|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  780 781 [782] 783 784   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.6.2007 14:38:22   
Pikicapokica6
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Midva sva bila na daljšem sprehodu in sva boljše volje...user posted image

Naj me prosim ena razsvetli, kakšen je vrstni red izraščanja zob...da vem kam gledat za nove...spodnji enki sta, zdaj naj zgornji enki pričakujem, a ne...user posted image

LP

ne, zgornji dvojki sta zdaj na vrsti.....

user posted image user posted image user posted image a nista to enki? No vsaj pri nas je tako. Je pa res, da sta bolj narazen in zgledata kot dvojkici. Hmmmm....?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19526
8.6.2007 14:56:03   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: MAMICA81

Midva sva bila na daljšem sprehodu in sva boljše volje...user posted image

Naj me prosim ena razsvetli, kakšen je vrstni red izraščanja zob...da vem kam gledat za nove...spodnji enki sta, zdaj naj zgornji enki pričakujem, a ne...user posted image

LP

ne, zgornji dvojki sta zdaj na vrsti.....

user posted image user posted image user posted image a nista to enki? No vsaj pri nas je tako. Je pa res, da sta bolj narazen in zgledata kot dvojkici. Hmmmm....?
mislim, da je to un humor o katerem je altati zjutraj pisala user posted image tudi naša nadmati je za hece... punce, relax! user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 19527
8.6.2007 14:57:23   
altati
Ne, ni to moj humor, načeloma za spodnjima enkama pogledata ven zgornji dvojki....v večini primerov. Pri nekaterih pa tudi zgornji enki....

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19528
8.6.2007 15:00:00   
frrrr
muki, si nisem predstavljala kaj pomeni uno, da imate akcijo... no, zdej pa vem user posted image
drgač pa mislim, da Maxica neu zadovoljna s tako vzgojeno Ivo user posted image   in boš mogla mali drugo taščo najt user posted image sej mojo številko imaš, a ne? user posted image
aja, pri transakciji mi je zavrnilo, ker menda tvoj račun ne more takšne vsote sprejet user posted image user posted image bom pa js šparala za masažno kopel user posted image no, najprej za klimo... bom še mis počakala, da komentira kako se pri njih obnese in mogoče monterja priporoča user posted image pa službo morm še prej ujagat tako, da letos ta pravljica odpade user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19529
8.6.2007 15:01:25   
frrrr

Ne, ni to moj humor, načeloma za spodnjima enkama pogledata ven zgornji dvojki....v večini primerov. Pri nekaterih pa tudi zgornji enki....
dej no, to pa prvič slišim... js sm bla prepričana, da prvo enke, pol pa dvojke... no, pa sm se neki naučila user posted image mali me full čudno gleda, ko se začudeno smejem tu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19530
8.6.2007 15:05:42   
frrrr
js sm dobla pr 1. letu spodnjo levo enkico, pol spodnjo desno enkico, temu je sledila zgornja leva enkica in zgornja desna enkica, 3 dni za tem zgornja leva dvojkica... no, dvojkice so šele pr letu in pol prikukale na plano user posted image sej šestice sem si pa že sama v knjigo napisala user posted image res, april 88, ko sem bila 2. razred user posted image

(odgovor članu Pikicapokica6)
Neposredna povezava do sporočila: 19531
8.6.2007 15:07:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

dej no, to pa prvič slišim... js sm bla prepričana, da prvo enke, pol pa dvojke... no, pa sm se neki naučila user posted image mali me full čudno gleda, ko se začudeno smejem tu user posted image user posted image user posted image

Ej Frrrr, vsaj pri mojih dveh dečvah so šli zobje tako ven....razen če imam izredne otrokeuser posted image user posted image user posted image user posted image ...možno je tudi to!

