Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.7.2007 12:03:05
|
|
|
|
baguSka
|
Hvala.. sej sicer se pocutim vsak dan boljse, ni pa se cist ok. Full si zelim, da bi se lahko kopala ze, ko grem konec drucga tedna tud jaz na dopust.. pa ne vem ce se bom ze lahko. A kera ve, kdaj nastopi M, ko prenehas jemat KT!?
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.7.2007 12:05:43
|
|
|
|
emaa
|
POnavadi 2-5 dni po tem. odvisno od ženske.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.7.2007 12:09:58
|
|
|
|
baguSka
|
aha... ja sej vprasanje kako bo to pri meni zgledalo... ker itak krvavim ze od operacije naprej skoz... v pondeljk pa vzamem zadnjo tableto... tko da mi ni nic jasno a bom kr naprej krvavela, a se bo vmes ustavlo in bom potem spet zacela... jao, cela zmesnjava... jaz pa se ne smem kopat, dokler ne bom mela konec M... kako bom pa sploh vedla da je M, ce se vedno krvavim
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.7.2007 12:54:23
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla! Da se vam na hitro javim preden odrinema z mojim na . Punce vsem,ki odhajate na zaslužene dopuste vam iz srca želim,da se imaste lepo vreme nam bo baje ful služilo tale teden,ko bomo uživale.Vse tiste,ki čakate na magični + vam pa veliko sreče,da bo en lep kup novih nosečk ko se vrnem ponovno med vas. Neža81 zate pa en velik in topel .Sedaj pa letim naprej na delo mam še en kup stvari za urediti predn pride moj . LP LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.7.2007 15:10:00
|
|
|
|
koala
|
Baguska, jaz sem jo vedno dobila drugi dan, no, enkrat se je zgodilo da sploh nisem zakrvevela(pol je bla pa panika). Nimam pa pojma, kako bo pri tebi. Samo a so ti kaj rekli kako dolgo lahko traja krvavitev, mislim ta po operaciji, ker meni se že malo dogo zdi. Sulfinija ti pa uživaj na morju in namoči se še za nas, ki še ostajamo doma.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.7.2007 20:02:56
|
|
|
|
tinkamiška
|
Evo nas nazaj Smo se imeli fino fajn. V hotelu so nas res presenetili, saj je bila ot. posteljica že notri, ko smo prišli, tako, da je Iza lepo spančkala v postlci, midva pa sva mela priložnost . Vidim, da se je kar precej dogajalo...Neža, tudi jst mislim na tebe... Baguska, veliko jih je zanosilo s samo enim jajčnikom, pa sploh niso imele težav, je šlo hitro, hitreje, kot pri nekaterih z dvema Tako, da kr optimistično glej na vse skupaj Jst sem mela toliko zarastlin, da je še sama G rekla, da ni čudno, da s to džunglo nisem zanosila. Zdej sem pa tudi optimist, kljub temu, da so mi predkratkim odstranili jajcevod, bo moralo ratat...enkrat. Anitka, fino se mej v Keniji, uuu kako bosta uživala Lepo se imejte pupe in čimveč lepih novičk! Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.7.2007 20:12:22
|
|
|
|
koala
|
tinkamiška dobrodošla nazaj!!!!! Lepo da ste uživali, zdaj pa stiskam da sta kakšnega slovenčka zraven prišvercali.
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 13.7.2007 20:44:58
|
|
|
|
pika74
|
O baguSka... šele zdej sm vse prebrala... pišuka se je zakompliciral. In praviš, da bo treba septembra še enkrat... đizs. Pa neža81 - tebi pošiljam tud en velik . huh... jaz sem pa tkole... takrat, ko nimam postopka, malo manj berem RR... z drugimi besedami - malo odklopim vse skupaj. Možgane zafilam z drugimi rečmi in čas hitreje mineva. Uživajte v poletju! Lp
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.7.2007 14:27:29
|
|
|
|
baguSka
|
Samo a so ti kaj rekli kako dolgo lahko traja krvavitev, mislim ta po operaciji, ker meni se že malo dogo zdi. Ja. Tud meni se ze dolgo zdi. Ko sem jih tam vprasala o tem, so rekla kaksni par dni. Da je razlicno od vsake punce posebi. Ene sploh ne krvavijo, ene pa po vec dni. Sem pa na forumu prebrala, da je ena krvavela tud 14 po operaciji se.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.7.2007 14:29:07
|
|
|
|
baguSka
|
Joj tinkamiska hvala... upam in zelim, da nam res cimprej rata.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.7.2007 14:30:22
|
|
|
|
baguSka
|
O baguSka... šele zdej sm vse prebrala... pišuka se je zakompliciral. In praviš, da bo treba septembra še enkrat... đizs. Ja. Sej se po eni strani tolazim, da zdej vsaj vem kaj mi je in da bojo septembra koncno to poslihtal. Zdej samo se na to upam.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.7.2007 14:31:07
|
|
|
|
baguSka
|
huh... jaz sem pa tkole... takrat, ko nimam postopka, malo manj berem RR... z drugimi besedami - malo odklopim vse skupaj. Možgane zafilam z drugimi rečmi in čas hitreje mineva in prav je tako... tud ti uzivaj!
