|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  779 780 [781] 782 783   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.6.2007 9:57:14   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

Sm pa danes ponoči mal misla da bi tko naredila kot Pikabu....pa sem ji ob dveh ko se je zbudila in je hotela jest dala malo vode po steklenički pa malo sm jo pobožala in obrnila na bok pa dudo popravljala ....ene 15 minut sm se trudila nakar je tamala ZNORELA.....ona hoče joško ...no Ok jo vzamem k sebi ji ponudim joško...ona mal potegne pa v huronski jok...in smo jokali skor celo uro...ker ona zdej pa že ne bo spala...zakaj sm jo pa z vodo zezala...haha
na koncu  ko se je lubi že v drugo sobo preselil in je ona še vedno navijala sm pač šla ji zmešala adaptirano mleko...no tega je pa nato pocuzala in zaspala.

Zdej je pa zopet zaspala ker je predvidevam da zaspana...ji malo manjka.

papa

Pikapolona, mogoče pa vsak dan malo poskusi ji dat vode, ko vidiš da ne pali pa jo podoji... pri nas je nekaj časa trajalo da se je navadila... .ampak tudi zdaj še včasih voda ne zadostuje pa jo pač podojim ...

sej bom še poskušala....sam če jo hitro podojim brez hecanja se ne prebudi in lepo nazaj zaspi.....danes se je pa očitno čist zbudila in na koncu še joške ni hotla je bla užaljena....ima karakter ni kaj...le po komuser posted image user posted image

evo men se še beverly hillsa ne ljubi gledat....ampak veš kaj bi pa zej gledala....arabelo.....pa un prstan bi imela da bi ga zasukala in bi nas na morje pa na eno plažico z lepim morjem kjer ni nč gužve in sončkom preselila

< Sporočilo je popravil pikapolona2 -- 8.6.2007 9:58:20 >

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19501
8.6.2007 9:59:34   
pikapolona2
mal me zeza tale tipkovnica na prenosniku....pr enih črkah kr preskoči in me vrže kr na sred tekstauser posted image user posted image ...je ža mal star revež......

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 19502
8.6.2007 10:02:35   
Anonimen
Jutro...ponoči smo se dvakrat zbudili, od 4 do 6 čuli in potem spali do 9...smo boljše...predvsem jaz...

Tamal ima še poln nos, enako kot pri luciki, torej so mogoče res zobki...upam, da, ker je tole že tu mač...

Zdaj pa veselo na delo...

Uživajte...

LP

Neposredna povezava do sporočila: 19503
8.6.2007 10:02:38   
pikapolona2
aja...pa še to sm hotla komentirat....ko tolk tole telovadbo omenjate me že prav firbc matra kako to zgleda morm jst tud tole kaseto od vzajemne dobit....altati si ti rekla da imaš....boš posodila? prosim

Neposredna povezava do sporočila: 19504
8.6.2007 10:03:11   
frrrr
štorkljica, zabeleženo.

altati, šišali ste nas... mi se skoz okol 37.8 gibljemo... poljubčke Jaši in Tii, da viroza čimprej mrkne
muki tut js pogrešam

lucika, to je kot zakleto... ko greš k dohterju, ni nč narobe... upam, da bodo fotografije kaj pomagale in se Aidan reši mozoljčkov

Lu, ti se pa ne grebi za Zojo... mi smo bli prvi, pol je pa Blaž začel podoknice pet, nas je pa mau skenslala, a ne moci? user posted image
pa uživajte na morju

midva bova pa dans papala rižeka kuhanega na riževem mleku, pa marelice dodane... upam, da bo užitno user posted image
Arabela in lucika - vreme pošljita!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 19505
8.6.2007 10:23:16   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

Lu, ti se pa ne grebi za Zojo... mi smo bli prvi, pol je pa Blaž začel podoknice pet, nas je pa mau skenslala, a ne moci? user posted image Pa saj jaz se ne grebem. Se je včeraj kar Zoja za Tiana.user posted image user posted image
pa uživajte na morju-bomo

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19506
8.6.2007 10:24:32   
Lu
Punce zdaj pa res grem.

