|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  778 779 [780] 781 782   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.6.2007 22:48:44   
mis
Zdaj pa res lahko noč!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19476
7.6.2007 22:51:45   
borovnicka
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

Kako mate vse pridne otroke za jest - Altati sočustvujem s tabo.

Kakšen ta velik frutekuser posted image  SEm vesela če mi čez dan poje, vsaj približno par žlic sadja, zelenjave in večerne kašice. Včeraj smo pa itak Altatinega Jaša kopirali, ker mu žlica ni pasala.user posted image

hvala borovnicka, imaš vsaj kak recept zame?????

Altati - pri nas trenutno deluje Nodi ali pa se hranimo naulici, kjer je dogajanje in potem vsaj za par žlic normalno odpira usta. Pa seveda Tjan zraven skače in se smeje, Tjaš pa odpira, pa mu kakšno žlico poturim. V glavnem projekt.

nagajivčka TT

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19477
7.6.2007 22:55:08   
borovnicka
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

dvigovanje  na noge. ravno danes smo govorili da samo če sam in če ob neki trdni opori - nikoli pa če ga držimo za roke ali bog ne daj vodimo.
moj mali tudi hoče da ga bi držala za roke - samo ga v tem primeru ali dvignem v naročje ali pa ga prestavim h kaki opori

se podpišem, ker delam isto

nagajivčka TT

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19478
7.6.2007 22:57:42   
borovnicka
lahko nočuser posted image

nagajivčka TT

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 19479
8.6.2007 0:09:57   
frrrr
stanje pri nas... temperatura padla na 37.8... upam, da tako ostane

pa pozabila sem vam povedat, da so dali dedka že na oddelek... sicer zaužito hrano še izbruha, vendar bo šlo... mora se verjetno psighično pripraviti na zaužitje hrane, ker zdaj prehitro mljaska... ga je očitno strah, da ne bo več mogel kdaj jesti al kaj user posted image

sem se pa spomnila na to, ker sem pogrešala muki in se spomnila na njeno babico... mukica moja, upam da ste že boljše in je vaša babica tudi boljšega zdravja! mislim na vas!

LAHKO NOČ in sladke sanje!

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 19480
8.6.2007 6:37:24   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Sem jo pa danes zmerila s colami in je dolga 71,5 cm, Frrrr ažuriraj, se mi zdi da je kar velkauser posted image
ne vem kam nej vpišem?  pod 8. mesec sem že vpisala težo od 30.5., višine pa ne morem k unemu datumu user posted image dej mi povej še zdejšno težo, pa spremenim... punce jih v Šparu tehtajo user posted image

No mislim to je v bistvu teža in višina za 8.mesec starosti, čeprav bo šele 11.6. Sam je pa blizu. Tak da to ostaja, 8200g in 71,5cm.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19481
8.6.2007 6:40:17   
štorkljica
Aja, pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 19482
8.6.2007 7:16:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Maxica, saj sama tudi nisem pomislila, da bis e lahko kaj zlepilo, dokler ni altati napisala. Čeprav tudi jaz mislim, da se verjetno res to ne bi zgodilo, sem vzela ven, da sem pogledala, kaj je bilo, pa ni bilo nič lepljivo več. Me je pa vseeno vse bolj strah tega, kako vse nosi v usta in kaj vse bo še pojedel. user posted image

Babe, jaz sem se to hecala...mene ne resno jemat s takimi pripombami, saj semuser posted image user posted image user posted image  nalepila...le kaj naj se zlepiuser posted image  dejte ga no srat!!!!!!! Joj, vidim, da še ne štekate kdaj se jaz hecam, ker jaz se VELIKOOOOOO hecamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19483
8.6.2007 7:18:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Še eno pomembno vprašanje. A mi lahko ena napiše, kako se naredi jagodno marmelado? Pri teti imajo doma jagode za prodajo in mi jih je danes dala tiste, ki so bolj drobne in niso primerne, da bom skuhala marmelado. Naša Ema jo obožuje, zato se bom lotila tega, samo ne vem, kako. Hvala. Vas povabim, ko bo kuhana.