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 14.7.2007 15:57:05
|
|
|
|
citrončica
|
Se točno vidi,da je poletje in lepi dnevi, ogromno vas lepo uživa na morju ,nekaj nas še švica po službah..pa tudi mi pridemo na vrsto... Vsem uživačem na morju čimveč sončka,lepega vremena, , pa do jeseni čimveč ....., enako seveda tistim,ki dopust še čakate ali pa je že mimo.....
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 16.7.2007 8:18:50
|
|
|
|
šemalo
|
JE TREBA DELAT....nč dopusta
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 7:46:35
|
|
|
|
Anitka
|
Ojla! Vas na hitrco še malo pozdravim, ker odrinem okrog desetih proti Muenchnu in zvečer od tam proti Keniji. Punce uživajte, upam, da vas vročina ne bo preveč zdelala, veliko pijte in držite se sence. Skratka čuvajte se vse , mamice z in (ne) čakajoče na . Lp, Anitka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 8:26:53
|
|
|
|
koala
|
Anitka uživaj v Keniji!!!!!!!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 10:42:58
|
|
|
|
lana38
|
A veste morda, kje je soncek.djukelica? Tudi pri decemberkah se nam že lep čas ni oglasila. LP
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 12:09:40
|
|
|
|
baguSka
|
Joj Anitka maximalno uzivaj... ceprav si zdej ze na poti no... Pa pazta se slonov, pa ziraf pa levov... Jaz mam pa jutr zjutri kontrolo, ker namrec krvavim ze 14-ti dan. In je rekla da moram nujno takoj pridt in kaj sem do zdej cakala... Tko da jutr grem v akcijo. Sej se je tud men ze zdel mal sumljiv vse skupi...
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 13:35:55
|
|
|
|
tinkamiška
|
Anitka, verjamem, da se bosta mela fino fajn! Baguska, držim pesti za jutri! Lep pozdrav vsem! Tinka
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 13:40:16
|
|
|
|
šemalo
|
baguška, ti bo verjetno prav prišla.....
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 13:50:56
|
|
|
|
dolenjka
|
Baguska a te mal kregam??? A ti še vedno na šiht hodiš? Domov pa počivat!! Jutri bom mislila nate, ti pa le pridno poročaj!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 14:04:06
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 A veste morda, kje je soncek.djukelica? Tudi pri decemberkah se nam že lep čas ni oglasila. LP ojla, tragičen dogodek glede Neže me je resnično pretresel,da sem se malce umaknila od rr! Tudi zaradi tega,ker pričakujem dve ! Z nami je vse krasno, nam lepo bijejo, trebušček počasi kipni, večjih težav pa nimam! Baguska, sem brala tvoj post, upam,da v jeseni vse skupaj urediš kot je treba! Tinka, fajn da ste uživali! A vroče vam ni bilo preveč? Upam,da ste domov prinseli kakšno ! Anitka se pa sedaj že hladi ob kakšnem pivu! Neni, kako si pa ti? Midve sva sedaj obe v drugem tromesečju, le da ti vodiš za nekaj tednov! Pika, detektivka, kako je z teboj? Mi smo šli zanč na Rakitno na jezero, čudovito je bilo!Kako pa , a lavfa? Goya, kako kaj tvoja mišolina? Pošiljam ji koš poljubčkov! Vsem ostalim,ki jih nisem omenila,pa veliko lepih pozdravov!
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 15:58:39
|
|
|
|
baguSka
|
Hvala za pesti vsem skupi... Dolenjka... ne me tepst no... sej grem jutr na kontrolo.
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 15:59:54
|
|
|
|
baguSka
|
Pogresana socek.djukelica... lepo da si se oglasla...
|
|
|
|
RE: Za nas (299. nadaljevanje) 17.7.2007 16:54:34
|
|
|
|
soncek.djukelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka socek.djukelica...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?