biba77
|
Anitka, le uredita gnezdece, da bo kasneje, ko bosta imela cimmanj laufarije. Pika74, kako se drzis? Lana, drzi se! HSG ni bav-bav. Punce moje, da vam jaz povem, kaj je z mano... ...no, saj ne vem. Pa moja G tudi ne. Potem, ko sem mislila, da se mi je M malo uredila po porodu (dobila sem jo 6.5 mesecev po rojstvu malega in 36 dni kasneje se enkrat - brez tablet!!), vceraj z mojo G ugotovima, da to sploh ni bila M! Mislim, krvavim, da mi hoce bit slabo (prvic 10 dni, zdaj pa 17. dan) in ko se je ta druga res ze zavlekla, sem klicala G. Mi naredi vceraj vag. pregled in UZ in rece, da imam tako debelo steno maternice kot da sem noseca. In me poslje na betaHCG (sem sla danes). Izvid, seveda, cista nula... No, vceraj mi je dala Dabroston, danes pa je rekla naj vzamem Primolut Nor (10 dni), ker mi bo bolje primil. Potem moram v roku 7 dni dobit M in po njej it spet na UZ. Ce ne bo OK, potem grem na ciscenje? In, potem naj clovek neobremenjeno dela na novem dojencku?!? Se zdaj, ko sem mislila, da te imam O in M, pac daljsi ciklus in mocnejso krvavitev, se izkaze, da pac samo krvavim... Ne vem, kdaj bo Bauc dobil druzbo... No, toliko od mene. Grem zdaj v kot. Pocutje je totalno .