Jagode in želirni sladkor. Na želirnem sladkorju so pa navodila in to je to! Mislim, da je razmerje 1:1. Jaz sem jo lani kuhala, pa jo imamo še za letosuser posted image .
Moji otroci namreč ne jedo marmelade...čudni otroci, ni kajuser posted image user posted image user posted image
Aja, jaz dodam še malo ruma, ker se mi zdi, da k jagodam paše.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19484
8.6.2007 7:22:38   
altati
Dobro jutro vsem!
Pogrešam Muki!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19485
8.6.2007 7:44:45   
altati
samo to še dodam: Jaša je ponoči zakuhal vročino 38,5....trenutno je nima. Kuha mi tudi Tia. Očitno si spet podajamo virozo, ki jo je Tia prinesla iz bolnice....no, bomo videli kaj še nastane...lep dan vsem!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19486
8.6.2007 7:53:00   
nanica
dobro jutro

naj bo vreme usmiljeno s kolesarji, saj jih čaka še deset ur poganjanja koles.user posted image user posted image user posted image

in šč ,  šč vročina in bolezen

po kresi se dan obesi

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19487
8.6.2007 8:08:58   
lucika
nanica, tudi jaz jim želim lepo vreme, nič sončka, malo toplega vetrčka v hrbet...bom navijala v mislih:)

danes imamo dermatologa, malemu pa po dveh dneh fenistila izginili vsi mozolčki. bom nesla zraven slike, če bo kaj pomagalo:)

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19488
8.6.2007 8:11:17   
lucika
a je res, da lahko dobijo nahod tudi zaradi zobkov? ker naš ima pol nos samo ponoči in zjutraj. nič ne teče ven, samo diha komaj, bolj na usta. sem mu z ono črpalko, na sesalec, potegnila ven en kup skrivnosti...sicer se je drl tudi ko jesihar, samo se mi zdi, da lažje diha.
no, kaj je to, nahod ni, ali je, tak, nočno-jutranji? vročine nima. še kiha mi nič ne, da bi mu vsaj kaj ven vrglo:)

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19489
8.6.2007 8:29:15   
tasha23
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

a je res, da lahko dobijo nahod tudi zaradi zobkov? ker naš ima pol nos samo ponoči in zjutraj. nič ne teče ven, samo diha komaj, bolj na usta. sem mu z ono črpalko, na sesalec, potegnila ven en kup skrivnosti...sicer se je drl tudi ko jesihar, samo se mi zdi, da lažje diha.
no, kaj je to, nahod ni, ali je, tak, nočno-jutranji? vročine nima. še kiha mi nič ne, da bi mu vsaj kaj ven vrglo:)

Ja lucika znajo bit krvi zobki, eni imajo zaprt nosek, drugi temperaturo, tretji drisko, bruhajo... ah te zobki celo življenje nam delajo probleme user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19490
8.6.2007 8:39:59   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: moci

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Zdaj pa nehaj jamrati, pol te pa sam hvalimo.user posted image

na, pa si me pogruntalauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo, js te pa ne bom hvalila user posted image no, mau te lahk, ker si ti mene user posted image
si taprava mamica za Zojo... pa super tašča boš... če si Blaž premisli, je Jaša še vedno za akcijo user posted image

No, no punce kar nehajte. Zdej je še Tian v igri. A ne Zojauser posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19491
8.6.2007 9:14:20   
Lu
Jutro!

Še malo pa bomo čisto spakirani. Ob 11 štartamo. MORJE prihajamo. Upam, da bo sonček in ne ta user posted image dež.
Mali še eno kitico oddrema, jaz vas bom še malo prečekirala preden odrinemo.
Pa ne preveč čvekat, da me ne bo čez 1 teden kap ko se vrnem.user posted image
Lepo se imejte.

Pa vsem slavljencem že za v naprej čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 19492
8.6.2007 9:17:52   
lucika
o, lu, kak super!
ti želim super lepo vreme, ne prevroče, ne premrzlo...

emmm, pa če imaš kje pri roki kak seznam, za pakiranje, bi te lepo prosila...vem da ga je enkrat pikabu pisala...pa ne najdem.

jaz pa drugi teden spakiram...upam, da pridejo ven vsi zobi, ki zdaj enkrat mislijo ,pa da se nos spuca in take zadeve...
mene in mojga pa malo grlo boli...pa to sem navajena, vsako leto preden kam gremo, pokasiramo vse kaj je možno, tak za foro, da se mal sekiraš:)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 19493
8.6.2007 9:33:48   
piskot
dan.

cakamo sonce ... menda pride jutri.

lu prosim pogrejte morje, mi gremo naslednji teden.

vsi bolniki ... pozdravite se.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19494
8.6.2007 9:41:46   
pikapolona2
dan...danes bo še dooooolg dan...pa še ven ne moremo....Piškot  hvala za namig za dežno prevleko v milerju....ampak včeraj je niso imeli jo pa baje dobijo danes...upam! Ker moj otrok rabi it ven...je res čisto drugačna ne pa da sva skoz notri....

