|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
17.7.2007 17:47:37   
lana38
Tudi jaz sem vesela, da si se oglasila, soncek.djukelica.
LP

lana38

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
18.7.2007 10:06:49   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica
Goya, kako kaj tvoja mišolina? Pošiljam ji koš poljubčkov!user posted image

O, lej jo, lej jo user posted image . Mišolina je pa v redu, hvala. Včeri smo dobili dve zgornji enki hkrati user posted image user posted image . Končno. Smo jih čakali že pred 2 meseci user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1152
18.7.2007 12:39:19   
baguSka
Sori soncek.djukelica.. user posted image

Evo mene... od dohtarja. Nic dobrega. Dezurna G mi je ugotovila, da krvavim iz maternicnega vratu, ker je bil ta med posegom ranjen oz rahlo raztrgan in ta naj bi se sicer zaceli sam od sebe v roku 3 dni, meni pa kljub temu, da so mi ga zasili, se vedno krvavi... kar jih je zelo cudlo. Zdej me je namazala z neko tekocino in mi dala neke antibiotike in ce do petka ne bo boljse, se moram javit, potem pa me mogoce caka se en poseg, pri katerem mi bojo sli se enkrat sivat MV... Upam na najboljse in da to ne bo potrebno.

Lep in hladen dan vsem skupaj.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
18.7.2007 12:40:56   
biba77
Joj, baguSka, ene vse doleti...user posted image Zal mi je...user posted image

Punce, meni se od vrocine kisajo mozgani in delovna storilnost je pod niclo...user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
18.7.2007 12:44:31   
koala
Ojoj baguska, tebi pa res ni nič prihranjeno. Močno stskam pesti, da se do petka stvari poštimajo.

Biba, mislim da nisi edina. Jaz sem imale v spalnici včeraj 29 stopinj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
18.7.2007 12:48:55   
lana38

Vročina, da je groza. Jaz imam skoz v stanovanju 30, pa imam vse zaprto, razen ponoči odpremo okna. Zdaj pa že 2 dni prakticiram, da odprem vhodna vrata od stanovanja, ker je na stopnišču pravi hladilnik. Na ta način mi uspeva obdržati 30 stopinj v stanovanju, kar je še kar znosno, če sem v kopalkah.

baguSka, kadar ima user posted image  mlade, jih potem res ima povsod. To je kar neverjetno, kar se ti dogaja. Upam, da te čimprej poštimajo.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
18.7.2007 14:13:48   
šemalo
baguska, drži se....user posted image user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
18.7.2007 14:44:59   
dolenjka
Baguska drži se!! Pa upam, da boš sedaj vsaj do konca tega tedna doma in v ležečem položaju al bi blo mogoče treba da te pridem na postlo prvezat?? user posted image
Čuvaj se!

Pozdravček vsem ostali iz prijetnih 24 stopinj!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
18.7.2007 17:10:03   
citrončica
Tudi od mene vroooč pozdrav!!

Anitka se upam že hladi kje vuser posted image senčki in uživauser posted image ,

Baguska,držim pesti,da se ti končno porihta tole sruser posted image ,da zaživiš normalno....

soncek.dj..lepo da si spet z nami,čuvaj se vročine,v senčko pa noge v lavoruser posted image user posted image !!

tudi vsem ostalim pozdravček........

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
18.7.2007 18:28:03   
soncek.djukelica
baguska, ni blema!user posted image

kot je lana napisala, ko ima user posted image  mlade jih ima ful! upam,da ti bodo antibiotiki pomagali in da ne bo potrebna še ena operacija!user posted image user posted image user posted image
Goya, a vi ste pa že zobke začel dobivat! Krasno! user posted image  A za jabuk pojest bo?user posted image
Citrončica, jaz sem cele dneve kar notri v stanovanju! Sam čez vikend se grem kam namakat, pa ne na bazen!user posted image  Je pa notri ena lepa fajn temperatura od 25-30 stopinj se giblje!user posted image  Tudi user posted image user posted image  se kaj preveč ne bunita, očitno šparata energijo za zimo!user posted image
V materinsko šolo grem pa že septembra, ne bi rada da me kaj preseneti, so mi pa rekli da več kot cca 36 tednov naj ne bi vzdržala! To bi naneslo konec novembra, sam jaz pa vem,da grem v Rim okoli Miklavža! Sem si že vse rezervirala!user posted image user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
19.7.2007 9:57:26   
neni
Čau !

Joj sonček.d takrat pa začne veseli december in bo tolk lepo v Rimu. No, mislim, da bomo mi takrat že nazaj in bomo mogoče lahko že čisto malo po domačih štačunah firbce pasli.

