|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
25.7.2007 16:34:40   
lana38
Bom poskušala uživati, kolikor se bo dalo, citrončica.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
25.7.2007 18:57:04   
koala

IZVIRNO SPOROČILO: lana38

koala, kako pa veš tole o dežju popoldan 24.7.?

Ker imam na ta dan rojstni dan in nas vedno pere. Ampak vedno. Samo včeraj nismo imeli piknika, tako da se nisem sekirala.

Aja, pa uživaj na morju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
25.7.2007 22:37:39   
neni
Koalca, sej sm vedla!!! user posted image user posted image user posted image
Pa čestitke za rd in obletnico, ti imaš pa res pesto tale mesec. Sej je prav, si zelo zaslužiš. Uživaj v nosečnosti, nič več ne bo šlo narobe.

Lana, ti pa lepo na morje, da bo mali malo telovadil, da bo športnik, ki te bo čez nekaj tednov že fino zbrcal. Toliko, da boš pomirjena.

Pozdravčke tudi vsem ostalim, Piki, ki vidim, da nas spremlja iz ozadja in vsem fosilkam.

Jaz sem bila danes v knjižnici in malo po trgovinah. Sem gledala cotke za male, kupila nisem nič. Sej itak ne vem kaj, pa še raje bom šla v Ljubljano, je več izbire. Ampak sem pa gledala najmanjše številke in začela v trgovini jokat. So mi kar solze tekle, ker ne morem verjet, da bomo to rabili. Trgovka me je kar pustila, zgleda, da nisem bila ta prva. Potem sem se pa zbrala, je blo malo bolje. Drugič moram robce s sabo vzet.
Sramota, če bi me moj videl, bi jih slišala.

Pa danes sem še dobila vabilo na poroko ene prijateljice. Sem ful vesela zanjo, samo ne vem, kako bo z mano septembra. Šla bova že, vsaj k maši, če bom le zlezla v kakšno nosečniško cunjico. Drgač bom šla pa za strežnika, si bom uno haljo oblekla.

Lahko noč punce!

Neni in moja "švoh kilca" 

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
26.7.2007 7:18:48   
Anitka
Jambo!!!

Vas bom pozdravila kar po kenijsko, ker sem sedaj tako navajena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Skratka punce - midva sva nazaj, tako, da se le pripravite občasno na kakšno teženje z moje strani user posted image user posted image user posted image Sicer v tej rundi bolj malo, ker greva v nedelo še za en teden na morje, potem pa.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Vas moram prav lepo pohvalit, ker ste tako pridno pisale v ZA NAS user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ste me res razveselile.

Biba77 in Koala vama pa vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neža81 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti se nam kar oglasi.

Vidim, da ste imeli kar fajn vročino v Sloveniji, proti meni v Keniji - vsak dan je deževalo 2-5 krat, temperature pa so bile zelo znosne 26-28. Sicer ta dež tam pride tako na hitro in tudi na hitro odide. Punce moje kaj naj vam rečem, midva sva se imela zelo lepo, videla sva mariskaj. Ljudje živijo v takšnih razmerah, da je za zjokat - kot da ne bi bila na našem planetu. Siromaštvo, apak so pa ljudje zelo zadovoljni in gostoljubni. In otroci so nam kar naprej mahali, ko smo se vozili mimo njih. Hoteli pa so seveda strogo zavarovani in čisto nasprotje življenju domačinov - kot da bi prišel v drug svet. Bila sva tudi na dvodnevnem safariju, kjer sva prespala v divjini - sicer v čudoviti hiški, ampak vse naokrog pa živali - sloni, žirafe in še kaj. Spozanavala sva njihova različna plemena in jaz sem z nekaterini tudi zaplesala user posted image user posted image user posted image - z Masaji naprimer. Poskusila sva tudi nekaj njihove tipične hrane, ki je bila prav okusna.
Mi je pa po eni strani kar malce žal, da sem se odločila za jemanje tablet proti malariji (sedaj ne smem takoj zanositi user posted image ), saj sem v celi Keniji videla le dva komarja, pa sva tam prepotovala kakšnih 1500 km.

Za zdaj naj bo to vse, ker sem še zelo utrujena - včeraj zjutraj sva vstala ob dveh, ob sedmih sva imela polet do Munchna, kamor sva prišla popoldne ob treh in potem vožnja do Slovenije tako da sem prišla v posteljo nekaj po polnoči. Mah bom že preživela. Slikce vam bom pa tudi kaj pokazala - obljubim.

Lp,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1229
26.7.2007 7:23:31   
biba77
Oooo, Anitka!
Dobrodosla nazaj. Sem ze pogresala tvoje "tezenje"!user posted image user posted image user posted image

Ostalim pa tudi, dobro jutro!

