|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  776 777 [778] 779 780   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.6.2007 19:16:55   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

piše 3-4 dni. jaz ga lahko samo stran vržem.user posted image user posted image A obstaja pakunga tudi 2dcluser posted image user posted image user posted image

lahko ga pa naliješ v lončke po 2dcl in zamrzneš, pa odtajaš po potrebi

Joj na to pa spljoh pomislila nisem user posted image user posted image thks

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19426
7.6.2007 19:24:01   
Maxica
Štorkljica, Lan se doji edino ponoči, če se zbudi, čez dan pa edino, če ga pestujem, ko spi, sicer si pa mleko pumpam in ga mu turim, spet v spanju več ali manj.user posted image  Ne mislim pa nikakor še nehat dojit, če že ne zaradi drugega, mleko itak potrebuje in mi je tako lažje in ceneje, kot da kupujem adaptiranega.
Kaka pa tudi Lan od 2-5x na dan. Tudi meni se zdi to fino, saj sem sama bolj kot ne zaprta in vem, da ni to prav nič fajn.
Frrr, kako je z vami, upam,  da bolje. Nimam pojma, zakaj bi bila vročina.user posted image
Altati, je bilo užitno?user posted image  Kako je z našo Gajčko?
Piskot, obljubljen link http://www.soncek.si/si/oprema/ograje-varovala/ograje-za-stopnice-g1276.shtml
Mis, kako je s Tininimi izpuščaji? Je bolje?
Pikabu, kaj pa tvoje mleko, se ti še dela, ga kaj prazniš, ali se ti zdi, da kar izgineva?
Moci, saj ni tako hudo. Zoja ima pač tak način spoznavanja fantov, do časa pač pove, kdo bo pri hiši nosil hlače.user posted image  Mene ni nič motilo zadnjič, tako da ti se nič ne obremenjuj s tem.
Pozabljiva sem pa tudi jaz zelo zelo, sem ravno prej mamo vprašala nekaj, ker sem mislila, da je še vedno maj mesec.user posted image  Porodniška pač zahteva svoje.user posted image
Mi smo pa danes pravi jedci. Zjutraj en velik frutek, pa rižev oblat zraven, potem vmes mleko, potem špinača s krompirjem, cca 150ml, pa spet mleko, potem mareličen sok, prej sadna malica s piškotom, cca.160ml, zdaj pa še ene dvakrat mleko, pa smo zmagali za danes. Se mi zdi, da se cel dan sam s to Lanovo hrano ukvarjam.user posted image
Barby, to mu ne smeš pustiti, da ti tako po prstkih skače in se odriva v naročju. Še ni pripravljen za stati, če tako dela, nam je ravno zadnjič Andreja na telovadbi rekla. Babice so sicer zelo navdušene, če tako dela, ampak se ne sme.
Joj, Pikabu, nehaj s takimi, je tudi mene kar zmrazilo, ko sem pomislila, kaj se bi lahko zgodilo, če bi se tista nalepka kam prilepila.user posted image  Ampak saj verjetno je tisto lepilo tako, da v stiku z mokrim odjenja. Mah, boljš, da niti misliš ne na kaj takega. Sam pišuka, prav na vse je treba gledat in mislit, kajne?
Upam, da imajo naši malčki ene fajn budne user posted image  varuhe.user posted image
Tasha, super si to pofotkala, korak za korakom. Bravo Gael.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19427
7.6.2007 20:16:28   
piskot
cer.

mi imamo pa danes spet pospeseno prebavo. not ven, not ven user posted image .

frrr pri nas so se tako zaceli zobje, kakal 5× v enem dnevu, pa vrocina do 38.2.

maxica hvala za link, ampak mi imamo take stopnice, kot lestev in problem je v tem, da moramo zascititi da martin ne bi lezel gor. te ograje so pa vse za dol.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19428
7.6.2007 20:37:31   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Pa še nekaj me zanima v zvezi z dojenjem....
Zdaj se z Ajdo čez dan več sploh ne dojive ker se noče, samo zjutraj za zajtrk pa včasih pred spanjem če je pri volji, večinoma pa ne. Ampak ponoči pa se še vedno doji 2-3x. A je še kera ki ma take izkušnje momentalno z dojenjem? Pa zdaj nevem, kaj naj dokončno prekinem z dojenjem ali pa naj jo ponoči še vedno dojim? Sicer se mi zdi da to ponoči rabi, ker sem ji nekajkrat uturila čaj pa je eneparkrat protestirala in ni več hotla zaspat eneparktrat pa jeuser posted image  
A je kera že popolnoma prekinila z dojenjem?
Jaz bi jo še kar rada dojila, pa sama nima več nevemkakega interesa ponoči pa bi....KAJ NAJ?

