Maxica
|
Štorkljica, Lan se doji edino ponoči, če se zbudi, čez dan pa edino, če ga pestujem, ko spi, sicer si pa mleko pumpam in ga mu turim, spet v spanju več ali manj. Ne mislim pa nikakor še nehat dojit, če že ne zaradi drugega, mleko itak potrebuje in mi je tako lažje in ceneje, kot da kupujem adaptiranega. Kaka pa tudi Lan od 2-5x na dan. Tudi meni se zdi to fino, saj sem sama bolj kot ne zaprta in vem, da ni to prav nič fajn. Frrr, kako je z vami, upam, da bolje. Nimam pojma, zakaj bi bila vročina. Altati, je bilo užitno? Kako je z našo Gajčko? Piskot, obljubljen link http://www.soncek.si/si/oprema/ograje-varovala/ograje-za-stopnice-g1276.shtml Mis, kako je s Tininimi izpuščaji? Je bolje? Pikabu, kaj pa tvoje mleko, se ti še dela, ga kaj prazniš, ali se ti zdi, da kar izgineva? Moci, saj ni tako hudo. Zoja ima pač tak način spoznavanja fantov, do časa pač pove, kdo bo pri hiši nosil hlače. Mene ni nič motilo zadnjič, tako da ti se nič ne obremenjuj s tem. Pozabljiva sem pa tudi jaz zelo zelo, sem ravno prej mamo vprašala nekaj, ker sem mislila, da je še vedno maj mesec. Porodniška pač zahteva svoje. Mi smo pa danes pravi jedci. Zjutraj en velik frutek, pa rižev oblat zraven, potem vmes mleko, potem špinača s krompirjem, cca 150ml, pa spet mleko, potem mareličen sok, prej sadna malica s piškotom, cca.160ml, zdaj pa še ene dvakrat mleko, pa smo zmagali za danes. Se mi zdi, da se cel dan sam s to Lanovo hrano ukvarjam. Barby, to mu ne smeš pustiti, da ti tako po prstkih skače in se odriva v naročju. Še ni pripravljen za stati, če tako dela, nam je ravno zadnjič Andreja na telovadbi rekla. Babice so sicer zelo navdušene, če tako dela, ampak se ne sme. Joj, Pikabu, nehaj s takimi, je tudi mene kar zmrazilo, ko sem pomislila, kaj se bi lahko zgodilo, če bi se tista nalepka kam prilepila. Ampak saj verjetno je tisto lepilo tako, da v stiku z mokrim odjenja. Mah, boljš, da niti misliš ne na kaj takega. Sam pišuka, prav na vse je treba gledat in mislit, kajne? Upam, da imajo naši malčki ene fajn budne varuhe. Tasha, super si to pofotkala, korak za korakom. Bravo Gael.