No, pa da vam povem še, kakšen kompliment je danes naša Tia dobila pri pediatrinji.
Pediatrinja je namreč mamica od Tiinega prijatelja iz vrtca. In fant je včeraj imel sprejem v šolo, srečanje z bodočimi učitelji in sošolci ter sošolkami. S Tio ne gresta v isto šolo. No, in ko je prišel domov, je povedal: da so učiteljice v redu in prijazne, ampak tako luštnih punc kot je Tia pa niuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19532
8.6.2007 15:09:54   
*anč*
zobki   mi mamo spodnje enke, učeri nas je pa "razveselila" zgornja leva 1ka in kokr jst vem je to ok vrstni red.

muki   jst sm ti nakazala za banjo, zdej lahk pa ti men za hiško z vrtom, ok? user posted image

lu  uživite na morju!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19533
8.6.2007 15:10:05   
beki24
kaj naj napišem, se vam načrtno izogibamuser posted image , zato, da bi se lažje učila, no pa sem mogla pridet mal pogledatuser posted image

vsi bolni se pozdravite!!

midve sva ok

barby- tinkari če daš rokice, ko leži, da se dvigne v sedeči položaj, se potem tudi kar naprej na nogice postavi- pa mi ni nič všeč--mislim, pa da nismo več daleč od postavljanja na nogeuser posted image
Pa iz vozička mi je začela ven plezat, se na kolena postavi in čez nagneuser posted image - sej zdej jo imam že privezano tudi čez rameuser posted image

današnja noč- groza- je šla včeraj spat že ob 18ih- in potem bi bila ona ob 3h zjutraj že pokonci in plezala- jst pa koma danesuser posted image

nč, se grem še mal učit- pridne bodite

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 19534
8.6.2007 15:12:45   
Anonimen
Tole glede zob mi je bilo pa res zelo čudno in sem šla malo brskat po mojem malčku...sem v marčevski našla tole:

Vrstni red rasti mlečnih zob (+/- od 2 do 3 mesece)

8.mesec - spodnji enki
10. mesec - zgornji enki
11,5. mesec - zgornji dvojki
13. mesec - spodnji dvojki
16. mesec - zgornji in spodnji štirici
19. mesec - zgornji trojki
20. mesec - spodnji trojki
27. mesec - spodnji petici
29. mesec - zgornji petici

Rast zob je pri vsakem otroku lahko drugačna in vsak otrok lahko na svoj način reagira na ta dolgotrajni proces...(povzetek iz: Moj malček, številka 3 - marec, stran 26)...

Torej zdaj spet ne vem kje naj gledam...najbrž zgoraj...user posted image

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 19535
8.6.2007 15:21:17   
pikapolona2
zdejle se je pa nebo odprlo nad našo hišo...še sreča da sva že bili nazaj s spreoda....ker to je pa bil naliv...sam še toča se je manjkala!

Je pa blo tako soparno da sem samo čakala kdaj se ulije....zdej je pa spet za dihat! Dete je med treskanjem veselo jedlo polento in zelenjavo.....spet nč od mesa...kolkrat na teden jim ga vi ponudite?

Jst sm pa zaspana...čakam da ona omaga pol grem pa še jst spat...kuhat se mi ne ljubi...bo kr moj gredoč po pico skoču...jst sm se že marelic in češenj najedlauser posted image

pozdravček vsem

altati ...a si vidla vprašanje...imaš dvd od vzajemne?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19536
8.6.2007 15:24:11   
Anonimen
Pri nas tudi tako grmi in še je ful soparno, tako da pričakujem točo...bova mogla it kar z avtom do kolegice...škoda...sem upala na še ne daljši sprehod...user posted image

LP

(odgovor članu pikapolona2)
  Neposredna povezava do sporočila: 19537
8.6.2007 15:26:32   
altati
pri nas je bil pa ravno fulll hud naliv s točo, ful grmenjem in bliskanjem...me je kar strah bilo..priznam!

Barby - po tem takem moji otrokom zobjem rastejo drugače od povprečja, a neuser posted image user posted image user posted image user posted image  Smo posebni!!!!user posted image  Ja, drži pa vsaj eno - gledaj zgorajuser posted image user posted image user posted image !!!

Pikapolona2 - imam, ko prideš, ti ga posodim, ok?

Neposredna povezava do sporočila: 19538
8.6.2007 15:27:19   
altati
Pikapolona- meso naj bi se jim ponudilo 2 x na teden.....

