš kot nonauser posted image ne velja še,se pa to lahko kaj kmalu zgodiuser posted image user posted image .No,ne da se boš počutila kot nona,ampak to,da dejansko to boš.
Sorry,malo heca pa mora bit,ne?
Maškarali se pa mi letos ne bomo,ker je hvala bogu tamala še tako majhna da teh stvari še ne razume in bova ta čas še izkoristila,midva sva pa itak anti šemeuser posted image .Čutiva prej odpor do tega kot karkoli drugega.Sem pa vesela za vsakogar,ki se veseli teh dni.
ANAKARIN kako so kaj otroci z zdravjem?Je že kaj boljše?Ej takega stanja kot je trenutno pri vas,ti pa res ne zavidam.Toliko malih bolnikov na kupuuser posted image .Kako vse to sploh sfolgaš?More bit res kriza.
Upam,da ti je uspelo rešit tisto z davčno.
ONA ma ti si mi ena faca,ej!Si mi prav popestrila danuser posted image .Samo škoda,ker sva mogli nehat,pa saj razumeš.Samo ne moreš verjet.Po vseh razgovorih,ki jih je danes dala skozi do treh,sva bili obedve istega mnenja glede najboljše kandidatke.Po eni strani upam,da bo dobila službo,bo mastno pijačo plačalauser posted image .Sem dala dobro besedo zanjo in to edino zanjo.Sva malo po babje na koncu ogovarjale.user posted image Ja,naša ta stara se zna tudi tu pa tam spustit na človeško ravan.Celo je izjavila,da ji tudi moja beseda oz.mišljenje veliko pomeni.Sva pa govorili predvsem o tem kakšen pristop so imele-do mene.Ene so prišle prestrašene,ene samo dober dan inda so prišle na razgovor,ena pa ki po moje sploh nima šans,je celo prišla do mene kot do ene smeti in me vzvišeno vprašala,če so moji nadrejeni že tu,ker ima ona razgovor z njimi.Ma res svašta vidiš in slišiš.Pa kako imajo ljudje različen pristopuser posted image .
No,pa dovolj o tem.Upam,da nisi zagonila vseh 120 ojrov,ker mi moraš prav iz tega fonda plačat še kafe.user posted image
Drugače je pa vaša spletna stran 1 A s črtico!user posted image Zelo zelo lepo narejena.Vsa čast.Upam,da vam bo pripomogla k še boljšemu poslovanju.
Jutri,pa vam želim čim lepše praznovanje!
Ala,grem jaz še malo po netu brskat,pa spat,ker je jutri še en deloven-psihično naporen dan.
Lepo se imejte in lahko noč!
user posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: mamice iz Krasa
1.2.2008 21:05:48   
Anonimen
Čer
eto me, ja doma so me otroc okupirali s kašljanjem in šmrcanjem, eno skoz opominjat praznit nos, drugo lovit brisat nos. kašljajo pa kot stari nonosti. bojim se za malega, da se ne naleze.
davčna rešena, ma kaj ko nimam časa ostale foume na RR preletet.
ONA spletna stran je res prva ligauser posted image user posted image . Čestitam za trud, ki ste ga vložili, ma še posebej ti.
Zdajle pa moram spravit ta malo spat, je tečna k 100user posted image , neve ka bi obrnila in zaspana. Cel teden ji rata kej razbit, nevem več kakšno šalčko ji kupit, je pravi rambo. Moj končuje  očetovski dopust, ja mi bo kar manjkala pomoč okol ta male, ma bom preživela. 
Letos pa gre ta večja mal na dopust s šolo na Debeli rtič maja meseca, odkar je danes to slišala, samo o tem sanja.

Lahko noč in sladke sanje

(odgovor članu MID)
  Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: mamice iz Krasa
3.2.2008 14:03:05   
karolina*
Ojla punce

Kaj ste vse u maškarah ta vikend user posted image user posted image user posted image  Kolikor vas "poznam" ste res user posted image user posted image . Mi pa smo res bli. U naši vasi je to ta večji praznik in ga komaj čakamo celo leto. Včeraj smo ta veliki preganjali zimo, danes pa naši mladički. Smo tudi našo pupo ošemili, u pikapolonico in je bila res ku en hrošč, ker je bila pod kostumom toliko oblečena. Smo cel dopoldan hodile po vasi. Smo se pa res lepo imeli. Vrhunec bo pa seved u torek, ko bo pri nas glavni ples, ki ima že močno tradicijo.