Tudi mene še vedno potre Nežina zgodba in se moram malo paziti, ker vidim, da vse vpliva name (ponoči grde sanje). Drugače sem pa v redu, ob 12h gremo vsi trije na 3D ultrazvok, tako da bom popoldne več napisala. Obljubim. Držite pesti, da ne bomo izvedeli spola.

Anitka uživaj v Keniji.

lp Neni

Neposredna povezava do sporočila: 1161
19.7.2007 11:40:23   
emaa
Držite se punce, v tej vročini ni fino trebuha imet. Soncek en mesec prej pa ja ni tako hudo, toliko prej sem jaz rodila. 

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
19.7.2007 13:16:28   
neni
Ekola punce, sem že nazaj. So me iz bolnišnice klicali, da dr. Likar raje malo prej naredi uz, ker bodo potem kolki in se bodo zavlekli, tako sva se na hitrico odpravila in sva zdej že nazaj.

Mali je ravno primerne velikosti, ima vse organe, lušno faco, imamo slikce. Rokice je imel pred obrazom ampak jih je kdaj odmaknil (predvsem, ko ga je G podrezal). Pa zehal je na veliko, včasih malo stegnil nogice, ki jih ima čisto po kavbojsko prekrižane pred sabo. Leži pa čisto povprek, glavica je bila na desni, ritka na levi, nogice pa zavihane pred obraz.
Dr. Likar je rekel, da je čisto v redu, da nič bat. Zajčje ustnice nima, trebušna prepona je cela. Posteljica je ok. Maternični vrat tudi.
Spola pa še ne vemo. Je G dvakrat vprašal, če nas res ne zanima (v hecu), pa mu je moj mož rekel: a vi že veste? Pa je rekel da ja, ko tako fajn leži. Ampak midva nisva videla nič, ker če ti dr. s prstom ne pokaže je itak vse šekasto in migetajoče. Naj tako tudi ostane, sem prav vesela.
Važno, da je zdrav in da se ima lepo.

Zdej pa res prisežem, da se ne bom več sekirala, da nebi bil ok.

Moj dragi je moral na žalost delat, jaz bom pa danes kar v hladu in v vodoravnem položaju preživela, so mi včeraj noge ful zatekle, ko sem imela naporen dan.

A ja, pa težek je 796g. Ne vem kakšen trebuh bom imela, ko se bo zredil še za 3 kg. Meni se zdi že zdej dovolj velik za ga prenašat. Boljše, da ne kompliciram preveč, ker me še veliko "lepega" čaka.

lp neni in malček

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
19.7.2007 14:11:53   
GITA14
neni
tako lepo si napisla, da mi gre kar na jok

želim ti še naprej tako lepo nosečnost.

lp

gita

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
19.7.2007 14:25:34   
koala
Joj neni tako ste že veliki.
Kako lepo saj sem jaz vedla, da bo vse tako kot mora biti.
Zdaj pa res uživaj v tej svoji dolgo pričakovani nosečnosti.
Čeprav te razumem, jaz nimam tako žalostne zgodbe v ozadju, pa vseeno cvikam 100 na uro kaj bo v ponedeljek, imam namreč NS.

Nisem vedela

(odgovor članu GITA14)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
19.7.2007 14:56:24   
GoYa
Joj, BaguSka, hudič ima pa res mlade user posted image . Upam, da se stanje izboljša in poseg ne bo potreben user posted image .

Ja, soncek.djukelica, mi mamo že kar 4 zobke. Prva dva imamo že od marca, zdaj sta pa končno še dva nova pokukala. Jabolčko pa papa tudi že dolgo. Sta bila dovolj tudi samo spodnja dva zobka user posted image .

Neni, user posted image  za izvide iz UZ. Mal pa me vseeno matra al bo pobec ali punčkauser posted image . In nikakor mi ne gre iz glave ime unga fantka user posted image user posted image user posted image . Sam glej, da se tudi vama ne skisajo možgani od te vročine. No, mislim, da take panike pri vas še ni user posted image .

Koala, user posted image  za ponedeljek. Pa nič bat, vse je ok user posted image .

Lana38, kako je pa z AC? A si že bila, so že izvidi? Al sem jaz kaj spregledala user posted image . Tudi zate in tvojega user posted image  eno user posted image .

Vročina je pa res neznosna, kaj user posted image . Dobro da je pri nas doma lepo prijetno hladno user posted image .

