|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Za nas (299. nadaljevanje)
23.7.2007 14:42:24   
GoYa
Biba77, vse najboljše user posted image . Želim ti, da čimprej zagledaš user posted image .

Koala, srečno danes. Bo lepo darilo za obletnico, boš videla user posted image .

Lana38, sem prepričana, da ta teden telefon ne bo zvonil, vsaj ne s strani dohtarjev. Pa drug teden tudi ne. Dokler ne boš sama poklicala in te bojo razveselili z lepimi rezultati. user posted image

No, jaz sem pa uradno končala s porodniško user posted image . Trenutno teče še en teden dopusta, danes teden pa že user posted image . Uff....

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
23.7.2007 15:26:24   
citrončica
Biba77,vse naj najuser posted image user posted image user posted image ,
se pridružujem lepim željam vseh ostalih..,

Koali in Lani user posted image user posted image user posted image pestke za dobre rezultate,ki itak bodo,v to ne dvomimouser posted image !!,

GoYa,maximalno izkoristi še tale teden,do službe!!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
23.7.2007 17:59:11   
pika74
O Goyči... nč ti nisem fouš... sem šla danes po enem tednu dopusta delat, pa sem čist šašava user posted image user posted image user posted image .

Izkoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiist do konca, do zadnje sekundice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
24.7.2007 8:23:02   
Anonimen
Lana in Koala, user posted image user posted image user posted image za dobre novice!

Jaz imam pa še 10 tednov do izteka porodniške. Pa še vedno ne vem, al me še služba čaka al ja. user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 1204
24.7.2007 9:34:17   
GoYa
Koalca, kje si? Čakamo lepe novičke user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
24.7.2007 9:47:04   
koala
Evo me!
Punce havla za pestke in dobre misli. So pomagale!
Ja je že tako, da je moj dragi možek spet mel pravuser posted image .
Torej naš pikec je velik 7,1cm kar popolnoma ustreza tednom nosečnosti, srček bije z 150 udarci na minuto,NS je 1,7 tveganje za DS je 1:4381, za trisomijo 13+18 pa 1:13861. Domov sva prinesla dve čudoviti slikici, pa kratki filmček (ker je dvd nekaj štekal nimava posnetega celega UZ-ja), ja bila pa dr.Pelkič tako prijazna, da je še enkrat pogledala malega in tisto posnela, pa še slikice zraven zapekla.user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer se je drugič tako obrnil, da se ni tako lepo videl kot prvič, pa vseeno, no saj mali se je čsto vredu videl, samo NS si več ni pustil zmerit.
Je pa na koncu še pomahal. Sem bla čisto paf, potem semi je pa še samo smejalo.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
24.7.2007 10:02:54   
Marina_
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bravo koala,veš kako sem vesela za vas.Pa pobožaj bušija :)

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
24.7.2007 10:13:24   
biba77
Super, koala!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, je katera za vecerni cvek v cetrtek (okoli 9h zvecer)? Najverjetneje v Planetu Tus, ni pa se ziher lokacija...user posted image

In, joj, joj, joj, kje je zdaj tisti obljubljen dez? Jaz sem cisto adijo...

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
24.7.2007 10:18:27   
GITA14
koala čestitam za lepe novice..user posted image

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
24.7.2007 10:37:23   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image , Koala! 

(odgovor članu GITA14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1210
24.7.2007 10:50:44   
anadejka
Čestitam Koala user posted image  Kok lepo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
24.7.2007 11:40:19   
lana38
koala user posted image user posted image user posted image !
Kako lepa novička.user posted image
Tudi jaz sem vesela. Moja user posted image  lepo napreduje. G je rekel, da je skoraj prepričan, da bodo izvidi AC v redu, glede na NS, čeprav je bilo tveganje povišano. Dovolil mi je na morje in rekel, da je celo bolje, da grem z vlakom kot z avtom.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
24.7.2007 13:21:05   
citrončica
Koala,user posted image ,
čestitke za lepe rezultate,
je blo prej po radiu,da ena v vašem koncu z balkona vriska-ti??user posted image user posted image user posted image

Lana,že pakiraš??
Za na morje user posted image seveda,
uživaj in mirno počakaj rezultate!!user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
24.7.2007 13:40:53   
GoYa
Evo, super koala user posted image user posted image user posted image . Zdaj pa brezskrbno uživaj nosečnost.

Biba77, dež bi? Pri nas je svoje že odpadal. Ni blo dosti. Ampak zdej je pa soparno user posted image .

Lana38, no vidiš, še G je rekel, da je vse ok in izvidi bojo tudi. Lepo spakiraj kufrčke in user posted image na morje. In lepo uživaj. Še za nas, ki smo svoj dopust že dali skozi user posted image .