Še zadnje javljanje. Končala na 781 strani. Ko se vrnem naj me katera spomni, a bo user posted image user posted image user posted image Da ne bom preveč časa še za to porabila, ker itak da ga bom ker boste že čez 800 naklofale.

Lepo se mejte.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 19507
8.6.2007 10:51:58   
frrrr
lucika, evo Pikabujin seznam za potovanje... sem si ga shranila user posted image

OBLAČILA:
- Ema dolgo
- Ema kratko
- Maks dolgo
- Maks kratko
- spodnje perilo za Emo
- bodiji za Maksa
- pižame
- jopa
- jakna
- kopalke
- kapa, trak, rutka

LEKARNA
- calpol
- svečke
- termometer
- lekadol
- bepanten
- praška pasta
- dodati moramo nekaj proti driski, se moram še pozanimati, kaj

HRANA:
- aptamil
- frutki, hipi,... za Maksa
- čokolino
- mlečne riževe kašice za Maksa
- polenta
- instant čaj
- grelnik vode
- palični mešalnik
- posoda za miksanje
- posodice za shranjevanje
- stekleničke
- žlica
- zlate kroglice
- slinčki

PREVIJANJE:
- plenice
- robčki
- podloge

TOALETA:
- šampon
- tekoče milo
- zobne ščetke
- zobne paste
- škarijce za nohte

IGRAČE:
- za v vodo
- za spanje
- knjige
- barvice, pobarvanka, listi

RAZNO:
- prenosna posteljica
- voziček
- babyfon (če gremo kam, kjer pride v poštev)
- fredov obroč, rokavčki
- čevlji, copati
- kozmetike
- polnilec za mobitel
- očala
- fotoaparat, kamera
- krema za sončenje
- senčnik za na plažo
- fen
- zvezek z naslovi
- rolerji

Neposredna povezava do sporočila: 19508
8.6.2007 10:54:46   
frrrr
štajerke, greste na Piše se leto? mene mau mika... pa bomo videli kako se v tem tednu še obrne... če bi mož ostal doma, bi si čist upala it, ker vem, da zdržita brez mene in se znata poštimat... tk pa kr mau cvikam...  user posted image

beki, odkar si jokala zaradi Tinkarinega vpisa v vrtec, se še nisi oglasila... upam, da se pridno učiš in si že nehala jokat... veš, nas še vse to čaka... me že zdej glava boli zaradi tega user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19509
8.6.2007 10:55:35   
frrrr
*anč*, ti si pa tut skoz na RR napisana... si mau zasvojena kaj? user posted image ne me vprašat kk vem user posted image no, zato sem raje ilegalka user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19510
8.6.2007 11:24:40   
Pikabu
Da me ne boste preveč pogrešale. Nekaj mi nagaja internet. user posted image Me skoz ven meče.

Pa tečna sem.... user posted image user posted image user posted image Ne vem, kaj mi je.

Pa čakam Maksa, da se zbudi. Ob enajstih bi že morali nekje biti, on pa še kar spi. user posted image Kot zanalašč ravno takrat, ko se nekaj zmenim, ko bi pa jaz rada, da bi spal, pa ne bo. user posted image

Grem, da ne stresam slabe volje tukaj, pa itak me bo spet ven vrglo, če bom imela srečo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19511
8.6.2007 11:25:01   
Anonimen
Moj otrok je spet eno tako tečno bitje in jaz z njim...skupaj sva najbolj tečna na celem svetu...user posted image  obup...

Lu, uživajte na morju...user posted image

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 19512
8.6.2007 11:25:51   
Anonimen
A je mogoče tak čuden dan...vidim, da je Pikabu tudi sitna...kaj nam je?!user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19513
8.6.2007 11:39:15   
MINEJA
V seznamu za potovanje ste pozabili:
- repelent proti komarjem (Autan)
- kremo za pike - Fenistil
- za drisko Linex ali Prolife sirup ali Rehidrol.

LP!

Tinaj 7.2.2004, Vid 18.10.2006
Mi se imamo radi, radi, radi ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19514
8.6.2007 11:40:55   
Maxica
Dobro jutro. Tudi pri nas otroci tečni kot user posted image . Mamica pa ne, ona ni pa nikoli.user posted image  Lep dan vsem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 19515
8.6.2007 11:48:46   
Anonimen
Sem ga dala spat, pa močno upam, da se zbudi vsaj malo manj siten kot je bil sedaj...user posted image

Maxica, še en post in jih bo 4444...lepa številka...user posted image  ste kaj boljše...

