|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  777 778 [779] 780 781   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
7.6.2007 21:47:19   
moci
joj, evik kok si to lepo napisalauser posted image
bom kar k tebi pršlauser posted image aja, srečanja na zsuser posted image
avto je pa pozabila taraztresena matiuser posted image še dobro, da nisem ta velikegauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19451
7.6.2007 21:49:57   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

maxica, a je lana tudi preteplauser posted image enega je danes potegnila za ovratnik in porinila na tlauser posted image sem pozabila katerega

Ne, sam skoz si ji težila, ne praskat, ne tepst itd. To se spomnim.user posted image  Če ne, ne bi niti opazila, da Zoja komu kaj hoče.user posted image
Pa ni panike, Evik ti je lepo napisala. Si čist cool mama, za Zojo najboljša mama, pridejo pa taki dnevi, vem, ko bi najraje sam sebe nekam zagrebel, pa en čas niti pokukal ne ven. Jutri bo pa že bolje, boš videla. Se mi zdi, da je tudi to čudno vreme tako depresivno. Jaz bi rada šla končno na en dolg sprehod po sončku, se mi zdi, da je pol brž vse bolje.user posted image  Fajn si.user posted image  Zdaj pa nehaj jamrati, pol te pa sam hvalimo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19452
7.6.2007 21:52:35   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

dvigovanje  na noge. ravno danes smo govorili da samo če sam in če ob neki trdni opori - nikoli pa če ga držimo za roke ali bog ne daj vodimo.
moj mali tudi hoče da ga bi držala za roke - samo ga v tem primeru ali dvignem v naročje ali pa ga prestavim h kaki opori

Evik, sam Matjaž je sploh en korak naprej od naših, veš. Je to čisto drugo. On res sam stopi na nogice in jih premika, naši se pa le odrivajo od tal, če jih tako postavimo. Vidva sta čist poglavje zase.user posted image

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19453
7.6.2007 21:53:08   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica
Jaz bi jo še kar rada dojila, pa sama nima več nevemkakega interesa ponoči pa bi....KAJ NAJ?

Jaz sem popolnoma nehala dojiti. Se noče več. user posted image Zdaj na koncu sva se dojila samo zjutraj, zadnje tri dni se pa sploh ni hotel. Sem mu dala v usta, pa kot da ne bi več znal. Naš Maks očitno nič ne pogreša več tega.

Drugače sem mu pa jaz začela dajati čaj ponoči, pa najprej ni pomagalo, sem ga morala še podojiti, potem je pa, se mi zdi, kar naenkrat začel sam od sebe spati celo noč. Če se je kasneje kdaj zbudil ali da se zdaj kdaj zbudi ponoči, pa dobi čaj in mu je v redu.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 19454
7.6.2007 21:53:15   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Pikabu, kaj pa tvoje mleko, se ti še dela, ga kaj prazniš, ali se ti zdi, da kar izgineva?

Maxica, nič si ne praznim, nič se mi ne nabira. Danes je tretji dan od zadnjega dojenja, pa se mi ni nabralo nič mleka, nič se mi ni napolnilo, nič me ne tišči. user posted image Pomojem je možno, da mi je zmanjkalo mleka in se je tudi zato Maks nehal dojiti. Pojma nimam. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19455
7.6.2007 21:55:00   
moci

Zdaj pa nehaj jamrati, pol te pa sam hvalimo.user posted image

na, pa si me pogruntalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19456
7.6.2007 21:56:28   
Maxica
Pikabu, a pa mu ti potem daješ še kaj adaptiranega mleka, dobiva kaj po flaši? Mene skoz skrbi, da ne bi dobil premalo mleka, sam Lan itak teh večernih kašic ne mara, Maks praviš, da to dobi in zjutraj in zvečer, kajne?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19457
7.6.2007 21:58:18   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Frrrr -  a pa ima res drisko? ker driska je res popolnoma tekoče blato, polno sluzi in vode....če je samo malo redkejše, je to lahko še od svečke in sladkega čaja....ali pa res kombinacija vročina -  pogostejše kakanje = zobki! Jaz mislim, da je to to! Kar pogumno naprej, saj si super mamiuser posted image !
hvala! če to reče nadmati, pol sm pa res lahk počaščena user posted image sploh ne vem, če bom lahk zaspala danes user posted image
res je lahko posledica sladkega čaja in svečke, al pa zobki... ko se bova naslednjič dojila ali pestovala, mu še vročino izmerim... in če ne narašča, bo tk vredi.