Sm pa danes ponoči mal misla da bi tko naredila kot Pikabu....pa sem ji ob dveh ko se je zbudila in je hotela jest dala malo vode po steklenički pa malo sm jo pobožala in obrnila na bok pa dudo popravljala ....ene 15 minut sm se trudila nakar je tamala ZNORELA.....ona hoče joško ...no Ok jo vzamem k sebi ji ponudim joško...ona mal potegne pa v huronski jok...in smo jokali skor celo uro...ker ona zdej pa že ne bo spala...zakaj sm jo pa z vodo zezala...haha
na koncu  ko se je lubi že v drugo sobo preselil in je ona še vedno navijala sm pač šla ji zmešala adaptirano mleko...no tega je pa nato pocuzala in zaspala.

Zdej je pa zopet zaspala ker je predvidevam da zaspana...ji malo manjka.

Lu sej nevem a ti zavidam morje al ne....a mpak v takelem vremenu....no upam da se vsaj malo poravi da nebote skoz kje vedrili!

grem še jst mal dremat ker me boli glava kotuser posted image !

papa

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19495
8.6.2007 9:47:34   
lucika
čakite malo, gorenjke, a pri vas gre dez?sicer še nidsem prišla do ven, ampak tule zgleda lepo vreme. malo je oblakov, ampak daleč od dežja. vam pošljem to tja?
tudi zdaj ta teden smo pri nas bili vsak dan na sprehodu. sicer so bile neke plohice, ampak ne tak, da ne bi mogel ven it. tudi če je začelo škropit, je hitro nehalo.

drugače je pa traxx kar fajn za grdo vreme. se mu streha zapre skor čisto dol, pa ne pride dež do otroka. premoči pa tudi ne, smo ga prali, pa ni šlo nič vode preko. a ne da je fajn, altati? pa katera ga še ima, moci ti?

lp

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19496
8.6.2007 9:49:38   
Arabela
Dobro jutro!

Mala spi svoj dopoldanski spanec, mami pa gleda Beverly hills... ni volje za nič drugega, nos imam zabasan pa ušesa me srbijo, da si ves čas baby palčke not tišim... za znoret!!!!

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 19497
8.6.2007 9:50:15   
Arabela

čakite malo, gorenjke, a pri vas gre dez?sicer še nidsem prišla do ven, ampak tule zgleda lepo vreme. malo je oblakov, ampak daleč od dežja. vam pošljem to tja?
tudi zdaj ta teden smo pri nas bili vsak dan na sprehodu. sicer so bile neke plohice, ampak ne tak, da ne bi mogel ven it. tudi če je začelo škropit, je hitro nehalo.

drugače je pa traxx kar fajn za grdo vreme. se mu streha zapre skor čisto dol, pa ne pride dež do otroka. premoči pa tudi ne, smo ga prali, pa ni šlo nič vode preko. a ne da je fajn, altati? pa katera ga še ima, moci ti?

lp

Kak je fajn bit štajerka, ne? user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19498
8.6.2007 9:51:33   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Sm pa danes ponoči mal misla da bi tko naredila kot Pikabu....pa sem ji ob dveh ko se je zbudila in je hotela jest dala malo vode po steklenički pa malo sm jo pobožala in obrnila na bok pa dudo popravljala ....ene 15 minut sm se trudila nakar je tamala ZNORELA.....ona hoče joško ...no Ok jo vzamem k sebi ji ponudim joško...ona mal potegne pa v huronski jok...in smo jokali skor celo uro...ker ona zdej pa že ne bo spala...zakaj sm jo pa z vodo zezala...haha
na koncu  ko se je lubi že v drugo sobo preselil in je ona še vedno navijala sm pač šla ji zmešala adaptirano mleko...no tega je pa nato pocuzala in zaspala.

Zdej je pa zopet zaspala ker je predvidevam da zaspana...ji malo manjka.

papa

Pikapolona, mogoče pa vsak dan malo poskusi ji dat vode, ko vidiš da ne pali pa jo podoji... pri nas je nekaj časa trajalo da se je navadila... .ampak tudi zdaj še včasih voda ne zadostuje pa jo pač podojim ...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

Neposredna povezava do sporočila: 19499
8.6.2007 9:54:24   
pikapolona2

lepo prosim.....pošlji..priporočeno jst plačam!

sej nekaj se zdejle trgajo oblaki....

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  778 779 [780] 781 782   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  778 779 [780] 781 782   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.