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19516
8.6.2007 12:02:23   
*anč*
dobro jutro babe!!

zdej je že dobro... da pa o učeri ne govorim... dobili sm 3. zob, levo zgoraj ... katastrofa!! ponoči sm tamauga ene 2 ure uspavala, mazala s kalgelom, mu špricala fiziološko u nos, ker je mel zabasanga, on je pa tko joku  auauauauauauau pa ajajajajojoj, da se mi je kr srce paru. dojit se ni hotu, sm ga mogla naokrog nosit. se mi je tko smilu, da sm mu mal calpola dala, ker ga je tko bolel pa še vroč je bil.  pol je končno zaspal in dokaj ok spal celo noč.  ampak user posted image user posted image user posted image zobki, kok časa bo še trajal.
aja, kaj nej nardim?? mali škrta z zobkiuser posted image
ne bom preveč komentirala, k ste tooook napisale...

frrrr  jst sm cel dan  konektana, tko da sm napisana non stop na rr, pa res da tut dostkrat počekiramuser posted image   a je jaša boljše?

moci super si!! ne sekiri se, k veš da si fajn!

muki  naj bo z babico vse ok!!

arabela   jst sm tut gledala beverly hills, tamau je pa spaluser posted image user posted image user posted image

evik in ostale telovadke   fajn je blo na telovadbi!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19517
8.6.2007 12:02:34   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: MINEJA

V seznamu za potovanje ste pozabili:
- repelent proti komarjem (Autan)
- kremo za pike - Fenistil
- za drisko Linex ali Prolife sirup ali Rehidrol.

LP!
u, hvala user posted image ... bom dopolnila.
a pri vas tut imate oktobrčka user posted image in kako daleč ste že pri GH, motoriki,... mi smo firbčne babnce user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Dobro jutro. Tudi pri nas otroci tečni kot user posted image . Mamica pa ne, ona ni pa nikoli.user posted image  Lep dan vsem.user posted image
ja pa ja user posted image

(odgovor članu MINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 19518
8.6.2007 12:18:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

frrrr a je jaša boljše?

tk tk... temperatura skoz rahlo povišana... driskal danes še ni... je pa mož klical, da ima vročino, ga boli glava in driska... zgleda viroza na pohodu... bom imela 2 otročka doma user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19519
8.6.2007 13:08:35   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

čakite malo, gorenjke, a pri vas gre dez?sicer še nidsem prišla do ven, ampak tule zgleda lepo vreme. malo je oblakov, ampak daleč od dežja. vam pošljem to tja?
tudi zdaj ta teden smo pri nas bili vsak dan na sprehodu. sicer so bile neke plohice, ampak ne tak, da ne bi mogel ven it. tudi če je začelo škropit, je hitro nehalo.

drugače je pa traxx kar fajn za grdo vreme. se mu streha zapre skor čisto dol, pa ne pride dež do otroka. premoči pa tudi ne, smo ga prali, pa ni šlo nič vode preko. a ne da je fajn, altati? pa katera ga še ima, moci ti?

Tud mi ga imamo in se popolnoma strinjam s tabo. Ni problema se vozit okrog v vsakem vremenu. Smo zlo zadovoljni.

lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 19520
8.6.2007 13:31:26   
Pikicapokica6
lu - želim ti lepe počitnice, predvsem pa veliko lepega vremenauser posted image
arabela - a pri vas še izvajate metodo dr. Pantleyeve (saj se tko napiše a ne?) Pri nas nič ne deluje. Ponoči ne spimo, pa sem že vse poskusila, tako da zdaj ji pa sploh ne dam več joške, razen 1x, in se dere, kriči da je joj. Ne vem več, kaj narest. Voda ne pomaga nič, pestvanje tud neuser posted image  Pa tudi, če pri meni spi, je enako. Ne vem, zakaj to zbujanje. Pa je zvečer pojedla skoraj 2 dcl kašice, pa še dojila se je potem, pa imamo še vedno take burke.

