|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  775 776 [777] 778 779   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.6.2007 14:07:35   
pikapolona2
tasha 23 meni se odkar je dobila 1 zob slini najmanj dvakrat toliko kot prej...tako da je možno....ji na momente kar teče ...ko jo kdaj nesem po stanovanju kr sled puščava ker kaplja od nje...dobesedno

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19401
7.6.2007 14:26:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Aja altati to je tisto kar sem ti obljubila:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Hvala, ful dobre fotke.....korak za korakom, bi se reklo....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19402
7.6.2007 14:27:33   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: borovnicka

Kako mate vse pridne otroke za jest - Altati sočustvujem s tabo.

Kakšen ta velik frutekuser posted image  SEm vesela če mi čez dan poje, vsaj približno par žlic sadja, zelenjave in večerne kašice. Včeraj smo pa itak Altatinega Jaša kopirali, ker mu žlica ni pasala.user posted image

hvala borovnicka, imaš vsaj kak recept zame?????

(odgovor članu borovnicka)
Neposredna povezava do sporočila: 19403
7.6.2007 14:28:01   
Anonimen
Mi spet spimo...danes smo se po enem mesecu spet čez dan dojili, sicer samo enkrat, ampak je zahteval...sem bila tako vesela...in ob tem je zaspal...se mi pa zdi, da prihaja zgornji zob...

Tasha23, Gael je pa že pravi dedec...pri nas bo to še kar trajalo preden se bo kaj takega dogajalo...še plazit se je nehal, pa je že nekako znal...ah, saj bo...imaš še čas...

LP

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 19404
7.6.2007 14:29:19   
altati
Pikapolona2 -lepo te je bilo spoznati...Mala Brina je itak cela mami, to pomeni, da sta obe fejst punciuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19405
7.6.2007 14:46:26   
Pikabu
Pet minut pavze. Upam. Maks spi, Ema se igra, bo spala kasneje v avtu. Možek pride kmalu domov, gremo na obisk k sestrični in ji nesemo darilo.

Eno vprašanje. Naš Maks je ves navdušen nad plazenjem ampak samo zato, da lahko čim hitreje pride do kakšne opore, da ob njej vstaja. Vse lepo in prav, če bi bil fant stabilen, ko bi stal, pa ni. Če mu že nekako uspe stati, pa stoji na prstih. Pa ga nihče ne spodbuja, prav sam vstaja, pa res samo išče, kje se bo prijel, da bo lahko vstal. Zgleda pa podobno, kot je tasha slikce dala, se pravi, da "stoji" na kolenih, potem se pa potegne navzgor. Sem šla prav gledat dvd od Vzajemne, pa ni nič posebnega glede tega, da otrok pač sam odkrije, kdaj vstane.

Glede tiste nalepke, sem prej tako na hitro napisala. Je bila taka okrogla, malo večja kot so te Merkatorjeve. Mislim, da je Ema nekaj imela. Ne me strašit, da bi se mu lahko kaj zlepilo. Sem pa danes prav razmišljala, da ne vem, kako bi reagirala, če bi mu šlo v sapnik, da ne bi mogel dihati. Jaz sploh ne vem, kaj se naredi. Me je prav groza tega.

Sem prej pozabila napisati, da če zdaj od tega letanja za Maksom in čuvanja ne bom shujšala, pa ne bom nikoli. user posted image Tole danes je pa res noro....

Zdaj grem pa malo pospravit, za kosilo pripravit, potem bomo pa kmalu šli. Uživajte.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19406
7.6.2007 14:57:55   
Anonimen
Naš tudi na prstih stoji, ko mi skače v naročju...jaz upam, da ni kaj narobe s tem...a mislite, da ko se bo začel ustajat, da bo tudi na prstih stal...me je kar strah, ko se bo začel, ker bo posledično veliko bušk in mojega strahu...upam, da bo še nekaj časa sedečki...user posted image

LP

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 19407
7.6.2007 15:10:40   
tasha23
naš se tudi občasno postavlja na prste - o v primeru, da je bos. Najlepše stopi, ko ima sandalčke ubute.

Naša 2 zobka:
user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19408
7.6.2007 15:27:47   
moci
men se že mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 19409
7.6.2007 15:34:19   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikapolona2 -lepo te je bilo spoznati...Mala Brina je itak cela mami, to pomeni, da sta obe fejst punciuser posted image

user posted image  hvala ...tudi vaju...mormo se enkrat za malj del dobit da mi mal okol hrane poveš k smo se zadnjič že o tem pogovarjale...Je jaša zaspal...Brina že v avtu in je spala brez hrane do pol treh....potem smo bili pa tako lačni da je med jokom-kričanjem komaj pogoltala dol cel krožnik zelenjave...user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19410
7.6.2007 15:35:42   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

men se že mal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od česa od nas.....user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19411
7.6.2007 15:36:59   
pikapolona2

pa še to kaj pomeni ta radioaktivnost na koncu?? Ne me strašituser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19412
7.6.2007 15:38:18   
nanica
ja moci, kaj pa je, a lahko kaj pomagamo?

po kresi se dan obesi

Neposredna povezava do sporočila: 19413
7.6.2007 15:43:07   
Anonimen
Naš še kar spi user posted image  ga je moja desna joška tolk izmučila user posted image  jaz pa čakam z zelenjavno juhico...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19414
7.6.2007 15:43:46   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

user posted image  hvala ...tudi vaju...mormo se enkrat za malj del dobit da mi mal okol hrane poveš k smo se zadnjič že o tem pogovarjale...Je jaša zaspal...Brina že v avtu in je spala brez hrane do pol treh....potem smo bili pa tako lačni da je med jokom-kričanjem komaj pogoltala dol cel krožnik zelenjave...user posted image

Jaša zaspal takoj, ko sva prišla domov.
Ja, bova udarili en dolg sprehod, z debato ok. Na zs napiši, kdaj bosta spet v kr in se zmeniva, ok?