Midve se dojiva obvezno pred spanjem, pa občasno ponoči, čez dan pa če zaspi v postelji in ne v vozeku... pa se mleko še kar dela....
Ponoči pa če jo hočeš odvati dojit pa traja nekaj časa.. mala se verjetno doji zato, ker se vmes prebuja in ne zna nazaj zaspati brez dojke... poskusi jo drugače uspavat, jaz sem ji dajala flaško vode, pa božala in lupčkala pa se je navadila po nekaja dnevih...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 19429
7.6.2007 20:38:42   
Anonimen
Frrrr, hvala za pojasnilo, zakaj stoji na prstih...user posted image

Štorkljica, pri nas se isto dojimo, kot pri vas...zjutraj ob 7, zvečer pred spanjem in ponoči od 1-3x...jaz bom še en čas vztrajala pri tem...bomo videli kako bo...kakamo pa mi vsak dan, včasih 2x, včasih 4x...dobra prebava, korenček pa nas ne zapira...

Moci, saj bo boljše...pride kakšen dan, ko nimaš več energije za nič in ti gre vse narobe...user posted image

Nanica, držim pesti za tvojega brata...user posted image

Maxica, sem že izvedela, ampak vseeno hvala...user posted image

Zdaj mi pa še povejte, kako naj ga pripravim, da se mi ne dviguje na noge in skače...ker začne tako pizdit, da ga enostavno moraš dvignit...sicer se zna že tudi sam, ampak mu ne uspe vedno in potem tako tečka...user posted image

Sem ga pa komaj spokala spat...on bi še vriskal in skakal in norel, jaz pa spet zakuhala in komaj čakala da ga zmanjka...pa spet sva sama, tako da sem morala kar počakat, da je zaprl oči...upam, da ne bo ponoči preveč pestro...

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19430
7.6.2007 20:39:15   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Mi smo pa danes pravi jedci. Zjutraj en velik frutek, pa rižev oblat zraven, potem vmes mleko, potem špinača s krompirjem, cca 150ml, pa spet mleko, potem mareličen sok, prej sadna malica s piškotom, cca.160ml, zdaj pa še ene dvakrat mleko, pa smo zmagali za danes. Se mi zdi, da se cel dan sam s to Lanovo hrano ukvarjam.user posted image

Mi smo danes tudi prdno jedli.. me zanima kako bo jutri.... se meni tudi zdi da je zdaj obdobje sekirancije zaradi hranjenja.. sem tako srečna ko pridno papa kot takrat ko pridno sračka...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19431
7.6.2007 20:43:07   
Arabela
Moci, drži se... pridejo takšni dnevi... kar se šole tiče pa sem jaz čisto ven padla.. pa bo že...

user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19432
7.6.2007 20:44:53   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

frrr pri nas so se tako zaceli zobje, kakal 5× v enem dnevu, pa vrocina do 38.2.

upam, da je to

drgač pa tuhtala:
-> hrana zadnjih 24 ur - kuhano jabolko s suho slivo, rižolino, kuhano jabolko s korenjem, riževo mleko, bebe čaj, dojenje -> zastrupitev zaradi tega verjetno ni
-> lula normalno - količinsko, barva in vonj, fontanela rahlo vdrta
-> temperatura med 38 in 38.2
-> kakali 4x - 2x normalno (barva, gostota, vonj), 2x driskanje (bolj sluzasto, rumene barve s koščki korenja)
... je možno, da je tole driskanje posledica vsega zaužitega sladkanega čaja zadnjih 4ih dni... do včeraj sva mu ga filala zaradi zaprtja, včer pa s svečko sprožila?