Nekaj dni sem bila brez interneta, zdaj pa mislim, da bo ok. Na žalost res nimam časa vse za nazaj prebrat, sem pa zasledila, da ste nekaj debatirale o tem, da bi vse o srečanjih šlo na zs. A sem prav zastopila? Jaz se s tem kar strinjam. Sem ena od tistih tukaj gor, ki v bistvu osebno še nobene ni srečala (do zdaj) in včasih sem se res počutila malo out ob vašem debatiranju o tem, kje se dobite, in potem se je naslednji dan in še nekaj dni ponavadi debatiralo o tem, kako je bilo. In včasih so bili vmes kakšni pogovori, ki jih čisto nič nisem razumela.....Pa ne, da vam vsem ne bi privoščila, da se ne bi imele lepo in se družile, ravno obratno, samo za tiste, ki niso bile udeležene, je to dokaj nezanimivo in ko se je treba čez nekaj dni prebijati čez take pogovore, je res zamudno. Saj ne vem, al sem tukaj gori na forumu edina, ki še nobene ni srečala v živo? Al je še katera taka grešna duša? Se bi kar malo boljše počutila, če ne bi bila edinauser posted image

Dost o tem, da vam ne zamorim do konca in me potem ne boste več hotle bratiuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 19521
8.6.2007 13:51:05   
muki1
No, drage moje, samo na kratko user posted image .

Iva je že skoraj zdrava, z noska ji še teče. Babica je tak, kot pač star demenčen človek, ki je v bolnici zaradi pljučnice - slabo. Jaz bi ji res privoščila, da v miru zaspi, ampak usoda se je odločila, da bo še malo buzerirala našo ubogo babico. Dobra stran vse te zmede je, da se zelo malo zaveda, pa ji verjetno potem ni tako hudo... no, to je moja tolažba.
Moji punci sta obe doma, vsak dan kuham cele ceremonije, za Ivo posebej, potem kosilo za nas, pa zdaj po novem še za delavce. Sva se z možekom pripravila do tega, da saniramo eno še neuporabljeno sobo v hiši in delava kopalnico, zdaj pa razbijamo in tolčemo kot pri norcih, pa s ponosom javljam, da sem od včeraj naprej lastnica luknje v steni, širine 80 in višine 120 cm user posted image .

Mislim, da sem s svojimi zadnjimi posti pustila morda kakšen depresiven vtis, pa ste se kar zasekirale, drage moje, hvala vam. Muki je okej, res......

Iva je rekla **** user posted image ,  RES...NEKAJ BLUZI, POTEM PA TAK TENKO PISKAJOČ GLAS REČE P.... Saj vem, da ni lepo grdo pisat, ampak ...kako naj vam drugače razložim user posted image  ? Pa, saj ni tako mislila...ji je kar zletelo user posted image

Jaz sem dobro, se najlepšejše user posted image  in najtoplejše zahvaljujem vsem mojim dragim prijateljicam, ki mi pošiljajo pozitiv vajbrejšn, tudi tistim, ki jih ne pošiljajo, pa apeliram na vse, da sem odprla poseben račun za kopalnico in računam na vaša sredstva. Pod sklic navedite: za masažno kad.
Res ste zlate punce user posted image user posted image user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 19522
8.6.2007 13:54:05   
muki1
Oh, vidim, da bolezen še kar seka pri oktobrčkih..... vsem želim hitro okrevanje.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 19523
8.6.2007 14:18:04   
Anonimen
Midva sva bila na daljšem sprehodu in sva boljše volje...user posted image

Naj me prosim ena razsvetli, kakšen je vrstni red izraščanja zob...da vem kam gledat za nove...spodnji enki sta, zdaj naj zgornji enki pričakujem, a ne...user posted image

LP

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 19524
8.6.2007 14:35:54   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Midva sva bila na daljšem sprehodu in sva boljše volje...user posted image

Naj me prosim ena razsvetli, kakšen je vrstni red izraščanja zob...da vem kam gledat za nove...spodnji enki sta, zdaj naj zgornji enki pričakujem, a ne...user posted image

LP

ne, zgornji dvojki sta zdaj na vrsti.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  779 780 [781] 782 783   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  779 780 [781] 782 783   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.