Neposredna povezava do sporočila: 19415
7.6.2007 15:48:37   
moci
i'll be back pa povem

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19416
7.6.2007 17:26:28   
frrrr
help!
temperatura od 12ih dalje narašča... zdej 38.2 v ušesku, izmerjena 3x enako...
kakanje: včeraj s svečko, zjutraj ogromno, zdaj v roku pol urce 2x dokaj veliko tazadnja plenica je bila že današnje kosilo user posted image )
ker sva korenje samo 1x do zdej jedla in vem, da se ga moramo zaradi zapiranja izogibat, ga do zdej nisva jedla... no, danes sem pa naredila kašico - jabolko+korenček... jo je pridno popapcal okrog 13. ure, 17:00 pa že pri ritki vn... izgledalo je kot kašica - korenje neprebavljeno+kuhano jabolko user posted image
bok zdej pediatrinjo še poklicala, da pove kaj meni... kateri kaj znano?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19417
7.6.2007 17:35:09   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Naš tudi na prstih stoji, ko mi skače v naročju...jaz upam, da ni kaj narobe s tem...a mislite, da ko se bo začel ustajat, da bo tudi na prstih stal...me je kar strah, ko se bo začel, ker bo posledično veliko bušk in mojega strahu...upam, da bo še nekaj časa sedečki...user posted image

LP
če nima celega stopala na tleh, menda še ni pripravljen... rekla P na zadnjem pregledu, ko ga je prav prisilila v ta položaj, da je videla kako daleč smo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19418
7.6.2007 17:36:40   
frrrr

i'll be back pa povem
upam, da nisem prepozna z držanjem pesti...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19419
7.6.2007 18:13:00   
frrrr
rižolino v spustili, ker se mi mau bogi zdi... sva se dojila in je kr kakal spet user posted image a smo na stare poti zašli in bomo 5x kakali? mislite, da je temperatura s tem povezana? pediatrinje nisem klicala, ker je vmes spet padla, zdej je pa spet 38 user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19420
7.6.2007 18:51:05   
štorkljica
Pa še nekaj me zanima v zvezi z dojenjem....
Zdaj se z Ajdo čez dan več sploh ne dojive ker se noče, samo zjutraj za zajtrk pa včasih pred spanjem če je pri volji, večinoma pa ne. Ampak ponoči pa se še vedno doji 2-3x. A je še kera ki ma take izkušnje momentalno z dojenjem? Pa zdaj nevem, kaj naj dokončno prekinem z dojenjem ali pa naj jo ponoči še vedno dojim? Sicer se mi zdi da to ponoči rabi, ker sem ji nekajkrat uturila čaj pa je eneparkrat protestirala in ni več hotla zaspat eneparktrat pa jeuser posted image  
A je kera že popolnoma prekinila z dojenjem?
Jaz bi jo še kar rada dojila, pa sama nima več nevemkakega interesa ponoči pa bi....KAJ NAJ?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19421
7.6.2007 18:52:53   
štorkljica
aJA PA ŠE TO...
a vaši še kar kakajo 2-5x na dan? Ker Ajda včasih kaka 2x včasih pa kar 5x na dan-tako kot danes recimo. Meni se zdi to ful vredu...verjetno ma dobro prebavo.

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 19422
7.6.2007 18:54:31   
moci
sam razložim prejšnji post:
čist sem out, izpit, pa zoja, pa telovadba. user posted image sem na telovadbi noro zašvicala. ker tamala noče bit pri miru in so vsi pridkani, samo zoja pleza po drugih in je nasilnauser posted image bi mi bilo kar všeč, da jih enkrat še ona malo dobi od drugih, da vidi kako je finouser posted image in potem naj bi še non stop z njo delalauser posted image mah, jaz sem res zmatrana. jo pustim, da pleza dokler le hočeuser posted image a to sem slaba mamauser posted image jejhata.
danes nisem mogla niti brat več zapiskov. in skoraj bi zaspala na faksu. pridem tja, tam pa vsi veseli in polni. energije. čudaki. pojma nimam, kako jim bo tale izpit všečuser posted image
preden sem šla mi je cela familija pomagala iskat ključe in ko sem vzela rezervo, so bili pod mojo torbicouser posted image
mislim, najbolje da grem res v begunje kampirat, preden komu škodujemuser posted image
baba zmešanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19423
7.6.2007 19:13:13   
Lu
Moci nič nisi slaba mama. Pomiri se pa nam povej kako ti je šlo na izpitu???

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19424
7.6.2007 19:14:32   
nanica
moci, user posted image

danes sem že nabirala borovnice, imam prav modre prste. če katero mika ... saj veste, na ZS

pa povabim vas jutri ob 18. uri pred Križanke. danes so člani društva onkoloških bolnikov krenili na 24-urno  400-kilometrsko kolesarjenje po sloveniji, jutri ob 18. uri pa prikolesarijo na isto mesto. pridite ploskat zmagovalcem, veseli bodo vaše podpore. moj brat je tudi med njimi.

po kresi se dan obesi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  775 776 [777] 778 779   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  775 776 [777] 778 779   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.