Evik - odlično! imam kr solzne očke... sreče, da neu pomote! user posted image user posted image

frrrr, kam se pa to vpišeš za čestitke? jaz bi tudiuser posted image   na skupnost RR je statistika vodena kdaj ima kdo obletnice, kdaj se je kdo rodil, blablabla... ogromno tega

frrrr, jaz stavim na zobek. ampak po mojih skromnih izkušnjah ga še ne bo jutri.user posted image mi smo ga kar dolgo čakali hvala za tolažbo user posted image sicer je lažje, če vem kaj je...
pa nisi bla prepoznauser posted image   upam, da je pomagalo!
frrrr, ti si pa res super mama. celo študijo si naredilauser posted image   sem šla gledat v knjigo mami je moja zdravnica - darilo moje mami, da ne skoz njej težim kaj je naredila, ko sem bla js takšna user posted image   in tam piše, da je potrebno premislit kaj smo jedli v 24ih urah... to pr nas ni težko, ker smo tolk na joški user posted image

in hvala vsem za v vzpodbudne besede. rada vas imamuser posted image   hvala enako!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19458
7.6.2007 22:02:42   
nanica
moci, blaža sva imela s seboj, smo se vsi najedli borovnic, tudi rumena blaževa majicauser posted image

mož ga je imel na kolenih in sta skupaj zobala, jaz sem pa nabirala v lonček. res jih je veliko, pa še debele so

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19459
7.6.2007 22:06:32   
frrrr

na, pa si me pogruntalauser posted image user posted image user posted image user posted image

evo, js te pa ne bom hvalila user posted image no, mau te lahk, ker si ti mene user posted image
si taprava mamica za Zojo... pa super tašča boš... če si Blaž premisli, je Jaša še vedno za akcijo user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19460
7.6.2007 22:07:56   
nanica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

evo, js te pa ne bom hvalila user posted image no, mau te lahk, ker si ti mene user posted image
si taprava mamica za Zojo... pa super tašča boš... če si Blaž premisli, je Jaša še vedno za akcijo user posted image

čak ti mau, ne vpeljuj je v skušnjavouser posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19461
7.6.2007 22:08:46   
Pikabu
Se opravičujem, ker mi ne bo zneslo vsega komentirat.

Moci, me veseli, da si bolje. V takih trenutkih pomisli na kaj lepega, pomisli, kaj vse imaš, namesto da razmišljaš, kaj vse je narobe, pa je takoj lažje. Zate: user posted image user posted image user posted image

Evik, res lepo napisano. Hvala ti. user posted image

Maxica, saj sama tudi nisem pomislila, da bis e lahko kaj zlepilo, dokler ni altati napisala. Čeprav tudi jaz mislim, da se verjetno res to ne bi zgodilo, sem vzela ven, da sem pogledala, kaj je bilo, pa ni bilo nič lepljivo več. Me je pa vseeno vse bolj strah tega, kako vse nosi v usta in kaj vse bo še pojedel. user posted image

Frrr, upam, da so samo zobki. Mislim na vas. user posted image

Postavljanje na noge: kot sem že pisala, naš se sam dvigne, ampak se ne more obdržati. Kaj lahko naredim? Mu dajem po tleh mehke stvari, da ne bo na trdo padel? Danes je dvakrat res tako padel po tleh, da je mene zabolela glava, pa kako je zaropotalo.... Se mu je pa čisto odtrgalo s tem plazenjem. Smo bili zdaj na obisku pri sestrični in je šibal sem in tja, da sem ga komaj dohajala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19462
7.6.2007 22:08:53   
Pikabu
Pikabu, a pa mu ti potem daješ še kaj adaptiranega mleka, dobiva kaj po flaši? Mene skoz skrbi, da ne bi dobil premalo mleka, sam Lan itak teh večernih kašic ne mara, Maks praviš, da to dobi in zjutraj in zvečer, kajne?

To moram zdaj P vprašati, koliko potrebuje. Maks zjutraj in zvečer poje na žlico kašico, ki vsebuje adaptirano mleko. Poje pa na obrok približno nekje 150ml, se mi zdi. Je odvisno, katero je, ker ene bolj zalijem, druge manj. Po flaši pa ne dobi nič posebej mleka.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19463
7.6.2007 22:09:17   
pikapolona2
Vse prebrala...sam očke se mi že zapirajo pa nebom nič komentirala...pozdravite se ta bolani...zobki naj čimhitrej ven pridejo pa lepo spiteuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 19464
7.6.2007 22:11:38   
Pikabu
Še eno pomembno vprašanje. A mi lahko ena napiše, kako se naredi jagodno marmelado? Pri teti imajo doma jagode za prodajo in mi jih je danes dala tiste, ki so bolj drobne in niso primerne, da bom skuhala marmelado. Naša Ema jo obožuje, zato se bom lotila tega, samo ne vem, kako. Hvala. Vas povabim, ko bo kuhana.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19465
7.6.2007 22:14:01   
moci
pikabu, jaz samo kuham jagode in slakor, dodam malo želina (manj, kot je v navodilih). količn pa ne vem, itak nimamo vageuser posted image

zdaj grem pa spat. danes ni moj dan. sem nesla v kontejner in se zvrnila po stopnicah. user posted image user posted image štor, ni kaj.
lahko noč

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19466
7.6.2007 22:21:29   
Evik
PIKABU - ko se dvigne ga primi okoli pasu pravzparav okoli pasu in ritke ali bokov - saj boš začutila kje je tisti vzvod - nežno in ga na stran posedi (samo malo ga na eno stran pomakneš al kako bi ti to rekla ma isto kot bi tebe nekdo recimo tvoj ljubi posadil v svoje naročje če bi stala pred njim - bi te tako prijel) - tako da se bo še malo učil usedati in hkrati ga boš prej dala dol preden bo sam padel. na katero stran je pa vseeno  - nežno poskusi kam mu bojo kolena pripravljena da se skrčijo ali v  eno ali v drugo. 

