ona
|
Tole ja pa najprej za KAROLININO princesko,čestitke za prvi rojstni dan,pa ljubčke ji vsi mi pošiljamo Malo z zamudo,ampak iz vsega srca ji želimo vse naj,naj,naj Ok,punce,lahko me tepete,pljuvate,teptate.... ,ampak jaz sem res zahinavla,samo ne nalašč Torej,kdaj sem bla nazdnje tle gor ne vem....saj danes imam tudi še tolko za delat,da bom znorela,res,me tale lanska zaloga takooooo zajebava,da ni kaj!Ko sem že mislila,da je vse ok,sem se mogla lotit jovo na novo.Saj,če bi blo tole vse lepo poštimano je ok,samo kaj ko moram malo prilagodit vse skupaj,da kao zgleda,da ni zaloge Samo ne nobenemu povedat Torej od sobote pa do danes se je dogajalo naslednje! V nedeljo je bil tak lenoritis,da je joj,pa še čuden dan.Nekja smo študirali,da bi šli v LJ na razstavo psov kar tako pogledat,samo se nam ni dalo na koncu it. V ponedeljek popoldne je tamala dobila vročino 37 in je bila res cel dan sitna in čudna,proti večeru je še mene začelo lomit in sem še jaz dobila vročino in se pobrala spat ob 20,30,v torek sva bile obe doma,torej včeraj.Tamala je kar čez noč ozdravla,jaz sem bila pa včeraj cel dan na kavču ful slaba.Sem mislila,da je že kakšna gripa,ker res ni kazalo dobro,danes sem pa kar ok,samo prehlad mi je udaril ven Tamičkena je super,zdrava,zgleda,da je bila vročina samo momentalno in je danes šla že lepo v vrtec,je pa sin zbolel,isto kot jaz,danes vročina,samo sedaj,ko je šel spat je bil že dober! Ma kdo ti ve kakšne so to take čudne viroze No,to je bil torej moj razlog za štrajk,danes sem pa res cel dan v prenosniku v tej ku...zalogi!!!! MID,evo me,si zadovoljna Prej ti nisem do konca povedala,da je pri nas tudi ratalo v prvo No,da še drugim povem Ko sva z mojim delala tamalo je ratala v prvo,za ne verjet,pri sinu pa je trajalo celo leto,da se je prijel Kako ta narava za vse poskrbi,a? Pa še,da ne pozabim,tisti opran telefon dela ko urca,sem ga nekaj časa sušila na radiatorju in sedaj vse dela Zdej lahko še kakšen telefon operem Glede tvoje službe,ma ne bodi smotana in ne podaljšu zastonj,če ne te bom jaz prišla iskat,da greš domov,ok...Resno,ne delaj več kot je treba,pa še zastonj!!!Dej ti meni telefonsko od šefice,ji bom jaz ene par povedala in jo seznanila z zakonom o delovnem razmerju,pa še KAROLINA mi bo pomagala,kajne? Za zobe pa imam jaz še en recept-dajte jim v usta mokro brisačo in naj jo punce imajo kar v ustih.Saj se sliši smešno,samo naša je imela tole majno brisačko nonstop v ustih in ji je lepo hladilo dlesni,čez noč pa malo calpola,pa bo! KAROLINA,tebi sem že zs poslala,drugače pa velja za zobke zgornji nasvet! Pa punce nasplošno,če se boste preveč sekirale to tudi vpliva na otroke in prav čutijo kdaj smo me mame živčne,resno! Jaz sem pri naši prav opazila kadar sem bila živčna,je bila tudi ona sitna. Saj je res v takih razmerah kot vedve MID in KAROLINA delate se normalno doma sprosti,samo dejta se potrudit,res zadari vaših sončkov.Oni vas morajo videt vedno zadovoljne,potem so tudi oni mirni!Saj zgleda,da malo solim pamet s tem,samo nekaj pa je na temu ANAKARIN,kako pa kaj pri tebi,kako gre z branjem?Ja,z vajo boste rs naredile čudeže in ti jo kar priganjaj z branjem,saj če ne bo težka v 3 razredu,ker tolko zahtevajo od njih!zadnjič enkrat je tamali imel eno nalogo,ki sva jo midva z mojim reševala 2 uri in sploh nisva mogla dojet kaj hoče naloga,kaj šele za sina kako naj tole razume kaj pa.če jo po temu,ko bo vsak dan brala,provaš kaj nagradit s kakšno malenkostjo?Lahko,da ji bo potem lepše brat,čeprav vem,da je bilo z našim isto,samo sem forcirala do te meje,da sva se skregala in je začel jokat od vsega hudega!je pa pomagalo moje kričanje in je bral!!! Kako pa kaj mali Benjamin?Je že zrastel,a,saj bo kmalu imel en mesec Kako gre ta cajt naprej! Ta srednja pa je kaj ljubosumna ali se je hitro privadila bratca? MIKENA08,tudi z moje strani dobrodošlica Da najprej popravim MID,sinček ima 9 let,zgleda pa res,kot,da ima 11 Jaz pa lepa kristusova leta Lepo,da si se nam pridružila in ti bomo provale pomagat z nasveti,kolikor bo v naših močeh,ni panike! In smo res ene čveke,nimaš kaj!Smo pač le 4 babnice,ki smo se tako lepo ujele tukaj in si že dosti povedal,je prav fajn res malo poklepetat tukaj,ker smo res že prav domače!! Počasi bom mogla končat in upam,da sem sedaj zadovoljila vse vas s tem romanom in sem se malo odkupila za nazaj Še to,danes smo šle s tamalo naročit torto,menda tja kamor KAROLINA,ker sem videla tudi pika poke,naša gospa pa si izmed vseh tort na slikah izbere metuljčka,ki ni bil nič posebnega,vsaj na sliki ne In jo nisem mogla nikako prepričat za drugačno torto In na koncu je ona mislila,da bomo torto kar domov odnesli in je bil tak kažin v vatu do doma,da mi je še sedaj žal,da sem jo vzela s sabo...drugič grem sama in ji torto pokažem šele doma.Toliko v vednost,ko boste imele namen 3-letnico vzet s sabo izbirat torto Nikar tega počenjat Praznujemo pa točno v soboto in bo tudi pri nas kar fešta,saj imamo tudi mi dosti otrok za povabit,ker se redno vabimo na rojstne dneve! Saj je lepo,da jih je dosti,samo kažin pa je s tem,ni kaj! Ala zdej pa zadosti,me čaka prenosnik,bogi se je kar ugasnil
|