še kr noče zaspat... jamra... pa po trebuščku mu neki brbota... če bo še driskal, ga peljeva k dežurnemu... prebrala, da po 6ih urah driske treba it... to prav? user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 19433
7.6.2007 20:48:24   
Arabela
Frrrr, saj to ni tako visoka vročina, mogoče je vse skupaj povezano z zobki... moraš pa samo paziti res, da ne dehidrira, to je nevarno, vročina ni... je znak da se telo bori....

user posted image user posted image user posted image user posted image držite se... upam da bo vse ok...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19434
7.6.2007 20:53:16   
frrrr
sem vas prebrala, ampak nimam časa pokomentirat na dolgo in široko, ker Jaša še ne spi...

moci - nisi slaba mati!!!!

piskot - upam, da je tut pr nas tale vn noter, vn noter na vrsti in ni kakšen virus

Arabela in Maxica - super za ješče otročke!

barby - poskušaj ga na druge načine zamotit.

štorkljica - mi imamo še joškovisnika, čez dan in ponoči.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19435
7.6.2007 20:54:22   
Anonimen
Frrrr, držite se...a ni najpogostejši pojav pri zobkih ravno vročina in driska...ne vem, ker pri nas zaenkrat še nismo imeli nobenih problemov...upam, da vas zjutraj preseneti zobek in težave izginejo...user posted image

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 19436
7.6.2007 20:55:12   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Frrrr, saj to ni tako visoka vročina, mogoče je vse skupaj povezano z zobki... moraš pa samo paziti res, da ne dehidrira, to je nevarno, vročina ni... je znak da se telo bori....

user posted image user posted image user posted image user posted image držite se... upam da bo vse ok...

vem, da vročina ni nevarna za dehidracijo, vsaj tolk visoka ne, driska pa user posted image

hvala za podporo! res je fajn tale forum, ko lahk vsaj komu potožiš... dobiš nasvete... in ve veste, kako se zdej počutim... moje prijateljice, pa žal ne, ker nima nobena še otročka user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 19437
7.6.2007 20:56:06   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Frrrr, držite se...a ni najpogostejši pojav pri zobkih ravno vročina in driska...ne vem, ker pri nas zaenkrat še nismo imeli nobenih problemov...upam, da vas zjutraj preseneti zobek in težave izginejo...user posted image

LP
iz tvojih ust v božja ušesa user posted image js nevernica, postala vernica... za zdravje otrok VSE! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19438
7.6.2007 20:58:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

LP
iz tvojih ust v božja ušesa user posted image js nevernica, postala vernica... za zdravje otrok VSE! user posted image

Sva že dve takšni...user posted image

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 19439
7.6.2007 20:59:39   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Altati, je bilo užitno?user posted image  Kako je z našo Gajčko?

Bilo užitno, punci pojedli vseuser posted image . Hvala Maxi!
Gaya in Gajči sta super fajn, ampak brez internetauser posted image user posted image user posted image  Vse vas lepoooo pozdravljata!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19440
7.6.2007 21:00:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

vem, da vročina ni nevarna za dehidracijo, vsaj tolk visoka ne, driska pa user posted image

hvala za podporo! res je fajn tale forum, ko lahk vsaj komu potožiš... dobiš nasvete... in ve veste, kako se zdej počutim... moje prijateljice, pa žal ne, ker nima nobena še otročka user posted image

Moje prijateljice tudi še nimajo user posted image , torej z njimi ne morem debatirati o teh stvareh, zato pa sem res zelo vesela, da imam vas, moje virtualne prijateljice, ki mi pomagate, kadar to potrebujem...hvala...user posted image

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 19441
7.6.2007 21:05:36   
altati

Zdaj mi pa še povejte, kako naj ga pripravim, da se mi ne dviguje na noge in skače...ker začne tako pizdit, da ga enostavno moraš dvignit...sicer se zna že tudi sam, ampak mu ne uspe vedno in potem tako tečka...user posted image

