neni
|
Ekola punce, sem že nazaj. So me iz bolnišnice klicali, da dr. Likar raje malo prej naredi uz, ker bodo potem kolki in se bodo zavlekli, tako sva se na hitrico odpravila in sva zdej že nazaj. Mali je ravno primerne velikosti, ima vse organe, lušno faco, imamo slikce. Rokice je imel pred obrazom ampak jih je kdaj odmaknil (predvsem, ko ga je G podrezal). Pa zehal je na veliko, včasih malo stegnil nogice, ki jih ima čisto po kavbojsko prekrižane pred sabo. Leži pa čisto povprek, glavica je bila na desni, ritka na levi, nogice pa zavihane pred obraz. Dr. Likar je rekel, da je čisto v redu, da nič bat. Zajčje ustnice nima, trebušna prepona je cela. Posteljica je ok. Maternični vrat tudi. Spola pa še ne vemo. Je G dvakrat vprašal, če nas res ne zanima (v hecu), pa mu je moj mož rekel: a vi že veste? Pa je rekel da ja, ko tako fajn leži. Ampak midva nisva videla nič, ker če ti dr. s prstom ne pokaže je itak vse šekasto in migetajoče. Naj tako tudi ostane, sem prav vesela. Važno, da je zdrav in da se ima lepo. Zdej pa res prisežem, da se ne bom več sekirala, da nebi bil ok. Moj dragi je moral na žalost delat, jaz bom pa danes kar v hladu in v vodoravnem položaju preživela, so mi včeraj noge ful zatekle, ko sem imela naporen dan. A ja, pa težek je 796g. Ne vem kakšen trebuh bom imela, ko se bo zredil še za 3 kg. Meni se zdi že zdej dovolj velik za ga prenašat. Boljše, da ne kompliciram preveč, ker me še veliko "lepega" čaka. lp neni in malček
|