Popoldan gremo na en rojstni dan- poleg vseh krofov in mišk se bomo še s torto basali user posted image user posted image user posted image  Srečni mi user posted image user posted image

Se samo na hitro oglašam, da vas malo pozdavim, zdej pa moram šibat ker se je naša pupa zbudila. Imam pa sam še eno prošnjo- delam eno kompilacijo- tako mal različne muzike za v avto, pa zbiram tiste komade, ki so mi res the best of. Sigurno bom katerega pozabla, taku da mi dejte vaše predloge napisat- se pravi katere pesmi so vam tiste naj naj - trenutno delam kompilacijo angleških pesmi, bom pa tudi slovensko in špansko, taku da so vsi predlogi dobrodošli. Delam pa bolj živahno muziko, v avtu mi taka najbolj paše. No, kr na dan s predlogi in če boste rable bom tudi vn nardila en "the best of KAROLINA" user posted image user posted image user posted image  Ful uživam v tem delu, ma sej veste kaku je- kadar človek rabi ideje jih je najmanj. Do zdej sem zbrala enih 20 pesmi.

Lepo nedeljo, kljub vremenu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: mamice iz Krasa
3.2.2008 14:27:25   
MID
user posted image
Kaj je zdej to ženskeuser posted image Kot pa hodite?Ste še žive?Se končno spravim,da bom malo počvekala,pa nimam s komuser posted image .Jauser posted image no!
Drugače,je pri nas klasika-po nedeljsko.Ta dež nam ga serje,pa ravno danes,ko imajo maškare sprevod po mestu.No,sej jaz nebi šlauser posted image ,ker mi gre to vse kar je povezano s pustom na jetra(sorry,ma jaz sem anti maškarada),bi mi pa rada tašča tamalo vzela za kako urco,da grejo malo na zrak,gledat te šeme,pa ne bo nič.Še takrat ko je kdo od volje,da me malo razbremeni,me kaj zaj***.Ma,sej bo boljše.Važno je da smo zdravi,kajneuser posted image .
No,zdaj vas bom pa zapustila in vam dovolila kakšno besedouser posted image .Moram naredit domačo nalogo.user posted image Sem si privlekla domov delo(zaključek meseca),ker mi v službi zmanjkuje časauser posted image .Upam,da se res ne bom utopila v tem deluuser posted image
ONA,kako je šlo praznovanje vašega rojstnega dneva?
Tvojemu sinu pa vse naj,naj,pa da bi bil zdrav.Tudi njemu na žalost z enodnevno zamudo,pa vseeno iz srca!
user posted image
Ala,se beremo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: mamice iz Krasa
3.2.2008 16:39:31   
ona
****ti,no napišem cel roman in me vrže venuser posted image user posted image user posted image
Končno mi je poste ratalo objavit brez,da ga prej kopiram,zdej ko ga pa nisem kopirala,me ven vrže,nouser posted image user posted image
Bom ssamo na hitro povzela vse skupaj!
MID,sin ima jutri rd-9 let,kar ne morem verjet,tako,da nisi nič zamudilauser posted image
Danes smo imeli le eno kosilo z mojim starši,zdej pride še ena kolegica s sinom in to je to!Naročili bomo pizze in se lepo imeli!
Ne bo nobenega rompompoma,ker se je sinu lani zamerili,ker so mu mulci vse razbijali,zato se je odločil,da ne bo nobenega vabil,le sina od moje kolgice!
še boljše,da bo tako,je vsaj mir,ker lani je bilo res za znoret!
drugače mi je tamičkena malo slaba,je včeraj bruhala cel dan,danes je pa že ok,je tudi normalno jedla,tako,da zgleda,da je bila enodnevna viroza!
Ok,zdej grem,pa še zvečer kaj napišem,imam še nekaj na zalogi in sicer tasta,ki spet drži nosuser posted image
Ala se beremo