To, da se želi dvignit na noge, ste ga najbrž sami navadili, ker če se sam od sebe še ne zna, tega ni mogel zahtevati od vas, ker ni vedel, kaj je to...Drži?Glede na to, da postavljanja na noge sam še ne obvlada, res ni zrel za to...ne glede na to, kako se pritožuje, ne delaj tega! Poskusi ga zamotiti s čim drugim, s kakšno igračo, igro, bilo kaj.... ker s postavljanjem na noge  se mu res samo škoduje.....Ko se bo sam naučil postavljati na noge, bo to delal pravilno in bo pripravljen, okuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19442
7.6.2007 21:06:04   
štorkljica
Ja saj to je res s tem dojenjem, brezveze če še rabi preneham z dojenjem, meni ni težko dojit - ona pa rabi mleko. Me je pa edino malo šokiralo ko me je frajla čez dan zavrnilauser posted image  Kot če bi hotela rečt, mami čez dan jem gosto hrano ponoči pa tvojga mlekca!

Sicer pa mave midve vsak dan tak prehranjevalni dan. Meni se zdi da več drugo čez dan ne delam kot da Ajdi obroke pedenam. Mave zajtrk ob 9h(proseno kašo+sadje), potem kosilo ob 13h (vsak dan nekaj, ampak vse bolj podobno našemu), potem popoldanska malica 17h (sadje) in pa večerja 19.30(te razne kupljene kašice-bejbi riž ali pa kake od Milupe). Zmes med obroki pa če je panika pa kaki piškotek(Plazma) ali pa pol žemljice.
Pa nimam pojma kam to daje, obroki so ogromni ona pa kar troši in troši, res da je zlo aktivna in hiperživahna, bejbi špehka skoraj nima, razen po licih in vratu, pa malo po nogicah.
Sem jo pa danes zmerila s colami in je dolga 71,5 cm, Frrrr ažuriraj, se mi zdi da je kar velkauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19443
7.6.2007 21:10:16   
altati
Frrrr -  a pa ima res drisko? ker driska je res popolnoma tekoče blato, polno sluzi in vode....če je samo malo redkejše, je to lahko še od svečke in sladkega čaja....ali pa res kombinacija vročina -  pogostejše kakanje = zobki! Jaz mislim, da je to to! Kar pogumno naprej, saj si super mamiuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 19444
7.6.2007 21:15:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

To, da se želi dvignit na noge, ste ga najbrž sami navadili, ker če se sam od sebe še ne zna, tega ni mogel zahtevati od vas, ker ni vedel, kaj je to...Drži?Glede na to, da postavljanja na noge sam še ne obvlada, res ni zrel za to...ne glede na to, kako se pritožuje, ne delaj tega! Poskusi ga zamotiti s čim drugim, s kakšno igračo, igro, bilo kaj.... ker s postavljanjem na noge  se mu res samo škoduje.....Ko se bo sam naučil postavljati na noge, bo to delal pravilno in bo pripravljen, okuser posted image ?

Ja, to mi je začel delat pred kakšnimi 10 dnevi, ko sva bila na obisku pri kolegici, ki je med. sestra in ga je iz ležečega položaja dvignila (z rokami) v sedečega in ga potem še malo potegnila za roke in se je dvignil na noge...tako je naredila še dvakrat...in sedaj kadar ga jaz tako dam v sedeči položaj, se mi vedno hoče še dvignit...skoz išče neko oporo, da bi se dvignil...user posted image

Hvala altati...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 19445
7.6.2007 21:41:44   
Evik
hojla, babe!

mali spi - ma je tako lepo sladko zaspal - na meni user posted image veste uno se dvigne z ene joške - s tisto prezadovoljno faco, se postavlja na noge potem pa ga kar zanaša faca pa - saj veste če ne bi bilo ušes bi se režal okoli glave... potem se sesede in se mu samo smeji, potem se pa poči na hrbet - in njegova misel je zelo glasna: EH BRATCI, ŽIVLJENE JE LEPO!
no danes spet isto - z ene se dvigne, ga čez čas dam na drugo, se tudi dvigne - meni pa ni da bi ga spet nazaj na ta bolečo dajala, ker včasih ko je že sit se tudi malce preboleče igra - vsaj zdaj ko boli - in prižgem lučko, ki sem jo pokrila z zadevo na kateri so medvedki in on ves zadovoljen dvori lučki. preveč utrujen da bi se še dvignil na noge samo poklekne in se nasloni name, čez čas pa glavica težka težka pa jo položi no čez čas pa še učke zapre. pa čez nekaj minut poskuša spet pogledati - ja vse je v redu, lučka še sveti - pa spet nazaj. tako je zlezel ves vame pod vrat pa napol ležal na meni - meni je bilo tako lepo to... eno tako zaupanje...