In samo še 10 dni do službe user posted image . Uaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
19.7.2007 14:57:10   
Neža81
oJ!
Sploh ne vem v katero bolj vedro sobo zdaj spadam (razen Upanje po splavu in V objemu žalosti) user posted image , pa sem se kar v to. Imam mesečni izpad mozga (zaradi bivanja v bolnici) glede dogaja na RR, zato mi ne zamerit, če bom bleknla kaj čudnega, norega, ....

Pr meni težav še kar ni konec in konec in konec.... Med  vikendom sma z mojim šla v Novigrad h kolegom malo odklopit živce in sma se po kratkem postopku vrnila zaradi mojih "novih" zdravstvenih težav. Iz sobote na nedeljo me je ob 3 zjutraj fuuuuuul močno začela bolet trikotnik pod prsmi, začela sem ful bruhati, nato pa me je začelo se dušiti. Moj me spaka v avto in direkt na našo stran v Izolo (Hrvatam ne grem dohteru). In kaj tam doživima? Med. sestra me ni hotla sprejeti, ker nisem imela napotnice, a jaz cela bleda tam na stolu lovim zrak. Ne moreš verjet no!!! Potem se je moj moral ful razjeziti, da so me sprejeli, na koncu pa so hotli, da plačam pregled. ZA ZNORET! Po treh urah me je napad minil, niso pa nič ugotovili. user posted image user posted image user posted image  Malo deluje na počutje še psiha, ker mam ful nočne more (seveda o dojenčkih), pa me vse skupaj duši. Eh, bo že bolje. Nisem prišla jamrat sem.

Jutri grema spet za vikend k drugima kolegoma v Pulo. Upam, da bom imela tam z zdravjem več sreče. user posted image  Na daljši dopust pa greva sama 15 avgusta v Kustiče na Pag. Zraven si boma peljala vodnega skutera in se malo fijakala po tistih samskih kotičkah. Upam, da me ne bo presenetla M, ker bo takrat ravno 6 teden po porodu.

Jutri imam pri moji G prvi pregled po porodu. Ker se z G poznamo in jo bom zdaj prvič videla po porodu, mi bo spet hudo, spet bodo solze , .... Upam, da bom čimprej končala s pregledom in da bo vse vredu.

Tako, na kratko sem se vam javila, zdaj pa grem na kavč pod klimo gledat limonade... če pa ni nič drugega po TV v tem cajtu. Midva z mojim imama danes in jutri firmo zaprto zaradi vročinskega vala user posted image user posted image user posted image  ... ne me resno jemat! Saj če stranka pride, prletim iz bajte user posted image .

Zvečer pa grem v MB na pokopališče, zamenjat vrtnicam vodo v vazi, prižgat dve svečki, ....

Lepo se mejte, pa ne lutajte zunaj po tej vročini!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
19.7.2007 15:05:14   
GoYa
Neža81 user posted image , v tej sobi si vedno dobrodošla, pa če se imaš za zjokat ali pa delit veselje z nami. Kot da težav ni dovolj, te mora še kaj zadet al kaj user posted image . Upam, da je bilo sam kaj prehodne narave in je sedaj vse ok. Uživaj na morju, kolikor le lahko. Tudi, ko bosta sama s user posted image , se odmaknita v svoj kotiček in malce oddahnita.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
19.7.2007 15:16:11   
emaa
Neža vedno si dobrodošla, pač če imaš slabši ali boljši dan. Upam, da za vaju napočijo lepši dnevi. 

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
19.7.2007 16:03:51   
soncek.djukelica
ojla,

Neža draga, seveda si dobrodošla! Jaz sem tvojega javljanja vedno vesela,ker pol vem,da nisi padla v čisto depresijo in da ne želiš z nikomer govorit! Vsak dan si v mojih mislih!user posted image user posted image user posted image

neni, želja se ti je uresničila,nisi zvedela spola,ampak da je z tvojo user posted image  vse v redu!Čestitke!user posted image user posted image user posted image
Punce,kje v Lj pa delajo 3D UZ? Tudi jaz bi rada šla!user posted image

Goya, a tudi z dvema zobkoma je šlo? Zdej bo pa toliko lažje,k jih je štiri!user posted image

Emamair, sej vem,da 4 tedne prej ne predstavlja kakšne težave, imam pa željo,da raje kasneje kot prej, sej pravim okoli Miklavža! Veseli december naj bo res veseli!user posted image  Kot pa sama veš, da od mene ni kaj dosti odvisno! Edino kar mi pomaga je,da jima sugeriram!user posted image

Koala, tudi tvoji izvidi bodo super! user posted image  Jaz sem po NS tudi mal širši javnosti povedala,da sem user posted image !

lp user posted image  in user posted image user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
19.7.2007 16:42:04   
citrončica
Neža,user posted image ,pri nas si vedno dobrodošla,
Kustiči praviš?si me spomnila na otroštvo,smo bili 2-3x? tam,še preden sem šla v šolo,pa se vseeno malo spomnim....super!!