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19467
7.6.2007 22:21:55   
Evik
moci - uspešen zaključek uspešnega dnevauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19468
7.6.2007 22:28:10   
frrrr
evo, ideja za vse, ki imate problem pri animaciji otroka med hranjenjem... js sm kupila ti 2 podlagi in ju bom menjavala...
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 19469
7.6.2007 22:34:44   
mis
Dober večer!

Šele zdaj sem uspela mal prebrat. Sem po telovadbi šla še k našim na kosilo, pa pol v BTC, pa še v trebnje na eno večerjo, no pa sva s Tino ob pol devetih domov prišli. Pa zrihtat, pa spat, pa je ura tok...user posted image

Evik, hvala za ta dopoldan, da si me povabila na telovadbo. Potem sem kar cel dan razmišljala kaj narobe delam in kako bi morala. Hvala tudi vsem ostalim da sem vas bolje spoznala in Moci, Zoja sploh ni bila agresivna. Se je pač plazila in vse jo je zanimalo. A veste da že danes vidim napredek od telovadbe? Sem zdej vidla, da sem premal Tinine roke jačala. Danes je Andreja samo ene parkrat naredila tisto vajo, pa jo na kolena dala, in danes se je že ful visoko dvignila na boku, tako da pomoje se bo kmal sama posedlauser posted image  Zadnje dni se obrača na bok in tam obstane, ampak je bila prešvoh, da bi se dvignila. Prej na previjalni je imela pa stegnjeno roko, tako, da je že napol sedela.user posted image

Maxica, hvala za skrb glede vratu. Že cel tedeuser posted image n ni sledu o čem na vratu. Kot da ne bi nič bilo.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 19470
7.6.2007 22:38:13   
mis
Aja Pikabu, marmelada:

recimo 4 kg jagod, 40 dag sladkorja (10% od količine sadja), pa pol želina kolikor piše na vrečki. Če piše da je vrečka za 4 kile sadja, pol je za 8 kil sadja. Jagode in sladkor vržeš v lonec, zavre, sladkor se stopi, 10 minut vre, s paličnim mal spasiraš (jaz pustim še malo koščkov), dodam želin in pustim še ene 5 minut vreti in napolnim vrelo v kozarce. Najboljša marmelada na svetu!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19471
7.6.2007 22:38:26   
Pikabu
O, Evik, iz srca ti hvala za tole. user posted image user posted image user posted image Pri Emi teh težav ni bilo, ker je šla res lepo po stopnjah in se je začela dvigovati, ko je sama bila dovolj stabilna. Maks pa prehiteva. Komaj je dobro ugotovil plazenje, bi on kar stal. To sem ga opazila, da če je recimo na kolenih, to je zelo stabilen, iz tega položaja se zelo lepo in brez težav sam posede nazaj, ko pa vstane na noge, ga pa ne obdržijo, tudi se mi zdi, da še nima občutka, kako trdno se mora držati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19472
7.6.2007 22:40:14   
Pikabu
mis, hvala za recept. Jutri bom imela veliko dela. Še dobro, da sem danes že skuhala kosilo tudi za jutri, da se bom lahko s tem ukvarjala.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 19473
7.6.2007 22:40:31   
mis
Ja, govorile ste o hranjenju. Danes je naša tolk pojedla: dojenje, cela banana, velik frutek, ogromno zelenjave (cel krompir, eno korenje in nekaj cvetače), dojenje, pol riževega oblata, košček kruha v gostilni, 4 velike žlice kašice. Pa spila je 8dl čaja.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19474
7.6.2007 22:48:24   
mis
Še to sem hotla, pol grem pa spat. Danes sva se sTino vozili iz Ljubljane v avtu. Že prej je ful neki jokala zadnjih 10 minut. Sem rekla ok žejna. Dam za pit, pa se voziva, ko vzamem, je rulila kot nora. Dam dudo in je pokapirala da nič ne teče. Tuljenje da je bilo joj. Toliko časa, dokler ni spila cele flaša. Pol je pa zmanjkal in pol pa jok. Kaj pa čem. In je tulila in tulila, da je bila čist mokra. Na začetku sem še rekla, aha, izsiljuješ, ampak na koncu se mi je zdela da je bilo nekaj res narobe pa ne vem kaj. Ker če ji dam dudo pol jo vzame in ne tuli tako in zahteva flašo. a mislite da bi lahko bila res tako žejna, al izsiljuje? Ker na dan mi res veliko popije. Tudi do 9dl.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 19475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  777 778 [779] 780 781   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  777 778 [779] 780 781   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.