Neposredna povezava do sporočila: 19539
8.6.2007 15:30:57   
Anonimen
Joj, jaz mu meso dam samo vsake toliko časa...bomo po 9. mesecu res striktno začeli z vso GH (razen prepovedano)...saj ne bo nič narobe, a ne?...user posted image

Ja, altati, ti imaš pa res posebne otroke (v pozitivnem smislu seveda)...user posted image

Torej gledam zgoraj, samo kaj ko noče odpreti ust in me še ugrizne za povrh, prej me je kar do krvi, ko je ravno pravo točko na prstu našel (čisto zraven nohta)...user posted image

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 19540
8.6.2007 15:44:18   
mis
Hoj!

Midve sva bile tudi zunaj, potem je zaspala in sem jo z vozičkom vred gor nesla in je vse skupaj spala 2 uri, potem je pojedla rižoto s cvetačo in kislo smetano, zdej se pa že ene 20 minut lepo igra, vrti se okoli svoje osi, postavlja na bok... Super je tole ratalo ko se že lahko malo sama premika. No, zdej pa kličeuser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19541
8.6.2007 15:47:57   
Anonimen
Uf, naš pa ne zaspi v vozičku pa če je zaspan do amena...samo v svoji posteljici...user posted image

Še eno vprašanje...a še vedno prekuhavate vodo za svoje user posted image  za čaj in ostale stvari...ali že date iz pipe kaj...

Hvala...user posted image

LP

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 19542
8.6.2007 15:56:47   
pikapolona2
altati to sm glih mislilda če bi mi posodla.....evo v takih nalivih pa ne maram bit na morju pa v šotoru!

evo jst sm pol urce odpala...Brina še spi.....ati prihaja iz službe...

Barby jst ji od 6 meseca več ne prekuhavam.....sm pa prašala pediatrinjo ...pa je rekla da je naš Žegnan studenec zelo dobr in da ni treba prekuhavat razen mogoče poleti če bo suša ...pa odsvetovala mi je ustekleničene vode.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19543
8.6.2007 16:22:46   
altati

Torej gledam zgoraj, samo kaj ko noče odpreti ust in me še ugrizne za povrh, prej me je kar do krvi, ko je ravno pravo točko na prstu našel (čisto zraven nohta)...user posted image

Barby - predagam da nehaš gledat in čakaš, da samo zatipašuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19544
8.6.2007 16:24:40   
Maxica

Barby - predagam da nehaš gledat in čakaš, da samo zatipašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Za sekundo si me prehitela, točno to sem hotela napisat.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 19545
8.6.2007 16:24:56   
altati

Še eno vprašanje...a še vedno prekuhavate vodo za svoje user posted image  za čaj in ostale stvari...ali že date iz pipe kaj...

moj tako ali tako ne pije nič, če iam pa slučajno preblisk, mu ponudim pa kar iz pipe.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19546
8.6.2007 16:44:44   
*anč*

Hvala...user posted image

LP

jst mu dajem filtrirano brita vodo, sam ne pije skor nč, popije tam pol deci na dan + dojenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19547
8.6.2007 16:45:47   
*anč*
a mate kako idejo kaj nej nardim s škrtanjem z zobmi??

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19548
8.6.2007 16:52:47   
Maxica
Jaz vodo kar prekuhavam, sem jo tudi Maxu zihr tam do enega leta. Ne vem, glede tega sem jaz kar sitna, pa itak mi ni odveč tisti deci vode prevreti, pa to delam.
Anč, Max pri nas še vedno kdaj škrta z zobmi. Meni gredo kar kocine pokonci, tako mi skomina, ampak njemu enostavno rečem, da tega ne sme početi, user posted image  pa ne vem, kako bi to dopovedala. Po moje se jim fino zdi, kaj je zdaj to za ena nova stvar v njihovih ustih, pa se malo igrajo. Se bo že naveličal.user posted image

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 19549
8.6.2007 16:53:17   
Maxica
Mukica draga našauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 19550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  780 781 [782] 783 784   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  780 781 [782] 783 784   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.