Pri nas nic novega, ceprav sma z atijem po novem vsak vecer vsaj eno uro prej ze v postelji (in spima!), nismo nic bolj naspani. Tako, da bomo verjetno opustili to novo navado.user posted image

Bauc se vedno ni shodil - iz cistega ziherastva. Pa bo ze... Moj pobira stave, ali bo pred morjem, tam, ali ko se vrnemo.user posted image user posted image user posted image

Lep dan, cveke. Danes bo ravno pravsnja temperatura,

b77

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
26.7.2007 7:51:33   
šemalo
dobro jutro, dopustnice in ostala banda.....ja temperatura pa bo.....

sem bila za vikend away, je blo 41 stopinj, včeri zjutraj pa samo 14!! Pa pravijo, da sem sitna in utrujena?!

Me prov briga, čaka me še en mesec norčij, pol pa čisto zares septembra v boj!!!
P.s. moje zastave že rahlo bledijo.......sovražnik v obliki dvoma je nenehno na položaju...
cmok vsem pikicam....

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
26.7.2007 8:24:48   
koala
Anitka dobrodošla nazaj, smo te res pogrešala, zdaj pa bo treba en miting. Obvezno!!!!!!! Lepo da sta uživala v Keniji, kaj pa pravijo sloni, žirafe in druge živali? Jaz bi menda kar tam ostala.user posted image user posted image

šemalo, ti kar med nas pridi, pa bomo tvojega sovražnika z skupnimi močmi pregnale, jaz pa se že ogrevam.

Hvala za čestitke, neni ti pa tudi uživaj, jaz sem se zadnjič zjokala, ko sem novorojenčka vidla in to sredi mesta, saj me niso nič čudno gledaliuser posted image .

Nisem vedela

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
26.7.2007 14:05:05   
GoYa
Koala, vse najboljše user posted image . Tale RD je bil pa itak najboljši, a ne.

Neni, ne samo, da te hormoni dajejo, se mi zdi, da si fasala tud mal slepote. Verjetno ne vidiš, da ti že par dni ZS-ji bingljajo v nabiralniku user posted image user posted image user posted image .

Lana38, lepo uživaj na user posted image .

Anitka, dobrodošla nazaj. Lepo, da si se imela lepo user posted image .

Pozdravček tudi ostalim pupikam.

No, jaz imam pa eno prošnjo, če si lahko vzamete par minutk časa in glasujete za našo kuhinjo. Tu je link http://www.go-design.si/galerija?kId=132 , naslov naše kuhinje je Mala kuharica, avtor: seveda Lina user posted image . Tako, najbolj bo vesela, če ji boste kar 5 točk dale user posted image . In če bo kaj sreče, mogoče dobimo kuhinjske aparate Ora-Ito. Hvalauser posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
26.7.2007 17:27:46   
koala
GoYa kje se pa registriram? Sem htela glasovat za tvojo princesko pa mi ni dovolilouser posted image

Nisem vedela

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
26.7.2007 19:36:12   
citrončica
Koala,
vse naj naj za rojstni danuser posted image !!
Anitka,
dobrodošla nazaj,pa še kaj napiši,kako je bilo!!user posted image
Neni,
uživaj in ne daj se motit,
to so solzice sreče in prav je,da te vsaketoliko obiščejo!!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
27.7.2007 9:13:33   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: koala

GoYa kje se pa registriram? Sem htela glasovat za tvojo princesko pa mi ni dovolilouser posted image

Greš pod našo kuhinjo in pod sliko klikneš gumb Želim glasovati. Potem se odpre nova stran in v desnem spodnjem kvadrantu imaš opcijo za registracijo. Potem dobiš od njih mejl in potem lahko glasuješ user posted image . Pa hvala za gals user posted image .

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
27.7.2007 9:15:00   
Sulfinija
Koala,malo z zamudo vendar iz srca vse naj,naj ob minulem rojstnem dnevu ti želim.

LPuser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
28.7.2007 12:46:02   
pika74
Ojla šiške... kva dogaja?

A je kej novega? Da vas mal pobezam...user posted image

Lp
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
28.7.2007 12:53:37   
sonček33
pika74 - jah nič a ne- še vedno se trudimo...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
28.7.2007 12:54:37   
pika74
no... še mal, pa bomo trudne od trudenja user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
28.7.2007 12:56:23   
sonček33
ha ha ...
evo to rabimo - hec - to res pomaga

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
29.7.2007 5:45:30   
Anitka
Ojla, sem bila v teh dneh v takšni gužvi in v pripovedovanju o Keniji, da nisem imela kaj preveč časa kukat kaj na RR-jouser posted image user posted image Zdaj pa se se spet pakiram, da čez kakšno urco štartava z motorjem proti Dalmaciji. Obljubim, da bom še o Keniji poročala, ko se vrneva z dopusta.

Lepo se imejte in se beremo,

Anitka

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
29.7.2007 21:36:42   
pika74
O Anitka user posted image  je zdele najbrž že v Dalmaciji in uživa user posted image . Kje ste pa ostale šiške?
Anadejka vem, da bo kmal v akciji... če se dobr spomnem user posted image user posted image .

