neni
|
Zdravo, danes bo spet vročinski val, moram zdej tipkat, popoldne se tudi od tega potim. Koalca, močno držim pesti za ponedeljek, potem pa raztrobi vsem veselo novičko. Boš videla, da bo vse v vredu, potem se pa tudi sekirala ne boš več. Obljubiš? No, sej pred vsakim pregledom te pride malo strah, ampak samo malo preventivno. Ko ga boš pa čutila, bo pa itak vse rešeno. Pa počasi si boš lahko že privoščila kakšen majhen nakupek (tak, številka 56). Goya, spol boš zvedela enih 15 minut za mano, če le ne bom pod narkozo. Prej pa ne! Sem jaz tudi mojemu povedala, kako si se začela režat, ko sem ti povedala za uno ime. Ne, mislim, da pri nas ni straha... pri nas smo bolj za gvišne variante, Janez, Meaja, Polde pa to. Lana čimprej se odpravi na morje, ker je škoda slabe misli prodajat doma. Itak bo vse v redu, ne more se vse na ene skopat. Tako je meni rekla ena zdravnica in tudi res je tako!!! Draga Neža, tukaj boš vedno dobila tolažbo, zato pa smo tukaj. Glej, tudi jaz bi že lahko spokala, pa Goya sploh več ne paše sem, pa še katera. Ampak ene (tiste ta boljše) vedno ostanemo tukaj. ker vemo, kako je hudo in ker se imamo rade. Tudi tebe imam zelo rada in tudi pri nas doma kdaj prižgemo svečko za tvoja angelčka. In predvsem komaj čakam na tvoje nove boje, ker takrat bom vedela, da se ti je srce malo pozdravilo. Bolečino, ki jo sedaj prenašaš si pa ne znam predstavljat, lahko samo malo čutim s tabo. Drži se in predvsem iščita s tvojim dragim tolažbo eden v drugem in ta vez naj vaju povezuje. Lep pozdrav Neni in Brcko
|