muki1
|
No, drage moje, samo na kratko . Iva je že skoraj zdrava, z noska ji še teče. Babica je tak, kot pač star demenčen človek, ki je v bolnici zaradi pljučnice - slabo. Jaz bi ji res privoščila, da v miru zaspi, ampak usoda se je odločila, da bo še malo buzerirala našo ubogo babico. Dobra stran vse te zmede je, da se zelo malo zaveda, pa ji verjetno potem ni tako hudo... no, to je moja tolažba. Moji punci sta obe doma, vsak dan kuham cele ceremonije, za Ivo posebej, potem kosilo za nas, pa zdaj po novem še za delavce. Sva se z možekom pripravila do tega, da saniramo eno še neuporabljeno sobo v hiši in delava kopalnico, zdaj pa razbijamo in tolčemo kot pri norcih, pa s ponosom javljam, da sem od včeraj naprej lastnica luknje v steni, širine 80 in višine 120 cm . Mislim, da sem s svojimi zadnjimi posti pustila morda kakšen depresiven vtis, pa ste se kar zasekirale, drage moje, hvala vam. Muki je okej, res...... Iva je rekla **** , RES...NEKAJ BLUZI, POTEM PA TAK TENKO PISKAJOČ GLAS REČE P.... Saj vem, da ni lepo grdo pisat, ampak ...kako naj vam drugače razložim ? Pa, saj ni tako mislila...ji je kar zletelo Jaz sem dobro, se najlepšejše in najtoplejše zahvaljujem vsem mojim dragim prijateljicam, ki mi pošiljajo pozitiv vajbrejšn, tudi tistim, ki jih ne pošiljajo, pa apeliram na vse, da sem odprla poseben račun za kopalnico in računam na vaša sredstva. Pod sklic navedite: za masažno kad. Res ste zlate punce