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: mamice iz Krasa
3.2.2008 21:18:31   
MID
Spet jaz...user posted image
Ne morete verjet,danes sem dejansko že cel dan v enem posebnem delirijuuser posted image .Sem dopoldne poslušala radio istra in drugič v življenju naletela na komad,ki mi je sedel globoko v srce.To se mi res zelo poredko zgodi,pa vendar.Tamalo sem v sami plenički dvignila v naročje,ko sem zaslišala ta komad in šla k radiu,upajoč,da spikerka pove kdo poje ta komad in kako je naslov.Dogodi se čudouser posted image in spikerka res obelodani podatke.Sploh nisem mogla verjet,da to res poje Toše.user posted image
Evo še vam link http://www.youtube.com/watch?v=iuQiFcmRau4&feature=related
Res je človeku včasih potrebna ena taka malenkost,da ima izpopolnjen dan.In hvala bogu,da nam je včasih potrebno tako malo,za potešitev svoje dušice.
Pa brez zamere,če sem vam zatežila.user posted image
ONA ne vem zakaj sem jaz slišala datum 2.2.user posted image Glede rojstnega dne tvojega sina mislim.Sorry,namen je bil dober,želje pa ostajajo.
Pa kaj je spet ušpičil tastuser posted image .No,dej,komot se izkašljaš,če pa si želiš v živo,sem jutri v službi od 7.30 do....(?).Če me ne vidiš,vprašaj po meniuser posted image .
Vedno pripravljena na prisluh...
...vaša MIDuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: mamice iz Krasa
3.2.2008 22:24:27   
trixi
ojla punce, lep pozdrav
končno imam nekaj časa, da kaj napišem. Najprej hvala za čestitkeuser posted image . Ja, s praznovanji je tako, mi povabimo samo none in enga nonota, pa pranono, ja pa seveda naša ima tudi že fanta in to je to. Je takoj polna hiša. Zadnje zaresno praznovanje pa je bilo mislim, da v osmem razredu, ko je povabila skoraj cel razred in so imeli garaža party, ma so se ji zamerli do konca. Kažin na kvadrat, motorini do konca navijat gas- sem samo čakal kdaj bo keri sosed klicou- fantje so igrali nogomet s krofi, ki jih je teta spekla, u glavnem štala. Od takrat povabi taboljše prijateljice ven na kako pijačo in pico in je mir. Letos je pa itak šla še isti večer v Ljubljano in so šli tam na en žur. Sem bila pa prav vesela glede darila. Z mojim sva se zmenla, da ji dava denar pa naj si kupi kar rabi. Me je martvalo, da bi ta denar bolj izvirno zavila. Pol sem se spomnila, da ji kupim ene par spodnjih hlačk (ker je čisto nora na spodnje perilo) in ji tja noter zakamufliram. Torej sem kupila še eno tako lepo škatlico, sicer ful otroško, na pokrovčku je narisan zajček-ima namreč zajčka kot hišnega ljubljenčka, spodaj sem dala v škatlico od Lumpi žvečilnih pa evriče. Pa ko sem ji dala darilo sem imela en tak govor, v stilu kao da nismo vedli kaj ji kupit, pa smo se spomnili, da ma rada gatke in smo ji to kupili. Sem mislila, da bo držala nos v stilu: " A samo to..." pa se je tako lepo razveselila, da sem bila prav vesela, da so v škatlici še evriči. 
Pust- mah, jaz si ful želim, da bi bila za te štose, pa mi nekako ne rata, če bi vsaj še moj imel kaj volje za se napravit. Cel vikend smo bili doma, danes sem iz samega ljubega dolgega časa pekla krofe, malo tudi zato, da sem tamalega zaposlila, ker je bil tečen skozi noter zaprt, pa je pomagal mesit testo. Ma otroci bojo imeli pustovanje itak v vrtcu, popoldne se bomo šli pokazat do pranone, pa k tašči, da vidi, kaj sva sploh ustvarile, če bo čas, mogoče še do enih prijateljev-žlahte. In to je to.
No, zdaj grem še malo naokoli po RR pogledat kaj se dogaja, pol pa še malo štrikat.
Lahko noč

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: mamice iz Krasa
4.2.2008 13:04:40   
Anonimen
user posted image


No pa sem spet tukaj, Enej je ozdravel sm mal je še prehlajen. Tako da potem sem zbolela pa jaz , da sem morala biti skozi v postlji.
Pust letos ni blo nič. Dež , no tako da tamal ni bil nič našemljen.
Pekla sem pa buhteljne letos namesto krofov. Sej so mi še kar ratal.
No danes sem mislila da bo lepo vreme da bi šli kaj ven pohajat, ma je spet ta dež. Tako, da bomo kar v hiši bli.

Lep dan vam želim še naprej, čeprav je deževen.

No zdej grem pa na user posted image .

(odgovor članu trixi)
  Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?