Pikabu
|
Pet minut pavze. Upam. Maks spi, Ema se igra, bo spala kasneje v avtu. Možek pride kmalu domov, gremo na obisk k sestrični in ji nesemo darilo. Eno vprašanje. Naš Maks je ves navdušen nad plazenjem ampak samo zato, da lahko čim hitreje pride do kakšne opore, da ob njej vstaja. Vse lepo in prav, če bi bil fant stabilen, ko bi stal, pa ni. Če mu že nekako uspe stati, pa stoji na prstih. Pa ga nihče ne spodbuja, prav sam vstaja, pa res samo išče, kje se bo prijel, da bo lahko vstal. Zgleda pa podobno, kot je tasha slikce dala, se pravi, da "stoji" na kolenih, potem se pa potegne navzgor. Sem šla prav gledat dvd od Vzajemne, pa ni nič posebnega glede tega, da otrok pač sam odkrije, kdaj vstane. Glede tiste nalepke, sem prej tako na hitro napisala. Je bila taka okrogla, malo večja kot so te Merkatorjeve. Mislim, da je Ema nekaj imela. Ne me strašit, da bi se mu lahko kaj zlepilo. Sem pa danes prav razmišljala, da ne vem, kako bi reagirala, če bi mu šlo v sapnik, da ne bi mogel dihati. Jaz sploh ne vem, kaj se naredi. Me je prav groza tega. Sem prej pozabila napisati, da če zdaj od tega letanja za Maksom in čuvanja ne bom shujšala, pa ne bom nikoli. Tole danes je pa res noro.... Zdaj grem pa malo pospravit, za kosilo pripravit, potem bomo pa kmalu šli. Uživajte.