Jaz grem pa zdej knjigo prebrat do konca, ker ko bo služba nastopila ne bo več tolko časa za knjige. Jih nisem še tolko prebrala kot zdaj ko sem bila na porodniškemuser posted image . Trenutno berem Trije v postelji. Fajn knjigica. Lih za mamice in bodoče mamice. Priporočam user posted image .

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
24.7.2007 13:50:10   
tinkamiška
Super Koalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako lepo, zdej pa res lahko uživašuser posted image

Lana, ti pa tudi lepo uživaj na morju in se sprosti, pa sigurno bo vse vredu, mora bit!user posted image

Jst pa sem spet v družbi France, nismo nikogar prešvercali iz Grčije, ampak bo že, avgust je tudi lep mesec za postat srečkauser posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
24.7.2007 13:50:46   
emaa
Super za nuhalno.
Biba čestitke za r.d. z zamudo.
Lana na morje in čakat na dobre rezultate.

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
24.7.2007 15:03:49   
dajamaja
Koala super si se odrezala. Zdaj pa v miru uživat do konca!
Lana držim pesti še za AC rezultate. Ti pa res lepo kaže in veselo na morje!!!
Kako lepo je prebrati take lepe novičke!

Tudi ostalim lepe želje in user posted image user posted image  

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
24.7.2007 16:42:38   
lana38
Ja, v četrtek grem na user posted image . Jutri moram še do osebnega zdravnika, da uredim papirje za bolniško. Moram malo odklopiti. Res sem precej psihično napeta.
LP

lana38

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
24.7.2007 22:50:13   
gold fish
Koala - user posted image user posted image user posted image  čestitke...  sem ful vesela za vas tri .... Uživajte!!!

Lana - tudi ti uživaj na morju, sem prepričana, da bo AC ok, kar pozitivno razmišljaj še naprej....

Biba - še tebi  vse naj, naj,.... naj ti štorklja prinese darilo, ki si ga  želiš - pa čeprav bo malo z zamudo... glavno, da bo....

Punce uživajte.... Avgusta bo spet akcija......

Pozdrav.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
24.7.2007 23:48:35   
pika74
Koala čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj... jest sm čist mim... mi je kr nerodno user posted image user posted image  skoz pišete neki v kraticah od AC in vsakič mislm, da se govori od Avtoceste user posted image user posted image user posted image user posted image

ajej ajej.user posted image

držte se!

Lpuser posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
25.7.2007 7:20:31   
biba77
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

Biba77, dež bi? Pri nas je svoje že odpadal. Ni blo dosti. Ampak zdej je pa soparno user posted image .

Pri nas pa je bil kar konkreten dez. Ampak sele zvecer. Dez z toco.
Je pa tako fino shladil, da smo spali kot bubice in se danes je prav prijetno zunaj (in v pisarniuser posted image ).

Drugace pa nic novega...

Pridne bodite!
Nosecke user posted image user posted image user posted image user posted image , cuvajte se (in svoje pikice),
mamice, ki se ne delate, uzivajte 100/h (tako prehitro mineuser posted image ),
vse ostale (z mano vred) pa pridno user posted image user posted image user posted image - bomo tudi naslednje leto malo dvignile nataliteto...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za cimvec srece na nasi poti!

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
25.7.2007 9:05:47   
koala
Punce hvala za čestitke, zdaj pa res maksimalno uživam. Je bil včeraj prvi dan da na wc-ju nisem čekirala če še vse štimauser posted image . Bravo jaz!

Biba za čvek se tipkamo.

Aja, za dež ste se pogovarjale, 24 julija VEDNO popoldan dežujeuser posted image .

Tinkamiška user posted image user posted image user posted image zaradi tečke, stiskam pesti, mda je ta zadnja za vsaj leto dni.

lana38 uživaj na morju, rezultati pa te bodo itak počakali v nabiralniku.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
25.7.2007 9:18:58   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: pika74
 skoz pišete neki v kraticah od AC in vsakič mislm, da se govori od Avtoceste user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ti jih tud pihneš, da veš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
25.7.2007 11:18:27   
lana38
koala, kako pa veš tole o dežju popoldan 24.7.?user posted image
Danes sem še doma. Zvečer zmečem par stvari v nahrbtnik. malico za na vlak sem že kupila. Jutri zjutraj pa grem na user posted image . Se veselim kot majhen otrok, ker sem mislila, da bom morala biti 14 dni sama doma.
LP

lana38

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
25.7.2007 16:30:55   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: GoYa

IZVIRNO SPOROČILO: pika74
skoz pišete neki v kraticah od AC in vsakič mislm, da se govori od Avtoceste user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ti jih tud pihneš, da veš user posted image user posted image user posted image

itak,Pika74,malokrat se javi,a takrat "konkretno"!!
Lana,uživaj na morju!!

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?