drugače pa jap joška še boli in nep nič ni bolje. vsaj videt ni. dojim sicer ja in ponavadi se tako ugriznem za ustnico, da kar okus železa dobim v ustih... to ni mastitis. pač neka ranica je, ki je v tem času postajala večja. zdajle jo pa luftam , tako da imajo sosedje kaj videt če gledajo v moja oknauser posted image

na telovadbi smo se imele pa luštno, a ne? mis - hvala še enkrat za vrtnico. ena je pa pozabila avtoček... meni je pa fino, ker mali na začetku telovadbe spi in potem lahko malce gledam druge in se družim. meni se zdi da je Zoja ful napredovala. Moci - kako izpit? pa ne seri - sori za jezik - da nisi v redu mama - ti kar nekaj poskušaš kompleksat - nehi s takimi - mi te tako ne vidimo. si najboljša mama, odlična pekačica - žal nisem zs-ja prebrala prej, drugače bi še kašo dobila... pa še učiš se pa še očitno si super ženska, ko se mata s tvojim že toliko časa rada. ti pa doda simpatičnost tvoja skromnost pa to da mal zastokaš - ah, saj ne znam... samo verjet pa v to ne smeš začet.

no babe pridne bodite - frrr hvala za sporočila - recimo da sem mal zaštekala kaj ste se menile - vsekakor je od včeraj vse skup bolj pregledno. odlično! kvaliteta je važna - ne kvantiteta, čeprav naj bi kvantiteta prehajala v kvaliteto (no tu to ni bil slučajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   grda Evik, vem)

vaš nočni strahec

buuuuu

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19446
7.6.2007 21:42:49   
moci
no tko. zoja spi, desca ni. dober večer prijateljice.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
frrrr, kam se pa to vpišeš za čestitke? jaz bi tudiuser posted image

štorkljica, nekam malo nas prideš pogledatuser posted image

pikabu, pri nas enako. odpiramo predale, jemo smeti, butamo ob stole, samo igrače so dolgočasneuser posted image

arabela, fino, da je mami srečnauser posted image potem je tudi katarina srečnauser posted image

tasha, gael je suhecuser posted image

pikapolona, nisem več radioaktivnauser posted image

nanica, še sem živauser posted image kdaj ti bodo tel popravili. aja, pa koliko to stane, ker moj bo kmalu tudi kaput. ker je najboljša igračauser posted image

frrrr, jaz stavim na zobek. ampak po mojih skromnih izkušnjah ga še ne bo jutri.user posted image mi smo ga kar dolgo čakali
pa nisi bla prepoznauser posted image

lu, a si že spakirala? izpit težko kometiram. če me vpraša razloži, opiši... jaz mu pa pol vse napišem, kar mi na misel pride, pa mu zadnjič ni bilo všečuser posted image

nanica, kam si dala pa blaža, da si borovnice nabirala? jaz pa matjaža že 3 dni v češnjo podim, pa nič od njega. cele dneve delauser posted image je obljubil, da v soboto...

maxica, a je lana tudi preteplauser posted image enega je danes potegnila za ovratnik in porinila na tlauser posted image sem pozabila katerega

arabela, ko boš not padla, ti bom pa mogoče lahko pomagalauser posted image

frrrr, ti si pa res super mama. celo študijo si naredilauser posted image

altati, kaj se to jedli? ja vem, firbecuser posted image

in hvala vsem za v vzpodbudne besede. rada vas imamuser posted image
malo se mi je jermen snel, no. ni panike, sem že nazaj zrihtala. user posted image
bilo je pa kar malo čudno. nisem mogla brat, po poti me je začela grozno bolet glava, zvijat, zaspana... kar neki. ko sem prišla nazaj se mi je zdelo, da imam vročino in sem bila še bolj zaspana. potem je pa kar naenkrat minilouser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19447
7.6.2007 21:43:43   
Evik
dvigovanje  na noge. ravno danes smo govorili da samo če sam in če ob neki trdni opori - nikoli pa če ga držimo za roke ali bog ne daj vodimo.
moj mali tudi hoče da ga bi držala za roke - samo ga v tem primeru ali dvignem v naročje ali pa ga prestavim h kaki opori