Neni,user posted image za UZ!!
nisem vedela,da 3D delajo,
sem prav vesela,da si tako lepo doživela in nam tako slikovito opisalauser posted image

Goya,4 zobke,
zdaj boste že baterijsko ščetko rabil,da vse to očistiteuser posted image user posted image

Koala,držim pesti,
itak bo vse super,da potem res začneš uživatuser posted image !!

Soncek.dj.,
tako ja,v senčki al pa notr se drži,kadar se ne moreš namakat,je čist prevroče zunej,jaz ko pridem domov,le še proti večeru nos ven pomolim,če je že trebauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1171
19.7.2007 16:53:02   
emaa
soncek baje Pušenjak v Dravljah to dela, pa še kdo bi se našel. Pušenjak je bil meni v redu, sva se med mojim carskim tako zadebatirala, da je joj.

Neposredna povezava do sporočila: 1172
19.7.2007 17:24:45   
lana38
Neža81 user posted image user posted image user posted image , kjerkoli boš iskala tolažbo si dobrodošla. Tudi pri nas na Upanje po splavu.

koala, NS bo OK.user posted image

neni, super za UZ.user posted image

Tudi na druge mislilm, čeprav nisem vsake posebaj omenila.

Jaz sem pa na AC bila prejšnji petek 13.7. Jutri bo že en teden. Sem jo dobro prestala. Edino mesto vboda me je bolelo 2-3 dni. Jemala sem Magnesol proti krčem in mi je zelo pomagal. Bi ga jemala še naprej, če ne bi včeraj dobila alergije, ko sem zvečer spila zadnjo tableto. Čez enih 20-30 minut sem bila cela gobasta po nogah in rokah. kaj drugega ni moglo povročiti koprivnice, ker nisem nič takšnega jedla. Tudi drugače sem nagnjena k alergijam. Sem že tudi po Ceporexu dobila. Ko se mi je pa prvič pojavila po CeCLorju, me je pa celo dušilo. Vsa sreča, da me ni še sedaj.
Zdaj pa čakam na izvide AC 3-4 tedne, če bo vse OK. Upam, da me tokrat nihče ne pokliče in pride izvid po pošti. So pa rekli, da jih po 4 tednih lahko pokličemo, ker imajo gužvo. En teden bo jutri že za mano. Naslednja 2 pa bi najraje kar prespala in ko bi se zbudila bi me že čakal lep izvid v poštnem predalu.user posted image  Moja 2 junaka gresat v nedeljo v Izolo na morje za 14 dni. Jaz imam pa v torek pregled pri G in potem si moram še urediti papirje za bolniško pri osebnem zdravniku. Če mi bo G dovolil, bom šla potem še jaz za njima z vlakom do Kopra. Tja pa me prideta iskat. Seveda se moram pa tudi dobro počutiti. Skoraj bi bilo bolje, da grem kot, da doma tuhtam in cvikam na vsako zvonenje telefona.
LP

lana38

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
19.7.2007 18:11:26   
koala
Neža vedno si dobrodošla, pa čeravno je treba jadat. Ti se samo oglasi, za pogovor pa še vedno velja, če želiš ti pošljem svoj gsm, samo javi se mi na zs.
Tvoje zdravstvene težave pa so lahko tudi del žalovanja.Kakorkoli močno mislim na vaju in ti želim, da bi ti vsaj zdravje služilo.

Punce hvala za spodbudo za NS, mene pa že tak mika da bi vsem razbobnala, da sem srečka da je joj. Najraje bi kar z verande zakričala, pa naj sliši cela ulicauser posted image , no malo bom še počakala.

lana izvidi pa pridejo po pošti, jaz vem, da pridejo. Pa naj ti ti tedni ekspresno minejo.

Nisem vedela

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
19.7.2007 21:02:47   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: citrončica
Goya,4 zobke,
zdaj boste že baterijsko ščetko rabil,da vse to očistiteuser posted image user posted image

U, si me spomnila, da moram naročit nove nastavke za Sonicare user posted image user posted image .

Lana38, naj ti še prihodnja 2 tedna hitro mineta. Ja, najboljš, da jo tudi ti mahneš na morje, da ne tuhtaš preveč. Ampak ti povem, da je s pikico vse ok. Sam še izvid dobiš, da ti to potrdi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?