No, jest grem pa v kratkem za 2 tedna mal v Skandinavijo pohajat... pol, ko pridem pa nazaj grem pa že kmal na GK po svoja 2 eskimčka... zanimiva kombinacija ane... mogoče bo pa nucala skandinavska klima user posted image user posted image .

Lep pozdrav in čim krajši ponedeljek tisitm, ki boste v službi.

user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
30.7.2007 9:23:40   
sonček33
joj Pika 74 Skandinavija...Super izbira, sem ti kra malo fovš. Avto? Avion? O tut jest bom enkrat šla. Uživaj in se pripravi na eskimčka. Jupi.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
30.7.2007 11:56:08   
anadejka
Čau Pika upam,da ti skandinavska klima uresniči tvojo željo!!!
Midva pa sva Prago zaradi finančnega razloga prestavila za en mesec,tako da šibava gor šele v začetku septembra.
Uživaj!!!user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
30.7.2007 14:23:01   
citrončica
O,Pika,ti pa znaš lušte naredit,
jaz zdaj ravno nadomeščam sestro...hecno ne,sva skupaj pristali v službiuser posted image user posted image ,šla je na Švedsko,pa se je oglasila,da sončka pogrešajo in da so siti vetra....no,ja,vroče jim pa ni,pa sigurno so in še uživajo!!!!
Enako želim tudi tebi-vama!!

No,pa Anitka tud uživa,user posted image ,naj se spočije,potem jo bomo napadle z 1001 vprašanjem o Keniji-bo spet rabla dopustuser posted image user posted image !!

Vse,ki ste na dopustu,uživajteuser posted image user posted image user posted image ,
vse,ki morate pa delat..naj vam čimhitreje mine,
čeprav je ob takole kislem vremenu kar malo lažje,ne??user posted image

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
31.7.2007 20:59:18   
soncek.djukelica
dober večer,

kako smo? spet sem mal user posted image  naokoli!
koala, mal z zamudo,ampak ti želim vse najboljše ob r.d.!user posted image
Pika, a ti pa kar v hladne kraje šibaš? Jaz pa raje svojo ritko namakam v kakšni topli morski vodi!user posted image  Vseeno, želim ti en dober krasen dopust!user posted image
Anitka, ti si pa res na spidu!user posted image  Čim prideš iz Kenije, pa že lavfaš naprej!Upam,da uživaš v Dalmaciji!user posted image
Goya, kako pa kaj ti preživljaš "delovne" dneve? user posted image  Sej počasi se boš navadila,da je treba tudi v službo hodit!user posted image  Naj ti urice preživete tam minejo hitro, pa da čim prej zagledaš še en user posted image !
neni, kje si se pa ti skrila? Kako se maš? Kako kaj burja te dni pri vas? Uživaj maksimalno!
Kje je pa naša user posted image dolenjka? Upam,da je z vama z user posted image  vse v redu!user posted image
Pri meni je bušek kipnil, zdej se vidi,da sem user posted image ! user posted image user posted image user posted image  (kot,da prej nisem bila)Še malo pa me čaka morfologija,za točen datum pa še ne vem!
Tudi dopust me še čaka! Se ga že veselim! user posted image  Dobila sem prve oblekice za svoji dve user posted image user posted image ! Fajn občutek, ko dobiš kaj za dojenčka! user posted image  

Toliko od mene, imejte se lepo in uživajte v poletju!user posted image

Dvojna mamica sem!:)

Neposredna povezava do sporočila: 1247
31.7.2007 21:11:09   
sonček33
soncek.djukelica zavidam ti in seveda privoščim
uživaj v tem norem poletju

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
31.7.2007 22:12:17   
GoYa
Čau šjore.

Ja, s.d. sem že k en zamorcuser posted image . Ne, se hecam. Je še bolj na izi. Danes je bil drugi dan v službi in moram rečt, da mi ni hudega in da ni neke krize. Lepo počasi se bom ufurala nazaj, pa upam, da mi ne bo treba predolgo gulit tisti stol in da res čimprej zagledam user posted image . Če bo sreča, že drugi mesec. A ti si pa že povedala, da nosiš dva user posted image user posted image ? Kakšna je bila kaj reakcija?

Naša neni je pa ena lepa user posted image . Buši je že prav lepo okrogel. No, pa se bo sama kej javila...če je ni burja včeri odpihnila user posted image .

Pika, upam, da ti bo skandinavska klima res ena fajn predpriprava za tvoje pingvinčke.

IZVORNO SPOROČILOA: sonček33
Joj Pika 74 Skandinavija... ... Avto? Avion?

jst mislim, da bo kr bicikl user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
31.7.2007 22:33:39   
pika74
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

jst mislim, da bo kr bicikl user posted image

nene... kr avto bo... tokrat izjemoma user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?