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19448
7.6.2007 21:45:01   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

hojla, babe!

mali spi - ma je tako lepo sladko zaspal - na meni user posted image veste uno se dvigne z ene joške - s tisto prezadovoljno faco, se postavlja na noge potem pa ga kar zanaša faca pa - saj veste če ne bi bilo ušes bi se režal okoli glave... potem se sesede in se mu samo smeji, potem se pa poči na hrbet - in njegova misel je zelo glasna: EH BRATCI, ŽIVLJENE JE LEPO!
no danes spet isto - z ene se dvigne, ga čez čas dam na drugo, se tudi dvigne - meni pa ni da bi ga spet nazaj na ta bolečo dajala, ker včasih ko je že sit se tudi malce preboleče igra - vsaj zdaj ko boli - in prižgem lučko, ki sem jo pokrila z zadevo na kateri so medvedki in on ves zadovoljen dvori lučki. preveč utrujen da bi se še dvignil na noge samo poklekne in se nasloni name, čez čas pa glavica težka težka pa jo položi no čez čas pa še učke zapre. pa čez nekaj minut poskuša spet pogledati - ja vse je v redu, lučka še sveti - pa spet nazaj. tako je zlezel ves vame pod vrat pa napol ležal na meni - meni je bilo tako lepo to... eno tako zaupanje...

drugače pa jap joška še boli in nep nič ni bolje. vsaj videt ni. dojim sicer ja in ponavadi se tako ugriznem za ustnico, da kar okus železa dobim v ustih... to ni mastitis. pač neka ranica je, ki je v tem času postajala večja. zdajle jo pa luftam , tako da imajo sosedje kaj videt če gledajo v moja oknauser posted image

na telovadbi smo se imele pa luštno, a ne? mis - hvala še enkrat za vrtnico. ena je pa pozabila avtoček... meni je pa fino, ker mali na začetku telovadbe spi in potem lahko malce gledam druge in se družim. meni se zdi da je Zoja ful napredovala. Moci - kako izpit? pa ne seri - sori za jezik - da nisi v redu mama - ti kar nekaj poskušaš kompleksat - nehi s takimi - mi te tako ne vidimo. si najboljša mama, odlična pekačica - žal nisem zs-ja prebrala prej, drugače bi še kašo dobila... pa še učiš se pa še očitno si super ženska, ko se mata s tvojim že toliko časa rada. ti pa doda simpatičnost tvoja skromnost pa to da mal zastokaš - ah, saj ne znam... samo verjet pa v to ne smeš začet.

no babe pridne bodite - frrr hvala za sporočila - recimo da sem mal zaštekala kaj ste se menile - vsekakor je od včeraj vse skup bolj pregledno. odlično! kvaliteta je važna - ne kvantiteta, čeprav naj bi kvantiteta prehajala v kvaliteto (no tu to ni bil slučajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   grda Evik, vem)

vaš nočni strahec

buuuuu

To sem pogrešala nekak od oktobra dalje.user posted image user posted image user posted image user posted image  Še Evik, šeeeeeee.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19449
7.6.2007 21:46:31   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

Sem jo pa danes zmerila s colami in je dolga 71,5 cm, Frrrr ažuriraj, se mi zdi da je kar velkauser posted image
ne vem kam nej vpišem?  pod 8. mesec sem že vpisala težo od 30.5., višine pa ne morem k unemu datumu user posted image dej mi povej še zdejšno težo, pa spremenim... punce jih v Šparu tehtajo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 19450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  776 777 [778] 779 780   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  776 777 [778] 779 780   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.